Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het is al een paar jaar geleden, dat ik, Niels, met mijn vriendin Fraukje, een lekkere, beetje mollige meid van een 20 jaar, op een mooie zomermiddag een fietstocht ging maken. Het was een zwoele dag en daarom droeg Fraukje onder haar korte rokje geen slip en zat dus met haar blote kont op het zadel. Als ik achter haar reed en het windje blies haar rokje omhoog kon ik heerlijk genieten van haar lekkere ronde billen die over het zadel heen en weer schoven. Toen zagen wij hoe een boer met een paard aan de teugel door de wei naar een ander paard liep dat aan een hek vast gebonden stond en onrustig aan het touw stond te rukken. Toen de boer met het paard, dat een hengst bleek te zijn, dichter bij het tweede paard, een bruine merrie kwam, sloeg de merrie met haar achterbenen naar de hengst. Zijn enorme paardenlul slingerde wild heen weer, terwijl de boer de dekhengst voorzichtig dichter bij de merrie bracht.

Ondertussen was Fraukje van haar fiets gestapt en leunde een beetje voorover om beter te kunnen zien wat er gebeurde. Dit gaf mij weer een prachtig uitzicht op haar blote kont omdat door haar gebukte houding haar rokje omhoog ging. Intussen was de merrie wat rustiger geworden en had haar geweldige kont naar de hengst gekeerd. Terwijl hij de hengst steeds dichter bij de merrie bracht tilde de boor de staart van de merrie op, waardoor de openstaande en lekkende kut van het beest te zien was. Op dat moment zwol de lul van de hengst op tot een harde dikke knuppel van wel 45 cm lang en zeker 10 cm dik.

De eikel van die paal had de vorm van een hele grote paddenstoel. Hij kletste tegen de buik van het grote dier, dan met een sprong had hij zijn voorbenen op de rug van haar en probeerde die stang in haar kut te schuiven. Dat lukte niet direct en schoof hij van haar af, hierdoor verslapte zijn pik, maar was nog steeds geweldig om te zien. Nu keek ik weer even naar Fraukje, die was zo geil geworden van wat ze zag dat ze zich ongegeneerd stond te vingeren met in de ene hand haar fiets en van de andere hand drie vingers in haar zeiknatte kut. Door dit geile aanblik van Fraukje in haar in haar blote reet, twee vingers in haar scheur en de hengst met zijn lange lul die hij in de hete sleuf van de merrie probeerde te stoppen maakte mij hartstikke geil.

Mijn paal klopte in mijn broek en ik wist niet hou gauw ik m'n gulp open moest maken om hem te bevrijden. Ik liet mijn fiets los en stapte op Fraukje toe en drukte mijn harde pik tegen haar lekkere ronde kont. Op dat moment, terwijl de hengst weer op de merrie sprong greep de boer de staaf van de hengst, hield zijn eikel voor de druipende kut van de merrie en met een forse duw schoof dat enorme ding diep in het lijf van de merrie. Ik duwde nu ook mijn paal tegen het kontgat van Fraukje en drukte mijn lul naar binnen, zonder om te kijken of te stoppen me het vingeren van haar hete sleuf nam zij mijn paal op in haar hete reet. Mijn pik brandde in de nauwe opening van haar hol en telkens als ze vingers in haar kut duwde kreeg ik een extra massage over mijn eikel door het dunne wandje tussen kont en kut.

Ondertussen ramde de hengst zijn grote neukstaaf in dampende grot van de merrie.



Even later spoot hij zijn stralen sperma in die kut. Even bleef hij op haar rug hangen en de stralen geil liepen uit haar lijf. Dan op het moment dat Fraukje mijn lul stevig kneep met haar holspieren, omdat ze reusachtig klaar kwam, zakte de hengst van de merrie af en golvend stroomde zijn geil uit haar kramende kut en mijn geil in Fraukjes hete reet. Nu keek de boer ons lachend aan, stapte met de hengst naar het hek waaraan hij hem vastzette. Stapte daarna over het hek en kwam naar ons toe. Dan zei hij 'Zo ik zie dat jullie genoten hebben maar ik zou het sportief vinden als ik ook aan mijn trekken kon komen, misschien heb ik dan nog wel een verrassing voor jullie op de boerderij".

Fraukje nog steeds in haar blote kont en bloedgeil wilde eerst weten wat die verrassing was voor ze met hem begon te geilen. Maar de boer, Bart heette hij, vond dat het dan geen verrassing meer was en wilde al weer weggaan, maar Fraukje riep " nou vooruit dan maar en ging op haar knieën zitten, haalde de half harde pik van Bart uit zijn overall en begon er heftig op te zuigen. Zienderogen nam de lengte en omvang van zijn leuter toe en werd zo groot dat ik me met mijn 20 cm een beetje begon te schamen.

Bart was kennelijk van het gedoe met de paarden en de aanblik van ons neukende en vingerend ook behoorlijk heet geworden, want al erg snel schokten zijn heupen alsof hij heen en weer werd geschud spoot zijn dikke straal geil in Fraukjes mond. Het liep met dikke stralen uit haar mondhoeken naar beneden zo langs haar hals in haar bloesje. Meteen trok hij zijn lul uit haar mond, floepte hem zijn broek in en zei "KOM" Klauterde over het hek, maakte de hengst los steeg op en reed weg.

We keken elkaar eens aan, haalden onze schouders op en reden toch maar achter hem aan. Ik was nieuwsgierig wat ons te wachten stond, maar dat het een geile belevenis zou worden stond wel vast. Door deze gedachten groeide mijn lul weer in mijn broek en omdat dat niet makkelijk zat op het zadel moest ik op de pedalen gaan staan. Fraukje keek om en zei "Hee waarom sta je we gaan toch niet berg op en meteen zag ze waarom ik stond. Lachend riep ze... "Ik kan beter ook maar gaan staan anders zit mijn kut straks aan het zadel geplakt van het opgedroogde kutslijm!"... Intussen waren we bij de boerderij van Bart aangekomen en zonder van het paard af te stappen reed hij zo de stal in. Wij er achteraan, halverwege de stal was een box waarin hij na afgestegen te zijn de hengst stalde, hem een flinke voer hooi gaf terwijl hij zei "Zo dat heb je wel verdiend, als al je zaad nou maar op de goeie plek komt". "Oké" zei Bart "loop maar eens mee" en wij weer achter hem aan. In een hoek van de stal was een kleinere box waar een ezel instond. "let op zei Baart een ezel is veel hitsiger dan een paard en streelde het beest over zijn rug. Langzamerhand ging zijn hand naar zijn kruis tot hij de grote zak met ballen in zijn hand had, die hij begon te masseren.

Direct zakte de penis van de ezel uit de schacht en groeide uit tot een geweldige lengte die ik van zo'n klein dier niet had verwacht. Fraukje stond met ogen als schotels te kijken hoe Bart nu de lul in zijn hand nam en zachtjes begon af te trekken . na twee drie bewegingen stootte het dier alsof het aan het neuken was. Nu liet Bart de leuter los en vroeg aan Fraukje durf je die paal in je kut te nemen. Nou als Niels het niet erg vind wil ik dolgraag door die paal genomen worden zei ze. Ik was door dit alles zo enorm geil geworden dat ik het best vond, al zou ze door een olifant genaaid worden. Bart sjouwde een baal hooi de box van de ezel, die Petrus bleek te heten, in en spreidde daar een grote linnen zak over heen. Als jij nu naakt hierop ga liggen en je benen spreidt zal ik zorgen dat je die dikke lul in je hete kut krijgt, zei Bart.

Fraukje begon zich uit te kleden....

Bart greep ergens vanachter een balk een stopfles met wat gore lappen. Toen Fraukje zich had uitgekleed smeerde Bart die lappen Over haar billen en buik. Nog voor hij die vodden weer in de stopfles had gedaan, snoof Petrus een paar keer en zijn dikke tamp werd nog harder en kletste tegen zijn buik. Bart schoof ook nog een soort stelling aan waarop, zo bleek, later Petrus zijn voorpoten kon zetten om Fraukje beter te kunnen dekken. Fraukjes kut droop, ik kon het geile sap langs de binnenkant van haar mooie dijen zien stromen. Mijn harde lul had ik uit mijn broek gehaald en stond die stevig te masseren, ondertussen was Fraukje op de hooibaal gaan liggen en spreidde haar benen zo ver mogelijk zodat Petrus vrije toegang had tot haar geile natte spleet.

Petrus drukte in een keer wel 25 centimeter naar binnen en Fraukje had het niet meer. Ze lag daar lekker te kreunen en je hoorde haar soppen. Omdat Fraukje steeds natter werd schoof de lange lul van de ezel er nu wel 40 centimeter en en hun voerde het ritme op. Fraukje begon te gillen en ze kwam enorm klaar. Haar kutspieren knepen werkelijk om de dikke paal van Petrus die begon te grommen. Je zag zijn enorme lul schokken en hij spoot Fraukje vol er stond zoveel druk op de lul dat hij uit Fraukje schoot en ze kreeg een enorme lading sperma over zich heen. Dit was z`n geil gezicht dat ik ook begon te spuiten en even later ook boer Bart. Bart liet Petrus, Fraukje schoonlikken met zijn enorme tong en voor de tweede keer kwam ze klaar. Nu trok ze haar kleren weer aan en we bedankte boer Bart en we spraken af om nog een keer langs te komen voor nog een paar avonturen met de geile beesten op zijn boerderij.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd