Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vervolg op: De Enorme Bobbel Van Mijn Nieuwe Buurjongen - (deel 5)

De volgende dag kreeg ik het pakketje. Ik moest 4 x 20 mg per dag nemen. Ik besloot dit te verdubbelen. Zou het werken? Morgen was het de laatste schooldag en zaterdag zou we 3
weken op vakantie gaan. Ik ging liever niet wat ik wilde Rob blijven zien. Misschien kon ik hem vandaag of morgen nog lekker verwennen. Het was prachtig weer en besloot te gaan zonnebaden. Zoals ik al vertelde doe ik dat topless en ging in de tuin liggen.
Ik was in slaap gevallen en werd wakker, Els stond voor me in haar badpak. "Ga je mee zwemmen?", vroeg ze. Eerlijk gezegd had ze best een lekker lijf, het rode badpak kleedde haar goed af en was rond haar heupen hoog uitgesneden. Ik stond op en ging voor haar staan. Ze was nog kleiner dan Rob, Mijn tepel was precies op haar mondhoogte.
"Ik ben jaloers op je, Marie, je bent lang en prachtige grote borsten". "Jij bent ook knap" zei ik bukte voorover en gaf haar een knuffel. Ik heb mijn borsten tegen haar gezicht gedrukt waarop Els weer keihard in mijn tepel kneep. Uit schrik gaf ik haar een tik in het gezicht. "Zullen we maar gaan zwemmen Els?".
Ik sprong het water in en Els er achteraan. Eerst maar een stukje zwemmen. Fysiek moest Els het onderspit delven en ik was al een stukje ver. Hier en daar heb je wat bulten op de bodem, daar kon ik nog net staan en deed dat vaak als ik aan het zwemmen was en even wilde bijkomen.
Els kwam al proestend aanzwemmen. Ze kon hier natuurlijk niet staan. "Wil je even aan me hangen, Els". Ze kwam naar me toe en sloeg .haar benen om mijn dijen heen. "Je mag best aan mijn tepels zitten maar dan wel zachtjes hoor Els". Ik zag niemand en werd nat. Ik gaf haar een kus op de mond en ik pakte haar lekkere borstjes vast en begon te masseren.
"Kijk, op deze manier". Els gaf een kus terug en pakte mijn borsten en begon heel zachtjes te knijpen. "Doe ik het zo goed, Marie?" Als antwoord stak ik mijn tong in haar mond. Wat kon ze lekker tongen! Dat kleine lijfje tegen mij aan,hmmmm. Ze begon tegen mijn aan te rijden, dit was echt geil. "Je mag alles met me doen zolang je maar zachtjes doet schatje".
Ik voelde over haar billen. Ze waren hard en mooi rond, ze was per slot van rekening 10 jaar jonger.
Ik zwom terug naar huis, bij elke bult op de bodem bleef ik staan en wachtte Els op. Ze zwom elke keer direct in mijn armen met haar beentjes om mijn lijf heen om mij vervolgens zachtjes te tongen terwijl ze mijn grote borsten masseerde.

Aangekomen bij de zwemtrap waren we alle twee bloedgeil. We werden gestoord door 2 tuinlieden die aan het schoffelen waren. Hadden ze iets gezien? "Wil je wat drinken Els", "Heerlijk, doe maar een wijntje, ik blijf nog even dobberen, ik kom zo". Ik ben naar binnen gegaan en drankjes gepakt. Ik had nog twee jointjes liggen en die heb ik meegenomen naar buiten.
Ik had mijn whisky al bijna op toen Els uit het water kwam. Was zag ze er lekker uit, ik begon al aardig lesbisch te worden, ik had dat niet van mijzelf verwacht. Een superstrak lijfje met heerlijke rondingen. Waarom deed ze altijd zo wild en hard vroeg ik me af. Ze liep naar me toe en ging voor me staan. "Ik had nog twee jointjes over Els, zullen we die oproken?".
Els ging naast me zitten en klokte haar wijn in 1 keer achterover. Ze pakte het jointje en stak hem aan, ze nam een flinke haal en gaf het door aan mij. We hebben samen de eerste joint opgerookt. Ik ben naar binnen gegaan en nog wat ingeschonken. Toen ik terug kwam was ze al bezig met het tweede jointje. "Zullen we rustig aan doen Els, vroeg ik". "Ja prima lieve Marie".
Ik had nog steeds alleen mijn string aan en Els haar badpak. Ik ging achter haar staan en drukte mijn borsten in haar nek en begon te schuren. Spontaan deed ze haar benen uit elkaar. "Heb je zin om te zuigen?". Ik wachtte niet op antwoord, ik heb Els mee naar binnen genomen en ben op de bank gaan zitten. "Kom maar even met je hoofd in mijn schoot liggen" Ze was aardig dissy en ging liggen. Ik trok haar in de foetus houding en begon met mijn tepel over haar lippen te wrijven.

Ze begon te zuigen en deed haar benen uit elkaar. Gisteren met Rob was geil maar dit was nog geiler! Ik ben tussen haar dijen gaan wrijven en tikte soms haar kut zachtjes aan terwijl Els als een kind mijn borsten lag te zuigen.
Haar kruis werd nat! "Over een paar weken heb ik moedermelk voor je, lekker ding. Zou je daar trek in hebben?" Els begon te kreunen en begon harder te zuigen. "Kom eens hier", ik trok haar omhoog en legde Els op de bank. Els deed gelijk haar benen uit elkaar. Ze was kletsnat! Ik trok de stof van haar badpak opzij en begon te likken. Na een paar minuten voelde ik een golf mijn mond binnenstromen. Ze kwam klaar. Het was heerlijk zoet en begon harder te likken.
Ze bleef maar klaarkomen en trok mij plots weg. "Ik kan niet meer Marie, god wat was dit lekker, maar ik moet naar huis want Rob komt zo thuis en dan moet ik hem met zijn probleem helpen". "Hoe bedoel je?". Ze reageerde niet maar ik wist dondersgoed dat ze ging neuken.

"Wij gaan zaterdag weg voor drie weken, vindt je het goed dat ik nog even afscheid van Rob neem?". "Ja tuurlijk, Marie, als hij wil dan mag hij wel afscheid komen nemen maar geen misbruik van hem maken he, en gaf een knipoog"

"Laat hem maar via de achtertuin komen Els, de pui staat open". Is goed, fijne vakantie Marie". Els liep weg en in een opwelling riep ik Els na, "Mag ik Rob van zijn probleem afhelpen?" Els draaide zich om en stak hier duim omhoog. "Je hebt het verdiend, Rob komt er zo aan".
Ik sta in de keuken drinken in te schenken. Ik hoorde Rob aankomen lopen en hij ging achter me staan. Ik draaide om, hij was poedelnaakt met een enorme stijve! Ik pakte zijn lul vast en begon langzaam af te trekken. "Moet je al komen lieve schat?". "Ja, tante Marie" "Ga maar zitten". Hij kwam met zijn voeten niet bij de vloer, wat een geil gezicht. Ik ging boven op hem zitten en wreef met zijn eikel over mijn kut. Hij begon te kreunen en te schokken.
Ik voelde de eerste golf naar buiten lopen en ben bovenop zijn lul gaan zitten. Hij bleef maar komen! Ik draaide van hem af en ging wijdbeens naast hem liggen. "Lik me maar lekker schoon jongen". Ik wist dat hij dat smerig vond maar probeerde het gewoon. Rob dook tussen mijn benen en begon te zuigen. Hij begon te kreunen. "Ga nog maar even neuken, Rob". Hij klom op me en duwde zijn lul naar binnen. Daar ging hij weer, met lange diepe halen.

Het duurde niet lang of hij kwam alweer. Hevig schokkend heeft hij zijn zaad geloosd in mijn kut. Ik gooide hem op de bank en ging met mijn gezicht op zijn mond zitten. Ik voelde het zaad naar buiten lopen zo het mondje van Rob in. Ik hoorde hem slikken. Ik heb al zijn zaad eruit geperst en Rob heeft alles keurig doorgeslikt.
"Vond je het lekker?", "Ja bij u smaakt het heel anders!" Ik heb nog snel zijn lul leeg gezogen. Ik zag de ballen alweer zitten, hij was aardig leeg. Wat een afscheid.

We zijn zaterdagmorgen vroeg met de caravan naar Spanje vertrokken voor drie weken. Ik had mijn medicijnen voor de melkproductie meegenomen.

Wordt vervolgd

Volgende deel: De Enorme Bobbel Van Mijn Nieuwe Buurjongen - (deel 7)

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!