Op de terugweg naar de chalets liepen de mannen steeds met twee naast haar, hun armen rond haar nek en vooraan verdwenen hun handen in haar kleedje waar haar stel lekkere memmen losjes in de bloes bungelde, echter ondersteund door hun handen. Af en toe stopten ze even, werd er geil getongzoend en verdween er af en toe ook een hand onder haar kleedje en pakte ze bij haar kut. Ze hielden haar goed op temperatuur bij manier van spreken.Toen we bij de chalets aankwamen, zegden de mannen tegen haar, je gaat toch nog even mee iets drinken bij ons zij zegde dadelijk, ja. Toen zegde ze tegen mij “ga naar onze chalet en haal wat te drinken voor hen. Ze moeten toch niet alles alleen betalen, wij mogen ook ons steentje bijdragen. Toen kwam ze naar mij toe en zegde in mijn oor zodat de anderen het niet hoorden: “Zij zullen hun bijdrage wel storten in mijn kutje denk ik, ik sta berengeil ik denk dat ze me allemaal mogen pakken als ik dan nog niet gedekt wordt door een van hen, ze hebben allemaal serieuze knapen in hun broek heb ik al gevoeld”. En dan zegde ze tegen de mannen kom wij gaan al naar binnen terwijl hij voor ons drinken gaat halen. Daar ging ze naar binnen met zes hitsige mannen met steigerende erecties, zes lullen voor mijn sletterige vruchtbare vrouw.
Ik moest het even tot me door laten dringen. Zes tongen, zes lullen, twaalf handen.
Huub, Bosco, Bart, Henri, Robert en Thomas gingen met mijn vrouw naar binnen in hun chalet.


Ik weet dat ze dolgraag eens gepakt en uitgewoond zou worden door meerdere mannen, nu waren er zelfs zes. Ze komt vaak klaar, dus ze zou meerdere mannen best aankunnen en nu ging het dan gebeuren ook, de slet dacht ik, maar mijn lul was al steen hard bij de gedachte Ik ging naar onze chalet en haalde een bak bier en een fles sterke drank. Toen ik een kwartier later weer aanklopte bij de mannen trof ik mijn slet aan in het midden van de kamer met drie mannen rond haar dansend. Ik zag een hand subtiel over haar knie en naar boven glijdend langs haar lichaam richting haar borsten gaan. De spanning stijgt. Langzaam begin ik te begrijpen dat hij niet alleen bezig is haar op te geilen, maar ook de anderen uit te dagen.
Nieuwsgierig geworden kijk ik om me heen. Enkele mannen maken aanstalten hun broek uit te doen. Twee anderen komen dichterbij en beginnen haar ook uit te kleden. Hun leeftijd schat ik net over de dertig. Ze zoeken zo snel mogelijk een plekje in haar buurt, Ik knipoog naar ze en glimlach.

 

kopvolzaad.nl


Ik heb echter het beste uitzicht op mijn vrouw. De eerste hengst staat met zijn lul opgericht voor haar klaar, hij is indrukwekkend groot en stevig gebouwd. Op verzoek van Thomas breng ik haar wodka met ijs, haar favoriete drankje, terwijl hij zijn blik ongegeneerd op haar borsten richt, likt hij langs zijn lippen, geeft dan haar drank aan, mij ontgaat de blik van verstandhouding tussen Thomas en Huub niet. Haar kut gaat er spontaan van lekken zoals de mannen haar behandelen en strelen. Dan zegt ze dat ze nu wel eindelijk eens wil geneukt worden en gaat richting de slaapkamer en legt zich op het bed dadelijk gevolgd door de mannen.
Als ze haar glas aan haar lippen zet en iets te gulzig van de wodka drinkt, loopt de wodka over haar borsten; die wordt dadelijk opgelikt door Huub, die dan ook meteen op haar punters begint te sabbelen, ondertussen zet Thomas zijn ontdekkingstocht voort. Hij geeft ze een lange tongzoen. De hand kruipt van haar schouder richting haar vrije borst. Daar kneedt Thomas haar borst en knijpt in haar tepel ze staan hard en puntig vooruit, zien we als Huub zijn mond wegtrekt en haar borsten bloot komen. Zijn andere hand glijdt tussen haar benen omhoog. Ze kreunt als hij zijn vinger tussen haar schaamlippen steekt.
Thomas gaat ze midden op het bed als eerste neuken.”Geile slet,” bromt hij als hij zijn ogen over haar hitsige lijf laat glijden. “Er moesten meer teven zoals jij op de wereld zijn.” Op het moment dat hij zijn lul in haar kut gaat rammen is hij vergeten dat hij getrouwd is.
“Hoe hebben jullie me het liefst?” vraagt mijn vrouw terwijl ze wulps met haar bekken draait. Verwoed begint Huub aan zijn riem te sjorren. Even later zakt zijn broek op zijn knieën en springt een joekel van een erectie tevoorschijn. Hij grist haar onzacht bij haar lange haren en dwingt ze op zijn lul te zuigen.”Pijpen jij,” luidt zijn niet mis te verstane commando. Hij slaat zijn stijve een paar keer ruw tegen haar wangen. Dat ze telkens heftig moet kokhalzen als hij zijn lul diep in haar keel schuift, deert hem niet, hij wil maar een ding klaar komen.
Gelukkig duurt het niet lang. Ik hoor hem steeds harder hijgen en als zijn ballen samentrekken spuit hij zijn stralen midden in haar gezicht. De klodders zaad druipen via haar ogen, neus en mond op het bed.” Komaan, de volgende zegt mijn slet, ik wil lullen hebben “.Mijn vrouw gedraagt zich hoerig en geil. Heerlijk vind ik het!

vandaag18.nl


Terwijl mijn vrouw een mini-gang-bang doet wordt ze gefilmd door een van de mannen Ze trekt haar knieën op en spreid haar dijen zover mogelijk zodat ze bij wijze van spreken bij haar naar binnen kunnen kijken. Ze is een geboren exhibitioniste. Ze vindt niets geiler dan tijdens haar seksuele uitspattingen te worden gefilmd en daarom doet ze extra haar best. Wanneer ze weer een orgasme voelt komen doet ze er nog een schepje bovenop. Ze slaakt hoge kreetjes en op het moment suprême gilt ze het uit. Dan komt ook Thomas klaar en met lange diepe stoten spuit hij haar kut vol, waarschijnlijk recht in haar openliggende baarmoeder waar haar vruchtbaar eitje wacht op mannelijk zaad. Was het lekker, schatje? Vraagt Thomas Met een brede grijns op mijn gezicht breng ik haar een nieuw drankje. Dit keer krijgt ze een dubbele wodka. Ze valt er meteen op aan want seks maakt nu eenmaal dorstig. Ondertussen zijn Bosco en Bart met mijn slet aan het spelen, je ziet de kriebels in haar lijf toenemen. Gedwee staat ze toe hoe Bosco likt aan haar stijve tepel, dan zuigt hij eraan. Ze zucht genietend en zakt wat onderuit, haar benen licht spreidend ten teken dat ze meer wil. Bosco neemt de uitnodiging dankbaar aan. Hij toont zich niet verbaasd dat mijn slet zijn lul neemt en voor haar mondje plaatst. Zijn middelvinger dringt moeiteloos door in haar kleddernatte kut. Bewust ontlokt hij soppende geluiden aan haar kut, die oorverdovend in onze oren klinken. Omdat de muziek even wegvalt, moet het haast wel door de hele chalet te horen zijn. Bart neemt de uitnodiging dankbaar aan. Hij is erin geslaagd haar kut te vullen. Als een gek begint hij te raggen. Neuk die hoer “ze vraagt erom” zeggen de anderen. Bosco zegt tegen Bart“Schuif eens wat op. Ik kan er niet bij. Ze moet me pijpen Dan Bart weer” Ik neuk haar een kind, wat een geil wijf is dat zeg”ondertussen zijn grote zuigerstang in en uit mijn vrouw haar kut pompend. Ze ligt tussen twee wildvreemde kerels die hun monden en handen vrijpostig over haar lijf laten dwalen. “Wat een heerlijke memmen,” complimenteert Bosco haar terwijl hij een van haar toeters tussen zijn handen meet. En pap zal ze krijgen… Kom op mannen, we laten haar een cocktail drinken.”Ondertussen komt ook Bart klaar gevolgd door Bosco die haar mond een lading bezorgt dat ze het niet kan binnen houden en het langs haar lippen loopt. Het is zo gruwelijk lekker dat in een mum van tijd een volgend orgasme door haar lijf jaagt. Ze raakt nu steeds beter op dreef en verlangt naar meer. Uitnodigend trekt ze haar knieën naar haar borsten zodat haar kut en kont beter toegankelijk zijn. Voor zover nog niet alle pikken weer stijf stonden, is dat nu binnen luttele seconden gepiept. “Kom op jongens, doe je best,” kreunt ze hunkerend bij het zien van zoveel glanzende eikels. “Pak me, grijp me, spuit me vol, maak me jong”
Meer aanmoediging hebben ze niet nodig. Ze wordt op haar wenken bediend. Henri en Robert nemen dadelijk de plaats in van Bosco en Bart die even iets gaan drinken en op krachten komen. Henri gebruikt het vocht in haar moerassige kut als glijmiddel en stoot dan in één keer diep door haar anus. Ze gilt van schrik en genot. Als hij begint te neuken kom ze vrijwel meteen hevig klaar. Met haar kringspier knijpt ze zijn pik er bijna af. Ook hij schreeuwt zijn orgasme daarna spoedig uit.Dan spuit ook Robert haar mond weer vol.Nu de anderen gezien hebben dat ze ook in haar reet genomen wil worden doen ze het anders.Door de volgende twee geilaards word ze gesandwischt. Een legt zich op bed met zijn mast omhoog en zij gaat er op zitten dan plaatst de andere zijn lul tegen haar kont en duwt hem erin. Toenemende seksdrift heeft bezit genomen van het gezelschap. De spanning stijgt. De sfeer wordt uitbundig, maar ook geladen Dan gaat het zo snel dat ik de tel nauwelijks bij kan houden. Het sperma vloeit rijkelijk in en over mijn geile vrouw. Ze wordt geneukt, gebruikt, misbruikt, verkracht en uitgewoond in al haar gaatjes. De hormonen en orgasmen gieren zo veelvuldig door haar en de mannen hun lijf dat ze in een prettig soort roes terechtkomen, alsof ze helemaal high zijn.
Als de allerlaatste druppel zaad is vergoten en noch zij, noch een van de mannen nog ergens toe in staat is.

Zegt ze tegen mij “Ik ben afgepeigerd, dank je schat,” prevelt ze wazig. Gaan we nu naar ons chalet terug?
Ja, zeg ik ze neemt haar kleedje op, kust de mannen nog eens een voor een en draait ze loom nog een tong, scharrelt nog wel eens met haar hand naar de slap hangende lullen, maar er zit nog weinig reactie in. Ze hebben allemaal zeker drie of vier maal in of op mijn slet geschoten. Bij de deur draait ze zich nog eens om naar de mannen en zegt” het was heel lekker, ik hoop dat een van jullie me nu ook nog een kind gemaakt heeft” en dan zijn we weg naar ons chalet, gelukkig is het nacht want ze heeft zich niet aangekleed en loopt gewoon naakt en gedekt door zes hengsten met mij naar ons chalet; Haar kleedje heeft ze in de hand. Bij binnenkomst in ons chalet zie ik pas goed hoe ze er uit ziet; helemaal onder het sperma, het loopt uit haar kut en kont en van haar mond en borsten af. Ze zegt jij likt me wel proper He, want ik ben moe en wil op bed gaan liggen nu. Dan gaat ze naar ons bed legt zich erop en zegt kom lik me, terwijl ze haar benen spreid zie ik haar gapende kut vol sperma en stort me op haar? Want dit is waar ik op geil mijn hoerige teef afgenaaid vol geil van een andere vent aantreffen.
Reacties of suggesties welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

vandaag18.nl

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!