Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Als je mij een aantal jaren geleden had gezegd dat ik regelmatig sex zou hebben met soms wel acht mannen tegelijk dan had ik je echt voor gek verklaard. Dit was iets wat nooit bij mij gepast zou hebben toen, toch kunnen dingen raar lopen en dit is ook bij mij het geval. Mijn sexleven was toen helemaal niet braaf want de enige waar ik sex mee had was mijn man. We deden toen al wel best kinky dingen. We hadden veel anale sex en deden ook aan lichte SM, verder leefden we ook een rustig en goed leven. Mijn man is altijd mijn steun en toeverlaat geweest, ik heb vele moeilijke momenten meegemaakt en hij was er altijd voor mij. Toch is dit niet waar dit sexverhaal over gaat en ik zal me dan ook beperken tot mijn geile avonturen. Toen mijn man en ik ongeveer vijf jaar getrouwd waren zaten we een keer een sexfilm te kijken. Ook dit deden we wel eens om de spanning op te bouwen en dan de slaapkamer op te zoeken. Het was een film met dames die door meerdere heren verwend werden. In het begin begon het nog rustig en was het een trio. Toen de film verder liep kwam er ook een scene waar je een vrouw zag die eerst sex had met één man maar er kwam er toen steeds eentje bij. Op een bepaald moment waren het er meer dan tien. Dit wond mijn man behoorlijk op want hij zat mij flink te betasten.

Toch deed hij dit wel bij meer films dus ik deed er verder weinig mee. Toen de film afgelopen was en ik samen met hem naar de slaapkamer wilde lopen wilde hij nog even praten. Hij vroeg wat ik van de film vond en of dit niet iets was wat ik eens een keer wilde proberen. Op dat moment dacht ik echt dat hij gek was geworden. De verontwaardiging moet toen ook van mijn gezicht af te lezen zijn geweest. Mijn man bleef rustig en vertelde mij dat het altijd al een fantasie van hem was geweest om te zien hoe ik door andere mannen werd geneukt. Op dat moment had ik geen zin meer in sex en ik vertelde hem dat we beter konden gaan slapen en het er de volgende dag over zouden hebben. Toch kwam van slapen die nacht niet veel meer want ik zat de gehele tijd te denken aan wat mijn man mij heeft verteld.

Soms moet je gewoon de stap durven nemen.

De volgende dag aan het ontbijt was het wat stil, mijn man probeerde wel een praatje te maken maar dat lukte niet echt bij mij. Op een gegeven moment had hij er genoeg van. ‘Kijk, als jij het niet wilt dan doen we het niet. Maar je kunt toch wel gewoon normaal doen?’, hoorde ik mijn man zeggen. Nog steeds wilde ik niets zeggen maar ik kon mezelf niet inhouden. Toen vertelde ik hem dat ik gewoon was geschrokken en dat ik vond dat sex iets tussen hem en mij was. Verder was ik ook best boos dat dit pas na jaren huwelijk naar buiten kwam. Mijn man gaf aan dat hij bang was dat ik boos zou worden en dat was nu ook uitgekomen. Nog steeds geïrriteerd gingen we beide naar ons werk. ’s Avonds toen we thuis kwamen was de stemming nog steeds niet beter. Uit het niets komt mijn man naar mij toe en geeft mij een zoen, hij verteld dat we maar normaal moesten doen en dat we het er niet meer over zouden hebben. Hij bood ook zijn excuses aan. Dit vond ik dan weer te ver gaan aangezien hij gewoon eerlijk was. Toen ik een beetje gekalmeerd was pakten we een glas wijn en gingen zitten. Toen vroeg ik hem hoe hij dat dan voor zich zag. Mijn man schrok hier wel van want ik ging van boos naar nieuwsgierig. Hoe we het precies moesten doen wist hij niet maar we zouden eens naar een parenclub kunnen gaan en daar waren volgens hem vast wel mogelijkheden. Volgens hem konden we er altijd mee stoppen als ik er geen zin meer in had.

De liefde voor mijn man zat diep maar ik moest ook wel aan mezelf toegeven dat ik ook wel eens nagedacht heb over hoe het zou zijn als ik lekker door een andere man genomen zou worden. Toch had ik nooit gedacht dat dit ooit de realiteit zou worden. Een beetje angstig stemde ik in om mee te gaan naar de parenclub. Het aankomende weekend gingen we en ik trok mijn meest sexy jurkje aan met daaronder mooie lingerie. De zenuwen gierden door mijn lijf toen we binnen stapten bij de club. Toch was de sfeer gemoedelijk en dit stelde mij al snel op mijn gemak. Na een tijdje was er het signaal om de bovenkleding uit te doen. Mijn jurkje ging uit en ik liep rond in mijn lingerie. Het voelde beter dan ik dacht. Ook liep er soms een man rond die even vluchtig aan mij zat. Het was iets wat ik helemaal niet erg vond. Mijn man liet na een uurtje weten dat hij twee mannen had gevonden die wel samen met ons sex wilden hebben. Hij pakte mij bij de hand en leidde mij naar een kamertje. Daar stonden twee mannen helemaal naakt. Alsof ik precies wist wat ik moest doen liep ik naar ze toe en voel ik vier handen over mijn hele lichaam gaan. Deze mannen hadden al snel mijn lingerie uit.

Het bezoek aan de parenclub veranderde mijn leven.

Op dat moment had ik sex met de twee mannen en daarbij mijn eigen man. Waar ik het meeste van genoot waren de vele handen die over mijn lichaam gleden. Alleen daarvan kon ik bijna al komen. Het was een ervaring die een dik uur duurde en daarna was de avond ook voorbij en gingen we naar huis. We waren beide kapot en gingen direct slapen. De volgende dag zaten we aan de koffie en liet mijn man weten dat één van de mannen wel langs wilde komen. Hij zou dan nog een paar vrienden meenemen en ik zou dan mijn eerste gangbang beleven. Dit zou dan zelfs die middag al kunnen. Ook toen zou ik weer kunnen stoppen wanneer ik wilde. Weer een beetje angstig stemde ik toe. Die zelfde middag kwamen er drie mannen binnen. Ze stelden zich aan mij voor. Een aantal gezichten herkende ik van de parenclub. Iets te drinken wilden ze niet want dat deden ze liever na de tijd. We liepen naar boven naar de slaapkamer en ik ging op het bed liggen. De mannen kleedden zich uit en keken verlekkerd naar mij.

Ze liepen op mij af en weer voelde ik vele handen over mijn lichaam glijden. Weer was dit een geweldig gevoel. Met mijn handen ging ik naar de paal van een man. Voordat ik het wist werd ik gelikt en had ik een andere paal voor mijn mond hangen. Ik bedacht me niet en begon te zuigen. Het was als een roes. Ik pijpte alle mannen en werd afwisselend geneukt en gebeft. Het was echt een aanslag op mijn conditie maar het was veel te lekker om mee te stoppen. Het duurde bijna twee uur en de complete tijd had ik wel een lekkere paal in mijn mond. Aan het einde kreeg ik voor het eerst in mijn leven een spermadouche. Dit was heerlijk want de avond ervoor in de parenclub kwamen de mannen bijna allemaal klaar in het condoom. De mannen dronken daarna nog wat zoals ze zeiden en gingen daarna naar huis. Het was mijn eerste ervaring als gangbang slet. Mijn mijn en ik zijn nog altijd gelukkig en eens in de zoveel tijd laat ik mij nog steeds nemen door vele lekkere harde palen. Mocht je dit als vrouw nog nooit geprobeerd hebben dan weet je niet wat je mist.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!