Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wij stonden op een camping Wies-Neu aan het riviertje de Sure in een klein plaatsje genaamd Dillingen tussen Diekirch en Echternach in Luxemburg en hadden gelukkig mooi weer toen wij aankwamen bij onze caravan en het werd alleen maar heter. Nu heeft heet weer uitwerking op mijn lijf en helemaal op mijn kutje. Voordeel van deze camping was wel dat er voornamelijk echtparen zonder kinderen stonden, het was er altijd rustig en ik kon lekker topless zonnen als ik dat wilde.

Ik wist dat de mannen op de camping het vaak over mijn tieten hadden als ze weer eens samen waren, maar daar gaf ik niets om. Ik hoorde ze ook wel eens over me praten als de mannen zich stonden te scheren en ik de douche in ging, en dat was meestal in de trand van: die wil ik wel eens aan mijn paal rijgen en dat soort zaken, ik bleef dan luisteren en als het muntje op was stapte ik naakt uit de douche om er een nieuw muntje in te gooien, daar genoot ik van, die starende blikken.

Op de de camping stond in de zomermaanden een grote paviljoentent waar wij regelmatig ’s avonds heen gingen om wat te drinken en regelmatig teveel natuurlijk, ik moet daarmee oppassen om de wijntjes niet te snel achterover te slaan, dan raak ik mijn controle een beetje kwijt. Omdat wij daar vaker kwamen leer je wat ander klanten kennen en één knaap bleek mij wel leuk te vinden, want hij ging altijd zo zitten dat hij mij goed kon bekijken.

Na drie keer kwam hij naar ons toe en vroeg of wij iets van hem wilden drinken. Ja dat wilden wij wel en zo kwamen wij met elkaar in contact. Roy, zo heette hij. Ik had hem al een paar keer rond zien hangen als iklag te zonnen, en kreeg nu het vermoeden dat hij me wel zag zitten. Het bleek een vrij jonge gozer te zijn van 22 jaar en hij vertelde aan Brabo, mijn man, toen ik naar het toilet was dat hij mij een geile milf vond en mij best eens een goeie beurt zou willen geven. Roy was van Surinaamse afkomst en ik moet bekennen ik vond het een mooie jongen. Zijn T-shirt zat mooi strak om zijn bovenlijf en zag er lekker uit terwijl zijn zomerbroek lekker spande om zijn billen.

Het zaad loop uit hoer Judith Mundel haar kutIk kreeg dat allemaal te horen toen wij ’s avonds lagen te neuken en Brabo zei dat Roy mij ook best een beurt wilde geven. En hoe zou jij dat vinden wanneer die Surinamer zijn zaad in mijn kut zou spuiten? Dit vroeg ik tijdens het neuken. Ik denk dat ik daar hartstikke geil van zou worden, bekende hij. Dus jij zou geil worden wanneer ik als hoer mij door Roy zou laten afpalen? Zo ging ik verder en ik voelde zijn lul dikker worden. Ik heb nog vaak genoeg een wildvreemde lul in mijn kut gehad maar meestal wel met condoom, ging ik verder, en nu wil je mij als bare hoer over de camping laten gaan? Alleen al van de gedachte werd ik steeds geiler, maar ik bleef quasi tegensputteren. Dat is toch geil om dat eens mee te maken? zei Brabo, dan weet je gelijk hoe het is om als bare campinghoer gebruikt te worden. Hij wist gewoon dat ik geil werd van dit soort praatjes natuurlijk. En bij die gedachte kwam ik schokkend en kreunend klaar. Toen ik was bijgekomen zei ik, wij doen het, maar spuit nu eerst jouw zaad maar eens diep in mijn smachtende kut. Brabo pompte nog een paar keer diep in mijn hoerenkut en spoot me kreunend vol.

Hij rolde van mij af en wij lagen naast elkaar te spelen met elkaar. Dus je wil het wel een keer beleven? vroeg hij. Ik was weer nuchter geworden van mijn geilheid en zei, ik weet het niet maar zonder condoom als bare campinghoer is toch wel een risico, en we willen hier nog vaker komen, als er problemen van komen met de eigenaar moeten we misschien wel weg? Maar wanneer jij dat zo graag eens wil zien, laat ik me wel door Roy neuken en vullen met negerzaad, maar want jij moet toekijken wanneer hij mij neukt, en als Emile problemen maakt los jij het op, oke? onder die voorwaarden kunnen we het een keer proberen. Problemen los ik wel op bromde Brabo. Dus morgen gaan we ervoor, dan moet jij je ook een beetje uitdagend kleden, zei hij. Zoals? vroeg ik. Als een hoer natuurlijk antwoorde Brabo, geen bh dragen en geen slipje en dan dat korte rokje. Is dat niet te gek? vroeg ik. Voor een hoertje niet, mannen willen wat kunnen zien en dat bloesje met bloemen is mooi transparant, dus lekker tieten gluren zonder dat ze helemaal in beeld zijn.

Wij sliepen lekker die nacht en de volgende dag ’s middags begon Brabo er weer over en wij besloten het te doen. In elk geval is hij bereid om mij door Roy te laten neuken. Voordat wij naar het paviljoen gingen ging ik eerst naar het toiletgebouw om mij op te frissen en in de caravan lagen klaar; het bloesje, en het korte rokje en schoentjes zonder hakje. Toen ik het aanhad en in de spiegel keek zei ik tegen Brabo: zo, je hoertje is klaar. Ik stapte naar buiten. De wind streek langs mijn natte lippen. Ik voelde en wist het. Ik was geil en klaar voor gebruik en voelde dat ik nagekeken werd.

Roy zat weer op zijn vaste plek, maar hij was niet alleen vanavond, hij zat naar een wat oudere donkere man. Ik schatte hem zo rond de 50 jaar oud, maar dat is altijd moeilijk vindt ik. We besloten om toch maar aan te schuiven en gingen tegenover hen zitten. Wij zaten uit het zicht van het grote terras en tussen ons door liepen alleen maar mensen die na het toilet moesten. Ik zat zo ook lekker met mijn gezicht in de zon, en ik voelde de zonnewarmte op mijn borsten en wist ik dat Roy ze kon zien schemeren. Roy stelde gelijk zijn buurman voor, dit is mijn vader, Iwan die is een paar dagen bij me op bezoek. Ik stond weer op en gaf Iwan een hend en stelde ons voor als Brabo en Missy uit Brabant. Wij nuttigden ons eerste drankje en ik wilde vanavond een beetje dronken worden en dronk dus snel. Ook het tweede glaasje, aangeboden door Roy sloeg ik vrij snel achterover en de alcohol begon te werken. En Iwan wat kom je doen op de camping vroeg ik.
Iwan lachte en zei: Roy heeft me alles al over je verteld Missy, fijn je ook eens in levende lijve te ontmoeten. Alles al verteld zei ik vragend? Ja antwoorde Iwan, dat je zo mooi bent en er altijd zo geil bijloopt, hij is gek op je en wil je graag eens verwennen. Ik kleurde tot achter min oren en keek Roy strak aan. Die vertrok geen spier en keer naar mijn gebruinde tieten, waar was ik aan begonnen deze avond! Iwan verbrak de pijnlijke stilte met: Ik hoop als dat gaat gebeuren ik mee mag kijken?
Ik had het niet meer, wat was er allemaal afgesproken, was ik al als hoer bestempeld op de camping, ik gaf Brabo een schop tegen zijn schenen onder tafel. Brabo vloekte en zei, tja ik kwam Roy tegen bij de toiletten vanmiddag en heb hem verteld dat het vanavond ging gebeuren, dus zodoende.....

Ik gooide mijn derde wijntje achterover en zei tegen Brabo, haal er nog maar een paar dan, die heb ik nu wel nodig. Brabo snelde weg om drank voor ons te halen, blij dat hij even van tafel kon volgens mij. Dus jij gaat mij vanavond neuken Roy en je vader komt kijken zei ik nu een beetje sarcastisch. Roy lachte alleen maar en keek naar mijn benen tussen het korte rokje. Ik hield mijn benen strak bij elkaar. Roy moes honger krijgen, fluisterde ik in Brabo zijn oor, en dat kreeg hij zo te zien. De drank kreeg ook op Brabo zijn uitwerking en hij bromde: Laat je kut zien teef, zei Brabo, je klant mag weten hoe je kut eruitziet. Nadat twee mensen langs waren gelopen deed ik mijn benen wat verder uit elkaar. Ik zag Roy kijken en met zijn handen maakte hij het gebaar dat ze nog verder uit elkaar moesten en ik deed dat. Schijnbaar was het niet genoeg voor Brabo want die keek rond of er mensen aankwamen en toen dat niet het geval was, trok hij mijn rokje helemaal hoog op zodat ik in mijn blote glad geschoren kut zat en Roy mijn natte doos goed kon zien.

Roy stond op en kwam razend snel naar mij toe en voelde aan mijn kut en natuurlijk voelde hij dat ik geil was. Hij keek nog even en drukte gelijk drie vingers mijn natte vette kut binnen. Wij hoorden gestommel en snel trok hij het rokje weer omlaag en kuste vol op mijn mond ik voelde zijn tong naar binnenkomen en beantwoorde zijn tongzoen. Volgens mij is er klaar voor, zei Brabo dus wanneer je wil kunnen wij naar onze caravan gaan en mag je haar gebruiken! Nou dat wilde hij wel. Wij rekenden af en het was al aardig donker dus niemand zag ons die kant op 'sluipen'
Ik goot snel nog mijn wijntje naar binnen, en de mannen stonden al te wachten bij de uitgang, ook Iwan die ging dus ook mee!

Door de wijn en die heerlijke Roy was ik ook supergeil geworden, of kwam het doordat zijn vader kwam kijken, ik weet het niet maar ik was klaar voor de hele camping, bij wijze van spreken dan he....
Bij de caravan aangekomen maakte Brabo de deur open en liet mij als eerste binnen, ik ging op het tweepersoons bed zitten en de mannen in het zitje aan de andere kant van de caravan. De mannen zaten verlekkerd naar me kijken, ik voelde me echt even een hoer, maar snel doorpakken, ik wil die Roy wel eens uitproberen dacht ik. Ik maakte een knoopje meer los van mijn blouse en keek Roy uitdagen aan, die zat al over zijn lul te wrijven. Word je geil van mijn tieten Roy vroeg ik? Je mag ze wel even beetpakken hoor. Wacht, dan doe ik mijn blouse even uit! Roy had tot nu toe afwachtend opgesteld, maar nu hij aan haar tieten mocht zitten gingen bij hem de remmen los. Hij schoot omhoog en kwam naast me op het bed zitten, pakte mijn tieten in zijn grote handen en het niet kon nalaten om even aan een tepel te zuigen. Ooo, zuchtte ik plagend, nu maak je mij ook geil door aan mijn tepel te zuigen. Ik krijg er gewoon een natte kut van! O ja? Laat me eens voelen dan, zei Roy. Roy stak zijn hand onder mijn korte rokje, en duwde weer drie vingers in mijn druipnatte kut. Nou Missy, je hebt wel een grote kut zeg. Ik kan er wel meer vingers bij duwen. Weer liet ik een diepe zucht en kreunde: O ja, wat lekker Roy! Probeer er maar meer bij te stoppen en vinger me sneller en zuig ook eens op mijn andere tepel! Ik kroop tegen Roy aan en begon hem te tongen en dat beantwoorde hij graag, terwijl een hand aan mijn tieten en de andere aan mijn kut zat, stak hij zijn tong in mijn keel, wat een geile knul was dit, ik wilde die paal nu wel eens in mijn kut voelen en kan niet wachten tot zijn warme zaad tegen mijn baarmoeder aan spuit!

Ik voelde aan zijn paal en dat beloofde veel goeds, een dikke bult zat er in zijn broek, snel zocht ik zijn gulp op en haalde zijn paal uit zijn broek. O Roy, kreunde ik toen ik zijn pik in mijn hand had. Oo wat heb jij een lekkere grote en ik geloof dat hij nog niet eens helemaal stijf is. Kom, dan zal ik je even pijpen tot hij echt keihard is en dan mag je die grote pik diep in mijn kut persen en me keihard en lekker diep neuken! Ik trok mijn rokje uit en was nu helemaal naakt, ging op mijn knieen op de rand van het bed zitten zodat de de toeschouwers naar mijn kontje konden kijken, Roy lag midden op het bed en ik boog naar hem toe en nam zijn zwarte paal diep in mijn mond, en zoog op zijn dikke paarse eikel, zo diep als ik kon nam ik die zwarte paal in mijn mond en pijpte zijn paal goed stijf. Nu liet ik zijn paal even uit mijn mond. En zei: O Roy, ik zou wel willen dat je twee van zulke pikken had, één voor in mijn mond, en gelijk één voor in mijn kut! Roy zei nog niets, maar had al gezien dat zijn vader stilletjes dichterbij was gekomen, zijn broek liet zakken en al achter mij was gaan staan staan. Roy hield mijn hoofd nu stevig op zijn lul gedrukt en zei: Als je dat echt graag wil, kunnen we er wel voor zorgen hoor en gelijk voelde ik iets in mijn kut schuiven, dat was niet Brabo zijn lul, deze was veel dikke en langer, ik keek om zag dat Iwan de vader van Roy zijn paal in mijn kutje had gedrukt, hij neukte me met lange diepe stoten. Ik genoot, wat een heerlijk gevoel, maar dit was niet de afspraak! Brabo zat lachend aan zijn lul te trekken, de klootzak had dit natuurlijk zo afgesproken. Nou daar schrok ik niet van, ik had al voor hetere vuren gestaan en liet me als een volwaardige hoer neuken.

Ik wilde nog wat zeggen tegen Brabo maar het enige wat ik snel even uit kon brengen was: Ooooo, Oooo wat lekker! Goh Roy, zei Iwan, ze heeft zeker een grote kut zeg. Ze kan volgens mij wel twee pikken tegelijk erin hebben. Wil je dat eens proberen Missy? Ja waarom niet dat lijkt me heerlijk, zei ik, dat hebben ze weleens meer gedaan en toen ben ik ontzettend lekker klaargekomen, dus ga gerust je gang, ik ben de campinghoer vanavond, je mag alles met me doen wat je wil!
Roy ging weer op zijn rug liggen zodat ik op zijn grote zwarte paal kon gaan zitten, ik kroop over hem heen en liet me op zijn paal zakken en boog me voorover waar ik Roy begon te zoenen, zijn vader stapte op het bed en kroop achter mij zodat ook hij zijn enorme zwarte paal in mijn kut kon persen. Of het zou lukken met die twee dikke zwarte lullen vroeg ik me af, ik was er geil genoeg voor, maar ze waren behoorlijk dik!
Vol spanning wachtte ik al tongend met Roy op het moment dat zijn vader zijn paal bij die van zijn zoon in mijn kut zou duwen. Ik ontspande zoveel mogelijk want dat zou flink oprekken worden met die twee dikke negerlullen. Ineens voelde ik een lichte pijn, omdat dat hij zijn dikke eikel niet in mijn kut duwde, maar hem probeerde in mijn kontgaatje te persen. Ik wilde protesteren, maar Roy had me stevig vast en bleef me tongen en neuken, het was lekker en geil, maar ook wel pijnlijk, ik gaf mijn protesten op dit was te geil. Iwan was gelukkig voorzichtig en drukte niet echt door maar bewoog rustig op en neer, na een keer op 10 voelde ik zijn dikke eikel voorbij mijn kringspier schuiven en dat was voor mij de druppel, ik kwam gillend klaar, het geil spoot in stralen uit mijn kut. Ik perste mijn kut op de paal van Roy en ook Iwan drukte nu door, zijn grote zwarte lul schoof nu in een paar stoten voor de volle lengte in mijn darm. Nu Iwan zijn worst er in zijn geheel inzat zei hij tegen Roy: Zo, en nu gaan we haar samen eens neuken tot ze gillend klaarkomt. Als wij ons hete sperma in haar geile kut en kont spuiten… Bare vind je wel lekker hé, campinghoer Missy? Want dat ben je toch eigenlijk een ordinaire negerhoer, die graag vaak en veel door grote zwarte lullen geneukt wil worden hé?

Ik genoot van deze vuile praatjes en liet me door vader en zoon volledig afneuken. Iwan gaf hij haar een harde klap op mijn billen en zei: Ik vroeg je wat, geef eens antwoord, zeg ons wat je bent! Ja, Ja, kreunde ik 'zwaar hijgend', ik ben een hoer en negerhoer! Weer gaf hij haar een klap op mijn billen, en zei: ja en verder Missy? O ja, Ik ben een hoer en wil vaak en veel geneukt worden! Oke, zei hij, en je zou dat wel elke week een keer willen zo? Ja ja, gilde ik het uit, maar neuk nou snel door want ik kom klaaaaaarrrrrrrr!!!!!!

Een grote straal kutgeil spoot langs zijn pik uit mijn kut, maar de beide mannen hielden nog niet op en neukte me zonder te stoppen gewoon door, tot ik voor de tweede keer begon te kermen: Ooooo jaaaaaa! Ooooo god, ik hou het niet meer! Ooooo ja, neuk me. Neuk me! NEUK MEEEEEEE! Ik kom alweer! O ja, dat zou ik elke dag wel zo willen! Ooooooo wat lekker!!!! En tegelijk met haar kwamen ook Roy en zijn vader klaar en spoten hun geil zonder pardon in mijn kut en kont. Ik voelde lRoy zijn lul diep in mijn kut tegen mijn baarmoeder pulseren en zijn zaad diep in mijn buik spuiten, ook de paal van Iwam zwol nog verder op en schokkend pompte hij zijn zak leeg in mijn darmen. Toen Iwan zijn paal uit mijn kontje terugtrok lekte zijn warme zaad langs mijn kut en Roy zijn paal, Roy bleef me nog even neuken en ik kwam nog een keer heerlijk klaar op zijn goddelijke paal. Mijn kutgeil vermengt met Roy zijn zaad droop langs zijn paal op het bed en toen ik van hem afstapte spatten de klodders op zijn buik uiteen. Snel likte ik dit negerzaad op en gaf Roy een vette knipoog.

Ik pakte nu beide palen om de beurt in mijn mond om de laatste restjes zaad ook nog op te zuigen en likte ze helemaal schoon. Schokkend kwamen de palen weer op sterkte, dus ik stopte even voor ik weer aan de beurt was. De mannen stapten van het bed en gaven elkaar een high-five, en van buiten klonk gelijk een luid applaus, ik schrok me een ongeluk, hoe kon dit, alle gordijnen waren dicht!
Het bleek dat Brabo een camera had opgehangen en deze aangesloten op de tv in de voortent, dit was voor iedereen die voorbij kwam zichtbaar en de voortent stond nu vol mannen die ik morgen weer tegen zou komen op de camping!
Kom we gaan naar buiten bromde Brabo, kunnen we het even terugkijken want ik heb alles ook opgenomen. Het kwaad was al geschied bedacht ik me, ik maak er maar het beste van en stapte naakt de voortenten in. Zeker 20 mannen stonden daar, sommige met hun lul in de hand, er klonk weer een applaus, snel keek ik naar de tv en daar zat ik als geile hoer met die grote paal van Roy in mijn kut, en zijn vader achter me met zijn paal in mijn kont, het was een geil gezicht en ik keek nu toe hoe ik als negerhoer uitgewoond werd door twee enorme Surinaamse palen…

Daar sta je dan als Edamse meid op een Luxemburgse camping als bare hoer te kijk en op video. Die video van Brabo was nog niet zo erg, maar ook nu maakten de mannen filmpjes en foto's met hun telefoon, en een paar filmden ook de hele voorstelling op de tv, dit was niet meer te stoppen natuurlijk en morgen stond alles op internet!

Een aantal mannen in de voortent begonnen natuurlijk tegen me aan te rijden en wilden ook neuken, het zaad lekte nog uit mijn kut en kont maar overal voelde ik handen, er gingen vingers in mijn kut en kont, en handen op mijn tieten, dit zou helemaal fout aflopen dat voelde ik al wel aankomen......
Dit kon weleens uitdraaien op een bare camping-gangbang! En dat zou Brabo niet kunnen voorkomen tegen deze overmacht.....

Maar dat is voor een volgende keer, stem je even op dit verhaal?

Klik hier voor deel 2

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+2 # bare hoeren neukenijsbrand 30-10-2020 16:33
schitterend. dit vraagt om een vervolg of meer...
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+7 # Bare hoerCees 05-11-2019 10:09
Ik zoek al een hele tijd naar een bare hoertje in de buurt, wat kost het?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+2 # Wat het kostJudith M 27-10-2020 12:48
[quote name="Cees"]Ik zoek al een hele tijd naar een bare hoertje in de buurt, wat kost het?]
Alles per uur.

Pijpen €25
Neuken €35 - zonder condoom €50
Neuken anaal + €25
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+7 # Heerlijke sletRinus 05-11-2019 09:40
Zin om je een keer flink te neuken en vol zaad te spuiten
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+44 # Neuken in VolendamKras Volendam 24-08-2019 23:31
Ik zal je beffen tot je het uitgilt van genot, in je heerlijke kutje neuken en haar kont uitwonen. Tenslotte mag je me pijpen terwijl ik met je tieten speel en mijn zaad in je keel spuit.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+177 # Neuken in Volendam2js 24-08-2019 23:28
Wil jij een pondje paling verdienen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+100 # Neuken2js 24-08-2019 23:26
Lekkere milf ik zou jou keihard neuken. Mijn piemel is helemaal stijf door jou lekker tieten en je kutje, kom je snel bij me langs? Mijn paling diep in je mondje, mijn zaad in je kutje en kontje. Je weet me wel te vinden (JK)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+63 # Lekker geil dierTuypie 24-08-2019 00:46
Wanneer mag ik mijn paling in je kontje laten glijden?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+327 # FotosCowboy Henk 21-08-2019 18:47
Waar zijn je fotos gebleven?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+404 # Foto'sKras Volendam 24-08-2019 23:58
Ik heb ze nog wel opgeslagen zal ik ze naar je appen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+125 # Heerlijke hoerYak 04-08-2019 20:11
Geil idee om je eigen hoer te laten neuken zou best mijn zaad in haar dikke hoerenkut willen planten, kom je nog vaak op de dijk?

xXx D.B.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+10 # Geil verhaalLarry 02-08-2019 05:09
Zou je graag ook een keer neuken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+13 # Wat geilJimmy 31-07-2019 13:43
Heerlijk verhaal van een heerlijke milf, wat was ik daar graag bij geweest!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+36 # foto'sCowboy Henk 30-07-2019 16:54
waar zijn je foto's gebleven?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+46 # Geile milfFrits 30-07-2019 16:35
Wat zou ik je graag eens keihard neuken, zie je vaak bij de Plus en op het zwembad, je geile lijf vraagt gewoon om zaad, mag ik aub ook eens genieten van je heerlijke kut?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+320 # Dat doe je goedCowboy Henk 02-07-2019 06:12
Zo zo, dat gaat beter dan in het verleden, veel geleerd in Brabant?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+13 # Ik wil ookUrbanus 04-03-2019 19:19
Lekkere slet mag ik je ook neuken ik heb heel veel zaad voor je 38/182/96 en een grote XXL lul van 21cm en 6cm dik!!!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+17 # Lekker verhaalGino 28-02-2019 22:44
Heerlijk verhaal van een geile slet
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+17 # LekkerGino 28-02-2019 22:06
Wat een geil verhaal
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+171 # Mag ik je uitnodigen?Dirk de Lange 10-01-2019 16:55
De poten van de tafel kwamen al los van de vloer zo groeide mijn lul, stik leuk verhaal.

Moch t je meer willen van dit soort avontuurtjes? Ik ben 36 jaar, slank, gespierd, intiem geheel geschoren, ik kan goed en ruim ontvangen en heb een sling en spiegelkamer, ik ben ook goed bedeeld, (24x7cm) en heb vrienden met dezelfde interesses en daar zitten ook een paar ferme (ook donkere) knapen bij!

Laat maar weten of je wil, hoeveel er dan in je komen bepaal je natuurlijk zelf ter plekke of van tevoren.

Maar ook 1 op 1 lijkt me heerlijk met jou schatje.
Mocht je een vergoeding willen is dat ook te regelen.

€ 100 p.p. voor bare is geen probleem voor ons.

Ik hoor graag van je.

XXX Dirk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+2 # Bare neuken voor €Judith M 27-10-2020 12:59
Dirk de Lange zei:
ik ben goed bedeeld, (24x7cm).
Mocht je een vergoeding willen is dat ook te regelen.

€ 100 p.p. voor bare is geen probleem.

Ik hoor graag van je.

XXX Dirk


Je bent welkom en je vrienden ook
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+114 # Mooie foto'sCowboy Henk 24-11-2010 21:19
Toppie !!!
Wat een geile foto's Juut, doe je goed, heel het dorp geniet van je !!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd