Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Missy was alleen aan het werk op de kinderboerderij, het was lekker rustig en ze wilde het liefste naar huis maar er moest nog iemand van de Intergas komen.
Missy wilde deze middag lekker op de bank hangen maar er was nog niemand geweest van de intergas, ze pakte haar mobiel en stuurde Roy een bericht dat er niemand was, binnen 2 minuten had ze antwoord: 06………. Zijn naam is Peter en hij is onze vast monteur en loodgieter, bel hem even en dan komt het wel in orde.
Missy draaide het 06 nummer en toen er opgenomen werd begon ze haar verhaal en dat het nummer via Roy had gekregen, Peter hoorde haar verhaal aan vertelde haar dat hij eigenlijk al aan een borrel zat maar dat hij zo wel even iemand zou vragen met hem mee te rijden, alleen wist hij dus niet hoe laat het zou worden.
Daar gaat dus mijn plan om voor de tv te gaan hangen. Maar na een half uurtje facebook op haar telefoon hoorde ze iemnd lopen. Missy keek richting de ingang en daar is het vrolijke gezicht van Peter, hoi zegt Peter bij jouw is het een natte boel? En grinnikt zelf om zijn dubbelzinnige opmerking. Ja er is iets met de ketel of het gas ik weet het ook niet zegt Missy en doet net of ze de opmerking niet gehoord heeft.
Peter loopt haar voorbij en opeens ontwaard Missy de persoon die nog achter Peter had gestaan. Ohh ja dit is Mario die moest me ff rijden omdat ik net iets teveel biertjes op had. Nadat Missy ze beide een hand heeft gegeven gaat ze ze voor richting de trap, net als ze naar boven voor hun uit loopt realiseert ze zichzelf dat ze nu wel een mooie blik op haar lekkere kont hebben die gehuld is in een strakke legging. Boven lopen Peter en Mario gelijk naar de cv ruimte en beginnen er aan te werken, vanuit de deuropening kan ze de beide heren nu eens goed bekijken en komt tot de conclusie dat de beide heren er best mogen zijn. Zal ik ondertussen even koffie zetten voor jullie heren? Vraagt ze. Peter draait zich om en zegt tegen haar dat hij liever nog een biertje heeft als hij zo klaar is, Missy knikt en gaat naar beneden om het gevraagde te pakken. In de keuken pakt ze eerst haar telefoon en brengt Roy op de hoogte dat Peter er is samen met Mario. Missy zet de gevraagde biertjes beneden op de tafel en neemt zelf plaats aan de bar.

Na een tiental minuten komen beide heren naar beneden en vertellen haar dat ze een ring nodig hebben die Mario even gaat halen in het magazijn. Terwijl Mario de deur uit gaat neemt Peter plaats aan de bar en neemt een flinke slok van zijn gereed staande biertje. Ze beginnen te praten en het gesprek gaat vooral over het werk op de boerderij, verveel je je dan niet zo’n hele dag alleen? Ach antwoord Missy het is maar een paar uurtjes en ik kom niks te kort, daar zorg ik zelf wel voor zegt ze met een glimlach er achteraan. Ohhhhh zegt Peter, vertel eens wat doe je dan zoal?
Shit denk Missy ik ook altijd met mijn grote mond, maar verteld Peter dat ze eigenlijk vanmiddag voor de tv met Netflix had gewild of even naar de stad om te kijken of er daar nog wat te beleven viel. Ohhhh zegt Peter brutaal. En dan versier je daar een kerel voor je eigen vermaak? Missy schikt wel een beetje van zijn directe vragen en antwoord ontwijkend, wie zal het zeggen. Wil je er nog eentje? Wijzend op zijn lege fles bier, Peter knikt instemmend en Missy loopt weer naar de keuken. Als ze de koelkast opent en zich bukt om een flesje bier te pakken voelt ze ineens een hand over haar billen gaan, ze schrikt maar blijft toch net even te lang in de houding staan, als ze weer overeind komt en zich omdraait kijkt ze in het brutaal grijnzende gezicht van Peter, ze geeft hem zijn flesje bier aan en Peter zet deze direct op het aanrecht. Gelijk daarna pakt hij Missy bij haar middel en trekt haar naar zich toe en drukt zijn mond op die van haar, even staat Missy als verstard en opent eigenlijk automatisch haar mond. Direct schiet de tong van peter naar binnen en begint een wilde worsteling met die van de blonde slet.
Na een paar minuten zo gekust te hebben laat hij haar mond voor wat het is en zakt al kussend via haar oorlel haar nek naar haar als, tegelijker tijd ligt er een hand op haar bil en zijn andere begint haar borsten te kneden. Langzaam trekt hij nu haar shirt omhoog en trek het over haar hoofd uit daarna laat hij het shirt vallen op de grond. Als hij de grote stevige borsten ziet knikt hij goedkeurend en trek de kanten bh die ze aan heeft iets omhoog zodat de borsten vrij spel krijgen. Gelijk grijpen zijn handen naar de twee mooie bollen en beginnen de tepels door zijn duim en wijsvinger te draaien, Missy laat een zachte kreun ontsnappen en zet haar mond weer op die van Peter. Al kussend verplaatst Peter zijn handen weer naar haar heerlijke billen. Als hij net haar broek naar beneden wil trekken horen ze Mario binnenkomen. Missy trekt snel haar bh naar beneden en grijpt haar shirt van de grond en trek dit vlug aan. Met een rood hoofd van de opwinding staat ze achter de bar. Mario kijkt verbaasd naar het gezicht van Missy als hij binnen komt lopen. Samen gaan de monteurs weer naar boven en laten een verbouwereerde Missy achter. Teleurgesteld gaat ze weer aan de bar zitten, boven hoort ze ondertussen de heren rommelen en af en toe een harde lach. Missy loopt nu snel naar de ingang en draait de deur op slot, je weet maar nooit... Na een kleine 15 minuten komen ze weer beneden en Peter komt gelijk naast haar zitten.
Zo zegt hij die lekkage boven is gefixed, nu die beneden nog en grijnst van oor tot oor. Missy kijk verbaasd van de een naar de ander maar zegt geen woord. Peter legt een hand op de binnen kant van haar dij been en zegt tegen Missy, weet je dat Mario niet geloofd dat je van die heerlijke tieten hebt, en gelijk begint hij weer aan Missy haar shirt te trekken. Dit keer is ze hem te snel af en trek haar shirt net op tijd weer naar beneden. Dit kan niet hoor stamelt met hese stem, tuurlijk wel zegt Peter. Zo’n mooie vrouw alleen moet toch te doen hebben op zo’n saaie middag. En wij zijn er nu toch dus kom op uit dat shirt, en weer pakt hij de onderkant beet en trek nu in eek keer het shirt weer over haar hoofd. Zie je wel roept hij triomfantelijk tegen Mario groot en stevig toch? Mario doet een stap dichterbij en houd het nu alleen nog bij kijken terwijl Peter Missy nu iets naar voren drukt en haar bh losmaakt op haar rug. Zodra de bh af is en haar borsten vrij spel hebben zakt Mario nu ook door zijn knieën en neemt de borsten in beide handen. Peter is ondertussen weer begonnen met kussen en laat zijn handen via haar platte buik naar beneden glijden richting haar kruis. Missy begaat de onderhandeling van beide heren en begint nu te kreunen als Mario haar tepels in zijn mond neemt en Peter inmiddels haar kutje bereikt heeft en door de stof van haar trainingsbroek over haar kutje begint wrijven. De heren krijgen door dat ze wel voor meer in is en terwijl Peter nu zijn hand uit het kruis haalt begint Mario haar trainingsbroek uit te trekken. Zodra dit gebeurt is begint nu Mario over haar zwarte string te wrijven terwijl peter nu met haar borsten begint te likken, langzaam schuift Mario nu haar string op zij en voelt aan de natte schaamlippen van de blonde slet. Ze is al goed nat hoor Peter, Peter antwoord dat hij het toch al zei dat het gewoon een geil sletje is wat te lang alleen zit te wachten op een paar neukers!
Mario laat nu voorzichtig een vinger bij Missy naar binnen glijden en begint haar rustig te vingeren, Missy begint steeds luider te kreunen. Missy begint steeds natter te worden en daarom besluit Mario een tweede en een derde vinger er bij te doen en tegelijk zet hij zijn mond op haar klitje en begint stevig te likken. Peter heeft ondertussen zijn broek en short uit gedaan en neemt wijdbeens plaats over Missy heen, pakt haar hoofd vast en brengt haar mond richting zijn behoorlijk stijve pik, zo sletje nu eerst ook maar even zuigen aan mijn genotstaaf. Missy opent haar ogen en hapt gelijk de grote roze eikel naar binnen, peter laat een goedkeurend gekreun horen. Mario likt en vingert de blonde slet inmiddels op zo’n hoog tempo dat Missy haar orgasme voelt opstomen en terwijl Peter zijn leuter net achter in haar keel wil duwen komt ze zuchtend en gorgelend klaar. Peter haalt zijn lul even uit haar mond en gelijk gaat er een harde kreet door de ruimte en beginnen haar benen ongecontroleerd te shaken.

Zo Zegt Peter, Mario ga je gang laat haar maar eens schrikken. Missy wil gelijk omkijken maar Peter snauwt haar toe dat ze gewoon voor der moet kijken. Mario heeft ondertussen ook zijn broek uitgetrokken en houd nu zijn zeker 21 cm dikke lul in zijn hand en neemt achter de blonde stoot plaats, met beide handen tilt hij nu haar jurk op en gooit deze over haar billen op haar rug, Missy draagt nu alleen nog een string die gelijk ook naar beneden getrokken word. Mario neemt zijn apparaat weer in zijn handen en plaatst deze tegen de iets openstaan kut lipjes van Missy aan. Met een zachte druk schuift hij zijn apparaat een stukje naar binnen. Missy voelt gelijk dat dit een ongekend formaat lul is en laat een diepe kreun ontsnappen.
ja ja roept Peter dat is even slikken he en neemt nu weer plaatst voor haar mond. Aan haar haren trekt hij haar hoofd omhoog en duwt zijn lul weer in het mondje van Missy. Direct begint hij haar stevig te neuken in de mond en zegt tegen haar: over slikken gesproken ik ben zo geil dat ik eerst je heerlijke pijpbekje even ga vol spuiten, ik neem aan dat je gewoon slikt toch? Missy kan alleen maar een klein knikje geven en Peter kreunt goedkeurend. Mario heeft ondertussen de baarmoeder van Missy bereikt en begint nu ook een hoger tempo aan te nemen. Zo neuken ze een paar minuten en dan voelt Peter zijn orgasme opkomen en haalt zijn lul uit de mond van Missy. Lik me ballen teefje zegt hij nu, Missy zuigt gelijk een van zijn ballen naar binnen en terwijl ze deze in haar mond heeft laat ze haar tong naar buiten gaan en likt het stukje onder de zak van Peter, prima roept Peter ze heeft zeker ervaring hier mee zegt hij tegen Mario. Nu buigt Peter naar voren en rijkt over haar rug naar haar billen en trekt de twee hammen uit elkaar zodat haar ster goed te zien is. Daar ook al eens geneukt schatje? Vraagt hij haar. Weer knikt Missy bevestigend, dat is mooi zegt Peter dan gaan we die strak ook even neuken. En gelijk laat hij een vingertopje in de aars van Missy glijden. Als hij zijn vinger er weer uittrekt haalt hij ook zijn bal uit de mond van de blonde slet en bied haar een vinger aan, maak deze eens goed nat schatje en stopt de vinger in de mond van Missy. Missy begrijpt zijn bedoeling en sabbelt op de vinger van Peter tot deze goed nat is, daarna brengt Peter zijn vinger weer naar haar sterretje en drukt de vinger nu de kont in van Missy tegelijkertijd schuift hij ook zijn lul weer de mond in van Missy, en nu me klaar zuigen slet roept hij.
Naar een paar minuten voelt Missy weer een orgasme opkomen door de lul in haar kutje en de haar kontje wat nu best stevig gevingerd word door Peter. Ze begint zwaarder te hijgen en hoort Peter triomfantelijk roepen dat weer gaat klaarkomen. Peter voelt nu ook zijn orgasme weer opkomen en zodra Missy harder begint te kreunen spuit hij de eerste dikke straal achter in haar keel, zo komen ze tegelijk klaar. Straal naar straal krijgt Missy in haar keel gespoten en probeert alles door te slikken terwijl ze nu zelf ook klaar komt. Via haar mondhoeken loopt er wat zaad uit haar mond. Peter is nu klaar met zijn orgasme en zakt achterover. Mario ziet nu zijn kans waar en draait Missy op haar rug. Hij tilt haar benen op en legt deze over zijn schouders plaatst zijn dikke lul weer voor de opening van Missy en pompt in een keer zijn lul naar binnen zo diep als die kan. Missy gilt nu van genot en Mario zet er een behoorlijk tempo in. Na nog geen twee minuten komt Missy alweer klaar en trekt nu door haar orgasme haar kutspieren flink aan, dit word Mario ook teveel en grommend en graaiend in haar dikke tieten spuit hij haar kut vol. Mario laat zich over de blonde slet heen vallen en geeft haar een innige tongkus. Daarna rolt hij van haar af en blijft liggen uithijgen. Zo liggen ze gedrieën een klein kwartiertje na te genieten waarna Mario op staat en zijn zijn broek weer aantrekt. Wat ga je doen vraagt Peter aan zijn maat. Ik ga naar huis had al lang thuis moeten zijn grijnst Mario, jij niet dan? Nee zegt Peter ik blijf nog eventjes heb nog een gaatje te behandelen en geeft Missy een tikje op haar billen. Mario zegt beide lachend gedag en geeft Missy nog een kus en zegt tegen Peter maak het niet TE bond vriend, en gaat vervolgens de deur uit.

Zo en nu wij nog even schatje zegt Peter na een tijdje. Tijd om dat sterretje van je eens goed uit te wonen grijns hij. Missy kijkt hem aan en gaat uit haar eigen weer in doggy style zitten. Peter neemt achter haar plaatst en gooit de jurk die ze nog steeds aan heeft weer op haar rug. Met zijn vlakke hand begint hij nu de billen te strelen en trekt ze vervolgens uit elkaar om zijn tong over haar kontgaatje te laten gaan, Missy kreunt zachtjes als hij met het puntje van zijn tong bij haar naar binnen dringt, als haar kontje weer nat genoeg is drukt hij weer een vinger in haar kontje en begint haar weer te vingeren. Met zijn andere hand begint hij nu ook haar kutje te vingeren en Missy voelt hoe hij zijn beiden vingers tegen elkaar drukt met alleen de dunne scheidingswand er tussen.
Na haar zo een minuut of 5 in beide gaatjes gevingerd te hebben haalt hij beide vingers er uit en gaat naast haar liggen, Missy kijkt hem niet begrijpend aan en Peter zegt: ja mijn lul moet eerst nog even nat en hard gemaakt worden wijzend op zijn half slappe lul. Missy snapt de hint en wil zich over hem heen buigen om hem hard te maken. Nee zegt peter standje 69 even meisje. Missy doet wat hij vraagt en neemt plaats in de 69 houding over hem heen. Gelijk voelt ze zijn handen op haar billen en zijn tong die haar kutje begint te beffen. Terwijl ze zijn half harde pik weer in haar mond neemt denkt ze nog: hij is zeker vergeten dat mijn doos nog vol zit met het zaad van Mario. Maar Peter schijnt er geen enkele moeite mee te hebben en likt en zuigt aan haar kutje alsof zijn leven er van af hangt.
De lul van Peter begint ook gelijk weer te groeien in haar mond en met al haar kennis van het pijpen maakt ze hem langzaam weer gek. Peter voelt dat hij dat nooit lang gaat volhouden en trekt op een gegeven moment zijn lul uit haar mondje. Niet zo snel schatje zegt hij, straks zit je mond weer vol, en nu gaat Missy grijnzend over tot het likken langs zijn gehele stam en neemt zijn ballen ook gelijk weer even mee. Haar handen zijn nu onder zijn billen en met haar vingertoppen beroerd ze nu zijn ster ook even, tot haar verbazing kreunt Peter goedkeurend en beurt zelfs zijn billen iets op. Deze reactie had Missy niet verwacht en laat nu haar tong over zijn ster gaan, weer kreunt Peter, nu duwt ze langzaam haar tong zijn ster in en nog steeds trekt hij niet terug maar duwt juist zijn ster meer op haar mond. Missy krijgt er nu echt zin in en brengt ook een vinger bij hem naar binnen. Peter heeft nu ook zijn aandacht verplaatst van kutje naar haar zalige kontje en nu liggen ze elkaar ster te verwennen.
Na een poosje roept Peter dat het genoeg is en zet haar weer in doggy style. Peter neemt plaats achter haar en drukt zijn inmiddels harde lul voorzichtig haar kontje in. Missy kan een kreetje van pijn niet voorkomen en Peter trek zijn lul weer uit haar kont. Nu trekt hij haar billen weer uit elkaar en laat een klodder spuug op haar ster lopen. Peter zet zijn lul weer tegen haar ster en drukt hem nu ineens voor de helft naar binnen. Gelijk begint hij zijn lul in uit haar kontje te pompen en roept tegen haar dat ze zichzelf in hoog tempo haar hand moet fisten. Missy gehoorzaamt en ook Peter voert zijn tempo nu op en glijd bij elke stoot zo diep mogelijk in haar kont, die behoorlijk strak aanvoelt. Missy houd het niet meer en komt weer schreeuwend klaar en laat haar hand uit haar kut floepen. Peter stop nu ook zijn wilde stoten en trekt zijn lul uit haar kont.

Inmiddels is peter naast Missy gaan liggen en gebied haar om op hem te komen zitten in omgedraaide houding zodat ze met haar rug richting zijn gezicht zit. Langzaam laat ze zich met haar kont op de lul van Peter te zakken en deze verdwijnt in zijn geheel in haar kontje. Als hij er eenmaal helemaal inzit trekt Peter haar aan haar schouders achterover zodat hij met zijn handen de mooie grote tieten kan vasthouden. Dan begint hij weer in hoog tempo haar kont te naaien terwijl hij nu stevig de grote tieten kneed. Na een paar minuten houd Peter het niet meer en spuit kreunend zijn tweede lading bij haar naar binnen in haar darmen. Waar hij vandaan haalt weet Missy niet maar er lijkt geen einde aan te komen aan zijn orgasme. Eindelijk verminderd de stroom zaad die haar darmen in gespoten werd en vermoeid laat ze zich naar hem op het vallen en valt gelijk in slaap van de uitputting. Als ze na een paar uur wakker word is peter al lang verdwenen. Ze loopt naar de voordeur en deze is gewoon open, nog een geluk dat er niet iemand is binnengekomen. Ze neemt haar mobiel en stuurt een bericht naar Roy. Alles is gemaakt en nu ben ik stuk  …. En krijgt als antwoord: ja dacht al wat duurt het lang, wilde net langs komen.......

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!