Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een warme zomeravond. Ik en mijn buurvrouw stonden wat te praten en we waren alleen. Onze partners waren weg en in het dorp was een groot feest aan de gang. Zij zag er zoals altijd weer smakelijk uit. Klein (1.70), slank, prachtig lichtblond halflang haar opgestoken en alleen gehuld in een zwarte, catoenen, halflange en luchtige jurk. Ze had grote, gouden ronde oorbellen in. Ik geloof dat het creolen wordt genoemd. Ze is over de 30, maar het is en blijft een stuk. Ze had zwarte open instappers aan, met een halfhoog hakje. Tijdens ons gesprek was ik niet instaat om mijn ogen van haar af te houden. Haar goudblonde haar en haar smalle en ranke armen prikkelde mijn netvlies. Vooral haar sierlijke bewegingen maken altijd diepe indruk. Een echte dame, die voor mannen niet te bereiken of te doorgronden is.

Ze opperde om even naar het dorpsfeest te gaan en dat deden we. Zij aan de witte wijn, ik een biertje. De derde hakte er al aardig in en ook zij was niet van de wijn af te houden. Nooit trouwens, maar altijd netjes. Nooit echt dronken, daar is ze de vrouw niet voor.

 

We stonden wat te kijken naar een bandje en bewogen links en rechts wat omdat de menigte aan alle kanten langs ons schoten. Het was druk. Een man sprak haar in het Engels aan. Door de herrie verstond ik niets. Ik zag haar praten met een enorme neger in basketbalkleding. Een grote en charmante man. Irma vond het niet erg zo te zien en stond bijna op haar tenen om het gesprek met hem gaande te houden. Ze richtte zich zoveel mogelijk op zijn oor om zich verstaanbaar te maken. Ik liep even weg om nog een biertje te halen. Toen ik terugkwam stonden er vijf van die lange negers bij haar. Zij was geamuseerd en praatte druk met de een en dan weer met de ander. Man, ze leek wel mini vergeleken bij deze – naar ik aannam – basketbalploeg. Ik ving iets op wat me deed begrijpen dat het Amerikanen waren.
Ik ging erbij staan en Irma praatte mij enthousiast bij. Ik zag aan haar ogen dat ze aardig aangeschoten was. Mijn idee klopte, ze waren hier voor enkele webstrijden. “Ik ga even met John dansen, jippie!” Swierend liep ze op één van de zwarte mannen af die haar direct beet pakte en haar naar de dansvloer begeleide. “Joehoe!, riep ze, duidelijk geamuseerd”. Ik raakte in gesprek met Michael, een aardige kerel. Ook met Gerald. We hadden het over Amerika en Nederland. Het was gezellig. Ik keek even naar Irma en zag dat ze heel dicht tegen John aanstond en ik zag dat John een werkelijk enorme bobbel in zijn broek had. Mijn hartslag nam toe. Het zou toch niet zijn dat Irma dat ziet? Ik zou het wel willen, want ik geil op sex tussen zwarte mannen en blanke vrouwen. Maar die fantasie is niet voor mij weggelegd, ik zie me het al bespreken met mijn vrouw. Laat staan met de buurvrouw.

Tijdens het praten, bleef ik voortdurend kijken en zag de buurvrouw hoe de buurvrouw zich uitleefde. Mijn fantasie sloeg daarbij volledig op hol. Ze kwamen terug en bij ons staan. Irma trok me mee en was uitgelaten. “Rob, John vroeg of ik zijn geslacht wil zien, haha”. Ik was verbaasd en herkende mijn buurvrouw niet terug. Ik stamelde ‘eeh, oke.”. “Die is echt gek”, zei ze lachend.

Ik zei nuchter “Dat moet je doen, als je dat wilt”. “Vind je?”, riep ze. “Dat kan ik toch niet maken tegenover …”?. Doorpakken, dacht ik nu. “Als je iets wilt meemaken, moet je af en toe even niet denken aan een ander”, verzon ik. Ik raakte licht in mijn hoofd. “Nee, dat kan ik niet maken”. “Luister”, zei ik “Als je het doet, sta ik achter je en ik zal zwijgen als een graf. Ik bedoel, je kijkt alleen maar! What’s the big deal?”. Ze was nu stil en we liepen terug naar de groep. Ze keek John aan en knikte. Ik dacht dat ik gek werd. Mijn buurvrouw, de brave buurvrouw. We liepen met de hele groep, rustig richting een bosrijk gedeelte. Ze fluisterde in mijn oor “Ik ben gewoon benieuwd hoe groot dat ding is”. “En hij doet niets, dat ik niet wil”.
In de bosjes aangekomen, ging John voor Irma staan en zei dat niets moest en dat hij heel voorzichtig zou zijn met Irma. Irma haar gezicht was rood aangelopen en ze knikte. Eén van de mannen streek haar teder door haar haar en zei dat ze niets te vrezen had. “Don’t worry, he will be gentle”. 

Ik was super geil geworden en kon het gewoon niet geloven. Ik liep al dik twee jaar te dromen over mijn buurvrouw en nu zou ze geslacht van een wilde vreemde neger aanraken. Zacht zei ze me “Ik kan deze kans toch niet laten lopen?”. “Zoiets maak ik nooit meer mee!”. “Alsjeblieft, vertel het echt nooit tegen iemand, he? Ik vertrouw op je”. Ik vertelde dat ik dat nooit zou doen en daarbij dat ik ook deelgenoot was nu. Ik kon ook niets doorvertellen, want ik was erbij.


John vroeg Irma voor hem op de grond in het gras te gaan zitten en dat deed ze. De andere mannen stonden iets verder weg te praten. Ze knielde voor hem in haar zwarte jurkje en keek vol verwachting naar zijn kruis. Haar schoentjes had ze nog aan en ze zat als een schoolmeisjes voor hem op haar knieën, netjes rechtop. Hij deed zijn gulp open en daar hing het apparaat. “Sow!” zei Irma zachtjes. Zijn stijve, zwarte paal hing naar beneden. Een lange, zwarte, vlezige pik met een besneden eikel. Ik had zoiets nog nooit gezien in het echt. Het geval was zeker 28 centimeter en over de dikte kon ik alleen maar fantaseren. Irma raakte met het puntje van haar tong de eikel aan waardoor zijn pik bewoog. De pik leek wel van rubber, zo massief en zwaar. Irma kroop nog dichterbij en liet ineens zijn eikel in haar mond glijden. Ver kwam ze niet, al  ze deed wel haar best. Ik hoorde haar zachte kreunen en ook die van John. “Yes, baby” mompelde hij. Irma gleed met haar tong over de lengte van zijn pik en weer terug. Ook mijn pik was keihard geworden. Het leek alsof ik in een film speelde. Ik stond er vlak naast. Ik had dit altijd al willen meemaken, een blanke vrouw en een zwarte man. Irma deed het! Ik zag haar kleine, zachte gezichtje speels met die enorme zwarte knuppel spelen. Zijn kanon was net zo dik als haar onderarm.

De anderen kwamen om Irma heen staan en John vroeg of ze oké vond dat de anderen meededen. Het leek haar niets te schelen, in tegen deel. Ze keek achterom en knikte vurig en wist niet waar ze moest kijken; de een na de andere lanceerde een enorm zwarte pik uit zijn broek. Vijf hingen er om haar heen. En ze pakte er twee vast. Nu trok ik het niet meer en knoopte mijn broek los. Ik begon me af te trekken terwijl Irma de een na de ander zoog. Haar glimmend lichtroze lippenstift was nu verdwenen. Als Irma dit durfde te doen, dan kon ik dit ook. Het idee dat ik me openlijk en in het bijzijn van Irma stond af te trekken, maakte me gek. Ik zag dat Irma steeds harder kreunde en kronkelde. Ik volgde haar arm naar beneden. Ze was zich aan het vingeren! Ik trok vrijwel automatisch aan mijn pik en voelde opeens een enorm golf door mijn lichaam gaan. Daar stond ik dan. In de borsjes met mijn broek op mijn enkels een orgasme te krijgen zoals ik die nog niet had meegemaakt. Ik knalde bijna.

Haar gezicht glom nu van het vocht en één van de negers had haar jurk ophoog gerold. Ik zag haar ronde blanke billen, haar fraaie rug en hals. De creolen schommelde op het ‘pijpritme’ heen en weer. Eén van de negers spoot echt een enorme staal over haar gezicht. Niet één, niet twee, maar zes!

De vier negers pakte haar voorzicht op en legde Irma op haar rug. Tom, die absoluut de grootste had – daarbij was die van John nog redelijk – vroeg haar of ze dit wel echt wilde. Ze knikte en antwoordde “Yes, please”. “Please do so”.  Ze lag op haar rug en was nu naakt. Ze had nog één ding aan en dat was een klein, zwartzijde stringetje met twee piepkleine touwtjes aan beide kanten. Het zwartzijde zat strak over haar vagina gespannen en de stof was echt kletsnat. Haar vagina was opgezwollen. Daarom heen zag ik haar bezwete, natte, roomblanke huid. En geschoren. Ze zag er verwilderd uit. Haar haar was een ‘mess’. En haar ogen waren waterig groen van kleur.

Daar lag ze en Tom stond voor haar. Zijn enorm donkerbruine pik bungelde met de eikel naar beneden. Je zag duidelijk de dikke aders onder zijn donker bruine huid. Ze keek onafgebroken naar hem en ik kreeg het nu benauwd. Ik begon me weer af te trekken en stond met mijn mond open te kijken naar de mannen en Irma. Irma lag op haar rug en de negers bleven zich boven haar af trekken. Af en toe kletterde er enkele klodders op het strakke lijfje van Irma. 
Tom zit tussen haar benen en duwt haar plakkerige slipje opzij. Ik zie haar rode, opgezwollen en kleverige vagina. De warmte moet er vanaf gestraald hebben. Haar vagina was rijp. Hij prikt voorzichtig met zijn eikel tussen haar kleverige lipjes en kreunt diep. Wat een enorm apparaat! Ik zie Irma naar beneden kijken en haar buikspieren aanspannen. Daar gaat ie. Met zijn grote zwarte handen pakt hij haar bij haar middeltje vast en trekt haar iets meer naar zich toe. Terwijl hij haar bij haar middel vasthoudt, duwt hij heel langzaam duwt zijn zwarte knuppel in één soepele beweging in haar blanke lijfje. Irma kreunt en jammert. Ik trek als een bezetene aan mijn pik, terwijl John naast me komt staan. Ik vraag met een rood hoofd of ik zijn geval mag voelen. Hij lacht en zegt “Yeah, sure man”. Met mijn andere hand pak ik ‘m beet. “Shit!” Het gewicht is niet normaal. Mijn bekken krampt en met een enorme druk spuit ik. Ik blijf trekken – ook bij hem – en zie hoe Irma totaal gevuld is. Zijn 28 centimeter penis zit tot aan zijn ballen in haar opgezwollen poesje. Ze moet echt kletsnat zijn. Hij begint langzaam te glijden. In en uit, in en uit. Ik zie dat ze steeds meer ontspant en zie ook hoe voor de zoveelste keer er een van de negers klaarkomt op haar buikje. Stoppen die gasten nou nooit?, schiet er door mijn hoofd heen. Irma begint opeens hard te gillen en één van de negers legt zachtjes zijn hand op haar mond. Ze snuift nu als een wilde terwijl Tom het ritme opvoert. Ik strompel dichterbij en voel de warmte en ruik de ‘sex’. Irma komt en komt. En Tom voert het ritme op. Ze beweegt gewoon van onder naar boven. Haar rode schaamlippen staan gespannen om zijn enorme paal, die werkelijk glimt van het vocht. Opeens kromt ze haar rug en komt als een waanzinnige klaar en het lijkt wel of ze huilt. Tom haal zijn paal eruit en direct duwt een ander zijn zwarte knuppel naar binnen. Direct maakt hij tempo. Irma kirt, gilt, schreeuwt; de hand op haar mond werkt niet. Dus schuift Tom zijn pik in haar mond. Ze kan niet pijpen, maar het dempt wel.

Ook hij neukt Irma weer tot twee orgasmen. Ook ik kom nu klaar op haar borsten en kijk haar heel even beschaamd aan. Ik kan me niet beheersen en strijk de ladingen sperma over haar borsten uit. Haar blanke huid glimt.
Die avond/nacht is ze genomen door alle vijf de basketballers. Later ook op haar knieën. We hebben netjes afscheid genomen en bleven alleen achter. Irma kon niet opstaan en dus ben ik bij haar gaan liggen. Volkomen van de wereld hebben we liggen tongzoenen. Ze voelde heet en kleverig aan. Irma heeft zich daarbij gevingerd en ik me afgetrokken. We hebben zo zeker een uur gelegen en onszelf loom en lui bevredigd. Uiteindelijk zijn we naar huis gestrompeld. Ik heb Irma moeten wassen met het water van een meertje. Ze kon zo gewoon niet over straat. Ze was stil en vroeg zachtjes “Echt, hè, niemand ooit vertellen hè?”. “Het is ons geheim”. We hebben er na ook nooit meer gehad over die avond. Wel is ons contact gewoon als buurman en buurvrouw gebleven. Alsof het nooit is gebeurd. Wat een ervaring.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!