Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ik had een leuk meisje leren kennen; Debby heette ze. Donker haar, bruine ogen, niet al te groot van stuk en een prachtfiguurtje, geheel mijn type. We gingen al zo'n twee maanden uit, maar verder dan de eerste zoen was ik nog niet gekomen. Het lukte maar niet om haar voor meer warm te krijgen. Ik had een plan bedacht. Een bezoek aan de bioscoop. Daar moest het me wel lukken dacht ik. Beetje stiekum doen in het donker. Angstvallig dat niemand je ziet. Vrouwen houden immers van spanning. Eenmaal opgewonden; eenmaal thuis en ik zou eindelijk eens flinke sex met d'r hebben.

De filmkeuze had ik erop aangepast. Een of andere ingewikkelde film in een filmhuis. Hopelijk zou het niet al te lang duren eer de verveling toe zou slaan. Hoe anders pakte het uit. Eenmaal daar bleek het een film van haar favoriete regiseur. Vraag me niet wie, ik zou het echt niet meer weten. “Oh Paul, wat goed van je. Hoe wist je dat?” “‘Tja…”, antwoorde ik mijn teleurstelling verbergend. Slechts met moeite lukte het me om achterin de zaal plaats te nemen. ‘Ik kan anders niet volgen wat er allemaal gebeurt op dat grote scherm' klaagde ik.

Enthousiast ging ze zitten, helemaal klaar voor de film. Mijn hoop op een goede afloop slonk met de minuut. Toen ik naast haar plaats nam realiseerde ik me dat ik helemaal geen idee had van hoe ik het allemaal had willen aanpakken. De film begon en dus zocht ik naar oogcontact. “Je bent mooi”, ik probeerde het met gespeelde romantiek. “Weet ik”, antwoorde ze bijdehand en keek weer voor zich.

 

Ik zat inmiddels al een kwartier naar een schouwspel te kijken dat me niet kon boeien. Debby's arm lag over de leuning. Ik besloot haar hand vast te nemen. Je moet toch ergens beginnen? Zonder om te kijken pakte ze mijn hand terug. Mooi zo zou je denken, maar het ging geheel automatisch. Het leek haar vrij weinig te kunnen schelen, ze was helemaal gebiologeerd door het witte doek.

Een derde poging: ik boog naar haar toe om iets liefs te zeggen. Ik kreeg echter niet eens de kans mijn mond open te doen, of ze gebaarde me stil te zijn met haar wijsvinger op haar lippen. Die dag zou het me weer niet gaan lukken kreeg ik door. Ik besloot mijn ‘aanvalsplan‘ te staken.

In gedachten ging ik wel verder natuurlijk. Ik fantaseerde hoe ze me vragend aan zou kijken terwijl ik mijn hand op haar knie legde, hoe haar mond iets open zou vallen en dat ik haar dan heftig begon te zoenen. Langzaam zou ik met mijn hand in de richting van haar slipje bewegen. Uiteraard zou zij het niet kunnen laten om over mijn lul en ballen te wrijven. Ik kreeg het er warm van.

 

Warm,.. wat heet!

 

Ik had een ongelovelijke stijve. Daar schaamde ik me wel voor. Wat moest ze wel niet van me denken als ik daar met zo'n opgezette tent naast haar zat. Tijd om af te koelen. Ik zei zacht tegen haar dat ik even naar het toilet moest, maar zelfs daar nam ze geen notie van. Wat was deze avond een tegenvaller.

Gelukkig was er niemand in de lobby. Ik voelde me tamelijk ongemakkelijk met die bobbel in mijn broek. Ik ben nou ook weer niet zo klein geschapen, dus hopen dat mensen het niet zien is er niet bij. Helaas lukte het niet om ongezien te blijven.

 

Bij de toiletten zat een toiletdame. Nou ja dame, het was een meisje van net iets meer dan twintig. Ik zei snel wat tegen haar zodat ze me aan zou kijken en ik de aandacht af zou leiden van mijn broek. “Het is niet zo druk zeker wanneer de film eenmaal draait?” “Nee”, zei ze. Ze keek echter brutaal naar beneden.

Pas toen ik al bijna de WC-ruimte voor heren in was keek ze wat omhoog. Schaamrood nam ik plaatst op een toilet met de deksel erop. “Welke rekeningen moet ik nog allemaal betalen?” Een beproefde methode en ook dit keer werkte die. Het duurde niet lang of ik durfde weer de ruimte te verlaten.

Daar stond het meisje van daarnet. Over brutaal gesproken. Ik fronste een wenkbrouw, van ‘wat doe je hier', maar daar trok ze zich niks van aan. “Is de film een beetje interessant”, ze kwam langzaam op me toegelopen. Ik zag nu pas dat ze haar schort niet meer om had.

Wel droeg ze een T-shirt dat strak zat waardoor de omvang van haar borsten erg opviel. Geloof me maar, klein is anders. Ik antwoorde zo ongeïnteresseerd mogelijk: “Ja hoor…”. Ze stond nu vlak voor me. Ik voelde mijn bloed sneller stromen en mijn lul werd weer stijf. “Dat klint ook niet enthousiast.”

Ze keek naar beneden en bestudeerde de zwelling in mijn broek. “Volgens mij vind je het vast niet erg om een stukje te missen.”

 

Terwijl ze dat zei legde ze haar hand op de bobbel en schoof met haar vingers naar beneden naar mijn ballen, die ze zachtjes begon te kneden. Ze richtte zich weer omhoog en keek me uitdagend aan. “Wat was je dan van plan?”, vroeg ik. Ze sloeg haar ogen neer is de richting van haar borsten. De stof stond daar behoorlijk bol en erdoor priemde twee harde tepels.

Het leek alsof ze geen bh aan had. Ik kon dat nauwelijks geloven met zulke rechtopstaande tieten. Met een gekromde wijsvinger tipte ik over een van haar tepels. Ze had echt geen bh aan!

Ik pakte de hele borst ondersteund beet en duwde die met mijn hand naar boven en schoof met mijn hand tot in het midden van de bolling. Kneedvlees was het, dus wat kon ik anders doen dan er zacht in knijpen. “Hier in de toiletten?”, vroeg ik. “Spannend toch…”, was haar repliek.

Het meisje maakte met beide handen mijn broek los, maar dat kreeg ik pas door toen ik opeens haar huid over mijn lul voelde. Ze nam haar hand weer terug en trok ruw mijn broek en short omlaag. Ze zakte door haar knieën, haar blik niet van mijn lul afwendend.

Met haar hand pakte ze hem vlak voor mijn buik vast. Op haar lippen verzamelde ze een belletje speeksel wat ze zacht op de eikel duwde en met het puntje van haar tong daarover verdeelde. Plagend duwde ze op de opening alsof ze met haar tong naar binnen wilde. Vervolgens schoof ze haar tong, die ze op haar onderlip liet rusten, tot de rand aan de onderkant van mijn eikel, haar mond was zover gesperwt dat het net leek alsof ze toe wilde happen.

Ik voelde duidelijk de warmte van haar adem op mijn lul. Ze trok haar mond weer terug en tuitte haar lippen op de top van mijn penis. Niet een keer keek ze even omhoog. Eindelijk voelde ik haar mond over mijn lul glijden. Met haar hoofd schoof ze rustig heen en weer.

 

“Wat ben jij een vuile teef”, zei ik, maar verder kwam ik niet want de toiletruimte begon een beetje te draaien, terwijl er flitsen door mijn hoofd sloegen. Ik deed daarop mijn ogen maar dicht en greep met mijn hand in haar lange zwarte haar.

Mijn eikel werd door dat gesabbel steeds gevoeliger waardoor ik begin te schokken met mijn hele lichaam. Het meisje pakte daarom mijn rechterbil vast en kneep er behoorlijk hard in.

Dat bracht me weer wat terug op aarde. Ik had mijn heupen niet langer in bedwang en begon op iedere schok door mijn hoofd en lichaam een stootbeweging te kamen. Daarbij kwam ik soms erg ver achter in haar mond, maar dat deerde haar totaal niet. “Zuig me dan”.

Mijn hoofd werd steeds warmer en de aderen in mijn lul leken te knappen.

 

Nu moest ik oppassen niet klaar te komen. “Rekeningen….”, probeerde ik, maar haar kronkelende tong om mijn pik won de strijd om de macht in mijn hoofd. Bijna tenmimnste. Uiteindelijk duwde ik haar hoofd van me weg, het was klaarkomen of flauwvallen, maar met deze dame wilde ik nog lang niet uitgesekst zijn. “Geile hoer”, kreunde ik.

 

Ze stond op en trok onmiddelijk haar T-shirt over haar hoofd. “Viezerik”, bitste ze me toe. Ze probeerde mijn blik te vangen, maar ik negeerde haar ogen. Twee opgezette meloenen keken me aan en ik zette gelijk da aanval in. Ik duwde mijn mond op haar huid en proefde met mijn tong haar tepel.

Zilt, zacht zoet en ik zoog als een klein kind. “Die andere ook commandeerde ze.” Ze pakte mijn beide handen en zette die op haar billen. Ze had haar broek kennelijk ook weten uit te trekken. Toen ik haar billen net vast had duwde ze me van haar borst af en draaide zich naar de wasbak en pakte die met beide handen vast.

Ik stond nu zijdelings van haar en vanuit die positie trok ik haar string naar beneden. Al aaiend over haar billen trok ik mijn schoenen met veel geweld uit en schopte mijn broek weg; ik nam achter haar positie in. Ik zocht met mijn hand een weg omhoog tussen haar benen. Haar dijen waren al nat geworden.

Rustig legde ik mijn vingers op haar kut en duwde haar lippen iets uit elkaar terwijl ik mijn vingers wat naar binnen duwde. Daar had zich veel vocht opgehoopt en dat liep nu weg over mijn vingers.

 

Kletsnat was ze. ”Paal me”, commandeerde ze hijgend. Ik was even niet op deze order berekend. “Kom op, waar wacht je op?” Ik pakte mijn pik vast en schoof die heen en weer duwend tegen haar klit en lippen. Het kutvocht bedekte al snel mijn hele lul. “Kom nou”, siste ze, “je bent toch geen mietje?” Ik wachte nog even tot ze nog wat meer geïriteerd raakte, maar vlak voor dat ze er echt genoeg van had, duwde ik hem op haar gat en pompte hem erin. “Aahhhhh”, het was een harde schreeuw van opluchting en genot en ik hoopte maar dat niemand het kon horen.

 

In een voorzichtig ritme wiegde ik mijn heupen. In reactie richtte zij haar achterwerk zo hoog als ze kon. Met mijn handen wreef ik over haar hele lichaam, maar toen ik bij haar bosten was aangekomen lukte het me niet meer de rust te bewaren. Jezus, wat waren dat een vleeshompen.

Mijn stoten werden harder en sneller terwijl mijn handen knepen en wreven. Ik drukte mijn bovenlijf op haar rug en drukte mijn wang tegen de hare. Ik hoorde haar gehijg nu keihard in mijn oor. Zij ook mijn gehijg wat de gemoederen alleen maar meer verhitte. Met haar tong zocht ze de mijne. Ik probeerde haar te zoenen, maar door de schokkende beweging van onze lichamen raakten we het contact steeds kwijt.

 

“Zoen me dan”, daagde ze me uit. Ik greep nog eens stevig in haar borsten, richtte me weer wat op en liet me nog verder opgeilen door het soppende geluid onder me. Haar kutsappen liepen nu langs mijn benen en over mijn ballen. Ik pakte nu met beide handen haar heupen om nog krachtiger te kunnen stoten.

Het meisje begon daarop haar eigen bosten te kneden en met haar tong wild om haar mond te draaien. Ik ben zeker geen mietje, dat zou ik haar wel even laten merken, ik neukte haar kut zo diep als maar ging.

 

“Stop”, zei ze, “Ik kan niet meer.”

 

Ze stokte in haar adem in een poging naar lucht te happen, haar hele lichaam trilde. “Genoeg.” Plotseling realiseerde ik me dat ik al wel een tijdje weg moest zijn… Debby!

 

Op datzelfde moment zag ik in de spiegel vanuit mijn ooghoek een silhouet. Ik schrok me kapot, daar stond ze. Ik had helemaal niet door dat ze naar binnen was gelopen. Ze moet zijn gaan kijken waar ik bleef en de geluiden van deze neukpartij hebben gehoord.

Mijn eerste intentie was om mijn lul uit de kut voor me te trekken, maar toen bemerkte ik pas de rare houding waarin Debby stond. Ze stond zich gewoon te vingeren, met twee handen nog wel. Haar jurkje had ze omhooggetrokken en alle vingers waren verdwenen onder de witte stof van haar slipje.

Ze trok het bijna uit elkaar. Van de schrik was ik bijna opgehouden met stoten, maar toen ik Debby zag raakte ik weer helemaal op toeren.

 

Debby keek me via de spiegel aan. Haar oogleden hingen helemaal en haar mond ook. Met haar tong bevochtigde ze haar mondhoeken.

 

“Die vuile slet”.

 

Ik begon weer ferm te stoten en hoe harder ik tekeer ging hoe dieper haar handen in het broekje verdwenen. “Stop nou”, schreeuwde het meisje onder me, maar ik hoorde het amper. Ik zag nog alleen die geile Debby staan, die schuifelend dichterbij kwam.

Ze had moeite te lopen omdat ze haar kut geen seconde rust wilde gunnen. “Alsjeblieft stop”, schreeuwde het meisje weer. Ik keek even onder me en zag hoe ze daar slap en trillend boven de wasbak hing, als ik haar niet vast zou houden zou ze zich waarschijnlijk naar de grond laten zakken.

Ik ging weer wat rustiger stoten en draaide mijn hoofd om naar Debby, die nam toen een hand uit haar broekje en bracht hem omhoog. Ze duwde de natte vingers in haar mond en zoog eraan. Ze sloeg haar ogen neer ter hoogte van het meisje en keek naar haar terwijl ze aan haar vingers bleef zuigen. Haar andere hand wreef wild op en neer en zo nu en dan wisselde ze van hand.

 

Dit was de genadeklap voor mijn zelfbeheersing, ik stootte zo hard ik kon; het geschreeuw van het meisje totaal negerend. Alles om me heen begon te draaien. Ik merkte nog maar net dat Debby nu snel naar ons toe kwam. Ik begon weer hevig te schokken en het lichaam onder me kronkelde als een vis die uit je handen probeert te ontsnappen. Het koste veel kracht haar onder me te houden. Mijn ballen explodeerden zowat.

Op het moment dat Debby naast me kwam staan trok ik het meisje aan haar schouders omhoog en draaide haar een kwart slag, zodat ze nu recht tegenover Debby kwam te staan.

 

Ze schrok hevig van de andere vrouw die ze niet aan had zien komen; maar Debby gaf haar geen tijd van de schrik te bekomen en forceerde krachtig haar toch in de mond van het meisje, die aanblik maakte me zo geil dat het leek alsof ik buiten mezelf zou treden en ik spoot haar kut vol.

Het meisje kreunde en draaide met haar ogen bijna helemaal weg van genot. Ik voelde een enorme hoeveelheid kutsappen wegstromen. Ze ontspande zich.

 

Debby merkte dit ook en begon heftiger te zoenen, maar het meisje deed niet meer mee. Zij en ik waren uitgeput, maar Debby kwam pas op gang. Ik trok mijn pik uit de kut van het meisje. Hij was nog stijf, maar ik voelde de verslapping intreden. “Waag het niet nu te stoppen”, Debby dook met haar hoofd naar beneden en begon wild al het vocht van mijn pik te likken.

Ze pakte hem vast en zoog de laatste restjes sperma eruit. Ik kon mezelf amper staande houden. Mijn eikel was na het spuitwerk overgevoelig, de aanblik echter van Debby die echt supergeil was deed mijn bloed weer sneller stromen. Langzaam begon mijn lul weer te verharden.

 

Debby merkte dat ze succes had en zoog nog harder. Met haar andere hand ging ze in de richting van de kut van het meisje. Het meisje stond met haar rug geleund tegen de wasbak. Met open mond keek ze hijgend naar Debby. “Wat een geile slet”, mompelde ze. Toen Debby haar lippen raakte boog ze wat door haar knieën om haar benen wat van elkaar te doen. Debby hield op met pijpen en plaatste haar hoofd tussen de benen van het mijse naast me.

Net zo wild begon ze nu de dijen schoon te likken en vervolgens de lippen. Daar drukte ze hard haar mond op de natte kut. Ze probeerde echt zo veel mogelijk kutsappen en sperma eruit te zuigen. Zo nu en dan liet ze met een smakkend geluid los en begon opnieuw.

Het meisje knede weer haar eigen borsten en ik vond dat ze daar wel wat hulp bij kon gebruiken. Met mijn andere hand masseerde ik mijn eigen pik, terwijl we beiden vol geile verbazing naar de verrichtingen van Debby keken. Wat een waanzinnig wijf was dat. Wie had dat ooit gedacht.

 

Debby's beffen werd teveel voor het toch al uitgeputte meisje en ze liet zich op de grond zakken. Daarop zoende Debby haar weer en liet haar zo haar eigen kutsappen proeven. Het meisje was totaal willoos geworden, ze had nu alles met zich laten doen, maar Debby liet het erbij zitten.

 

Trots keek ze omhoog en ging staan. Ze trok haar broekje en haar jurk uit. “Ik heb toch bijna net zulke geile tieten als zij”, wees ze naar beneden. Hoewel Debby's borsten wat kleiner waren, kon ik niet anders dan haar opmerking beamen. Debby duwde haar vingers in haar kut en vervolgens in mijn mond. “Zuigen!”

 

Ze draaide zich nu naar de wasbak in dezelfde pose als het meisje net stond. “Nu ik.” Ik ging achter haar staan en duwde mijn pik haar kut in. “Niet daar”, zei ze. “Jij vuile slet”, riep ik uit.

Het meisje op de grond was onmiddelijk weer bij de les. Ze kwam wat overeind en knielde zich achter Debby. Ze duwde haar billen uit elkaar en spuugde herhaaldelijk in de bilspleet. Met haar vingers dirigeerde ze het vocht vervolgens in en om het gaatje, dat ze tevens probeerde wat op te rekken.

 

Ze haalde ook vocht uit het natte kutje van Debby. Ik bukte en spugde ook een paar keer op het gaatje. “Haar sterretje is nu wel nat hoor” lachte het meisje. Ik kwam weer overeind en schoof langzaam mijn pik wat naar binnen. Het was een gevoelige onderneming in dat strakke gat.

Ik ging zachtjes op en neer, iedere keer wat dieper. Debby was geheel ontspannen en het duurde niet lang eer mijn hele lul in haar gat verdween. Ik pompte nog wat heen en weer en het leek erop dat het echte werk kon beginnen. “Doe me maar pijn”, hijgde Debby. Het meisje naast ons op de grond wilde het allemaal van dichtbij bekijken. Met haar ene hand masseerde ze Debby's lippen en klit en met de andere hand speelde ze in mijn bildnaad. Een natte vinger draaide rondjes rond mijn anus.

 

Plosteling duwde ze haar vinger naar binnen, tegelijkertijd duwde ze een vinger in de kut van Debby. Ik reageerde als een paard dat wordt aangespoord. Kreunend versnelde ik mijn stoten in het achterwerk van Debby.

Mijn handen onderzochten haar gladde reet en zo nu en dan sloeg ik er kletsend op met een vlakke hand. Alles wat nu gebeurde liet Debby dieper hijgen en steunen. “Oooh, doe me pijn, dieper… jahhh…”, ik gehoorzaamde graag en zette kracht in mijn stoten.

 

Nog steeds voelde ik een vinger op en neer gaan in mijn anus, ik werd er licht in mijn hoofd van. Zo nu en dan spuugde het meisje tussen ons in, in de hoop mijn lul te raken en te bevochtigen.

Dat was nodig ook, mijn pik deed pijn van hard zijn en door die strakke ster van Debby. “Ik zal je leren”, riep ik terwijl ik iets naar voren boog om Debby's tiet vast te grijpen. Debby draaide met wijd opengesperde mond haar hoofd zover ze kon. Ik boog nog wat naar voren en spuugde erin. “Meer”, riep ze, dus spuugde ik nogmaals en meteen nog een keer.

 

“Viesze hond dat je bent, neuk me harder”.

 

Ik stootte nu uit alle kracht, dit was geen neuken meer, maar ordinair pompen. Het meisje haalde haar vinger uit mijn kont en legde zich volledig toe op de kut van Debby. Met de vingers van de ene hand masseerde ze Debby's knopje, de andere hand zat inmiddels bijna helemaal in haar kut.

Ik pakte Debby nu stevig bij haar heupen voor de eindsprint. “Ik zit erin”, gilde het meisje op de grond, Debby beantwoorde de hand die nu helemaal in haar kutje zat met luid gekreun. Terwijl ik neukte, schoof de hand van het meisje soppend en smakkend in Debby's kut. “Nog even”, smeekte Debby. Ik kon ook niet nog langer dan nog even. Met mijn laatste krachten versnelde ik nog wat, maar lang ging het niet meer duren. “Nog even”. Ik moest de kracht echt uit mijn tenen halen, maar daar kwam de verlossende kreet.

 

“Ooooh… wauw”.

 

Debby stak haar tong uit en ik likte daar nog eens aan. Ik haalde mijn lul uit haar gat, eindelijk kon die zich ontspannen. Het meisje bevrijde haar hand. Debby ging nu op haar beurt op de grond zitten. De twee meisjes zoenden elkaar. Ik duwde mijn lul tussen hen in die ze gretig begonnen schoon te likken.

 

Zo geil als dit had ik het nog nooit meegemaakt. “Oh jee”, riep het meisje, “het is bijna pauze”. Snel zochten we onze kleren aan en in no time zagen we eruit alsof er niks gebeurd was. Debby gaf ons beide een zoen en rende de deur uit. Ik zei tot ziens tegen het meisje en wreef nog eens over haar borst.

 

Ik snelde me achter debby aan, maar ze was nergens te bekennen.

 

Ze reageerde nadien ook niet meer op mijn telefoontjes, ik heb haar niet meer teruggezien. 

Our website is protected by DMC Firewall!