Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

‘Ik wil geen sex met je, dat kan de gezondheid van ons kindje schaden!’ Vertelde me man mij toen we net een week wisten dat ik zwanger was. Op dat moment wist ik al dat ik dat nooit zal volhouden, maar aan zijn toon te horen, was er geen discussie mogelijk. Als George(mijn man) iets in zijn hoofd heeft dan zal het ook niet gebeuren.


Normaal gesproken hadden mijn man en ik dagelijks sex en soms wel 2 of meer keren per dag. Ik moest echt afkicken van de sex, met dat was makkelijker gezegt als gedaan merkte ik een aantal weken later.


3 weken nadat ik had gehoord dat ik zwanger was gingen we een avondje stappen. Op de dansvloer waren veel mensen aan het dansen en ik ging ook even de dansvloer op met een vriendin die daar ook bleek te zijn. We dansten lekker op hip-hop muziek en mijn vriendin en ik speelden wat met elkaar. Ik werd erg opgewonden toen ze met haar handen langs mijn billen gleed. Ik wou haar bijna zoenen, maar mijn vriend stond naar ons te kijken dus dat was geen optie. Het zou wel komen doordat ik zwanger ben en zolang geen sex heb gehad, dacht ik bij mezelf. Ik dronk aardig wat alcohol en dat voelde ik ook wel op het einde van de avond, ik praatte nonchalant over een paar dingen en zei tegen mijn man dat hij me eens goed moest neuken vanavond. ‘Maar je bent zwanger schat, ik wil dat risico niet lopen en dat weet je!’ Vertelde hij me duidelijk. Toen we thuis aankwamen probeerde ik het natuurlijk gelijk weer, ik ging bij hem op schoot zitten en we zoenden even. Ik schoof mijn hand tussen zijn benen en drukte zachtjes tegen zijn pik. ‘Wil je me neuken schat! Ik heb zo’n zin!’
Mijn vriend keek me een beetje geirriteerd aan en legde me op mijn rug, hij tilde mijn rokje omhoog en trok mijn panty omlaag. Met zijn tong begon hij mij aan mijn klit te likken, het was zo geil en zo ontzettend lekker, het was alsof het de eerste keer in jaren was dat ik weer sex had. ‘Ooooo! Neuk me!’ Ik bleef maar aandringen dat hij zijn pik in mij moest steken, tot hij opeens afhaakte en rechtop ging zitten. ‘Zeur niet zo! Je bent zwanger, zorg maar dat je er aan went!’ Zei hij heel afgezaagd. Ik voelde me er niet goed bij en liep kwaad naar boven toe.
Ik ging op bed liggen en begon mezelf te vingeren, tot ik klaarkwam. Ik kwam lekker klaar, maar niet zo lekker als wanneer ik geneukt word!Een maand later hadden we nog steeds niet geneukt en hij heeft me zelfs niet meer gebeft of gevingerd en ik begon me echt te irriteren aan hem en ik had zo’n ontzettend zin om eens lekker geneukt te worden. Alleen omdat mijn buik dikker was door de zwangerschap wilde hij het niet meer ofzo. Volgens hem was het slecht om sex te hebben als je zwanger bent, maar daar geloof ik niets van!
Ik had het er ook al met een paar vriendinnen van mij over gehad, maar dat werd uiteindelijk niets, ze vonden het ook allemaal gewoon dat ik geen sex had. Totdat ik het er op mijn werk over had met een meisje en toevallig hoorde 1 van de jongens op mijn werk het. Toen ik nog alleen over was in de koffie ruimte kwam hij terug lopen en hij greep me beet van achteren. Hij schoof zijn handen gelijk naar boven en pakte mijn tieten beet. Ik keek achterom en zag de jongen staan, hij was denk ik een jaar of 20. ‘Ik heb je net wel gehoord! Je hunkerde om sex toch! Ik wil je!’ Zei hij tegen mij. Hij kneep zachtjes in mijn tieten, ik knipoogde naar hem en zette mijn ellebogen op tafel. ‘Neuk me, jongen!’ ‘Hier?’ ‘Ja hier!’ Zei ik. Ik was ineens ontzettend geil en wilde zijn pik in mijn kutje voelen. De jongen tilde mijn rokje de lucht in en begon met zijn broek aan tegen mij aan te rijden. Met zijn hand gleed hij langs mijn been naar beneden heen en wreef hard over mijn string. Ik voelde mijn lippen open staan en zijn vinger erlangs bewegen. ‘Ooooo! AAAAA! Neuk me, ooooo steek die pik van je in me!’ Hij trok gelijk zijn broek uit en pakte me om mijn buik. ‘Zo, je bent echt zwanger! Wat een geil rond buikje!’ Zei hij tegen me, net toen ik me om wilde draaiden en naar hem wou lachen voelde ik zijn pik binnendringen. Ik liet me weer voorover vallen en legde mijn hoofd op de tafel neer. Zijn pik kwam binnen als ik werd ontmaagd! Wat geil zeg, weer sex te hebben naar zo’n lange tijd! ‘MMMMMm! OOOOO!’ Ik kreunde ontzettend hard en dat vond de jongen blijkbaar lekker. Hij begon met ontzettend hard te rammen. Zijn pik verdween helemaal in mijn kutje en zijn zak sloeg tegen mijn schaamlippen. Het was echt ontzettend geil en lekker! ‘Wat lekker, zo’n zwangere vrouw neuken! Wil je vaker?’ Vroeg hij me alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat ik vreemdging. ‘Ja natuurlijk!’ Antwoorde ik ook gelijk.

We hebben nog een aantal keren afgesproken, daarover later misschien meer!

Groetjes

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!