Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rob lag op bed met zijn dikke paal te spelen toen zijn moeder binnenkwam. "kom op je bed uit, je beddegoed moet in de was." "Uh nee mam, ik..ik lig net zo lekker" "Nee opstaan" zei Marina, en toen Marina de lakens naar beneden schoof zag zij dan ook de lul van haar zoon in al zijn glorie rechtop staan. Er ontsnapte haar een zucht toen zij de genotspier bekeek. Zij keek in zijn ogen en zag dat Rob er erg aan toe was. Na even nagedacht te hebben, zette zij zich op bed met haar rug naar Rob. Na haar laatste weerstand overwonnen te hebben reikte zij naar zijn lul en nam deze zacht in haar hand.

Heel zachtjes, maar toch stevig, bewoog zij zijn vel op en neer. Rob begon zacht te zuchten door deze voor hem aangename aanraking. Marina trok nu iets vlugger terwijl zij met haar ander hand naar zijn teeltballen ging en deze zacht masseerde. Rob merkte dat het niet lang meer zou duren, het was reeds lang geleden dat hij zich nog geledigd had en zijn zaad borrelde, om het zo uit te drukken, op een hard vuur. Marina ging steeds vlugger met haar hand heen en weer over zijn tamp en ook zij merkte dat het niet lang meer zou duren, en inderdaad, met een kreet van Rob verspoot hij zijn lang opgespaarde zaad. Marina bleef evenwel doordoen tot alle zaad uit hem was.

Lang bleef Marina niet zitten, vermits ze vlug opstond, het wasgerief nam en Rob een volledige wasbeurt gaf. Nadien droogde ze hem af. Het was nu tijd voor haar om door te gaan, niettegenstaande zij nog wat had willen blijven om iets uit te leggen, maar misschien was het beter om dat straks te doen, ondertussen zou zij tijd gehad hebben om alles eens op een rijtje te zetten. Zij vond het inderdaad beter om eerst te denken en dan pas te spreken. Zij keek liefdevol naar haar zoon bij het afscheid nemen. "Bedankt ma," was het enigste dat Rob zei en hier was ze dankbaar voor.

Nu zijn moeder vertrokken was naar het werk had Rob een hele tijd voor zich alleen om na te denken over hetgeen zojuist gebeurd was. Zijn moeder zou pas tegen 12 uur 30 thuis komen en hij dacht wel dat hij de tijd tot dan nodig zou hebben. Hij was uiteraard heel blij dat hij van de ergste spanning verlost was en dat dit op een heel liefdevolle manier gebeurd was. Hij moest aan zichzelf toegeven dat zijn ma hem zeker niet onbewogen liet, maar hij was nog meer onder de indruk van hetgeen hij haar had horen denken. Haar gedachten speelden de hele voormiddag door zijn hoofd.

Rob probeerde wel om even te lezen, maar dit lukte niet zo goed. Steeds gleed zijn aandacht van het boek weg, tot hij dit uiteindelijk maar opzij legde. Hoe meer hij over zijn moeder nadacht, hoe meer hij haar wou beminnen, niet zozeer om haar kousen, wat uiteraard wel meespeelde, maar vooral omdat hij tot nu toe nog geen enkel meisje tegengekomen was waarmee hij zou willen optrekken. Dit had misschien ook wel met zijn verlegenheid te maken, maar hoe hij ook nadacht, geen enkel meisje had hem het gevoel gegeven dat hij kreeg als hij bij zijn moeder was. Hij begon nu koortsachtig na te denken hoe hij het straks zou aanpakken. Nadat dit alles doorgedacht en achter de rug was voelde hij dat hij zich terug op andere zaken kon concentreren. Hij pakte opnieuw zijn boek ter hand.

Tegen halfeen hoorde hij de wagen van zijn moeder stoppen. Na geparkeerd te hebben stapte Marina uit en ging toen het huis binnen. Deze voormiddag was het niet zo meegevallen om haar op haar werk te concentreren, ook haar baas had dit gemerkt en toen zij dan de namiddag vrij vroeg was hij direct akkoord om dit toe te staan. Onderweg naar huis ging zij voor de zoveelste keer vandaag de film van de gebeurtenis van deze morgen na. Dit diende volgens haar uitgeklaard te worden, want het was zeker niet normaal wat was voorgevallen. Toen Marina de kamer van Rob binnenkwam was het wel een beetje met lood in de schoenen.

Rob zag direct dat er iets scheelde, en dit werd inderdaad bevestigd toen hij haar hoorde denken. Hij kwam vlug tot het besluit dat hij best als eerste zou reageren. "Dag ma," zei Rob, "daar is iets dat ik zou moeten zeggen, maar ik vrees er voor dat het mij niet zo gemakkelijk zal afgaan, dus, als ik je mag vragen, zou ik graag hebben dat je hier op bed kwam zitten." Marina gaf vlug gevolg aan zijn verzoek vermits zij merkte dat Rob met iets zat en dat zij dit zo vlug als mogelijk achter de rug zou willen hebben, vooraleer zij zelf begon met hetgeen haar dwars zat en zij zette zich neer op zijn bed.

Rob nam het hoofd van zijn moeder tussen zijn handen en zei, "bedankt, ma, voor wat je deze morgen voor mij hebt willen, dat was het mooiste dat mij kon overkomen en dat dit ook nog gebeurde door een zo mooie vrouw, dat maakte mij alleen maar nog gelukkiger," waarna Rob een zoen op het voorhoofd van Marina plaatste. "Malle jongen toch, nu ben je alleen maar aan het overdrijven, mooi ben ik niet meer, ik ben tenslotte al 42, ik denk eerder dat jij je hebt laten leiden door het feit dat ik de enige vrouw in je omgeving was en dat je fantasie een beetje te fel op hol geslagen is."

"Neen moeder," zei Rob, "ik ben zeker niet aan het fantaseren, jij kan zeker een competitie aangaan met de meisjes op school waarvan er minstens 85% achter jou in de rij stonden toen de schoonheid uitgedeeld werd en hoewel ik er mij uiteraard bewust van ben dat je geen 20 meer bent, is jouw lichaam werkelijk het einde, trouwens hoe verklaar je dit anders," terwijl Rob met een hand haar gezicht naar het uiteinde van het bed draaide terwijl hij ondertussen met zijn andere hand de lakens over zijn tot barstens toe gespannen lul wegtrok, "dit is enkel maar mijn reactie op jouw lichaam."

Rob had het goed ingeschat, uit de mond van zijn moeder ontsnapte een zucht en gebiologeerd keek zij naar zijn lul. Rob boog zich naar haar hoofd en plantte kusjes op haar rechteroor, waarna hij met zijn tong over haar oorlelletje wreef. Nadien verplaatste hij zijn mond naar haar nekstreek en ook daar liet hij met zijn tong een nat spoor achter. Ondertussen had hij een hand van Marina genomen en plaatste deze op zijn lul. Bij de aanraking hiervan voelde Rob dat het net was of er elektriciteit door zijn ma ging. 

Opeens kwam Marina al terug tot haar positieven en alhoewel zij aanvoelde dat zij een einde moest maken aan hetgeen aan het gebeuren was, was er voor haar al geen weg meer terug. Het feit dat Rob haar gekust had, iets waar hij nog mee bezig was, was te veel voor haar, vermits haar oren en nekstreek bij haar een heel erogene zone waren en zij al fel seksueel opgewonden was. Ook het feit dat deze morgen gebeurd was, had haar heet gemaakt en nu merkte ze pas dat dit niet uit haar was, maar dat het schijnbaar op een laag vuurtje had staan pruttelen.

Rob, haar nog steeds verder likkend, ging nu met een hand onder haar blouse en nam haar rechterborst vast. Heel zachtjes kneedde hij hierin om nadien met de uiteinden van zijn vingers naar het midden te glijden tot hij haar tepel tussen zijn vingertoppen voelde. Stevig, maar toch zacht, rolde hij de tepel heen en weer en het was niet lang of deze stak heel erect vooruit. Hij nam nu de tepel tussen twee vingers terwijl hij met een vingertop zachtjes heen en weer wreef. Marina begon zachtjes te kreunen.

Rob richtte zich nu even op en zocht met zijn mond deze van zijn ma. Zacht zoende hij haar op haar lippen en trachtte toen zijn tong bij haar naar binnen te duwen. Het was net of er nog even een hindernis moest genomen worden, maar dan gingen heel traag de lippen van Marina van elkaar. Rob stootte zijn tong iets verder door en ging op zoek naar haar tong. Uiteindelijk vonden de beide tongen elkaar en toen begon het gevecht, eerst aftastend en onzeker, later met meer en meer hevigheid tot het tenslotte passie werd. 

Rob begon stilaan te ondervinden dat hij het onderspit aan het delven was, want schijnbaar waren bij Marina de stoppen doorgeslagen en kwam bij haar de drift vrij van zoveel opgekropte jaren van ontzegging. Hij merkte wel dat zijn ma nu het gevaarlijke punt van 'neen' voorbij was, vermits zij ondertussen zacht met zijn lul begon te spelen.

Hij worstelde zich nu los uit hun kus en zei, "ma, daar is nu maar een ding wat ik zou willen en dat is je liefhebben en met je de liefde bedrijven. Hoewel je het nog ontkent zeg ik, en ik zal dit altijd blijven doen, je bent een hele mooie vrouw met een mooi lichaam zodat ik het zelfs een hele eer zou vinden om jouw te beminnen en je proberen dat te geven wat ik vind dat je verdient en uiteraard ook met de hoop dat ik je dat kan geven wat je graag zou willen."

Rob zag nu dat er langzaam tranen uit de ogen van zijn moeder rolden waarop hij zich terug voorover boog en deze tranen in zijn mond opzoog. Hierna keerde hij weer naar haar mond en opnieuw begonnen ze te tongzoenen tot zij elkaar, buiten adem, moesten loslaten.

vMarina en Rob keken elkaar nu verliefd aan. Rob ging met zijn hand naar de onderkant van haar blouse en begon deze omhoog te trekken. Marina legde vlug haar hand op de zijne en trok zijn hand opzij, waarna ze van het bed omhoog kwam. Traag gingen haar handen nu naar de onderkant van haar blouse en nu was zij het die het kledingsstuk omhoog trok, waarna ze het uitdeed. Toen zij de bewonderende blikken van Rob zag greep zij achter haar middel naar de rits van haar rok, deed deze open en liet toen haar rok op de grond zakken. Nu merkte zij dat Rob als gehypnotiseerd naar haar benen keek en deze niet kon loslaten met zijn blik.

Ze bleef zo enige tijd staan, waarna ze achter haar rug ging en de klemmetjes van haar BH los maakte. Zij schoof nu de bandjes over haar schouders naar voren, nam de cups vast en traag bewoog zij haar BH naar beneden, om deze, eens haar borsten bloot waren, ook op grond te laten vallen. "Ma," zei Rob, "je bent zo mooi, ik heb nog nooit zulke mooie stevige borsten gezien en al zijn zij niet zo groot, dit is zoals ik ze het liefste heb." Marina was hier niet zo zeker van, zelf vond zij dat haar borsten veel te klein waren, maar toen hij met zoveel overtuiging het tegendeel beweerde kreeg ze er toch warm van.

Haar handen hadden nu het elastiekje van haar onderbroekje vast, en ook nu weer schoof ze dit met trage bewegingen naar beneden, ondertussen haar bovenlichaam bukkend. Het was pas toen zij haar terug oprichtte dat Rob haar schaamhaar zag. Dit had dezelfde rosse kleur als haar hoofdhaar en dit wond Rob nog feller op. Toen Marina haar handen naar haar gordeltje bracht, knikte Rob van neen. Zij plaatste nu haar handen op haar zijden en zag dat Rob haar van kop tot teen aan het bewonderen was. Ze stapte tenslotte uit haar schoenen en legde zich naast Rob op bed. 

"Moeder, nu ik dit allemaal zie, is het gevoel dat ik voor jou heb alleen maar sterker geworden. Ik wil je beminnen en ik zou je overal tegelijkertijd willen strelen." Marina voelde zich warm worden en zocht weer zijn mond met de hare op. Opnieuw begonnen zij aan een robbertje tongzoenen. Rob nam nu een van Marina's borsten in zijn hand en begon deze te kneden. Toen zij elkaar buiten adem loslieten boog Rob zich voorover hield zijn mond voor haar borst. Met zijn tong maakte hij nu cirkels, ervoor zorgend dat hij af en toe haar tepel aanraakte. Marina begon harder te zuchten door deze behandeling. 

Opeens sloot Rob zijn mond rond te tepel en zoog deze zo ver als mogelijk naar binnen. Daarna liet hij de tepel weer naar buiten glijden. Dit spelletje herhaalde hij verschillende malen. Tenslotte nam hij de tepel stevig in zijn mond en begon er aan te zuigen, zoals hij hoogstwaarschijnlijk iets meer dan 18 jaar geleden ook gedaan had. Zijn moeder begon steeds harder te zuchten. Opeens verplaatste Rob zijn aandacht naar haar andere borst die net dezelfde bewerking onderging. Marina bleef ook niet onbetuigd en nam met haar linkerhand zijn penis vast en begon deze te masseren.

Terwijl Rob haar borsten afwisselend bewerkte, gleed zijn hand over haar buik naar beneden. Hij hield even halt aan haar navelbuik, waar hij met zijn vingers rondjes maakte om uiteindelijk zacht een vinger in het gaatje te steken en draaiende bewegingen te maken. Hij voelde dat door zijn moeder een siddering trok. Daarna ging zijn hand verder naar beneden. Hij woelde met zijn vingers door haar schaamhaar. Daarna spreidde hij twee vingers en ging hiermee over het gebied tussen haar lipjes en haar benen. Dit voelde heel warm aan en Marina begon nu nog feller te zuchten.

Rob verplaatste zijn hand nu nog lager en masseerde de naakte rechterdij. Steeds verder ging hij naar beneden, nu over de kous die haar been bedekte. Marina voelde een rilling door Rob gaan toen hij hiermee bezig was. Nu ging hij evenwel met zijn hand terug naar omhoog en gaf haar linkerbeen dezelfde behandeling. Uiteindelijk kropen zijn vingers terug naar omhoog terwijl deze tenslotte over en tussen haar lipjes gleden. Uit Marina's mond ontsnapte nu een diepe zucht en haar lichaam begon te schokken toen hij haar klitje beroerde.

"Ma," zei Rob, "wil jij je in standje 69 leggen, alsjeblieft?" Marina richtte zich op, ging schrijlings over zijn hoofd zitten en boog zich voorover. Zij nam zijn lul in haar ene hand terwijl haar andere hand zijn teeltballen omvatte. Nu drukte ze haar bekken naar beneden zodat haar kutje zich net boven Robs' mond bevond. Ze boog zich ook iets meer voorover tot zij haar mond rond zijn tamp kon plaatsen. Zij begon nu zijn lul met haar tong te bewerken, eerst de kop, dan de schacht. Uiteindelijk sperde zij haar mond wijd open en liet haar mond over zijn tamp zakken tot de kop en een klein gedeelte van de schacht zich in haar mond bevonden.

Rob had ondertussen de tijd gehad om haar lipjes te bekijken, die glinsterden van het vocht dat uit haar liefdesgrotje gesijpeld was. Hij zag ook dat de lipjes dik waren, gevuld met bloed, en hoe zij wijd open stonden. Hij ging met zijn handen naar haar benen waar hij de kousen vast nam, net onder het elastiekje. Hij bleef over de kousen wrijven terwijl hij zich licht naar voor boog tot zijn mond haar kutje beroerde. Heel voorzichtig stak hij zijn tong naar buiten en liet deze flitsend over haar lipjes gaan, ervoor zorgend dat hij het aanwezige vocht opslurpte en dit in zijn mond liet glijden. 

Vermits Rob met zijn tong over haar pretlipjes ging begon Marina stilaan te sidderen. Zij had er steeds van gehouden dat zij onder zo bewerkt werd en dat het dan nu haar zoon was die haar zulke vreugde gaf, was voor haar het sein om iets terug te doen. Zij ging met haar mond in een slakkengang over zijn tamp terwijl haar tong hier, zoveel als mogelijk, mee speelde. Steeds opnieuw ging zij op en neer over zijn lul die bij elke neerwaartse beweging verder en verder in haar mond verdween. Uiteindelijk was het hele gevaarte in haar mond vermits zij zijn schaamhaar tegen haar lippen voelde. Zij bleef nu even kalm liggen, kwestie om helemaal gewoon te worden aan de indringer. Nadien ging zij teug naar boven om er een extra schep adem te halen.

Toen Rob voelde dat zijn moeder als een volleerde degenslikker zijn penis volledig in haar mond had nam hij beurtelings de kutlipjes in zijn mond en begon hierop te zuigen. Om de zoveel tijd schraapte hij met zijn tong tussen haar lipjes om het daar aanwezige vocht te op vangen en dit dan door te slikken, na het even geproefd te hebben. Telkens weer opnieuw deed hij zo verder, ondertussen zeker niet het wrijven over haar kousen vergetend. Tenslotte zoog hij haar klitje tussen zijn lippen en begon daaraan te zuigen zoals hij dit aan een tepel zou doen. Nu voelde hij zijn moeder nog feller schokken. Marina kreeg een overheerlijk gevoel toen Rob haar klitje bewerkte. Zij wou zeker niet achter blijven en begon haar mond steeds vlugger en vlugger over zijn tamp te laten gaan, terwijl zij ondertussen zijn teeltballen masseerde. Zij voelde dat zij het niet lang meer zou kunnen uithouden en weldra klaar zou komen. Nog vlugger bewerkte zij Robs' lul. 

Rob merkte opeens dat zijn moeder verstrakte en dat haar lichaam spasmen kreeg, voor hem een teken dat zij klaar kwam. Hij liet het klitje niet los, maar zoog er nu met veel tederheid op. Ook bij hem zou het niet lang meer duren, zeker op de manier waarop zijn moeder zijn tamp plezierde. Opeens was het hek ook voor hem van de dam en zijn lul schokte met veel geweld het zaad eruit. Met lange stoten spoot het zaad uit zijn lul, terwijl Marina alle moeite van de wereld had om zijn zaad door te slikken zonder dat er iets van uit haar mond zou lopen. Toen Rob uiteindelijk ophield met spuiten trok zij haar mond naar omhoog, zodat ze nog juist de kop ervan in haar mond had en nu zoog ze werkelijk de laatste restjes uit hem. Daarna liet zij zijn lul uit haar floepen en legde zich met haar hoofd in zijn schoot, nog nagenietend van de smaak en van hetgeen Rob met haar gedaan had. Rob was ook even aan rusten toe en liet zijn hoofd in het kussen zakken.

Beiden bleven zo enige tijd nagenietend liggen. Toen Marina terug tot adem gekomen was draaide zij zich om en ging op Rob liggen waarbij zij haar mond bij de zijne bracht. Zij keken elkaar in de ogen en beiden voelden dat er net vlindertjes in hun buik waren. Zij opende haar mond en boog voorover tot haar lippen de zijne beroerden. Rob opende zijn lippen en voelde dat de tong van zijn moeder zijn mond verkende. Beiden proefden ze de inhoud van elkanders mond, waarna zij aan een nieuwe tongzoen begonnen. Een hele tijd later lieten zij elkaar los om weer op adem te komen.

Marina keek haar zoon aan en merkte dat deze haar met dank aankeek. Even kwam bij haar de gedachte op dat hetgeen ze zojuist gedaan hadden niet normaal was, ja, zelfs incest, maar zij trok er haar niets van aan, Rob had haar zo'n goed gevoel bezorgd dat haar gedachten haar momenteel een rotzorg waren. Ze begon zelfs terug warm te krijgen en een hitsig gevoel te krijgen toen Rob met zijn handen over haar rug ging en deze masseerde. Zij deelde nu kleine kusjes uit en merkte dat het vocht terug stilaan uit haar vagina begon te lopen. Er was nu maar een gedachte die haar bezighield, namelijk de lul van haar zoon in haar dampende poes krijgen. 

Zij richtte haar bovenlichaam op en schoof met haar onderlichaam naar beneden, tot zij zijn opnieuw stijf geworden penis tegen haar kruis voelde duwen. Zij richtte nu haar lichaam volledig op, verhief zich een weinig en ging toen zo zitten dat de opening tussen haar lipjes zich boven op de tamp bevond. Zachtjes bewoog ze heen en weer. Dit bezorgde haar opnieuw rillingen vermits haar klitje nu door zijn lul gestimuleerd werd. Uit haar mond ontsnapten zachte kreetjes. Toen ze vond dat ze genoeg opgewarmd was verhief zij zich en nam de tamp van Rob in haar ene hand om deze zo in haar grotje te begeleiden.

Rob raakte haar aan met een hand en toen ze naar hem keek knikte hij neen. Marina was hierover heel verbaasd, maar toen zij Rob met een hand in de lade van zijn nachttafeltje zag gaan om hier een condoom uit te halen was ze heel blij. Haar gemoed raakte even vol toen zij merkte met welk ontzag en bezorgdheid Rob haar behandelde. "Lieverd, wat goed dat je daar aan denkt, maar ik zou zo graag nog een keer mama willen worden" en zachtjes liet zij haar kutje over de tamp zakken totdat deze er tot de wortel in zat.

Uit beider monden ontsnapten onderdrukte kreetjes. Rob ging met zijn handen naar haar borsten en omvatte beide kleinoden. Hij masseerde de twee heuveltjes, waarbij hij zeker niet vergat om af en toe de tepels tussen zijn vingers te nemen. Marina was ondertussen begonnen om zich op en neer te bewegen, er zorg voor dragend dat zijn lul telkens over de ganse lengte in haar verdween. Door elkaar in de ogen aan te kijken kwamen beiden tot het besef dat zij niet ver meer van een orgasme af waren en dat de kans dat dit alles nog eens of zelfs meerdere keren zou herhaald worden heel groot was. Rob voelde dat zijn moeders' vagina begon samen te trekken en hem zo nog een beter gevoel gaf. Opeens ontsnapte er aan Marina een luide schreeuw toen zij heerlijk klaar kwam. Haar lichaam sidderde dat het een lust was om te zien en haar kutspieren bewerkten zijn tamp met zo een heftigheid dat ook Rob klaarkwam. Met hevige stralen spoot het zaad uit zijn tamp. Snikkend wierp Mirana zich voorover en klemde haar lichaam stevig tegen het zijne, terwijl zijn vruchtbare zaad zich een wegbaande naar een nieuw leven.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd