Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

(Brabo verteld) Hoi wij zijn een spontaan stel van zij 50 en hij 48 jaar oud. Alweer een geruime tijd samen en genieten nog altijd van elkaar en het leven. Altijd opzoek naar onze grens en nieuwe dingen. De vraag is altijd wat we samen spannend vinden. Tja zij had een wens om eens lekker te kloten met 2 of 3 vreemde kerels, hmhm. Maar hoe ga je dat doen dan en wat zou je eerst doen. Ik zal eerst proberen ons te omschrijven. Zij, Missy dus is een leuke spontane vrouw om te zien, ze is dan 50 maar ziet er zeker jonger uit en word dat ook altijd geschat. Ze heeft kort blond haar in een vlot model. Mooi figuur met een paar heerlijke ronde billen en mooi benen. Een mooie ronde 85D cup maat borsten met dikke tepels erop, altijd een heerlijk glad geschoren kutje met uitstulpende lipjes. Ze is zodra er een straaltje zon komt er als de kippen bij en ook in een paar dagen mooi bruin. Diverse tattoos erover en een navel en neuspiercing. en ze is niet best groot. Hij, Brabo even lang als Missy een normaal figuur met een normale kaal geschoren lul. Diverse tattoos en een lichte huidskleur. Kort donkeblond haar en verder geen gekke dingen.

Zoals er al eerder gezegd werd altijd op zoek naar iets spannends en soms gebeurt het gewoon. Afgelopen weekend even er lekker tussen uit. Een lang weekend geboekt in Volendam. Leuk hotel en lekker genieten van een het visserdorp waar mijn vrouwtje vandaan kwam. We waren er lekker vroeg op vrijdag en konden gelukkig gelijk het hotel in. Mooi kamer met groot bed een driezit bankstel en grote tv. Mooi badkamer met bad en aparte douche. Aan de dijk dus we konden alles lopend af. Hup de dijk op kijken en winkelen. In de middag lekker eten en daarna lekker aan de borrel. Eigenlijk niks vreemd. Doordat we vroeg waren vertrokken. Deed de drank al snel zijn intrede. Vooral Missy was al snel aardig teut. Dus rond de klok van 10 uur in de avond terug in onze hotel.

Daar was ook een gezellige bar en besloten nog even een laatste borrel te halen. Het was er niet druk maar gezellig. De drank zorgt er altijd voor dat Missy losser word maar ook geiler en dan vaak dingen roept die ze dan wil.
Zo zaten we aan de bar en lachte Missy en zei; Stel je voor dat er hier een man is die me wil neuken.

Ik lachte en zei, oohhh geloof me die zijn er zeker.

Ze lachte en zei, zie alleen maar oudere kerels. Ik lachte daarom en zei, ja maar maakt dat wat uit, ik weet dat je gek bent op jonge ventjes met een grote lul, maar die zijn hier niet, dus heb je liever een een oudje die je heerlijk uitwoond, of mijn lul?

Ze lachte en zei, tja wel iemand die me nu uitwoont.

Ik glimlachte en keek nog eens goed rond of er een geschikte man was, Missy riep dit wel vaker maar als 'het puntje bij het paaltje kwam' haakte ze meestal af, en mocht ik haar de hele nacht neuken. (en dan dacht ze natuurlijk aan die andere man of mannen)

Ik ging plassen en Missy ging alvast naar buiten om te roken. Ik kwam terug en liep ook naar buiten en zag dat Missy zat te kletsen op het terras met twee kerels in pak. Zo te zien van die zakenreis kerels. Ik besloot iets op afstand te blijven staan en rookte een sigaar. Eigenlijk werd er niks bijzonder gezegd, het ging in het Engels. wel was me duidelijk dat de heren haar leuk vonden. Ze bekeken haar van top tot teen en volgens mij was het hun niet duidelijk dat ik haar vriend was.

Missy droeg een zwart jurkje met zwarte kousen en laarzen. Ik hoorde een man zeggen, heb je het koud of ben je soms geil. Hoezo antwoorde Missy en keek omlaag, oke ze droeg weer eens geen bh en blijkbaar had ze stijve tepels die zichtbaar waren. Ik hoorde haar lachen en zeggen, wie zegt dat ik warm word van jullie. Ze lachte erom met ze allen. Ik ging naar binnen om drinken te halen en blijkbaar was dat ook hun plan. Ik ging zitten en zag ze aan komen lopen. Inderdaad duidelijk te zien dat Missy stijve tepels had. Ik lachte naar Missy en ze lachte terug. Ik maakte zonder dat de mannen dit konden zien een gebaar van neuken. Missy lachte en blijkbaar was dit de juiste snaar bij haar.

Ze ging met de heren vlakbij bij mij aan de bar zitten. Weer drank erin. Ze kreeg de vraag of ze een vriend had. Ze lachte en zei, ja die is hier ook ergens. De heren keken even verschrikt en Missy lachte en zei, denk dat hij nog altijd aan het werk is, hij is hier voor werk en ik plezier. Soms ga ik mee om lekker te winkelen. Of ik het niet erg vond dat zij dan met twee vreemde kerels lol hadden. Ze lachte en zei, ach wat niet weet wat niet deert. Oke het was duidelijk dat ze de heren aan het pesten en testen was. Vaak stopte ze dan als de heren wel erg dichtbij komen.

 

Ik pakte mijn mobiel en stuurde haar een berichtje met de tekst, zo jij gaat straks lekker neuken met twee oudjes.

 

Missy lachte toen ze haar mobiel vast had en tikte terug, tja wie weet.

 

Ik stuurde terug, dat durf je toch niet.

 

Ze lachte en tikte, moet jij maar eens opletten.

 

Ze keek naar de heren en ik hoorde haar zeggen, oke hij werkt de hele nacht door er moet iets af of zo.

Ik moest lachen en dacht jaja zodra de heren meer willen stop je toch en dan kan ik er weer voor opdraaien. Volgens mij zijn dit niet haar types en zeker ouder dan ze normaal geil van wordt en zich door laat neuken. Plots kwam de ober, de bar ging dicht, om 11 uur al.... dat had ik niet verwacht. De mannen lachten en en een van hen zei; nemen nog een borrel op de kamer? Missy lachte en zei, is goed bij mij op de kamer dan? Dat was goed en er werd nog een fles wijn besteld door de heren. Ze liepen weg en haalden de sleutel. Ik was al naar boven en vroeg me af hoe Missy een sleutel zou krijgen aangezien ik die al had.

(Missy verder) Tja ik weet niet waarom, maar het idee dat ik sex zou hebben met die twee oudjes. Iets in me vond het onwijs geil en spannend. Misschien was het de omgeving de drank en dat Brabo achter me zat en me aan het uitdagen was. We stapte in de lift en nadat ik aan de balie had gezegd dat mijn vriend er nog niet was en ik naar bed wilde was het sleutelprobleem snel opgelost. Ik kreeg gewoon zonder vragen een tweede sleutel van onze kamer.

De vrouw achter de bale keek wel vreemd natuurlijk, ze kende mij en mijn ex van toen ik nog in Volendam en later in Edam woonde, en ze had mij met Brabo zien binnenkomen en nu was ik met twee andere mannen.

Even was ik Brabo kwijt en kreeg ik toch mijn twijfels.

Langzaam opende de kamer deur en had verwacht dat ik Brabo daar zou zien. Oke daar was hij niet of toch wel. Het licht brande in de kamer, maar hij was er niet. Waar zou hij zijn dan. Ik stapte even de badkamer in en stuurde een whatsapp bericht.

Waar ben je?

In de kamer kijken of jij echt wel durft.

Dit zorgde bij mij voor nog meer spanning. Snel stapte de kamer weer in waar de heren op de bank zaten. Ik graaide wat condooms uit de koffer en plaatste deze op beide nachtkastjes, toen ik me omdraaide zaten de heren dit te bewonderen en met een rood hoofd zei ik stoer; "Voor de zekerheid, je weet nooit wat er allemaal gebeurd als je drank op hebt". De mannen keken elkaar lachend en veelbetekenend aan, die condooms zo openlijk plaatsen was naturlijk gewoon dom, ze wisten nu die gaan we neuken.

Wat zou ik nu doen, ik kon tussen de mannen zitten of op bed zitten. Nerveus ging ik tussen de heren in zitten en keek rond toen ik mijn glas wijn had gehad.

Waar zou Brabo toch zijn, geen idee. De heren bekeken me en gaven me complimenten over mijn uiterlijk. De spanning de kamer steeg dat was duidelijk en ook bij mijn tussen mijn benen steeg de spanning. Ik schrok toen Dave zijn hand over mijn boven arm streelde. Het was dubbel, wauw wat een geil gevoel en damm niet doen. Hij gleed naar mijn nek naar mijn achterhoofd en streelde door mijn haren.

Meteen stonden mijn tepels stonden weer strak vooruit. Beide heren zaten scheef naast me en keken me aan en de hand van Dave nog altijd door mijn haren. Hoe oud zijn jullie eigenlijk vroeg ik met trillende stem. Dave lachte en zei oud genoeg om met jouw sex te hebben. Ik lachte en Tom zei, 55 en hij 52 en jij 40? Ik lachte en loog 'dat klopt'. Ik vond het wel een heel geil idee dat zij dachten dat ik een stuk jonger was. Maar damm maar beide waren iets ouder dan ik, dat was niet mijn gewoonte, ik koos meestal voor de grootgeschapen gespierde jonkies van een jaar of 20, op het pedo-achtige af zou je zeggen. Die liet ik trouwens altijd zonder condoom neuken, ik ben gek op dat jonge zaad, en die jonkies hebben nog geen HIV of SOA's.

Beide mannen lieten nu een hand over mijn borsten glijden, wauw die spanning was onwijs. Ik voelde elke drempel weg vallen. Ik nam een slok wijn en keek ondeugend naar beide heren en zei, wat doen jullie nou. Ze knede beide een borst en dat voelde zo verdomd geil en spannend. Helemaal omdat ik wist dat Brabo ergens zat te kijken. Tom zijn hand gleed omlaag en gleed over mijn boven been en trok mijn benen wat uit elkaar. Via de binnen kant van mijn boven been gleed hij onder mijn rokje naar mijn kruis. Tja dat moest wel klets nat zijn, ik was dan ook botergeil. Ik voelde zijn vingers langs mijn kruis gaan en hij lachte en zei, mhmhmh lekker nat ben je.

Ja mijn panty en string waren dus klets nat. Hij friemelde boven mijn panty en trok deze omlaag. Ik tilde mijn kont iets op en daar ging mijn panty. Neuk je vaak met vreemde mannen vroeg Tom? 'Ehhh soms antwoorde ik met een kleurtje' Maar meestal heel jonge jongens. En altijd met condoom vroeg Dave. 'De hele jonge mannen laat ik altijd in me spuiten antwoorde ik met een rood hoofd'. Dave keek Tom nu lachend aan en knipoogde, je bent een slet zei hij er achteraan.

Nu werden mijn beide benen over hun benen gelegd en ik zat wijdbeens. Beide heren gleden over mijn blote boven been naar het midden. Wauw wat een heerlijk geil gevoel. Twee paar vreemde handen die mijn string opzij trokken en deze werd echt uit mijn klets natte kutje getrokken. Ik voelde hoe hun vingers mijn iets open staande kutje betasten en in mijn kutje gleden. Wow dat voelde goed, meerdere vingers van twee mannen in mijn geile kut. Mijn mond viel open en ik begon lichtjes te hijgen. Ze zoenden beide mijn nek en speelde onswijs geil met mijn kutje. Ik liet mijn handen vallen op hun kruis en het was duidelijk dat bij beide mannen er al flinke spanning op hun pantalon zat. Dit beloofde toch wel wat, ze hadden beide een flinke paal zo te voelen.

Mijn jurkje uit en ik was naakt en beide likte een tepel en bespeelde mijn klets natte kutje. Beide hadden nu hun pantalon uit gedaan en boxer en te zien was twee flinke grote kwijlende lullen. Tom had er boven wat grijs haar en Dave was glad geschoren.

Wauw twee vreemde stijve lullen voor mij die mij samen wilde neuken. Ze waren dan wel wat ouder, maar mijn wens voor dit weekeinde was aan het uitkomen. En eerlijk is eerlijk, ze zijn niet jong, maar dit voelt zo geil momenteel, in het echt was het nog geiler dan in mijn fantasie. Beide heren waren dan ook geduldig en bespeelde me heerlijk. Ik had in elke klein handje van me een heerlijk harde grote kwijlende lul. Wauw ik trok ze en bespeelde hun eikel. Vingers in mijn kutje die mijn kutje oprekte en vingers die mijn clit en kontje bespeelde. Tom likte zich nu een weg omlaag en en kwam met zijn tong heerlijk door mijn kutje. Dave kwam omhoog en bood zijn heerlijk lul aan bij mijn mond. Met veel plezier nam ik zijn kwijlende lul in mijn mond. Ik zoog en likte deze lul of het mijn laatste was. Wat een heerlijk gevoel. Ik had het idee misbruikt te worden door beide heren en genoot daar onwijs van. Tom likte en vingerde mijn beide gaatjes en Dave bespeelde mijn tepels en neukte mijn mond.

Damm wat een harde grote lul had die kerel. ik kwam dan ook snel klaar en gaf een flinke gil van genot. We stonden op en beide stonden aan een kant en ik tongde ze om en om en trok aan hun dikke palen terwijl hun handen mijn lichaam streelden. Na een paar minuten zoenen en geilen ging ik op bed liggen en Dave likte even mijn kutje, kwam omhoog en wreef zijn enorme dikke eikel door mijn kutje. Heb je condooms vroeg hij, ik knikte en wees op de klaargelegde condooms op het nachtkastje. Onmiddelijk voelde ik zijn dikke paal weer langs mijn natte kutje gaan, dat had hij snel gedaan, die heeft wel ervaring met condooms dacht ik nog.

Dave drukte nu door en heel langzaam gleed zijn heerlijke gevaarte in mijn kutje en ik voelde hoe hij mijn kutje oprekte en opvulde. Wauw wat een heerlijk gevoel. Ik zoog Tom nu die mijn tepels likte en me speelde en aan trok. Dave pakte mijn heupen en begon het tempo op te voeren en neukte me heerlijk. Mijn benen hoog en wijd en zijn lul diep in me. Ik hoorde zijn lul soppen in mijn klets natte kut.

Hij ruilde met Tom die zijn nog dikkere lul erin schoof, wauw wat lekker die twee vreemde lullen.

Ik zoog Dave en proefde mijn eigen sap op zijn lul. Kwam er nu pas achter dat hij geen condoom had omgedaan, geen wonder dat hij zo snel was, hij neukte me zonder rubber. Maar het was zo geil en zo lekker, ik kon nu niet meer stoppen. Ook Tom neukte me nu zonder condoom en het was heerlijk.

Diverse standjes gingen voorbij en steeds had ik minstens een lul diep in me. Ik was alweer een paar keer geweldig gekomen. Dave lag nu op me tongzoende me terwijl Tom keek en zich aftrok. Dave ramde zijn lul er nu echt stevig in mijn buik en ik gilde het uit van genot en riep dan ook Yes Yes more more.

Langzaam werd mijn kontje ook betrokken bij het geile spel en gleed de eerste eikel door mijn kringspier, wat een heerlijk gevoel, langzaam schoof Dave zijn lul steeds dieper mijn darm in terwijl ik op mijn knieën zat en Tom zijn dikke paal zoog. Tom draaide zich nu onder me en likte mijn kut terwijl Dave mijn kont neukte en ik weer aan Tom zijn lul zoog.

Jezus ik werd genomen zoals ik in tijden ook door de jonkies niet genomen was.

Dat kon ook niet anders een enorme lullen hadden deze mannen, en een hoop ervaring, ik was in de wolken met deze twee heerlijke stijve lullen. Tja en als je dan een trio met twee wildvreemde mannen gaat doen dan moet je zeker twee lullen te gelijk proberen. Even later zat ik op de lul van Tom die mijn kutje neukte, Dave kroop achter me en duwde zachtjes zijn lul in mijn kontje terwijl Tom mijn billen uit elkaar hield. "wat een teamwork" Dave begon eerst heel rustig om mijn kontje te laten wennen. Gelukkig wende het snel en gleden beide lullen heerlijk en diep in mijn buik, ik hijgde er stevig van en al snel kwam ik weer klaar.

Voor Dave was dit even te veel toen ik mijn billen samen kneep. Ik voelde hoe hij verstijfde, zijn paal werdt nog dikker, hij stootte nu zo hard en diep mogelijk in mijn kont en met een brul spoot hij mijn darmen vol met zijn warme (hopelijk gezonde) zaad. Met een handdoek maakte hij me schoon terwijl Tom nog in mijn kut zat. Tom was duidelijk nog niet klaar en begon me in verschillende standjes door de hotel kamer te neuken.

Terwijl ik staande werd genomen tegen de badkamer deur zag ik Brabo voor het eerst. Hij zat op het balkon te kijken. Je moest goed kijken om hem te zien. Ik lachte en kwam gelijk klaar. Stapte nu naar het raam en ging er wijdsbeen voorover staan. Tom stond er achter en duwde zijn lul weer heerlijk in mijn kut en neukte me, nu kon Brabo het zeker goed zien. Dave stond ook weer bij me en had alweer een stijve en begon me weer samen met Tom te neuken. Jezus beide heren wiste niet van stoppen, van kut naar kont naar mond. De hele kamer door. Ik werd echt suf geneukt.

De enorme lull van Tom (23x8 cm volgens een trotse Tom) zat nu helemaal in mijn buik, het leek wel een trapleuning die tegen mijn baarmoeder paalde. Zal ik je bevruchten kreunde Tom, ik was totaal van de wereld met dit geweld in mijn kut en zal best iets gezegt hebben maar weet niet meer wat. Wat ik wel weet is dat Tom me nu stevig bij mijn heupen pakte en me bij elke stoot tegen zich aan trok. Ik gilde het uit, stop rustig, stop, auw, zijn eikel drukte in mijn baarmoeder, wat geil en pijnlijk tegelijk was, maar Tom stopte niet, hij snoof en kreunde en begon te schokken. Zijn lul verdikte en trilde als een vibrator en toen met een enorme brul kwam hij klaar en ik voelde zijn zaad in mijn baarmoeder spatten, dit was ook voor mij teveel en jankend en spuitend kwam ik voor de zoveelste keer geweldig klaar.


Het zaad spuit uit de geile kut van MissyTom zijn lul verslapte niet en hij neukte nog langzaam en rustig na, zijn lul sopte gewoon als hij in en uit me ging, wat een neukers waren dit zeg, dit wil ik wel elke week! Na een paar minuten haalde Tom zijn lul uit mijn pijnlijke kut en ik verwachte dat zijn zaad er wel uit zou stromen, echter op een paar druppels na helemaal niets, dat kon toch niet, het voelde als een brandweerspuit toen hij klaarkwam.

Op je knieen slet, gromde Tom, en nu persen slet.

Ik kroop op mijn knieen en drukte mijn kont omhoog en begon te persen, na een paar keer drukken spoot zijn lading zaad over het bed, en dat was dus geen beetje, wat een zaadkanon die Tom, ik was verliefd op zijn lul!

Ook Dave wilde nu nog een lading zaad kwijt en kroop achter me nu ik toch al op mijn knieen zat, hij ramde zijn lul in een keer tot aan de wortel in mijn door zaad en geil gesmeerde kut. Tom kwam voor me zitten en bood zijn nog steeds keiharde monsterlul aan, ik pakte zijn eikel in mijn mond en begon er verwoed op te zuigen en met een hand masseerde ik zijn ballen. Dit was het einde, wat een mannen, ik zat letterlijk aan het spit, een dikke lul in mijn kut en en een enorme paal in mijn mond. Dave begon wilder te stoten dus die zou me zo wel klaarkomen, maar ook Tom kreunde zwaar, ik likte en zoog op zijn eikel en hij probeerde met zijn handen achter mijn hoofd om dieper in mijn keel te komen, dat paste echter niet en hij drukte gelukkig niet echt door. Tom kwam bijna klaar merkte ik, hij begon zwaarder te hijgen en kwam kreunend klaar een deel in mijn mond en de rest over mijn borsten en gezicht. Dave zag dat en lachte terwijl hij hard op mijn billen sloeg met zijn vlakke hand, ik kon nu mijn aandacht op hem richten en kneep een paar keer goed met mijn kut in zijn dikke paal, hij reageerde kreunend, ramde nog een paar stoten door en spoot zijn zak leeg diep in mijn geile kut.

Doodmoe vielen we samen op het bed, Jezus ik was zojuist twee half uur lang geneukt. Wat een marathon....

Beide heren gaven hun visitekaartje en gingen weg en Brabo kwam binnen. Hij lachte en zei, jezus wat ben jij geil bezig geweest. Bleek hij al die tijd bijna alles gefilmd te hebben. Een echte voyeur film hahaha.

(Brabo verteld verder) Na twee uur op het balkon gezeten te hebben en alles vast gelegd te hebben was ik weer binnen. Damm ik had genoten van mijn eigen meissie. Nooit verwacht dat ze het zou doen met oudere mannen en dat het dan zo geil kon zijn om te zien hoe twee oude vreemde kerels hun vreemde lullen in haar duwde. Shit gewoon alleen zitten kijken. Samen de film gezien en even mijn lul in haar heerlijk overspel kutje gepropt om daar mijn warme zaad in te spuiten terwijl ik wist dat er net twee vreemde kerels in hadden geroerd.

De dagen erna veel over gesproken en de volgende ochtend zagen de kerels mij bij Missy zitten aan het ontbijt. Die snapte al snel dat ik dus haar vriend was en dat ik naast hun zat aan de bar. Ze lachten net als ik. Ik heb nog wat met ze gedronken en dit gaat zeker nog eens gebeuren dat is al afgesproken en dan nemen ze nog een vriend mee uit Amsterdam, een neger met een enorme lul, ja die gaat ook in haar geile kut klaarkomen.

 
 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+99 # Wanneer mag ik?Karregat 09-04-2020 09:12
bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+100 # HotelkamerKarregat 09-04-2020 09:10
dat gait deujr van euvigait tot saligait
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+100 # Colanistory Erotische VerhalenYvonne 31-08-2019 17:21
Wat een heerlijk geil verhaal
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+58 # Lekkere sletKenny 21-08-2019 13:53
Waar en wanneer kan ik je kut vullen met zaad?
Xje op je tieten
Kenny (van de chatgroep Volendam, weet je nog?)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-62 # sukkelaarssukkels 09-04-2019 12:54
Wat een bedroevende reacties, hebben jullie zelf geen vrouw?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+125 # Vrouw versierenMoppentap 23-04-2019 00:19
sukkels zei:
Wat een bedroevende reacties, hebben jullie zelf geen vrouw?


Een man aan de bar vroeg aan de man naast hem hoe hij het beste een vrouw kon versieren. Deze antwoordde: "Heel simpel. Gewoon zeggen dat je advocaat bent."
De eerste man ziet verderop een leuke vrouw zitten, loopt op haar af en vraagt haar of ze met hem uit wil. Als ze hem afgewezen heeft, zegt hij: "Eigenlijk maar beter ook, want ik heb morgenochtend vroeg al een zaak."
"Oh, ben jij advocaat?", vraagt ze.
"Jazeker!", antwoordt hij.
Binnen een kwartier zijn ze bij haar thuis en liggen in bed. Plotseling begint hij te lachen. "Wat is er?", vraagt ze.
Hij antwoordt: "Nou, eigenlijk is het best wel grappig: ik ben pas een half uur advocaat en ik heb nu al iemand genaaid!"
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+49 # Wie heeft het adres?rolex 04-04-2019 05:17
ik zie hier allemaal namen en bijnamen voorbij komen dus jullie kennen deze milf, wie heeft haar adres???? wil haar eens een keer verrassen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+44 # Wil ik ook welAnneke 15-02-2019 08:59
Super lekker, ik wil dat ook wel een keer!
Regio Purmerend, voor de belangstellenden.....
Ik heb alleen een vriend rondlopen en ik weet niet of hij hier in mee wil gaan…
En vragen durf ik niet.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+42 # Gaan we doenDirk de Lange 19-02-2019 22:49
Hallo Anneke uit Purmerend,

Vol bewondering lees ik je reactie, er zijn maar weinig vrouwen die daar voor duren uitkomen.Maar nog veel minder die het ook werkelijk doen, maar wat jij wil daar hebben wij wel oren naar.

Hoe oud ben je en wat zijn je maten en afmetingen?

Hoeveel mannen zoek je?

Ook voor bare neuken?

Veel vragen, maar daarna ook veel plezier!

Xje Dirk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+25 # Heerlijke milfBrian 10-02-2019 22:06
Wat is dit een heerlijk geschetst beeld. Een vervolg?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+101 # Mag ik je uitnodigen?Dirk de Lange 10-01-2019 14:06
De poten van de tafel kwamen al los van de vloer zo groeide mijn lul, stik leuk verhaal.

Moch t je meer willen van dit soort avontuurtjes? Ik ben 36 jaar, slank, gespierd, intiem geheel geschoren, ik kan goed en ruim ontvangen en heb een sling en spiegelkamer, ik ben ook goed bedeeld, (24x7cm) en heb vrienden met dezelfde interesses en daar zitten ook een paar ferme (ook donkere) knapen bij!

Laat maar weten of je wil, hoeveel er dan in je komen bepaal je natuurlijk zelf ter plekke of van tevoren.

Maar ook 1 op 1 lijkt me heerlijk met jou schatje.
Mocht je een vergoeding willen is dat ook te regelen.

€ 100 p.p. voor bare is geen probleem voor ons.

Ik hoor graag van je.

XXX Dirk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+76 # Ook uit Volendamvd68 09-01-2019 08:10
Hee Brabokoppel, wat een heerlijk geil opgebouwd verhaal, kijk uit naar het vervolg.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+50 # Keiharde lul nuCharles 29-08-2018 22:11
Heerlijke opbouw met spannende details. Maakt mij hard en groot, verlangend naar meer….. xxx
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+213 # Oma wil ookPatricia Fijneman 03-07-2017 23:11
Ben aardig op leeftijd en getrouwd, maar dit zou ik zo graag een keer willen ervaren. Geweldig! Was er nat van na het lezen van dit heerlijke verhaal.

Wil dit zonder medeweten van mijn man zeker een keer ten uitvoer brengen.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+77 # Je naamDirk de Lange 10-07-2017 00:27
Als je man het niet mag weten zou ik niet je naam voluit gebruiken, of heeft hij geen [SPAM]?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+191 # Wat zijn je gegevens?Dirk de Lange 10-07-2017 01:01
Patricia Fijneman zei:
Ben aardig op leeftijd en getrouwd, maar dit zou ik zo graag een keer willen ervaren. Geweldig! Was er nat van na het lezen van dit heerlijke verhaal.

Wil dit zonder medeweten van mijn man zeker een keer ten uitvoer brengen.

Zo Patricia, daar hebben wij wel oren naar.

Hoe oud ben je en wat zijn je maten en afmetingen?

Hoeveel mannen zoek je?

Ook voor bare neuken?

Veel vragen, maar daarna ook veel plezier!

Xje Dirk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+78 # HeerlijkGilbert 28-03-2017 16:44
Wat een enorm geile slet is dit
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+91 # EdwinEdwin 18-10-2016 13:41
Fantastisch en geil verhaal. Precies zoals ik graag een vrouw verwen met mijn lippen, tong en vingers.
Om haar dan genadeloos vol zaad te pompen, toppie!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+158 # Mijn lul is groterAndre 09-04-2016 00:20
Die van mij is groter dan die van Tom, maar dat wist je al toch Juut?

Zal ik je nog eens komen verwennen en goed oprekken? Je kon me altijd goed hebben, was een leuke tijd in Volendam en later in Edam, zonde dat je nu in Geertruidenberg woont, zou graag weer eens mijn zaad in je kut spuiten.
Weet je nog de eerste keer dat ik je kut had opgerekt en je daarna zei: dut eht un oelifant daan

Ik heb je adres, alleen geen telefoonnummer, laat maar weten.

XXX
ur is niks gekker as un mins
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+113 # Doe je ook mee?Karregat 11-11-2016 07:13
Andre zei:
Die van mij is groter dan die van Tom, maar dat wist je al toch Juut?

Zal ik je nog eens komen verwennen en goed oprekken? Je kon me altijd goed hebben, was een leuke tijd in Volendam en later in Edam, zonde dat je nu in Geertruidenberg woont, zou graag weer eens mijn zaad in je kut spuiten.
Weet je nog de eerste keer dat ik je kut had opgerekt en je daarna zei: dut eht un oelifant daan

Ik heb je adres, alleen geen telefoonnummer, laat maar weten.

XXX
ur is niks gekker as un mins


Hee Andre, denk dat ik wel weet wie jij bent (rasta?) doe je ook mee als Juut naar Volendam komt?

App me maar als je wil, je weet wel van de vis.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+90 # Waar woont Juutrolex 04-04-2019 09:47
Andre zei:
Die van mij is groter dan die van Tom, maar dat wist je al toch Juut?

Zal ik je nog eens komen verwennen en goed oprekken? Je kon me altijd goed hebben, was een leuke tijd in Volendam en later in Edam, zonde dat je nu in Geertruidenberg woont, zou graag weer eens mijn zaad in je kut spuiten.
Weet je nog de eerste keer dat ik je kut had opgerekt en je daarna zei: dut eht un oelifant daan

Ik heb je adres, alleen geen telefoonnummer, laat maar weten.

XXX
ur is niks gekker as un mins


ik zie hier allemaal namen en bijnamen voorbij komen dus jullie kennen deze milf, wie heeft haar adres???? wil haar eens een keer verrassen ik ook uit volendam maar vaak onderweg in brabant dus juut laat wat horen en ik kom
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+104 # LEKKERBor de Wolf 25-08-2015 12:05
Oeh lekker! Wat heerlijk om zo te verkennen hoeveel palen je vrouw kan hebben!.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+113 # GeilDoug 13-04-2015 20:54
Pretty nice post.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+176 # Neuken bij SpaanderCowboy Henk 06-04-2015 13:52
Zo Juut dus ook bij spaander laat jij je afneuken door vreemde mannen.....
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+130 # Een geil wijfEduard Goossens 30-12-2012 13:53
Wat een geil wijf, en dat in ons stadje Geertruidenberg, zal een opletten of ik je tegenkom.
Mag ik je dan aanspreken?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!