Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vervolg op: De Dekking - (deel 2)

John ziet hoe een reu een teefje neemt. Hij helpt eigenaar Sanne het ongewenste gedrag van ruiken in het kruis beheersbaar te houden. Dit gaat zo goed dat ze niet meer zonder de tong van haar reu verder zou willen. Nu wil ze nog meer genieten van haar hond…..

John heeft een goed humeur, niet alleen heeft hij wat te doen in het vervaardigen van attributen voor Sanne en Boris, ook omdat het trainen van Sanne veel mogelijkheden biedt om met dit leuke vrouwtje seks te hebben. Sanne vertrouwt hem blindelings, dat komt goed van pas om zijn plannen met Sanne te verwezenlijken.

De ervaring met Sabine en Max betaalt zich uit. Voor Sanne maakt hij een rail die met zuignappen op de vloer kan worden vastgezet. Op die rail twee komvormige steunen, bekleed met schapenvacht voor haar knieën. Aan de binnenkant heeft hij met wat tandwielen, enkele veren en staaldraad een constructie uitgedacht dat de afstand tot het midden van de linkersteun, altijd gelijk is tot de afstand van de rechtersteun tot het midden. Hij heeft de steun zelf getest, hij kan de steunen zelfs vastzetten, maar in het begin zal het nog een gezoek zijn om de juiste positie te krijgen. De ervaring met Sabine was dat ze soms met links veel te ver doorschoot en door het gewicht van Max plat op de grond eindigende. Deze constructie voorkomt dat!

Voor Boris heeft hij stevige stof gevonden en repen op lengte en breedte geknipt. Deze wil hij ter plekke passend maken en wel zo dat het met klittenband vastgezet kan worden. De binnenkant bekleed hij later eveneens met schapenvacht. Voor de poten met de scherpe nagels heeft hij een leren schoentje gemaakt. Een zijde wordt direct om de pootbeschermers vastgenaaid. Met klittenband wordt het schoentje vastgezet. Dit voorkomt schuurplekken door de eelt bulten aan de ellebogen en krassen van de nagels op zowel de kuiten als het middel.

Trots meldt John zich weer bij Sanne. In tegenstelling tot de eerdere begroetingen, nemen Sanne en John nu de tijd om elkaar uitvoerig te zoenen en elkaar heerlijk vast te houden. Daarna begroet John Boris, die in de bench ligt. Deze keer staat de bench in de keuken, daar had John om gevraagd, hij had Sanne verteld eerst met haar te gaan trainen. Als hij jou ziet liggen dan breekt hij de bench af!

John gaat al meteen naast Sanne zitten als hij tijdens de koffie vertelt wat hij gemaakt heeft. Sanne is onder de indruk, ze kan het niet laten hem bij ieder deel dat hij pakt en demonstreert een zoen te geven. Vervolgens plaats hij de rail op de grond, even aandrukken en de rail zit meteen klemvast op het pakket. Sanne in rok, gaat meteen op handen en knieën in positie, met de knieën in de houder. Op aanwijzingen van John oefent ze door haar knieën meer naar buiten te bewegen en weer terug. Hij varieert de weerstand zodanig dat ze een beetje kracht moet zetten. De lenigheid van Sanne maakt dat ze haar benen heel erg kan spreiden. John maakt wat foto’s, waarbij hij met een duimstok de maat van de bovenzijde tot de grond meet.

Samen kijken ze naar de foto’s

“Jij bent zo lenig, dat zelf een klein hondje jou nog prima kan berijden.”

John legt uit dat ze samen gaan kijken wat de ideale hoogte voor Boris is. Tevens vertelt hij dat Boris zal proberen haar billen over de hakken te trekken, daardoor komt haar kutje lager.

“Dat moet je voorkomen, maar als Boris op je rust dan duwt hij je daarna weer naar voren, en ook daar moet je weerstand tegen bieden”

“En hoe moet ik dit nu oefenen”

John kijkt haar lachend aan.

“Ah, jij wilt even voor Boris spelen”

Sanne geeft John een knipoog, staat op en trekt haar kleren uit. John volgt en weldra neemt Sanne haar positie met de knieën in de beugels in. Op aanwijzingen van John strekt ze zich naar voren en houdt haar rug hol. Het aanzicht voor John is al bijna te veel voor hem, met een stijve pik kijkt hij hoe Sanne haar bolle kontje aanbiedt, ook ziet hij hoe haar borsten bijna de grond raken. Haar rug is zo soepel als van een kat. Ze kijkt naar John, die instemmend knikt. Ze snapt meteen waarom haar positie de enorme erectie bij John veroorzaakt.

“Straks mag je gerust met een hand naar achter reiken, maar aan het begin, en zeker de eerste keren is stabiliteit essentieel”

John gaat achter haar zitten. Hij geeft haar enkele aanwijzingen om in hoogte te variëren en zet dan zijn stijve pik tegen haar gleufje aan. Even beweegt hij zijn eikel langs haar lippen. Hij hoort hoe Sanne hijgt en van zijn pik geniet.

“Boris kan dit niet, maar ik zal nu een beweging maken, die niet meteen prettig is, maar ik wil je eigenlijk trainen stabiel te zijn”

“Je gaat me toch nog wel even neuken, hè” verzucht Sanne als ze John met pretoogjes aan kijkt.

“Alleen als je succesvol voor de test slaagt”

Na deze woorden neemt John haar billen trekt haar billen naar hem toe, waardoor zijn pik in haar gleufje verdwijnt en vervolgens leunt hij op haar waarbij hij meteen naar voren beweegt. Sanne is niet in staat zijn gewicht te houden en glijdt op haar buik.

“Oh dat is best lastig”

Nu Sanne de beweging doorheeft, zet ze zich beter schrap en bij de derde poging is het raak. Ze houdt zich stabiel. De test is succesvol!

“Jij bent geslaagd als teefje!”

Meteen begint John haar te neuken, de hoogte is voor zijn beenlengte perfect en hij kan erg makkelijk in en uit bewegen, ook Sanne laat zich niet onbetuigd en reikt al naar haar kutje, om haar klitje verder te stimuleren.

“Oh, ja ja. Neuk je teefje maar, maak maar puppy's in mijn buik, ja lekker. O ooo ja, ik kom al”

Sanne houdt het niet meer, haar kut was al nat door de voorpret, maar met een pik diep in haar kutje, haar hand bij haar genotsknopje komt ze spuitend klaar. Ook John, geniet van het berijden van zijn teefje en spuit zijn zaad diep in de baarmoeder van Sanne. Uitgeput zakt Sanne op de grond, met John nog helemaal in haar. Als hij uit haar glijdt, draaien ze naar elkaar toe en kussen ze elkaar.

“Dit was ook lekker, hoor John!”

John lacht tevreden naar Sanne en beaamt dat ook hij geniet. John stelt voor om nu Boris er bij te halen, dan kan hij zijn vrouwtje even schoonlikken.

Als John naar de keuken gaat om de bench te openen, springt Boris er uit en ondanks dat hij nog niet het commando LEF heeft gehad, stort hij zich op het heerlijk ruikende kutje van zijn vrouwtje. De wijze waarop Sanne zich nu aanbiedt, is het voor Boris geen optie om dit te negeren. Ook nu maakt John wat foto’s en Sanne ziet het en vindt het goed. Het vertrouwen in John is groot.

Boris ondertussen likt zijn vrouwtje schoon en Sanne die haar kutje met beide handen openhoudt begint steeds luider te kreunen en te hijgen.

“O god,, o lekker, o ja, ja ja ik kom, ik kom alweer”

De stimulatie is te intens, met haar handen schermt ze haar kutje af, ze kan de tong van Boris even niet hebben. Boris op zijn beurt, is hier niet van gediend en danst om haar heen, om maar een ander intiem plekje te vinden, ook zijn pik is inmiddels zichtbaar. Snel grijpt John in en pakt zijn pik beet en laat Boris weer tegen zijn knie oprijden, waardoor zijn pik steeds meer zichtbaar is.

Sanne kijkt vanaf de grond naar het schouwspel, als door het rijden de pik helemaal uit de schacht is, pakt Sanne een kussen en legt haar hoofd er op. John dirigeert Boris boven zijn vrouwtje. Hij kan zijn vrouwtje nu weer likken, maar nog belangrijker, Sanne kan bij de stijve natte pik van Boris. Ook nu neemt ze een flink deel in de mond en begint hem te pijpen. Boris blijft neukende bewegingen maken met zijn heupen, maar heeft eveneens veel aandacht voor haar lekkere kutje. Het lekkere kutje met die onweerstaanbare geur. De geur van zijn vrouwtje. John heeft ook een tweede kussen als ondersteuning voor Sanne neergelegd en houdt Boris goed in bedwang, als blijkt dat Boris op zijn plaats boven Sanne blijft, streelt hij de buik en knijpt in de borsten en tepels van Sanne. Inmiddels spuit Boris meer dan alleen voorvocht, zijn bewegingen zijn zeer driftig van aard en de hoeveelheid vocht die hij spuit is enorm. Ook nu probeert Sanne alles weg te slikken maar veel druipt langs haar wangen, haar kin op haar schouders en borsten.

Na een tijdje zijn ze uitgespeeld, Boris kijkt verbaasd naar zijn vrouwtje en likt dan haar gezicht schoon, vervolgens duikt hij weg en begint zijn geslacht schoon te likken.

“Ik kan niet wachten om Boris in me te voelen. Is hij niet veel te groot, John?”

“Je zult versteld staan, maar voor de knot moet je wel oppassen. Jij hebt geen kinderen, dus dat kan heel pijnlijk zijn, maar brengt ook veel genot”

Even ziet hij dat Sanne reageert op het woord kinderen, later bij een tweede kopje koffie is het duidelijk waarom.

“Het lukt niet echt om zwanger te raken, we neuken ook niet veel, dus dat helpt ook niet. Maar het is wel de planning. Als het dit jaar niet lukt, gaan we naar de dokter”

Boris die nog altijd uitgeteld op de grond ligt is nu rustig en John neemt nu ruim de tijd om met krijt de juiste maatstrepen te zetten in de stof, zowel qua breedte als lengte. Ook de geprefabriceerde schoentjes, worden gepast en op maat afgetekend.

“Wanneer kan ik zijn teefje zijn?”

“Als jij en Boris er klaar voor zijn”, lacht John geheimzinnig.

Sanne vraagt door en John vertelt dat ze nog wel wat extra moet oefenen, zoals aan het begin van de ochtend. Pas als dat lukt zijn we een heel stuk verder. Hij laat zien hoe ze de rail met kniehouders kan losmaken en kan bevestigen.

“Berg deze goed op en oefen dagelijks. Wellicht kunnen we volgende week een stap verder gaan, dan zorg ik er voor dat het kostuum van Boris klaar is.”

Het is Sanne die John nu zoent, hoewel ze al weer aangekleed zijn.

Dan pakt John een klein pakje dat hij al die tijd nog op de tafel had liggen.

“Hier, nog een cadeautje voor je. Pak maar meteen uit”

Verrast neemt Sanne het pakje aan en haalt het papier er af.

“Een butplug? Heb ik die nodig?”

John legt uit dat als ze in de toekomst alleen door Boris gedekt wil worden ze voorbereid moet zijn dat hij zich kan vergissen in het gaatje.

“En dan moet ik de butplug in hebben?”

“Dat hoeft niet, je kunt je kont laten wennen aan een indringer, met een butplug begin je daar mee, maar we kunnen ook een volgende stap zetten!”

Sanne kijkt niet begrijpend, maar John vult aan.

"Als ik je volgende week anaal neem, dan weet je wat je te wachten staat, tot die tijd kun je met deze butplug er vast aan wennen”

Sanne omhelst John en geeft de butplug aan John.

“Aan jou de eer om me hiermee te ontmaagden!”

Ze pakt zijn hand en neemt hem mee.

“Kom, ik wil Boris niet jaloers maken, we gaan naar boven!”

Terwijl Boris rustig blijft liggen, vertrekken Sanne en John naar boven, naar het echtelijk bed van Sanne en haar man. Daar ontdoen ze zich voor de tweede keer van hun kleren. Naakt gaan ze eerst uitgebreid zoenen, John heeft meteen al een erectie en vraagt of Sanne in standje 69 boven hem komt zitten met haar kutje. Terwijl Sanne John pijpt, wordt haar kutje door John verwend, hij likt ook haar aarsje en geeft haar kontje veel aandacht. Even tongt hij haar anus en al snel heeft hij één en zelfs al twee vingers in haar kont.

“O ja, best lekker, eigenlijk.”

Hij vingert haar strakke gaatje en zuigt aan haar klitje en Sanne die nog probeert om John te pijpen, laat hem al snel in de steek en gaat volledig voor de liefkozingen door John. Meteen nadat ze haar hoogtepunt krijgt, vervangt John zijn vingers voor de butplug. Even schrikt Sanne van deze duidelijk grotere indringer, maar dan liggen ze weer bij elkaar en zoenen elkaar.

“Even wennen, maar ik laat hem voorlopig even zitten”

Nu is het Johns beurt om te genieten. Met Sanne op haar rug en haar benen hoog opgetrokken, zet John zijn stijve pik tegen haar natte schaamlippen. Moeiteloos glijdt zijn pik in haar kutje. Met rustige slagen neukt hij haar, na een tijdje pakt hij een kussen en legt die onder haar billen, daarna neemt hij haar enkels en zet hij haar benen als een V rechtop. Nu heeft John een perfect uitzicht:

Haar openstaande kutje, waar zijn lul in en uit verdwijnt, terwijl hij haar stevig neukt. Door de kanteling van haar bekken kan hij nog juist het einde van de butplug zien. Ook nu spuit hij zijn zaad diep in haar baarmoeder en deze keer komt Sanne meteen na hem klaar. Uitgeput stort John zich op Sanne. De twee zoenen elkaar, en genieten van het heerlijke samenzijn.

Plotseling gaat de bel. Sanne trekt snel haar badjas aan springt uit bed naar de voordeur. Het is een deurwaarder, die een dagvaarding afgeeft. Terwijl ze Boris met een FOEI nog even op zijn plaats zet, hij was al weer bezig aan haar te ruiken, tekent ze voor ontvangst.

Als ze weer boven is vertelt ze dat over 3 maanden een rechtszitting is bij het kantongerecht. Het baasje van Tamara zet de rechtszaak door: 10.000 euro claimt ze.

Ze glijden nog even tussen de dekens en nemen het er nog even van. Sanne droomt dat ze gedekt wordt door Boris en John droomt om Sanne over een week ook in haar kontje te neuken.
 
Volgende deel: De Dekking - (deel 4)

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!