Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit is een vervolg op Hoe mijn vrouw een hoertje werd.

De volgende morgen was ik als eerste wakker en ging op het balkon een sigaret roken. Toen ik daar zo een tijdje stond hoorde ik ineens fluiten, keek eens rond waar het vandaan kwamen en zag Juan en de rest van die mannen staan met een sportzak. Juan stak zijn duim omhoog waarbij ik hem terug groette. Even later stopte er een busje van het hotel waar ze instapten, Juan ging er als laatste in en riep nog "Tot vanavond" en ze vertrokken.

Toen ik terug naar binnen ging was Ann ook wakker en vroeg wat er allemaal was. Ik antwoordde dat ze van Juan vandaag niet veel last zou hebben. "Waarom?" vroeg ze. "Wel" zei ik "Ze zijn juist vertrokken met heel de ploeg". "Zijn ze dan naar huis?" "Nee denk het niet" antwoordde ik "Hij riep toch 'tot vanavond'?" Haar gezicht fleurde terug een beetje op, waarop ik vroeg of ze vanavond toch van plan was om op de kamer te blijven. "Weet ik nog niet, vind het nogal riskant nu al met hem alleen, wie weet wat hij allemaal van plan is" was haar antwoord. Ik zei haar dat ze het zelf moest weten, als ze het niet wou moest ze het niet doen. "We zullen wel zien" zei ze en ging naar de badkamer om zich klaar te maken voor het ontbijt.

Na het ontbijt zijn we in de tuin aan het zwembad gaan liggen tot het middagmaal en dan terug naar het zwembad. Wat me wel opviel was dat ze in al die tijd bijna niks had gezegd, tot ik vroeg of ze mee iets ging drinken. We gingen onder een parasol op het terras zitten. Toen we daar eventjes zaten vroeg ze of ik even meeging. Ik keek haar vragend aan waarop ze zei dat ze hier een beetje verder in het dorp een lingeriewinkel had gezien. "Als hij vanavond dan toch moest langs komen heb ik iets om aan te doen" zei ze. Ik vroeg haar of ze het dan toch ging doen, waarop ze antwoordde "Alleen als jij het goed vindt. En ik wil achteraf ook niet dat je er misbruik van maakt of dat dat iets kapot maakt tussen ons".

De gedachte, mijn vrouw als hoer te laten gebruiken door iemand anders, maakte me wel geil en ik zei het haar ook. "Het zal maar eenmalig zijn" antwoordde ze. We stonden recht en gingen naar de winkel die op 10 min. wandelen was. Daar kocht ze een witte kanten body, met tussen de benen zo van die drukknopen, en bijpassende kousen. Ik vroeg haar of ze dat niet even moest aandoen om te zien of het wel goed was. "Zo dadelijk op de kamer" zei ze. We rekenden af en keerden terug naar het hotel.

In onze kamer nam ze het setje en ging ermee naar de badkamer. Even later stond ze er weer met haar nieuwe lingerie aan. Ik bekeek haar en zei dat ze het beter toch eens in de winkel had gepast, het was zeker een maat te klein. Haar borsten zouden eruit wippen bij elke stap die ze deed en haar tepels kwamen er zelfs een stukje uit en ook het streepje boven haar kut was duidelijk zichtbaar. Ze antwoordde kort "Als ik voor hoer ga spelen moet ik er zo maar uitzien ook". Ik suste haar met de woorden dat het een prachtig zicht was en dat ze er zo mee achter een raam kon. Ze glimlachte eens, draaide zich om en ging terug naar de badkamer.

Toen ik ze de douche hoorde open draaien ging ik ook naar de badkamer, deed mijn kleren uit en stapte erbij. Toen ze mijn handen op haar borsten voelde duwde ze die weg en zei "Niet nu, ik moet me een beetje sparen voor straks". We wasten ons, deden onze kleren aan en gingen naar het restaurant. Toen we net zaten zag ik het busje er weer aankomen en zei tegen Ann dat haar pooier er weer was. Nu liep haar hoofd een beetje rood aan en ze mompelde dat het nog niet zo ver was.

Even later kwamen ze ook het restaurant binnen en Juan kwam naar ons toe en vroeg of alles in orde was voor vanavond. An keek mij aan en ik zei dat ze er klaar voor was, maar dat er nog wat afspraken moesten gemaakt worden. "Ok\E9" zei hij "Zullen we straks doen, eet smakelijk" en ging bij die mannen zitten. Toen hij zat zag ik dat Juan tegen die gasten bezig was en dat ze regelmatig onze richting uitkeken.

Toen we gegeten hadden zijn we nog even aan de bar iets gaan drinken en dan terug naar boven gegaan. In de kamer zette ik mij in de zetel en Ann ging de badkamer in. Na 10 minuutjes ging ik eens zien wat ze aan het doen was. Ze had haar body al aan en was juist de nylons aan het optrekken. Ik zei dat ze er prachtig uit zag. "Laat me nu maar met rust" antwoordde ze "Het is al kwart voor negen en ik moet me nog opmaken". Ik gaf haar nog een kus en zei dat ik Juan al ging opwachten op de gang en dat ze haar GSM bij de hand moest houden voor het geval er iets was, en ging naar buiten.

Even later kwam Juan eraan met een fles wijn en twee glazen in de hand en vroeg of zijn hoertje er klaar voor was. Ik zei hem dat ik dacht van wel maar dat hij wel een beetje voorzichtig met haar moest zijn. Hij lachte eens en vroeg of ik een GSM had met Whats app er op. Ik knikte van ja. Daarop pakte hij de zijne en vroeg mijn nummer. Nadat hij dat had ingesteld bij hem zei hij "Ik hou je op de hoogte en zal af en toe wat foto's doorsturen" en klopte op de deur. Toen de deur open ging zei hij nog dat zijn mannen beneden aan de bar zaten en ging binnen.

Het gaf me wel een raar gevoel om uw eigen vrouw zo als hoer door een wildvreemde te laten behandelen. Ik was wel een beetje jaloers maar tegelijkertijd vond ik het wel spannend. Beneden aan de bar zag ik maar vier van die gasten zitten. Ik ging er heen en vroeg of ik erbij mocht zitten. "Ja natuurlijk" antwoordden ze en ik nam mee plaats aan de toog. Toen we zo wat aan het praten waren vroeg ik waar de rest was. "O" antwoordde er een "Die zijn de stad in om wat te feesten, we hebben vanavond vrij omdat we morgen naar huis vertrekken". Dan vroeg er iemand waar Ann was. Ik zei maar gauw dat die zich niet goed voelde en op de kamer bleef.

Na zo'n 20 minuten kreeg ik een Whatsappje. Toen ik het opende zag ik een foto van Ann terwijl ze Juan aan het pijpen was. Even later nog een, nu zat ze op haar knie\EBn op het bed en werd ze op zijn hondjes geneukt, met de tekst erbij 'Alles in orde hier'. Een van die mannen vroeg of er soms iets was. "Neenee niks aan de hand" zei ik gauw, maar ze geloofden mij precies niet. Volgens mij wisten die er meer van dan ze zich voordeden wat er aan het gebeuren was want elke keer als mijn telefoon ging waren ze geheimzinnig aan het lachen.

Even later kreeg ik weer een Whatsappje en nu kon ik mijn ogen niet geloven. Nu lag Juan op het bed met Ann op zijn pik, maar voor haar stond nog iemand die ze aan het pijpen was. En er moest nog een derde bij zijn want deze foto was van op een afstand genomen. Toen ik de volgende foto opende zag ik dat ze niet in haar kut werd geneukt maar in haar kont. Dat werd mij een beetje te veel en ik zei tegen de mannen dat ik weg moest. Maar ze probeerden me met van alles daar te houden met de woorden dat het feestje nog niet afgelopen was. Nu wist ik zeker dat ze er meer van wisten en ik zei "Verwittig ze maar boven" en ging weg.

Bij de kamer aangekomen bleef ik nog even aan de deur luisteren en hoorde hard gekreun en gehijg. Ik deed de deur voorzichtig open en voelde dat ze niet in het slot zat, en ging stilletjes naar binnen. Wat ik nu zag kon ik in mijn stoutste dromen niet voorstellen. Die andere vier gasten waren niet naar de stad maar waren hier! Ann zat op een pik en terwijl ze er een afzoog werd ze ook in haar kont geneukt. Ze werd uitgescholden als hoer, slet en trut, aan haar haar getrokken en op haar kont geslagen en zij deed niks anders dan kreunen. Juan en de vierde van die mannen stonden naast het bed aan hun pik te trekken.

Toen Juan me zag gaf hij een teken dat ik erbij moest komen. Eerst was ik wel kwaad maar het was wel geil om Ann zo afgeneukt te zien worden. Ik deed mijn broek uit en op dat moment kwam de jongen klaar die ze aan het pijpen was. Hij pakte haar stevig bij de haren en spoot haar mond vol terwijl hij riep dat ze moest slikken. Nadat hij was uitgeschokt trok hij zijn lul terug en beval haar om hem schoon te likken, wat ze ook deed. Toen hij schoon was kwam hij van het bed af, deed zijn broek terug aan en wou weggaan, tot hij mij ineens zag staan. Hij kwam naar mij en zei "Aan dit sletje gaan we nog veel plezier beleven" en ging weg.

Juan zei nu stilletjes dat het mijn beurt was. Ik ging voor haar op het bed staan en stak mijn half stijve pik in haar mond. Ze opende even haar ogen om te zien wie er nu voor haar stond en toen ze me zag schrok ze wel, maar ze zei niks en begon me te pijpen. Nu kwam de jongen die haar in haar kont aan het neuken was ook klaar en riep dat hij die hoerenkont vol spoot. Toen hij wat terug bij zinnen was trok hij zijn lul terug, kletste eens tegen haar kont en zei "Dat kontje ga ik nog meer neuken schatje", deed zijn broek aan en ging ook weg.

Nu zag ik mijn kans schoon om Ann ook eens in haar kont te neuken. Ik ging van het bed af en nam de plaats van de jongen in en begon haar hard te neuken. Intussen was de vierde jongen voor haar gaan staan en liet zich nu afzuigen. De jongen die haar kut aan het neuken was zei dat hij ook klaarkwam en spoot haar vol. Zodra ze dit voelde liet ze de pik uit haar mond en kwam ook luid kreunend klaar. Op dat moment kon ik mij ook niet meer houden en spoot een tweede vracht sperma die avond in haar kont. Ik trok mij terug en Ann rolde van die andere af, zodat ze nu op haar rug op het bed lag.

De jongen stond recht en ging naast haar staan, pakte ze bij de haren en zei "Proper likken teef" en stak zijn pik in haar mond. Toen hij schoon was pakte hij zijn broek, deed die aan en ging verder zonder nog een woord te zeggen weg. Die vierde gast wou nu tussen haar benen kruipen, maar ze duwde hem terug en vroeg of ze even mocht bijkomen. "Ok\E9" zei Juan "Je krijgt 5 minuten". Ze stond op en wankelde naar de badkamer. Toen ze juist weg was werd er op de deur geklopt. Ik pakte vlug een handdoek en sloeg die rond mijn middel en deed open. Daar stonden die andere vier gasten die daar straks bij mij in de bar zaten. Ze duwden mij opzij en zeiden "We hebben gehoord dat er hier een feestje aan de gang is en we komen meedoen".

Toen ze binnen waren keken ze eens rond en vroegen waar die hoer was. Juan antwoordde dat ze wel vlug zou terug zijn, dat ze even in de badkamer was. De mannen deden ook hun broek uit en er zei er een "Dat ze dan maar niet te lang meer wegblijft" en zette zich op het bed. Toen Ann even later uit de badkamer kwam schrok ze omdat er weer vier man was bijgekomen. Maar veel tijd om iets te zeggen kreeg ze niet want ze werd direct op het bed getrokken waar er al vlug een lul in haar mond verdween. Toen hij stijf genoeg was ging hij naast haar weg en duwde haar benen omhoog. Hij plaatste zijn eikel tegen haar kontgaatje en duwde hem er stukje bij stukje in, waarop hij zei "Man, die kont van dat sletje hier is zeiknat" en begon haar te neuken.

De volgende zette zich nu naast haar om zijn pik te laten stijf zuigen. Toen dat zover was legde hij zich op bed naast haar en trok haar op hem. Zijn lul ging als vanzelf haar kut in. De andere ging weer achter haar staan en duwde zijn lul opnieuw haar kont in. Zo werd ze zeker bijna een uur lang door iedereen die in de kamer was geneukt in kut, kont en mond, tot alles vol sperma zat. Het drupte gewoon overal uit. Nadat de mannen hun kleren weer hadden aangedaan en weg waren liet ik het bad vol lopen. Ik vroeg aan Juan of hij nog even wou helpen om haar er mee in te zetten want Ann lag nog in zwijm op het bed. Toen we haar recht trokken kwam er weinig reactie van haar en we droegen haar met twee\EBn naar de badkamer en zette haar er in.

Nu deed Juan zijn kleren ook aan. Voor hij wegging zei hij nog dat, als we terug thuis waren, hij ging bellen en dat we dan maar het best zouden opnemen want hij had de foto's op zijn gsm. Daarna trok hij de deur achter zich dicht. Ik ging terug de kamer in en pakte iets te drinken toen ik Ann hoorde roepen. In de badkamer zag ik dat ze er al een stuk beter uit zag tegenover daarnet. Ze vroeg aan mij of ik boos was, waarop ik zei "In het begin wel toen ik op de kamer kwam, maar het was vlug over".

Ik vroeg of ze nog wist hoeveel man er waren geweest. "Niet echt" antwoordde ze "Hoeveel waren er dan?" "10" zei ik. Ik vroeg haar dan hoe het kwam dat die anderen erbij waren. Dat wist ze niet, ze was met Juan bezig toen die vier ineens naast het bed stonden en dat er niet veel tegen te doen was, voor ze het wist deden ze mee. Ik hielp haar nu mee uit bad en droogde haar af en legde haar in het andere bed waar ze als een blok in slaap viel. Ik haalde nog vlug het grote bed af en gooide de lakens in een hoekje. Daarna kroop ik op de zetel waar ik ook niet veel later in slaap viel.

Wordt vervolgd....

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!