Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit verhaal begint op een mooi, zwoele zomernacht. Rogue ligt ze slapen als een engeltje. Ze draagt een kort shirtje en een slipje. Plots wordt ze wakker wanneer ze licht gekreun hoort in de naastliggende kamer, de kamer van Scott en Jean. Rogue blijft still liggen en luistert. Ze wordt er zo hitsig van dat haar rechterhand onder haar lakens verdwijnt en ze zichzelf over haar bedekte poesje begint te wrijven. Nu laat ze ook haar andere hand neder dalen. Ze neemt het onderste deel van haar slipje vast en schuift deze opzij zodat haar poesje ontbloot wordt waarna ze haar schaamlippen begint te masseren met haar vingers. Ze draait ze goed over haar kutje, haar kutje is heel zacht met mooi schaamflappen. Ze trekt met 2 vingers haar schaamlippen uiteen zodat haar klitje zichtbaar wordt.

En met een vinger begint ze zich over haar clitoris te wrijven. Ze begint zachtjes te hijgen. Ze maakt 2 vingers nat in haar mondje, schuift eerst haar lakens opzij. Ontdoet zich van haar slipje. Spreidt haar dijven en begint haar vochtige vingers rond haar poesje te wrijven waarna ze deze naar binnen steekt. Ze begint zichzelf stevig te vingeren, ze draait goe rond en steekt ze tevens zeer diep. Makkelijk gaan ze in en uit. Het kutsap begint al te stromen waardoor haar hand nat wordt. Nu haalt ze haar natte vingers uit haar vagina. Steekt 2 vingers van de andere hand naar binnnen. Met haar andere vochtige hand gaat ze onder haar topje, waardoor haar donkere tepels priemen, en begint haar borsten te masseren. Ze kneedt ze heel goed en speelt lekker met haar stijve tepels. Ze ontdoet zich nu vlug van haar shirtje. Nu ligt ze helemaal naakt op haar bed met de lakens op de grond. Ze gaat verder met haar borsten te kneden. Ze brengt er ??n van naar haar mond en begint aan haar eigen tepel te likken en te zuigen. Ze schuift ook haar vingers snel in een uit haar kutje. Maar ook wil ze haar kont eens bevredigen. Daarom gaat ze op haar knie?n zetten, vingert zichzelf verder in haar kut en met haar andere hand wrijft ze over haar bilspleet en beroert haar kontgaatje.

Maakt alle vingers nat en spuugt in haar haar handpalm waarna ze het speeksel tussen haar billen wrijft. Nu haar kontje ook vochtig genoeg is stopt ze 2 vingers in haar aars en begint snel te schuiven. Nu bewerkt ze zichzelf langs 2 kanten, ze begint ook wat luider te hijgen. Naast haar slaapt Logan, en door zijn supergehoor komt hij wakker en herkent onmiddellijk Rogue's stem: 'Oh god, nu zou ik eens in een dikke lul in mijn openingen willen hebben, zou Logan hier niet geschikt voor zijn? Wat ik van Jean en Jubilee hoo, heeft hij een zalige dikke lul'. Logan beslist dus om daad bij woord te voegen. Hij staat op, verlaat zijn kamer, gaat naar Rogue's kamer (die reeds een krachtdimmer heeft omgebonden omdat ze van plan was om naar Logan te gaan) en opent zacht haar deur. Hij zit Roguy rechtop staan, totaal naakt en licht bezweet. Rogue vraagt hem om binnen te komen, Logan doet dit en onmiddellijk stapt Roguy dichterbij, omhelst hem en kust hem op zijn mind. Ze beginnen te zuigen en te likken aan elkaars mond. Rogue daalt met haar hand naar beneden en schuift de boxershort van Logan naar beneden. Waarna hij eruit stapt. Nu staat hij ook totaal naakt. Rogue zet zich op haar knie?n en neemt zijn lul ter hand en begint zacht te snokken. Ze brengt haar gezicht dichterbij, opent haar mond en schuift deze rond zijn lul. Ze zet haar lippen op de voorhuid en schuift nu haar hoofd naar achteren en voren. Ze pijpt hem heel hard en zuigt alsof haar leven ervan afhangt. Hierdoor lost hij wel enkele druppels voorzaad waarna ze deze snel inslikt. Ook blijft ze er met haar hand aan rukken. Ze gebruikt ook haar tong heel goed en spuugt op de eikel en zuigt deze ook af. En ze blijft steeds maar rukken. Maar nu wil Logan ook iets voor Rogue doen, maant haar aan om recht te staan. Rogue: 'Oh Logan, wat heb een een overheerlijke lul en wat een sperma, Jean en Jubilee hebben dus toch niet overdreven.' Wolverine: 'Dan heb je nog niets gezien, zet je op het bureau en spreid je benen, ik zal nu jouw eens laten genieten'.

Rogue dit dit onmiddellijk, gaat met haar rug tegen het bureau staan, drukt zich op en schuift met haar blote kont over het tafelblad. Daarna opent ze haar benen, gaat Logan door de knie?n en hij bekijkt haar behaarde kut. Opent zijn mond, stopt zijn hoofd tussen haar benen en begint aan haar klitje te likken, ze begint onmiddellijk te hijgen. Hij draait zijn tong teder rond haar stijver wordende liefdesknopje, terwijl ze zichzelf aan haar tieten likt. Hij steekt nu zijn tong diep in haar neukspleet, en likt haar heel diep. Hij zuigt hierbij zo hard dat haar sappen reeds beginnen te stromen. Hij gebruikt ook zijn vingers en terwijl hij blijft likken steekt hij 1 vinger diep in haar kut en begint haar snel te vingeren. Rogue houdt het niet meer uit en begint wat kreetjes te slaken: 'Aaah, oh god, wat kun jij beffen en vingeren, en is mijn poesje lekker? Smaken mijn lichaamsappen goed? Aaah, vinger me vlug verder, oh yes, of begin me te neuken met je keiharde paal'. Logan doet wat hem gevraagd wordt, staat recht, Rogue neemt zijn pik en leidt naar haar vaginale opening, drukt de eikel tussen haar schaamlippen en Logan beukt zich nu met een krachtige lendenstoot naar binnen en begint snel te neuken en duwt hierbij ze hard dat ze begint te schokken en te schreeuwen van het overweldigende genot. De andere neukende teamleden zoal Warren en Psylocke, Scott en Jean of Trish en Beast kijken verwonderd op van het helse lawaai. Logan blijft maar voortbeuken en neukt haar heel diep, zijn lul glijdt heel goed naar binnen en naar buiten. Rogue: 'Oh jaah, neuk me harder, yes, yes! Aaah, je lul is zo immens en ik ben zo geil, steek hem dieper, huhhh!' Logan stoot verder en Rogue begint zwaar te hijgen. 'Hh, Hhhh, neuk me in mijn aars, in mijn diepe reet, alsjeblieft, ik wil je dikke paal in mijn darmen voelen drukken'. Hij haalt zijn lul uit de druipende kut van Rogue, waarna ze zich snel omdraait. Met haar buik op het tafelblad en haar kont mooi omhoog.

Logan wrijft eerst zijn eikel over haar bilspleet zodat die vochtig genoeg is. Logan: 'Rogue, ontspan je nu, ik kom in je kont'. Rogue zet zich schrap en Logan duwt zijn paal mooi naar binnen en begint dadelijk te stoten. Zijn lul schuift snel in en uit haar nauwe grot. Haar kutsap loopt nu reeds tussen haar dijen over haar benen op de grond. Rogue: 'Oh yeah, neuk me hard, mijn reet wil je grote lul helemaal opslokken, ik voel hem knijpen, ram harder, neuk me zo diep dat ik hem in mijn maag voel kruipen. Jaaah, mijn kont wordt helemaal opengerokken. Jouw lul is ongetwijfeld de beste, beter dan Gambit of Joseph, of hen samen, inderdaad, ??n in mijn vagina en ??n in mijn kont, zaliiiigg gewoon, maar jij neukt me zo goed dat ik geen ander meer nodig heb, aaah!' Logan duwt hem nu nog harder erin. Haalt hem er even uit en stopt hem weer terug 'Oh Rogue, jij geile slet, jij bent de beste neukbeurt van mijn hele leven, Jean was goed maar ik mocht niet in haar kont, de trut. Iedereen mag behalve ik, ze denkt waarschijnlijk dat ik te woest zal zijn. Jubilee was nog beter, ze deed en wilde alles maar het poesje en haar kontje waren nog wa jong en daardoor moeilijk te neuken. Maar jij bent de beste, jouw kut en reet zijn groot genoeg om er in te beuken. Met Psylocke was het wel ok maar zij was meer voor de rare dingen, zoals een vuist in haar reet en haar kut. Storm komt eigenlijk op de tweede plaats. Cecilia weet ik nog niet maar iedere X-Man heeft al met haar mogen neuken en zij zeggen allemaal dat ze heel goed is'. Rogue: 'Inderdaad, Cecilia is een echt natuurtalent als het op sex aankomt, maar neuk me nu verder!' Terwijl ze deze hitse praat uitkramen steekt ze haar hand tussen haar benen en begint ze zich te vingeren. Nu haalt Logan zijn lul uit haar reet, zet zich op een stoel met zijn pik fier omhoog.

Rogue klimt van het bureau, gaat met haar open benen boven Logan staan met haar poesje loodrecht boven de paal van Logan en laat zich zakken, de lul schuift moeiteloos in haar vagina waarna ze begint te wippen. De lul in en uit. Hierbij sabbelt Logan ook aan de tieten van Rogue. Ze blijft verder wippen, hard op en neer: 'Oh Logan, dit moeten we beslist meer doen, je lul voelt zo groot en lekker, en dit kunnen we de volgende keer ook met anderen doen, wel, voor de volgende keer vraag ik Cecilia of ze mee wil doen, goed?' Logan: 'Jaah, in orde, maar houd nu je bek en neuk verder!!' Zijn lul glijdt moeiteloos in een uit. Rogue staat op, draait zich om en brengt nu haar kont boven zijn stijve paal en laat zich brutaal zakken, nu wordt ze weer gekontneukt: 'Logan, heb je er iets tegen dat ik mijn vuist in mijn kutje stop want ik kan echt niet meer genoeg krijgen'. Logan: 'Ja, da is in orde, met raar bedoelde ik eigenlijk heel lekker en geil, dus neuk jezelf maar met je vuisten'. En Rogue voegt daad bij woord en duwt zodoende haar hele vuist in haar kut. Nu wordt ze langs beide zijden genomen. Logan blijft verder stoten en Rogue gilt het uit...

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!