Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Shirley is mijn vrouw van 26 jaar. Ze heeft een strak figuur met prachtige borsten eraan en ongeveer 1 m. 76 lang. Wij zijn nu ongeveer 2 jaar getrouwd en hebben geen kinderen. De sex is altijd geweldig geweest dus ik had niks te klagen. 

Al vanaf het eerste moment dat ik haar moeder leerde kennen die overigens Mona heet had ik een zwak voor haar. Mona is inmiddels 51 jaar die een strak figuur heeft net als mijn vrouw. Mooie heupen met iets grotere borsten dan Shirley. Mona is nog steeds getrouwd met mijn schoonvader die Marco heet. Ondanks haar leeftijd ziet ze er zeer goed uit met prachtig donker rood haar en redelijk lange benen. Met mooi weer draagt ze zo vaak mogelijk korte rokjes of jurkjes die haar goed staan. Met hoge laarzen of open sandaaltjes met hakken eronder zou je haar hoogstens een jaar of 30 schatten. 

Aandacht van andere mannen krijgt ze regelmatig als ze ergens heen gaat. Maar ze gaat nooit verder dan flirten. Ik krijg zelf geile gedachtes als ik bij haar ben, Ook ik geef haar wel eens een complimentje als ze er leuk uitziet. Al gaat het wat minder in haar relatie met Marco maar vreemdgaan deed ze niet. Marco wist dit en deed er vrijwel weinig aan. Hij was meer een kluizenaar die bijna nooit buiten zijn werk ergens heen gaat. Via mijn vrouw wist ik dat haar moeder al een jaar geen seks met Marco heeft gehad en een operatie heeft ondergaan zodat ze nooit meer kinderen kon krijgen. Dit vond ze toen handig zodat ze nooit een condoom hoefden te gebruiken om een zwangerschap te voorkomen. Maar het leek wel of Marco geen seks meer met haar wilde. Ik snapte zelf niet waarom. Op een zaterdag belde mijn schoonmoeder mij op of ze langs kon komen. Ze wilde me iets vragen en het was heel belangrijk. Shirley was die dag met haar werk naar Eurodisney. Ze zou pas rond middernacht thuis zijn. En Marco was ergens aan het klussen. Ik zou in de avonduren met een paar maten in Duitsland gaan stappen. Maar belde al snel af voor mijn schoonmoeder. Het was die dag in juni ongeveer 26 graden. Rond 18.00 uur ging de deurbel. Ik deed open en zag mijn schoonmoeder staan. Ze had een spijkerrok aan die zo kort was dat het te uitdagend was voor mannen. Een rood topje met bandjes die aan haar schouders hingen maakten van haar een zeer aantrekkelijke vrouw. Nou was ik wel wat van haar gewend maar dit sloeg alles. Ik dacht even dat er een geile hoertje voor de deur stond zo zag ze eruit. 

Ze stapte naar binnen met een droevig gezicht. Je kon haar voetstappen goed horen dat door haar laarzen met hoge hakken kwam. Ik begon er langzaam een stijve van te krijgen. Ze kuste me op mijn mond wat we altijd deden met elkaar te groeten. Maar ik proefde een vreemde smaak aan mijn lippen. Ze liep naar de keuken en ging op een stoel zitten. Ik keek recht tussen haar benen en kon bijna zien dat ze geen slip aan had. Haar benen gingen gekruist over elkaar heen zodat ik te weinig tijd had om het goed te kunnen zien. Mijn paal stond nu echt recht omhoog. Ik vroeg haar wat er zo belangrijk was om aan me te vragen. 

Ze vroeg me of ze wat geld kon lenen van mij maar niemand mocht het weten. Ik vertelde haar dat wij zelf ook krap zaten maar haar wel wilde helpen. Ik heb 10.000 Euro nodig zei ze.Wat zei ik! Zoveel heb ik niet. Toen ik haar vroeg hoe dit komt zei ze dat ze teveel uitdagende kleren heeft gekocht de laatste half jaar met een creditcard om in de smaak te vallen voor haar man Marco. Het is al zo lang geleden dat ik geneukt ben door Marco dat ik er gek van werd zei ze. Ze begon te huilen. 

Wat moet ik nou? Als Marco dit hoort dan ben ik klaar. Ik mis de seks zo erg dat ik me heb omgekleed als een hoer en ben in Amsterdam op de Wallen geweest en mijn lichaam verkocht aan hoerenlopers. Om hun aandacht te trekken liet ik mijn sleutels vallen en raapte ze langzaam gebukt van de grond. Ik had express geen slipje aan om dit te kunnen doen. Al snel werd ik van achteren gegrepen in mijn kut. Een grote neger wilde me neuken. Ik zei hem dat hij voor geld mijn kutje vol mag spuiten. Hij wou een condoom om doen. Ik vertelde hem dat dit niet hoefde. Hij aarzelde geen moment en greep mijn tieten stevig vast. Blijkbaar werd hij er nog geiler van om een hoer zonder condoom te neuken. In een steegje neukte hij mij zonder condoom van achteren en spoot al snel in me. Tot mijn verbazing kreeg ik maar 20 Euro naar mijn gezicht gegooid. Ik zei hem dat dit wel meer waard was waarna hij zei dat het nog niet voorbij is. Even later belde hij zijn maat erbij die ik moest pijpen. Ik kreeg een grote negerlul diep in mijn mond geschoven. Ook hij kwam al snel klaar en spoot zijn negerzaad diep in mijn mond. Dit verklaarde hetgeen wat ik al vreemd vond bij het kussen van haar. Ik verwacht wel minimaal 50 Euro zei ik maar kreeg maar 5 Euro in mijn volgespoten mond toegestopt. Dat is genoeg voor je oude slet zei de grote neger. Ik voelde me gebruikt en smerig maar het wond me wel op. Als een oude slet bestempeld worden deed mijn kutje kriebelen. Maar ik was zelf nog niet klaargekomen. 

Met sperma langs mijn benen ben ik met de bus naar jou gekomen. Ik dacht misschien wil jij ook wel mij voor sex betalen? Ik wist niet wat ik hoorde maar werd er wel supergeil van. Snel ging ik naast haar zitten op een stoel. Ik zei dat ik haar wel in delen kon betalen van 50 Euro per keer. Maar dat was ook alles wat ik kon missen in een week. Maar wat doen we met Shirley dan? vroeg ik. Ze is wel je dochter. Nou, als jij je mond houd dan doe ik dat ook. Jij blij ik blij zei ze en greep me in mijn kruis. Zal ik alvast beginnen zei ze terwijl ze mijn lul uit mijn broek haalde. Ik liet haar maar begaan en ze begon me langzaam met haar hand af te trekken. Ik kon het niet geloven dat ik door mijn schoonmoeder afgetrokken werd. Ik ging met mijn hand naar haar kruis en voelde haar kale kut. 

Ze begon opeens op een zeer geile manier mijn lul af te trekken. Mijn hand haalde ik terug en likte mijn middelvinger nat waarmee ik in 1 keer haar kut binnendrong. Jeetje wat was ze nat. Vind je het lekker om je schoonmoeder in d?..r volgespoten kut te zitten vingeren vroeg ze. Ja vuile hoer antwoordde ik. Ze lachte en ging nu mij op een geweldige manier aftrekken. Ze ging wijdbeens op de stoel zitten en kwam met haar gezicht bij mijn lul. Ze stak haar tong naar buiten en likte mijn eikel. Zo trok ze me verder af met haar mond dichtbij mijn lul en af en toe mijn lul likkend. Ze kreunde bij elk stoot dat ik met mijn vinger naar binnen haar kut ging. 

Op het moment dat het me bijna teveel werd riep ik naar haar dat ze moest stoppen anders zou ik mijn zaad over haar sletterige gezicht spuiten. Ze hield mijn lul nu stevig vast en de eerste voorvocht droop zo naar buiten. Zonder te aarzelen likte ze mijn lul af. Ik pakte haar op en legde haar met haar rug op de tafel. Gelijk ging ik naast haar staan met mijn lul weer voor haar gezicht die ze meteen weer begon te pijpen. Ik duwde haar benen uitelkaar en zo lag mijn schoonmoeder wijdbeens op de tafel mij pijpend. Terwijl ze dit deed begon ik haar kutje weer te vingeren. Snel deed ik haar topje uit waarna haar prachtige geile tieten tevoorschijn kwamen. Haar tieten stevig knedend met mijn linkerhand en met mijn rechtermiddelvinger in haar kut soppend lag ze me nu zo te pijpen. Een heerlijk gevoel was dit zeg. 

Opeens zei ze of ik deze hoer in haar kutje wou pakken. Dit liet ik me geen 2e keer zeggen en ging tussen haar benen staan. Spontaan pakte ze mijn lul vast en probeerde hem in haar kut te krijgen. Ik vroeg haar nog om een condoom om te doen maar dat hoeft niet zei ze spuit me maar vol ik kan toch niet zwanger worden lachte ze neuk mijn hoeren kutje maar lekker hard met je geile pik. Schoonzoon zei ze. Bij deze woorden werd ik supergeil en ramde mijn op exploderen staande lul diep in haar natte sperma kut. Ze sloeg een diepe kreet uit en kreunde keihard bij elke stoot dat ik haar gaf. Ik pakte haar benen omhoog en ging nu echt wild tekeer op haar. Tot aan de stam kwam ik in haar kutje. In een grote spiegel die hing in de kamer kon ik mijzelf zien hoe ik mijn schoonmoeder aan het neuken was. Wat was dit een geil gezicht zeg. 

Op een gegeven moment kon ik het niet meer houden en vroeg haar nog voor de zekerheid of ik in haar kutje mocht spuiten. Als je me belooft dat dit onder ons blijft dan mag je altijd wel in mijn hoerenkutje spuiten zei ze. Met deze woorden kwam ik eindelijk klaar. Ik stootte zo diep en hard in haar kutje dat ze het uitschreeuwde. Met een geweldige kreun spoot ik mijn zaad in haar sperma kutje. Ook zij kwam klaar en bewoog haar onderlichaam tegen de stoten in. Ik voelde de sperma uit mijn lul lopen zo haar kutje naar binnen. Na een paar minuten bij te komen trok ik mijn lekkende lul uit haar kutje. Meteen liep het sperma langs haar benen naar beneden. Ik gaf haar het geld en zei dat ze zich moest fatsoeneren. Dit deed ze maar de sperma langs haar benen die uit haar kut naar beneden kwamen liet ze zitten omdat ze dat geil vond. Tja je weet nooit wat er nog gaat gebeuren he zei ze. Ook ik kleedde me weer aan. 

Opeens hoorde ik een auto de oprit oprijden. Na een paar tellen ging de deur open en kwam mijn vrouw Shirley in een bijna identieke kleding als mijn schoonmoeder binnen maar ze was niet alleen. Achter haar liep een mannelijke collega van haar met zijn hand op haar kont. Ze schrokken allebei toen ze mij en mijn schoonmoeder zagen waarna de collega zijn hand terugtrok. O ben je thuis zei Shirley ik dacht dat je in Duitsland zat. Dat ging niet door zei ik. En jij zou in Eurodisney zijn toch vroeg ik. Ehh, ja we kregen pech onderweg met de bus en het zou zeker 4 uur duren. Dus werd de reis uitgesteld naar volgend weekend. Jaja zei mijn schoonmoeder sarcastisch. Ik keek naar de mannelijke collega van haar en zag dat hij een rood hoofd kreeg. Ook mijn vrouw wist even niet waar ze het moest zoeken en keek even naar de bult in mijn broek. Ik wist al genoeg maar hield me van de domme. Mijn vrouw was dus van plan om in ons huis vreemd te gaan. 

Opeens zei Shirley Ma er druipt iets nats langs je benen naar beneden. O dat komt door de tuinslang die ik te hard aan had staan voor de plantjes in de tuin zei mijn schoonmoeder. Het spoot er echt hard uit zei ze. Ze knipoogde naar me gaf me een zoen en vertrok met sperma langs haar benen via de voordeur. 

Nadat mijn vrouw afscheid wilde nemen van haar collega liepen ze samen de deur uit en ik ging snel naar boven en stapte de badkamer in. Via een kleine badkamerraampje keek ik naar buiten en zag voor onze voordeur de collega met zijn hand onder de rok van mijn vrouw haar vingeren. Ik kon duidelijk zien dat ook zij zonder slip de hele dag op stap is geweest met haar collega. Stiekem zoenend en de voordeur in de gaten houdend werd Shirley onder mijn ogen even klaargevingerd. Bij dit vertoonde overspel werd ik weer supergeil en begon me af te trekken. Met de gedachtes van wat ze wel niet de hele dag samen hebben gedaan kwam ik klaar en spoot mijn zaad in een rode string die bij de vuile was lag van Shirley. Het leek wel of er geen einde aan kwam en spoot heel haar string onder mijn zaad. Zou ze geneukt zijn dacht ik bijmezelf. Tja, als je dit al doet dan kan neuken er ook nog wel bij dacht ik. Haar ondergespoten string legde ik express bij haar schone strings. Het kon me niks schelen als ze erachter kwam dat haar string ondergespoten is. Waarna ik ging douchen en later op de avond nog uitgebreid met haar erover zou praten en haar ermee wilde confronteren met haar vreemdgaan. 

Zo moeder zo dochter dacht ik nog. 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd