Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Toen ik de volgende morgen wakker werd, besefte ik ineens wat ik gisteren allemaal gedaan had. Jezus, dacht ik, ik heb me gewoon als een hoer laten misbruiken en ik genoot er ook nog van! Ik heb me zelfs door een hond laten neuken!! Na het douchen liep ik naar beneden en in mijn gedachten was ik er nog niet aan uit wat ik hier nou van moest vinden. Ik pakte de krant en zag dat er nog een envelop op de deurmat lag. Er zat een dvd en een brief in.. Goedemorgen geile slet, hier heb je een dvd met de opnamen van gisteravond. Kijk maar lekker naar jezelf hoe je er van ligt te genieten dat je mijn geile slaafse teef bent, dat je ligt te kermen dat je je wilt laten misbruiken en vooral…. dat je je hebt laten dekken door een hond. Bekijk de film, kom dan naar me toe en zeg me dan of je ermee doorgaat.

Ik stopte de dvd in de dvd-speler en toen ik mezelf in zijn stoel zag liggen met mijn kut wijd open, schaamde ik me toch wel een beetje. Maar ik zag mezelf wel genieten. Dit is toch eigenlijk wel wat ik wil, dacht ik. Vooral het stukje waar hij zei dat hij me ging aanbieden aan andere mannen en dat hij met me ging doen wat hij wilde.. En ik vond het goed, want ik was zo vreselijk geil. En dan dat bierflesje in mijn kut; dat zag er ook lekker uit zeg! Daarna zag ik hoe mijn gezicht onder zijn geile zaad zat. Ik voelde me steeds geiler en onderdaniger worden.. Toen zag ik hoe ik mijn kut liet likken door zijn hond. Mijn god, dat gezicht van mij! De geiligheid droop er af! En ik maar roepen in de camera dat ik zijn hondenhoer wil zijn terwijl ik me door de hond liet neuken. Ik was van het kijken naar mezelf inmiddels enorm geil geworden en ik wist ineens zeker dat ik hiermee door wilde gaan. Ik wilde de gebruiksteef van mijn buurman worden!



Bij de buurman belde ik aan. Hij deed open. En?. Ja, ik wil je geile slaafse neukteef zijn, zei ik. Goed zo sletje, ik had ook niet anders verwacht.. Vond je het een leuke dvd? Ja, Jos en ik werd er weer vreselijk geil van.. We liepen naar binnen en ik moest me direct van hem uitkleden. Zo, nu ga ik eerst dat geile lichaam van je eens goed bekijken. Blijf maar staan met je benen weid gespreid. Hij liep keurend wat rondjes om me heen. Hij pakte stevig mijn tieten beet. Ja, lekker stevig, lekkere spenen erop.. daar kan ik nog leuke spelletjes mee spelen.. Hij pakte ineens ruw mijn gezicht vast zodat mijn mond open kwam te staan. En dit geile bekkie.. dat zal liters zaad te verwerken krijgen.. Hij spuugde in mijn mond en ik keek onderdanig naar beneden. Kijk me aan als ik tegen je praat en in je geile bek spuug!! Ik keek hem aan en hij spuugde nog 2 keer in mijn mond. Ja sletje, je moet wel naar me luisteren.. Met zijn hand ging hij nu naar mijn kutje die inmiddels al weer drijfnat was en ruw stopte hij er een paar vingers in. Hmmm wat een heerlijk neukgat.. een lekker gewillig neukkutje wat de komende tijd flink opgerekt en doorgeneukt zal worden.. Heb je gisteren je kut zo lekker vol laten spuiten door mijn hond? Gore teef.. Je zal nog veel meer hondenzaad in die vieze kut van je gespoten krijgen.. Zeg maar tegen me dat je een geil neukteefje bent.. Ik keek Jos aan en zei dat ik een geil neukteefje ben. Ja, je bent mijn gebruikshoer..

Hij floot een keer en daar kwam zijn hond aangelopen. Hij heet Basil en het is een deense dog. Ik wil dat jij zijn lul eens lekker gaat afzuigen en ondertussen maak ik daar weer mooie opnames van. Ik kroop onder de hond en zocht zijn pik. Na wat met mijn hand over zijn schacht gewreven te hebben kwam zijn pik tevoorschijn en ging ik met mijn tong langs zijn eikel. Zijn lul groeide flink door deze aanraking. Neem hem in je mond en pijp dat beest klaar slet! Ik begon nu heerlijk aan de hondenlul te zuigen. Oh, wat een grote, dikke pik heeft dat beest! Ik vond het heerlijk om aan die mega-lul te zuigen. Kijk in de camera terwijl je de hond afzuigt! Ik keek in de lens terwijl ik de hondenlul afzoog. Vind je het lekker? Ja, het is heerlijk.. mompelde ik. Als je het lekker vindt om een hondenlul af te zuigen, wat ben je dan? Dan ben ik een geile animalslet zei ik in de camera. Een geile hondenhoer.. Ik zoog en likte aan zijn lul dat het een lieve lust was. Opeens begon Basil te schokken en Jos riep dat de hond ging klaarkomen. Laat ‘m in je bek spuiten en slik al z’n zaad door, slet! De hond begon te spuiten en ik ving het met mijn mond op. Hij spoot flink veel en er viel ook wat sperma op de vloer. Toen hij klaar was met spuiten beval Jos mij om het gemorste sperma van de vloer te likken. En hij bleef maar doorfilmen..
Ik moest weer in de camera kijken en mijn mond wijd openen om te laten zien dat ik al dat hondenzaad had doorgeslikt. Goed zo, geile teef..

Ik was inmiddels vreselijk geil geworden en wilde me dolgraag laten neuken. Ik vroeg aan Jos of hij zijn pik in mijn kut wilde stoppen. Nee schatje, daar wachten we nog even mee. We gaan eerst wat anders doen.
Hij pakte een stoel, zette deze voor de tv en daar moest ik op plaatsnemen. Mijn enkels bond hij aan de buitenkant van de stoelpoten vast, hij trok mijn knieen uit elkaar en bond deze ook vast en mijn armen werden aan de rugleuning vastgebonden. Hij kneep en keer flink hard in mijn tepels en zette er toen klemmetjes op. Oh, dat deed wel even pijn! Hij pakte een dvd en zei dat dit een leuke compilatie is van bepaalde pornofilms en dat mij dit nog stond te wachten.. Hij drukte op play en ik zag hoe een vrouw geneukt werd door 2 honden. Er stonden wel 8 mannen om haar heen aan hun pik te trekken en terwijl er een hond flink hard in haar kut zat te beuken, spoten de mannen om beurten al hun zaad over haar gezicht. In een volgend filmje zag ik hoe een vrouw verschillende honden klaar ligt te pijpen en al hun zaad opdrinkt. Ik werd alsmaar geiler en gefrustreerder omdat ik vastgebonden zat. Ik wilde m’n kut vingeren, ik wilde klaarkomen! Even later zag ik hoe een vrouw zich door een paar kerels in haar kut liet volspuiten, daarna spoot er nog een hond zijn zaad leeg in haar en toen al dat zaad uit haar kut liep, kwam er een andere vrouw die al dat zaad op kwam likken. Ze likte heel die spermakut uit. Oh, dat zag er zo vreselijk geil uit!
Jos vroeg wat ik ervan vond. Zo vreselijk geil Jos.. Maak me los en neuk me alsjeblieft! Nee, we kijken nog even verder, want het wordt nog veel geiler..
Ineens zag ik hoe een vrouw een enorme paardenlul in haar mond nam. Ik kon wel raden wat de volgende beelden waren! Vrouwen die werden geneukt door paarden! Jos keek me aan. Geil sletje? Ja Jos, heel erg geil.. Dat gaan we met jou ook doen.. Mijn kut werd steeds natter van het kijken naar deze geile beelden. Ik heb zeker 3 kwartier moeten kijken naar allerlei vormen van animalsex. Ik zag zelfs hoe vrouwen vissen en palingen in hun kut kregen verwerkt. Jezus, dit gaat echt ver, dacht ik.
Dit zijn echte animalhoeren Esther.. En van jou ga ik ook zo’n hoer maken..

Jos keek me aan en zei, er zijn wel een paar dingen die ik je verplicht ga stellen. Als je bij me bent draag je alleen kousen, jarratelles, een bh zonder cups, hoge hakken en geen slipje. Ik wil ten aller tijden bij je kut en je tepels kunnen. Gaan we op pad, dan mag je daarover een kort rokje dragen en een bloes. Je mag er een lange jas over dragen als ik daar toestemming voor gegeven heb. Oke? En het volgende is, dat jij vanaf vandaag ervoor zorgt dat mijn hond Basil iedere dag een keer klaarkomt. Of je hem nou klaar zuigt of je laat neuken door hem maakt me niet uit, als hij zijn zaad maar in je kut of in je mond spuit. Iedere dag! Je kijkt maar of je dat doet voordat je naar je werk gaat of daarna. Begrepen? Ik knikte. En verder geef je je gewoon over aan mijn grillen en doe je wat ik je opdraag en waar ik zin in heb.

Hij kwam naar me toe en trok aan de tepelklemmen. Hij schudde ze wat heen en weer waardoor ik begon te kreunen. Lekker teefje? Hmmm ja…. Trek er wat harder aan, alsjeblieft.. Hij haalde ineens de klemmen van mijn tepels af en kneep er met zijn vingers keihard in. AUW!! Dat deed echt vreselijk veel pijn! Hij bleef mijn tepels maar pijnlijk hard tussen zijn vingers rollen, wisselde het af door er aan te likken, dan weer knijpen, likken, zuigen… Ik werd helemaal gek.. Jos, neuk me nou alsjeblieft, hijgde ik. Ik ben zo vreselijk geil.. ik wil je pik voelen.. Jos stopte en liep even weg. Ik zat nog steeds vastgebonden op de stoel en werd helemaal gek van de frustraties. Verdomme, ik wil geneukt worden! Jos kwam terug met kousen, een bh, jarratelles en zwarte pumps. Hij maakte me los en ik moest deze kleren van hem aantrekken. Zo, we gaan even een eindje met de auto rijden.. Hier heb je nog een lange jas en de plug van gisteren mag je weer in je kut stoppen en dan lopen we naar mijn auto. Ik duwde de plug met moeite in mijn kut.

We liepen naar de auto en ik nam naast Jos plaats. Tijdens het rijden voelde ik de plug goed zitten. Jos beval me om mijn jas open te laten hangen en mijn benen zo wijd mogelijk te plaatsen. We reden over verlaten landweggetjes en we waren nog niemand tegengekomen. Gelukkig maar, ik zat hier met mijn tieten bloot en een blote kut. Na een tijdje kwamen we bij een bos en sloegen we een smal zandpad in. Aan het einde van het pad stonden wat auto’s geparkeerd. Jos zette de auto stil, stapte uit en liep naar de auto’s toe. Even later kwam hij weer terug in de auto zitten en zei, dit is een ontmoetingsplaats voor mensen die zin hebben in sex en deze 7 mannen die hier zijn willen zich allemaal wel door jou laten leegzuigen.. Kom, stap uit de auto en ga op de motorkap van mijn auto zitten. Ik ging op de motorkap zitten en al gauw kwamen de mannen naar me toe gelopen. Zo, een lekker geil pijpsletje zit daar al op ons te wachten.. hoorde ik ze zeggen. Jos trok snel de plug uit mijn kut en begon alles van een afstandje weer te filmen..

De mannen grepen me bij mijn tieten, pakte mijn kut, stopte er vingers in. Dat krijgen we niet vaak, zo’n gewillig sletje die we lekker mogen onderspuiten met zovelen!.. Ze dwongen me op mijn knieen en de eerste kerel stopte zijn lul al in mijn mond. Jaaa, zuigen slet, zuig maar lekker aan mijn dikke pik, geile hoer.. Mijn hoofd werd de andere kant opgedraaid en ik kreeg weer een andere pik te verwerken. Om beurten zoog ik aan 7 heerlijke mannenpikken. Ohw, dit was geil zeg. Ondertussen sloegen ze me op mijn tieten en af en toe ook in mijn gezicht. Hmm jaa, maak me geil, neuk me lekker in m’n keeltje, jammerde ik. Spuit je zaad maar lekker in mijn geile bek.. Gebruik dit geile zaadhoertje maar.. De eerste ging al komen. Ik deed mijn mond wijd open en klodders sperma vlogen in mijn mond. Ik was op dit moment een echte gebruikshoer en ik genoot ervan.. De rest bleef ook niet achter en al gauw had ik het warme zaad van 7 mannen over mijn gezicht gespoten. Het zaad droop van mijn gezicht naar beneden over mijn tieten. Ik zat echt helemaal onder. Jos kwam eraan lopen met zijn camera en filmde mijn gezicht van dichtbij. Ga met je vingers over je gezicht en lik ze af! Net zolang tot je geen sperma meer op je gezicht hebt! Dat deed ik maar al te graag, ik proefde het geile zaad van die 7 kerels. Hmmm, jaa, heerlijk.. Het zaad wat op mijn tieten zat moest ik er met mijn tong aflikken. Ik duwde mijn tieten naar boven en likte ze schoon.. ondertussen geil in de camera kijkend.. De mannen liepen weer terug naar hun eigen auto’s en Jos had ze nog zijn telefoonnummer gegeven. Deze slet laat zich ook door honden neuken, dus als je dat een keer wilt zien dan bel je maar, had hij nog tegen ze gezegd.
Zo hoertje van me, nou ben jij eindelijk aan de beurt..
Ik moest op mijn rug op de motorkap gaan liggen. Ik hoorde hem in de auto wat rommelen en hij kwam terug met een stuk gereedschap. Ik had geen idee waar het voor diende, maar er zat een vreselijk dik handvat aan. Hij duwde het handvat in mijn kut en begon me er hard mee te neuken. Ooh, eindelijk iets in mijn kut! Ja, neuk me maar flink door hijgde ik. Neuk je geile slet.. Hij stootte goed hard en ik duwde mijn bekken naar voren om het zo diep mogelijk te ontvangen. Er zaten veel ribbels aan het handvat die ik goed voelde in mijn kut en al snel voelde ik dat ik klaar ging komen.. Jos gooide het stuk gereedschap naast zich neer, haalde zijn lul uit zijn broek en stootte in 1 keer zijn dikke pik in mijn inmiddels zeiknatte kut. Ik spuit je helemaal vol.. smerige slet, je laten onderspuiten door vreemde mannen.. Genoot je ervan? Jaa, heerlijk was al dat zaad op mijn gezicht.. Jos neukte me nu keihard en z’n gebeuk in mijn kut voelde bijna pijnlijk aan. Hij zag dat aan mijn gezicht en ik zag dat hij ervan genoot. Hij ramde nu zijn pik zo hard als hij kon naar binnen en ik schreeuwde het uit.. Hij kneep hard in mijn tepels en riep naar me dat ik de heerlijkste slet was die hij maar kon bedenken. Ik gilde dat hij moest stoppen, hij deed me nu echt veel zeer, maar het was ook vreselijk geil.. Hij keek me aan en brieste dat ik zijn hoer was en dat ik niks te vertellen had. Dus moet ik stoppen of doorgaan? Doorgaan jammerde ik, ik wilde natuurlijk ook heerlijk geil klaarkomen. Zijn stoten werden nu minder hard, maar gingen wel sneller en ik kwam vreselijk klaar. Ook Jos kon zich niet meer inhouden en spoot al zijn zaad diep in mijn kut. Nadat we wat bijgekomen waren reden we weer naar huis.
Heb je het naar je zin gehad, vroeg Jos. Ja natuurlijk, antwoordde ik. Ik hoop nog veel van deze avonturen te mogen beleven..

In mijn volgend verhaal zal ik wat ervaringen vertellen die we hebben gehad met animalsex. Het zullen meerdere (minder uitgebreide) ervaringen zijn die ik dan zal vertellen.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 # ,mijn nieuwebuurman1/1ericdevoere 24-09-2017 21:07
ester een heel geil verhaal bedankt
Eric
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # RE: Mijn nieuwe buurman (deel 2)Kurt 23-06-2014 17:33
Geweldig :-* HOT verhaal
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd