Vijftig Tinten Grijs

De jonge studente in de literatuur Anastasia Steele komt in aanraking met de innemende en raadselachtige miljonair Christian Grey. Zij is gelijk door hem betoverd, maar Grey wijst haar aanvankelijk af. Dit maakt Anastasia’s begeerte alleen maar intenser. Steeds dieper trekt hij haar in zijn wereld van duistere seksuele fantasieën. Anastasia geniet aanvankelijk van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert. Maar meer en meer krijgt de onpeilbare Grey Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk. Oorspronkelijke titel “ Fifty shades of Grey”. Lees ook de volgende twee delen “Vijftig tinten Donkerder” en “Vijftig tinten vrij”.

Vijftig Tinten Donkerder

Anastasia Steele maakt een eind haar relatie met de miljardair Christian Grey. Ze is gaan werken bij een uitgeverij in Seattle, maar Christian blijft haar benaderen. Hij zoekt haar opnieuw op en doet haar een aanbod wat zij niet kan weerstaan. Al snel komt Anastasia meer te weten over het hartverscheurende verleden van de beschadigde en veeleisende Christian dan ze ooit voor mogelijk had gehouden, en wordt ze geconfronteerd met de vrouwen uit zijn verleden. Terwijl Grey worstelt met zijn demonen moet Ana de belangrijkste beslissing van haar leven maken.
Oorspronkelijke titel: Fifty Shades Darkee. Lees ook deel 1 “Vijftig tinten grijs”en deel 3 “Vijftig tinten vrij”

Vijftig Tinten Vrij

In dit derde deel van de trilogie trouwt Anastacia met de miljardair Christian Grey. Ze gaan op huwelijksreis. Ondanks dat Ana wist altijd al dat het niet gemakkelijk zou zijn adoreert ze hem. Maar hun relatie zorgt voor allerlei onverwachte uitdagingen. Zo moet Ana leren omgaan met Christians extravagante levensstijl zonder haar eigen integriteit of onafhankelijkheid te verliezen, en moet Grey zijn dwangmatigheid zien te bedwingen en de gruwelen uit zijn verleden gaan accepteren. Nu ze eindelijk samen zijn, leven ze in een wereld vol liefde, passie, intimiteit, rijkdom en eindeloze mogelijkheden. Maar juist op het moment dat ze het geluk in handen lijken te hebben, dreigt het noodlot Ana’s zwartste nachtmerries werkelijkheid te maken.
Oorspronkelijke titel: Fifty Shades Freed. Lees ook deel 1 “vijftig tinten grijs” en deel 2 Vijftig tinten donkerder”.

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd