Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Iedere maand hebben mijn man en zijn drie vrienden een kaartavondje. Het gaat er dan serieus aan toe met nogal wat geld op de tafel. De vrouwen van de mannen zijn er nooit bij, behalve dan de vrouw die als gastvrouw optreedt, want de avondjes worden afwisselend bij een van de mannen thuis georganiseerd. Op zekere vrijdag was het mijn beurt. Terwijl de mannen kaarten zorg ik dan voor een natje en een droogje en voor het overige zit ik aan de andere kant van de kamer een boek te lezen of televisie te kijken. Meestal ga ik dan om een uur of twaalf naar bed, want die kaartsessies kunnen wel tot diep in de nacht duren. Die keer liep het wat anders…..

Ik was de hele dag al een beetje hitsig. Hoe dat zo komt weet ik niet, maar ik heb wel eens van die dagen dat mijn lijf maar om aandacht blijft zeuren en ook al trek ik me dan even terug om me op het toilet klaar te vingeren, zoals ik die dag op het werk enkele keren had gedaan, kort daarop begint het weer pesterig te jeuken in dat kiertje tussen mijn benen. Mijn man Red zegt altijd dat ik ‘mijn bui aan heb’ op dat soort dagen. Ook een flinke neukpartij werkt maar tijdelijk, ik blijf zo krols als een kat.

In plaats van mijn zinnen te verzetten en een spannende film op t.v. te bekijken, kroop ik die avond blootsvoets met een erotisch boekje in mijn fauteuil, wat de zaak alleen maar erger maakte. Red wist natuurlijk dat ik weer zo’n dag had en keek van tijd tot tijd met een veelbetekenende blik in mijn richting.

Ik had een wijd rokje aan en nadat ik de mannen voor de tweede keer bier had ingeschonken, ging ik schrijlings in de fauteuil zitten, met mijn rug tegen de armleuning en trok mijn benen op. Met mijn handen op mijn knieën hield ik eerst de zoom van het rokje nog vast, maar de drang om een geil spelletje te gaan spelen werd steeds sterker en na enige tijd liet ik het rokje aan de regels van de zwaartekracht over. Alleen al de wetenschap dat mijn hele linkerdij nu open lag voor de twee kaartspelers die niet met hun rug naar me toe zaten – Red en Eddy – deed me stilletjes huiveren van genot. Ik deed alsof ik zo verdiept was in mijn lectuur dat ik alles om me heen vergat en stroopte ondertussen heimelijk mijn rokje nog verder terug. Toen Red me op een gegeven ogenblik vroeg nog iets voor de mannen in te schenken, wachtte ik expres even totdat ook Jacques en Willem zich omdraaiden. Pas toen draaide ik me een kwartslag om me uit mijn stoel te verheffen, om er zeker van te zijn dat iedereen even een glimp van mijn witte slipje te zien kreeg.

Onze huiskamer staat via een half afgescheiden open keuken in verbinding met de gang en de achterdeur. Een andere uitgang is er niet. Terwijl ik in de keuken opgewonden flesjes bier uit de koelkast haalde, riep ik naar binnen dat ik meteen wat kaas en worst zou snijden. Meestal is dat voor de mannen het teken om even te pauzeren, de benen te strekken, naar het toilet te gaan, enz. Nu was dat niet anders en daar had ik op gerekend. Een of twee van hen zouden zeker naar de w.c. gaan, gokte ik, en daarom ging ik eerst zelf, maar wel zo dat niemand het in de gaten had. Snel trippelde ik op mijn blote voeten door de gang en sloot met bonzend hart de w.c.-deur af. Ik trok meteen mijn broekje uit, ging op de bril zitten en begon me koortsachtig te vingeren.

Ik had goed gegokt. Nog geen 15 seconden later probeerde iemand de w.c.-deur te openen.

‘O sorry’, klonk de stem van Willem, ‘ik wist niet dat jij erop zat.’

‘Ik ben zo klaar’, hijgde ik terug, ‘wacht maar even!’

Wist hij veel dat het woordje ‘klaar’ in dit geval letterlijk moest worden genomen! De wetenschap dat hij op nog geen halve meter afstand van mij stond droeg er in niet geringe mate toe bij dat ik snel een hoogtepunt bereikte. Met mijn lippen op elkaar geperst onderdrukte ik de krolse kreet die uit mijn keel opwelde. God, wat was ik geil! Ik graaide mijn slipje van de grond, maar trok het niet meer aan. Snel spoelde ik de w.c. door en met een en dezelfde beweging opende ik de deur en stapte naar buiten. Precies zoals ik het in gedachten had, werd hij daardoor verrast en ik botste expres tegen hem op.

‘Sorry’, zei hij opnieuw en terwijl hij gedienstig een stap achteruit zette liet ik het broekje uit mijn hand vallen. Zijn mond viel open toen ik me snel bukte en het dingetje opraapte.

‘Oeps!’, lachte ik, ‘foutje!’

En ik liep meteen door naar de keuken, hem in opperste verwarring achterlatend. Met trillende vingers propte ik mijn slipje in een la van het aanrecht en ik bleef even staan om diep te zuchten. Het bleef lekker tintelen in mijn buik bij de gedachte dat in ieder geval iemand wist dat ik geen broekje meer droeg.

Toen Red de keuken binnenkwam stond ik de laatste kaas te snijden en op hetzelfde moment kwam Willem uit de w.c. Ik vroeg me af of hij zich had afgetrokken en zocht over de schouder van mijn man even oogcontact. Zijn mimiek hield het midden tussen een grimas en een glimlach en hij leek even te aarzelen alvorens zijn weg te vervolgen naar de kamer.

Mijn man ontgaan zulke dingen niet en hij vroeg me plagerig wat er aan de hand was. Met een rood hoofdje van opwinding vertelde ik hem wat er was gebeurd.

‘Stoute meisje’, zei hij met zijn grappige Schotse accent, om meteen nadrukkelijk zijn hand over mijn dij te laten glijden. ‘Ben jij zo horny?’

Een retorische vraag natuurlijk, maar door draaiend mijn schoot tegen hem aan te drukken kreeg hij hem niettemin bevestigd.

‘Stay that way’, fluisterde hij goedkeurend.

Samen liepen we terug de kamer in met de flesjes bier en de schaaltjes met worst en kaas. De mannen schoven aan de tafel en ik raakte per ongeluk expres even Willems hand aan toen ik een van de schaaltjes neerzette. Of het bij hem dezelfde erotiserende werking had als bij mij, weet ik niet, maar ik meende te voelen dat hij even verstijfde.

Toen ik terugliep naar mijn stoel, bedacht ik hoe jammer het was dat uitgerekend Willem met zijn rug naar me toe zat, want ik zou hem graag verder uitdagen en nu, bloot onder mijn rokje, zou dat zo geweldig veel enerverender kunnen zijn! Ik ging hoe dan ook weer op dezelfde manier zitten en liet mijn linkerdij meteen helemaal onbedekt. Het boek boeide me niet zo meer, omdat de realiteit zoveel interessanter kon zijn. Van tijd tot tijd blikte ik even naar de kaarters, maar die waren kennelijk zo gespannen bezig dat van die kant enige tijd weinig respons kwam. Intussen ging ik er wel steeds obscener bij zitten, trok de zoom van het rokje steeds verder terug tot mijn pruimpje bloot kwam te liggen, al was dat voorlopig alleen voor mezelf, omdat mijn opgetrokken linkerbeen het uitzicht daarop vanaf de kaarttafel belemmerde, maar het was toch wel lekker geil. Voorzichtig dipte ik soms ook even een vingertopje in mijn natte spleetje en dat prikkelde mijn zinnen nog meer.

Toen het na een halfuurtje opnieuw tijd werd voor een rondje bier, besloot ik het anders aan te pakken. Ik haalde eerst de lege flessen van de tafel en keek even kwasi-belangstellend naar de bankbiljetten die op tafel lagen en de kaarten die er in een sneltreinvaart naast werden gegooid. Het spelletje petoeten ken ik wel en daarom was het niet vreemd dat ik even volgde wat zich afspeelde.

‘Best wel spannend’, becommentarieerde ik nadat Eddy erin was gespeeld en 45 gulden moest bijlappen.

‘Kom er even bij zitten!’, riposteerde Red meteen uitnodigend. Precies wat ik in gedachten had!

‘Even wat bier halen’, zei ik.

De opwinding had mij volledig in haar greep toen ik naar de keuken liep. Ik zag al helemaal voor me hoe ik dit zou aanpakken! Terug in de kamer ging ik aan het hoofdeinde van de tafel zitten, met Willem aan mijn linker- en Eddy aan mijn rechterkant, glaasje wijn en asbak naast me. Terwijl de kaarten werden rondgedeeld voor de volgende ronde, lichtte ik vliegensvlug mijn billen op om mijn rokje eronderdoor te trekken. Mijn blote kont op het leer van de stoel voelde verrukkelijk liederlijk aan. Geïnteresseerd het kaartspel volgend – praten was natuurlijk uit den boze – spreidde ik mijn linkerbeen naar buiten tot ik Willems knie voelde. Even trok ik terug, om daarna nogmaals dezelfde beweging te maken. Dit moest duidelijk genoeg zijn, nu moest het van hem komen. Hij keek op noch om, maar had mijn signaal wel begrepen, want even later voelde ik zijn been tegen het mijne. Natuurlijk trok ik nu niet terug, maar bevestigde met wat tegendruk de juistheid van zijn veronderstelling. Wat kan dat lekker zijn, ongemerkt voor iedereen onder de tafel contact maken, en dan te bedenken dat mijn kutje daar voor het grijpen lag!

Nu eenmaal duidelijk was dat we elkaar begrepen, kon ik verder gaan. Met mijn blote voet gleed ik, mijn ellebogen geleund op de tafel, over zijn scheenbeen en nog iets hoger, daarna met mijn tenen een draai naar binnen makend. Hij reageerde door zijn benen tegen elkaar te knijpen en daartussen mijn voet te vangen. Ja, hij had het door en ik kon mijn gang gaan! Ik stak een sigaret op en maakte met wat teenbewegingen duidelijk dat ik een vrije doorgang zocht. Terwijl hij me zelf van een vuurtje voorzag drukte hij zijn knieen uit elkaar en stootte ik meteen door naar de opening tussen zijn dijen. Dit ging geweldig! Hij ging rechtop zitten en zo kon ik mijn hiel op de zitting van zijn stoel tussen zijn benen posteren. Even rustig verzitten nu, zodat mijn houding niet krampachtig zou overkomen en ik nam een slokje van mijn wijn.

De enige behalve Willem die wist wat er gaande was, was Red. Hem kun je in die dingen niet om de tuin leiden en dat wil ik trouwens ook niet. Hij wierp me steels een knipoogje toe en ik antwoordde op dezelfde manier. Alles kits, betekent dat in ons jargon. Door mijn voet te buigen kon ik nu met mijn tenen Williams gulp bereiken, maar daarmee wachtte ik expres even, in de verwachting dat dezelfde gedachte door hem heen speelde en ik wilde ook bij hem de spanning opdrijven.

Ach, wat zijn mannen toch voorspelbaar! Toen het te lang duurde naar zijn zin, schoof hij zelf iets naar voren totdat de zool van mijn voet tegen zijn kruis kwam. Nee, die had zich niet afgetrokken in de w.c., merkte ik onmiddellijk! Achter zijn pantalon school duidelijk een opgewonden standje, en zo hoorde het ook. Ik slaakte bijna een zucht van verlichting! Voorzichtig begon ik hem met mijn tenen op te kriebelen en verbeeldde ik het me, of verschenen er enige zweetdruppeltjes op zijn voorhoofd? Met nog wat meer nadruk klopte ik met mijn teentjes op zijn poort. Hij vloekte, maar dat kwam omdat hij een troefkaart had gemist en de boot in ging voor een paar tientjes. ‘Oeps!’, zei ik overdreven nadrukkelijk en die herinnering aan wat er eerder was gebeurd moet hem hebben geraakt, want ik voelde onder mijn gevoelige voet de bult in zijn broek groeien.

Bij de volgende ronde ging de pot van bijna 150 gulden eruit. Jacques was de gelukkige en streek grijzend met beide handen het geld naar zich toe. Het was tegen middernacht. Er werd even nagekaart en plotseling voelde ik Willems hand even op mijn voet. Het was me ontgaan dat hij zijn hand onder de tafel had gestoken, anders had ik er zeker op geanticipeerd. Hij streelde mijn tenen zo lief, dat ik me daaraan graag gelukzalig had overgegeven, ware het niet dat Eddy ineens zijn stoel achterover schoof en aankondigde even te gaan pissen. Een terugtrekmanoeuvre was niet meer mogelijk en ik kon alleen maar hopen dat hij achter mij langs lopend niet zou merken hoe merkwaardig mijn linkerbeen gekromd was. Die zorg bleek ongegrond en ik trok nadat hij de kamer had verlaten ijlings mijn been terug.

‘Tijd voor een nieuw biertje?’, vroeg Red olijk toen ik opstond.

Ja, inderdaad, ik mocht mijn taak als gastvrouw niet verwaarlozen en verzamelde opnieuw de lege flessen. Ik was zo geil als boter en bereid meer dan de normale risico’s te nemen toen ik in de keuken terug was gekeerd. Maar hoeveel risico loop je eigenlijk als je op handen en voeten, diep voorover gebukt, probeert iets onder een aanrechtkastje vandaan te halen? Het is toch je eigen huis? En als er dan een toevallig een vent binnenkomt die met een uitzicht op je blote billen wordt getrakteerd, is dat toch niet jouw schuld? Hij kan gewoon doorlopen alsof hij niets heeft gezien en als hij dat niet doet, tja, dan is dat zijn verantwoordelijkheid. Maar ik moet wel bekennen dat mijn hart als een razende tekeer ging toen ik zo op de grond lag en de w.c. hoorde doortrekken. Mijn ring was zo ver onder dat verdomde kastje gerold dat ik er net niet bij kon! Dat was het verhaal dat ik in gedachten had. En ik was zo geconcentreerd bezig dat ik niet had gemerkt dat er ineens een gedienstige hulpverlener achter me stond. Zou jij het geloven? Nou, Eddy trapte er met beide voeten in nadat hem zo’n diepe kijk onder mijn rokje was gegund en hij lag al gauw op zijn buik naast me. En ja hoor, met zijn lange arm kon hij er net bij! Ik was inmiddels op mijn hurken gaan zitten en toen hij zijn hoofd oplichtte om triomfantelijk te melden dat hij hem te pakken had, keek hij recht tegen mijn dankbare scheur. Verbouwereerd is te zacht uitgedrukt om zijn gelaatsuitdrukking te beschrijven en wat kunnen wij, geile meiden, dan gemeen zijn. Ik schonk hem onschuldig een stralende glimlach en deed net alsof ik helemaal niets in de gaten had, wat zijn verwarring alleen maar groter maakte. Maar, dat moet gezegd, hij stond keurig op en reikte me als een gentleman de hand om me overeind te helpen.

‘Dank je’, lachte ik dankbaar.

Hij leek even met zijn houding geen raad te weten en ach, dan help je zo iemand een beetje. Ik wipte op mijn teentjes omhoog en gaf hem pardoes een zoen op zijn lippen.

‘O’, zei hij verlegen.

In de kamer kondigde ik met een geeuw aan naar bed te zullen gaan. ‘Are you sure hon?’, vroeg Red.

‘Ja’, zei ik, jullie kunnen nog wel uren bezig blijven…’

Hij lachte. ‘OK, give me a goodnight kiss then.’

Ik liep achter Eddy langs naar zijn stoel en boog me voorover, maar hij trok me plagerig op zijn schoot en maakte er een tongzoen van en in ieder geval Eddy kon zien dat hij daarbij zijn hand onder mijn rokje schoof.

‘Stouterd’, hijgde ik toen hij me losliet, ‘wat moeten je vrienden wel niet denken?’

‘O I don’t know, maybe they want one as well’, zei hij luchtigjes.

Wat speelde hij het goed! Ik keek naar de gespannen gezichten van de mannen en trok een onschuldig meisjesgezicht.

‘Nou ik wil wel’, zei Eddy met een schorre stem.

‘Wie kan zo’n aanbod nou afslaan’, viel Willem hem gretig bij.

En ook Jacques knikte instemmend: ‘Zeker weten!’

‘Nou’, deed ik verlegen, ‘en moeten jullie me dan allemaal op mijn vingers kijken….?’

‘You’re right’, pakte Red snel mijn voorzet op. ‘Come on boys, give her some privacy!’

Op Eddy na stommelden de mannen ginnegappend de kamer uit. Nu werd het pas echt leuk! Ik nestelde me op Eddy’s schoot, sloeg mijn armen om zijn nek en bood hem mijn mond, die hij gulzig in bezit nam. Dat ook zijn hand onder mijn rokje schoof was logisch en gewillig spreidde ik mijn benen.

‘Jezus, een kaal kutje’, hijgde hij. Ik liet hem even voelen, maar maakte me toen los.

‘Daar is nu geen tijd voor’, fluisterde ik. Hij knikte beteuterd. Ik gleed bevallig van zijn schoot en hij verliet moeizaam de kamer. Als volgende had ik Willem verwacht, maar het was Jacques, de enige die niet wist dat ik geen broekje aan had. Ik wachtte hem met mijn achterwerk geleund tegen de tafel op en daar sloeg hij schuchter zijn arm om me heen. Ik opende mijn mond en liet hem mijn tong proeven. Dat gaf hem de moed om me dichter tegen zich aan te trekken en ik wreef betekenisvol mijn onderlijf tegen het zijne. Hij voelde aan mijn billen, maar durfde kennelijk mijn rokje niet op te lichten. Toen hij me los liet streek hij even over mijn linkerborst.

‘Wil je me daar ook kussen?’, fleemde ik uitdagend.

‘Mag dat?’, fluisterde hij.

‘Even dan’, zei ik en maakte de drie knoopjes van mijn bloes los. Mijn tepeltjes waren uiteraard keihard van de spanning en toen hij er zijn tong omheen liet krullen, wipte ik van genot. Met mijn bloesje open ontving ik mijn laatste gast, Willem.

‘Mijn god’, siste hij toen hij me zo halfnaakt zag staan. Hij liet er geen gras over groeien en kuste me het hartstochtelijkst van allemaal. Ik stond zowat op springen en liet hem uitvoeriger dan Eddy aan mijn kletsnatte mosseltje voelen.

‘Doe maar’, kreunde ik toen hij aarzelend een vinger tussen mijn schaamlipjes stak.

‘O yes, yes, yes’, moedigde ik hem hijgend aan, want ik voelde het aankomen. En mijn hoofd knakte dankbaar over zijn schouder toen er eindelijk een orgasme door me heen stroomde. Net als eerder op het toilet hield ik mijn mond stijf gesloten, maar het was er niet minder lekker om. Het was maar net op tijd. Ik was bezig mijn bloesje dicht te knopen toen de andere mannen terugkeerden, maar daar wilde Red niets van weten.

”Why hide those beauties?’

Nou, van mij hoefde het ook niet, dus liet ik hem de knoopjes weer losmaken. De boys hadden er zeker ook geen bezwaar tegen dat hij het bloesje helemaal uittrok? Nee hoor, dat dacht hij al. En dus stond ik even later huiverend van tintelend plezier in alleen mijn rokje. Natuurlijk: op het strand heb ik nog minder aan, alleen een piepklein G-stringetje, en daar lopen wel meer mannen rond, maar hier, in de huiskamer met je man en drie van zijn vrienden, voelt het toch heel anders aan, geiler, liederlijker, obscener ook en dat gevoel wilde ik niet kwijt raken, want het maakte lekkere vlindertjes in me los. Niet meer naar bed dus en Red had trouwens een veel beter idee.

‘In vroeger tijden werden vrouwen ingezet bij een kaartspel’, merkte hij langs zijn neus weg op. ‘More interesting than money I would say.’

Het begon tussen mijn benen te lekken toen het tot me doordrong waar hij heen wilde.

‘Dat is zeker interessant’, vond Willem, ‘jammer dat die tijden voorbij zijn….’

‘Wij kunnen oude tijden doen herleven’, opperde Red.

Het ging nog steeds op een wat luchtig toontje, expres natuurlijk omdat ook Red niet wist hoe hierop door de anderen zou worden gereageerd, maar ik voelde me tegelijk koud en warm worden bij de gedachte.

‘Meen je dat nou?’, vroeg Eddy vol ongeloof en ook Jacques was duidelijk met verbijstering geslagen.

‘Hm, it’s up to you’, glimlachte mijn man.

‘Wat denkt Myna ervan?’, was Willem zo attent te vragen.

Ja, inderdaad, wat denkt die ervan, zag ik ineens alle mannenkoppen in mijn richting draaien. Het leek mij buitengewoon opwindend, maar zo sprak ik mij natuurlijk niet uit.

‘Wat zou precies de bedoeling zijn?’, vroeg ik met een wat hikkerig toontje in mijn stem.

‘We zouden om jouw gunsten kunnen spelen’, drukte Red zich genuanceerd uit. ‘Het is dan aan jou om die gunsten in te vullen….’

‘O, op die manier’, hijgde ik wat onnozel. Dat antwoord werd algemeen als bevestigend opgevat en ik liet het zo, want ik wilde eerst wel eens weten wat de anderen van het idee vonden voordat ik me zelf eventueel belachelijk zou maken. Die vrees bleek trouwens al gauw ongegrond te zijn, want toen Red nog eens vragend de kring rondkeek knikte iedereen instemmend.

‘OK’, vatte mijn man samen, ‘laten we het doen!’

De mannen schoven aan de tafel en begonnen te delibereren over de spelregels. Deed iedereen mee? Ja. Red ook dus. Zou de winnaar met mij apart gaan? Daar werd even over gesteggeld. Red zou er het liefst bij zijn, dat wist ik, omdat hij er heel geil van wordt als ik met een ander bezig ben, maar Jacques en Eddy zagen het niet zo zitten om en plein public wat dan ook te doen. En dus werd uiteindelijk besloten dat de winnaar mij mee mocht nemen naar onze slaapkamer. En wat voor kaartspel moest de beslissing brengen? Red stelde pokeren voor, maar ook dat idee werd verworpen, want ze wilden allemaal wel een spel spelen dat ze goed kenden en dat was dan toch petoeten.

‘We spelen gewoon om geld dan’, stelde Red voor, ‘en degene die de pot uithaalt wint ook mijn vrouw…’

Aldus werd besloten. Het zweet stond in mijn handen toen de kaarten werden rondgedeeld, maar ik was niet de enige. Alle koppen stonden strak en verbeten en zelfs mijn eigen Red trok wat nerveus met zijn bovenlip, hoewel ik absoluut zeker wist dat hij expres zou verliezen, maar misschien juist daarom…?

Het kan snel gaan met dit spel, maar het kan ook geruime tijd duren. Het laatste leek te gaan gebeuren en dat vond ik niet erg, want ik zat ondertussen te bedenken wat ik met wie zou doen als we eenmaal – o huiver! – boven zouden zijn. Een echte voorkeur voor een van de drie mannen had ik niet. Ik keek ze tersluiks aan terwijl ze zo geconcentreerd bezig waren. Jacques leek me de minst doortastende, hoewel Eddy me ook niet de brutaalste leek. Willem had me al gevingerd en zou zeker niet meer aarzelen. Wie, o wie?

Eddy! De anticlimax bij de anderen was groot. Willem gooide met een verstoorde blik zijn kaarten over de tafel en Jacques vloekte zachtjes. Red keek me aan, Eddy keek me aan en ik keek terug. Ja meisje, het moet er nu toch van komen, dacht ik. Alsof mijn benen van lood waren richtte ik me op van mijn stoel. Eddy drukte zijn sigaret nerveus uit en stond eveneens op.

‘Nou tot straks dan’, zei hij ongemakkelijk tegen zijn maten terwijl hij de paar stappen in mijn richting zette.

Ik voelde me ook nogal schutterig en wilde nu maar zo snel mogelijk de kamer uit. Er werd helemaal niets meer gezegd. Ik draaide me om, pakte nerveus de uitgestoken hand van Eddy en verdween als in een wolk.

Jezus, wat was ik ineens hypernerveus. Bij de trap aangekomen deed zich al meteen het eerste dilemma voor. Wie gaat voor op de trap? Ik met mijn niks onder mijn rokje wilde dat Eddy voorop ging. Idioot nietwaar, nadat ik hem eerder zelf onbekommerd onder mijn rokje had laten kijken? Maar verdomme, het was ineens anders. Zo onzeker had ik me niet vaak gevoeld als ik op het punt stond met een vent naar bed te gaan! Hij ging dus voorop en bleef op de overloop netjes staan.

‘Hier is het’, wees ik op de linkse van de twee deuren.

We stommelden als twee kleine kinderen naar binnen en staarden beiden naar het bed.

‘Wat groot’, stamelde Eddy.

‘Ja’, antwoordde ik met een piepstemmetje dat helemaal niet bij me past. Ik ging onbeholpen op de rand van het bed zitten en probeerde te glimlachen.

‘Weet je’, perste hij met moeite uit zijn mond: ‘we hoeven natuurlijk helemaal niets te doen als je niet wilt….’

Ik keek naar hem op en verdomd, hij kleurde tot in zijn haarwortels. Het nam me voor hem in, een golf van vertedering welde in me op.

‘Ik bedoel’, ging hij aarzelend verder, ‘ik zou natuurlijk best… he.. best graag .. he… graag willen zien hoe je eruit ziet….’

‘Naakt bedoel je?’, vroeg ik naar de bekende weg. Weer die kleur die als een schicht over zijn gezicht trok!

‘Dat geldt voor mij ook Eddy’, fluisterde ik.

Doe toch eens wat meid, dacht ik! Terwijl ik naar zijn gezicht bleef kijken, stak ik mijn handen uit en liet die over zijn bovenbenen glijden.

‘Mag ik je riem losmaken?’, vroeg ik onnodig en wachtte ook het antwoord niet af.

‘Ja natuurlijk, mijn riem’, hoorde ik hem hakkelen terwijl mijn vingers al doende waren met de gesp.

Langzamerhand kreeg ik de smaak weer te pakken. Het bloed begon in mijn oren te gonzen en ik voelde het verlammend-geile gevoel terugkeren dat mij de hele avond parten had gespeeld.

‘Nu het knoopje van je broek’, zei ik met droge mond. O god, ik zag het zwellen achter zijn gulp. ‘En je rits’, ging ik door. ‘Ik kan meteen je rits wel …. zo ja…’

Langzaam over die bobbel, geen problemen, helemaal naar onderen. Shorts, geen slip, groene shorts met bloemetjes!?

‘Vergeetmenietjes’, zei ik.

‘Ik weet zo niet’, hikte hij boven me.

‘Ja, vergeetmenietjes’, hield ik vol.

Ik trok zijn bovenbroek naar beneden tot halverwege zijn dijen en streek met beide handen over de blote huid tot aan de onderbroek en eroverheen. Heel voorzichtig volgde ik daarbij de vorm van zijn rechtopstaande penis. Hij ademde onrustig toen mijn vingertoppen de bovenrand van zijn shorts hadden bereikt.

‘Ik laat hem vrij’, kondigde ik aan.

‘Ja’, steunde hij terug. Het geeft me altijd een geweldige kick als ik een geërigeerde penis zie, omdat ik het zoiets vind als een eerbetoon aan mij. Voor mij staat hij rechtop, voor mij deint hij en weer, omdat hij mij begeerlijk vindt, omdat ik hem opwind. Ik haalde hem liefdevol tevoorschijn, niet met een ruk aan zijn broek, maar zijn broek naar me toe trekkend en die pas naar beneden stropend nadat de kop eruit was. Ik boog me voorover en likte hem vanaf de eikel langs de schacht naar beneden en terug en opnieuw naar beneden, ondertussen zijn broek en shorts verder afstropend.

‘Kleed je uit’, fluisterde ik voordat ik de eikel in mijn mond nam.

Ik proefde zijn besneden voorfront en slokte hem langzaam op. O ja, hier ben ik goed in. Een lul in mijn mond die groeit en klopt vind ik genieten van de bovenste plank. Ik gleed met mijn lippen om zijn schacht om hem dieper te laten doordringen, dieper tot het topje tegen mijn huig bibberde met van die kleine stootjes en zoog me terug naar boven, herhaalde die beweging tot zijn shirt over zijn hoofd was uitgetrokken en liet hem toen uit mijn mond floepen. De zweetdruppels parelden op zijn gezicht toen ik me achterover op het bed liet vallen.

‘Lekker’, gromde hij, ‘dat was verdomd lekker….’, onderwijl zijn linkerbeen optrekkend om zijn broek en zijn onderbroek naar beneden te schuiven. Ik maakte zelf het knoopje van mijn rokje los en schoof het van mijn benen. Als een os tuimelde hij over me heen toen hij zijn broek had uitgetrapt.

‘Geil wijffie’, kreunde hij toen hij mijn mond zocht. Zijn stijve paal sloeg in driekwartsmaat op mijn buik toen we ons overgaven aan de kus der kussen. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en drukte hem nog dichter tegen me aan. Onze tongen kronkelden zich om elkaar heen, heftig, fel, begerig. Mijn kut schreeuwde om zijn lul en ik sloeg mijn benen om zijn middel. Druipend van mijn speeksel trok zijn mond zich terug van de mijne en ik zag de verwilderde blik in zijn ogen van het mannetjesdier dat het vrouwtjesdier gaat pakken.

‘Ja!’, beet ik hem toe, ‘neuk me, naai me, steek je lul in mijn kut!’

Grommend van begeerte richtte hij zich even op. Ik voelde hoe hij zijn staaf over mijn buik naar onderen trok en daarna de kloppende eikel tegen mijn spleet wrong. Tegelijk met zijn rammende eerste stoot trok ik mijn adem naar binnen alsof ik hem daarmee tot in het diepst van mijn ingewanden kon trekken. Ik voelde zijn ballen tegen mijn lipjes knallen en stootte de in mijn longen verzamelde lucht in een oerkreet naar buiten.

‘Ik neuk je te barsten!’, steunde zijn verwrongen mond in mijn oor.

‘Doe het dan, doe het dan!’, kreunde ik terug.

De paal werd teruggetrokken tussen mijn samengeknepen kutspieren en ik ranselde met mijn voeten op zijn rug. Met mastodontisch geweld kwam hij terug, diep. Ja! Kom, naai, naai! Eerst om de seconde, nog peilend, heen en weer, in en uit. Zijn buik klapte met elke stoot op de mijne, zoals ik dat zo graag heb, met passie en vuur. De lucht die hij daarmee uit me perste kwam er via mijn mond in aanmoedigende genotskreten weer uit: ‘Kom, stoot, neuk!’

Eenlettergrepige kreten, want voor meer was geen tijd. En toen het tempo werd opgevoerd was zelfs dat niet eens mogelijk. Een kreet, een gil, mijn kont diep in het matras bij de stoot, dan opverend, maar kort, kort, en steeds korter, tot onze lijven alleen nog maar spastisch leken te vibreren. Als lijven helemaal ineensmelten en beide een zijn geworden, als het lijkt of die lul in je kut thuishoort en nooit meer zal verdwijnen, onvermoeibaar ploegend en zoekend naar een plekje om te kunnen zaaien, als je niet meer in staat bent aan meer te denken dan aan neuken, neuken en nog eens neuken, dan is de tijd van de explosie dichtbij. En vlak daarvoor sperde mijn mond zich open, spleten mijn kaken uiteen en joeg mijn kut een spastische straal van wellust en genot naar boven die via mijn neusgaten en keel uiteenspatte in een schreeuw die zo oud is als de wereld: ‘klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!’ Wat lekker

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!