Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Geertje was midden 40 en zag er voor haar leeftijd nog beslist goed uit! Zo'n acht jaar geleden was ze gescheiden van haar man die niets anders dan ellende met zich mee bracht. Schijtziek was ze van hem en de scheiding was er dan ook zo door. Uit haar huwelijk met John was 1 kind voortgekomen. Alco heette hij. Alco had nooit erg veel last van de scheiding gehad. Hij had het nooit zo op met z'n vader en zag m dus ook niet meer nu. Stapelgek was hij op z'n moeder , zij was de belangrijkste in zijn jonge leven.In al die acht jaar dat ze alleen geweest was had ze weinig tot geen behoefte aan sex gehad. Schoon genoeg had ze van kerels !

De zomervakantie was bijna voorbij. Samen met z'n moeder was Alco een weekje naar het strand in Scheveningen geweest. Een heerlijke tijd voor hen beiden.Alco had veel gezien op het strand. Leuke meiden van dichtbij , topless meiden en mannen met strakke zwembroekjes. Bij het bekijken van andere kerels had Alco telkens de bulten in hun zwembroekjes vergeleken met z'n eigen bult. Zo van buiten af mocht hij niet klagen over zijn gereedschap. Alco was in de zomervakantie 16 jaar geworden. Al sinds zijn 14e rukte hij zich regelmatig af , maar een vriendin had hij nog niet. Hij had ook nog nooit een vrouw haar intieme delen gevoeld. Wel zag hij af en toe zijn moeder naakt tijdens het douchen , maar dat was anders. Ooit had hij zich s'avond in bed eens helemaal leeggerukt terwijl hij aan z'n moeder dacht. Later had hij daar schuldgevoelens over.

Het was zaterdagmiddag en Alco ging met z'n moeder de stad in om de foto's van de vakantie op te halen en uiteraard de nodige boodschappen. Alco ging altijd met z'n moeder mee de stad in. Hij vond het leuk om mee te gaan en te helpen. Eigenlijk was hij ondanks zijn 16 jaar best nog wel een knulletje , een moederskindje...

 

"Nadat we de foto's opgehaald hebben moet ik nog even langs Livera schat.... ik moet heel nodig wat nieuw ondergoed hebben" zei moeder
"Dat geeft niets mam , ik ga wel mee. Dat is vast wel gezellig"
In de lingeriezaak liep moeder naar de complete setjes en pakte er 2 stelletjes af. Ze liep naar de pashokjes en sloot het gordijn achter haar. Alco wachtte voor het pashokje. Eigenlijk een beetje beschermend bedoeld ook. Zodat niemand hetzelfde hokje in kon stappen. Dan moesten ze wel eerst langs hem !
"Alco....kijk eens even wil je ?"
Alco schoof het gordijn iets opzij en zag z'n moeder in een felrood setje gehuld.
"Wat vind je ervan ? Ben ik hier niet te oud voor ?"
Voor het eerst nam hij z'n moeder op een manier op zoals hij haar nog nooit bekeken had.Hij zag haar grote stevige borsten strak en hoog vooruit steken.De push-up BH die moeder aanhad zorgde ervoor dat haar borsten groter leken dan anders. Zijn blik dwaalde af naar het miniscule slipje dat moeder aanhad.
"En ?....... wat denk je ervan ? Zeg nou wat jongen".....
"Tja...het is best mooi ja en ik denk niet dat je er te oud voor bent nee" blozend keek Alco een andere kant op. Met alle moeite probeerde hij een erectie te onderdrukken
"Nou goed dan , dan neem ik deze en het andere stel ook maar. Alleen de kleur is anders. Als we thuis zijn zal ik eerst een lekkere kop thee zetten , dan gaan we samen de foto's bekijken!"

Na nog wat andere boodschapjes van de winkel waren ze een uurtje later thuis en zaten beiden op de bank uit te rusten.
"Pak de foto's mam , ik ben wel benieuwd hoe idioot ik overal weer opsta"
"Lieve knul , jij staat helemaal nergens vreemd op ! Je bent juist erg fotogeniek"
"Yeah right...." Alco zuchtte. Hij was best tevreden met zichzelf , alleen op foto's was het een ramp vond ie.
Moeder stond op en liep naar haar tas om de foto's te pakken. Met een plof viel ze weer naast Alco op de bank. Lekker knus en dicht tegen haar zoon aan. Terwijl moeder de foto's uit het hoesje haalde snoof Alce het parfum van z'n moeder in en keek met een andere interesse naar haar. Ze had een grote witte blouse aan en hij kon er duidelijk bij in kijken. Niet zo goed als in de winkel , maar toch. Opnieuw probeerde Alco een erectie te onderdrukken , maar het lukte hem niet.
Terwijl moeder honderuit vertelde bij elke foto die ze bekeken , had Alco nog maar een beeld voor ogen....
Telkens zag hij moeder in het bijna hoerige rode lingeriesetje staan. Haar ferme borsten fier vooruit stekend en en eigenlijk te kleine strakzittende slipje.
"Mam , wat voor kleur heeft dat andere ondergoed eigenlijk wat je gekocht hebt?.... dat rode setje stond je beslist wel mooi. Als je het weer eens aandoet zeg je het dan ? Dan zal ik het nog eens voor je keuren" zei Alco enigzins verlegen lachend.
"Gekke jongen ! Ik zal het nu direct even aandoen weer , in de winkel voelde ik me niet echt op m'n gemak. Nu kan ik het zelf ook wat beter bekijken"
"Pas je dan die andere ook mams ? Ben wel benieuwd hoor of je dat ook zo leuk staat!"
"Al goed jongen... ik zal naar boven gaan en me omkleden. Ik kom wel weer naar beneden als ik zover ben"
"Nou zeg... je schaamt je nu toch niet eens voor je eigen zoon mam ? Je kunt je toch ook gewoon hier omkleden ?"
"Je hebt helemaal gelijk ! Zo terug...!"
Moeder snelde naar boven en kwam vrij vlot terug met een klein tasje met daarin haar nieuwste aanwinst.
"Ik doe wel de gordijnen even dicht hoor. Ik heb geen zin aan pottekijkers" zei moeder al knipogend naar haar zoon.
Nadat ze gordijnen had gesloten werd het meteen een stuk donkerder in huis. Moeder schopte haar schoenen uit en pakte het rode setje uit het tasje. Langzaam opende ze de knoopjes van haar blouse. Terwijl deze steeds verder open ging kwamen haar borsten steeds beter in zicht. Alco bekeek zijn moeder met een opgewonden en vreemd gevoel. Zijn plannetje om z'n moeder uit te dagen scheen te werken. Alco hoorde de rits van haar spijkerbroek opengaan en...

"Hey jij met je ondeugende kop , nu moet je je toch even omdraaien hoor"zei mamma plagend.
"Ow sorry mam , ik zal een andere kant opkijken"
Moeder stroopte de broek naar beneden en stapte er vervolgens uit. Alco had beloofd een andere kant op te kijken en dat deed hij ook. Maar niet voor lang , hij kon zich gewoonweg niet beheersen. Hij zou en moest een glimp opvangen van zijn moeder helemaal naakt. Moeder was te druk met het uitpakken van haar nieuwe setje en bij haar kwam de gedachte dat haar zoon zou kijken helemaal niet bij haar op. Stiekum draaide Alco zijn hoofd iets opzij en opende voorzichtig zijn ogen. Zijn moeder stond met de rug naar hem toe en bukte net ver voorover om haar slip uit te doen. Terwijl ze het slipje van de grond pakte keek Alco recht in het kruis van zijn moeder. Twee grote dikke schaamlippen leken hem smachtend aan te kijken. Snel en duizelig van de enorm geile aanblik keek hij snel weer een andere kant op. Hij voelde z'n jonge tienerlul groeien en steeds harder worden.
"Je mag kijken hoor!"
Alco draaide zich om en zag zijn moeder weer staan in het voor hem steeds meer opwindende rode setje. Hij werd steeds heter op het lichaam van z'n moeder en wist door de benen over elkaar te slaan zijn keiharde lul te verbergen.
"Draai je eens om mam , laat nu eens goed zien hoe leuk het je staat"
Moeder draaide zich om en nog eens. Ze had er plezier in haar nieuwste setje te showen.
"Nou ik kan niet anders zeggen dan dat het je echt goed staat mam. Kom nou eens wat dichterbij staan joh , je staat bijna in de keuken"
Zonder er iets verder achter te zoeken kwam mam dichterbij en schoof zelfs de tafel in de kamer iets opzij en showde opnieuw haar aanwinst.
"Mooi mam , nu kan ik pas echt goed bekijken. Het is wel een dun stofje he ? Ik kan er bijna dwars doorheen kijken"
Blozend deed moeder een stap terug zei dat het inderdaad wel een beetje te doorzichtig was. Opeens drong het tot haar door dat ze opgewonden was van al het gedraai en geshow. Ze voelde haar tepels bijna door het dunne doorzichtige rode stofje heen priemen en voelde sinds lange tijd die heerlijke kriebels in het onderste van haar buik. Misschien was het verbeelding maar het leek zelfs alsof ze haar schaamlippen voelde zwellen...

"Mam wat voor kleur had dat andere setje nou? En laat je me dat ook nog zien ?"
"Tuurlijk mag je dat zien lieverd van me , het is een wit setje.... wacht ik doe het voor je aan"
Moeder pakte het witte setje uit het tasje en Alco draaide zich weer om.
"Je hoeft je niet om te draaien hoor , je mag best zien hoe ik me omkleed"
Het kon haar niets meer schelen , ze was opgewonden en ze voelde haar licht in het hoofd. Alco ging weer gewoon zitten maar had besloten de benen niet meer over elkaar heen te doen. Als mam zag dat hij een stijve lul kreeg van haar had ze daar vast wel een beetje begrip voor.
Mam gooide haar BH los en twee stevige grote borsten vielen uit de cup's. Alco kon zijn ogen niet van de enorme lekkere geile vleesbulten afhouden en ging nu zo zitten dat de bult in z'n broek steeds duidelijker zichtbaar werd. Moeder zag het ook.....een siddering van genot ging door haar heen bij het zien van haar zoon's mannelijke wapen. Ze pakte de witte BH en verstopte snel haar borsten. Ze voelde zich toch niet helemaal op haar gemak.
"En....staat deze net zo leuk?" vroeg mam.
"Ja echt wel , deze is ook heel leuk mam. Nu het slipje ook nog toch ?"
"Ja hoor , het slipje is nu aan de beurt"
Moeder ontdeed zich van het rode dunne stofje en schoot snel het witte dingetje aan. Nu was het weer een geheel. Al draaiend voor haar zoon bekeek ze zichzelf ook goed. Ze genoot van de aandacht van haar zoon en ze voelde zich vreemd opgewonden , spannend en steeds heter.
"Mam dit is helemaal het einde ! Ik vind deze nog veel mooier , maar het lijkt wel of deze ook nog doorzichtiger is dan het rode setje"
"Ik geloof dat je gelijk hebt ja , dit setje verhult zo goed als niets" Ze zag in de ogen van haar zoon dat hij geil was. Het zien van haar lichaam had hem niet geheel onberoerd gelaten. Eigenlijk is het mijn eigen schuld dacht ze.
"Pffff even zitten hoor , ik ben gewoon moe geworden van al dat geshow" zei mam
Moeder ging precies tegenover haar zoon zitten in een grote leren stoel. Haar benen iets uiteen , maar net niet tever. Ze wou niet nog meer schade aanrichten bij Alco en had besloten zich weer aan te kleden.
"Voelt deze nou net zo zacht aan als het andere slipje mam?" vroeg Alco zo onschuldig mogelijk
Geertje had het zelf ook niet meer.... ze kon haar opgewonden gevoelens niet langer verbergen en speelde het spel met hem mee.
"Volgens mij wel hoor , ik zal eens voelen"...
Moeder leunde ver achterover in de grote stoel en opende haar benen zover mogelijk. Ze duwde haar kruis zover mogelijk naar voren en streelde met haar vingers over het dunne stofje heen. Haar dikke schaamlippen stonden strak in het slipje en Alco's lul groeide naar ongekende hardheid. Hij voelde dikke druppels geil uit zijn jongenspik naar boven komen.
"Mam....je slipje is helemaal nat en......ik zie helemaal geen haar door het slipje heen schijnen"...
Ze kon geen woord uitbrengen. Opnieuw bewoog ze haar hand over haar volwassen kut en streelde met iets meer druk nu. De wetenschap dat haar zoon keek en geil van haar werd maakte haar steeds heter.
"Mam........ is het nou net zo acht ?" drong Alco aan
"Kom maar bij me staan jongen....... en voel zelf maar even dan "
Alco kwam in de benen en ging naast de grote stoel staan. Zijn ogen dwaalden via haar borsten naar het welgevulde slipje. Met enige aarzeling en schaamte legde hij zijn hand bij haar op de buik. Langzaam dwaalde hij verder af naar beneden. Bij elke centimeter werd hij geiler en geiler. Eindelijk was het zover. Alco's hand bewoog nu over de stof van het dunne doorzichtige slipje. Geertje sloot haar ogen en een zucht van verlangen en genot verliet haar mond.Alco voelde de dikke gezwollen schaamlippen nu heel duidelijk. Haar hele slipje was nu doordrenkt van geil. Ze was door en door nat.
"Hhhmm.....ooo wat voelt dit heerlijk lieve knul van me"
"Mam.....je bent zo nat...is dat normaal? Ik doe toch niets verkeerd?"
"Nee schatje...blijf maar doorgaan...mamma vindt dit heerlijk zo"

Alco's lul knalde bijna uitelkaar en zijn ballen deden gewoon pijn van geilheid. Een verkeerde beweging en hij zou zichzelf er helemaal onder spuiten. Moeder draaide haar hoofd iets opzij en keek nu recht tegen de dikke bult van haar zoon aan. Slechts de stof van de spijkerbroek en zijn slip zaten nog in de weg. Ze had het niet meer en kreeg zin om het ding eruit te halen. Ze wou eindelijk lul voelen......
Alco ging door met strelen en wreef steeds iets wilder. Geertje bewoog haar lichaam nu mee op het ritme van haar zoon's hand. Zonder verder iets te zeggen ritste ze de broek van haar zoon open en trok de broek naar beneden. Daar zag ze hem. De pik van haar zoon stond keihard en wild kloppend rechtop in z'n onderbroek. Ze pakte de lul vast en kneep er een paar keer goed in. Alco stopte even en stapte uit z'n onderbroek.
"Mam.....ik ben zo geil op je.... wat voelt dat allemaal lekker. Mag ik ook aan je borsten voelen? "
"Ja...ow jaa....doe alles met me wat je wilt........knijp in m'n tieten , zuig maar lekker op m'n tepels. Wat heb je al een flinke lul schatje. Kom eens gauw hier..."
Al zijn terughoudendheid was compleet verdwenen. Met bijna brute kracht trok hij de bh van haar en pakte haar tieten beet. Eindelijk.... hij kneep , kneedde en speelde met de borsten. Met beide handen tegelijk nu en zoog de tepels een voor een in z'n mond. Zijn hand ging opnieuw naar de rijpe kut van z'n moeder en wreef er wild op los.
"Wacht....ik doe m'n slipje uit voor je . Dan kun je er beter bij.. "
Het stofje was verdwenen en Alco voelde het zachte natte vrouwenvlees. Geertje was zo vreselijk nat geworden dat zelfs de stoel er ook helemaal onder zat.
Ze greep haar zoon bij z'n billen en trok z'n jonge tienerlichaam dichter naar haar toe. Slechts enkele centimeters was zijn harde neuker verwijderd van haar mond.
"Aaah....mam.....wat doe je ....."
Geertje had de pik van haar zoon in haar mond genomen en zoog erop alsof het de laatste keer was dat ze zo'n geile lul in haar mond kreeg. Ze pakte de voorhuid van de lul en trok het omhoog. Met haar tong probeerde ze in het pisgaatje te komen van haar jongen. Alco had moeite om te blijven staan. Alles duizelde hem en de geur van haar geil gemengd met het zijne maakte hem wild.
"Ga op je knieen voor me zitten en lik aan m'n kut lieverd. Steek je tong er maar in en zuig......zuig er maar op"
Alco deed wat hem gevraagd werd en ging voor haar zitten. Haar geile grot stond gewoon open. Met pulserende bewegingen zag hij haar zeiknatte doos open en dicht gaan. Met twee handen tegelijk duwde hij haar schaamlippen ver uiteen en stak zijn tong zo diep mogelijk in haar. Met op en neergaande bewegingen neukte hij haar kut met z'n tong. Steeds wilder begon mam te bewegen en haar kut werd natter. De geur die ze verspreide werd steeds sterker en ze voelde een hoogtepunt naderen.

"Ow ja...niet meer stoppen nu jongen....ga door nu...stop je vingers erin.....twee , drie vingers"
"Mam..Ooo lieve geile mamma......ik wil m'n lul in je steken...ik wil voelen hoe het is om je te neuken"
Hij wreef over de zeiknatte kut van z'n moeder en kwam iets hoger op z'n knieeen zitten nu. Geertje zag hoe hij zijn pik in positie bracht en voelde hoe haar zoon met z'n dikke paarse eikel door het spleetje heen en weer bewoog , op zoek naar de ingang van haar liefdesnestje. Dan... met een beweging stootte hij diep in haar en viel tegelijkertijd op haar lichaam. Haar borsten stevig knedend en vasthoudenend drong hij zijn tong bij z'n moeder in de mond en woelde wild in het rond. Geertje beantwoorde de hete zoenen van haar zoon en het duurde niet lang tot ze allebei nat van speeksel waren.
Vlug en onervaren stotend in z'n moeder voelde hij z'n ballen samenkrampen.
"Mam ik ga klaarkomen....... mag ik in je kut spuiten ? Toe alsjeblieft....laat me in je kut spuiten , mag het ?"
Geertje beantwoorde elke stoot met haar onderlichaam en wreef nu zelf over haar clit. Ook zij voelde het dichterbij komen nu. Ze reikte naar de billen van haar zoon en kneep erin. Ze voelde hoe de jongemannen pik in haar klopte en stootte. Haar eigen zoon neukte haar en ging zelfs in haar kut spuiten !
"Ow ja lieverd....stoot maar flink wild door... mamma komt klaar op die lekkere geile pik van je"
"Maammm......ow mam ..."
Op het moment dat Alco in z'n moeder begon te spuiten stak Geertje een vinger in z'n aars. Geschrokken en geil tegelijk voelde hij z'n geil uit z'n lul spuiten , alles in haar... in zijn bloedeigen moeder. Wat was ze een ontzettend lekkere geile moeder. Geertje voelde het geil van haar zoon in haar stromen. De wild schokkende en kloppende lul deed haar nu ook klaarkomen.
"Jaaahh....stoot stoot......neuk me geile jongen van me. Neuk je moeder maar diep in haar kut!! Aaargghh.......ja ja ..."

Uitgeput en nat bezweet lagen ze nu nahijgend op elkaar. Voldaan en nagloeiend van deze heerlijk geile ervaring....
"Wie had dat ooit gedacht mam..Ik vond het zo heerlijk en ik schaam me ook niet"
"Dit had niemand durven dromen nee....."
Geertje kuste haar zoon nogmaals op de mond en knuffelde hem. Ze voelde z'n lul verslappen en uit haar volgespoten kut glijden. Een gevoel wat haar enigzins weer opwond.
"Laten we gaan douchen en ons aankleden jongen. Misschien doe ik dan vanavond het rode setje nog wel een keertje voor je aan"
"Dat is een goed idee mam...... dan zal ik al je gaatjes vullen...."

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+1 # RE: Geile moeder neukt jonge zoonPietje 16-04-2013 11:23
Heerlijk wat een fijn verhaal
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!