Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Als huisvrouw en moeder met twee kinderen is het leven vaak een aaneensluiting van klusjes. Best saai. Ik heb dan mijn fitnessuurtje en af en toe naar de kapper, maar voor de rest is het hollen voor de boodschappen, schoonmaken, kinderen halen en brengen. Mijn man Ferry is een workoholic met een veeleisende en verantwoordelijke baan waardoor hij ook 's avonds uren achter zijn laptop zit, terwijl ik dan vaak te moe ben om meer te doen dan tv kijken. Eigenlijk voelde ik me altijd lusteloos en zonder energie. Tot ik Mark ontmoette. Ferry zat dat weekeinde in Houston voor een cursus en ik had de kinderen die vrijdag laten ophalen door opa voor een logeerbeurt omdat ik het plafond van de gang wilde witten na een lekkage. De huiskamer deed ik ook direct.


Mark was een monteur bij het garagebedrijf waar ik mijn zwarte Mini normaal liet keuren en waar ik piepend en krakend naar toe was gereden aan het eind van de middag. Toen ik hem zag stond hij met een naar zijn heupen afgestroopte blauwe overal met een witte tanktop te sleutelen. Hij had sterke, gespierde armen, een paar bescheiden tatoeages en een guitig koppie met witte glimlach en donker krullend haar en doordringende grijsblauwe ogen. De vegen smeer op zijn schouder en het verse zweet op zijn hals maakten dat ik even slikte en mijn keel schraapte. Lekker! Ik kreeg direct een verlegen glimlach van hem.

Mark was tijdelijk monteur bij het autobedrijf. Hij had het geld nodig om de wereld rond te reizen en zijn motor van te kunnen betalen. Hij zat vol met grapjes. Ik had in geen tijden zo gelachen en had mooie verhalen over rondtrekken in de Andes en varen tussen ijsbergen. Terwijl hij de motor nakeek en een zekering verving, waarvan ik niet wist dat ik ze had, hing ik aan zijn lippen. Mijn leven stak er zo bij af en was zo saai vergeleken bij dat van hem. De auto moest een dagje blijven omdat ook de V-snaar niet goed meer was. 

Het was het net sluitingstijd en van Mark mocht ik achterop de motor naar huis. Hij had een reservehelm. We zouden een ommetje maken langs de rivierdijk. Mark kleedde zich om en kwam opgefrist in jeans en leren jack terug. De motor brulde en we speerden weg. Ik voelde me heerlijk en vrij, We scheurden langs de uiterwaarden en kwamen bij een sluis uit waar een eetcafé was. Mark vroeg of ik honger had. We namen plaats in het restaurantje en aten de seizoens specialiteit: oesters met limoen en soja en ik dronk er witte wijn bij. Het avondzonnetje gaf warmte. De dag was perfect aan het worden.

Mark kon heel goed luisteren en hoewel ik mijn eigen leven niet zo interessant vond als dat van hem, liet ik na een tijdje toch veel los over mijn kinderen, over Ferry en zijn werkverslaving en ik voelde me daardoor heel licht worden, hij was zo begrijpend. Hij vertelde op zijn beurt over zijn andere passie: zijn nieuwe houten tweemast zeilboot waarop hij woonde en die hij opknapte. Hij had hem liggen in een haven niet ver van het eetcafé. Ik wist van vroeger nog wat over mijn zeilles en gaf hem tips, die hij dankbaar aanvaarde. Hij prees mijn kennis en ik voelde me zo gewaardeerd. Ik vroeg of ik de zeilboot mocht zien. Hij ging akkoord. Ik betaalde voor het eten, en kreeg een zoen op mijn wang die me deed blozen. We reden naar de jachthaven. Onderweg voelde ik zijn gespierde middel en ik voelde me heerlijk.

Hij had een prachtschip, al helemaal in de lak, maar met nog wat klusjes te doen. Ik stapte de kajuit in en was verbaasd over de luxe van het mahonie houtwerk. Er was een groot bed in het vooronder en het was netjes, een beetje krap wel, we moesten dicht langs elkaar schuifelen om elkaar te passeren. Onze gezichten waren heel dicht bij elkaar. Ik keek in zijn mooie ogen en mijn mond zocht de zijne. We kusten en keken elkaar weer aan. Ik zei dat het onschuldig was, voor een keertje maar. Ik wilde geen problemen thuis. Hij knikte begrijpend, vertelde me dat het okee was en zoende me in mijn hals en kneedde mijn borst. Ik voelde mijn hart bonzen, mijn tepels werden harder en tussen mijn kutlipjes vormde zich een glibberig gevoel.

Mark opende mijn blouse en haakte vaardig mijn BH los aan de voorsluiting. Dat had hij vaker gedaan. Mijn mollige borsten sprongen tevoorschijn. Hij drukte zijn lippen om de rechtertepel en ik voelde zijn tong over het puntje flitsen. Ondertussen knoopte hij mijn witte linnen capribroek open en zijn hand schoof over mijn slip naar mijn kruis en oefende traag draaiend druk uit op mijn klitje. Een vinger schoof onder het elastiek en gleed over mijn natte vlees. Ik sidderde van geilheid en beantwoorde hem snuivend met een vurige zoen. Mark trok mijn broek met slip en al van mijn billen en ik stapte eruit. Ik trok mijn bh en blouse uit en stond nu naakt voor hem. 

Mark stroopte zijn t-shirt uit en stapte uit zijn jeans. Hij had een prachtig strak lichaam met een mannelijke brede borstkas. In zijn grijze strakke boxerslip stond een mooie stang. Ik legde mijn hand erop, zoende Mark en liet mijn hand via zijn gespierde buik achter het elastiek glijden. Op zijn eikel voelde ik met mijn duim het slijm van het voorvocht. Ik nam hem steviger vast en voelde dat hij keihard en best fors was. Forser dan Ferry. Mijn hart bonsde. Ik trok zijn slip omlaag en ging zitten op de bank achter me. Zijn paal stond fier overeind, vlak voor me. Ik pakte zijn lekkere lul en bewonderde de aderen en de mannelijke oerkracht die hij uitstraalde. Ik trok zijn huid naar achteren en ontblootte zijn eikel. Een druppel voorvocht verscheen op het puntje. Ik likte het eraf en nam hem vervolgens in mijn mond. Ik sabbelde langs zijn stam naar zijn ballen en likte ze, nam ze in mijn mond en likte weer omhoog naar zijn eikel om hem vervolgens met lekker lange halen te pijpen. Zijn staaf werd nat en glanzend en was nog mooier zo. 

Mark knielde en kuste me op de mond. Hij duwde me achterover op de bank en duwde met zijn sterke handen in mijn knieholten mijn benen omhoog. Mijn kutje presenteerde zich aan hem en hij begroef zijn lekkere tong tussen mijn lipjes in mijn kutgaatje. Hij likte en slurpte en zei dat ik heerlijk smaakte. Dat maakte me zo geil en nam alle zorg weg die ik nog had over of ik nog fris genoeg was. Al likkend schoof hij twee vingers in me en neukte me ermee. Zijn pink drukte heel geil tegen mijn anus. Mijn sappen lekten uit mijn kutje omlaag en ik voelde zijn pink al snel soepel in mijn kontje glippen. Met drie vingers neukte hij me en ik voelde dat hij zalig dreunde tegen mijn G-plekje. Zijn likken versnelde en ook zijn hand ging nu sneller. Mijn kutje begon te smakken en het tempo maakte dat een gevoel bij me groeide dat het midden hield tussen klaarkomen en plassen. Ik had dit nog nooit gevoeld! Het vingeren ging nu zo snel dat mijn onderbuik zich spande en ik keihard begon te komen. Mijn aarsje kneep zich vast om zijn pink en een golfje vocht stroomde uit mijn kutje over zijn hand op de bekleding van zijn bank.

Toen ik was bijgekomen glimlachte Mark me toe vroeg of ik er klaar voor was. Ik knikte en voelde mijn hart weer bonzen. Mark ging op de bank zitten en gaf me een condoom. Het ging nu gebeuren. Het was bijna net zo spannend als mijn eerste keer. Ik nam plaats tussen zijn benen, scheurde met een scheve grijns de verpakking open en rolde het condoom om zijn pik. Ik klom op hem en drukte zijn strak in latex verpakte eikel tegen mijn opening. Zijn grote lul schoof diep in mijn natte kutje. We zoenden en snoven. Met een lekker langzaam tempo liet ik mijn kutje wennen aan zijn omvang. Hij voelde zo groot en hard in me. We tongzoenden en likten en zogen op elkaars lip. 

Toen mijn kutje soepeler voelde voerde ik het tempo op. Ik legde mijn handen op mijn hoofd en dreef mijn heupen stevig achteruit. Mark masseerde mijn borsten. Hij zat zo lekker diep en ik voelde het topje van zijn eikel tegen mijn baarmoedermond stoten. Ik legde mijn handen op zijn gespierde schouders en begon te wrikken met mijn heupen. Mark legde zijn duim op mijn klitje zodat ik ook daar heerlijk gemasseerd door mijn eigen bewegingen. Ik voelde mijn orgasme komen aandenderen als een goederentrein. Ik versnelde en sidderend kwam ik op zijn harde paal klaar. Het was zo'n intens orgasme dat ik nog een tijdje nastuipte.

Met een gilletje van verbazing voelde ik dat Mark me optilde en overeind kwam. Zijn pik zat nog diep in me. Ik hing schaterlachend aan zijn nek, zijn armen ondersteunden mijn knieën en zijn handen ondersteunden mijn billen. Met zijn handen duwde en trok hij me over zijn paal. Hij was zo sterk! Hij tilde me naar de bank aan de andere kant en legde me op mijn rug. Ik vouwde mijn benen om hem heen en hij begon me lekker te neuken. Eerst horizontaal en toen ik mijn benen nog hoger trok, hing hij meer boven me en neukte hij zalig omlaag in mijn soppende kutje. Ik voelde zijn kloppende lid heerlijk in me schuiven. Ik kneedde mijn borsten en kneep in mijn tepels en kronkelde van genot onder dit mannelijke neukgeweld. Mark pakte mijn enkels en versnelde. Zijn mooie keiharde paal stootte nog een paar keer diep in mijn kut en hij spoot zijn condoom diep in me vol. Mark zakte over me heen en ik aaide zijn mooie krullenkop. Toen hij terugtrok zag ik pas hoeveel sperma in zijn condoom zat. Voorzichtig verwijderde hij hem, legde er een knoop in en deed hem weg. Ik had hem graag in me voelen spuiten, maar dit was veiliger want ik was niet meer aan de pil, want Ferry en ik konden door lui zaad zonder reageerbuis geen kindjes krijgen. En het gaf minder rotzooi.

We keken elkaar aan en grinnikten. Ik was nog zo geil. En hij stond nog zo fier overeind. Daar moest ik wat mee. Ik klom van de bank en nam plaats tussen zijn knieën. Ik hapte om zijn glanzende grote eikel en keek hem geil aan. Ik proefde zijn sperma en rook nog de typische geur van het condoom. Ik likte hem helemaal schoon en kneedde zijn ballen. Langzaam pijpte ik hem, eerst niet te stevig omdat hij net was klaargekomen, maar na een paar minuten merkte ik dat hij het lekkerder begon te vinden en nam ik hem steviger in mijn hand en mond. Mijn mond schoof versnellend over de rand van zijn eikel. Hij was weer helemaal groot en hard. De aderen op zijn stam waren gezwollen. Wat een heerlijke pik. Ik maakte de halen wat langer en dieper en ontlokte hem genotskreunen. Ik wilde hem zo graag weer in me voelen! Ik vroeg hem of hij nog meer condooms had. Hij vertelde me dat ze op waren. 

Ik keek beteuterd, maar hij kuste me op mijn mond en zei dat ik moest gaan liggen omdat hij wel een manier wist. Ik leunde afwachtend achterover. Mark begon mijn kutje weer te likken. Hij likte me heerlijk geil en nat en liet zijn tong dwalen over mijn lipjes en naar beneden naar mijn anus waar hij kringetjes omheen draaide. Het voelde lekker spannend. Hij begon me met twee vingers weer te vingeren en duwde weer zijn pink erbij in mijn kontje. Mijn hartslag en ademhaling versnelden weer. Maar ditmaal deed hij het anders. Hij bleef me likken maar nam zijn natte vingers uit mijn kutje en duwde ze voorzichtig in mijn kontgaatje. Eerst één, en vervolgens de tweede. Spreidend met zijn vingers rekte hij me op. Ik werd nu echt ranzig geil, want ik wist wat er ging komen. Ik had dit nog nooit gedaan. Hij plaatste er een derde vinger bij en neukte me open. Zijn natte vingers stootten nu diep in mijn kontje en zijn gelik aan mijn klit maakte me gek.

Toen stond hij op en duwde mijn benen omhoog. Ik voelde zijn eikel mijn gaatje moeiteloos openduwen en geleidelijk bezit nemen van mijn opening. Zijn duim draaide heerlijk over mijn klitje. Toen de rand van zijn eikel langs mijn kringspier was, schoof hij tot aan de stam in mijn kontje. Het deed geen pijn en voelde zo waanzinnig geil. Ik nam het vingeren van hem over en voelde dat hij ging bewegen. Een vuurrode blos verscheen op mijn wangen en hals. Zijn halen werden langer en sneller en al gauw neukte hij mijn kontje net zo lekker stevig als hij me in mijn kutje had geneukt. Ik lachte naar hem en vroeg hem of het anders voelde. Voor mij was het vooral lekker spannend en geil en stout. Mark trok zich terug vertelde me me om te draaien want zijn knieën deden pijn en dan kon hij blijven staan. Ik draaide om en leunde op de bank. 

Zijn eikel drong weer in mijn gat en ontving ik zijn stoten in mijn nu goed soepelgeneukte kontje. Ik vingerde me onderlangs. Het gevoel in mijn binnenste was nog lekkerder met dit standje en ik begon daadwerkelijk weer te voelen dat ik zelfs zo zou kunnen klaarkomen. We kreunden nu allebei. Zijn gesmeerde stang gleed soepel in en uit me en zijn ballen sloegen bij elke stoot tegen mijn kutlipjes. We versnelden en ik voelde dat ook Mark niet ver van een orgasme was. Ik besloot iets te knijpen en voelde dat hij begon te komen. Mark trilde trok zijn lul uit mijn kont, nam hem in zijn vuist en spoot zijn lading sperma luid grommend over mijn kont en mijn rug. We hijgden uit. Mark liep naar het kleine badkamertje en toen hij terugkwam veegde hij het sperma weg met een badhandoek. Ik had een tevreden grijns. En dat was heel lang geleden. Mark bracht me die avond terug tot het kruispunt vlakbij huis. Dat moest wel want ik had een hele klus te doen. De hele avond besteedde ik dromerig aan het afdekken van mijn meubels en de vloer.

De volgende ochtend belde Mark me vroeg op en bood me aan te helpen. Ik glimlachte en ging akkoord. Toen hij op de stoep stond keek net de nieuwsgierige overbuurvrouw naar buiten uit het raam. Ik liet Mark binnen en we dronken koffie. Hij had twee overalls bij zich van de garage. We trokken onze gewone kleren uit en stonden halfnaakt elkaar aan te grijnzen. Ik voelde dat ik direct weer nat aan het worden was. Eerst werken, lachte Mark streng en we trokken onze overalls aan. We gingen aan het werk. Hij deed de gang en hielp toen met de kamer. We waren door zijn enorme werktempo in een paar uur klaar. Mark en ik zaten onder de verfspatten. We trokken onze overalls weer uit. Ik haakte mijn BH los en liep in mijn slip op hem af en duwde hem zoenend tegen de muur. Mijn hand dwaalde over zijn pik en klemde hem vast. Ik kneedde en voelde hem stijf worden. Ik zakte door mijn knieën en nam hem in mijn mond. Wellustig pijpte ik hem tot hij heerlijk hard en glanzend nat was van mijn speeksel.

Ik stond op en ik trok mijn slip uit. Ik trok hem naar de bank achter me die afgedekt was met dun folie. Ik zoende hem en trok hem over me heen terwijl ik ging liggen op het plastic. Marks lul vond moeiteloos mijn natte spleetje en zijn eikel glipte naar binnen. Het voelde zo lekker, zijn grote eikel in mijn hete kutje te voelen schuiven zonder rubber ertussen. Het was zo geil en nat en warm. En voor ik er goed over had nagedacht liet ik me al in een heerlijk tempo onbeschermd door Mark neuken. Zijn genadeloze stoten deden mijn borsten en mijn bescheiden buikje schokken. Ik raakte in een heerlijke trance van het ritme. Ik trok mijn benen wijd op en kon hem in en uit me zien schuiven als ik naar beneden keek. 

We wisselden van plek en ik leidde hem mijn kutje weer binnen. Ik reed hem af. Mijn billen maakten een ploffend geluid op zijn schoot en mijn kutje smakte van al het kutgeil. Mark stootte omhoog als ik naar omlaag ging en zijn massieve paal dreunde diep in mijn kut. We zoenden hartstochtelijk en nat. Snuivend wisselden we nogmaals van houding. Ik leunde over de leuning terwijl ik op mijn knieën op de bank zat. Marks grote penis drong mijn kut binnen en met zijn slanke gespierde heupen begon hij snel en lekker stevig op me in te neuken. Ik was denk ik nooit eerder zo hard klaargekomen, want ik begon luid te jammeren en voelde de heerlijke baarmoederkrampen me overspoelen. Marks stoten werden harder en sneller en met rollende ogen van het klaarkomen voelde ik zijn sperma diep in mijn kut tegen mijn gulzig happende baarmoedermondje sproeien. 

We kusten teder, hijgend en natrillend. Mark trok zich terug en tussen mijn openstaande kutlipjes lekte een wittige stroom sperma omlaag op het plastic. Ik voelde er met mijn vinger aan en dacht. Oh jee. Daarna sprong ik toch enigzins nerveus lachend op om op de wc mijn kutje te gaan vegen. We kleedden ons aan en ik bedankte Mark bij de deur glimlachend voor het "witten van mijn gangetje". Toen hij weg was gereden ging ik snel douchen. In de douche spoelde ik nerveus mij kutje uit. Als vrouw weet je gewoon wanneer het raak is en dit voelde zo. Hoe ging ik dit nu uitleggen aan Ferry? Na een maand of twee wist ik het zeker. Ik vertelde Fer dat ik zwanger was. Verder niets. Hij was tot mijn verrassing apetrots en dat heb ik maar zo gelaten.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd