Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ze was even met stomheid geslagen toen ze met haar man aan de keukentafel zat en hij zijn plannetje voor haar uitgelegd had. Iets over dat ze als prostituee aan de slag moest. Haar 60-jarige echtgenoot was impotent en kon hem alleen nog met bizarre seksspelletjes en rollenspelen omhoog krijgen. Ze was in veel dingen meegegaan, de handboeien, de moeder en de luiers, de cowboy en de squaw en ze had zelfs, hoewel met veel tegenzin, toegegeven aan plasseks.

Prostituee

Het laatste idee om de piemel van haar Henk stijf te krijgen was echter te bizar. Nadat ze de woorden “prostituee doet aan thuisontvangst” had aangehoord had ze besloten haar poot stijf te houden en desnoods maar bij haar te vertrekken. Op haar 52ste zag ze er nog steeds aardig uit, ondanks dat ze wat gezet was, en zou ze zelf nog wel een toekomst op kunnen bouwen.

Het plaatje dat haar man haar voorhield nadat ze standvastig had geweigerd zag er totaal anders uit dan ze zelf in gedachten had. Zonder dat ze het wist had haar vadsige echtgenoot alle extreme seks waar ze de laatste tijd aan gedaan hadden op video en foto vastgelegd met een verborgen webcam.

Hij legde een paar voorbeelden achteloos op tafel en ze zag zichzelf helemaal naakt terwijl ze een volle lading urine over zich heen kreeg. Op een andere foto was ze zichzelf aan het masturberen terwijl ze een dikke tarzan in haar kont had zitten en het sperma op haar gezicht zat. Dit waren nog de meest toonbare foto’s van de collectie die haar man liet zien.

Ze wist dat ze verloren was toen hij liet weten dat deze foto’s en video’s zonder problemen naar de mensen van haar boekenclub, haar ouders, haar schoonouders, de kerk en de kinderen zouden gestuurd worden. En mocht ze van plan zijn om te gaan scheiden dan zou ze zonder een cent op straat komen te staan en kon ze alleen de kleren houden die ze aanhad.

Maar, maar …. dat kan toch helemaal niet. We zijn in gemeenschap van goederen getrouwd”, wist Els er nog met moeite uit te brengen. Volgens haar echtgenoot dachten de rechter, notaris en de accountant daar anders over. Hij liet een paar papieren zien die er anders uitzagen dan toen zij ze ondertekend had, 30 jaar geleden. Hij had het voor elkaar gekregen om zelfs het huis op zijn naam te laten zetten.

Niet zo vreemd eigenlijk, dacht ze later, het pokerclubje van haar man, een succesvolle makelaar, bestond uit de “notabelen” van het stadje waar ze woonden die klaarblijkelijk alles konden doen wat ze wilden. Als ze publiekelijk was gegaan, had ze geen schijn van kans gehad vanwege de lading intimiderende bewijzen tegen haar.

Hoerige lingerie

Zo kon het dus gebeuren dat ze in haar hoerige rode lingerie die ze speciaal van haar man had moeten kopen in één van zijn appartementen in een nabijgelegen stad zat te wachten op haar eerste klant. Ze had gebid en gesmeekt maar haar man was onverbiddelijk geweest. Ze zou de prostituee moeten uithangen en hij bepaalde wie de klanten waren.

Els keek dan ook niet vreemd op toen de bel ging en ze de rechter van het district voor de deur zag staan. Net zo’n vadsig exemplaar als haar echtgenoot met knijpoogjes die altijd al ongegeneerd naar haar tieten had zitten kijken. Hij kwam met een verlekkerde grijns binnenlopen en zei alleen maar “waar is het bed hoer, dan ga ik je eindelijk eens een keer stevig neuken.”

 

Ze wist dat het geen enkele zin had om te protesteren en besloot de lijdensweg stilletjes te ondergaan. De rechter had zich snel uitgekleed en onder zijn dikke pens kon ze nog net een piemel ontwaren die zowaar al stijf stond. De gedachte dat hij eindelijk de vrouw van zijn vriend een beurt kon geven had hem waarschijnlijk vleugels gegeven. Hij ging bovenop haar liggen en ramde zijn piemeltje in één keer naar binnen en begon, zo snel als zijn dikke lijf het toeliet, haar te neuken.

Els lag met haar ogen dicht en overdacht hoe ze in deze situatie verzeild was geraakt. Het piemeltje van de rechter deed haar niets en ze begon met haar lichaam te bewegen om hem zo snel mogelijk klaar te krijgen. Iets waar ze niet al te lang op hoefde te wachten want na een minuut of vijf spoot hij zijn zaad al in haar leeg.

Wat moet Mieke hier wel niet van denken”, wist ze nog te bitsen terwijl Sjaak, de rechter, zijn pantalon weer aantrok. “Die denkt hier helemaal niets van omdat ze niets te weten komt en als het een beetje lukt zitten jullie eerdaags met z’n tweeën hier de prostituee uit te hangen”, was het enige dat hij met enige dreiging in zijn stem zei. Met een “volgende week zelfde tijd en houd je pijpmondje dan maar klaar”, verdween de rechter zo snel als hij gekomen was.

Ze was net onder de douche vandaan waar ze in een half uur had geprobeerd alle ellende van haar af te wassen toen de deurbel weer ging. Nadat ze snel haar lange laarzen en jarretels had aangedaan en besloten had haar bh te laten voor wat het was deed ze de deur open.

Voortaan eerder open doen want anders ligt alles morgen bij de krant”, zei Piet, de plaatselijke notaris, zonder al teveel omhaal tegen haar. “Lekker, zie ik eindelijk die hangtieten eens van je Els”, ging hij verder terwijl hij snel de deur achter zich dicht deed. Deze vernedering kon ze er ook nog wel bij hebben dacht Els gelaten en zon op wraak.

Dat zal Janneke leuk vinden dat je hier bent”, begon ze nog maar wist eigenlijk al wat het antwoord zou zijn. “Janneke, zit hier volgende week ook. Dan kunnen jullie elkaar lekker beffen terwijl wij een biertje nemen en nu op je knieën hoer”. De gedachte dat ze de kut zou moeten likken van de vrouw van Piet schrok ze een beetje van. Ze had wel eens gedacht aan seks met een vrouw maar Janneke was niet direct degene die als eerste bij haar opgekomen was. De vrouw van de notaris was nog dikker dan dat zij was en voorzien van een paar enorme tieten.

Ze deed ondertussen wat van haar gevraagd werd en ging gedwee op haar knieën zitten met haar mond open om zijn pik te ontvangen maar kreeg in plaats daarvan een lading urine te verwerken die ze kokhalzend weer uit haar mond liet lopen. “Slikken kreng of de foto’s hiervan gaan naar je keurige ouders toe”, zei Piet met een vieze grijns. Vanaf dat moment wist ze dat alles wat er hier gebeurde opgenomen werd en dat de mannen er keurig uitgeknipt zouden worden maar alle vernederingen die zij moest ondergaan voor het nageslacht bewaard zouden blijven.

Nadat ze haar uiterste best had gedaan om een beetje van de urine van de notaris naar binnen te werken barste ze in een huilbui uit. Piet moest alleen maar lachen en trok zijn broek weer aan terwijl hij de laatste urine in het haar van de huilende vrouw liet druppelen.

Ze hoorde de deur achter hem dichtgaan en wist niet hoe snel ze onder de douche moest gaan staan om het koude water over zich heen te laten stromen in de hoop nog iets van haar waardigheid terug te krijgen. Die avond zou ze verder geen “klanten” meer krijgen had ze van haar man gehoord die haar opbelde nadat ze onder de douche vandaan gekomen was. Ze kon in het appartement blijven slapen want hij hoefde geen prostituee naast zich in bed. Dat hele verhaal van zijn impotentie waar ze eerst nog was ingetrapt bleek niets anders te zijn dan het voorspel voor dit hele machtsspelletje.

Wraak

Els stond op het punt om psychisch in elkaar te storten en alles over zich heen te laten gaan wat haar man zou bedenken. Ergens binnenin voelde ze echter een woede opborrelen en wilde ze wraak. Ze vermande zichzelf en pakte een wijntje uit de koelkast en ging rustig zitten om haar situatie eens goed te overdenken. Als ze niet in zou grijpen zou het volgende week druk zijn in het appartement met alle keurige huisvrouwen die in hetzelfde schuitje terecht zouden komen als waar zij nu inzat.

De vrouwen opbellen met het verhaal had geen zin want ze wist dat ze toch niet geloofd zou worden met dit onwaarschijnlijke verhaal. Ze besloot op onderzoek uit te gaan naar de webcams waar Piet op gehint had en zag er al snel eentje hangen in de gang en één in de slaapkamer.

Ze pakte haar Galaxy Note II die ze voor zichzelf gekocht had omdat het ding zo’n lekker groot scherm had en ging naar haar draadloze netwerk app om te kijken wat er allemaal te zien was. De webcams hadden geen kabels dus moest er ergens dichtbij een router staan waar ze mee in verbinding stonden.

Gelukkig had ze haar overvloedige vrije tijd gebruikt om zich te verdiepen in de mogelijkheden van haar mini-tablet en ze had het zowaar leuk gevonden. Thuis had ze een eigen draadloze netwerkje aangelegd met een router die ze online gekocht had. Haar man wist hier niets vanaf want dankzij de handleidingen die ze op het internet gevonden wist ze het goed verborgen te houden voor haar a-technische man. En, hij was zo overtuigd van zichzelf, dat het geen moment bij hem opgekomen zou zijn dat zijn  “vrouwtje” wat anders aan het doen was dan naar soaps kijken en de kapper gaan.

Niet al te snel had ze tussen de routers van de andere appartementen degene gevonden waarvan ze zeker wist dat haar man die neergezet had. Het was namelijk dezelfde die thuis geïnstalleerd stond en hij had er waarschijnlijk twee voor de prijs van één gekregen. Ze zocht verbinding en kon een glimlach niet onderdrukken toen het draadloze wachtwoord hetzelfde was als die bij haar thuis. Wat een ongelooflijke zelfvoldane, vrekkige lul dacht ze bij zichzelf terwijl ze een glimlach niet kon onderdrukken.

Toegang tot de router bleek een appeltje eitje te zijn want ze hoefde alleen maar op het typenummer en admin te Googelen en ze kreeg het standaard admin wachtwoord van de router. Haar man bleek niet eens de moeite genomen te hebben om die te veranderen dus had ze na een paar minuten al volledige toegang tot de router en zag dat die verder geen verbinding had met internet maar dat al het beeldmateriaal op een aangekoppelde harde schijf werd bewaard. Ze kon een vreugdekreetje niet onderdrukken en begon door de foto’s heen te browsen tot ze twee exemplaren had gevonden waarmee ze de vrouwen van de notabelen kon overtuigen.

Op de ene was de rechter met zijn vette pens te zien, gezicht goed in beeld, terwijl hij haar lag te neuken. Op de tweede zag je Piet de notaris met zijn pik uit zijn broek terwijl hij over haar gezicht aan het heenplassen was; ook hij was duidelijk te herkennen. Dat ze zelf ook in beeld was deerde haar niet zoveel, dit was hopelijk genoeg om de vrouwen het dreigende gevaar voor hun te laten zien.

Ze stelde een email op waarin ze in het kort haar verhaal vertelde en wat de vrouwen te wachten stond. Els sloot af met “kom vanavond zo snel mogelijk nog langs en zeg niets tegen je man. Als je me niet gelooft en denkt dat ze vreemdgaan met me mag je morgen alsnog tegen ze tekeer gaan”. De foto’s werden bijgevoegd en ze aarzelde even maar drukte toen vastberaden op verzenden.

Het was donderdagavond, het pokeravondje van de mannen, dat niets anders betekende dat ze gingen hoeren sloeren en hun secretaresses een duurbetaalde beurt gaven want de jonge dames wilden wel geld voor hun waar zien. Meestal kwamen ze diep in de ochtend thuis, niet gehinderd door drankcontroles want de plaatselijke chef van de politie ging maar al te vaak mee.

Nog geen vijf minuten nadat ze het mailtje verstuurd had kreeg ze het eerste telefoontje binnen van Mieke, de 43-jarige vrouw van de rechter, die een prijsvrouwtje was zoals Sjaak haar oneerbiedig noemde tegen wie het maar wilde horen. Een lekker blond ding met grote, neptieten, die inderdaad alleen voor het geld met de niet onbemiddelde 58-jarige rechter ging.

Els legde het verhaal uit en had door dat Mieke haar niet wilde geloven omdat ze haar veilige wereldje waarin ze zich over geld niet druk hoefde te maken om haar heen ineenstortte. “Kom maar langs”, was het enige dat Els zei, “en neem Janneke en je laptop mee dan laat ik de rest van de foto’s zien.

Nog geen half uurtje later stonden zowel Janneke als Mieke voor de deur en begonnen Els eerst voor hoer uit te maken die van hun mannen af moest blijven en dat ze er niet weg mee zou komen. Ze stopten echter abrupt met schreeuwen toen Els ze hun foto’s liet zien die ze in het mapje bewaren op de harde schijf had gevonden. Daar zagen de vrouwen hun Piet en Sjaak terwijl ze triomfantelijk met de barvrouw van de plaatselijke kroeg aan het neuken waren. Verder waren er nog foto’s waarop het trio te zien was met een paar dure hoeren en een paar foto’s van Els zelf met de twee mannen.

Het plan

Janneke en Mieke moesten de waarheid wel onder ogen zien en gingen geschokt op de bank zitten die in het spaarzame gemeubileerde appartementje stond. Een appartementje dat al jarenlang voor de buitenechtelijke avonturen van de heren gebruikt bleek te zijn. De vrouwen reageerde geschrokken toen ze te horen kregen dat zij volgende week ook in het appartement zouden zitten en ze hetzelfde moesten ondergaan, en waarschijnlijk nog erger, dan Els.

De mannen zouden niet ophouden met hun vernederen en ze zouden drie keer in de week als prostituee hun geld moeten verdienen en aan alle extreme wensen van hun eigen mannen moeten voldoen. Nadat Els ze dit scenario had voorgeschoteld kwam ze met het plan dat ze ondertussen had uitgebroed.

Ze vroeg aan Mieke of ze haar laptop mocht gebruiken en begon een paar dingen in te typen maar moest toch haar meerdere erkennen in de wachtwoorden die haar man voor toegang tot het netwerk van de zaak gebruikte. Na een half uur vruchteloos geprobeerd te hebben in te breken op het netwerk van de zaak van haar echtgenoot gaf ze de pijp aan Maarten en besloot over te stappen op plan B.

Mieke, ga naar Jan toe en neem hem mee hiernaartoe. Beloof hem een avondje seks want ik weet dat hij je niet kan weerstaan. Hoe je het doet doe je het maar we hebben hem hier nodig”, zei Els die probeerde haar teleurstelling te verbijten. Jan was van het plaatselijke computerbedrijf die de netwerken van alle mannen die in het pokerclubje zaten onderhield en aangelegd had.

Het bleek inderdaad geen enkel probleem te zijn voor Mieke om met haar neptieten de 32-jarige vrijgezel mee te lokken naar het appartement. Ze had gewoon aangebeld en was met een warrig computerverhaal gekomen en of hij mee wilde komen. Jan kon zijn geluk niet op dat deze prachtige vrouw bij hem op de stoep stond en als ze gevraagd had of hij naar Rome was gaan lopen had hij zijn wandelschoenen aangedaan en was op pad gegaan.

In de auto had Mieke zich als een krolse kat gedragen en veelvuldig over de broek van de systeembeheerder gewreven en had gevoeld dat hij een groter apparaat had dan ze in eerste instantie had verwacht. Jan had de deur van het appartement nog niet achter zich dicht geslagen of hij zag dat hij in de val was gelopen. Mieke had de deur achter hem in het slot gedraaid en de sleutel in haar decolleté laten glijden. Voor hem stonden twee vrouwen waar hij liever geen ruzie mee wou krijgen want, ondanks zijn grote pik, was hij verder maar een iel mannetje.

De pik van Jan

De eis van de vrouwen was simpel en werd met een overtuigend argument in hun voordeel beslecht. Als hij hun geen toegang tot de gegevens op de netwerken van hun mannen zou geven werd zijn pik bewerkt met de schaar die Els in haar handen had. Niet dat de vrouwen zoiets zouden durven doen maar ze brachten het erg overtuigend. Mieke voegde er aan toe dat als hij het wel deed zij hem hartelijk zou bedanken terwijl ze langs haar lippen likte. Ze was toch wel licht opgewonden geraakt toen ze zijn harde pik had gevoeld in de auto.

Jan wist niet hoe snel hij achter de laptop plaats moest nemen en begon wat dingen te downloaden en installeren op de laptop. Na tien minuten had hij de vrouwen complete toegang gegeven tot de netwerken, iets dat niet al te moeilijk was want hij had overal dezelfde inlog en wachtwoord gebruikt. Terwijl Els en Janneke naar documenten begonnen te zoeken op de servers nam Mieke een bibberende Jan mee naar de bank en liet hem zijn broek uittrekken. Ze zag zijn dikke pik van minimaal een centimeter of 19 en liet een goedkeurende kreetje horen. Jan moest op de bank gaan liggen en verder niet bewegen terwijl Mieke zich van haar kleren ontdeed.

Ze had zich na het telefoontje van Els vlug in een jurkje gehesen en die was net zo snel uit als het aangegaan was. Ze maakte haar bh los en de ogen van Jan werden schoteltjes toen hij de grote harde tieten van Mieke te zien kreeg. Die had ondertussen haar onderbroekje uitgetrokken en ging snel met haar natte kut op de keiharde staaf van Jan zitten die zich amper durfde te bewegen. Dat hoefde hij ook niet want Mieke, die eindelijk weer eens een echte lul in zich had in plaats van het piemeltje van haar man, ging helemaal los. Ze steunde met haar handen op de buik van Jan en gooide haar hoofd achterover terwijl ze met haar onderlichaam ronddraaiende bewegingen maakte.

Ze werd haar trance gehaald door het “ik heb Jan even nodig” van Els en stapte met grote tegenzin van de piemel van de systeembeheerder af. “Je krijgt hem zo terug”, zei Janneke terwijl de twee dames hun lachen niet in konden houden om het teleurgestelde gezicht van Mieke. Els legde aan Jan uit dat ze een paar directories gedownload wilde hebben.

Jan gaf aan dat het wel even kon duren omdat de laptop van Mieke niet via het vaste internet verbonden was maar via het 3G mobiele netwerk. “Tijd genoeg. Die zatlappen zitten toch in de kroeg en morgen gaan ze golfen dus die missen ons niet eens”, zei Mieke een beetje hijgend terwijl ze met haar vingers over haar clitoris ging en er twee in haar kutje had geduwd. Ze was bijna aan haar orgasme toe toen ze ruw gestoord werd en Jan moest afstaan aan de andere vrouwen.

Jan klikte op een paar dingen in het programma dat hij geïnstalleerd had en ze zagen een balkje beginnen te lopen die aangaf dat de documenten naar de laptop gekopieerd werden. Zo te zien zou Mieke aardig door haar internetbundel heen zijn aan het einde van de actie maar dat was het minste waar ze zich nog zorgen over hoefde te maken.

De 43-jarige blondine was ondertussen op de bank gaan liggen en had haar benen opgetrokken zodat Jan goed toegang had tot haar kletsnatte kut. “En nu afmaken want ik klaarkomen en vlug ook”, zei ze opgewonden. Jan wist niet hoe snel hij zijn grote pik in de kut moest duwen en begon stevig in de heerlijke vrouw onder hem te stoten die alleen nog maar lag te kreunen en aan haar gezicht te zien zou een orgasme niet lang uitblijven. Ze kromde haar rug en zette haar nagels in de rug van Jan die niet op zoveel passie had gerekend en door de pijn van de nagels die zijn rug openhaalde zijn eigen orgasme voelde wegvloeien. “Auw” wist hij nog uit te brengen voordat hij overstemd werd door de hardop klaarkomende Mieke die onder hem lag te kronkelen met haar nagels nog steeds diep in zijn rug.

Els en Janneke zaten ondertussen aandachtig naar het schouwspel op de bank te kijken en zagen vol medelijden hoe Mieke de systeembeheerder volledig aan het uitwonen was. Het beteuterde gezicht van Jan die niet klaargekomen was terwijl Mieke nog na lag te schokken van haar orgasme zorgde voor een grote glimlach bij beide dames.

Kom maar hier knul”, zei Janneke die haar blouse een stukje had opengeknoopt omdat ze het warm had gekregen van de hete sex die de twee op de bank hadden. Jan liep een beetje wankelend naar de vrouw van de notaris en wist even niet wat hem overkwam toen ze haar mond over zijn pik voelde glijden. Zijn sperma dat zich net had terugtrokken door de nagels in zijn rug van Mieke kwam in volle vaart weer kijken wat er aan de hand was. Janneke likte een paar druppels voorvocht weg en begon Jan toen serieus te pijpen. Ze wist driekwart van de lul in haar mond te krijgen en begon hem vakkundig te deeptroathen met de eikel van de pik tegen haar keelgat aan. Dit was teveel voor Jan die keihard begon te spuiten; Janneke moest even kokhalzen van de hoeveelheid maar begon door haar neus te ademen en slikte alles door.

Hmmm… lekker dat jongemannensperma”, zei ze nadat ze alles keurig had weggeslikt. Ze zou dit jaar 60 worden en dan was Jan met zijn 32 jaar al snel een jongeman. Els was haar eigen vernederingen vergeten toen ze de andere vrouwen zo bezig zag en keek naar de enorme tieten van Janneke en voelde dat er iets begon te jeuken in haar kut. Ze pakte de hand van de vrouw vast en nam haar mee naar het bed waar eerder die avond die lul van een rechter nog over haar heen was geweest.

Even lekker genieten”, zei ze terwijl ze Janneke begon uit te kleden. De vrouw was inderdaad een stuk dikker dan dat zij was en haar tieten hingen nog meer dan die van haar maar het hele schouwspel in de kamer had haar dusdanig opgewonden dat het haar niets meer uitmaakte. Ze zou nu de kut van Janneke gaan beffen zonder dat er dwang achter zat en misschien zouden ze het morgen andersom doen. De laatste keer dat de mannen hun vrouwen naakt te zien zouden krijgen.

Mieke had zich ondertussen weer over Jan ontfermd en na hem even gepijpt te hebben was hij weer klaar voor de strijd. Dit keer ging ze op haar handen en knieën zitten en moest de makke Jan haar van achteren nemen. Iets dat hem tot nu toe alleen in zijn masturbatiefantasieën gelukt was.

Els had zich ondertussen met haar tong tussen de schaamlippen van de volle vrouw geworsteld en was druk bezig haar clitoris te likken terwijl ze met haar handen stevig in de enorme volle tieten aan het kneden was. Janneke die nog nooit eerder een vrouw tussen haar benen had gehad genoot van de vakkundige tong van Els die als vrouw precies wist wat ze moest doen.

Ze likte af en toe aan haar kutgaatje en ging wanneer het nodig was snel over de clitoris heen. Els probeerde een paar vingers in de kut van de vrouw te duwen en kwam erachter dat ze er met gemak ingingen. Ze stopte met het likken van de kut en maakte een vuist, door haar smalle handen en pols was het geen enkel probleem om alles in de kletsnatte kut van Janneke te krijgen. Die had eerst nog “ga door” geschreeuwd toen Els was gestopt met beffen maar kreeg door de vuist die stevig in haar kut tekeer ging gevoelens die ze nog nooit had gehad. Niet zo vreemd want ze was nog nooit met een complete hand in haar kut bewerkt.

De hand van Els vond al snel haar G-spot en bewerkte die op volle snelheid. Het werd allemaal teveel voor Janneke die met haar ogen begon te rollen en een orgasme over zich heen gebeukt kreeg. Haar kutspieren klemden zich helemaal om de vuist van Els heen en ze pakte haar eigen tieten stevig vast terwijl ze een dierlijk gegrom liet horen en ze als een bezetene lag klaar te komen. Het was zelfs zo heftig dat ze even totaal van de wereld was en door Els weer wakker geschud moest worden.

Die stond met een grote glimlach op haar gezicht over haar heengebogen en gaf haar een dikke zoen op haar mond. Janneke stak automatisch haar tong in de mond van Els en proefde haar eigen kutsappen. Heerlijk.

Enigszins uitgeput besloten de dames weer naar de huiskamer toe te gaan waar een uitgetelde Jan en Mieke op de bank aan het nahijgen waren. Jan had de kut van Mieke helemaal volgespoten en kon even geen boe of bah meer zeggen.

De tieten van Mieke

Helaas voor hem moest hij van de dames direct achter de laptop want er moest nog van alles geregeld worden. De bestanden moesten veilig ergens op het internet terechtgekomen en alle sporen moesten uitgewist worden. Jan bleek verstand van zijn vak te hebben want na drie uur waren alle bestanden binnengekomen, had hij ze ergens op een server op het internet gezet en gezorgd dat niemand meer kon zien dat er bestanden vanaf de netwerken waren gekopieerd.

Hij was zo in zijn werk opgegaan dat het hem nu pas opviel dat er iemand achter hem licht lag te snurken. Mieke had zich op de bank opgerold en lag heerlijk in dromenland. Hij liep naar de slaapkamer en zag dat Els en Janneke in elkaars armen eveneens lagen te slapen. Het moment voor hem om te ontsnappen en de laptop mee te nemen zodat hij geen gezeik zou krijgen met zijn goedbetalende klanten en zijn zaak niet failliet zou gaan.

Hij stond even in dubio maar zag de formidabele tieten van Mieke die, terwijl ze lag te slapen, door haar rustige ademen langzaam op en neer gingen. Hij dacht aan het heerlijke pijpen van Janneke en besloot dat het hem verder worst zou zijn wat er in de nabije toekomst ging gebeuren en nam plaats op de stoel en probeerde nog een paar uurtjes slaap te pakken voordat het spektakel morgen los zou barsten.

Els schrok om een uurtje of zes wakker nadat ze een paar uur had liggen slapen. Ze lag met haar hoofd tussen de tieten van Janneke die alleen hardhandig wakker te krijgen zou zijn. Het duurde even voordat ze alles op een rijtje had en sprong toen geschrokken uit bed. Haar hele plannetje was in het water gevallen want ze had nooit in slaap mogen vallen. Jan zou allang met de laptop van Mieke bij hun echtgenoten zitten en het spel dat de mannen in gedachten hadden zou gewoon doorgang kunnen vinden. Wat een enorme trut was ze toch geweest. Het huilen stond haar nader dan het lachen toen ze de huiskamer van het appartement inliep.

Ze zag echter iets dat ze niet voor mogelijk gehouden had. Jan lag te slapen in de stoel met zijn broek nog steeds uit en zijn lul vol in het zicht. Mieke lag op de bank te slapen en Els kon nu weer huilen, maar dan van blijdschap. Blijkbaar had Jan besloten over te lopen. Waarschijnlijk was sex niet iets wat de iele systeembeheerder dagelijks meemaakte en had het keiharde lichaam van Mieke en het heerlijke pijpen van Janneke hem over de streep getrokken om toch te blijven en de vrouwen te helpen.

Els was naakt gaan slapen en liep nu in haar blootje zachtjes naar Jan toe. Ze bekeek de pik en zag dat deze helemaal schoon was. Mieke had zich goed van haar taak gekweten en alles schoon achtergelaten voor de volgende gebruikster. Ze ging tussen de benen van Jan zitten en legde haar hoofd op zijn dij en nam zachtjes de pik van Jan in haar mond. De computertechneut had wel een beloning verdiend vond ze.

Binnen niet al te lange tijd had ze de 19 centimeter van Jan weer op volle oorlogssterkte en bleef ze zachtjes aan zijn eikel likken en ging af en toe met haar tong in zijn pisgaatje. Ze proefde het sterke aroma van sex en vond het verschrikkelijk geil waar ze mee bezig was. Jan zat een beetje te kreunen maar leek verder niet wakker te worden. Waarschijnlijk was hij aan het dromen van vrouwen die aan zijn pik likten en hem helemaal leeg neukten.

Mieke had voorzichtig haar ogen opengedaan en zag nadat ze zich uitgerekt had waar Els mee bezig was. Els bracht haar zachtjes op de hoogte van het enorme geluk dat ze hadden gehad en Mieke keek een soort van verliefd naar Jan. Die was ondertussen met zijn billen aan het bewegen zodat zijn pik voor de ogen van Els heen en weer slingerde. Hij mistte duidelijk de warme mond om zijn eikel en begon hard te kreunen en gaf een diepe zucht toen hij weer de natte lippen om zijn eikel voelde.

Mieke was opgestaan en maakte Jan wakker door haar rechtertiet in de mond van Jan te duwen en hem daardoor bijna alle adem ontnam, letterlijk wel te verstaan. Jan schrok rochelend wakker en keek omhoog in het glimlachende gezicht van de geile Mieke die lief naar hem aan het glimlachen was. Hij voelde een mond om zijn pik en toen hij naar beneden keek zag hij het hoofd van Els steeds sneller heen en weer gaan. Zo wilde hij elke ochtend wel wakker worden dacht hij bij zichzelf toen hij zich helemaal ontspande en zich aan de twee vrouwen overgaf.

Hij begon ritmisch in de mond van Els te bewegen terwijl Mieke hem helemaal gek maakte door aan zijn oorlel te likken en met haar handen over zijn tepels te wrijven. Hij voelde voor de derde zijn zaad opborrelen binnen een aantal uur. Els voelde dat de eikel opgezwollen raakte en ging nog een paar keer snel met haar mond heen en weer zodat Jan het niet meer kon ophouden en al zijn zaad kreunend in haar gewillige mond spoot.

Mieke keek verlekkerd naar de lul die in de mond van Els aan het spuiten was en nam gelijk maar een beslissing die het leven van Jan, en zijzelf, danig zou veranderen. Ze was niet zo van de vele contacten en vond Jan eigenlijk wel een lieve man. Dat hij was gebleven terwijl hij alles had kunnen verknallen had voor een liefde op het eerste gezicht gezorgd bij haar. Ze was eerder al verliefd geraakt op zijn lul en nu zou hij, of hij wilde of niet, verder ook van haar zijn.

Deze is verder van mij”, verklaarde ze glimlachend, “en als jullie hem nog willen gebruiken dan moeten jullie eerst toestemming aan mij vragen”. Nadat ze dit zakelijk verklaard had gaf ze Jan een dikke zoen en “vanaf nu af aan ben ik je vrouw dus hou daar rekening mee”. De computernerd keek nergens meer van op en zeker niet van het moment dat zijn grootste droom uitgekomen was. De knappe Mieke zou voortaan zijn vrouw zijn, dat was alles wat hij hoorde.

Els liet het verliefde stelletje lekker knuffelen en ging Janneke wakker maken want er moest nog wel van alles gebeuren voordat ze zich uit hun benarde positie konden bevrijden. Ze gingen met z’n tweeën achter de laptop zitten en doorzochten alle documenten en emails die Jan voor ze klaargezet had.

Het bleek niet eens lang te duren want hun lieftallige echtgenoten dachten daadwerkelijk dat ze onaantastbaar waren. Binnen een uurtje hadden ze alles bij elkaar verzameld waar ze naar op zoek waren. Het emailtje met “wakker worden zuiplappen en over een uur hier zijn” naar hun respectievelijke mannen was snel gestuurd. Als bijlage hadden ze er een paar documenten bijgedaan die er voor konden zorgen dat hun bedrijven en banen niet veel meer waard zouden zijn.

Wat ze al vermoeden was waarheid gebleken. Hun mannen hadden grootschalig gefraudeerd bij gemeentelijke projecten en overheidsaanbestedingen. Ze hadden elkaar allemaal gedekt en miljoenen verdiend aan bouwprojecten die soms wel tot vijf keer over de kop waren gegaan.

De rollen omgedraaid

Na 50 minuten ging de bel al en stonden Piet, Sjaak, Henk en Floris, de accountant, die als volgende aan de beurt zou zijn geweest om Els te vernederen, voor de deur. Ze kwamen met veel bombarie binnenstappen wilden weten wat er aan de hand was en of hun gore kutwijven niet wisten dat ze hun bezit waren.

Toen ze de huiskamer binnenkwamen lopen en Jan zagen zitten met een naakte Mieke naast zich en Janneke die ook geen moeite had gedaan om zich aan te kleden werden ze al een beetje stiller. “Wat is er aan de hand, vuile teef”, begon Henk nog tegen zijn vrouw maar werd al snel de mond gesnoerd. “Als iemand van jullie nog één scheldwoord gebruikt of niet luistert dan gaan er een paar emailtjes de deur uit naar de landelijke overheidsinstellingen en de grote kranten. Niet al het plaatselijke gelul dat jullie in handen hebben.” Sjaak zag de bui hangen en ondernam gelijk actie. Hij liep naar de tafel toe waar de laptop stond en pakte die op en klapte hem dicht. “Zo stelletje hoeren en sukkel”, zei hij met een verwijzing naar Jan, “hier staat zeker alles op en wordt het emailen alweer een stuk lastiger”. Hij kreeg direct een arrogante kop en dacht dat het varkentje al gewassen was.

Mieke, Els en Janneke waren eigenlijk niet eens verwonderd over de vermeende “sluwheid” van de mannen waar ze te lang mee hadden samengeleefd. “Er zouden geen nare dingen meer gezegd worden weet je nog Sjaak”, zei Els liefjes, “hoe dom denk je dat we zijn. Over een kwartier gaan er automatisch emails verstuurd worden met alle documenten die op jullie netwerk rondslingerden. Verder gaan de foto’s die we van de harde schijf hebben geplukt naar jullie concurrenten en hoge bazen. Die zullen het vast wel leuk vinden om te zien hoe jullie met jullie vette lijven de barvrouw aan het neuken. Zelfs de foto’s dat jullie mij misbruikten gaan de deur uit alleen ben ik niet meer herkenbaar. Leuk hé”, zei ze terwijl ze de nekslag toebracht.

De vier mannen keken elkaar aan en wisten dat ze verslagen waren. Ze hadden nog maar een kwartier de tijd voordat hun complete wereld als een kaartenhuis in elkaar zou stortten. “Wat willen jullie?”, vroeg Floris de accountant uiteindelijk. Hij was de enige die niet getrouwd was dus hij hoefde zich over zijn vrouw niet druk te maken maar hij wist dat hij aan de bedelstaf zou raken als die documenten in verkeerde handen zouden vallen. Hij was degene met het financiële overzicht en wist precies wat de gevolgen waren.

Jullie maken nu elk twee miljoen naar deze rekening over”, zei Janneke zonder emotie in haar stem terwijl ze een rekeningnummer opnoemde en dan krijgen jullie de rest te horen. “Zoveel geld kunnen we niet direct vrijmaken”, probeerde Henk nog maar wist eigenlijk dat het een nutteloze opmerking was. “Je hebt ondertussen nog negen minuten dus ik zou maar even snel met de bank bellen” zei Els even emotieloos als Janneke.

De vier mannen grepen hun telefoon en begonnen druk bevelen door te geven aan de mensen van de bank die ze aan de lijn kregen. Gewend als ze waren dat alles uitgevoerd werd zonder tegenspraak. “Het duurt minstens een half uur voordat het is overgeschreven”, liet Piet geschrokken weten. “Dat is mooi”, zei Mieke vanaf de bank terwijl ze met de pik van Jan aan het spelen was, “dan hebben jullie net tijd genoeg om de tijd om de rest van de voorwaarden te horen voordat jullie uit ons leven verdwijnen.

Zorg ervoor dat de emails niet verstuurd worden”, zei Henk met een gebroken stem die zag dat er nog maar twee minuten waren. Els liep de huiskamer uit en ging de slaapkamer in die ze achter zich op slot deed zodat geen van de mannen haar kon volgen. Ze pakte de Galaxy Note die ze goed had verstopt en typte een code in.

Ze verstopte de mini-tablet weer en deed de slaapkamerdeur achter zich in het slot. “Jullie hebben nog twintig minuten om alles in gang te zetten en dan sodemieteren jullie op”, liet ze weten. Janneke had ondertussen van de tijd gebruik gemaakt om de eisen van de dames op tafel te leggen. De huizen zouden op hun naam komen en maandelijks zouden ze een toelage van 15.000 euro krijgen, per vrouw.

Alle vervalste papieren moesten vernietigd worden en binnen een jaar, niet te snel achter elkaar want dat zou opvallen, zouden ze alle drie gaan scheiden. De dames hadden er lang over nagedacht en hadden besloten dat hun mannen geld mochten blijven verdienen want waarom de kip met de gouden eieren slachten.

Ze zouden tijdens de scheiding nergens aanspraak op maken en vandaag nog de hoognodige spullen pakken en uit de respectievelijke huizen verdwijnen. Mieke was tijdens de uitleg van Janneke onverstoorbaar doorgegaan met het aftrekken van Jan die alweer een orgasme voelde opkomen. Hij voelde de priemende blik van Sjaak, de toekomstige ex-echtgenoot van Mieke, op zich maar wist dat hij zich nergens meer zorgen over hoefde te maken.

De mannen kregen de volledige waslijst over zich heen die ervoor zou zorgen dat de dames nooit meer hoefden te werken en, als ze zich als hoeren wilden gedragen en aan thuisontvangst wilden doen, ze daarvoor de gigolo’s ruimschoots konden betalen.

Alle vier de mannen gingen schoorvoetend akkoord met de voorwaarden waarop ze angstig naar de klok bleven kijken. Na 18 minuten stond Els op en liep naar de slaapkamer om het ritueel te herhalen. “Nog tien minuutjes mannen, dan krijgen we het voor jullie verlossende bericht dat alles is overgeschreven”, zei Els, “dus geniet maar van wat je te zien krijgt”. Ze had zich haar plan van die avond ervoor herinnerd en riep Janneke die nog steeds naakt was bij zich.

Ze ging in de stoel zitten met haar benen wijd op de leuning. Janneke begreep gelijk wat er van haar verlangd werd en ging op haar knieën voor Els zitten en begon haar zachtjes te likken. De mannen zaten met open ogen te kijken naar Mieke die Jan nu aan het pijpen was en Janneke die enthousiast liet zien dat ze aardig kon beffen.

Het zag er even naar uit dat de mannen de aanval in zouden zetten en hardhandig zouden proberen om de code te ontfutselen. Els wist echter precies hoe haar man in elkaar zat en was hier op voorbereid. “Wel blijven staan waar jullie staan en geen gekke dingen doen. Reken maar even uit, jullie hebben nu ongeveer 8 minuten. Dan moeten jullie je verweren tegen drie hysterische wijven en een echte man”, zei ze terwijl ze naar Jan wees. “Dan moeten jullie de Note nog zien te vinden mocht het lukken om de code van me los te krijgen. Oh ja, ik was even vergeten te zeggen dat we nog bewapend zijn ook.

Zonder zich los te maken van de heerlijke tong van Janneke pakte ze het grote vleesmes dat ze op het bijzettafeltje had neergelegd en stak de punt uitdagend richting de mannen. Ook Mieke stopte even met het pijpen van Jan en pakte het andere vleesmes dat ze achter de bank had neergelegd. “Ik heb er zin in”, zei ze uitdagend, “dus kom maar op met die vette lijven”.

Sjaak en Henk waren inderdaad van plan geweest om met geweld in te grijpen maar wisten dat het spel echt uit was. Of ze wilden of niet, ze moesten blijven kijken hoe Mieke Jan aan het klaarpijpen was en Els een stevig orgasme van Janneke zou krijgen. Na een minuut of vijf kwam er een ping binnen op het mobieltje van Jan die met tegenzin zijn lul uit de mond van Mieke haalde en naar zijn broek toeliep. Hij had van Els de toegang tot haar bankrekening gekregen zag dat de 8 miljoen overgeschreven was.

Hij knikte alleen maar naar Els die de mannen indringend aankeek en alleen maar “oprotten” zei. De mannen struikelden bijna over elkaar om buiten te komen toen Floris vroeg of ze de code niet moest intypen. “Ik heb nog twee minuten dus ik hoop voor jullie dat ik op tijd in de slaapkamer ben”, ze stond langzaam op en begon naar de slaapkamer te lopen terwijl ze de deur achter de mannen dicht deed.

Ze liep weer terug naar de huiskamer want ze had de laatste keer niet eens de moeite genomen om alles in te stellen, ze hoefde pas over 24 uur weer een code in te voeren. Ze wist dat ze gewonnen had. Het enige dat ze deed was de telefoon van Jan pakken om haar echtgenoot te bellen. “Ik ben even nog wat vergeten te vertellen”, zei ze toen ze haar man aan de lijn had, “als er iemand van ons iets overkomt, maakt niet uit door wat of door wie dan gaan alle gegevens de deur uit”. Ze nam niet eens meer de moeite om naar het antwoord te luisteren maar pakte Janneke bij de hand en nam haar voor de tweede keer mee de slaapkamer in.

Nu was zij degene die met haar benen wijd op bed ging liggen en genoot van de tong van Janneke die haar een stevig orgasme zou bezorgen. In de huiskamer kon Jan niet meer op tegen de mond van Mieke en spoot het laatste restje zaad dat hij nog in zich had in de wachtende mond van zijn nieuwe grote liefde.

Het leven zag er mooi uit voor het viertal.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!