Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Je grijpt mijn haren stevig beet en drukt mijn hoofd diep tegen je stijve lul. Ik voel je lul pompen en je lichaam trillen van genot in mijn mond. Je kreunt het uit terwijl je mijn keel vol spuit met warme je zaad. Ik moet het doorslikken, ik heb geen andere keus. Je sperma zit in mijn keel en druipt van mijn lippen over mijn volle Arabische borsten…

Het is vrijdagavond. Jouw werkdag is net voorbij en je bent toe aan ontspanning. Mijn werkdag begint net, want het is avond. Je wacht in de wachtkamer op een body-to-body massage van een volslanke en rondborstige Marokkaanse dame, dat ben ik dus (hihi). Ik loop de wachtkamer binnen en zie je zitten. Jij bent mijn eerste klant. Ik lach en vraag of je met me meegaat naar de kamer. Ik loop de kamer uit zodat jij je kan uitkleden.

Gekleed in lingerie met hoge naaldhakken loop ik de kamer in. Je ligt met je borst op de massagetafel met baddoek bedekt. Ik loop naar je toe en trek je baddoek weg. Je schrikt, maar blijft liggen. Ik draai me om en doe wat zachte muziek aan en pak mijn favoriete lotion uit het nachtkastje. Terwijl ik dit doe, kijk ik over mijn schouder en zie je staren naar mijn ronde billen.

Ik draai me weer om  en loop naar de massagetafel en begin de lotion in mijn handen te smeren. Ik sta achter je en buig me voorover om de lotion van mijn handen op je nek te masseren. Van je nek glij ik met mijn handen over je schouders. Inmiddels sta ik flink voorover gebukt met mijn borsten en lange donkere haren in je nek. Met mijn vingertoppen druk ik steeds dieper in je spieren.

Je kreunt ligtelijk waarmee je mij duidelijk laat weten het lekker te vinden. Ik loop naar je linkerkant en masseer je arm, van je schouders tot je vingertoppen. Je draait je hoofd richting mij en ziet dat ik een heel kort rokje aan heb. Op het moment ik je arm los laat, om je rug te masseren, glij je met je handen over mijn slanke benen, richting mijn glad geschoren Arabische kutje.

 

Het maakt me niks. Ik lach. Ik vraag aan je hoe je dag was, om een luchtig gesprek te starten aangezien we hier nog wel even zijn. Tenslotte, je hebt betaald voor een goed uur massage. Je verteld dat je gestresst bent door werk en je vrouw, waardoor je nodig aan ontspanning toe bent.

Met mijn handen ga ik richting de onderkant van je rug en begin je billen te masseren. Ik merk dat dit als een verrassing voor je komt, want je schrikt en springt omhoog. Ik ga door met de massage en begin de linkerkant van je bil te masseren. Ik knijp precies hard genoeg zodat het goed voor je voelt. Ik hoor je weer kreunen…

Ik werk mijn weg van je bil naar je linkerbeen aan de buitenkant richting je voet. Langzaam voer ik de druk op met mijn handen richting de binnenkant van je benen en je dij, waar ik precies stop onder je glad geschoren ballen.

Ik voel je gespannen worden op het moment ik bezig ben met de rechterkant van je been. Je laat een diepe zucht en zegt dat het een beetje warm aan het worden is. Ik negeer je opmerking en ga door met de massage richting de rechterkant van je lichaam, naar je armen, schouders en nek.

Ik ga wat dichter naast je staan en spreid mijn benen uit elkaar. Met je handen streel je over mijn benen richting mijn mijn kutje. Je voelt een druppel vocht langs mijn benen lopen. Ik trek me er niks van aan en doe alsof er niks gebeurd. Desondanks voel ik me lichtelijk opgewonden, iets dat normaal niet zo snel gebeurd.

Terwijl je me met je handen streelt trek je me dichter naar je toe. Hier ontdek je dat ik geen slipje draag. Je ligt op je rug en voelt je stijve lul drukken tegen de massagetafel.

Ik zeg: ‘Opstaan, nu!’. Je twijfelt niet en springt versuft op. Je doet precies wat ik zeg en gaat rechtop zitten met je benen hangend over de tafel. Ik loop achter je en begin je schouders te masseren, met mijn handen diep onder je schouderbladen. Je hangt je hoofd ontspannend naar beneden en kreunt lichtelijk van genot.

Van je schouders kras ik zachtjes met mijn lange rode nagels over de huid van je rug naar beneden. Je trilt en ik zie de kippenvel op je huid. In een vloeiende handbeweging glij ik met mijn handen van je rug naar je borst. Je handen glijden weer over mijn benen naar mijn rokje…

Op het moment dat je me beet pakt om te zoenen, onderbreek ik je: “Stop! En ga liggen op je rug”. Je kijkt verbaasd op, maar je doet direct wat ik zeg. Je gaat op je rug liggen met je stijve pik recht omhoog. Ik geef een tik op je stijve lul en lach toe hoe je stijve lul in de rondte beweegt. Je schrikt: “Au! Vind je dat normaal?”. Terwijl ik lach zeg ik: “Dat bepaal ik zelf wel, je bent hier te gast dus gedraag je”. Je gehoorzaamd en doet wederom wat ik zeg.

Je ligt op je rug en ik begin je tenen te masseren omhoog werkende naar je knieën en dijen. Steeds harder en dieper met mijn nagels in je huid. Dit keer stopte ik niet bij je ballen. Zachtjes begon ik je ballen te masseren. Je kreunt en ik kan zien dat je het fijn vindt; je lul stond rechtop en was kneiterhard. Ik verplaats me naar de andere kant van je been en doe precies hetzelfde, alleen deze keer masseer ik niet je ballen maar grijp direct je lul stevig beet.

“Wauw!” Je was verrast maar liet me doorgaan.

“Ik neem mijn werk heel serieus, zoals je ziet”. Ik lachte je toe.

Ik knijp hard in je stijve lul en begin je af te trekken. Omhoog en omlaag met mijn hand. Steeds sneller. Mijn handen knijpen steeds harder. Ik kan goed zien dat je het lekker vind en tot een hoogtepunt komt; je lijf begint te trillen en je ademt steeds heftiger. Je kijkt me toe terwijl ik je flink aftrek. Ik buig voorover om je een flinke pijpbeurt te geven.

Je kreunt terwijl je lichaam trilt van genot. Net met het topje van je eikel over mijn lippen steeds dieper in mijn mond totdat je lul mijn keel raakt. Je grijpt mijn haren met beide handen stevig beet en drukt je lul diep tegen mijn keel. Ik voel je kloppende lul in mijn mond en voel je spanning en opwinding.

Met je handen duw je mijn hoofd op en neer. Nog een laatste keer en je komt klaar…

Je warme sperma schiet in mijn mond, door mijn keel. Ik slik alles in, ik had geen andere keuze want je drukt je lul zo hard tegen mijn keel.

“Ah ah ahhhh!!!” was het enige dat je kon zeggen op het moment dat je alles in me spoot. Je laat mijn hoofd los en gaat relaxed rechtop zitten. Je ziet je sperma uit mijn mond lopen, over mijn lippen druipend naar mijn volle borsten.

Met nog sperma op mijn lippen druipend naar mijn borsten doe ik je een voorstel…

“En nu ben ik aan de beurt, laat maar zien wat je kan”.

Je lacht en zegt: “Weet je, je bent niet de enigste hier in de kamer met magische handen…”

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!