Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Potverdorie, ik haalde mijn glimmende zwarte korte jurkje uit de kast en weer zaten er vlekken op, hoe kon dat toch steeds? Ik waste het jurkje steeds opnieuw maar er kwamen steeds meer vlekken in te zitten.
Als je na het wassen dicht op de glimmende stof keek onder de lamp, dan leek de stof steeds matter. De glimmende stof was voorzien, van her en der verspreidde kleine maar ook weer vrij grote matte vlekken, zou het met mijn schoenen dan ook weer zover zijn?

Ik keek automatisch naar beneden onder het hangende jurkje en pakte mijn zwart gelakte pumps eronder uit. Verdorie zeg, ook hier weer matte vlekken duidelijk zichtbaar. Dit alles duidelijk zichtbaar op het zwart glimmende oppervlak dat net als mijn jurkje, flinke uitlopende matte plekken betrof. Ik pakte het jurkje, mijn schoenen en ook nog mijn enige zwarte bh mee naar binnen. Want die lagen bij elkaar als een setje in de kast en ik nam het mee naar binnen. Tja, dit was mijn “spannende setje”. Hoewel er op sexgebied de afgelopen vier jaar niks was gebeurd met mij en mijn lichaam, was dit mijn setje om een eventuele leuke vent te kunnen verleiden als het nodig was.

Met mijn 40GG borsten en ronde flinke grote billen, had ik een leuke vent vroeger zo overstag. Tegenwoordig vanwege de leeftijd, was mijn buik uiteraard meer opgezwollen dan vroeger. Goed, ik had gewoon een zwanger lijkende buik, en daar kon ik niks aan veranderen, dus het was maar zo. Een volslanke voluptueze vrouw vonden ze bijna altijd geweldig. Ik kon ze tieten en billen geven in hun handen of tegen hun gezicht aan. Ik zuchtte even diep, want ik stond alweer vier jaar droog in de poes. Ik bekeek mijn glimmende jurkje en schoenen, en ook mijn zwarte matte bh, uitgebreid onder mijn verlichte lamp en loep. Ook mijn bh die mat van kleur was, zat net als mijn glimmende jurkje en schoenen, onder vele lichte plekken. De vlekken op mijn jurkje, zaten vooral op de achterkant ter hoogte van de billen. Aan de voorzijde was het weer ter hoogte aan de bovenkant, waar mijn borsten zaten. Er zaten werkelijk overal talloze vlekken voor en achter, maar het billen en borstengedeelte, waren zowat compleet mat ipv glimmend. Ik snapte er eerst geen reet van, maar dat werd later wel duidelijk voor mij. Een uur later, hoorde ik de herkenbare Amerikaanse V8 van mijn huurder Bo, het terrein oprijden. Hij parkeerde zijn pickup truck op het terrein.

 

Mijn bh en slipje droeg ik niet eens meer in huis onder een jurk, ook niet met Bo in huis. Ok, toen Bo een half jaar terug hier kwam wonen, deed ik voor de eerste week mijn tietenjek en slipje maar weer eens aan uit goed fatsoen. Na een week wees ik hem erop, dat hij maar moest wennen aan mijn bungelende uiers in mijn jurk en dat ik dat tietenjek niet kon verdagen in huis. Mij prima, zei hij breed lachend, laat ze maar lekker los bungelen.

Hooguit als ik ergens op bezoek ging. Dan wilde ik de uiers in het gareel houden, maar in en rond het huis, mochten ze “los in het hok” Goed, helemaal naakt was ik dan wel altijd wel onder mijn jurk, maar ook weer niet zo, dat mijn reet te zien was, als ik zou bukken. Mien, Mien, Mien, dacht ik bij mezelf, een slipje had je eigenlijk wel even aan kunnen doen, maar dat wist hij toch niet. Zo liep ik vroeger ook in huis, altijd een jurk aan met niks eronder. Zo kon het dan zo maar zijn, toen ik nog getrouwd was en later wat vriendjes had, dat de mannen in kwestie mij soms onverwacht onder mijn jurk grepen.

Dan werden de flamoes en billen uitgebreid bevoeld, en dat leidde meestal uit tot een geile neukpartij. Door mijn exman en vriendjes, kon ik zo overal in huis genomen worden, een slipje of bh zaten dan nooit in de weg. Dat vonden ze geweldig, een vrouw die ze bijna elk moment konden nemen, en ook ik lustte er pap van. Maar dat dacht ik elke dag weer opnieuw, dat ik een slipje aan moest doen, als Bo in mijn huis binnen kwam lopen. Bo stapte binnen en bekeek me dan altijd even kort. Tja, na een half jaar hier in huis wonen zou hij zijn hospita wel kunnen dromen, met haar grote hangtieten die los onder haar jurk bungelden. Hee tante Mientje, zei hij mij breed lachend, terwijl hij mijn kleding zag liggen die ik net onderzocht had. Hij liep op me af, begroette mij met een kus op de wang en een tikje op de bil, en ging hierna meteen onder de douche. Tja, dat kusje en tikje op de bil dagelijks bij mij, daar kon je tegenwoordig iemand al voor op laten pakken

Aan #metoo, dacht ik lachend, maar hij mocht dat zeker wel doen bij mij.
Mien hier mag dan wel 66 geworden zijn, maar Bo was een heerlijke 40 jarige vent om te zien. Een grote stevige kale sloper, en hij mocht mij dagelijks een kusje en tik op de billen geven hoor, tante Mien kreeg beetje bij beetje, het kriebelend gevoel in de poes terug.
We aten s,avonds bijna altijd samen en dat vond ook hij erg gezellig.
Ja, ik ben de ouderwetse hospita die haar leuke huurder verwent qua eten en aandacht. Hij betaalt mij goed, dus zorg ik goed voor hem, nadat hij zijn huis was kwijt geraakt en bij mij kwam wonen.

Sexueel was er niks gebeurd, en naïef als ik soms was begon het mij ineens te dagen, toen ik in de keuken met eten bezig was.
Aha, zou de viespeuk soms aan mijn kleding en schoenen hebben gezeten?
Dat was verdorie niet de afspraak, maar het was enkel dat zwarte glimmende jurkje, schoenen en de zwarte bh, die onder de vlekken zaten.
Ik was lichtelijk boos en opgewonden tegelijk bij de gedachte ineens.
Zouden dat soms zijn spermavlekken zijn, op de zwarte kleding?
Dat moest haast wel en opnieuw bekeek ik tussendoor mijn jurkje en schoenen onder de lamp. Ja hoor, dat kon niet anders, ik was er ineens van overtuigd. Kleine en grotere druppels, lange dunne sliertjes sperma zaten er gewoon geheel ingedroogd in. Al het sperma was ingetrokken en dat had de glimmende stof mat gekleurd, verdorie.

Opnieuw was ik lichtelijk boos dat hij eraan gezeten had, het waren mijn spullen. Voor de rest was ik niks kwijt of had hij ergens aan andere kleding gezeten. Maar ik was ook wel lichtelijk opgewonden, dat hij zich waarschijnlijk afgetrokken had op mijn geile kleding, dit was mijn speelpakje. Tja, ongemerkt was ik toch meer dan opgewonden geraakt en trok mijn jurk ietsje omhoog, toen ik later terug in de keuken was.
Ik voelde met een vinger over mijn gleuf heen, die meer dan nat was en stond zo zichtbaar in mijn blote kut. Alleen deed ik dat ongemerkt in de keuken dacht ik, waarbij ik ineens onverwacht Bo in de deuropening zag staan kijken.

Ik schrok me rot, kleurde rood tot aan mijn oren en liet mijn jurk van schrik meteen naar beneden vallen. Ik waste mijn handen en deed maar net of er niks gebeurd was. Sorry sorry, hoorde ik Bo zeggen, ik wilde je niet besluipen hoor. Ik wuifde Bo weg en voelde me zeer ongemakkelijk.
Hij moest het wel gezien hebben, hoe ik toevallig net die paar seconden aan mijn natte en kale flamoes stond te voelen. Hoe was het mogelijk, ik voelde weer eens een keertje aan mijn gleuf en werd verdorie bekeken.
Nou ja Mien, je deed het zelf, dacht ik. Wat een blamage, hij had me staan bekijken terwijl ik rustig en ongegeneerd m’n kut in de keuken bevoelde. Het eten stond op en ik verdween snel in de badkamer. Van alles schoot er door me heen, maar ik was bloedgeil en kleddernat geworden.

Ik zou hem krijgen, wat dacht hij nou? Hij spoot mijn jurkje, schoenen en bh met zijn zaad onder? Hij mocht spuiten wat hij wilde, ik zou hem mijn kut eens goed opdringen, de viespeuk. Blauwe ogen zou ik hem slaan, met mijn grote massieve 40GG tieten, wat dacht hij nou. Ik deed wat extra deodorant op, fatsoeneerde mijn haren en spoelde snel mijn kutje en bilnaad uit, ik had al gedoucht even terug maar ik moest dit even doen, mezelf zo even opfrissen. Ik trok mijn gewone jurk uit en trok het zwart glimmende jurkje aan, dat mijn inziens, mat gekleurd was van zijn ingetrokken sperma.

Ook mijn glimmende schoenen met matte plekken trok ik snel aan en verdween zo richting keuken, en dit geheel zonder slipje. Voor de spiegel had ik me nog snel bekeken en zag hoe mijn opbollende tieten, met een decollete van 80%, nog net niet uit mijn jurkje sprongen en vielen. Bij ietsje teveel voorover bukken, zou hij mijn blote grote reet nooit kunnen missen. Dan zou hij vol mijn kont en kut kunnen ontwaren. Ik zou hem krijgen de geilaard, hij dacht zijn sperma over mijn kleding te mogen spuiten? Mijn kut kon hij volspuiten, ik was kletsnat geworden. Ik paradeerde op mijn hakken gespannen en geil, met een vuurrood hoofd de kamer binnen om het eten en bestek op tafel te zetten.

Ik voelde me opgelaten aan de ene kant en bloedgeil aan de andere kant.
Bo zat aan tafel en had al drinken voor ons ingeschonken en de toetjes gepakt. Ook bier voor hem en een sherry voor mij, zo deden we dat bijna altijd samen. Toen ik onderweg was dat op tafel te zetten, gleed het bestek onverwacht van de borden af, die ik eerst op tafel zette.
Op de terugweg naar de keuken, bukte ik toch geheel voorover om het bestek van de grond te kunnen pakken en om dat mee naar de keuken te nemen.

Tja, hij moest toen ik wijdbeens al bukkend voorover stond, mijn reet en kutje vol hebben moeten zien. Dat kon hij gewoon nooit gemist hebben, dat was onmogelijk met hoe ik gebukt stond en hij kon niets anders zien, dan mijn gehele blote kont en kutje. Toen ik weer overeind kwam trok ik het jurkje naar beneden toe en was de show over, net geen kont en kutje meer te zien voor hem. Zo paradeerde ik naar de keuken toe om met de rest van het menu naar binnen te komen.

Bo nam mij in zich op, vanaf mijn voeten tot aan mijn hoofd. Jeetje Mien, wat zie jij er zalig uit, zei hij verbaasd. Die gelakte teennagels die uit je schoentjes steken, je kapsel, dat jurkje, je bent om op te vreten, zei hij met open mond. Mijn hemel, het kriebelde in mijn buik, mijn kutje stond in de fik van de spanning en ik had een vuurrode kop, ik gloeide gewoon. Je bent echt om op te vreten Mien, wat zie jij er zalig uit met al die grote rondingen, zeker ook van achteren, geweldig zei hij. O ja, vind jij me om op te vreten, zei ik hem, terwijl ik op hem af liep. Ja nou, ik zag die blote kont van jou, geweldig, lachte hij.

Grote blote kont liefje, ik heb een hele grote blote kont. Met een vuurrode kop liep ik toch op hem af, trok hem omhoog en loodste ik hem naar de bank toe. Dan heb ik wat voor jou om op te vreten, zei ik met bloedheet hoofd en lichaam. Wat een zalig grote kont heb jij, zalig hoor Mientje, en wat een glad kutje zag ik daarnet ook, zei hij brutaal. Ik drukte hem zacht op de bank neer wat hij gewillig over zich heen liet komen.

Dan heb ik hier een geil voorafje voor jou, zei ik nog steeds met een rooie kop. Wijdbeens klom ik meteen op zijn gezicht en liet mijn kut vol op zijn gezicht vallen. Hij trok mijn jurkje omhoog en zette mij met zijn handen vast aan mijn kont, goed op zijn gezicht neer, zodat ik binnen enkele seconden zijn tong in mijn natte geschoren flamoes voelde flitsen. Zijn tong zat diep in mijn kut en ik zag hoe zijn handen omhoog kwamen, en langzaam mijn deinende uiers uit mijn jurkje wipten. Heb het wel duidelijk gezien hoor, hijgde ik hem toe. Mijn jurkje, schoenen en tietenjek een beetje met je geile sperma vervuilen?

Ik zal jou een likbare natte kut op dat geile smoel geven, en zag hoe hij met mijn tieten in zijn hand jonglerend, mij beffend liet genieten.
Kom op, lik die kut goed, ik wil die tong goed voelen, gore viespeuk.
Dat deed hij hoor, en mijn orgasme volgde er vrij snel achteraan.
Dat kutje, dat kutje loopt gewoon leeg op m’n gezicht, mummelde hij verbaasd, terwijl ik vol op zijn geile smoel zat en hij gesmoord iets kon uit brengen. Dan doe je het goed schatje, ik moet jou zo nog even blijven bestraffen, zei ik hem.

Hij liet m’n tieten naar beneden vallen met een klap, deed zijn handen naar achteren toe en lag ze naast zijn hoofd neer. Jaaaaa, mummelde hij, ik heb straf nodig hoor Tante Mientje, ik ben echt stout geweest om over jouw jurkje en schoentjes te spuiten, zo geil. Smoel houden jij en lik die kut goed door, anders kom ik voorlopig niet meer van die geile smoel af, gore viespeuk. Met twee handen trok ik mijn kut open en schuurde met kracht over zijn gezicht heen. Zo neukte ik mezelf klaar over zijn gezicht tot ik een tweede keer klaar kon komen. Mijn kut begon op stoom te komen, ik kon nog wel veel meer klaarkomen. Ik stapte van zijn natte gezicht af en gooide mijn schoenen van mijn voeten. Een enorm grote paal zat stijf in zijn korte broek, die ik uiteindelijk maar uit de broek toverde.

Mijn god, een pik van 20cm bleek hij te hebben en hij was ook nog eens erg dik. Ik dook op mijn knieën op de bank en mijn kont stak naar achteren toe. Mijn gezicht hing boven zijn rechtopstaande paal en ik liet mijn handen op de bank rusten.

Ik liet mijn mond boven zijn lul stil hangen en likte over zijn blootstaande gladde en dikke eikel heen. Hij schokte even en ik ging weer door op dezelfde manier. Ik likte zijn dikke lul eerst over de eikel heen, om mijn tong daarna over zijn lul, vanaf de eikel tot aan zijn balzak te laten likken. Ik concentreerde het puntje van mijn tong over de stam van zijn lul heen, tot ik hem daar aan de achterkant van zijn eikel bleef likken. Hij stuiterde op en neer en na een minuut of vijf gaf hij een brul.

Het puntje van mijn tong cirkelde continu over het gaatje van zijn eikel heen en ineens werd het warm op mijn tong. Eerst kwam er een witte druppel sperma uit, gevolgd door wel 7 zeer krachtige stralen sperma, die krachtig en snel als vuurwerk omhoog schoten. Ik probeerde het puntje van mijn tong over zijn eikel te houden, wat maar gedeeltelijk lukte. Hij spoot zich toch leeg, oh oh oh. Een klein beetje zaad belandde op mijn tong, de rest van zijn sperma vloog eerst met kracht omhoog. Het belandde daarna in mijn haar en over mijn gezicht heen, terwijl hij lag te stuiteren om zich zo leeg te spuiten.

Maar toen hij zich leeg gespoten had, droop het warme sperma overal over mijn gezicht heen en zoog ik zijn lul mijn mond weer in. Die dikke lul van hem bleef knoerthard gewoon, hij ging niks verslappen, en ik zoog hem maar door. Af en toe haalde ik zijn lul even uit mijn mond, pakte zijn lul vast in mijn hand en timmerde zijn harde paal over mijn gezicht heen. Hierna zoog ik zijn pik opnieuw in mijn mond voor even, om hem daarna weer over mijn gezicht te laten rammen. Daarna zoog ik hem weer in mijn mond.

Ik zoog erop of zijn harde paal een lollie was en liet hem in en uit mijn mond ploppen. Mijn gezicht was warm van het sperma, ik voelde het overal zitten want hij had me ondergespoten als een gek. Kon mij het rotten, sperma bleek goed te zijn voor je huid, en hoewel ik niet zo vaak over mijn gezicht was gespoten in het verleden, kon ik er nu alleen maar geiler van worden.

Bo veerde omhoog, en ik besloot maar op mijn rug te gaan liggen.
Oooow sorry Mien, dat ik je zo onderspoot, je pijpte me zo geil, geweldig. Jezus, wat zit je onder Mien, zal ik een handdoek voor je pakken, vroeg hij. Nee, kom op jij, neuk me met die harde dikke lul, ik wil hem er nu in, kom op jij, neuken met die handel, zei ik. Hij lag mijn benen over zijn schouders en plaatste zijn lul zonder handen voor mijn kut en poerde hem er zo in. Aaaah dat geile kutje, voel eens zo heet dat kutje is, riep hij.

Hij begon me zacht te neuken en zei me, hoe geil hij het vond, dat mijn grote 40GG uiers heerlijk lagen te deinen op mijn lichaam. Ook mijn ondergespoten gezicht vond hij geweldig om te zien, dat zal best, het sperma droop in en langs m’n oren heen. Ik zag het sperma op m’n wimper zitten en ik zat compleet onder zijn bizar grote zaadlozing. Zo neukte hij me even door tot hij onverwacht stopte, zijn lul uit me haalde en tussen mijn benen dook. De geilaard befte me gewoon tussendoor om daarna zijn blanke sabel weer in me te poeren. Hij neukte me wederom even om me daarna weer te gaan beffen. Toen ik bijna klaarkwam lag hij me te beffen en wilde hij zijn lul weer in me steken.

Maar ik deed eerst het jurkje maar uit, bloot was beter. Lik die kut eerst klaar geilaard, niks neuken want ik ga weer op je geile smoel klaarkomen hoor je me. Dat hoorde hij en ik drukte zijn gezicht strak in mijn kut en voelde zijn tong erin likken. Braaf likte hij me door tot ik met een enorm orgasme klaarkwam op zijn mond. Ik hield zijn hoofd net zo lang tussen mijn geile benen in en kut aan, tot mijn orgasme compleet weg was gedreven. Geil kutje heb jij, die kan ik best lang likken, zei hij.

Pas maar op, eerdaags ga ik zo lang met die kut op je gezicht zitten, dat je een baard krijgt tijdens het beffen, hijgde ik hem toe.
Maar nu ga ik dat geile kutje neuken en paalde zijn lul diep in mij.
Toen begon hij mij waanzinnig te neuken, al zijn krachten kwamen los.
Diep en keihard stootte hij daarna in me, in korte tijd kwam ik luidkeels klaar. Hij paalde mij keihard door en gaf mij diverse orgasmes, terwijl je zijn lijf op het mijne hoorde ketsen door de kamer. Ik trok mijn nagels in zijn kont bij elk orgasme wat ik kreeg. Dat vind je lekker he, jij houd er wel van om keihard gepaald te worden, vroeg hij mij. Jaaaaaa schatje toch, ga door, vots mijn kut maar goed door, ram hem er nog dieper in, ik wil hem in mijn kut voelen.

Nou, dat deed hij hoor, en ik werd voor een 25 minuten achter elkaar, keihard door hem gepaald en zo gaf hij mij diverse orgasmes.
Geile neukslet, hijgde hij, toen hij richting zijn orgasme ging.
Jaja, 66 jaar en dat kutje heeft niet snel genoeg hee, jij houd er wel van he, geile tante Mientje. Jawel hoor, hijgde ik hem toe, die geile pik van jou moet er maar veel meer in, ik wil klaarkomen vriend, dan weet je het.
Aaah jaaa, hijgde hij, zal ik dat geile kutje zo eens volspuiten?
Ik heb genoeg zaad voor jouw kutje, elke dag wel geile Mientje.
Hij neukte me door, greep mijn stevige ronde buik vast en drukte mijn buik omhoog.

Kijk die geile uiers eens deinen, voel dat hete natte kutje, hijgde hij.
Jij hebt genoeg vlees voor mij hee, die dikke pens lijkt wel zwanger, ik zal jou deze lul veel geven tante Mien, hijgde hij opnieuw.
Ja doe maar hoor, spuit mij maar vol, ik draag nooit een slipje in huis of in de tuin, dat is zo geregeld geile neukerd. Het sperma op mijn gezicht was ingedroogd en mijn kut kon elk moment volgespoten worden.
Uiteindelijk spoot hij me vol en kwam ik tegelijkertijd met hem klaar, geweldig. Ik voelde een behoorlijke lading zaad in me komen en hij hield zijn pik erin tot hij verslapte. Hij kwam op me liggen en begon me uitgebreid te tongen. Ik was er toch, dus ik deed maar met hem mee en zo lagen we enige tijd klef te doen met elkaar.Dat vond ik er in eerste instantie ervan, maar uiteindelijk wond dat geile tongen me juist op.
Poeh, dat was zalig kerel, wat een geile bende maar wel zalig.

Het vervolg van mijn belevenissen met mijn huurder, volgt later.
Groetjes van Mien.


KLIK hier voor deel 2

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd