Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Deel 1.

-Vicky's lot.

Het liep een beetje uit de hand, ons spelletje. Het was allemaal vrij onschuldig begonnen, met de nodige lol, maar gaandeweg waren de vragen of opdrachten steeds minder onschuldig geworden.

Laat ik me eerst even voorstellen: Ik heet Vicky, achternaam doet er niet toe, ben 18 jaar en net van school........., het soort school met één bijzonderheid, mijn ouders vonden het leuk om mij op een echte meidenschool te doen! Geen jongens in de klas. Een heel gemis, dat kan ik jullie wel vertellen. Hoewel, met mijn 1m69, donkerblond haar, grijze ogen, 56 kilo en cupmaat 83c zie ik er best goed uit al zeg ik het zelf en ondanks of juist misschien dankzij de meidenschool heb ik aan belangstelling van jongens zeker niet te klagen. 

En mochten jullie zich dat soms afvragen: NEE, ik ben geen maagd meer. 

*****Dat moest mij nu net weer overkomen. Ik had een "Dare" kaart getrokken met als opdracht: 

"Durf een sexdate te maken via een chatroom op internet met een zwarte man tussen de 25 en 35 jaar". 

Jullie zien dus wel in wat voor stadium ons spelletje was beland. Nou was ik al eerder met een jongen die ik nauwelijks kende naar bed geweest, dus dat was geen punt. Alleen die was blank en dan ook nog eens ongeveer net zo oud als ik. Bovendien had dat zich voornamelijk afgespeeld op een donkere parkeerplaats op de achterbank van een auto. Niet bepaald comfortabel. 

Dit was toch wel andere koek, dacht ik zo. Ik hield me echter groot, zei dat het een "koud kunstje" zou worden en was op de uitdaging ingegaan.

*****

De zenuwen gierden door me lijf toen ik mijn PC opstartte en chatpagina.nl opzocht. 

Gedurende minstens een uur stroopte ik diverse chatrooms af, waar ik steevast inlogde met "sletje19_4U" maar, hoewel ze als vliegen op de stroop op mij af kwamen, (zelfs mannen van in de 50), kon ik geen geschikte kandidaat vinden totdat ik, met de moed der wanhoop inlogde op een Engels talige chat met de veelbelovende naam "Ebony Dreams:".

Het was er druk. 

Zeker zo'n dertig mannen en vrouwen waren er aan het chatten en de meest erotische zinnen op het scherm verschenen. 

De meeste mannen droegen klinkende namen die niets te wensen overlieten als, BigBlackcock9", BlackMambo, HotBlackCock4u, HungBlackDong11", LongThickandBlack10".

Hoe ze het voor elkaar kregen weet ik niet maar sommigen lieten voortdurend foto's zien van meisjes (meestal blank net als ik) die in de meest uiteen-lopende standjes door zwarte mannen werden genomen. Of het nu aan mij lag of niet, maar onveranderlijk leken die negers behoorlijk groter te zijn geschapen als waar ik tot nu toe aan gewend was. Mijn ogen rolden zowat uit mijn hoofd. Zo'n chatroom was ik nog niet eerder tegen gekomen. Na een tijdje gekeken te hebben; Ik was zo zoetjes aan behoorlijk heet geworden en zat al een tijdje met mijn hand tussen mijn benen, besloot ik nog maar eens een poging te wagen. 

Met weinig hoop overigens, want wat kun je nu verwachten op een Engelse site?

In mijn beste Engels vroeg ik: "Hey guys, girl from Holland here. Any Dutch men around?"

Tot mijn stomme verbazing meldde er zich bijna direct een man die zich "BlackMeat 9" noemde.

"Hey, Sletje," - antwoordde hij, "32 jarige geile neger hier met een lul van 23cm. Zin in een chat. Ffff privé?"

"Oké." Liet ik hem weten en dubbel klikte op zijn naam. 

Een apart window verscheen met alleen zijn, en mijn naam.

"Hey, baby, waar kom je vandaan?"--

"Uit Rotterdam."

"OK. Amsterdam hier. Hoe zie je eruit en hoe oud ben je?"

"Ik ben 1m 69, slank, weeg 56 kilo, donkerblond met grijze ogen," dreunde ik mijn verhaaltje op zoals ik al meer gedaan had die middag, "Cup 83C en ik ben 18." voegde ik er eerlijk aan toe.

"Klinkt goed, baby. Lekker geil en jong."

"Toch niet te jong? Ik ben geen maagd meer, hoor!" dorst ik hem te vertellen.

"Te jong? Nee, hoor, ben je gek. Mooie leeftijd juist. Geen maagd meer, hè? Al is met een zwarte man geneukt?"

"Nee, nog nooit. Alleen maar blanke jongens."

"Nou, je weet niet wat je mist, baby. Eénmaal geneukt met een zwarte, wil je nooit meer een ander," pochte hij. 

Wist hij veel dat ik daar nu juist naar op zoek was.

Er gingen nog meer van dat soort "reclameboodschappen" heen en weer, waar-bij ik mij, eerlijk gezegd, gedroeg of ik al jaren ervaring had met cyber-sex. 

Ik zoog hem woordelijk af terwijl hij mijn kutje likte, waarna hij mij op zijn hondjes een enorme beurt waarbij ik kreunde en steunde of het echt was en ik hem smeekte om me harder te nemen met zijn lekkere, grote pik tot wij uiteindelijk deden of wij een enorm orgasme hadden. En dat allemaal voor de goeie zaak, een Date.

Daarna vroeg hij hoe ik heette en vroeg hij mij om een foto. 

Zelf heette hij Leroy, zei hij.

"Oké," tikte ik tezamen met mijn e-mail-addy, "Maar stuur me er dan ook één van jou." "Goed, schatje, doe ik." Hij gaf mij zijn addy terug. "Morgen, zelfde tijd ben ik weer hier. Zorg dat je er ook bent, kunnen we nog wat meer ervarin-gen uitwisselen. Bye, heet sletje, tot morgen."

Daarna was hij van m'n scherm verdwenen.

*****

Ik zocht mijn meest flatteuze foto en verstuurde hem naar het door hem opgegeven mailadres en wachtte gespannen op zijn antwoord. Dat kwam een half uurtje later.

"Hoi, lekkere slet. Wat een verschrikkelijk geil lijf heb jij. Daar zou ik best 'ns in het echt mee willen neuken. Kijk al uit naar morgen. Hete kussen op dat fantastische lijf. Hoop dat je mij ook de moeite waard vindt, baby. Tot morgen, schatje. Wees op tijd." 

Hij had van zichzelf een foto bijgesloten die niets te wensen overliet. Naakt, staand en met een enorme stijve. Ik mailde deze naar elk van mijn vriendinnen met de mededeling dat ik waarschijnlijk "beet" had.

*****

De volgende dag was ik minstens een kwartier te vroeg op de chat en hij ongeveer een kwartier te laat. Ik had al bijna de hoop opgegeven toen hij zich eindelijk meldde. Zonder ook maar een verontschuldiging, begroette hij me:

"Hey, geil sletje van me. Wat vond je van mijn foto? Er lekker van gedroomd vannacht? Zou je niet zo'n grote, zwarte in dat kutje van je willen? Ik zou je wel 24 uur achter elkaar kunnen neuken met dat lekkere lijf van je, baby."

Zo ging hij nog een tijdje door. 

Ik moet zeggen ik werd er behoorlijk nat van tussen mijn benen. Zo erg zelfs dat ik spontaan een heftig orgasme beleefde. Ongelooflijk, en dat alleen bij cybersex. Toen ik hem eerlijk opbiechtte dat ik van zijn verhaal echt was klaar gekomen, vond hij dat te gek en zei dat hij de hele tijd ook aan zijn pik had zitten trekken. 

Toen kwam het hoge woord eruit, niet in de vorm van een voorstel maar meer als een bevel:

"Ik wil een date met je, baby. Zorg dat je morgen om half drie op Centraal bent hier in Amsterdam. Dan zal ik je eens laten voelen wat neuken is! Pyjama hoef je niet mee te brengen, hoor. Alleen je tandenborstel. LOL."

Schoorvoetend heb ik toegestemd. Ik moest wel. Morgen was het vrijdag en zou ik van school moeten spijbelen maar dat moest dan maar. Ik mailde naar elk van mijn vriendinnen dat ik nu echt "beet' had en dat het morgen zou gaan gebeuren. 

Direct werd er teruggemaild dat Sylvie, een van het stel meiden, met me mee zou gaan om op een afstandje te kijken of ik het niet fakete. Ze zou op mij blijven wachten. Ik moest een uurtje bij hem blijven om met hem naar bed te gaan en als bewijs moest ik een condoom gevuld met zijn sperma mee terug brengen.

*****

Ik had me er helemaal op gekleed. Gelukkig was het warm, zo'n 24 graden, dus viel ik niet zo op in mijn topje van een dunne stof dat de vorm van mijn borsten extra benadrukte en alleen werd opgehouden door twee spaghettibandjes op mijn schouders. Het was rijkelijk laag uitgesneden wat een behoorlijk deel van mijn borsten te zien gaf en omlaag hing tot op zo'n vijf centimeter boven mijn navel. 

Verder droeg ik mijn jeans en had blote voeten in sportschoenen. Omdat ik stevige borsten heb kon ik met een gerust hart mijn BH wel thuis laten. Mijn tepels waren duidelijk zichtbaar in het topje. 

Mijn moeder had ik verteld dat wij, Sylvie en ik, naar een vrijdagavond voorstelling gingen van Marco Borsato in de Arena en dat wij daarna bij kennissen van Sylvie zouden slapen omdat het te laat zou zijn om de trein terug te halen. Mijn moeder accepteerde zonder meer mijn verhaal en had mij zelfs geld meegegeven. 

"Als reserve voor als er iets gebeurd," zei ze erbij.

Sylvie droeg een eenvoudige bloes en een mini rokje, niet zo'n strakke, maar een rokje wat je naar school aantrekt, met plooien aan elke zijkant. Zij hoefde immers alleen maar van een afstand toe te kijken of ik mijn afspraak wel nakwam!

De enige afspraak die Sylvie en ik maakte was dat we nadat Leroy met mij klaar was, naar een disco zouden gaan om ons eens lekker uit te leven. Van slapen zou toch niks komen, dachten wij.

In de trein werd weinig gesproken. Ik was teveel met me zelf bezig om met Sylvie over wat dan ook te praten. Ik weet zeker dat wanneer zij er niet bij was geweest ik rechtsomkeert had gemaakt! Het is nogal niet niks om een blind date te hebben met een man die je eigenlijk niet kent, maar die jou al uitgebreid had vertelt wat hij met je gaat doen wanneer je bij hem in bed ligt. Ik was dan ook bloednerveus toen wij op Amsterdam Centraal uit de trein stapten. 

Ik zocht de hal van het station af naar mijn date. Ik was al half en half blij dat ik hem niet kon vinden, maar toen zag ik hem ineens staan. 

"Dat is 'm," wees ik hem Sylvie aan. 

Gelijkertijd kreeg hij mij ook in de gaten en kwam op me toe. Zo in het echt leek hij nog meer spier dan op zijn foto. Sylvie maakte dat zij weg kwam om op een afstandje toe te kijken.

Met een , "Hey schatje," trok hij mij, alsof hij me al jaren kende, naar zich toe en zoende mij hard op mijn mond, waarbij zijn tong tussen mijn lippen wrong en rond ging in mijn mondholte. Zo was ik nog nooit gezoend en een voorproefje van wat mij te wachten stond. Hij trok zich niets aan van wie dan ook en perste mij met een hand op mijn achterste hard tegen zijn lijf. Toen hij me uiteindelijk los liet was ik bijkans buiten adem. 

"Kom op, we gaan." 

Leroy bleek een man van weinig woorden maar van veel daden. Het interes-seerde hem geen zier wat de mensen rondom ons heen van ons dachten. 

Zijn rechterhand gleed als vanzelfsprekend om mijn middel en duwde tegen de onderkant van mijn borst. Zo troonde hij mij mee naar de Metro. 

Bij het verlaten van het station keek ik nog even achterom naar Sylvie maar die was nergens meer te bekennen. Toch was ik er zeker van dat zij ons zou volgen. Dat was tenslotte de afspraak. Ik was me er levendig van bewust dat de hand van Leroy op de blote strook huid onder mijn truitje rustte en dat zijn pink en wijsvinger tussen mijn broeksband zat.

Hoewel er in de Metro zitplaatsen te over waren bleven wij staan Ik stond met mijn rug naar hem toe en met zijn arm rond mijn blote middel hield Leroy mij stijf tegen zich aan gedrukt. Hij liet er geen enkel misverstand over bestaan waar voor hij mij naar Amsterdam had laten komen. Met mijn haar uit de weg zoende hij mijn nek en likte langs mijn oor. Zijn hand schoof van mijn middel naar boven en onder de stof van mijn topje tot mijn borst vol in zijn hand lag. Zonder zich ook maar ergens om te bekommeren begon hij te knijpen en te kneden. Onder het dunne topje moet het voor iedereen die maar onze kant uitkeek duidelijk zichtbaar zijn geweest wat hij aan het doen was, terwijl ik met een hoofd als een biet tegen hem aangeperst stond en hem zijn gang liet gaan. 

Zijn hand brandde op mijn borst, mijn tepels werden hard en waren duidelijk zichtbaar in het topje.

"Je hebt een paar lekkere tieten aan je lijf, schatje," fluisterde hij in mijn oor.

"Ik heb al een behoorlijke stijve voor je," vervolgde hij en zoog aan mijn oorlelletje, "Voel je wel?" 

Met langzame obscene bewegingen wreef hij zich tegen mijn rug. Bij elke bocht drukte hij me nog dichter tegen zich aan en voelde ik meer dan duidelijk zijn grote, harde penis tegen mij aan drukte.

Tegen de tijd dat wij de Bijlmermeer naderde fluisterde hij, sabbelend op mijn oorlelletje,"We zijn er. Hier gaan we eruit. Nog even geduld, schatje, dan krijg je een beurt die je nooit meer vergeet."

We liepen ongeveer vijftien minuten voor we bij zijn flat kwamen. Tijdens de wandeling schoof Leroy zijn hand van achter geheel tussen mijn broeksband en liet hem liggen op de rechterhelft van mijn kont. Bij elke stap drukten zijn licht gekromde vingers in mijn naakte bil. 

"Mmmmm, een string, lekker geil." 

En hij kneep vertrouwelijk in zijn nieuw verworven bezit.

****

Hij was duidelijk de populaire jongen van de buurt, want zowat iedereen zei hem gedag en zo nu en dan werd hij staande gehouden voor een praatje. Ondertussen werd ik uitgebreid van top tot teen bekeken en gekeurd. 

Door, voor wat ik denk dat een goeie vriend was, werd gevraagd of hij nog langs kwam voor een biertje, maar hij antwoordde: "Nee, vandaag niet! Vandaag heb ik wel wat beters te doen. Vandaag heb ik dit schatje om mij bezig te houden. Zij is lekkerder dan wel 10 biertjes. Nietwaar schat?" 

En hij gaf mij een lange tongzoen. 

"Dat kan ik me met zo'n lijf wel voorstellen," werd er gegrinnikt, "Nou, als je hulp nodig hebt dan hoor ik het wel."

En al die tijd zat zijn hand tussen mijn broeksband op mijn achterste.........!

Hij woonde vijf hoog en er was een lift, maar die was kapot. Dat werd dus lopen. 

Ook tijdens het trappen lopen zat zijn hand nog steeds in mijn broek alleen nu halverwege mijn billen die hij kneedde en wreef . Als een schaap liet ik mij naar zijn "slachtbank" voeren.

Eenmaal binnen, Leroy had maar nauwelijks de deur dicht gedaan, was hij al over en om me heen. In de gang pinde hij me tegen de muur, zijn handen waren overal, zoende me hard op mijn mond en likte en zoog zich een weg langs mijn nek naar mijn oorlelletje. "Je ziet er in het echt nog geiler uit dan op de foto, baby. Wat denk jij? Zullen we er eens een fijne middag van maken?" fluisterde hij in mijn oor tijdens een korte adempauze.

Mijn antwoord niet afwachtend, als ik dat al had kunnen geven, zo was ik buiten adem, trok hij mij mee naar zijn slaapkamer, de naam nauwelijks waard, want er lag alleen een matras op de grond. 

Leroy begon zich gelijk uit te kleden, beginnend met zijn shirt. Ik stond erbij als een standbeeld en wist me met mijn houding eigenlijk niet zo goed raad terwijl hij zijn gespierde donkere lijf ontblootte. 

Hij had een fantastisch lijf met brede schouders en borst, armspieren als kabels, slanke taille en gespierde dijen. Blijkbaar bracht hij nogal wat tijd door in een fitness. En daarbij was hij echt donker, bijna zwart.

Voor een kort moment stond hij voor me met nog alleen zijn slip aan en zag hij dat ik nog geen enkel aanstalten maakte om zijn voorbeeld te volgen. 

Met de duimen achter het elastiek van zijn slip gehaakt gromde: "Hé, trut, schiet 'ns op. Uitkleejë! Ik wil wel eens zien wat ik in huis heb gehaald, baby. Maak er maar eens mooie show van." 

Terwijl hij zijn slip liet zakken trok ik het truitje over mijn hoofd en toen mijn hoofd vrij kwam, stond hij, recht op en naakt naar me te kijken. 

Mijn ogen gleden over zijn lijf en bleven hangen aan zijn middel. Mijn ogen puilden zowat uit en mijn mond viel open. Hij had tijdens het chatten echt niet overdreven. Hoewel nog niet eens stijf, hing zijn pik al halverwege zijn dijen. Hij was zoveel groter dan die paar waar ik HET mee gedaan had. 

Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik ben een slecht schatter, zoveel ervaring heb ik niet, maar naar mijn idee moest hij op zijn minst 25 cm lang zijn en zo dik als mijn pols. 

Terwijl ik me verder uitkleedde wist ik nauwelijks waar ik kijken moest. 

Ik aarzelde even bij mijn string maar liet die dan toch ook zakken, stapte eruit en kwam rechtop. Voor het eerst in mijn leven stond ik naakt oog in oog met een evenzo naakte man. 

Met obsceen slingerend lid was hij in 2 stappen bij me en deed met beide handen een greep naar mijn borsten, woog ze, kneedde het flexibele vlees en rolde de tepels tussen duimen en wijsvingers.

"Stevige tieten, precies zoals ik ze graag heb, baby," constateerde hij tevreden.

Hij boog zich voorover en zette zijn lippen aan een tepel. Likte erlangs en zoog erop met volle overtuiging. Een hand greep de mijne en vouwde mijn vingers rond zijn lul en door mijn hand op en neer te bewegen maakte hij mij duidelijk dat hij wilde dat ik hem aftrok. 

Onderwijl gleed zijn andere hand over mijn buik, kriebelde in mijn schaam-haar, en nestelde zich tussen mijn benen. 

Eerst 1, dan 2 en uiteindelijk 3 vingers gleden er bij mij naar binnen, en alsof het zo hoorde zette ik mijn benen iets uit elkaar om hem toegang te verlenen.

"Dat vind het hoertje wel lekker, hè? Je kut is al drijfnat!" "Ik ben geen hoertje," stamelde ik. 

Hij had gelijk; mijn vagina was drijfnat!

"Dat ben je wel, sletje. Anders was je nu niet hier."

Zijn vingers gleden snel in en uit en iedere keer wanneer zij langs mijn klitje wreven, schurkte ik tegen zijn vingers op. Zo stonden wij elkaar minutenlang op te geilen. Mijn onderbuik begon te trillen, en........., of het nu door de spanning kwam dat ik de hele dag al met me meedroeg en wat me nog nooit eerder was gebeurd, ik kwam binnen de kortste keren klaar op zijn vingers. 

Een alles overheersend orgasme overspoelde mijn lijf en het is dat ik me aan zijn schouders vastklampte anders was ik absoluut door me knieën gegaan. Uit alle macht klampte ik me aan hem vast en beet in zijn schouder om het niet uit te schreeuwen van het genot dat door mijn lichaam raasde.

"Ja, precies wat ik dacht, je bent een hete! Kom nu is het mijn beurt."

Nog maar nauwelijks van een orgasme hersteld werd ik ruw, ruggelings op de matras gedrukt en schoof Leroy op zijn knieën tussen mijn dijen.

"Nu gaat het gebeuren," dacht ik, barstend van de zenuwen, "Nu gaat hij me neuken!"

Leroy maakte me echter al snel duidelijk dat hij eerst wat anders wilde. Aan mijn schouders werd ik in zittende positie omhoog getrokken en presenteerde hij zijn grote, zwarte lid aan mijn mond.

"Open," beval hij, "Laat maar eens zien of je werkelijk zo goed bent als je hebt beweert."

Dit was nou precies waar ik zo bang voor was. Ik mocht hem dan wel cyber hebben afgezogen maar woorden zijn toch heel anders dan daden. Dit was hetgeen er op de muren in de toiletten op school stond geschreven en waar ik wel het één en ander over had gehoord van meisjes op school die duidelijk een grotere ervaring hadden dan ik. Dit was wat mijn vriendjes van mij wilden maar wat ik altijd geweigerd heb. In het echt had ik het nog nooit gedaan, was het tot dan toe ook niet van plan, en wendde dan ook snel mijn gezicht af.

Maar dit was Leroy.........! 

En Leroy accepteerde geen weigering. 

Hij greep me bij mijn haar, trok mijn hoofd weer in de juiste stand en duwde zijn penis tegen mijn lippen.

"Komt er nog wat van, teef?! Je wist het toch zo mooi te vertellen? Hier is je kans. Mond open!" 

Om zijn woorden kracht bij te zetten trok hij nogmaals hard aan me haar. Ik staarde vol afschuw naar dat gigantische orgaan dat daar onder mijn neus schokte en sperde toen uit pure wanhoop mijn mond zo wijd mogelijk open.

"Goed zo, schatje," prees hij me, "Da's al veel beter." 

Tevreden schoof zijn stijve verder mijn mond in. En ondanks dat ik mijn mond zo ver als mogelijk open had, had ik de grootste moeite om mijn lippen er omheen te krijgen. Aan mijn haar trok hij mijn mond heen en weer over zijn lul.

"Gebruik je tong, teef. Lik m'n lul en zuig 'm! Laat Leroy eens zien hoe hard je aan een beurt toe bent." 

Ik beefde als een rietje. 

Een vreemde nieuwsgierigheid trok door mijn lijf, nestelde zich in mijn hoofd. Ik begon mij af te vragen hoe een lul, speciaal zo'n grote zwarte, wel zou smaken. Dus ging ik moedig aan het werk. Eerst likte ik voorzichtig over de paarse eikel, proefde het dikke, zoutige voorzaad. Ik schrok van mezelf, van mijn overmoed en trok mijn hoofd terug........., althans dat probeerde ik, maar hij greep met twee handen om mijn hoofd en hield het in positie.

"Oh, nee, teef, zo kom je er niet mee weg! Doorgaan!"

Met zijn handen gaf hij het tempo aan, zijn heupen bewogen op hetzelfde ritme als mijn mond maar dan tegengesteld. Iedere keer wanneer hij de ingang van mijn keel raakte, kokhalsde ik en stikte ik er bijna in. Maar iedere keer haalde hij 'm net op tijd terug. Mijn hoofd liep rood aan van de inspanning. Leroy neukte mijn mond met langzaam toenemende snelheid. Bij iedere inwaartse stoot stak hij dieper in mijn mond. Ik probeerde zo goed en zo kwaad het ging mij te ontspannen zo dat hij verder kon. Niet makke-lijk met zo'n groot stuk gereedschap maar het lukte me toch. Tegenhouden kon ik hem toch niet. "Deep throating" noemden mijn vriendinnen dat.

"Zuigen, baby," spoorde hij mij aan. "Ik ben er haast."

Paniek sloeg toe. 

Dat hij klaar kwam in mijn mond was wel het laatste dat ik wilde. 

Maar Leroy gaf mij geen enkele keus. 

En wat Leroy wilde gebeurde ook! 

"Oh, shit," gromde hij, "Shit, baby, shit!" 

Onverwachts toch, zwol zijn penis op tot minstens tweemaal zijn toch al "abnormale" dikte, schokte heftig, schokte nog een keer, bleef schokken en braakte zijn zaad uit in mijn keel. 

Ik kokhalsde, probeerde het in mijn wanhoop uit te spugen, maar zijn lul liet dat niet toe. Ik moest wel slikken om niet te stikken. Zijn dikke sperma vulde mijn mond en leek mijn keel te verschroeien op weg naar mijn maag. Er leek geen einde aan te komen aan de stroom die ik te slikken kreeg. 

"Aaahh, dat is lekker,"zuchtte Leroy verheerlijkt, "Nou nog even schoon likken, schat!"

Uiteindelijk, na lang aarzelen van Leroy's kant, trok hij zijn pik uit mijn mond, keek op mij neer en grinnikte.

Het was niet bepaald een vriendelijke grijns.

"Zo, dat was dan het voorspel, baby. Nu komt het echte werk."

Nou zijn er mannen die, eenmaal een stijve, die ook houden. 

En........., ongelooflijk maar waar......, Leroy is één van die mannen! 

Leroy had nog steeds een gigantische stijve! 

En hij was duidelijk van plan die te gebruiken ook. 

En wel zo snel mogelijk! 

Nog geen tel later drukte hij me achterover en lag ik op mijn rug op de matras met mijn benen wijd uit elkaar met Leroy op zijn knieën tussen mijn dijen. Hij greep zijn lul, trok er nog even aan om hem nog wat stijver te maken.

"Hier, slet, dit is waarvoor je gekomen bent. Pak 'm, zet 'm tegen je kut en stop 'm erin."

Ik pakte hem met twee handen vast. Hij leek zo hard als staal en dik als mijn pols. Hij bewoog zich naar me toe en ik voelde de stompe kop tegen mijn kut. Met een grauw gleed hij naar binnen, greep hij mijn billen, trok me omhoog en ramde zijn lul in één keer tot op de bodem. 

Ik gilde........., natuurlijk gilde ik! Hij was zo groot en dik, en hard, en sterk! 

"Neeeeee........., oh, god........., Nee, Leroooooyyyy?! Niet doen, niet........., meerrrrr? Je doe me pijnnnn. Haalll 'mmm eruittt, asjeblief??"

Mijn rug boog en mijn billen kwamen omhoog van de matras toen mijn lichaam probeerde zich wanhopig aan de immense paal aan te passen. Hij trok terug en ramde hem er weer in, forceerde zijn lul nog dieper in mijn gefolterde vagina. Ik jankte van de pijn terwijl de dikke, stijve pik in mijn onderbuik stak, mijn poesje oprekte, bijna scheurde, het wijder maakte, het mogelijk maakte de grote omvang te kunnen bergen. 

Mijn kutlipjes omsloten de paal als een te kleine handschoen en ik realiseerde mij dat hij er helemaal in zat. Mijn benen kromden zich als vanzelfsprekend rond zijn middel, mijn hielen sloegen tegen zijn billen, trokken hem omlaag in een poging om de brute indringer nog dieper erin te duwen. 

Opnieuw stootte hij toe, dieper nog, het was ongelooflijk hoe diep, ik dacht niet dat hij er nog verder in kon. 

Plotseling schudde en trilde mijn lijf en kwam ik klaar. Zonder ook maar enige waarschuwing vooraf kreeg ik een, zo intens, orgasme als ik nog nooit had gehad. Mijn heupen schokten en mijn vocht overstroomde zijn harde lul. 

Leroy gromde terwijl hij opnieuw in mijn poesje stampte. Mijn achterste kwam omhoog van de matras om zijn stoten op te vangen en de massieve staf boorde zich nog dieper in mijn buik. Ik kreunde, steunde en hijgde onsamenhangend, "Oh god........., oh, gutttt........., oh, aaaiiiieee.......... Oh, godddd." 

*****

De zon was allang onder en nog stond Sylvie in de hal van het flatgebouw op haar vriendin te wachten. 

"Waar blijft die trut toch?" dacht zij kwaad, "We hadden al bijna op weg naar die disco moeten zijn!"

Ze was al een paar keer naar boven geweest en langs de deur gelopen van de flatwoning waar zij Vicky samen met die neger naar binnen had zien gaan. De eerste keer na zo'n anderhalf uur wachten en Vicky nog niet was verschenen. 

Die keer had zij zelfs door een spleet tussen de gordijnen naar binnen staan gluren, maar, hoewel het licht in de kamer al vroeg brandde, had zij maar weinig kunnen zien. Wel had zij een gedeelte van een matras gezien die op de grond lag. Ze had haar gezicht zo dicht mogelijk tegen het glas gedrukt maar ze had helaas niet meer kunnen zien dan een gedeelte van een wandspiegel waarin een wat groter deel van die matras weerspiegeld werd. 

Het was vooral datgene wat er op de matras gebeurde dat haar aandacht trok.

Een paar jonge blanke vrouwenbenen, wijd uit elkaar, met daar tussen, tegengesteld, een paar gespierde, donkere mannenbenen, kennelijk van een neger. Met een beetje draaien van haar gezicht tegen de ruit kon ze goed zien dat de kont van de neger hard op en neer wipte op het vrouwenonder-lijf. 

Het was duidelijk dat de neger het meisje een enorme beurt gaf, temeer omdat, toen Sylvie haar oor tegen het raam drukte, zij het meisje onophoudelijk hoorde kreunen en steunen, "Oh god........., oh, gutttt........., oh, aaaiiiieee.......... Oh, godddd." klonk het monotoon. De benen van het meisje vlogen alle kanten uit, zo hard werd zij bereden. 

Meer als dat was onmogelijk te zien, maar wel herkende zij in het gouden kettinkje om de linker enkel van het meisje haar vriendin Vicky die daar op zo'n gewelddadige manier werd geneukt. 

Naar wat zij zag en hoorde benijdde zij haar vriendin allerminst.

Het geluid van een dichtslaande deur vanuit het trappenhuis stoorde haar en snel maakte Sylvie dat zij weg kwam. 

Op de trap kwamen haar twee Antillianen tegemoet en ze was er zeker van dat de twee wanneer zij omhoog keken, zij recht onder haar mini konden kijken. De twee bekeken haar grijnzend van top tot teen maar lieten haar gelukkig ongestoord passeren. Beneden in de hal nam zij gelaten haar plaats weer in, in de veronderstelling dat het niet zo lang meer kon duren.

*****

Het was echt ongelooflijk, elke stoot benam me de adem, schreeuwde ik geluidloos als antwoord op het genot vermengd met pijn. Mijn stotende heupen kwam hem gretig tegemoet bij elke heftige stoot van zijn scherpe lans in mijn pijnlijke poes. Ik lichtte mijn hoofd op en staarde zo goed en zo kwaad als het ging tussen onze zwetende lijven door naar de dikke, zwarte staaf die mij met zo'n geweld penetreerde. 

Ik kon maar niet geloven dat ik in staat was zoveel, zo groot en zo dik in zijn geheel kon hebben. Met mijn vriendje had ik gemeenschap gehad, maar deze man naaide mij pas echt, liet mij merken wat neuken nou eigenlijk betekende.

Na bijna een uur was het aantal keren dat ik een orgasme had al niet meer te tellen. 

En het ging maar door. 

Leroy neukte mij in elke denkbare positie die ik kende of waarvan ik wel eens had gehoord maar nooit was ondergaan. Feitelijk neukte hij mij ook in een groot aantal posities waar ik nog nooit van had gehoord, laat staan dat ik ze ooit had gedaan. 

En al die tijd praatte hij op me in, "Dat vind mijn hoertje lekker, hè? Zo'n grote, zwarte lul in haar kleine kut. Vertel Leroy eens hoe lekker je het vindt? Ooit al eens zo lekker geneukt, baby? Ik hoor niet wat je zegt. Hoe voelt het met zo'n zwarte lul in je kut? Nou?" 

En ik kon alleen maar kreunen en steunen, "Oh, mijn god. Ja........., lekkerrrr. Zo... goeddd. Noggg noooiiit.........zo lekkerrrr. Je.........zwarte......... lullll issss zooo......... GOED... ZO LEKKERRRR! Aaaaaiiiiieeeeee!" 

En opnieuw kwam ik daverend klaar.

*****

Op het laatst, hij was minstens al anderhalf uur met me bezig, zat ik op handen en knieën voor hem en neukte hij me op zijn hondjes. 

Hij bracht me juist in een nieuw orgasme toen ik hem hoorde grommen, "Hou je vast, baby. Het is mijn beurt. Ik ga in je kut klaar komen."

Door Leroy's woorden gecombineerd met zijn daden bereikte ik een enorme climax, precies op hetzelfde moment dat Leroy zijn zaad in mijn onderbuik spuwde. Het leek wel of er een vulkaanuitbarsting in mijn onderbuik plaats vond. Minutenlang spoot zijn lul het hete sperma met forse, verschroeiende stralen in me, vulde me tot mijn vagina overliep en hij uiteindelijk op mijn rug ineen zakte. 

Langzaam voelde ik zijn lul verslappen tot hij met een luide plop uit mijn natte spleet verdween. Leroy liet zich van mijn rug afglijden tot hij naast me lag. Ik voelde me dodelijk vermoeid, draaide me zonder een woord op mijn zij en sloot m'n ogen. 

Ik merkte nog maar nauwelijks dat Leroy een borst vastpakte en zich dicht tegen mijn rug aannestelde. Direct daarna wist ik niets meer en was totaal van de wereld.

*****

Meer dan een uur later was Vicky er echter nog niet en begon Sylvie zich nu toch wel wat ongemakkelijk te voelen. Zij had al een aantal keren dezelfde mensen in en uit zien gaan, mensen die steeds vreemder naar haar keken en zich kennelijk afvroegen wat zij daar deed. Ook die twee zwarte jongens had zij alweer een keer uit zien gaan en toen de twee na korte tijd weer terug kwamen waren zij in gezelschap van nog een derde. 

Eén van hen bleef vlak voor haar staan en vroeg brutaal of zij soms op hem stond te wachten. Sylvie gaf hem eerst geen antwoord, keek een andere kant op, maar toen hij aanhield, verzocht zij hem vriendelijk "op te rotten" en haar met rust te laten. Lachend waren de drie toen maar door gelopen.

Ze ging voor de tweede keer naar boven na nog eens een half uur te hebben gewacht. 

Nog geen taal of teken van haar vriendin. 

Doelbewust stevende zij af op de flat en gluurde weer naar binnen. Eerst zag zij helemaal niets maar toen zij zich weer wat dichter naar het glas bewoog kon zij nog net twee onderlijven zien, zwart/wit, als lepeltjes in elkaar gepast. Een grote zwarte hand stak hoog tussen de blanke dijen van haar vriendin. Ze lagen doodstil tegen elkaar en Sylvie realiseerde zich dat de twee lagen te slapen. 

Even had zij het idee om hard op het raam te bonzen om de twee zo te laten weten dat het de hoogste tijd was om te gaan, maar dat dorst zij toch weer niet. Traag liep zij de trap weer af, totdat zij, net halverwege, een besluit nam. Ze had er genoeg van! Ze zou Vicky waarschuwen dat zij mee moest komen anders ging zij alleen naar huis. Tenslotte was Vicky al lang en breed haar 'durfkaart" nagekomen dus wat let haar?

Met snelle sprongen rende zij de trap op naar de etage waar zij wist dat Vicky was. Ze was nog maar net twee trappen verder, net voorbij de derde etage, toen zij achter zich een galerijdeur open hoorde gaan en snelle voeten haar achtervolgden. 

Hé, loop eens niet zo snel, baby," hoorde zij achter zich en werd van achter vastgegrepen. "Waar gaan we naartoe?" 

Een sterke arm gleed om haar middel en trok me die paar treden weer af die Sylvie net genomen had.

"Laat me los, klootzak," schreeuwde zij, niet wetend wie haar aan de arm had vastgepakt,"Waar ik naar toe ga? Dat gaat je geen moer aan."

"Hé, da's nou ook onvriendelijk? Niks mee te maken? Dat denk je maar. Als bewoner hier zorg ik er ook voor dat er geen verdachte personen hier rond lopen. Je weet maar nooit met al die dealers hier in de buurt. En jij bent hier toch vreemd, is het niet? Ik heb je tenminste hier nog nooit gezien. Deal jij hier soms?"

"Maar ik........., nee, natuurlijk niet! Ik ben geen dealer! Ik moet naar me vriendin?" 

"Oh, ja? En waar is die vriendin dan wel? Ken ik die?" 

"Nee, eh, ja. Nee, die ken je niet." 

Sylvie was nog steeds gevangen in 's mans sterke arm en hoewel zij probeerde zich los te wringen en zo haar lichaam in alle bochten wrong om zich te bevrijden, lukte haar dat niet. 

"Ze is........., ze is daar ook op visite." 

"Bij wie?" "Weet ik nie, 't Is op de vijfde. Leroy heet ie, geloof ik."

"Wat?" De jongen barste in lachen uit. "Bij Leroy? As je daar op wacht kan je wachten tot je een ons weegt. Kom maar mee. Dan kan je beter bij mij thuis wachten. Zit je tenminste op je gemak." 

Hij hikte nog na terwijl hij Sylvie met zich mee trok. Toen zij protes-teerde, dat hij haar los moest laten en dat zij geen zin had om met hem mee te gaan, drukte hij eenvoudigweg een hand op haar mond en smoorde zo haar protesten. 

"Ssttt. Je hoeft voor mij niet bang te zijn hoor. Ik doe je niks wat jij niet wil, hoor." 

Met zijn voet schopte hij op de galerij een deur open en trok haar naar binnen, een gang door en een kamer in.

*****

Leroy haalde mij uit mijn slaap omdat hij, het wachten beu, mij ruw op mijn rug draaide en met zijn handen mijn benen ruw uit elkaar trok om er vervol-gens weer tussen te kruipen.

Ik had geen idee van tijd, maar door een spleet tussen de gordijnen zag ik dat het buiten donker was. Ik moest zeker een paar uurtjes hebben geslapen en tot mijn schrik realiseerde ik me dat ik allang met Sylvie in de disco had behoren te zitten. Ik had al meer dan voldaan aan mijn opdracht. Die arme Sylvie zal het wachten wel hebben opgegeven, dacht ik nog.

Leroy was het duidelijk niet met mij eens toen ik hem hakkelend vertelde dat ik nou toch echt weg moest. 

Nog voor ik maar op enigerlei wijze kon protesteren werd ik aan mijn heupen omhoog getrokken en ramde hij met kracht zijn inmiddels weer keiharde lul diep in mijn al zo geplaagde kutje. Gelukkig was ik nog goed nat van de eerste keer, dus kon ik hem dit keer redelijk gemakkelijk aan. 

Leroy haalde zijn lul een aantal keren fors heen en weer en toen hij er zeker van was zich naar behoren te hebben geïnstalleerd, trok hij me verder omhoog tegen zijn borst. Met zijn zwarte heipaal diep verankerd stond hij op. Het kostte hem geen enkele moeite mij op te tillen. Automatisch klemde ik mijn armen rond zijn nek en mijn benen rond zijn middel.

"Wat ga je doen? -- piepte ik in zijn oor terwijl ik mijn best deed om mijn volle 56 kilo niet ten volle op zijn penis te laten rusten.

"Jou mijn huis laten zien, baby," grinnikte hij. 

Zijn grote handen groeven in het vlees van mijn billen en met het grootste gemak, alsof het een pop betrof, haalde hij mij over zijn lul heen en weer. 

Hij leek nog meer op te zwellen dan hij al was. Daarna begon hij te lopen. Met grote stappen beende hij door de kamer en door de gang. Bij elke stap bewoog zijn penis met korte stoten in mijn onderbuik en al gauw begon het tot diep in mijn buik heet te tintelen. 

Bij de eerste kamer die we zo binnen gingen, gromde hij in mijn oor: "Dit is de logeerkamer." 

Gelijktijdig neukte hij me zo hard en diep dat ik maar nauwelijks de kamer zag. Ik stond in vuur en vlam.

Na mij zo'n vijf minuten op zijn lul heen en weer te hebben gehaald ging het via de gang naar de volgende kamer.

"Dit is mijn woonkamer," gromde hij in mijn oor, zijn adem voelde heet in mijn nek.

Hij drukte me met mijn rug tegen de muur en begon weer mij weer met forse halen te neuken. Tussen hem en de muur geklemd gaf hij zijn handen goed de kost en liet ik me meer dan gewillig betasten. Zijn handen waren overal, voelden aan me borsten, knedend en knijpend, rolde de tepels tussen duim en wijsvinger tot zij gloeiden als hete kooltjes, tot zijn handen eindelijk tot rust kwamen op mijn billen. 

Zo liet hij mij zijn hele flatje zien, de keuken, zijn badkamer, een tweede zijkamertje en zelfs de gang waar alle ruimten op uit kwamen. En alsmaar was daar die gekmakende, stotende penis, op en neer gaand in mijn onder-lijf.

Eindelijk terug in zijn slaapkamer drukte hij me, zonder me ook maar een moment rust te gunnen, op de matras en met een, "Mijn beurt weer, schatje," neukte hij zich naar een spetterend orgasme. Minuten lang ontlaadde hij zich diep in mijn onderbuik totdat hij zich met een tevreden zucht verslapt terugtrok.

Uitgeput, totaal van de wereld, lag ik naast hem uit te hijgen. Vergeten dat ik eigenlijk weg moest omdat Sylvie buiten op mij stond te wachten. Het enige waaraan ik nog dacht........., waaraan ik alleen nog maar kon denken, was aan die enorme lul van Leroy en het genot dat hij mij daarmee gaf.

Ik maakte dan ook totaal geen bezwaar dat mijn hoofd in de richting van zijn slap hangend orgaan werd geduwd.

"Zuigen, teef! Breng 'm overeind, maak 'm hard zodat ik je weer kan naaien!"

*****

Op wankelijke benen zocht ik de volgende morgen mijn kleren bij elkaar en kleedde mij, steun zoekend tegen de muur, zo goed en kwaad als het ging aan.

Bij de deur kwam hij me achterna, trok mij in zijn armen en kuste me heet en langdurig. 

"Ik heb in tijden niet zo lekker geneukt, schat," zei hij, "Je bent een hete, lekkere teef met een heerlijk nauwe kut. Als je nog eens zo omhoog zit, weet je hoe je mij kunt bereiken, ja? Doen we het nog eens zachtjes over." 

Grinnikend liet hij me los, deed de deur voor mij open en duwde me naar buiten. De deur sloot achter me, terwijl ik voorzichtig,met stijve benen en met zichtbare moeite de galerij en de trap afstrompelde op weg naar de Metro.

Natuurlijk was Sylvie al verdwenen. Het deed mij ook weinig moet ik zeggen, wanneer ik in haar plaats was geweest had ik hetzelfde gedaan.

*****

Tot mijn stomme verwondering stond Sylvie op het perron met twee zwarte jongens te praten. Ze was druk in gesprek en had mij pas in de gaten toen ik naast haar stond. Tot mijn nog grotere verbazing nam zij zoenend afscheid van de twee, die zich dan ook langdurig niet onbetuigd lieten.

"Moest dat allemaal nou zo lang duren," snauwde Sylvie mij toe toen wij eindelijk alleen stonden, "Je bent de hele avond en nacht daar boven geweest, en ik maar wachten. Een uur hadden we toch afgesproken?!" 

Ik kon alleen nog maar mijn schouders ophalen. Wist zij veel!

De laatste trein naar Rotterdam hebben we nog net gehaald.

Einde.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!