Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wat ik hier ga vertellen is alweer een aantal jaren geleden gebeurd. Ik ben nu 8 jaar getrouwd met mijn vrouw Marion en dit is wel het geilste wat ik met haar heb beleefd. Marion is een knappe vrouw met een goed figuur, ze heeft mooie borsten en een heerlijk strak kutje. Haar kutje scheert ze regelmatig en als je er alleen maar naar kijkt dan zou je gelijk al je lul er in willen stoppen. Zoals gezegd is haar kutje wel behoorlijk strak, ze klaagt wel eens dat het niet fijn voelt als ik haar neuk. Maar Marion is absoluut geen geile vrouw. Ze vindt neuken wel lekker maar voor haar is een keer in de twee weken wel voldoende.
Pijpen wil ze absoluut niet, dus meestal neuken we op de standaard manier, zij op haar rug, benen wijd en klaarkomen. Soms neuk ik haar van achter, dan ligt ze op haar zij en dan ga ik achterlangs haar kutje in. Een enkele keer wil ze wel eens op mijn lul gaat zitten, maar dan klaagt ze dat het niet fijn is. Nu is mijn lul niet echt klein, maar toch ook weer niet zo groot dat die er niet helemaal in zou passen. Al met al heb ik geen opwindend seksleven met mijn Marion.

Toch durfde ik het destijds aan om haar mijn fantasie te vertellen. Ik wilde haar graan zien neuken met twee zwarte mannen met grote lullen, die haar achterelkaar behoorlijk neukten in beide gaatjes. Ze reageerde heel boos en verklaarde me voor gek. Maar het werd een obsessie voor mij om het toch een keer te laten gebeuren en ik bleef mijn fantasie keer op keer tegen haar vertellen.

Zo ook op die bewuste avond. Ik had net weer mijn fantasie tegen haar verteld, waarop zij weer boos reageerde en zich op haar zij draaide. Even later viel ze in slaap en in haar slaap draaide ze zich op haar rug met een been een beetje opgetrokken. Ik was zo geil geworden van mijn fantasie en had een behoorlijk stijve lul. Ik voelde voorzichtig aan haar kutje, deed mijn hand in haar slipje en speelde met haar clitje. Langzaam opende ik haar schaamlippen en begon ik haar zachtjes te vingeren. Ze werd wakker en begon een beetje te kreunen, dus pakte ik haar hand en legde die op mijn stijve lul. Ze werd al snel lekker nat en ik vingerde haar stevig door. Al die tijd werd er geen woord gezegd. Ik duwde de rand van haar slipje wat opzij en mijn lul gleed zo haar kutje in. Ze legde haar armen naast haar hoofd en liet me haar neuken. Ik graaide naar haar borsten en genoot. Ik draaide haar op haar zij en neukte haar vanachter.


Mijn lul was ontzettend stijf, wat natuurlijk kwam omdat ik haar in gedachten al bezig zag met twee negers. Hard stootte ik mijn lul naar binnen. Ze kreunde en gaf een gilletje toen ik de mond van haar baarmoeder raakte. Even later spoot ik mijn zaad diep in haar kutje. Zwijgend liep ze naar de wc, maakte zich schoon en ging weer naast met liggen. Vrijwel direct viel ze in slaap.

Toch bleef ik proberen om mijn fantasie te realiseren. Ik besloot het gewoon te proberen en haar dan voor een dilemma te stellen. Misschien dat het dan wel zou lukken. Op een datingsite plaatste ik een advertentie: Gezocht: Twee zwarte mannen met grote lullen om mijn vrouw eens een goede beurt te geven! Na een paar dagen had ik een paar reacties in mijn mail zitten. Ik zocht er een uit en vroeg ze om wat foto’s te mailen.

Die liet ik op een avond aan Marion zien. Ze werd zoals ik al verwachtte weer ontzettend boos. Ik mocht mijn fantasie uitleven maar dan moest ik het maar doen met die twee negers. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht van haar. Ik had nu wel een probleem, want ik had al met die twee mannen afgesproken en die zouden die zaterdag al komen. Ik vertelde dat dan ook eerlijk tegen Marion. ‘Je doet maar wat je wilt, maar zonder mij’ zei ze en ze geloofde me gewoon niet. Toen het zaterdagavond was zei ik tegen Marion, dat ik met de twee mannen om 20.00 uur had afgesproken in een café bij ons om de hoek. Vol ongeloof staarde ze me aan. Ze wilde het echt niet. ‘Ik kan ze nu niet meer afzeggen, ze zijn al onderweg’ probeerde ik nog. ‘Ik ga naar bed, succes met die twee negers’ zei ze boos. ‘Voor de zekerheid neem ik wel een paar slaappillen, dan heb je niets aan me’ zei ze en ze liep naar het medicijnkastje, slikte twee slaappillen en spoelde ze weg met een slok wijn, en weg was ze.

Voor dat ik naar het café liep keek ik nog even om de hoek in de slaapkamer. Ze was nog wakker. “Leg jij het die twee maar uit, betaal ze hun reiskosten en laat ze maar teruggaan, oké? Ik knikte en liep schoorvoetend naar het café. In het café aangekomen zag ik de twee al zitten wachten. Ze stelden ze zich voor als, Orlando en Tau. Ik vertelde hun dat het niet doorging, dat mijn vrouw twee slaappillen in had genomen en dat ze maar naar huis moesten gaan.

‘Dat is toch geen probleem, seks met een slapende vrouw is ook geil’ zei Orlando, die duidelijk niet onverrichter zake terug wilde gaan. Opgewonden nam ik ze toch mee naar ons huis. We dronken nog even wat in de kamer en toen nam ik ze mee naar boven. In de slaapkamer zagen ze mijn vrouw liggen.

Ze liepen naar haar toe en bekeken haar gezicht. ‘Mooie vrouw’ mompelden ze. Ze kleden zich uit en gingen hun onderlijf wassen, ik had ze al gezegd dat ze van mij alles met Marion mochten doen.

Even later zaten ze beiden naakt op de rand van het bed, ieder aan een kant. Het dekbed was al snel van haar afgehaald. Marion lag op haar zij en had alleen een shirt en slipje aan. De handen van de mannen streelden haar benen en haar borsten. Mij lul klopte in mijn broek van geiligheid. Ik haalde hem eruit en speelde ermee terwijl ik gefascineerd keek naar het schouwspel. Marion werd op haar rug gedraaid; haar shirt werd omhooggeschoven.

Daar lag ze, mijn mooie Marion, haar borsten gestreeld door vreemde handen. Orlando pakte de hand van Marion en legde die op zijn lul. Hij duwde de vingers om zijn zwarte paal, hield de hand zo vast en masturbeerde zich zo langzaam. Tau had intussen zijn hand in haar slipje geschoven. Even later tilden ze haar onderlichaam op, trokken haar slipje naar beneden en deden haar benen wijd. Het was een prachtig gezicht, mijn Marion, helemaal naakt, benen wijd en twee geile mannen die op het punt stonden om haar te gaan gebruiken.

Orlando pakte haar hand weer vast en legde haar vingers weer om zijn lul heen en hield die stevig vast. Tau had zijn hoofd tussen de benen van Marion geplaatst en likte haar mooie kutje, hij maakte zijn vingers nat en schoof eerst een vinger en toen twee vingers bij haar naar binnen. Dat ze totaal niet reageerde deerde hem niet. Orlando kneedde haar borsten. Gelukkig reageerde het lichaam van Marion, ze werd nat en kreeg zelfs harde tepels. Tau probeerde Marion te kussen, hij duwde met zijn tong haar mond open en liet er wat spuug inlopen.


Nu was het de beurt aan Tau. ‘Rot eens op, Orlando, zei hij ‘ laat nog iets voor mij over. Hij knielde tussen de benen van Marion en duwde keihard zijn lul in een keer naar binnen. Zwetend neukte hij tot hij bijna klaar kwam. Hij moeste even bijkomen en dat gaf Orlando de gelegenheid Marion voor de tweede keer te nemen. Dat ging zo drie kwartier door. Marion werd geneukt zoals ik me dat had voorgesteld, erger nog ze werd gewoon gebruikt! Ik haalde ondertussen even wat te drinken. Toen ik weer de slaapkamer binnen kwam zaten Orlando en Tau op de rand van het bed en hadden ze Marion weer gewoon op het bed gelegd.

Met ons drieën draaiden we Marion op haar buik en legden we een kussen onder haar onderlichaam en deden we haar benen nu goed wijd. Orlando en Tau likten haar kut om beurten, waarna ze haar om beuren vreselijk diep en hard neukten. Ze stopten alleen om te voorkomen dat ze klaarkwamen. Marion werd aan haar enkels weer naar de rand van het bed getrokken, haar voeten hingen op de vloer. Tau zette zijn lul tegen haar kont aan, maar dat lukte niet. Logisch, hij zou de eerste zijn. Met wat vaseline lukte het even later wel. Zijn lul, die langer maar minder dik was dan die van Tau gleed langzaam naar binnen. Tau pakte Marion onderdoor bij haar kut en neukte haar kont steeds harder. Vol verbazing bekeek ik dit geile schouwspel.

Aan zijn gezicht zag ik dat hij klaar ging komen. Zijn lichaam begon te schokken, zweet parelde op zijn rug en voorhoofd. Tau kneep in de billen van Marion en hield haar stevig bij haar heupen beet. Toen kwam hij klaar. Met veel lawaai spoot hij zijn lading in de kont van Marion. Steeds langzamer gingen zijn bewegingen totdat hij helemaal leeg was. Blazend van inspanning liet hij zijn lul uit haar glijden, hij pakte een handdoek en veegde het zweet weg. Het witte zaad stroomde uit Marion’s kontje. Ik veegde het weg en langzaam sloot haar kontje zich voor mijn ogen.

Orlando en ik legden Marion nu weer op haar rug, met nu een kussen onder haar billen. Orlando stortte zich op de kut van Marion. Speelde met haar clit, zoog eraan en trok zachtjes de schaamlippen uit elkaar. Toen zijn lul weer voldoende omvang had schoof hij hem bij haar naar binnen.

Gefascineerd keek hij hoe zijn dikke lul steeds dieper in de kut van Marion ging. Af en toe keek hij naar boven pakte dan een van haar borsten beet en neukte haar als een bezetene. Na ruim vijf minuten kwam ook hij met schreeuw in haar kut klaar. Orlando pompte het laatste beetje zaad uit zijn lul en kneep er zachtjes in totdat iedere druppel eruit was.

Orlando haalde zijn lul eruit. Het zaad stroomde uit haar kut en Orlando ving een grote klodder met zijn vingers op, hij opende de mond van Marion en liet die klodder in haar mond verdwijnen. ‘Als ze wakker was geweest, had ik in haar mond willen spuiten’ gaf hij als verklaring. Orlando sloot haar mond en streelde haar keel een slikreactie volgde. Marion had voor het eerst sperma doorgeslikt.

De mannen kleedden zich aan en ik liep nog even met ze mee naar het café. Thuisgekomen rende ik naar boven. Marion lag er nog net zo als we haar achtergelaten hadden. Naakt, met een kussen onder haar kont.Ik verzamelde al het zaad uit haar kut en kontje en liet het voorzichtig in haar mond lopen, ik moest haar meerdere keren laten slikken zoals ik van Orlando had gezien en al het negerzaad verdween in haar keeltje, wat een geile gedachte, mijn slet had twee flinke ladingen negerzaad geslikt!

Snel maakte ik haar schoon, trok mijn kleren uit en neukte haar. Ik kon het niet lang ophouden en kwam natuurlijk in haar mond klaar klaar.Ze moest wer slikken

Uitgeput maakte ik haar weer schoon, en ging naast haar liggen.

De volgende morgen toen ze wakker werd, was ze nog wat duizelig van de pillen en voelde ze iets raars in haar buik. Dat zal vast het vele en vreemde zaad zijn geweest!

Maar ze dacht dat ze last had van de slaappillen.

Ze moest eens weten! Een dezer dagen zal ik haar de foto's laten zien, ben benieuwd....

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!