Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dit is het vervolg op: Mijn Vrouw Is Een Hoertje - (deel 1)

De volgende morgen was ik als eerste wakker, Ann lag nog goed te slapen. Ik deed mijn kleren aan en ging stilletjes de kamer uit om het ontbijt dan maar te halen. In het restaurant nam ik wat broodjes en koffie, plaatste alles op een schotel en wou juist terug naar boven gaan toen een kelner me vroeg of hij kon helpen. Hij nam een karretje, plaatste de schotel erop en vroeg naar welke kamer het moest. Ik noemde het kamernummer en samen gingen we naar boven.

Onderweg vertelde hij dat Juan en zijn vrienden al vertrokken waren en dat hij ons nog de groeten moest doen. Bij het horen daarvan dacht ik 'nog een paar dagen voor ons twee' (maar die gedachte was fout achteraf gezien). Bij de kamer aangekomen opende ik de deur en de man wou naar binnen gaan. Ik hield hem tegen en gaf aan dat mijn vrouw nog sliep. Met veel tegenzin gaf hij mij de schotel van de kar en ging terug.

In de kamer zag ik dat Ann al in de badkamer was. Ik zei dat ik al eten was gaan halen en vroeg hoe het met haar ging. "Zwijg heel mijn lichaam doet pijn en ik kan amper gaan" was haar antwoord. Nu kwam ze de kamer in en zette zich in een zetel. Ik zette het dienblad op het tafeltje en we begonnen met eten.

Die dag verliep verder rustig, wat zonnen, eten en iets drinken. We lagen al om 10 uur in ons bed. Ik pakte haar vast maar zij duwde mijn handen weg en zei "Nu niet, alles doet nog een beetje pijn" en zo vielen we in slaap.

De volgende morgen werd ik wakker door gefriemel aan mijn pik. Toen ik mijn ogen goed open deed zag ik dat Ann bezig was met het likken ervan. Ik pakte haar hoofd vast en duwde ze er met haar mond overheen. Ze opende haar ogen en keek mij geil aan. Ik duwde haar hoofd nog verder op mijn pik en zei "Zuigen hete teef, tot ik uw mond vol spuit". Ze wou haar hoofd terugtrekken maar ik pakte het steviger vast en begon neukbewegingen te maken, tot mijn pik bij elke stoot tot bijna in haar keel zat. Lang hield ik het niet vol. Ik voelde mijn sperma komen en zei "Slikken teef, ik ga uw hoerenbakkes vol spuiten" en kwam klaar. Ann probeerde alles zo goed mogelijk door te slikken maar morste toch wat. Toen ik haar hoofd los liet zei ik haar dat ze alles maar moest proper likken, wat ze ook deed. Nu kwam ze overeind en vroeg of het lekker was geweest en kwam naast me liggen. Ik streelde door haar haar en zei dat ze goed bezig was. Na zo nog even gelegen te hebben zijn we ons gaan opfrissen voor het ontbijt.

Beneden in het restaurant aangekomen zag ik die kelner van de dag ervoor staan. Toen hij ons zag kwam hij naar ons, begroette ons vriendelijk en nam ons mee naar een tafeltje waarbij hij een stoel voor Ann klaar hield. Toen ze neerzat zei hij iets tegen haar waarbij ze eens glimlachte. Toen hij weg was vroeg ik haar wat hij gezegd had want mijn Engels is niet zo goed als dat van haar. "O niet veel bijzonders" zei ze "Hij vroeg gewoon of ik goed zat". Even later kwam hij terug met koffie en fruitsap, zette het op tafel en wenste ons een smakelijk eten. Toen hij weg was zei ik tegen Ann "Die heeft iets nodig, hij is veel te vriendelijk". "Ja dat hebben we hier nog niet veel meegemaakt" was haar antwoord. Toen ik eens rond keek zag ik die kelner staan praten met nog twee kelners en ze waren duidelijk over ons bezig. Toen ik dat tegen Ann zei was haar antwoord dat ik maar droomde.

Na het ontbijt vroeg ze of we vandaag eens niet de stad introkken, het weer was toch wat minder en nu ze toch een hoertje was had ze wel wat andere kleren nodig. Ik zei haar dat het voor mij goed was en we stonden op, maar ik moest eerst naar de kamer om geld. Ann zou beneden wachten. Toen ik terug kwam zag ik haar staan praten met die 3 kelners. Toen ze me zag zei ze nog vlug iets tegen hen en kwam naar mij. Terug bij mij zei ze dat die gasten een paar interessante tips hadden gegeven waar je zoal goed kunt eten en winkelen.

In het centrum aangekomen vroeg de taxichauffeur of hij ons terug moest ophalen we spraken af om 5 uur op deze plaats. En dan begon de marteling voor mij, winkel in winkel uit. Na een uurtje zei ik haar dat ze maar alleen moest verder gaan en ik op een terras wel zou wachten op haar. Een uurtje of twee later kwam ze er terug aan met een heleboel zakjes. Ik vroeg haar wat ze allemaal gekocht had, maar ze zei dat ik dat straks wel zou zien als we terug op onze kamer waren. We aten er nog iets en gingen nog wat wandelen tot het tijd was om naar de plaats te gaan waar onze taxi stond te wachten.

In het hotel aangekomen gingen we eerst nog iets drinken en dan vlug naar boven om te zien wat ze nu allemaal gekocht had. Op de kamer liet ik mij op het bed vallen en zij verdween met haar zakjes de badkamer in. Even later stond ze voor het bed met een kort zwart plooirokje en een witte kanten bloes, met daaronder een doorschijnende bh, waar nauwelijks haar borsten in konden en haar tepels goed zichtbaar waren. Ze draaide zich eens rond en nu zag ik dat ze nog een string aan had ook. Ze vroeg wat ik ervan vond. Ik antwoordde "Zie maar eens naar mijn broek, daar is al iets aan het groeien". Ze lachte eens en ging terug de badkamer in.

Een paar minuten later stond ze er terug maar nu in een spannend kleedje, ook weer veel te kort, en een decollet\E9 dat juist haar tepels bedekte. Ze vroeg of het opviel dat ze er niks onder aan had en boog verover. Nu zag ik dat ze ook geen slip of string aan had. Dat werd me teveel ik stond op, pakte haar vast, duwde haar verover op het bed, liet mijn broek zakken en stak mijn inmiddels stijve lul in een keer in haar kut. Ze liet een kreet en vroeg om een beetje voorzichtig te zijn. Ik zei dat ze moest zwijgen en begon haar met harde stoten te neuken. Even later voelde ik mijn zaad naar boven komen en vroeg haar waar ze het wou hebben. "In mijn kut" zei ze "Ik wil het diep van binnen voelen" en we kwamen samen klaar.

Toen we wat bekomen waren trok ik mij terug, nam haar bij haar haar en duwde haar met haar mond naar mijn lul en zei dat ze hem moest proper likken, wat ze dan ook deed. Toen ze er mee klaar was stond ze recht, gaf me nog een kus en ging naar de badkamer waar ik even later de douche hoorde lopen. Ik kleedde me verder uit en ging er mee onder. Toen we afgedroogd waren vroeg ik wat ze nu eigenlijk zou aandoen. "Zul je wel zien" zei ze en duwde me de kamer in en sloot de deur. Ik deed mijn kleren aan en wachtte tot ze ook klaar was Ik was wel benieuwd wat ze zou aan hebben.

Even later ging de deur open en kwam ze de kamer in. Nu had ze een kort lederen rokje aan met een bloesje erop met knoopjes waar er een deel van open stonden en haar dikke C cup er los in. Ze vroeg of ze zo mee mocht waar ik natuurlijk geen bezwaar tegen had. Ik vroeg haar wat ze vanavond van plan was. "Wel" zei ze "We zullen wel zien wat de avond brengt h\E8?" en we gingen naar beneden. Bij het stappen had ze moeite om haar rokje naar beneden te houden en haar borsten dansten bijna uit haar bloes, ze deed dan toch maar terug een knoopje meer dicht.

In het restaurant aangekomen zetten we ons neer en zagen dat het allemaal andere kelners waren dan deze morgen. Ik zei tegen Ann dat ze pech had omdat haar vriendjes er niet meer waren. "Och" antwoordde ze "Er lopen hier nog genoeg mannen rond". Er kwam een jonge meid naar ons die vroeg of we soms al iets wilden drinken. Na het eten gingen we naar de bar. Daar aangekomen zagen we dat er al veel volk was. Terwijl we aan het rondkijken waren voor een plaatsje zag ik een van die kelners van deze morgen teken doen naar ons, dat we naar hem moesten komen. Daar had hij een tafeltje en twee zetels vrijgehouden voor ons. Hij had ons wel verwacht zei hij.

Toen we neerzaten vroeg hij wat we wilden drinken. Even later stond hij er terug, zette de drankjes neer en fluisterde iets in Ann haar oor, waarbij ze een rood hoofd kreeg. Toen ik vroeg wat er was antwoordde ze dat ze de groeten had van Juan en dat hij binnen 10 minuten even een pauze had en dat ze even met hem moest meegaan. Ze vroeg of ze er wel zou op in gaan, waarop ik zei "Ja doe maar, zo lang duurt hun pauze nu ook weer niet en dan weet je ineens wat hij wil". Even later passeerde hij, tikte op haar schouder en deed teken dat ze moest volgen en ging de wc in. Ze dronk nog eens, stond recht en zei "We zullen eens zien wat hij wil" en ging ook naar de wc.

Toen ze na 10 minuten nog niet terug was ging ik ook eens een kijkje nemen. In de wc zag ik niemand, ik keek eens onder de deurtjes maar zag er ook niks. Toen ik nog eens rond keek zag ik nog een deur. Ik ging daar eens stilletjes aan voelen maar ze was vast. Ik legde mijn oor er eens tegen en hoorde precies stemmen. Ik besloot om dan maar terug naar de bar te gaan.

Terug op mijn plaats kwam die andere kelner met nog een drankje. Hij zette het neer en zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken, lachte eens en ging weer weg. Even later zag ik dat hij van de wc kwam, kort erna gevolgd door Ann. Ze zette zich neer en nam een goede slok van haar wijn. Ik vroeg haar wat het nu was. Ze zette haar glas neer, boog zich wat voorover en begon zacht te vertellen. "Als ik binnen kwam stond hij er te wachten met zijn GSM in zijn hand. Hij deed teken dat ik de deur moest sluiten en gaf de GSM aan mij. Toen ik hem aan mijn oor zette hoorde ik Juan aan de andere kant van het toestel. Hij zei dat Dimi Sam en Pedro goede vrienden van hem waren en dat hij had verteld wat voor slet ik was en dat ik voor die paar dagen dat we nog hier waren maar moest doen wat ze me vroegen".

Ik vroeg haar dan wat er verder was gebeurd. "Ja" zei ze "Hij nam zijn telefoon terug, nam een sleutel, opende een deur en trok me binnen. Het was een klein plaatsje met kuisgerief. Hij deed het licht aan en sloot de deur terug. Nu liet hij zijn broek zakken, duwde mij op mijn schouders en ik moest hem klaar pijpen. Toen ik goed en wel bezig was voelde ik dat hij ging klaarkomen. Hij pakte mijn hoofd goed vast, begon wild te stoten en kreunde dat ik alles moest slikken en kwam klaar. Toen hij wat bekomen was trok hij zijn broek terug op, deed de deur los en zei dat ik straks om 11 uur aan buiten aan de ingang moest staan en ging weg".

Ik vroeg haar wat ze dan ging doen. Ze antwoordde "Juan heeft gezegd dat ik maar moet doen wat ze vragen, dus ik zal maar gaan h\E8, maar alleen als jij meegaat". Natuurlijk dat ik zou meegaan, anders ging het feestje niet door. We dronken nog wat en tegen 11 uur zagen we dat ze werden afgelost. We zijn dan opgestaan en naar de ingang gewandeld. Daar stond Dimi al te wachten op haar. Hij vroeg ons om hem te volgen. Ann antwoordde dat we ook naar onze kamer konden, maar dat ging niet omdat ze na hun werkuren niet meer in het hotel mochten zijn zei hij en ging verder. Na een paar minuten stappen kwamen we juist buiten het domein aan met allemaal zo een soort kleine huisjes. Hij draaide zich om en zei dat we er waren en ging in een van die huisjes binnen.

We volgden hem naar binnen en zagen dat Sam en Pedro er ook waren. Toen ze met hun drie\EBn naast elkaar stonden viel het mij pas op dat het nog jonge gasten moesten zijn, hooguit 20 jaar schatte ik ze. Toen Sam en Pedro zagen dat ik er ook bij was begonnen ze in het Spaans tegen elkaar te praten en wezen naar mij. Ik vroeg aan Dimi wat het probleem was. Hij antwoordde dat ze niet graag hadden dat ik erbij was. "Dat is hun probleem" zei Ann "Dan zijn we terug weg". Nu was het ineens goed maar ze vroegen of ik dan niet zou meedoen. Ann draaide zich naar mij en zei "Zet gij u dan maar in die stoel daar" en met veel tegenzin nam ik dan maar plaats.

Ann nam plaats in een zetel. Nu kwam Pedro op haar af en vroeg of ze even terug recht wou staan. Hij toverde de zetel om tot een groot bed en duwde Ann er terug op. Dimi en Sam namen plaats naast haar en begonnen haar bloes open te doen. Pedro ging op zijn knie\EBn voor haar zitten en liet zijn handen onder haar rokje verdwijnen. Nu deed Ann even haar kont omhoog, zodat hij haar rok naar boven kon schuiven en haar string uittrekken. Nu trok hij haar wat naar de kant van het bed, opende haar benen en begon haar te beffen. Ondertussen hadden Dimi en Sam haar bloes uitgedaan en was ze met Dimi aan het tongen, terwijl Sam aan haar tepels zat te zuigen. Even later begon ze luid te kreunen dat ze ging klaarkomen, waarbij Pedro nog heviger aan haar kut zoog en er twee vingers instak. Wild schokkend kwam ze klaar.

Toen ze wat bekomen was duwde ze zijn hoofd weg en vroeg of hij haar wilde neuken. Pedro stond recht en deed zijn broek uit, waar een flinke lul uit tevoorschijn kwam. Hij zette zich terug tussen haar benen, pakte zijn stijve lul vast, plaatste die tegen haar kut en duwde hem erin, waarbij ze een luide kreun liet. Toen hij hem er verder wilde induwen hield ze hem tegen en vroeg om even te wachten tot ze wat gewend was aan de dikte van zijn pik. Even later trok ze hem aan zijn onderlichaam naar haar toe. Dat was het teken voor hem en hij begon haar nu met diepe stoten te neuken. Je hoorde zijn ballen elke keer tegen haar kont kletsen.

Ondertussen hadden die andere twee hun kleren ook uitgedaan en zaten naast haar, waarbij ze zich om beurten lieten pijpen. Even later zei Pedro iets tegen Sam en Dimi waarop ze van het bed afgingen. Pedro trok zijn pik uit haar kut. Hij legde zich op zijn rug op het bed en trok Ann terug op zijn pik. Als ze er goed en wel opzat duwde Dimi haar in haar rug tot ze plat op Pedro zijn borst lag. Nu kroop hij achter haar mee op het bed en manoeuvreerde hij zich tussen hun benen en ging met zijn stijve door haar reet. Nu keek ze verschrikt achterom en zei dat hij zo niet in haar kont kon. Maar in plaats van hem in haar kont te laten gaan pakte hij zijn lul vast en duwde hem beetje voor beetje mee in haar kut. Elke keer als hij iets dieper ging kermde ze luid.

Dimi lachte naar mij en zei "Dadelijk ga je iets zien wat je nog nooit gezien hebt" en duwde rustig zijn lul er verder bij. Toen hij er bijna helemaal inzat wachtte hij even tot haar gekerm overging in licht gekreun en begon dan neukbewegingen te maken. Toen haar kut gewend was aan de twee lullen begonnen ze haar wat wilder te neuken. Nu sloeg ze wild met haar hoofd heen en weer en kreunde luid dat ze ging komen. Even later was het zover, ze schokte wild met haar lichaam. Je zag haar kutsappen in golfjes uit haar lopen via de ballen van Pedro op het bed. Dimi bleef wild op haar in bonken en haar orgasme bleef maar duren, totdat ze bijna in zwijm zou vallen. Haar lichaam ging hoe langer hoe wilder te keer en het sap spoot nu letterlijk uit haar kut. Nu kreeg Dimi het ook moeilijk. Je zag hem verkrampen, hij liet een diepe kreun en spoot haar vol, niet veel later gevolgd door Pedro.

Toen ze wat bekomen waren trok Dimi zich terug, waarna ze zich van Pedro liet rollen. Nu lag ze op haar rug op het bed, nog altijd met haar ogen dicht uit te puffen. Maar veel tijd om bij te komen kreeg ze niet. Sam zag zijn kans schoon, ging naar haar toe draaide haar op haar buik, trok haar kont omhoog, ging met zijn hand eens over haar kut en smeerde het sperma dat eruit liep door haar reet en in haar kont. Nu ging hij achter haar zitten en stak even zijn pik in haar kut tot die goed nat was en plaatste hem dan tegen haar aars. Hij duwde hem er stilletjes in, waarbij ze weer begon te kreunen. Dat was het teken voor hem en hij duwde hem er verder in tot hij met zijn ballen tegen haar kut zat.

Na zo even gezeten te hebben begon hij haar nu te neuken. Eerst stilletjes tot ze met haar kont naar achter duwde, toen voerde hij het tempo op. Nu stak ze een hand tussen haar benen en wreef ze zichzelf op haar clit en liet regelmatig een paar vingers haar kut in gaan en riep luid dat ze weer ging klaarkomen. Toen ze wat met haar kont begon te draaien zag je aan Sam zijn gezicht dat hij het ook niet meer hield en hij spoot met een harde kreun haar darmen vol. Toen ze beiden waren uitgehijgd trok hij zijn lul uit haar kont terug, ging naast haar op het bed zitten en zei iets in het Spaans tegen de andere twee, waarbij ze in de lach schoten. Ann lag nog altijd op haar buik bij te komen en het sperma liep uit haar kut en kont het bed op.

Toen ze terug wat bij haar positieven was gooide Dimi haar bloesje naar haar en zei dat ze zich terug mocht aankleden. Ze stond recht van het bed, deed haar rok terug over haar kont en trok haar bloes aan. Nu kwam Pedro naar haar toe en zei dat ze mocht vertrekken, maar dat ze hier morgenavond om 11 uur terug moest zijn, maar dan wel alleen. Toen we naar buiten wilden gaan pakte hij haar nog eens vast en draaide ze nog een tong.

Terug op onze kamer aangekomen liep het sperma nog altijd van tussen haar benen. Ze deed haar kleren uit en ging de douche in. Ik deed ook mijn kleren uit en legde mij op het bed, mijn pik stond nog altijd stijf van wat ik daar juist allemaal gezien had. Toen ze terug in de kamer kwam en me zo zag liggen vroeg ze of het nu nog echt moest. "Natuurlijk" antwoordde ik "Een goede hoer moet altijd en overal klaar staan voor iedereen". Ze trok een boos gezicht maar kwam toch naar me toe en begon mij te pijpen. Niet veel later voelde ik al dat ik ging klaar komen. Ik pakte haar hoofd vast en neukte haar nu wild in haar mond en kwam klaar, waarbij ze het weer inslikte. Nu kwam ze met haar hoofd naar het mijne en gaf me een tongkus. Bij die kus spuwde ze nog wat sperma in mijn mond waarbij ik ook niet anders kon dan doorslikken. Ze trok zich terug en lachte eens terwijl ze zei "Lekker h\E8?" en draaide zich om en viel in slaap. Ik rolde mij tegen haar aan en viel ook in slaap

Word vervolgd.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!