Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tijdens een recente zolderopruiming stuitte ik op een oude doos met dagboeken van mijn vrouw Missy. Zij is inmiddels 54 en we zijn 14 jaar samen waarvan nu 4 jaar getrouwd. Missy is een mooie sensuele vrouw die altijd veel aandacht van mannen en vrouwen getrokken heeft en dat nog steeds doet. Ze heeft een prachtig figuur met grote zeer mooie borsten, prachtige billen en de meest mysterieuze ogen die er zijn. De dagboeken onthulden voor mij een zeer schokkende maar opwindende kant van mijn vrouw. Het blijkt namelijk dat ze al jaren op regelmatige basis vreemd gaat. Deze ervaringen schrijft ze in haar dagboeken.

Hier haar verhaal:

De schilders zijn vandaag geweest, en omdat het zo warm was liep ik in mijn bikini rond. Natuurlijk heb ik eerst gekeken of ze mij bevielen, en dat was dus het geval, een paar lekkere mannen van rond de 30. Ik had snel een stringbikini aangetrokken die alleen mijn gleufje verbergt en het topje liet ook niet veel van mijn grote tieten verborgen, je kon net de tepels niet zien verder zagen ze alleen maar mijn geile neukvlees. Die schilders keken hun ogen uit en liepen constand met een harde paal naar me te gluren maar zo ondernamen geen ectie. Wat zullen die mannen een zin gehad hebben om mij toen al te neuken.

 

Ik ging in de zon liggen en zei dat ze om tien uur koffie kregen. De schilders bleven naar me gluren en stonden regelmatig met elkaar te fluisteren, ik kon ne wel indenkenken waar dat over ging. Tijd voor aktie, ik bracht de koffie naar de woonkamer en liet ze even genieten van mijn rondingen. De koffie stond al even op tafel maar ze hadden op dat moment meer belangstelling voor mij dan voor de koffie maar verder gebeurde er niets. Ze durvden me niet te pakken, tijd voor een nieuw plan, ik wilde weglopen voor de koekjes en gleed zogenaamd uit over een baan papier wat daar lag voor het knoeien van de muurverf, de emmer viel om en ik lag in een laag witte latex. Ik lag op mijn rug  en voelde de kleverige muurverf op mijn rug en billen. Het leek net of ik in sperma lag en dat zei ik ook. Dat was voor de jongens het sein om mij te pakken. Een van hen bukte zich en trok mijn stringbikinibroekje uit. Mijn borsten waren door de val al uit mijn bikinitopje geschoten. De ander ging boven mij staan en haalde zijn pik uit de overall en ik lag er verlekkerd naar te kijken.

 

Het was net een kanon met twee granaten eronder. Hij kroop boven op me en ik voelde hoe mijn schaamlippen uit elkaar werden getrokken. Zijn grote lul vulde me.

Ik trilde terwijl zijn paal mijn kittelaar schuurde. Ik lag daar met mijn kont te kronkelen in de muurverf. Het was net of ik me in een laagje geil wentelde. Ik begon te schokken en kreunde het uit. Dat deed hem klaar komen en ik geloof dat hij wel twee keer een lading in me spoot.

 

Zodra hij was opgestaan stortte de ander zich op me. De ene lul was er nog maar nauwelijks uit of ik voelde de tweede in mij tekeer gaan. Ik werd er zo opgewonden van dat ik al gauw een tweede keer klaar kwam. Hij gromde en begon ook te spuiten. Het sperma van die twee liep door mijn billen door en vermengde zich met de verf.

Ik stond op en zei: ‘smeer het zo op de muur met mijn geil en jullie zaad erin vermend.’ Dat deden ze dus. Op onze muren zit nu dus hun sperma. Ik pakte mijn bikini en liep naar de badkamer om de muurverf van me af te wassen. Alles zat toch al onder de verf dus bleef ik naakt lopen. Ik hoefde niets meer te verbergen ze kenden mijn lichaam toch al van binnen en buiten. Ik draaide geregeld om ze heen en dan grepen ze me waar ze maar konden. ‘Ik heb me als een hoerige slet  gedragen‘.

Tegen de middag wilden ze weer, ik nam ze mee naar de slaapkamer en liet hen zich uitkleden. De eerste schilder moest van mij op zijn rug gaan liggen en ik pijpte zijn heerlijke paal op sterkte, meteen kroop ik over hem heen en liet me over zijn heerlijke paal zakken. Ik wipte in een hoog tempo op en neer op zijn paal en kwam al gauw klaar. Toen ik voor de tweede keer een orgasme kreeg spoot hij kreunend zijn zaad diep in mijn geile kutje. Ik was zo geil als boter en bleef bewegen op zijn paal tot hij verslapte en uit mijn kutje schoot. Het sperma liep omlaag over zijn lul en zijn zak. Ik ging languit liggen en nummer twee ramde zijn staaf ook in me. Hij had helemaal geen moeite om er in te komen omdat ik zo geil was en er ook in zwom. Zijn eikel drukte bij elke stoot tegen mijn baarmoeder en al snel kwam ik klaar en krampte mijn kutje een paar keer, dit was voor hem teveel en na een paar harde stoten voelde ik zijn zaad diep in mijn geile kut spuiten.

 

De eerste schilder had alweer een harde paal en stampte die gelijk diep door zodat ik zijn paal pijnlijk diep tegen mijn baarmoeder voelde, bij elke stoot ging hij dieper en mijn baarmoerdermond opende zich langzaam om zijn paal in zich te ontvangen. Ik kwam ook voor de zoveelste maal klaar en gilde. Zo goed als vandaag heb ik het nooit eerder gehad. Hij kon het nu in mijn knijpende kutje ook niet langer meer volhouden en stootte diep door, zijn eikel schoot nu pas echt mijn baarmoeder in en hij kwam kreunend en hijgend klaar. Ik voelde zijn hete zaad diep in mijn baarmoeder aan spuiten en kwam weer kreunend en schokkend klaar. Ik was doodop en zei: Voor vandaag heb ik genoeg lullen verwerkt, maar dat mag zo vaker gebeuren. Kan haast niet wachten tot we weer gaan schilderen...

Einde...

De dagboeken van Missy staan vol geile verhalen en bij interesse zal ik ze met iedereen delen.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!