Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Angelique zit een beetje sip in de spiegel naar haar beeltenis te staren. Ze is net een paar dagen 55 jaar oud en die ochtend heeft ze via Skype, haar dochter is geëmigreerd naar Australië, de eerste beelden van haar kersverse kleindochter gezien. Officieel is ze dus gewoon een oma en dat hakte er toch wel even in bij haar. Ze is dolblij met haar kleindochter, dat is het niet, ze wordt er alleen een beetje weemoedig van. Ze wil nog wel eens een jongere man versieren in de kroeg, en die gaat vanaf nu dan met een oma naar bed toe. Die gedachte zorgt ook wel weer voor een glimlach op haar gezicht, want het is weer de seks waar ze zich in eerste instantie druk over maakt.

Oma houdt van seks

Ze is niet meer zo actief als vroeger als het om bedstee activiteiten gaat, maar ze weet een pik, groot of klein, nog steeds heel erg te waarderen. Minimaal één keer in de week pakt ze haar dildo erbij en maakt er een langdurige masturbatiesessie van. Dan zet ze een goede seksfilm op, het liefst een wat erotische video, waarbij niet iedereen gelijk uit de kleren gaat maar er een beetje verhaal inzit. Overigens hoeft dat verhaal ook weer niet te lang te duren, want als ze eenmaal haar grote dildo in haar ervaren kutje heeft zitten dan wil ze het liefst twee jongere mannen zien die de vrouwelijke hoofdrolspeelster in allebei haar gaatjes aan het neuken zijn. Ze was er al snel achter gekomen dat dit een sandwich heet, iets dat het zoeken naar goede seksvideo’s een stuk eenvoudiger maakte.

Het kan ook zomaar gebeuren dat ze spontaan geil wordt, dan slaat ze het hele stuk met de seksfilm over en gaat ze gelijk met haar favoriete Tarzan aan de gang. Je kan wel zeggen dat seks een dingetje is bij haar. Ze denkt er meerdere keren per dag aan en als ze lekker in een warm bad ligt te relaxen dan is ze op haar tablet seksverhalen aan het lezen. Ze heeft een handige standaard gekocht voor het ding, zodat ze met haar ene hand kan scrollen en met haar andere hand haar clitoris kan bewerken. Ze wist niet eens dat die tablethouders bestonden voor een bad, maar kwam er bij toeval eentje tegen op Marktplaats en besloot gelijk om het aan te schaffen. Een aankoop waar ze geen spijt van had.

 

Angelique wordt een rijke vrouw

De knappe nieuwbakken oma is al een jaartje of tien alleenstaand, nadat haar ex-man had besloten dat hij de natuur ging redden in een Braziliaans regenwoud. Niet alleen trouwens, samen met een Braziliaanse schone die op ongeveer de helft van zijn leeftijd zat. Hij had een succesvol bedrijf, dat hij voor veel geld had weten te verkopen en was vervolgens op een vliegtuig naar Brazilië gestapt. Het kwam voor Angelique als een donderslag bij heldere hemel, want hij had er nooit een woord aan vuil gemaakt en ze had zelf het idee dat ze een gelukkig huwelijk had.

Hij had wel een lange brief voor haar achtergelaten waarin hij zijn spijt betuigde, dat hij haar niet op de hoogte had gebracht van deze belangrijke levensstap en liet gelijk weten dat hij

wilde gaan scheiden. Ze moest contact opnemen met hun advocaat die verder alles zou regelen. Daar kwam ze erachter dat hij haar in ieder geval niet onbemiddeld had achtergelaten. Er stond een bedrag met heel veel nullen voor haar klaar op een speciale bankrekening, zodat ze zich de rest van haar leven over geld niet meer druk hoefde te maken.

Ze had ter plekke de scheidingspapieren ondertekend en had zichzelf drie weken lang in haar huis opgesloten om het hele verhaal te verwerken en zichzelf zielig te vinden. Het was voor haar duidelijk dat ze in de toekomst niet echt meer behoefte had aan een man. Tenminste, niet in een relatie, wel voor de seks. Angelique had een ander huis gekocht in een dure buurt, ze was stevig aan het shoppen geweest om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen en ze had veel getraind in de sportschool.

Seks met een veel jongere man

Nadat ze helemaal tevreden over zichzelf was, had ze een sexy outfit aangetrokken en was de stad in gegaan om een jongere man te versieren. Dat was altijd al één van haar fantasieën geweest, maar ze was een monogame vrouw, dus was er nooit iets van gekomen.

Ze had binnen een half uur beet, veel sneller dan verwacht en zo kon het gebeuren dat ze in een steegje een jongeman aan het aftrekken was die 14 jaar jonger was dan zijzelf. Hij was 26 en vond het vreselijk geil dat die oudere vrouw met haar grote tieten interesse in hem toonde en dat ze voor een heleboel in leek te zijn. Ze vond het vreselijk opwindend om seks in de steeg te hebben, ondanks dat het op een heel afgelegen plek lag, was er altijd de kans dat ze betrapt zouden kunnen worden. Dat laatste zorgde ervoor dat ze de tintelingen in haar kutje voelde.

Ze pijpt hem in een steegje

Hij vroeg met een schorre stem of ze hem wilde pijpen en ze was zo druk bezig met het aftrekken dat ze eigenlijk helemaal niet aan die optie gedacht had. Ze moest nog een hoop ervaring opdoen, dacht ze bij zichzelf, terwijl ze op haar knieën ging zitten en ze voelde dat haar dure panty’s het hier niet mee eens waren, die konden thuis gelijk de vuilnisbak in. De grote pik van de jongeman bungelde voor haar gezicht en ze keek bedenkelijk toen ze het apparaat van dichtbij zag. Die was veel groter dan die van haar ex-man en ze wist niet of die wel in haar mond zou passen.

Ze twijfelde even, maar besloot toen om het gewoon te proberen, want anders zou het nooit wat gaan worden met de one-night-stands die ze in gedachten had. Angelique was nooit zo van het pijpen geweest, maar vanaf het moment dat ze die vreemde pik tussen haar lippen nam, was ze verslaafd. Ze voelde de genotsgolven door zich heen gaan toen ze zijn eikel proefde, waar het voorvocht uitvloeide. Langzaam begon ze aan zijn eikel te likken en ze was er trots op toen haar verovering van die avond luid begon te kreunen. Dat had ze als oude vrouw toch maar mooi voor elkaar gekregen, dacht ze bij zichzelf en ging enthousiast verder.

Ze bleek het goed te doen, want de jongere man, Richard, pakte haar hoofd stevig vast en begon haar mond te neuken. Hij wilde zijn pik helemaal in haar mond duwen, maar dat was op dat moment net even te veel. Ze voelde de aandrang om te gaan kokhalzen en begon spontaan door haar neus te ademen en ze probeerde zichzelf te ontspannen. Dat bleek te werken, want ze wist zijn grote pik tot aan zijn ballen in haar mond te krijgen. Ze voelde zijn eikel tegen haar keel aan en ze hoorde Richard keihard kreunen en roepen dat hij ging klaarkomen. Angelique bereidde zich voor op de stroom sperma en zou alles gaan doorslikken, maar de lieverd probeerde rekening met haar te houden en haalde zijn pik uit haar mond.

Hij spuit haar mond vol

Wat doe je?”, vroeg Angelique verschrikt, die bang was dat er iets aan de hand was met Richard. Die wist er zwaar hijgend uit te brengen dat hij ging klaarkomen, maar dat hij niet wist of hij in haar mond mocht spuiten. De knappe oma bedacht zich geen moment en liet haar mond weer over zijn pik glijden en zorgde er met haar tong voor dat hij begon te spuiten. Het was een flinke hoeveelheid zaad die ze te verwerken kreeg, maar ze wist alles door te slikken en liet geen druppel verloren gaan. Daarna likte ze zijn eikel schoon en schrok toen ze opeens stemmen hoorde in de verte. Ze stond vlug op, hielp Richard om zijn broek omhoog te trekken en ze deed haar rokje weer naar beneden die tijdens het pijpen omhoog getrokken was. Richard had zijn hoofd om de hoek van het steegje gedaan en had gezien dat twee mannen in een auto stapten en wegreden.

Angelique begon een beetje te giechelen van de spanning en vroeg of Richard misschien nog zin had om een drankje bij haar thuis te komen drinken. Dat was zeker niet tegen dovenmansoren gezegd en ze gingen snel op zoek naar een taxi. Nog geen kwartier later, nadat de taxi ze bij het huis van Angelique had afgezet, stond de blonde oma met haar tieten bloot in de huiskamer en was Richard helemaal naakt. Ze had geeneens moeite gedaan om haar rokje en lange laarzen uit te trekken en was over de eettafel gaan liggen, met haar kontje in de lucht.

De knappe oma wordt hard geneukt in haar huiskamer

Die panty’s mogen stuk”, had ze hijgend gezegd en vlak daarna voelde ze zijn grote pik in haar natte kut. Hij gleed zonder problemen naar binnen en ze begon te glimmen van trots toen hij zei dat ze een lekkere strakke kut had. Ze wist nu al dat deze vriendelijke knul een more-night-stand zou gaan worden en dat hij zijn best moest gaan doen om haar bij te houden. Ze was van plan om al haar seksuele frustraties eruit te gooien en Richard mocht haar daar bij gaan helpen. Die was ondertussen op een flink tempo bezig om haar te neuken en ze voelde dat het niet lang meer zou gaan duren voordat ze haar eerste orgasme kreeg. Ze was nogal vocaal tijdens de seks, dus ze moedigde Richard aan om haar hard te neuken en dat hij alles met haar mocht doen. In het dagelijkse leven was ze voor de buitenwereld een keurige vrouw en haar vriendinnen zouden vreemd opkijken als ze zouden horen dat ze zichzelf als “zijn hoer” en “zijn slet” bestempelde.

Richard werd hier nog geiler van en zette de neukversnelling in een hoger standje. Ze moest zich stevig vasthouden aan de tafel en opeens voelde ze dat haar kutje ontplofte. Het genot nam haar lichaam over en ze begon te schokken, terwijl Richard haar bleef in hetzelfde tempo bleef neuken. Ze kwam van het ene orgasme in het andere terecht en omdat haar kutje zich helemaal samentrok om de grote pik van haar jongere minnaar, begon die ook spontaan klaar te komen. Ze voelde hoe hete zaad in haar kutje werd gespoten en ze zag spontaan sterretjes. Ze was zelfs even helemaal weg door de intensiteit van haar orgasme en ze was blij dat ze gedeeltelijk op de tafel lag, anders was ze als een slappe vaatdoek op de grond gevallen.

Het leek wel een eeuwigheid te duren dat ze helemaal stil stonden om bij te komen van de heftige seks, toen Richard een stap naar achteren deed en zijn pik, die nog gewoon keihard omhoog stond, uit haar kutje gleed. Ze stond met moeite op en trok haar nieuwe jonge seksmaat, zonder iets te vragen, achter zich aan richting de badkamer. Ze had een jacuzzi laten installeren, waar ze erg blij mee was, zeker nu. Aangezien ze toch genoeg geld had was ze losgegaan en had ook een wijnkoelkastje laten plaatsen waarop twee glazen stonden. Ze liet het bad vollopen en ze schonk voor allebei een groot glas wijn in. Richard had gedacht dat hij na de neukpartij naar huis gestuurd zou worden, maar niets bleek minder waar. Angelique had de behoefte aan gezelschap en ze was nog lang niet klaar met hem.

Ze had haar lange laarzen en haar rokje uitgetrokken en stond nu helemaal naakt voor Richard, die moeite had om zijn blik van haar grote borsten af te wenden. Het leek heel even of hij met haar borsten aan het praten was en Angelique, die dat normaal vreselijk vond als een man dat deed, genoot er nu zichtbaar van. Ze wist dat ze een strak lijf had, maar ze was toch een beetje onzeker geweest om zich bij helemaal bloot te geven bij hem, want hoe goed kende ze hem eigenlijk en was het licht in de badkamer niet te fel? Ze was vergeten om de afstandsbediening van de lampen te pakken en op het standje “warm licht” te zetten.

Toen bedacht ze zich dat het nu niet meer de tijd was om zich daar druk over te maken. Dan had ze niet een voor haar vreemde kroeg in moeten stappen, om een neukertje te scoren. Richard oversteeg overigens al snel het niveau van alleen maar een neukertje, want hij bleek een goede gesprekspartner te zijn die in het leven verder keek dan zijn neus lang was. Ze genoten van de wijn en Angelique had zich dicht tegen hem aangedrukt en was hem zachtjes aan het aftrekken terwijl ze het over van alles en nog wat hadden en het gesprek langzaam naar het onderwerp seks toeging.

Ze wordt in de jacuzzi tussen haar grote tieten geneukt

Wat vind je eigenlijk van mijn tieten? floepte Angelique er opeens uit en ze vroeg zich nog later hoofdschuddend af waar dat ze plotseling vandaan kwam. Normaal was ze nooit zo’n flapuit, maar ze had al haar reserves opzij gegooid toen ze zijn grote pik in het steegje in haar mond had genomen. Ze was een stuk vooruitstrevender dan ze zelf blijkbaar in gedachten had.

Richard keek haar diep in haar ogen aan en zei met een beetje schorre stem: “Ze zijn prachtig.”

Dat is mooi”, zei Angelique opgewekt en ging op haar knieën in de jacuzzi ging zitten en drukte haar tieten tegen elkaar aan. “Dan wordt het de hoogste tijd dat je ze wat aandacht gaat geven. Ik denk dat ze het wel lekker vinden als je die grote pik van je ertussen stopt.”

Richard, rozig geworden door de wijn en het hete bad, stond een beetje wankel op en pakte, toen hij zijn evenwicht had gevonden, de geile oma bij haar schouders en drukte haar stevig tegen zich aan. Angelique zorgde er snel voor dat zijn pik tussen haar tieten terecht kwam en genoot toen hij stevig met zijn lul heen en weer ging tussen haar mooie Cup F. Telkens als zijn eikel tussen haar borsten vandaan kwam gaf ze er een lik aan en ze voelde zichzelf een beetje een pornoactrice in één van de seksfilmpjes die ze sinds haar scheiding met regelmaat bekeek.

Haar ex-man vond het ook lekker om haar tussen haar grote memmen te neuken, alleen kwam hij met zijn eikel niet boven haar forse boezem uit. Ze zorgde ervoor dat het nog geiler werd voor Richard door haar tieten stevig tegen elkaar aan te drukken en hem, zo goed en kwaad als het ging, ermee af te trekken. Ze had dolgraag gehad dat alles op video opgenomen zou worden, zodat ze zichzelf en haar nieuwe lover terug kon zien. Het leek haar zo geil om zelf in een pornovideo te spelen, maar ze had niet de behoefte dat de rest van het internet er van mee kon genieten. De volgende keer zou ze een paar camera’s, uit het zicht onttrokken, in de badkamer en haar slaapkamer laten installeren waarmee ze alles op zou nemen. Ze moest toch een nieuw beveiligingssysteem laten plaatsen, dan kon ze net zo goed het nuttige met het aangename verenigen. Dan kon ze naar haar eigen seksfilm kijken als ze aan het masturberen was.

Richard kwam uiteindelijk hard klaar op haar grote tieten en haar gezicht en bleef de rest van het weekend bij haar. Hij vertrok op zondagavond met de belofte dat hij op donderdag weer terug zou komen en Angelique dook uitgeput haar bed in en viel als een blok in slaap.

Als dit haar nieuwe leven zou worden, dan vond ze dat helemaal niet verkeerd.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!