Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

“Kan ik jouw cirkelzaag even lenen?” vraag ik aan Brabo. Brabo is al sinds we kinderen zijn een van mijn vrienden. Sinds een paar jaar is hij samen met Missy. “Geen probleem, Missy is thuis dus je kan hem gewoon uit de schuur halen.” Zegt Brabo. Ik bedank hem en hang op. Ik rij meteen door naar zijn huis. Brabo woont in de 'nieuwe wijk' in een hoekhuis.

Als ik de straat in rij staat Missy haar auto inderdaad geparkeerd voor het huis. Ik stap uit en loop achterom de tuin in. Net op tijd zie ik Missy lopen door de woonkamer. Ze is helemaal naakt! Ik schrik en spring achter de afvalcontainer. Ze loopt naakt door haar woonkamer. Missy is een lekkere vrouw, dat is mij eerder opgevallen, maar zo lekker dat had ik niet verwacht. Natuurlijk heb ik mij weleens ingebeeld hoe ze er naakt uit zou zien, iets dat stiekem elke man wel doet in zo’n geval. Ik had alleen nooit verwacht dat ze zo’n lekker lichaam zou hebben. Ze is wat aan de lange kant voor een vrouw, ongeveer 1.80, en ze heeft heerlijke grote, volle borsten en een heerlijk kontje.

Helaas kan ik niets meer zien want ze gaat naar de keuken. Snel kies ik mijn moment om de schuur in te schieten. Ik moet even zoeken maar voordat ik het weet vind ik de zaag. Ik pak hem en loop de schuur uit. Als ik uit de schuur kom staat Missy voor het raam. Naakt! Ze heeft een spons in haar handen en is kennelijk naakt de ramen aan het lappen. Ze schrikt van mij, net als ik van haar. Ondanks dat stapt ze van het trapje en komt naar buiten zonder ook maar iets aan te treken staat ze poedelnaakt voor me “wat doe jij nou hier?” vraagt ze terwijl ik naar haar kijk. “Uhm, Brabo zijn zaag lenen.” Zeg ik verbaasd.

"Oh, oke, wil je een bakkie koffie?” vraagt Missy alsof er niets aan de hand is. “Uhm, ja lekker” zeg ik. “Ik zet wel eerst even de zaag in de bus.” Ik loop door zonder wat te zeggen en weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet doen. Ik heb gewoon een stijve lul door de naakte vrouw van mijn maat. Godverdomme, wat is ze lekker… wat ziet ze er geil uit... als ik weer wat rustiger ben loop ik terug. Missy heeft een korte satijnen badjas aangetrokken en twee koppen koffie neergezet.

Haar borsten zijn absoluut niet geschikt voor deze badjas. Onder hoogspanning staan ze in het stofje. Jeetje, wat een afleiding.

“Sorry, maar ik had geen bezoek verwacht” zegt Missy als ik mijn eerste slok neem. “Logisch, ik had ook aan moeten bellen” zeg ik in haar verdediging. “Maak jij altijd zo schoon?” vraag ik pestend. Missy moet lachen. “Nee, alleen als de vrienden van mijn man langskomen.” Zegt ze pestend. Ze gaat tegen het aanrecht aanstaan waardoor de badjas een beetje open gaat staan aan de onderkant. Ik krijg daardoor eerste rang beeld op haar gladgeschoren kutje. “Let nou maar op wat je zegt, anders kom ik dadelijk elke dag gereedschap lenen” zeg ik misschien net iets te opgewonden. Missy draait zich om. “Nog een bakkie?” vraagt ze. Ik hoef daar niet over na te denken al moet ik dan wel snel mijn laatste slok nemen. “Ja, lekker.” antwoord ik. Missy pakt mijn kopje. Als het koffieapparaat onze kopjes gevuld heeft pakt ze deze en draait zich om. Als ze haar hand uit steekt om mijn koffie aan te geven valt haar badjas open. Ik kan niet anders dan naar haar kijken en dat ziet ze. “Oeps” zegt ze terwijl ze kijkt naar hoe ik naar haar kijk. “Je bent wel lekker” zeg ik eerlijk. “Dank je” zegt ze meteen. Missy laat haar badjas open en gaat tegen het aanrecht aanstaan terwijl ik haar bekijk. Ik neem heel gemoedelijk een slok van mijn koffie. “Vind je het goed als ik even de ramen afmaak terwijl je koffie drinkt?” vraagt ze. Ik knik.

Missy zet haar koffie neer en loopt naar het achterraam. Ze trekt haar badjasje uit en legt hem over de stoel. Ik geloof mijn ogen niet. Ze bukt overdreven diep om de spons te pakken uit de emmer. Met veel te veel water begint ze haar raam in schoon te maken waarbij ze zelf onder de spetters komt. Ik kijk elke keer als ze onderaan het raam is tussen haar benen op haar gladde kutje. Als ze klaar is gaat ze naar buiten om de andere kant van de ramen te doen. Ze maakt het raam nat en drukt haar borsten er tegenaan voordat ze de ramen met een zeem droog maakt. Alsof het doodnormaal is loopt ze daarna naar binnen met de emmer en zet hem op het aanrecht.

“Ik kan ook wel bij jou thuis schoon komen maken hoor” zegt ze. Ik trek het niet meer zo geil als dit is. “Uhm, ik denk niet dat Brabo dat heel leuk vindt” zeg ik bijna stotterend. “Brabo vertrouwt jou wel hoor” zegt ze. “En wat hij niet weet…” Missy draait zich om en bukt diep om de emmer in het keukenkastje onder het aanrecht te zetten. Haar billen spreiden zich waardoor ze echt alles laat zien. Jezus, wat een geile kut, wat een geile slet is Missy, wie had dat gedacht!. “Ikke…” wil ik uitbrengen maar Missy draait zich om. “Ik denk dat het wel verstandig is dat we misbruik maken van deze situatie. Brabo uitleggen dat je mij naakt gezien hebt en daarna met een stijve lul koffie met mij hebt gedronken is al bijna net zo slim om geheim te houden als dat je mij nu ter plekke neukt.” Zegt ze. Ik knik instemmend terwijl ze op mij afstapt. “Laat mij nu dan maar eens zien wat er zo opgewonden in je broek zit.” Ik geef haar gelijk, al is het vast de geilheid die mij zo stoer maakt.

Ik sta op en trek mijn shirt uit. Ik knoop mijn broek los en Missy pakt mijn lul uit mijn boxer. “Kijk eens aan, je hebt een veel groter gereedschap dan Brabo.” Ze gaat op haar knieën voor mij zitten en zonder verdere aankondiging trekt ze haar tong over mijn eikel. “Hmmm” zegt ze. Ze likt mijn lul naar zijn maximale lengte en gaat daarna staan tegen het aanrecht. “Pak me” zegt ze en drukt haar kont naar achter. Zo’n uitnodiging kan ik niet weerstaan. Mijn lul glijdt bij haar naar binnen, wat voor mij aangeeft dat ze zeker al de gehele tijd net zo geil is als ik. Met diepe harde stoten begin ik haar te neuken. “Doe je best eens” zegt ze. Ok, Missy houdt van harde seks, want ik neem haar nu al niet liefjes. “Je zal het krijgen ook” zeg ik. Ik pak haar heupen stevig vast en trek haar kut hard over mijn lul terwijl ik haar diep, snel en hard neem. Mijn eikel ramt bij elke stoot hard tegen haar baarmoeder, en dat laat ze horen ook, de oooooeeee en aaaahhhs zijn niet van de lucht. “Lekker diep” zegt ze terwijl haar gehijg veranderd in gekreun. Ik geef haar een paar tikken op haar kont, die meteen rood opgloeit. Het is overduidelijk dat Missy hiervan geniet. Ik pak in allebei mijn handen een borst vast en knijpt erin. Grijp haar tepels die ik stevig omdraai en er daarna flink in knijp, ze gilt het uit van de pijn, maar kreunt alleen maar, neuk me, dieper harder..... Ik kan natuurlijk niet dieper, mijn lul zit al tot de wortel in haar geile zeiknatte kut.

Wat een heerlijkheid. Missy begint zichzelf te vingeren. Hevig zie en voel ik haar bezig en na een paar minuten heerlijk ruwe seks, of liever gezegd porno, veranderd Missy ineens in een stil bibberend sletje. Ik voel haar kutje om mijn lul heen krampen en samentrekken. “Oh ja” zegt ze zachtjes voordat ze haar kont hard naar achter duwt waardoor ik het idee heb dat mijn eikel haar middenrif raakt. Ze komt hevig klaar waarbij haar kutgeil over mijn lul spuit, en na nog een paar stevige diepe stoten in haar kut, draait ze zich om, zakt door haar knieën en neemt mijn natte lul in haar mond. Ze likt haar eigen geil eraf en begint mij gretig te pijpen. Ze weet verdomde goed hoe dat moet. Als ze mijn zak vast pakt en begint te masseren is het gedaan. Mijn zaad schiet omhoog en op volle druk spuit ik de eerst straal in haar mond en daarna over haar gezicht en borsten heen. Ze slikt mijn zaad weg en als ik klaar ben likt ze mijn eikel schoon. Ze lijkt wel een sekspop zoals ze er nu uitziet, haar grote borsten glimmen van mijn zaad, wat een geile slet.

Ze gaat rechtop staan terwijl ze mijn lul nog vast heeft. “Wanneer kom je die zaag eigenlijk terugbrengen?” vraagt ze. “Ik weet niet of dat is voor, of nadat je bij mij schoongemaakt hebt” Antwoord ik. Missy veegt speels wat sperma van haar wang haar mond in. “Ik ga even douchen” zegt ze en loopt weg. Ik trek mijn broek omhoog als ze de kamer uit is. Ik kan moeilijk bevatten wat er net gebeurd is…

Ik hoorde de douche lopen en wilde net weggaan toen ik haar stem hoorde; 'kom me nog snel even neuken voor Brabo thuiskomt'. Met alweer een stijve piemel denkend aan haar geile kut en tieten liep ik naar de gang en zag haar bovenaan de trap staan poedelnaakt. Wil je misschien nog even naar boven komen. Ik keek naar haar heerlijke lichaam en ik antwoordde van ja. Ik liep ik achter haar aan en ze voerde me nu naar haar slaapkamer. Ze kuste me zacht en geil op mijn mond en keek me nu even geil aan. Je moet dit wel echt willen hé, ik wil niets tegen je zin in doen.

Nee, ik wil graag met jou neuken Ooooohhhhhhhh. Hoe graag? Heel graag Missy en je hebt van die heerlijke grote borsten Missy. Wil je me snel even neuken? Is je lul al weer lekker hard? Ja kreunde ik haar toe waarna ze nu wijdbeens ging liggen. Met haar schaamlippen voor me gespreid deed ik nu mijn kleren snel uit en dook naast haar op bed.

Kom snel, druk je paal maar weer diep in mijn kutje. Ik kroop over haar heen en drukte mij dikke eikel tussen haar lipjes, meteen kwam ze met haar heupen omhoog en ik voelde haar warme kut over mijn lul glijden, Missy kreunde met half open mond en ik zag haar geil lachend naar me kijken. Neuk me, vind je het lekker in het kutje van de vrouw van je vriend? Ja Missy en jij? Oooooooohhhhh ja schatje, lekker die grote harde lul diep in mijn buik. Mag ik je vaker neuken Missy? Ik wil dit wel regelmatig met je doen. Kom nu eerst maar een keer in mijn kutje klaar voor Brabo thuiskomt, dan zullen we wel zien of je het vaker gaat gebeuren. Oooooohhhhhhhh Missy ik ben zo geil op je. Laat het me zien dan, ga je klaar komen in mijn geile kut? Ja ja ja. Doe het dan, spuit je zaad in mijn slettenkut. Vul mijn buik met je warme sperma kreunde Missy.

Ik tilde nu haar been op om harder te stoten en dieper in haar te gaan. Ooooooohhhhhhh ja schat ik voel je, ik voel je, neuk die hoerige kut, kom klaar in mijn hoerenkut. Missy begon steeds groffere taal te gebruiken, waar ik alleen maar geiler van kon worden, Ik pakte haar nu bij haar grote borsten en trok haar tegen mij aan. Ik liet mijn tong langs de hare door haar mond heen glijden en kwam met een paar laatste diepe harde stoten diep in haar lekkere kut klaar. Missy kwam ook klaar en schreeuwde het uit, ze drukte haar kut er echt helemaal overheen. Ik voelde mijn eikel haar baarmoeder diep indrukken, en Missy kreunde en steunde.... Oooooooohhhhhhh ja schat geef het me maar kreunde ze me toe, spuit je geile zaad in mijn slettenkut, ik heb nog nooit zo lekker geneukt. 

Een paar minuten bleven we zo nog aan elkaar geplakt liggen, toen zei Missy, nu snel wegwezen met je zaag, Brabo kan elk moment thuiskomen, ik zie je wel weer als je de zaag komt terugbrengen.... En dan moet je me weer neuken!

Ik sprong op en snel trok ik mijn kleren aan, keek nog even snel tussen Missy haar benen waar het zaad uit haar kut tussen haar billen richting het matras begon te lopen, ik knipoogde naar de geile slet en maakte dat ik bij mijn bus kwam. Toen ik mijn telefoon pakte, een whatsapp van Brabo 'zaag gevonden?'. Ik antwoorde snel, ja gevonden breng hem zo snel mogelijk terug. Het je ook de lineaal meegenomen antwoorde Brabo.... Ik apte terug, nee vergeten, die haal ik dan morgen wel even op, is Missy dan thuis? Ik zal doorgeven dat je komt en je nummer aan haar doorgeven, dan kunnen jullie zelf een tijd afspreken, oke? Of moet ik die komen brengen vanavond?

Met alweer een stijve bij de gedachte dat ik Missy morgen weer kon neuken antwoorde ik snel, 'Nee ik haal die zelf wel op, doe geen moeite, dat nummer van Missy lijkt me een goed plan, stuur dat ook aan mij even door, ik spreek het wel met Missy af, bedankt'...........

En nietsvermoedend kreeg ik zo het 06 nummer van die geile Missy van Brabo, morgen maar eens even een geile chat starten voor ik langs ga...... 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+7 # Ik kom ook wat lenenCowboy Henk 04-11-2019 19:31
Ik heb ook een zaag nodig, en jij nog wat zaad zeker?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+6 # ik heb ook goed gereedschapCees 03-11-2019 10:51
keetje passen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+10 # kan ik ook die zaag lenenTuypie 23-10-2019 11:48
kom graag de zaag lenen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+10 # zagenCees 20-10-2019 12:17
Ik kom graag de zaag lenen en mijn zaad in je geile kut spuiten
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+2 # lenenRinus 19-10-2019 12:35
Wil deze hoer ook wel eens neuken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+9 # BBCbbc 16-10-2019 06:15
Ik heb het juiste gereedschap wel voor je
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+9 # lekkere sletNolan 14-10-2019 08:36
ik heb goed gereedschap
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-5 # HOERHarold 14-10-2019 05:44
Wanneer mag ik die hoer ook eens neuken?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+10 # Mooie foto'skarregat 11-10-2019 12:04
Lekkere foto's juut
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+12 # Ja dat doet zeCowboy Henk 30-07-2019 02:32
Was ze in Volendam ook niet vies van kwam ik later achter
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!