Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben een keertje vreemdgegaan. Het is alweer een behoorlijke tijd geleden in een andere relatie. Ik was toen nog best jong, een jaar of 26. Ik had een leuke vriendin maar veel ervaring in bed had ze niet. Het was lekker. Er was alleen geen avontuur bij. Op een dag leerde ik een rijpe vrouw kennen. Ze woonde in de flat waar ik ook een woning huurde. We hadden elkaar gezien in de lift en haar ogen leken mij te lokken. Na een paar ontmoetingen nodigde ze mij uit om op een avond een borreltje te komen drinken. Natuurlijk had ik dat niet moeten doen. Ik wilde alleen wel weten wat dit op zou leveren. En toen ik aanbelde kwam ik daar eigenlijk direct achter. Ze had een spannend setje aan. Om het maar even kort samen te vatten; ze wilde met mij naar bed. Een borrel stond niet eens klaar, wel een bed. En ik kon mijzelf niet inhouden.

 

Ik wilde maar wat graag met haar naar bed toe en trok eigenlijk gewoon meteen mijn blouse uit. Zij vond dat wel wat en hielp mij een handje. Meteen was alles uit en lag ik voor ik het wist naakt op mijn rug op bed. Ze was bij mij komen liggen en begon met mijn penis te spelen. Deze was natuurlijk al behoorlijk hard geworden. Ik voelde haar handen om mijn ballen. Ze liet ze door haar vingers glijden en kneep er zachtjes in. Ik was in staat om al meteen klaar te gaan komen. Maar ik hield de controle. Ze begon mij te pijpen. Mar haar ervaren rijpe lippen zoog ze mijn eikel naar binnen. Een aantal minuten deed ze niets anders dan aan mijn eikel likken en er heel fijn aan te zuigen. Dat soort dingen deed mijn vriendin van toen zeer zeker niet. Ik werd intens verwend door een vrouw met heel veel ervaring. Bied daar maar als jonge kerel weerstand aan. Dat was gewoon niet te doen. Uiteindelijk werd mijn hele penis afgezogen.

Ze nam de tijd en ondertussen gingen haar handen over mijn hele lichaam heen. Ze speelde met mijn tepels en wist precies de juiste plaatsen te raken. Ik was heel opgewonden. De vrouw liep even naar een nachtkastje en greep uit een lade een condoom. Deze werd behendig om mijn penis heen gedaan. Het was eindelijk zo ver, we zouden gaan neuken. En ook al had ik het al vele malen gedaan, het leek net alsof dit mijn eerste keer was. In ieder geval wel met een geile rijpe vrouw. “Ik ga je meer laten genieten dan dat vriendinnetje van je”, zei ze ineens. Ze wist dus dat ik een relatie had! Op dat moment maakte mij dat helemaal niets meer uit. Ik was mijn vriendin haast vergeten op dat moment om heel eerlijk te zijn.

Ze kwam op mij zitten en begon over mij heen en weer te bewegen. Uiteindelijk bracht ze mijn pik voor haar kutje en begon ze mij te berijden. Het was strakker dan ik misschien had gedacht. Ze bewoog heen en weer terwijl ze ook nog eens op en neer ging. Hierdoor voelde het veel beter aan dan alleen maar een beetje bereden te worden. Na een tijdje ging ze op handen en voeten zitten en zou ze graag achterlangs geneukt worden. Ik wilde niets liever en neukte haar op zijn hondjes tot ik heel fijn klaar was gekomen. Ik weet niet eens of zij dat ook deed maar op die leeftijd dacht ik daar niet zo heel erg aan.

Het was voor mij een bijzondere leerschool. Ik heb het trouwens nooit aan mijn vriendin verteld. Een paar weken later maakte ik het uit. Sinds die tijd ga ik veel liever uit met vrouwen die enorm veel ervaring hebben. Want dat is vele malen meer van seks genieten.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd