Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Judith de zaadslet“Tring, tring, tring!” Verbaasd keek Judith op, de deurbel?

Ze verwachtte niemand en had eigenlijk ook helemaal geen zin om open te doen want ze was bijna klaar, nog een heel klein stukje maar, en dus poetste ze rustig verder. De keuken was aan de beurt vandaag, ze was al de hele ochtend bezig. “Tring, tring, tring!” Ze was boven begonnen met de keukenkastjes en had net de keukenvloer geschrobd. Zo alleen nog even de emmer legen en klaar!

“Tring, tring, tring!” Weer die bel!

Ze zuchtte, zette de zwabber tegen het aanrecht, gooide de vaatdoek in het sop en liep in de richting van de gang. Vlak voordat ze de keuken uitliep deed ze snel haar schort af en hing die aan de haak naast het fornuis. “Tring, tring, tring!” Toch maar even kijken wie het was: “Ja, ja, ik kom eraan!”


In de gang keek ze even in de spiegel en zuchtte. Judith hoopte dat het geen bekende was! Ze had vanochtend gedoucht en alleen een eenvoudig oud slipje met daar overheen haar ‘werkjurkje’ aangedaan. Poetsdag dus, en zo met haar haren slordig en onopgemaakt voelde zij zich niet op haar best! Al zou elke man haar nog steeds onweerstaanbaar vinden, zij vond dat dus zeker niet! Door het zijraam naast de deur kon ze een man zien staan. Geen bekende gelukkig! Plots besefte zij dat dat niet klopte, ze kende hem wel maar kon niet op zijn naam komen.

Shit! Wie was dat ook alweer, het was …, het was?

Toen met een schok realiseerde Judith zich ineens wie het was! De werkgever van Henk, wat deed die hier? O, mijn God! Er is toch niks met Henk gebeurd! De meest verschrikkelijke gedachtes spookten door haar hoofd! Henk zat voor zijn werk een paar dagen in Duitsland en stel je toch voor! Mijn God, O mijn God, het zal toch niet waar zijn!

Vlug nam ze de laatste paar stapjes en opende ze de voordeur: “O, mijn hemel, is alles goed met Henk?” Ze voelde tranen van verdriet in haar ogen branden, Nee, nee, asjeblieft laat het niet waar zijn!

De man keek haar verbaasd aan, stapte naar voren en liep onuitgenodigd de ruime hal binnen. Deze reactie had hij totaal niet verwacht, verbazing wel maar dit! Hij lachte ontwapenend: “Nou, nou! Eh, sorry als ik je heb laten schrikken Judith, geen zorgen hoor! Met Henk is alles in orde! Ik heb hem een uurtje geleden nog aan de telefoon gehad”.
Judith deed een stap naar achteren omdat hij er een naar voren deed en zag hoe de baas van haar Henk snel de hal in glipte. Toen ze zijn stem hoorde wist ze ook weer zijn naam, Tom. Shit, Tom Smit! Ze herinnerde zich nu ook de onbeschaamde blikken en de stiekeme aanrakingen op het personeelsfeest van een maand geleden! Wat kwam die kwal hier doen? De bezorgdheid op haar gezicht maakte plaats voor argwaan: “Gelukkig! Maar wat komt u dan doen meneer Smit, Henk is in het buitenland?”
Gekwetst keek hij haar in de ogen: “Nou ja, Judith! Als werkgever mag ik toch wel belangstelling tonen voor mijn personeel! Ik was toevallig in de buurt en dacht: ‘Kom ik ga eens kijken of alles goed is met de mooie Judith’ Iemand moet toch je behoeftes bevredigen nu Henk in Duitsland zit! Je kent het he? Als de kat van huis is ….” zei Tom met een schalkse knipoog terwijl hij zijn jas uitdeed en hem in haar richting hield. Automatisch nam ze de jas van hem aan en hing hem bijna op de kapstok. “Alles gaat hier prima hoor, bedankt voor de belangstelling meneer Smit!” Judith hield de jas weer in zijn richting, Tom, meneer Smit, deed alsof hij het niet door had en zei: “Lekker, een kopje koffie zou ik wel lusten!” Hij wreef zich in zijn handen terwijl hij de ruime hal rondkeek: “Zo, dus dit is nu jullie nieuwe huis! Duur pandje! Mooi hoor, erg mooi! Hypotheek dankzij de zaak hè? Dat heb ik toch maar mooi voor jullie geregeld!”

Judith aarzelde, ze kon Henk `s baas moeilijk eruit gooien zonder dat ze wist wat hij kwam doen. Ze zuchtte, hing zijn jas aan de kapstok en ging hem voor naar de keuken waar ze begon met het vullen van het waterreservoir van het koffiezetapparaat. Terwijl hij zijn bewondering uitte voor de praktische inrichting en het mooie luxe marmeren aanrechtblad kwam hij vlakbij haar staan. Judith was niet op haar gemak: “suiker en melk meneer Smit?” “Hmmm, lekker meissie en noem mij nou maar gewoon Tom!” antwoorde Tom die schijnbaar als in dank over haar rug wreef. Dat zijn hand afgleed en terloops haar billen streelde bevestigde Judiths vermoeden en ze wist gewoon zeker dat die viespeuk met ‘lekker’ haar billen bedoelde en niet de koffie! Ze moest hem zo snel mogelijk het huis uit krijgen!

Terwijl de koffie begon te pruttelen en de kan vol liep met heerlijk geurende koffie liep Judith bij hem vandaan naar de emmer met sop. “Dat je een proper vrouwtje was had ik gelijk door toen Henk je aan mij voorstelde! Ha, ha, eentje die zowel onder als boven het bed goed kan zuigen! Trouwens, het was een geslaagd feest, vind je ook niet? Henk zei dat jij het geweldig naar je zin hebt gehad. Weet je nog dat wij samen hebben gedanst?” Judith herinnerde zich dat nog precies! Hoe de baas van Tom misbruik had gemaakt van de gelegenheid! Hij had haar, toen de muziek even wat langzamer ging en de ‘disco lichten’ zich even dimden, dicht tegen zich aan getrokken en met beide handen op haar billen zo dicht tegen zich aan geduwd dat ze zijn lul gewoon had kunnen voelen! Ze had hem van zich af proberen te duwen maar hij was erg sterk. Wat had ze kunnen doen? Een scene maken op dat feest zou Henk vast niet gewaardeerd hebben! Ze had hem dus maar laten genieten van dat moment. De viespeuk!
Ze goot de emmer leeg in de gootsteen: “Het was een geweldige avond, ja, erg geslaagd meneer Smit!” Tom was achter haar aan gelopen en stond nu vlak achter haar. Hij legde, terwijl de afvoer luid gorgelend het vieze water verzwolg, zijn handen op haar schouders en kneedde liefkozend haar nekspieren: “Zeg, Judithtje, heb je enig idee hoe rijk ik jullie zou kunnen maken? Jij houdt toch wel van een luxe leventje he! Mooi huis, dure auto`s en verre vakanties! Dankzij mij hebben jullie het erg goed! Goh, wat zouden veel vrouwen daar wel niet voor over hebben!”
Ze wist dat hij dat kon, hen rijk maken. Meneer Smit was directeur eigenaar van een enorm bedrijf dus liet ze hem heel even gaan. Net als op dat stomme feest, wat kon ze doen? De klootzak had haar net zo betast als nu, niet erg genoeg om boos te worden maar net genoeg om niet gewoon een spontane aanraking te zijn. Ze voelde gewoon aan alles dat dit ‘bezoekje’ moeilijk en vooral vervelend zou worden. Hoe kwam ze zo snel mogelijk van hem af?

Judith voelde hoe hij zachtjes tegen haar aan ging leunen, en met zijn kruis tegen haar billen begon te wrijven. Kut! Dit ging te ver! “Pas op, even de emmer weg zetten!” zei ze. Ze stapte snel opzij en deed een keuken kastje open. Terwijl ze bukte om de lege emmer er in te zetten gaf hij haar een klap op haar kont. Snel pakte hij Judith bij haar heupen en trok haar tegen zich aan. Ze schrok en voelde de bult in zijn broek nu duidelijk tegen haar billen aan duwen. “Auw! Verdorie! Meneer Smit, alsjeblieft! Ik vind het erg, erg vervelend als U aan mij zit!” snel draaide ze voor hem langs, ontsnapte aan zijn graaiende handen en greep snel de kan met koffie en schonk een kopje vol. “Nou, nou! Ik bedoel er niets mee hoor! Ik denk je zult wel stijve nekspieren krijgen van al dat gepoets, ha! En als je zo bukt dan vraag je er toch gewoon om! Met die lekkere kont van je! Noem mij nou maar gewoon Tom, dat praat wat makkelijker!” Judith zuchtte vertwijfeld en trok een stoel van onder de keukentafel en plaatste het kopje koffie ervoor op tafel, ze gebaarde Tom te gaan zitten en liep zelf rond de tafel om aan de andere kant op een stoel te gaan zitten. “Beste mene… eh, Tom, erg fijn dat je bent komen kijken of alles goed met mij is nu Henk in Duitsland zit. Zoals je ziet gaat het erg goed en als jij zo je koffie op hebt vind ik dat je weer moet gaan. Ik ben een getrouwde vrouw en ik vind het erg ongepast om een man in huis te hebben als Henk er niet bij is, zeker een die handtastelijk is zoals jij!” zei ze fel terwijl ze de stoel naar achteren schoof en ging zitten.

Tom glimlachte, pakte het kopje koffie van de tafel, liep er omheen en ging vlak naast Judith op de tafel zitten, boog zich voorover en keek haar recht in de ogen: “Okay, snap ik! Goed dan, ik had het graag anders gewild Judith maar je laat mij geen keus!” Tom roerde even in zijn koffie en nam een slok: “Lekkere koffie zet jij!” Judith deed alsof ze niets begreep van wat Tom net zei: “Geen keus? Waar heb jij het over?” Terwijl ze dit zei zag ze zijn geslacht duidelijk afgetekend in zijn broek, ze wist echt wel wat hij wilde, hij zou het alleen nooit krijgen, nooit!

Met een snel beweging trok Tom het jurkje over haar blote BH-loze borsten en greep haar tepels, deze kwamen gelijk naar buiten en waren erg gevoelig nu ze haar eisprong had, Judith kon een kreuntje niet onderdrukken en Tom lachte, zie je nou wel slet! lachte hij....

Weer glimlachte hij naar haar: “Je gaat niet in op mijn avances, je bent duidelijk een goede en trouwe echtgenote, dat moet ik je nageven! Henk kan trots zijn op zijn trouwe vrouwtje! Heb je enig idee hoeveel vrouwen maar wat graag op mijn avances in zouden gaan? Jammer voor jou maar ik ben gewend te krijgen wat ik hebben wil! Ik zal het simpel voor je maken! Als je niet toegeeft, doet wat ik wil of beter gezegd waar ik zin in heb verliest Henk zijn baan”.

Judith laat haar tieten zien aan de baas van haar manHet was even stil, Judith voelde al vanaf het moment dat Tom binnen was dat hij niet veel goeds van plan was. Verdomme! Probeerde die schoft haar nu te chanteren? Wilde hij dat zij Henk ontrouw zou zijn? Ze wilde tijd rekken, een oplossing vinden! Hoe kom ik van die vent af! “Ik begrijp je niet Tom? Wat kan ik nou voor de zaak doen en waarom zou Henk zijn baan verliezen?”
“Jezus Judith! Goed dan, zoals jij het wil! Jij gaat zo op mijn lul zuigen en laat je door mij neuken, zo niet raakt Henk zijn baan kwijt!” Geschokt hield Judith haar hand voor haar mond: “Wat! Wat! Dat meen je niet! Dit is een grapje!”
Tom keek haar serieus aan: “Dit meen ik echt Judith! Vanaf het moment dat ik je zag wilde ik je! Je bent mooi en hebt een geil lijf gemaakt voor seks! Kom op, je bent intelligent genoeg om te beseffen dat als je meewerkt ik jou en Henk een rijk en gelukkig leven kan bezorgen. Dit huis, de auto`s alles wat Henk is, komt dankzij mij! Henk is niets zonder mij! Jij bent echt niet de eerste die haar man zo aan de top houdt! Dus de keus is helemaal aan jou!”
“O mijn god! Dit kan toch niet waar zijn? Tom, wil je mij echt dwingen seks met je te hebben?” smekend keek ze hem aan.
“Hoe duidelijk kan ik zijn Judith? Kleed je uit! Laat mij van je lijf genieten!”
Ze verloor haar zelfbeheersing: Schoft! Ik dacht het niet! Nooit!” Woedend stond ze op en wees naar de deur: “Eruit! Eruit zeg ik! Nooit zal ik een engerd zoals jij …..” Ze viel stil, ze kon het woord niet over haar lippen krijgen en Tom schofferen was nu ook weer niet verstandig maar ze had het al gezegd, engerd!

Tom keek haar gekwetst aan: “Nou, nou, ik begrijp dat je geschrokken bent en dat je het niet zo meent, mij een engerd noemen! Ik snap dat je even aan het idee moet wennen maar ik meen het wel! Ik wil je en zal je krijgen ook al moet ik Henk en zijn carrière helemaal kapot maken! Dit huis, de hypotheek loopt via de zaak, heb je enig idee hoe groot de rest schuld is als je hier nu weg moeten? Gedwongen verkoop van dit huis, overgefinancierd met steun van de zaak maakt jullie, jou en die lieve geweldige Henk van je financieel helemaal kapot! En dan heeft hij ook nog geen goede referentie meer en komt je mannetje echt nergens meer aan het werk! Daar zorg ik wel voor!”

Met open mond en grote ogen vol ongeloof keek Judith de man aan die vlak naast haar op de tafel zat. Zijn lul leek door dit gesprek wel te groeien, de dikke worst was duidelijk zichtbaar in zijn broek. Ze schudde haar hoofd, nee, nee! Dit kon niet, dit was niet waar! Ze lachte een paniekerig lachje: “Tom, alsjeblieft! Dit meen je toch niet? Ik smeek je! Laten wij rustig blijven! Je begrijpt toch wel dat ik getrouwd ben! Ik hou van Henk, hij is de man in mijn leven, de enige! Ik ben hem trouw! Ik ga je echt niet, op je …. Jezus! Ik ben een getrouwde vrouw! Het idee alleen al is absurd! Alsjeblieft doe niet zo raar, ga gewoon, ik beloof je dat ik hier nooit met Henk over zal praten! Echt geloof mij, ik zal het hier nooit over hebben met niemand!”

Judith laat haar tieten zien aan de baas van haar manTom zei niets, nam de laatste slok koffie en zette het kopje rustig op tafel. Heel even dacht Judith dat hij weg zou gaan. De opluchting was maar van korte duur, Tom ritste zijn gulp open en liet haar zijn stijve lul zien: “Judithtje! Hoe kan je hier nu nee tegen zeggen!” Hij lachte zelfverzekerd, knipoogde: “Ik maak jullie rijk! Henk krijgt promotie!” Judith keek vol afgrijzen naar zijn stijve lul, wat een vreselijke pik! Shit! Die van Henk wees mooi recht vooruit, was glad en soepel! Henk zijn eikel zat netje verstopt in zijn voorhuid en dit, dit vreselijke ding van Tom was net een grote banaan, krom, scheef en wild en dik geaderd, alsof hij elk moment uit elkaar kon spatten. De eikel stak ver buiten de rest van de lul uit en had een vreemde paarse kleur! Gatver! Het ding leek wel te leven! Ze schudde resoluut van nee: “Nee, ik doe het echt niet! Nooit!”
De vriendelijke lach verdween van zijn gezicht: “Doe nu niet zo dom! Een telefoontje van mij naar mijn vestiging` s manager Bart in Duitsland en je Henkje is die account kwijt! Dat is voor mij een goede reden om hem te ontslaan en de in hem gedane investeringen terug te eisen. Zijn promotie en carrière hangen dus van deze deal af, onze deal! Werk nu maar even mee! Kijk eens wat lekker, helemaal voor jou! Echt, geloof mij, het doet geen pijn!”

Tom stak zijn arm naar haar uit. Judith stond geschrokken op, deinsde achteruit. De stoel waar ze op zat viel met een klap achter haar op de grond: “Ow, God! Tom stop alsjeblieft dat ding weg! Echt! Dit gaat niet gebeuren! Hoor je! Nooit! Nooit! Je bent gek! Ik bel Henk, …de politie!”
Tom trok zich schaamteloos af en viste met zijn vrije hand een telefoon uit zijn zak: “Verkeerde antwoord!” Behendig open hij zijn contacten lijst op zijn telefoon en selecteerde een nummer. Judith kon in de stilte die nu heerste de telefoon aan de andere kant horen overgaan. “Dring, dring, dring, Hey Bart! Tom Smit hier! Alles gut man!”

De schrik sloeg Judith om het hart! O, Nee! Hij meent het! Hij doet het echt! Ze realiseerde zich nu dat ze op het punt stond alles, echt alles kwijt te raken. Dit was geen spel dat ze winnen kon. Alles of niets! “Wacht! Wacht! Wacht alsjeblieft!” zei ze smekend. Tom keek haar vragend aan. “In godsnaam, wacht Tom, alsjeblieft!” Judith boog verslagen haar hoofd, staarde naar het dure prachtige mozaïek op de net geboende keukenvloer. “Sorry Bart, alles goed hier maar ik heb het verkeerde nummer gekozen! Sorry! Ik bel je nog!” Tom verbrak de verbinding.

Judith kreunde, je mag mijn tieten wel even zien en trok haar luchtige jurkje snel uit, Tom snelde naar haar toe en kneep in haar door de spannende conversatie keihard geworden tepels, "zie je nou wel dat je wil slet" lachte Tom.

Judith keek op. Keek hem smekend aan en schudde vol ongeloof haar hoofd, dit gebeurde niet echt? Dit kon toch niet waar zijn? “Tom, ik smeek je! Ik wil alles doen wat je wilt maar dit niet, echt alles doe ik voor je, alleen niet dit! Ik smeek je!”
Tom zuchtte: “Ach, Judithtje, maak het jezelf toch niet zo moeilijk!” Hij kwam van de tafel af en greep Judith plots bij haar boven arm. “Auw, je doet mij pijn!” jammerde Judith die ruw door Tom tegen de tafel geduwd werd. Tom liet haar los maar duwde Judith met een hand krachtig voorover, ze kreunde van schrik toen ze haar flinke borsten op de tafel plette. “Tom, NEE! Alsjeblieft!” kermde ze toen ze besefte wat er zou gaan gebeuren. Ze zwaaide wild met haar armen en slingerde Tom`s lege koffie kopje van de tafel. Tom schoof het korte jurkje omhoog en gaf onverwacht een wilde ruk aan haar slipje dat luid scheurend in stukken op de vloer belande tussen de op de grond kletterende scherven van het koffiekopje.

Judith probeerde te ontsnappen, van de tafel weg te komen, maar Tom was te sterk, veel sterker dan het kleine vrouwtje dat hem wanhopig smeekte: “Tom, Tom doe dit niet! Ik ben getrouwd! Genade!” Judith besefte niet dat dit eigenlijk precies was wat hij wilde, wat hem alleen nog maar meer opwond, hem geiler en geiler maakte! Hoe harder zij tegenstribbelde hoe leuker het voor hem werd! Tom hield van dit spel en spuugde in zijn hand, wreef het speeksel uit over zijn stijve lul. “Ik ga je neuken Judith!” De keiharde eikel duwde tegen het nauwe weerloze kutje van Judith die zich plots realiseerde dat ze vruchtbaar was, vruchtbaar als nooit tevoren! Ze was gestopt met de pil, Henk en zij wilde nog een baby, een liefdeskindje!

O, mijn God! Tom! NEE! Ik ben niet aan de pil! In Godsnaam! NEE! AAAAARGH! De groteske lul wrong zich een weg naar binnen. Niet zoals de ‘mooie’ lul van Henk die soepel haar liefdesgrotje binnen gleed, nee, maar met woest geweld zich een weg baande en alle gevoelige plekjes die Henk`s pik miste raakte.

Judith wist niet wat haar overkwam! Ze werd gevuld zoals ze nog nooit gevuld was, de pijn en vernedering was kort en heftig maar de geil brakende lul van Tom verwende het nauwe kutje zoals het nog nooit was verwend. Bruut stootte hij toe, keer op keer wrong de kromme lul zich langs Judiths G-spot, de plek waar Henk`s of welke van haar voorgaande minnaars stijve piemels dan ook aan voorbij was gegaan zonder die extra stimulatie, die gekmakende streling die zorgde voor een vaginaal orgasme!

Judith kermde, jammerde en spartelde. Ze wilde weg, vluchten van wat er hier nu gebeurde! “Tom! Tom, je neukt mij zwanger! Stop! O, God, Stop!” Golven bruut genot maakte haar gek, gek van verlangen en vochten met haar verstand. De angst om zwanger te worden geneukt streed een verloren strijd met de lust die bezit nam van haar lijf. Tom was niet te houden. Doof voor haar smeken en beukte zijn pik diep in haar nauwe en nu verlangend knijpende gaatje. Wit geil hoopte zich op rond de basis van zijn neukende stijve lul, haar geil ongewild gretig verbonden met zijn voorzaat.

“Nee Tom, NEE! O, God, je neukt mij zwanger!”

Tom`s onderbuik kletste met kracht tegen Judiths opwindende ronde billen. Soppende geluiden vermengde zich met het gekreun van Judith die voor het eerst voelde hoe het was om echt geneukt te worden. Ze voelde hoe ze door deze vreselijke man genadeloos klaar geneukt ging worden. Haar verstand schreeuwde nee maar haar kut gilde ja! Ja! Judith hield zich krampachtig vast aan de rand van de tafel, de wild stotende pik maakte haar gek van verlangen!

“Hmmpf! O, God! O, God!” Zo neukte Henk haar nooit! Zo was het nog nooit geweest! Een tinteling diep in haar onderbuik gaf aan wat zij vreesde en waar haar lijf al jaren naar verlangde. De tinteling nam met elke stoot van Tom`s Keiharde neuker toe. Judith verzette zich uit alle macht tegen dit aanstormende geweld.

“O, mijn God!” steunde ze toen de orkaan in haar lijf losbarstte, een beetje kwijl liep uit haar mondhoek toen ze haar ogen sloot en het ongekende orgasme genadeloos door haar lijf raasde. Tom voelde haar lijfje schokkend klaarkomen:

“Lekker he sletje! Ben je niet gewend he! Eindelijk geneukt door een echte vent!”

Judith hoorde nauwelijks wat hij zei, ze dreef weg op een grote wolk en de ene na de andere golf genot deed haar lijfje sidderen. “Schoft! Je bent een schoft!” kreunde Judith zwakjes. “wat doe je met me?” kermde ze, haar lijf wilde weer klaarkomen! Dit was zo anders als ze gewend was. Ze wilde geneukt worden, ze verlangde er naar en wilde niet dat hij zou stoppen. “Schoft!” Tom neukte haar moeiteloos en snel naar een volgend orgasme. Judith probeerde het niet eens tegen te houden maar kronkelde wellustig en liet zich nemen door de werkgever van haar man, haar Henk! De schaamte was verdreven door lust. Ze kreunde, en kreunde: “Ik kom! Godverdomme klootzak, ik kom klaar!”

Tom haalde zijn stijve uit haar kut en liet haar even tot rust komen. Judith kwam overeind en keek hem vragend aan. Bij Henk merkte ze het nooit als hij klaarkwam, ze vreesde het ergste en dus vroeg ze bezorgd: “Je bent toch niet in mij klaar gekomen he?” Tom grijnsde: “Nou zo snel ben je niet van mij af hoor! Ik ben nog niet klaar gekomen hoor!” Hij zag de opluchting in haar ogen: “God zij dank! Ik ben hartstikke vruchtbaar weet je! Je mag niet in mij klaarkomen! Snap je? Alsjeblieft?” Ze aarzelde, het leek haar ongepast om er nu op dit moment over te praten. “Eh, … Henk en ik willen een kindje, een baby en ik ben gestopt met de pil en time de ovulatie en ik ben, ik ben nu, eh, rijp!”

Ze keek naar zijn lul die nog steeds, krom en scheef, fier overeind stond. Die heerlijke stijve lul die er daarnet nog als nog als een gedrocht uit had gezien. Judith voelde aan haar kutje. God! Het was dik en opgezwollen! Geneukt en opgerekt! Jezus, het stond nog wijd open en verlangde duidelijk naar meer! Ze moest zich bedwingen om zich niet wild te gaan vingeren. Shit, ze voelde schaamte, ze was bloedgeil en drijfnat, klaar voor de volgende ronde! Zo had ze zich nog nooit gevoeld, op en top vrouw, geil en een lustobject. Zo opwindend en spannend was het met Henk nog nooit geweest!

Missy pijpt de baas van haar manUitdagend keek ze Tom aan. Hij lachte een gemeen lachje: “Maak je maar geen zorgen hoor schatje! Nu zuigen!” Hij greep Judith`s haar. Het slordig vastgezette knotje barste uiteen in een grote golf mooi lang haar dat hij vastgreep en om zijn hand draaide. ‘AAAH!” Hij dwong haar op de knieën. Haar ogen fonkelde, ze voelde afkeer maar nog veel, veel meer lust. “Zuigen!” Commandeerde Tom. Judith greep met haar hand de stijve kromme lul, kneep haar hand dicht en zag geil opborrelen uit de paarse eikel. Een plotselinge en ongecontroleerde behoefte, die ze bij Henk nog nooit had gehad, overviel haar.

Ze wilde het zaad uit zijn ballen zuigen! Ze wilde op die lekkere pik zuigen! Zijn sperma proeven! Judith slurpte de eikel met geil en al gulzig diep haar mond in en begon Tom wild te pijpen. Tom kreunde, greep met beide handen haar hoofd vast en neukte haar gezicht. Ritmisch pompte hij zijn stijve tussen haar sensuele lippen, geil en speeksel dropen als resultaat rijkelijk op de daarnet nog schone keukenvloer. Tom voelde zijn orgasme naderen. Jezus, wat kon dat wijf van Henk pijpen! Snel stopte hij haar: “Genoeg, ik ga je nog even neuken!”

“Mmm, neuken!” Judith kwam snel overeind. Ze keek Tom geil en brutaal aan en veegde met de achterkant van haar hand zijn geil van haar mond. Tom trok haar tegen zich aan en kuste haar lippen die als vanzelf uiteen weken, hun tongen vonden elkaar in een opwindend gevecht. Pure geilheid bezorgde het geile vrouwtje kippenvel. “condooms? Heb je een condoom bij je?” fluisterde Judith bezorgd.

Judith trekt haar kut open, ze wil zaadSnel draaide Judith zich om, bukte voorover en trok haar kut en kontgat wagenwijd open, ze wilde de lul van Tom diep in haar kut voelen, ja zelfs zonder condoom, ze was zo geil geworden van zijn dikke monsterpaal dat ze zelfs zijn kind wilde nu!


Tom grijnsde: “Niet nodig!” Judith wilde protesteren maar omdat Tom haar onverwacht optilde en op haar rug op de keukentafel legde bracht ze niet meer uit als een geschrokken: “Waaaah!” Hij tilde haar benen op en legde ze op zijn schouders. De schattige kleine canvas schoentjes vlak bij zijn oor. Tom wreef zijn keiharde lul even tussen haar schaamlippen en perste hem haar grotje in: “OooO, Tom!” Kreunde ze. Een wild gevoel van wellust voer door haar lijf, neuken, neuken, ze balde haar vuistjes van genot!

Tom haalde zijn pik na een paar halen weer uit haar natte kut en voordat zij er erg in had perste hij zijn dikke eikel tussen haar kringspier door haar darmen in. “we” Hij voelde hoe de geschrokken kringspier van Judith zich als een bankschroef om zijn pik sloot. “Hebben” Dieper en dieper perste hij zijn pik in haar anus. “Geen” ze kreunde, te geil om zich om de pijn te bekommeren. “Condoom” Hij duwde door tot zijn ballen tegen haar billen aankwamen: “Nodig!”

Tom neukte Judith in haar kont! Snel schoof hij zijn harde lul heen en weer in de anus van Henk`s vrouw. Hij neukte de echtgenote van zijn werknemer in haar reet en ze genoot! Het getrouwde vrouwtje genoot van de perverse seks! Judith kreunde, ze was super geil en dit niet gewend! Een hele nieuwe wereld ging voor haar open en de nieuwe emoties en sensationele gevoelens maakte haar gewillig, meer dan gewillig! Bruut ramde hij zijn stijve op en neer in Judiths kontgaatje. Zonder dat ze het zelf door had begon ze zich als een bezetene te vingeren. Wild wreef ze met wijs en middelvinger over haar klitje, harder, sneller!

“Ik kom! OOOH! Tom ga door, ga door OOOH! mijn god ga door”

Tom voelde haar kringspier knijpen in het ritme van haar orgasme. Jezus christus, hij had zin om haar vol te spuiten! Snel trok hij zijn pik terug en stootte opnieuw toe nu weer in Judith haar gewillige en vruchtbare kutje. Zijn eikel perste zich haar knijpende en o zo zachte kutje in. Tom viel met zijn lichaam naar voren en pinde Judith vast. Haar knieën nu bijna naast haar eigen hoofd, ze kon geen kant op! “Tom! Tom!” schreeuwde ze in paniek! Tom beukte als bezeten zijn lul diep in haar gretige kut, in, uit, in, uit, in, uit, in, uit!

En bij elke stoot kwam zijn machtige eikel tegen haar baarmoedermond, Judith kwam wild klaar! Duwde ongewild haar bekken zo hard als ze maar kon omhoog, zijn lul naar binnen zuigend! Dieper! Dieper! Bevrucht me, spuit je zaad in mijn baarmoeder! Tom begroef zijn hoofd grommend in haar nek, zijn rug kromde zich en zijn dikke pik schoof tot aan de wortel diep in haar kut en spoot, hij spoot! Wild perste zijn sperma zich uit zijn eikel, met grote kracht drong zijn zaad in haar kut, vulde haar baarmoeder met wild zwemmende zaadjes! Judith klauwde in zijn rug, ze kwam klaar! Haar nagels drongen in zijn vlees: “AAARG! Spuit! Spuit!” Bevrucht me, spuit een baby in mijn buik! gilde ze.

Terwijl Tom spoot voelde ze zich wegzakken, en hij bleef maar met zijn dikke eikel tegen haar baarmoeder pompen en zijn zaad naar binnen spuiten, ze voelde zijn paal zeker 6 keer verkrampen, na een paar flitsen voor haar ogen wist ze het al, ze was bevrucht, oh god, zo fout en zo lekker......

De vruchtbare kut van Judith door de baas van har man Henk vol zaad gespotenJudith hurkt om het zaad uit haar buik te persenUitgeput lagen ze daar. Het zaad zat diep in haar buik en bleef ook binnen, terwijl dat van Henk er altijd gelijk uit kwam lopen.....

De wilde seks had hen vermoeid. Tom grijnsde tevreden. Judith wist dat er nu veel zou veranderen. De seks met Henk zou nooit meer hetzelfde zijn. Henk zou haar nooit kunnen geven wat ze nu had ervaren maar belangrijker nog! Tom zou de vader bijna zeker zijn van hun kind. God, de klootzak had haar vol gespoten met zijn zaad! Ze was super vruchtbaar! Ze wist dat dit vast niet de enige keer zou zijn dat ze Henk zou bedriegen! Niet na deze seks! Als Tom weer langs zou komen wist ze dat ze hem niet zou weigeren! Henk zou en mocht dit allemaal nooit te weten komen, ze had nu een groot geheim!

Terwijl Judith haar zonden overdacht fatsoeneerde Tom zich: “Nou dat viel niet tegen! Zeg, Judith. Wat denk je? Ik stuur Henk over twee weken wel weer naar Duitsland. Drie of vier dagen misschien wel met een weekend ertussen!” Hij grijnsde naar haar. “Schoft! Je bent een Schoft!” Tom greep Judith bij haar nek trok haar naar zich toe en zoende haar op de mond. Ze was van hem, hij wist het! Judith opende gewillig haar lippen en kuste hem vol overgave. Ze voelde weer het verlangen, ze wilde meer! Neuken! Neuken! Hij proefde zijn geil op haar lippen. “Klootzak! Schaamteloze klootzak die je bent!” siste ze hem toe.

Hij lachte en knipoogde: “Dag schatje!” Tot over twee keken, en liep zonder verder iets zeggen weg......

Judith Mundel zwanger van de baas van haar manJudith ging op haar hurken zitten en probeerde het zaad van Tom uit haar buik te persen, niets, helemaal niets, hij had echt zijn zaad diep in haar baarmoeder en bij haar vruchtbare eierstokken gespoten, dit was niet goed, ze kreunde, wat stom, tranen liepen over haar wangen, wat nu, wat moest ze met dit geheim?

Enkele maanden later.........

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!