Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben op dit moment bijna vijf maanden zwanger maar zeer ongerust over wie de biologische vader is? Ik ben 4 jaar getrouwd met Bert (34), zelf ben ik afgelopen week 25 jaar geworden en was heel blij toen medio juni 2009 vast kwam te staan dat al 5 a 6 weken zwanger bleek te zijn. Maar nadat ik mijn man en onze familie het blijde nieuws had verteld, ging ik in een rustig moment nog eens terug rekenen voor mezelf en daar werd ik toch wel heel onrustig van. Vanaf dat moment ben ik in verwarring wie de biologische vader zal zijn en moet dit tot aan de geboorte (uitgerekend rond 4 januari 2010) in geheim meedragen. Ik heb in de maand april 2009 namelijk ook in een weekend seks gehad met twee andere mannen en een vrouw, daar weet mijn man niets van.


Toen ik Bert mijn man in 2004 leerde kennen was hij nog getrouwd maar hun huwelijk liep toen al op het eind door allerlei spanningen die in hun huwelijk waren gekomen. Een van de oorzaken bleek te zijn dat Bert en zijn ex na jaren van oefenen nog steeds kinderloos waren gebleven en bij zijn ex deze wens heel groot was. Aan wie het lag of waarom zijn ex niet zwanger werd is nooit duidelijk geworden. In 2005 zijn wij getrouwd en toen ik 24 jaar werd hebben wij samen besloten dat ik stopte met de pil om aan onze beide kinderwens te gaan beginnen. Bert was toen 33 jaar en wij wilden er niet te lang meer mee wachten, zodra ik in verwachting zou zijn hebben wij afgesproken zou ik in de laatste 2 maanden van mijn zwangerschap stoppen met werken op het kantoor in het transportbedrijf van Bert,s 2 jaar oudere broer Gerard. Bert werkt als internationaal chauffeur al 10 jaar bij zijn broer. Onze band met Gerard en zijn vrouw Astrid (37) (die ook op het kantoor werkt) zijn zowel op het werk als privé heel goed en zij hebben mij direct met open armen ontvangen als nieuwe schoonzus. En juist bij Gerard en Astrid thuis, op de verjaardag van Astrid heb ik mij een keer laten gaan, een zwak excuus ,. is dat ik toen wel een paar glazen wijn te veel op had en daar bleef overnachten. Een gescheiden huisvriend van Gerard en Astrid, Eduardo (30) bleek na afloop van de verjaardag, meer dan een vriend alleen te zijn. Eduardo had ook een seksuele relatie met hun.

Bert kon niet mee naar de verjaardag van Astrid, hij had een transport naar Wit Rusland en zou pas na het weekend terug in Nederland zijn. Dat gebeurde vaker en ben ik wel gewend, ik ging dus alleen naar de verjaardag. Het was gezellig en het werd laat, de laatste familie en meeste vrienden van Gerard en Astrid gingen om 01.30 uur naar huis. Ik bleef samen met Eduardo en hun nog wat drinken, alhoewel ik al te veel had gedronken en niet helemaal helder meer was. Ik denk dat het beter is dat jij vannacht hier in bed kruipt lachte Astrid tegen mij, ja dat doe ik ook reageerde Eduardo daarop, jij hoor bij het inventaris zei mijn zwager tegen hem. Eduardo was bijna elk weekend bij hun, dat wist ik wel en hij was ook met mijn zwager en schoonzus drie weken mee gegaan met vakantie naar Spanje. Zij waren na de scheiding van Eduardo close met elkaar, maar dat er ook een seksuele relatie was met hem dat wist ik niet! Dat kreeg ik te zien toen wij met zijn vieren waren over gebleven en Eduardo ineens met zijn hand in Astrid,s blouse ging, Astrid keek op dat moment naar mijn alsof zij zeggen wou, dat is normaal hoor. Ondanks dat iedereen behoorlijk had gedronken, vond ik dit raar dat dit gebeurde, Gerard moedigde het nog verder aan door te zeggen, ze is geloof ik weer geil hé vriend! Wat is dit dacht ik, maar ik bleef alleen maar naar hun kijken.

Jij kan hier toch je mond wel over dicht houden tegen Bert hé Anke lachte Gerard tegen mij toen Astrid met Eduardo intiem begon te zoenen en over zijn kruis zat te wrijven. Wie ben ik om hier wat over te zeggen dacht ik, als zij hier zelf achter stonden, ik was alleen heel verbaasd en had dit niet verwacht. Astrid en Gerard gaan wel altijd vrij met elkaar om en praten ook met ons wel over seks of er werden grappen over gemaakt, maar kennelijk gingen zij in hun privé leven veel verder dan ik en Bert wisten. Ja natuurlijk was mijn antwoord dan ook aan mijn zwager, het is jullie leven! Onder tussen gingen Astrid en Eduardo steeds verder op de bank, ik vond het ook een vorm van uitdaging naar mijn toe. Astrid blouse was al helemaal open en zij had geen Bh aan, toen ik zag dat Eduardo,s broek door haar werd open gemaakt, raakte ik nog verder in de war en voelde mij opgelaten. Ik werd er zelf opgewonden van en vond het spannend om hier bij te zijn, ik had dit absoluut niet verwacht of aanzien komen. Op het moment dat ik Astrid bij Eduardo zijn lul uit zijn broek zag halen, werd ik echt heel geil. Eduardo is een getinte Zuid Amerikaanse mooie slanke man en zijn lul was super aantrekkelijk om te zien, hij was nog niet helemaal stijf, maar al heel groot. Ik kon mij goed indenken dat mijn schoonzusje op hem geilde en als dat ook nog eens met toestemming van je eigen man gebeurt, is dat natuurlijk helemaal geil. Mijn man zou dit in ieder geval nooit laten gebeuren.

Ik zat erbij en keek er naar, de sfeer werd heel beladen en begon over verhit te raken, bij mijn ook. Toen Astrid zich onderuit op de bank nestelde en Eduardo begon te pijpen,kwam mijn zwager ook in actie en op mij af lopen. Ik was te verbouwereerd om iets te zeggen toen Gerard zijn gulp open deed vlak voor mijn gezicht zijn stijve lul toonden, wil je mij even pijpen Anke vroeg hij? Ik was heel geil geworden en in deze sferen kon ik mezelf echt niet meer onder controle houden, ik nam zijn lul in hand en begon mijn zwager te pijpen. Ik vind het altijd opwindend om te pijpen en voor mij hoort dit bij een geil voorspel om elkaar lekker op te winden. Ik keek daarbij langs Gerard heen en zag mijn schoonzusje ook geil bezig met Eduardo, zij werd daarbij steeds verder uitgekleed door Eduardo en had alleen haar kousen en hakken nog aan. Gerard had ik volledig stijf gekregen, hij had ook een grote lul, ongeveer net zoals ik gewent was van mijn man, hij was alleen dikke dan die van Bert. Eduardo had echt een hele grote dikke lul, die was het groots geschapen. Gerard maakte ook mijn blouse open terwijl ik hem zittend zat te pijpen in de stoel, hij deed mijn Bh omhoog en stond in mijn tieten te knijpen. Astrid ging helemaal uit haar dak, zij kreunde en hijgde hard maar die twee waren dan ook alweer een stukje verder. Astrid zat inmiddels op Eduardo en zij neukte elkaar stevig, ik keek Astrid op har rug, maar zag onder haar mooie billen zijn lul in en uit haar kutje gaan.

Gerard deed en stap achteruit, zijn lul schoot uit mijn mond en hij ging voor mijn op de grond zitten. Ik was toen al zo geil dat ik hem zijn gang liet gaan. Hij schoof mijn rokje omhoog, legde mijn benen wijd gespreid over zijn schouders en begon over en langs mijn slipje te likken. Ik voelde zijn tong tussen mijn schaamlippen gaan, ik had mezelf die ochtend gelukkig onder de douche weer lekker glad geschoren. Ik vond het toch wel eng dat ik voor het eerst dat ik samen met Bert ben, door een andere man gelikt werd, hij deed het ook weer anders dan mijn man. Gerard zoog heel hard op mijn klitje, daar reageer ik toch al heel gevoelig op. Astrid en Eduardo neukte elkaar stevig, Astrid kwam daarvan luid klaar en op dat moment drukte ik ook Gerard stevig tegen mijn eigen geile kutje aan, ik kwam ook heel heftig klaar. Met meerdere mensen tegelijk had ik nog nooit seks gehad in een kamer maar vond dit toch wel heel spannend. Laten wij naar de slaapkamer gaan zei Gerard, de kleding die inmiddels was uitgedaan bleef achter in de woonkamer tussen de lege glazen en schalen chips en nootjes. De mannen begonnen zich uit te kleden in de slaapkamer, ik rilde van de spanning over heel mijn lichaam en durfde eigenlijk niet verder te gaan. Astrid zag dit wel aan mij, zij pakte mijn hand vast en zei dat wij eerst even gingen douchen, Gerard en Eduardo bleven achter op het bed.

In de badkamer probeerde mijn schoonzus mijn te overtuigen dat het super geil is om een keer met zijn vieren te seksen, wij doen het al een poosje met zijn drieën lachte zij. Het is heel geil voor een vrouw om een trio te doen Anke en jij heb nu ook je kans om het te beleven. Ik zei eerlijk dat ik het ook heel spannend vond, maar dat ik ook Bert ermee belazerde, hij hoeft dit toch niet te weten was haar reactie. Wij zullen er nooit over praten zei Astrid en deed haar kousen en hakken uit, kom op meid kleed je ook uit, wij nemen en douche en laten ons lekker verwennen door de mannen, ik ben bij je lachte Astrid. Haar woorden haalde mij over en ik kleden mij ook uit, samen gingen wij onder de douche en stonden met onze lichamen tegen elkaar aan. Astrid begon daar met mijn te tongzoenen, de eerste tongzoen in mijn leven met een vrouw, mijn opwinding kwam weer helemaal terug en ik liet het toe dat Astrid met haar vinger mijn kutje in kwam. Ik kwam er niet van klaar maar vond het wel heel geil dat zij dit bij mij deed. Ik ging er voor die nacht en samen gingen wij fris en opgewonden naar de mannen in de slaapkamer, die lagen lachend met allebei een stijve lul in de aanslag op ons te wachten. Wij gingen bij hun op het grote bed liggen, eigenlijk ging alles zonder gêne en van zelfsprekend. Ik werd op mijn rug gelegen door Eduardo die mijn kutje uitgebreid en heel geil begon te likken, Gerard deed dit bij Astrid. Wij lagen naast elkaar, keken elkaar in volle opwinding aan en begonnen met elkaar te tongzoenen terwijl de mannen ons heftig lagen te beffen.

Ik kreeg als eerste een geweldig en intens orgasme, een orgasme wat ik niet eerder zo heftig had gehad als ik gebeft wordt. Deze setting om in het bijzijn van meerdere mensen klaar te komen gaf mij een extra kick en heel geil gevoel. Astrid speelde daarbij ook nog eens met mijn tepels, wat ik op dat moment bij haar nog niet durfde te doen. Euduardo kwam tussen mijn benen vandaan toen mijn zwager mijn schoonzus nog lag te likken, zijn erectie was toen helemaal enorm toegenomen en hij vroeg mij of ik hem wilden pijpen. Ik moest mijn mond hiervoor tot het uiterste openen om een stukje van zijn dikke grote lul in mijn mond te kunnen hebben. Terwijl ik hem lag te pijpen, kwam Astrid klaar bij Gerard en zij draaide zich op haar zijde, Astrid nam zijn joekels van ballen voor haar rekening, die zij begon te likken. Het was voor mijn sensationeel en heel geil om deze grote man samen met onze mond te verwennen. Omdat Eduardo bovenop mij zat, kon ik Gerard niet zien. Hij schoof een plaatsje op en probeerde zijn lul in mijn kutje te neuken, dit lukte pas toen ik mijn benen wijd voor hem spreiden. Hij was ook groot en neukte mij vanaf het begin al stevig en soms een beetje te hard en te diep, maar ik vond het super geil en kwam daar al snel van klaar. Eduardo was nog diepe met zijn lul in mijn mond gekomen, ik werd door geneukt door Gerard en had daardoor niet in de gaten of gevoeld dat Euduardo ook zijn hoogtepunt had genaderd. Zijn sperma schoot mijn keel in en ik kon niet anders dan zijn sperma in te slikken, dit doe ik bij mijn man ook, maar dit was toch wel anders in mijn gevoel om het sperma van een man in te slikken die ik amper kon.

Astrid vond het allemaal geweldig, geil hé meisje lachte zij tegen mijn toen Eduardo van mijn lichaam afging. Er lekte nog meer sperma uit zijn lul wat in mijn gezicht terecht kwam, Gerard kreeg daar zeker ook nog een extra kick van, want zo hard als hij mij neukte, had nog nooit een man bij mij gedaan. Zijn geile vrouw pakte mij nog een keer vol op mijn mond toen zij het sperma rondom mijn mond zag, zonder enige gêne tong- zoenden Astrid mij. Gerard transpireerde zijn inspanningen uit en neukte mij weer naar een orgasme toe, daarbij spoot hij ook mijn kutje vol met zijn sperma. Misschien heeft zijn zaad mijn toen al bevrucht??? Ik vroeg om een adempauze, ik bleef heel geil maar moest echt even tot mezelf komen, dit was heel heftig voor mij. Eduardo zat naast mij op het moment dat Gerard zijn lul uit mijn kutje terugtrok, hij lachte tegen mij en zij dat ik het goed deed. Mijn schoonzus liet wederom zien hoe zij genoot van seks, toen zij haar man,s natte glimmende lul zag uit mijn kutje, ging zij naar hem toe en pijpte zijn lul haar mond in. Samen met Eduardo keek ik hierna hoe Astrid zijn lul geil pijpte en schoon likte van alle sperma resten.

Ik kreeg mijn rustmoment en lag uitgestrekt op hun grote bed naar Astrid te kijken die geen rust kreeg van de heren. Zij is 12 jaar ouder dan ik maar had een goede conditie en nog een mooi strak lichaam met stevige grote borsten. Daar lag haar man mee te spelen en zoog op haar dikke stijve tepels, toen ik Eduardo die goed de weg wist in hun slaapkamer, een dildo uit hun nachtkastje zag pakken. Hij begon Astrid met de dildo te neuken, er kwam nog een tube glijmiddel aan te pas waarmee hij voorzichtig haar anus mee insmeerde en haar kont begon te vingeren. Ik zag wel aan Astrid dat zij dit heel lekker vond te samen met de dildo in haar kutje. Gerard lachte en zei tegen zijn vriend, maak ons sletje er maar klaar voor. Ik wist natuurlijk wel wat er ging gebeuren. Op het moment dat Astrid klaar leek te komen werd er gestopt, Eduardo ging vlak naast mij op zijn rug liggen en Astrid besteeg hem, zijn grote lul gleed soepel haar lichaam in en kon Astrid kon hem goed hebben. Gerard vroeg aan mijn of ik zijn lul wilde insmeren en masseren met het glijmiddel, iets wat ik niet weigerde en heel opwindend vond om te doen. Zijn lul stond ook weer snoeihard toen hij achter zijn vrouw ging zitten die alweer even had liggen neuken met Eduardo. Ik zag haar gezicht wel even betrekken toen hij van achteren haar anus in kwam, het gebeurde met beleid en Astrid begon er al snel van in extase te raken. O wat geil hijgde zij, ik voel jullie langs elkaar gaan in mijn kut en reet hijgde zij. De mannen neuken haar stevig, het resultaat was dat Astrid meerdere malen klaarkwam. Ik vond het super geil om te zien, maar nog geile toen ik zelf aan de beurt was.

Astrid was echt afgeneukt in haar beide gaatjes, zij viel naast mij vermoeid neer op het bed. De mannen haalde drankjes en friste zich op in de badkamer, ik lag met mijn schoonzusje te praten ,zij promoten dat ik het ook moest proberen in de dubbel met Gerard en Eduardo. Zij vroeg of Bert mij weleens in mijn kont neukte, ik zei dat het weleens was gebeurt in een geile bui maar dat ik het als pijnlijk had ervaren en dat wij het daarna niet meer hadden gedaan. Volgens Astrid was het een super gevoel om in allebei je gaatjes tegelijk geneukt te worden, als het maar met veel glijmiddel en beleid gebeurde. Ik zei dat ik Eduardo wel erg groot geschapen vond en volgens mij al moeite zou hebben om alleen zijn lul in mijn kutje te kunnen hebben. Volgens Astrid waren dat ook haar eerste gedachte toen zij zich de eerste keer door Eduardo liet neuken, maar wij zijn heel soepel lachte zij. Ik moest het proberen volgens haar, ik zei dat ik het zou proberen. Met zijn vieren dronken wij campagne op bed en werd er aan mijn gevraagd of ik net zoals Astrid met Gerard en Eduardo samen wilden neuken? Ik twijfelde er zelf op dat moment nog wel over, om nog even wat bedenktijd te nemen zei ik dat ik ging douchen. Toen ik terug kwam in de slaapkamer lag Astrid tussen de mannen in en was bezig om hun kennelijk voor mij op te warmen, zij pijpte en speelde met hun stijve lullen.

Ik ging erbij liggen en Astrid richten haar aandacht op mij, wij begonnen met elkaar te tongzoenen en zij streelde daarbij mijn kutje. Astrid gleed langs mijn lichaam naar mijn kutje, het werd de eerste en tot nu toe enigste keer dat ik door een vrouw gebeft werd. Ik kwam er van klaar op het moment dat mijn zwager ook op mijn tepels zoog. Astrid begeleiden het voorspel voorafgaande aan mijn eerste dubbele penetratie, zij vingerde mijn anus met het glijmiddel en ondanks dat mijn kutje goed nat was geworden van haar tong in mijn kutje en mijn orgasme, deed zij ook een paar klodders glijmiddel in mijn kutje. Ze is er klaar voor heren lachte Astrid, Eduardo is toen tussen mijn benen komen liggen en heeft geduldig mijn strakke kutje ten aanzien van zijn grote lul laten wennen door mijn voorzichtig en langzaam te neuken. Ik vond het heerlijk naarmate ik hem kon hebben, mijn kutje werd tot het uiterste opgerekt en het gaf mij een heel vol en geil gevoel om met hem te neuken. Nadat ik een keer was klaar gekomen ben ik op Eduardo gaan zitten en kwam mijn zwager achter mijn zitten. Ongelooflijk geil voelde het aan om Gerard mijn anus in te voelen komen terwijl Eduardo op dat moment stil bleef liggen met zijn lul voor ongeveer de helft in mijn kutje. Toen ik aangaf dat het niet pijnlijk meer was, begonnen zij mij tegelijk in mijn kutje en kontje te neuken in eerst nog een langzaam tempo. Maar al snel daarna voerde zij het tempo op en werd ik stevig geneukt.

Ik kwam meerdere keren achter elkaar klaar, deze orgasme,s waren veel heftiger dan de orgasme,s die ik kreeg als ik alleen geneukt werd met een lul of een dildo in mijn kutje. Ik vond het stoer van mezelf dat ik het deed,maar achteraf denk ik ook dat ik dit allemaal nooit had gedurfd en het was gebeurt als ik niet zoveel had gedronken die avond. Ik was op dat moment van mijn eerste dubbele penetratie alweer een beetje nuchter aan het worden, ik beleefde het intens en was nog nooit zo geil geweest ,nooit eerder ben ik zo vaak achter elkaar klaar gekomen. Ik werd hard en vooral ook heel diep geneukt door de mannen op het moment dat ik Eduardo nog verder voelde uitzetten met zijn dikke lul ergens diep in mijn kutje, hij spoot mijn kutje kreunend vol. Is dit misschien het tweede moment geweest dat ik werd bevrucht??? Ik kan er op dit moment nog geen definitief antwoord op geven! Gerard vroeg het ook aan zijn vriend of hij mijn geile kut had volgespoten? Ja helemaal lachte Eduardo, Ik weet niet of Gerard hier juist op kickte toen dit werd bevestigd, maar een minuut later spoot hij zijn sperma in mijn kont. Ik kon toen ook beter aanvoelen hoe Astrid zich moest voelen toen zij een uur hiervoor volkomen bevredigd en uitgeput op het bed was gevallen, mijn gebeurde hetzelfde toen de heren zich voldaan terugtrokken uit mijn kutje en kont. Ik was helemaal kapot van vermoeidheid, dit had mij veel kracht gekost en ik was niet de enige die even moest gaan slapen.

Ik ben die zondag tegen de middag wakker geworden in het logeerbed bij mijn zwager en schoonzus, zij hadden mijn uit laten slapen. Wij hebben met zijn vieren heerlijk uitgebreid ontbeten en hebben duidelijk afgesproken dat wat wij hadden gedaan, wat mijn betreft eenmalige zou zijn. Ik heb ook afgesproken met Gerard en Astrid dat ik met Bert niet zou praten over Eduardo en hun seksleven met hem. Dat kon ik met de hand op mijn hart beloven omdat ik dit eenmalige avontuur ook altijd geheim wil houden voor mijn man. Ik heb er ondanks dat ik op dit moment in grote onzekerheid verkeer tot aan de geboorte van ons eerste kind wie de biologische vader zijn zal,er geen spijt van. Seksueel heb ik een ervaring opgedaan waar ik als ik er aan terug denkt nog steeds heel geil van kan worden, ik deel dit geheim nu met mijn zwager, schoonzus en Eduardo. Astrid en Gerard keken wel heel bedenkelijk toen ik hen in juni vertelde zwager te zijn, maar tot nu toe hebben zij er verder tegenover mij over gezwegen. Het is onlangs bekend geworden dat het een jongen wordt. Met gemengde gevoelens kijk ik uit naar de geboorte van onze zoon. Als er lezers zijn die in een vergelijkbare situatie in hun leven zijn terecht gekomen, dan sta ik open via e-mail reacties voor tips en adviezen. Gedeelde smart is halve smart is toch een spreekwoord???

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!