Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ze was een jonge meid. Menig jongen keek naar haar om als ze passeerde. Haar 175 centimeter lange lichaam was mooi slank. Haar benen leken oneindig lang. Het duurde dan ook even voordat je bij haar heupen aan kwam, als je je blik vanaf haar voeten naar boven liet glijden. Een cup C maakte dat deze lekkere meid ook nog wat had om aan vast te houden. Dianthe was dus hot. De blik in haar ogen en de houding konden haar soms een beetje bitchie doen overkomen. Echter, wie haar kende, wist dat ze een lieve en leuke meid was.
Dianthe was vaak te vinden in de manege. Ze reed paard. Dit was haar een naar grootste passie. Een ding ging er boven het berijden van deze viervoeter. De grootste passie van deze meid was de jongens. Dianthe had er een kunst van gemaakt om ze te verleiden en versieren. Regelmatig maakte ze de jongens in haar omgeving gek. Dit deed ze zowel door kleding als door gedrag.
Deze dag was vermoeiend geweest. Dianthe had een lange dag school gehad. Het had haar half in slaap gesukkeld en chagrijnig gemaakt. De meid wilde zichzelf opvrolijken, want niemand van haar vrienden en vriendinnen konden afspreken. Daarom ging ze naar de manege. De meid kon zich daar goed plezier. Het paardrijden was niet alleen leuk, het wond haar ook op. Dianthe ging daarom ook altijd voor het paardrijden zichzelf goed verzorgen. Ze nam dan een goede douche. Dan schoor ze har kutje lekker kaal. Meestal was ze daardoor al nat voordat ze op het paard kroop. Dianthe was al een paar keer klaargekomen bij het rijden. Stiekem had ze dan moeten genieten zodat haar vriendinnen niets zouden merken.
Na het douchen koos ze lekkere lingerie uit. Ze had een bh van Marlies Dekkers die haar favoriet was. Ze had daar een mooi zwart exemplaar van. Het was een dure aanschaf geweest, maar het wond haar op. Daarom had ze die nu ook aan. Verder koos ze voor een witte broek, waarbij haar zwarte string lichtelijk zou doorschijnen, en een wit topje. Het openstaande decolleté zou daarbij haar dure bh verraden. Opgetogen was ze naar de manege gegaan.
Nadat ze wat had gereden op het paard, ging ze het beest in de stal borstelen. Ze was rustig bezig. Er was blijkbaar niemand in de stal. Sommige meisjes waren wel aan het rijden en er was ook een groepje dat les had. Dianthe droomde een beetje weg. Ze borstelde het dier rustig.
Ineens stond ze versteld van wat ze zag. Dit leek niet normaal. Ze wist dat ze hot was, maar dat deze hengst een enorme stijve pik zou krijgen, had ze niet verwacht. Ze had van schrik een gilletje geslagen. Met grote ogen keek ze naar de joekel van een penis.
Plotseling hoorde ze een stem achter haar. Het was een donkere zwoele stem. Verbaasd keek ze om. Dianthe keek in de ogen van een twee meter lange donkere man. Hij had een chocoladebruine huid en een kaal hoofd. Hij droeg een wit hemd dat zijn gespierde lijf accentueerde en dat ook een mooi contract verzorgde met zijn huid. Een zeer knappe neger die ze nog nooit had gezien. Hij vroeg haar waarom ze zo schrok. Dianthe bloosde. Ze voelde al het bloed van haar lichaam naar haar wangen stromen. Ze vertelde hem met schrik in haar stem, dat ze schrok van het ding onder het lichaam van het paard. De man keek ernaar. Zonder enige vorm van schaamte zei hij Dianthe dat ze vast alleen nog maar ervaring heeft gehad met die kleine witte pikjes van de Nederlandse jongens. Dat klopte. Met een knipoog zei hij dat ze vast niet zo geschrokken zou zijn geweest als ze al wel eens een donkere pik had vast gehad.
De geschrokken toestand had nu plaatsgemaakt voor een heel ander gevoel. Ze voelde zich geil. Botergeil. Ze stond met een donkere spierbundel te praten over het formaat van pikken. Zou hij ook zo’n grote hebben? Dianthe moest moeite doen om het niet te vragen. De man had dat door. Hij keek Dianthe aan. Zwoel zei hij dat ze wel een kijkje mocht nemen, maar dan wel aan het eind van de stalblokken, want daar zouden ze niet betrapt kunnen worden. Zonder wat te zeggen stond de meid op. Het tweetal liep naar het eind van de stallen. Daar was een leeg hok met opgeslagen strobalen. Dianthe nam plaats op een van de liggende balen. De man, wiens naam ze niet eens wist, kwam voor haar staan en trok zijn trainingsbroek van zijn billen. Haar ogen leken uit haar oogkassen te rollen. Ze had zo’n lekkere bruine lolly nog nooit gezien! Het apparaat was, niet eens volledig stijf, al zeker vijfentwintig centimeter. Haar hand omvatte het lid ongevraagd. Het voelde heerlijk aan, zo groot. Voorzichtig drukte ze haar lippen tegen zijn eikel. Hij genoot met gesloten ogen. Zijn lid stond nu op zijn hardst. Dianthe likte met haar tongetje langs zijn eikel, naar zijn ballen. Ze likte aan zijn geschoren ballen, terwijl haar hand aan zijn pik rukte. Ze sopte in haar broekje.
De meid stond op. De handen van de neger omvatten gelijk haar billen. Door de broek heen masseerde hij ze wat. Dianthe keek hem vurig aan. Ze smeekte hem haast om zijn enorme leuter in haar kutje te stoppen. De man liet zich dat geen tweede keer zeggen. Hij hield van zo’n geil sletje dat om zijn pik smeekte. De meid stroopte de broek van haar billen. Zijn hand ging gelijk in haar slipje. Een tevreden geluid kwam er uit zijn mond toen hij het kleddernatte kale kutje voelde. Twee van zijn grote vingers gingen op expeditie in haar grotje. Wat voelde dit goed. Zijn twee vingers waren al zo groot als de pik van een van haar laatste vriendjes. Dianthe trok de string weg en wierp haar topje uit. De donkere man leek zeer verrast om het setje van Marlies Dekkers aan te treffen.
De meid bukte voorover en leunde op een strobaal. Haar kutje was nu naar de man gericht. Ze voelde zijn reusachtige eikel tegen haar kutje. Langzaam drukte hij door. Zijn megaknuppel gleed naar binnen. Zo wijd was ze nog nooit opgerekt. Hij pakte haar bij haar heupen en ramde het laatste stukje van zijn lans naar binnen. Die zat. Dianthe kreunde van genot. Ze had nooit verwacht dat die pik in haar kutje zou passen. Nu voelde ze zijn ballen tegen haar kutje. Dit was magistraal. Hij begon haar ritmisch te neuken. Met lange halen. Zijn zware ballen kletsten elke keer tegen haar grotje. Wat was dit super. Hij begon haar steeds sneller te neuken. Een hand masseerde haar cup C door het zwarte setje. De man tilde de meid nu gewoon op. Hij legde haar op een strobaal met haar benen wijd. Ze was nog steeds gevuld. Hij nam haar nu hard, terwijl zij in het stro lag. Het prikken voelde ze niet, ze voelde alleen zijn lul die haar helemaal vulde. Dianthe was in de zevende hemel.
De donkere man neukte er flink op los. Hij wist dat het niet lang zou duren voordat hij zou komen. Dianthe voelde dat ook. Hij trok daarom zijn pik uit haar kutje. Die bleef half open staan. Dianthe kreeg de donkere eikel tegen haar mondje geduwd. Hij trok flink aan zijn pik. Bijna gelijk begon hij enorm veel sperma te spuiten. Het droop via de mondhoeken van de meid naar beneden. Flinke hoeveelheden kwamen daarom op haar zwarte bh. Dit was pas sex.
Dianthe nam voldaan afscheid van de man. Ze vroeg hem wanneer hij weer naar de manege kwam. Hij zei dat hij volgende dag wel wilde komen. Dianthe wilde weglopen. De man vroeg haar toen of een vriend mocht meekomen. De meid wist niet wat ze hoorde, twee donkere spierbundels in een paardenstal. Laat ze maar komen. Haar kutje stroomde nu al weer nat!
Reacties of MSN: frans1984 @ live.nl

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!