Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn vrouw en ik hebben allebei de wens. Om haar eens te laten neuken met iemand anders en ik kan eventueel meedoen maar het belangrijkste is dat zij gewoon goed genomen wordt. En ze is zaad geil....

En vorige week was het dan zover. Met iemand die we konden. We ontmoeten hem in het café en de avond was uitermate ontspannen en gezellig. Na sluitingstijd stelden we voor om bij ons nog wat te drinken. Mijn vrouw, Mia, was redelijk aangeschoten en ook wij hadden het e.e.a. genuttigd. Zenuwachtig waren we ook een beetje. Het licht hadden we op een minimum en een lekker muziekje erbij en een drankje voor ons drieën. Mia begon in de kamer wat zwoel te dansen, ze was gekleed in een kort rokje met strak truitje waar haar grote tieten goed in uitkwamen naadkousen en pumps, gewoon lekker geil. En zo is ze ook gewoon een geil ding houdt van zaad in haar kut kont mond over haar tieten ze is gewoon verzot op zaad en houdt van geil praten tijdens de sex. Tijdens het dansen passeerde ze ons om de beurt en raakte met haar hand even onze gezichten aan.

 

Ik wenkte Gert onze vriend dat ie mee moest gaan doen. Hij stond op, op dat moment stond Mia met haar rug naar hem toe te heupwiegen hij legde zijn armen om haar heen en zo wiebelden ze samen door de kamer. Mia had haar ogen gesloten en liet zich leiden door Gert. Zijn handen gingen over haar buik. Zijn lippen zochten haar nek zijn handen gleden nu over haar tieten. Ik zag haar met haar kont naar achteren gaan om de pik van Gert te voelen, en een hand bracht ze achter haar rug en zocht naar zijn paal. Zijn handen waren nu onder haar truitje verdwenen en kneedde haar tieten. Ze had zijn grote paal gevonden en liet haar hand er over glijden. Het was een geil gezicht om mijn eigen vrouw zo bezig te zien. Onder het bewegen trok ze haar truitje uit en kon Gert zijn gang gaan met haar grote tieten en dat deed ie ook hij rolde haar tepels en kneep in haar tieten. Haar ogen stonden waterig en ze had zo’n geile blik in haar ogen.

Met een hand om haar tiet zocht zijn andere haar geschoren kut en vond die ook. Zijn vingers zochten haar klitje. En hij begon haar zachtjes te vingeren. Ze zakte half door haar benen en zette een been op een tafeltje. Gert vingerde haar kut en ze kreunde zachtjes. Ik zat op een stoel en had mijn broek uitgetrokken en zat aan mijn lul te trekken kijkend naar mijn wijfie die gevingerd werd door iemand anders. O ja schat vinger me klit hijgde ze oh wat god wat zalig mmmmmm vinger me. Inmiddels had ze zijn broek achter haar rug weten los te maken en haar handen zochten naar zijn lul. Ik zag haar even schrikken want hij had geen gewone lul maar een monster van een apparaat. Ze ging gewoon staan en draaide zich om en hun monden vonden elkaar ze tongden en kreunde en haar handen probeerde ze zijn paal uit zijn broek te halen. Ze knoopte zijn broek verder los en liet die naar beneden zakken.

Ik keek ook, wat een paal zeker 25 cm lang en heel dik, en ik dacht ohh schatje allemaal voor die geile kut, mond en kont van je. Ze nam hem in haar handen en trok zachtjes aan zijn paal toen zakte ze door haar knieën en ging voor hem zitten. Haar mond ging naar Gert zijn paal in verdween erin wat een geil gezicht mijn eigen wijfie met een andere lul in haar bek. Met moeite kon ze zijn grote paal in haar mond krijgen maar stukje bij beetje toch zeker voor de helft en liet zich in haar mond neuken. Ze kan pijpen als een beest en mijn lul neemt ze helemaal maar dit gevaarte was iets te. Grote slierten kwijl liepen langs haar mond maar toch probeerde ze hem steeds verder achter in haar keel te krijgen. Gert had haar achterhoofd vast en neukte met lange halen haar mond. O ja lekker sletje pijp mijn paal oh wat geil ik zal je lekker in je bekkie neuken lekkere geile slet van me.

Ze liet zijn paal uit haar mond glijden en likte zijn ballen terwijl haar vingers zijn sterretje zochten en haar kenende verdwenen er dan ook meteen twee vingers in zijn kontje. Oh ja vinger me reet hijgde hij toe geil ding van me oh wat ben jij geil. Inmiddels had ik mijn camera gepakt en begon foto’s te nemen.

Opnieuw had ze zijn paal in haar mond en neukte met haar vingers zijn kont. Ze ging rechtop staan en liep naar het bed ging erop liggen Gert kwam voor haar en begon haar kut te likken zijn tong over haar klitje o jahh lik me kut geile vent hijgde ze. Lik me klitje. Onder her likken liet Gert zijn vingers over haar kontje gaan en neukte met twee drie vingers haar gaatje, wilder kan je er niet krijgen: Ohhh jahh neuk me reet vinger me gaatje ohh Gert wat lekker. Gert kwam iets overeind en ging boven op haar liggen Mia lag daar met haar benen wijdopen om zijn lul te ontvangen in haar zeiknatte kut. Hij zocht met zijn immense paal haar schaamlippen en zette zijn apparaat ertegen aan. Langzaam begon hij neukbewegingen te maken zodat zijn lul in haar kut verdween.

Mia kreunde en steunde ik wil je lul in me neuk me ohh wat een geile lul heb je stoot hem in mijn lijf neuk me neuk me kut. Zijn lul zat nu helemaal in haar kut en hij pompte haar zeker 10 minuten zijn grote ballen kletsen tegen haar geile reet ze schreeuwde het af en toe uit: neuk me ik wil je geile lul in mijn hoerekut. Het was een fantastisch gezicht en ik maakte wel 100 foto’s. Gert ging van haar af en op zijn rug liggen onmiddellijk kroop ze boven op hem en liet zijn paal opnieuw in haar kut verdwijnen.Gert kneep hard in haar tieten terwijl ze zijn paal aan het bereiden was. Ze ging met haar voeten naast zijn lichaam zitten zodat ze iets hoger kwam en Gert stootte zijn lul nu met volle kracht in haar kut. Dit werd haar te veel en met veel lawaai kwam ze klaar Nu geile vent ik kom ooohh stoot je lul in mijn lijf ik kom ohhhh ik kom stoot hem nu. Haar kutvocht vermengd met pis straalde uit haar kut boven op Gert.

Ze ging van hem af en keek me aan en zei dit is zo geil schatje ik weet dat je kijkt het maakt me zo geil dat ik weet dat je ziet hoe ik door die zalige paal genaaid wordt. Ik ook zei ik. Ze draaide zich meteen weer naar Gert en zei ik wil je zaad. Waar wil je wil je het vroeg hij. Ik wil dat je in mijn kut spuit maar eerst wil ik je paal ik mijn kontje hebben. Ze ging meteen op handen en voeten zitten Gert kroop achter haar en maakte met zijn handen haar gaatje nat en zette zijn lul ertegen aan. Mia beet in het kussen en drukte haar kont naar achteren langzaam maar zeker verdween zijn lul in haar poepgaatje. Hijgend en kreunend stootte ze met haar reet naar achteren en Gert neukte haar hol met lange halen zijn grote ballen sloegen tegen haar reet, neuk me kont ohh ram hem in mijn darmen schreeuwde ze het uit. Hij neukte haar 5 minuten in haar kontje en haalde hem eruit en stopte hem in haar kut drie stootten en met een oerkreet spoot hij haar kut vol ik spuit je hoerenkut vol jaaaaa spuit mijn kut vol geef me je zaad ik wil je geile zaad in mijn buik oggghhh spuit me vol. Gert liet zich achterover vallen en Mia keek mij meteen aan kom hier zei ze nu wil ik jou zaad erbij.

Ik liep op haar toe ze ging op haar rug liggen deed haar benen uit elkaar en ik zag Gert zijn zaad uit haar kut lekken. Ik kroop boven ophaar en duwde mijn lul in haar volle zaadkut. Ik had niet veel nodig om haar vol te spuiten na een paar minuten spoot ik mijn zaad in haar overvolle zaadkut en mijn zaad vermengde zich met dat van Gert. Ja jouw zaad ook in mijn buik kreunde Mia spuit je zaad erbij schat ohh je weet hoe ik geil op zaad spuit het in mijn buik ooh wat heerlijk. Ohh geile kerels van me wat heerlijk alle twee jullie zaad in mijn buik.Ze keek me aan en begon me te zoenen oh schatje wat geil allemaal zei ze. Uit haar kut golfde het zaad, ze ging er met haar vingers doorheen en likte het af. Wie likt mijn kut vroeg ze met een geile stem. Voor ik er erg in had lag Gert tussen haar benen en slurpte ons zaad naar binnen. Mia werd met de minuut geiler ohhhh schat lik mijn zuig dat geile zaad op. Terwijl Gert op z’n knieën haar kut lag uit te likken, trok ze met haar handen haar schaamlippen open. Oh lik me kut zuig dat zaad op.

Inmiddels was ik naast haar gaan zitten en duwde mijn lul in haar mond. Gert hield op met haar te likken en zijn lul stond weer recht naar voren klaar om te gebruiken. Hij begon haar tepels te likken en kneep in haar tieten langzaam kwam hij omhoog begon haar nek te kussen en voor ik er erg in had likte hij ook mijn paal.. Mia keek op en kreunde zachtjes toen ze dat zag ohh ja pijp zijn lul ohhhh wat geil wat geil.Gert pijpte mijn lul zalig, Mia was ondertussen weg ge gekropen en ging onder Gert liggen om ook hem te pijpen hetgeen haar lukte ze liet zich weer geil in haar mond neuken door die grote paal. Ze liet zijn paal uit haar mond glijden en haar tong ging over zijn poepgaatje ze tongde zijn mannekut. Gert draaide met zijn kont zodat ze er goed bij kon. Haar vingers gleden in zijn kont en opnieuw neukte ze zijn kont met haar vingers. Neuk Gert zei ze tegen mij dat wil ik zien.Mijn god dat had ik nog nooit gedaan. Ze ging onder hem vandaan en zei tegen Gert blijf zo zitten kom hier schat zei ze tegen mij ze ging naast Gert zitten en met haar kutgeil maakte ze zijn kontje nat. Ik ging achter hem zitten en Mia leidde mijn lul naar zijn gaatje. Ze zette mijn eikel tegen zijn poepgaatje en ik begon zachtjes neuk bewegingen te maken beetje bij beetje verdween mijn paal in zijn lichaam.

Gert kreunde en Mia zei alleen maar ohh ja neuk hem wat geil is dit neuk hem. Ik begon hem harder en sneller te neuken. Mia kroop naar voren en ging met haar benen wijdt voor Gert liggen en liet zich likken. Ik neukte hem zeker 10 minuten en toen zei Mia en nu neuk jij hem. Ik kan veel hebben want Mia duwt altijd van alles in mijn kont maar of dit lukte. Ik liet mijn lul uit zijn kont glijden en ging op mijn knieën zitten en wachtte wat er ging gebeuren. Mia kwam naast me zitten en wreef over mijn sterretje en nu zette ze de paal van Gert tegen mijn gaatje. Ik voelde dat hij begon te duwen en ik duwde met mijn kont naar achteren als zijn eikel er inzit gaat het beter dus ik probeerde zo snel mogelijk zijn eikel in mijn lijf te hebben ik voelde het gevaarte mijn darmen binnen gaan en hij begon te neuken. Al gauw kletsen zijn ballen tegen mijn kont. Dat betekende dat hij zijn grote lul helemaal in mijn darmen had. Mia hijgde alleen maar toe neuk zijn lijf ram je pik in zijn lichaam ohhh wat geil. Gert zat tegen klaarkomen aan spuit zijn buik vol met je geile zaad spuit hem vol, ik voelde meteen daarna zijn warme zaad mijn darmen in stromen wat een geil gevoel en Mia.

Mia kreunde en zei ohh eindelijk weet je wat het is om volgespoten te worden wat geil he dat zaad, ik kon het alleen maar beamen. Gert ging uit mijn kont en ik voelde zijn zaad uit mijn kont stromen. Meteen zat Mia achter mij en tongde mijn poepgaatje en slurpte het zaad uit mijn darmen. Gert keek en zei Jezus wat ben jij een geil kreng zeg. Ze likte en vingerde mijn kont. Toen ze mijn kont had uitgelikt ging ik op mijn rug liggen en Mia kwam boven op me zitten en liet mijn paal in haar verdwijnen. Ik stootte haar keihard in haar geile hol en spoot haar reet vol. Ja zaad ik wil zaad riep onze geile zaadsnol. En zaad krijgt ze nu elke week van Gert en mij.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!