Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik was een keertje op vakantie in Nederland. Ik had niet zo heel veel geld dat jaar en wilde toch wel eventjes weg en in eigen land erop uit gaan leek mij best wel leuk. Ik had een mooie camping in Limburg gevonden en ik stond daar met mijn tentje heerlijk te genieten van de omgeving en het prachtige weer. Naast mij op de camping stond een echtpaar met een caravan.

Ze waren beide in de veertig denk ik maar die vrouw, hmmm ze zag er heerlijk uit. Het was niet meteen de mooiste vrouw die ik ooit in mijn leven gezien had, maar haar lichaam zag er gewoon om op te vreten uit. En ik denk dat ze me best wel zat uit te dagen af en toe, als haar man niet keek zat ze met haar benen uit elkaar en trok haar slipje tussen haar lipjes, of ze bukte mijn kant op zodat ik haar grote tieten zonder BH in haar shirtje bijna helemaal kon bekijken.

En een paar uurtjes late lag ze topless te zonnen, wat een heerlijke geile milf! Ik viel best wel voor haar en ik trok mij op een avond op haar lichaam af. Ik zat in mijn tentje en fantaseerde over die mooie milf die dan aan mijn lul zou liggen lurken.

Ik had dan ook helemaal niet door dat ze mijn tent binnen kwam sluipen. Waarschijnlijk had ze langs mijn tent gelopen en hoorde ze mij hijgen en was ze nieuwsgierig geworden. Ik had ook geen idee wat voor type vrouw ze was, maar daar zou ik heel erg snel achter gaan komen.

Ze was dus het type dat stiekem in het donker, als haar oudere man al lang en breed lag te snurken, de camping af ging struinen, op zoek naar jongere kerel die haar wel zouden willen neuken. Ik schrok mij een ongeluk toen ik mijn ogen opende en haar zo voor mij zag zitten, kijkend naar mijn op en neer bewegende hand.

Van schrik liet ik mijn pik los en ik denk dat ze daarop had zitten wachten want ze greep mijn lul ineens beet en begon met openstaande mond en hongerige ogen aan mijn lul te trekken. Ik moet zeggen, ze kon zalig aftrekken, was helemaal niets mis mee. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij.

Ze boog voorover en begon mij een vijftal minuten af te zuigen. Mijn lul was goed nat en ik voelde het bloed er goed doorheen stromen, toen ze haar rokje uit begon te trekken.

De slet had geen slipje aan en duwde mij achterover. Ik voelde haar warme lichaam op het mijne klimmen en hoe ze mijn lul weer beetpakte en hem zo in haar poesje drukte. Ze liet zich zakken en begon mij als een sexbeest te berijden, anders kan ik het niet zeggen. Ik voelde die heerlijke warme strakke kut op en neer gaan over mijn kloppende pik en ik wist al dat ik het nooit lang vol zou kunnen houden als zo’n strak kutje zo hard op mijn al op springen staande lul aan het rijden was. Plots kramptje haar geile kut uver mijn lul, de slet kwam klaar, en ze kreunde alsof we alleen op de wereld waren, volgens mij kon de hele camping meegenieten....

Ik kon het nu ook niet meer houden en kreunde; Ooohhhh ik ga spuiten (en ging er vanuit dat ze het nu wel met haar mond af zou maken, er zijn niet veel vrouwen die zich met vreemd zaad laten volspuiten). Maar ze ging gewoon door en lachte 'Spuit je zaad maar diep in mijn kut", ik ben er gek op! Dat was voor mij de druppel en met en kreun en een paar ferme stoten sproeide ik mijn zaad in haar geile kut, wow wat een heerlijke slet.

Ze kwam van me af en nam mijn lul gelijk in haar mond en begon me weer diep te pijpen. Mijn lul bleef gewoon stijf van dit geile wijf, wat een genot, dit kon nog wel eens de vakantie van mijn leven worden!

Mijn ballen begonnen al lekker op te zwellen van het zaad en ze begonnen te jeuken! 'Hmmm oh Missy oooh lekkere slet hmmm oooh lekkerrrr oh Missy'..kreunde ik luid, hmmmm oh zuig me kreunde ik. Hmmmmm geile slet, zuig, me, slik mijn zaad geile milf kreunde ik.... Oooh ik ga weer spuiten kreunde ik, spuit maar kreunde Missy spuit maar in mijn keel, dat was teveel ik sproeide ineens een geweldige straal sperma in haar mond, keer op keer weer! Oooooh wow! zuchtte Missy terwijl ze mijn slapper wordende lul bleef zuigen en uitkneep om zo de laatste druppels eruit te melken.

Ik was kapot, totaal leeg, Missy zoog de laatste druppels sperma uit mijn lul, knipoogde en trok haar rokje weer aan en vertrok!

Geen woord zei ze, weg was ze gewoon.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd