Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hallo, ik ben Nikki, een slanke blonde 33 jarige getrouwde vrouw, getrouwd met Tim(37 slank, blond en 1.77) en 10 jaar getrouwd inmiddels, we hebben 2 kinderen, Dennis van 4 en Roxy van 1, zogezegd een compleet gezin. We hebben het goed voor en met elkaar. Maar er ging wat veranderen in ons leventje. Nu moet je weten dat ik 4 keer in de week sport, de hele dagen zorg ik voor de kinderen dus ’s avonds wil ik dan even uitzweten, mijn man is dan thuis en regelt daar alles, hij is geen sporttype en uitgaan al helemaal niet meer. Ik doe aan fitnessen. rpm en bodypump alles om mijn figuur mooi te houden. Na een avondje sporten en het nazitten met de meiden werd ik op de parkeerplaats geroepen door Susan de jongste van onze groep tijdens het bodypumpen, met Suus heb ik altijd de grootste lol ondanks ons leeftijdsverschil van 10 jaar, meteen vroeg ik wil je meerijden, nee hoor zei ze lachend maar ik wilde je wel uitnodigen, ik keek haar aan en vroeg uitnodigen voor wat, nou aanstaande zaterdag ben ik jarig en dat vier ik met vrienden en ik wilde jou ook uitnodigen zei ze weer. Leuk zei ik, ik zal het er met mijn man over hebben je hoort het donderdag van me oké.

Oké, zei Suus en daarna gingen we allebei onze eigen weg. Thuis heb ik het er met mijn man over gehad maar eigenlijk kon ik van te voren al vertellen wat het antwoord zou zijn, “Nee” daar heb ik dan eigenlijk geen zin in zei hij meteen, ik baalde als een stekker want de laatste jaren gingen we zeker al niet veel meer uit en feestje kwamen we ook maar mondjesmaat, maar als jij wel wil ga je lekker meid zei hij erachteraan. Dat was niet echt wat ik wilde horen zo ging het altijd wel hij vond het best als ik ging maar met zijn twee gingen we alleen maar naar collega’s van hem. Maar omdat ik toch echt wel zin had om weer eens lekker ergens anders heen te gaan, zei ik toch oké.

Die donderdagavond op de sportschool zei ik tegen Suus dat ik zou komen maar wel alleen, oh heeft je vent geen zin zei Suus, nee die houd niet zo van feestjes zei ik, lachend zei Suus je moet hem meer een zweepje slaan, de hele les hebben we daarna de slappe lach gehad. Die zaterdagavond reed ik met de fiets richting Susan, ze woonde niet zo heel ver van ons vandaan, dus lekker op de fiets kon ik ook nog eens wat drinken. Hoe laat kom je thuis had mijn man nog gevraagd voor ik wegging, geen idee riep ik hangt er vanaf hoe gezellig het is kan om 1 uur zijn kan om 5 uur zijn. Ik zie je wel weer verschijnen hoorde ik nog voor ik de achterdeur dichtsloeg.

Na een kleine 15 minuten fietsen stond ik voor de deur bij Suus die voor ik kon aanbellen al opendeed ik zag je aankomen zei ze vrolijk. Suus is een vrolijke 23 jarige losbol, het type feestbeest flirterig uitdagend, heel anders als toen ik 23 was, ik zie haar zeker niet gaan trouwen op deze leeftijd, sterker nog ze heeft geeneens een vriend. Ik geef haar het cadeautje die ze aanpakt met de woorden joh dat was niet nodig geweest maar zeker wel zo leuk. Ben ik de eerste vraag ik een beetje dom omdat ik al mensen hoor in de woonkamer, nee hoor maar wel één van de eerste zegt ze. Ze gaat me voor naar de woonkamer waar al een man of 12, voor mij allemaal onbekende zitten, ik stel me voor en zoek een plekje uit. Na mij komen er nog een heel stel en uiteindelijk is het huis vol. Ik ken werkelijk waar helemaal niemand en vraag aan Suus of er nog meer meiden komen van de sportschool, nee zegt ze jij bent de enige waar ik altijd echt lol mee heb de rest is gewoon gezellig. Het wordt reuze gezellig met veel drank en hapjes met wat dansen en veel kletsen ik leer veel nieuwe mensen kennen de meeste wel jonger dan mij maar dat mag de pret niet drukken. Rond 1 uur gingen de meeste weg nog even de stad in riepen ze. Tegen half 2 zijn we nog met een klein groepje over en zitten nog wat na te praten, Marc een student toerisme van 21, Carlo een schilder van 19, Renate een intercedente van 26, Jay een beveiligingsbeambte van 27, Stef een verkoper van 18, Suus een vrolijke secretaresse van 23 en dan ikzelf een huismoeder van 33 de senior.

Marc had het hoogste woord maar was wel een leuke prater, die na op den duur vroeg of we ook nog even de stad in zouden duiken, maar nee daar had Suus geen zin meer in die wist wat beters, nou wat dan vroeg Renate, iedereen keek Suus en die riep toen STRIPPOKEREN, iedereen schoot in de lach, maar het was Jay die zei oké doen we, meteen gevolgd door Carlo, Stef en Marc, nou zei Suus en ze keek Renate en mij aan doen jullie mee of laten jullie mij er alleen voor staan tegen de mannen. Ik had mijn bedenkingen ik was tenslotte 33, moeder van 2, getrouwd en ik dat kon ik niet maken, maar ik zei niets want ik zag dat Renate ook twijfelde. Maar toen zei Renate ineens ja is goed ik doe mee, Suus keek me aan en ik wilde geen spelbreker zijn door nu op te staan en weg te gaan dus zei ik ook ja.

Wel zei ik dat dit wel tussen ons moest blijven want ik had kinderen en niet dat die ……. Maar dat begrepen ze allemaal en ze beloofden dat het tussen hun zou blijven. Suus sloot de luxaflex en haalde een spel kaarten tevoorschijn. We gingen om de salontafel zitten en Suus deelde de kaarten er hing een opgewonden spanning, de vrouwen deden het wonderwel goed en na een aantal potjes zat ik in mijn bh en had de rest nog aan, Suus zat in bh en had haar ondergoed plus sexy netkousen nog aan, Renate zat ook in bh en had haar spijkerbroek nog aan, de mannen ging het iets minder af Carlo had alleen zijn boxer nog aan, Jay zat nog in zijn jeans, Stef in T-shirt en boxer, Marc alleen in boxer, maar nu werd het spannend wie zou er het eerst naakt zijn en dan kwamen de opdrachten om door te spelen was mij uitgelegd, het was duidelijk niet de eerste keer dat ze dit speelden. Het ging daarna snel en ik was nu aan de beurt met verliezen want had ik het begin gelul, beginnersgeluk werd aan tafel gezegd nu kreeg ik alleen maar slechte kaarten.

Dus toen het moment daar was dat ik als eerste vrouw daadwerkelijk mijn bh moest uitdoen werd dit met gejuich door de mannen ontvangen, daar zat ik dan tussen mensen die ik net kende met alleen nog een stringetje aan. De ogen van de mannen bleven tijdens het volgende potje gericht op mijn schuddende borsten, gelukkig keerde voor mij het tij en was Suus de volgende die haar borsten moest ontbloten en zo kregen wij van de mannen de meeste aandacht. Suus schudde wild met haar bovenlijf en haar borsten zwiepten van links naar rechts, wat ik al dacht een feestbeest. Nu jij zei Stef tegen mij, ik lachte maar een beetje maar toen zeiden Jay en Marc hetzelfde kom op nu jij dus ook ik schudde met mijn bovenlijf en mijn toch wel grotere iets meer hangende borsten zwiepten wilder heen en weer. De beurt daarop verloor Carlo zijn boxershort en was de eerste die helemaal naakt was, hij showde zijn penis aan alle vrouwen door er ook even flink mee heen en weer te zwaaien, ik raakte wel een beetje opgewonden want Carlo was wel een mooie knul met een mooi gespierd lijf en een mooie penis.

Gelukkig voor Carlo verloor hij daarna niet meer en was Marc de volgende die helemaal naakt kwam te staan en ik snapte meteen waarom hij zoveel praatjes had want zijn lul was niet dat je zegt van “nou nou” dat compenseerde hij dus met zijn praatjes. Daarna was het Suus weer die verloor en die dus nu ook geheel naakt zou zijn, ik keek hoe ze strippend haar stringetje liet zakken en haar kaal geschoren poes liet zien. Jay was daarna degene die verloor en die kwam daardoor alleen nog in zijn strakke boxer te zitten, Renate bleef buiten schot en zat nog steeds in bh en jeans, ook Stef bleef aan de winnende had en bleef aanhouden wat hij nog aanhad, ik? Ja, juist ik verloor weer en daardoor zou ik dus de 2e vrouw zijn die naakt kwam te zitten, strippen strippen riep Suus dus ik volgde haar voorbeeld en zo sexy mogelijk liet ik mijn string zakken en iedereen kon mijn gladgeschoren kutje zien, snel ging ik daarna zitten. Maar helaas voor mij verloor ik het daarop volgende potje ook weer en omdat ik al geheel naakt was moest ik een opdracht doen, Suus verzon er wel één gelukkig een vrij onschuldige ik moest bij alle mannen op schoot gaan zitten en ze een tongzoen geven, de eerste bij wie ik op schoot ging zitten was Stef die had zijn boxer nog aan en ik gaf hem een tongzoen, hij kon goed zoenen, de tweede waar ik op schoot ging zitten was Marc en eerlijk gezegd ondanks dat hij naakt was merkte ik er weinig van, de tongzoen viel ook eigenlijk wel tegen, daarna plaatste ik me op schoot bij Carlo deze 19 jarige kreeg meteen een stijve die ik duidelijk tegen mijn billen voelde duwen het zoenen was wild, als laatste plaatste ik me bij Jay op schoot en ondanks dat hij nog zijn boxer aan had voelde ik een enorme bult onder mijn billen tongzoenen kon hij erg lekker.

De daarop volgende potjes verloor ik gelukkig niet, Renate was inmiddels alleen nog in string te bewonderen en het was Stef die de eerst volgende opdracht kreeg toegewezen na 3 verliespotjes op rij, hij moest bij alle vrouwen wodka uit hun navel drinken dat was ontzettend lachen geblazen. Er waren er nog 2 over die nog wat aan hadden Renate en Jay, de volgende die naakt kwam te zitten was Jay hij liet zijn strakke boxer zakken als een volleerd stripper en ik keek met grote ogen naar wat hij daar showde een slappe bruine lul van heb ik jou daar, Renate was dus de winnares, Renate ging daarop op de bank staan en stak haar handen in de lucht als de enige nummer 1 en liet daarna ook haar string zakken.

Zo zaten we daar met zijn zevenen spiernaakt rond de tafel en was het Suus die opsprong en riep wie heeft er trek in iets lekkers nou dat ging er bij iedereen wel in dus huppelend verliet ze de woonkamer richting keuken alle blikken volgde de schuddende borsten en billen, even later werd ik geroepen door haar dus ik stond op en liep ook naar de keuken nu voelde ik alle blikken op mijn borsten billen gericht. In de keuken vroeg ze me of het nog ging ik zei ja hoor hoezo, nou ik had gedacht dat je zou opstappen aangezien jij een gezin hebt, toen vertelde ik haar dat inderdaad zo mijn twijfels had gehad, waarom dan toch gebleven vroeg Suus, nou ik wilde geen spelbreekster zijn en aangezien ik duidelijk heb gevraagd of iedereen het binnenskamer wilde houden heb ik dus ja gezegd zei ik, ze gaf me spontaan een kus op mijn mond en zei ik ben blij dat je bent gebleven schat.

Ik vroeg haar toen hoe het zat met de andere dus kreeg ik uitleg Marc had net een relatie van 2 jaar beëindigd, Stef, Jay en Carlo waren vrijgezel en Renate had een vriend die bij de offshore of zoiets zat. Dat verklaarde waarom de mannen geen probleem hadden met strippoker en waarom Renate eerst twijfelde net als ik, ik hielp Suus even mee met het bakken van snacks en soms voelde ik haar hand op mijn rug of op mijn billen of ze het expres deed of dat het onschuldig was ik heb geen idee weet wel dat het me opwond.

Eerst kwam Carlo even spieken in de keuken ik zag hem aankomen met een zwengelende penis en kon het niet laten er naar te kijken, lukt het vroeg hij, ja het lukt prima zei ik nog eventjes geduld, Suus was veel vrijer en liep naar hem toen greep zijn piemel beet en kneep er in ons niet komen opjagen hé zei ze lachend, nee hoor ik kwam kijken of ik iets kon doen zei Carlo, oooooh dat is dan weer lief zei Suus en ze rukte zijn voorhuid snel heen en weer en gaf hem een kus, maar nee ga maar weer naar binnen. Ik was wel een beetje jaloers op Suus, dat zo vrij was ik was toen ik net zo oud was als haar getrouwd en had daarvoor niet zo heel veel vriendjes gehad en Suus nam het ervan.

Daarna kwam Jay een kijkje nemen en toen hij daar aankwam lopen met die grote bruine negerlul heen en weer zwiepend vergat ik even wat ik aan het doen was, kan ik ergens mee helpen vroeg Jay, neeeeeeeee riep Suus lachend en gaf Jay een klap op zijn kont. Dus ook Jay vertrok weer naar binnen, ook nu keek ik de gespierde kont na, Suus was vlak achter me komen staan en ik had het niet eens in de gaten, pas toen ze haar armen om me heen sloeg en in mijn oor fluisterde “lekker ding hé” merkte ik het pas, haar handen lagen op mijn buik en ik voelde haar borsten in mijn rug, ja best wel zei ik rood aanlopend, want dit was ook meteen de eerste keer dat ik een vrouwen lichaam tegen me aanvoelde drukken.

Gelukkig ging het belletje dat de snacks klaar waren want ik wist me geen houding te geven. We liepen met de 2 schalen snacks de woonkamer in en ik zag Renate tussen Stef en Marc inzitten, zoenend met Stef en trekkend aan beide lullen. Jay en Carlo waren in gesprek en hielden nauwlettend in de gaten wat de 3 deden. Suus riep heej geile bokken snacks en toen zaten we weer met zijn zevenen naakt te babbelen, het duurde daarna niet erg lang of Renate begon zich aan te kleden en vertrok met Stef en Marc, arme Marc zei Carlo toen ze weg waren, hoezo vroeg ik, nou Renate en Stef dumpen Marc nog wel ergens let maar op mijn woorden, de rest was het daar absoluut mee eens.

Het is inmiddels 4 uur en ik zie Carlo op zijn klokje kijken, zullen we de bende even opruimen zegt hij dan, ja zeg ik direct, neeeeeee joh roept Suus hoeft niet doe ik morgen wel, maar nee Carlo, Jay en ik staan erop en zo lopen we met zijn viertjes naakt alles op te ruimen, binnen wordt alles gedaan door de mannen en Suus en ik duiken de keuken in, bierflesjes in de kratten en daarna afwassen. De mannen zijn binnen al klaar als wij nog aan de afwas staan, staat er binnen nog afwas roept Suus naar de woonkamer, ja nog een asbak en 2 glazen wordt er terug geroepen, ik pak ze wel even zeg ik en loop naar binnen daar zie ik dat de beide mannen een dvd hebben aangezet en op de bank hangen ik pak de afwas en verdwijn weer nagekeken door beide mannen, ik moet daar wel om lachen, een 33 jarige moeder van 2 kinderen die word nagekeken door 2 jonge kerels.

Suus en ik zijn zo goed als klaar met de afwas ik moet nog wat glazen afdrogen als Jay in de deuropening verschijnt, kan ik nog wat doen vraagt hij, ja dat kan je zegt Suus direct, ik kijk Suus vragend aan want zover ik weet zijn we met alles klaar, oké zeg maar wat kan ik dan nog doen vraagt Jay en zonder blikken of blozen zegt Suus, Nikki een beurt geven die ziet je wel zitten en dan loopt ze langs Jay en geeft hem een klap op zijn billen en verdwijnt de woonkamer in. Ik sta daar maar met de theedoek in mijn hand en een rooie kop, Jay komt op me aflopen en streelt mijn arm, dan zeg ik het was maar een grapje van Suus hoor, maar Jay trekt me aan mijn arm naar zich toe en drukt zijn mond op de mijne ik voel meteen zijn tong in mijn schieten en ik beantwoord zijn tong, hij neemt de theedoek uit mijn handen en trekt me tegen zich aan, slaat zijn armen om me heen en ik laat het gebeuren ik voel zijn grote slappe negerlul tegen mijn been.

Dan voel ik hoe zijn handen langzaam richting mijn billen glijden en deze beginnen te kneden, dit is een sensatie voor mij, mijn tepels reageren door hard te worden, hij kijkt omlaag naar mijn tepels en zegt dan gelukkig toch nog een reactie, ik loop nog rooier aan en begin te giechelen, opnieuw duwt hij zijn mond op de mijne en nu sla ik ook mijn armen om zijn nek zijn handen kneden rustig mijn billen.

Het is storm in mijn hoofd, alles roept dit kan niet, dit mag niet, dit hoort niet maar ondertussen sta ik te tongen en word mijn kont flink gekneed. Met zoveel drank op kan je niet rationeel meer denken ook wil je dat wel, mijn handen glijden nu over zijn rug en strelen zijn gespierde billen, mmmm hoor ik tijdens het tongen als mijn handen zijn billen raken ook voel ik wat groeien tegen mijn been. Dan maakt hij zich los uit onze omhelzing en zegt kom we gaan naar binnen, ik zie dat zijn lul half stijf is en dat die ontzettend dik en groot is hij pakt mijn hand en we lopen hand in had de woonkamer binnen.

Daar ligt Suus wijdbeens en zie ik Carlo’s hoofd tussen haar benen bewegen, ze kijkt me opgewonden aan en kijkt dan naar Jay’s zijn lul dan steekt ze haar duim op naar me. Jay en ik nemen plaats in de andere hoek van de hoekbank met uitzicht op Suus en Carlo, Jay draait zich naar mij toen en weer beginnen we te zoenen zijn handen strelen en kneden nu mijn borsten mijn tepels die gevoelig zijn reageren door keihard te worden, Jay vind dit heerlijk en trek en knijpt in mijn harde spenen dan glijden zijn handen naar beneden en duwen mijn benen uit elkaar, ik zak iets onderuit met mijn benen wijd uit elkaar dan voel ik een vinger naar binnen glijden heel soepel glijd zijn vinger naar binnen omdat ik ondertussen behoorlijk nat ben geworden, ondanks dat ik het geprobeerd heb tegen te houden, ik slaak een gilletje als hij een 2e vinger in mijn kutje laat glijden en zo vingert hij me een tijdje.

Tijdens het zoenen kijk ik lang Jay heen en zie dat Suus een condoom om doet bij Carlo, op dat moment voel ik hoe Jay zijn vingers terug trekt en opstaat hij zet één voet naast me en met de ander blijft hij op de grond staan zijn grote zwarte lul staat trillend voor mijn gezicht, ik kom iets naar voren en steek mijn tong uit en lik zijn gezwollen eikel, met mijn hand streel ik de binnenkant van zijn been richting zijn volle zak, ik pak zijn ballen en begin ze zachtjes te kneden terwijl ik nu de hele stam nat lik en hem daarna in mijn mond neem. Naast me hoor ik het kletsen van twee neukende lijfen wat me nog geiler maakt dit heb ik nog nooit mee gemaakt en neem de dikke lul nog dieper in mijn mond, dan begint Jay neuk bewegingen te maken mijn handen glijden naar boven en knijpen speel s in zijn tepels wat met gekreun word begroet ik laat één tepel los en met die hand begin ik mijn natte kutje te strelen.

Dan trekt Jay zich terug en zoekt zijn broek ik zie hem iets pakken en terug komen, nu zie ik dat hij een condoom heeft gepakt wat hij handig en snel om zijn grote paal rolt, dan legt hij me op de bank en komt tussen mijn benen zitten ik voel hoe hij zijn eikel een paar keer over mijn clit laat glijden wat me een enorm lekker gevoel bezorgt dan voel ik de grote zwarte lul centimeter voor centimeter naar binnen glijden totdat de volle 23cm helemaal in me zit, mmmm wat voel ik deze goed, dit is toch heel wat anders als die van Tim, deze vult me helemaal op langzaam begint hij me te naaien, ik gooi me hoofd in mijn nek en zie hoe Suus op de lul van Carlo heen en weer glijd, dit alles maakt me zo geil dat ik vlak daarna mijn eerste orgasme krijg.

Ik sluit mijn ogen en voel de lul langzaam maar heel diep in me stootten dan ineens voel ik een tong in mijn mond glijden ik open mijn ogen en zie het gezicht van Suus boven me ze zit op haar knieën en word nu op zijn hondjes geneukt, ik zuig de tong van Suus naar binnen en zoen haar geil terug ze schuift verder door en zuigt mijn tepels om en om naar binnen haar borsten bengelen boven mijn hoofd en ik lik en zuig ook aan haar tepels, mijn handen liggen op de billen van Jay en probeer de stotende lul nog dieper te krijgen. Suus schuift nog verder en dan voel ik een tong van mijn navel naar mijn clit glijden, ik kreun nu echt hard zeker omdat ik vlak voor mijn ogen de lul van Carlo in en uit Suus d’r natte kut zie glijden.

Dan hoor ik Jay kreunen en zich terug trekken en een paar seconden later voel ik stralen warm zaad op mijn buik, gevolgd door de tong van Suus die het zaad likt. Carlo laat dan ook niet lang meer op zich wachten en ik zie boven mijn hoofd hoe hij zijn lul terug trekt het condoom afstroopt en begin te spuiten ik voel zaad in mijn gezicht en in mijn haar terecht komen. Uitgeput ben ik rechtop gaan zitten op uit te puffen. Daarna heb ik nog wat gedronken en toen moest ik echt weg het was al 6 uur geweest. Ik heb nog even met Jay apart in de keuken staan zoenen en hem duidelijk gemaakt dat het iets eenmaligs was, hij begreep het en bedankte me voor de zeer geile ervaring, geheel wederzijds zei ik en daarna kusten we nog een tijdje.

Toen ik aangekleed was kreeg ik nog een zoen van Carlo en hij zei we zien elkaar vast nog wel een keertje. Suus liep mee naar de voordeur om me uit te laten, bij de voordeur duwde ze haar mond op de mijne en zonde me wild haar tong gleed in en uit mijn mond en ik voelde haar had onder mijn rokje verdwijnen en mijn blote kutje betasten, ze keek me aan, geen slipje vroeg ze, nee giechelde ik die heeft Jay ik voelde haar vingers mijn clit wrijven terwijl ze me aankeek met haar andere hand pakte ze mijn hand en duwde die tussen haar benen, voel hoe nat ik ben zei ze hees en ik streelde haar clitje, ik ben blij dat je er was zei ze weer ik zie je maandag op de sportschool, ja zei ik en nu drukte ik mijn mond op de hare en gaf haar een kus. Toen ik op de fiets naar huis reed werd het al licht en had ik een enorm schuldgevoel, nu de geilheid was verdwenen redeneerde ik heel anders.

Mijn man vroeg me de volgende dag hoe laat het was geworden ik zei heel laat het was reuze gezellig allemaal jonge mensen. Verder vroeg hij nergens meer om. Die maandag avond na de training dook ik de sauna in ik was niet de enige nog 2 andere vrouwen van fitness zaten er en we bepten er flink op los, tegen half 10 stapten de 2 vrouwen op en had ik de sauna alleen niet voor lang want de deur ging weer open en daar verscheen Suus die ik niet had gezien tijdens sporten zelf, hoooiiii riep ik, hoiiiii Nik was het, waar zat je muts vroeg ik, haar gezicht vertrok en ze zei ik moest overwerken, naakt klom ze naast me op het bankje. We praten over werk en over de les die ze had gemist, toen kwam het gesprek uiteraard op zaterdag haar feestje, ze vroeg me hoe ik het had gevonden, erg leuk zei ik, gelukkig zei ze dat was de bedoeling ook. Tussen neus en lippen door vroeg ik of de rest nog nog lang was gebleven, nee zei ze Jay is 5 minuten na jou vertrokken en Carlo is blijven slapen.

Ja ja slapen zei ik en gaf haar een knipoog, ze begon te lachen en gaf een vette knipoog, even daarna kregen we een seintje dat we de sauna uit moesten want ze wilden de kleedkamers en sauna’s schoonmaken. Ik heb Suus naar huis gebracht en ben toen meteen door gereden naar huis. De rest van de week verliep zoals elke week en af en toe had ik wel fantasietjes over afgelopen zaterdag. Na de training van donderdag vroeg Suus me of ik zin had om zaterdag mee te gaan stappen, neem je vent dan ook mee zei ze is wel zo gezellig, ik zei dat ik het zou vragen maar dat ik zijn antwoord wel zou weten. Mooi dat ik gelijk had, nee joh ik heb de hele week hard gewerkt ben dan blij als ik lekker kan relaxen beetje tv kijken en computeren maar als jij wil ga lekker je gang.

Ik besloot dat ook wel te doen, had wel zin in een avondje in de kroeg was alweer en maand of 4 geleden dat ik voor het laatst een kroeg of club van binnen had gezien. Dus ik belde Suus dat ik wel meeging maar mijn man niet, jammer zei ze dan maar niet, ik kom je zaterdag rond 9 uur oppikken zei ze, oké zie ik je dan zei ik. Zaterdag rond zevenen lekker in bad gegaan mijn benen helemaal glad geschoren en de rest meteen ook maar weer, ik stond voor de spiegel en dacht wat zal ik eens aantrekken, zal ik mijn haar los doen of staart of opsteken, eerst maar kleding, het was de hele dag zalig weer geweest dus ik besloot een leuk wit zomerjurkje aan te doen ja dat stond wel vlot en zomers dacht ik bij mezelf past wel bij het weer, leuke witte sneakers eronder zo dat was klaar, mijn haar liet ik lekker los, nu nog opmaken niet teveel en een lekker geurtje.

Ik koos voor Dolce & Gabanna zo nu was ik helemaal klaar, liep naar beneden en vroeg mijn man en hoe zie ik eruit, hij keek me aan en zei toppie schat staat je leuk, lekker zomers, dat was precies het antwoord dat ik wilde horen. Vijf over 9 werd er voor de deur getoeterd ik keek tussen de lamellen door en zag Suus staan, snel gaf ik Tim een kus en zei weet niet hoe laat het word, veel plezier riep hij me na in de gang pakte ik mijn tas en vest en rende naar de auto. Hoiiii zei ik toen ik instapte, hooiii zei Suus en ze boog naar me toe en gaf me een kus, je ziet er leuk uit, ben je er klaar voor, ikke wel zei ik lachend en daar gingen we. Suus had ook een bloemetjes zomerjurkje aan met laarzen dus ik zei jij ook lekker zomers ja joh zei ze het is de hele dag al zalig weer en nu ook nog dus dacht hup maar wat luchtigs aan doen.

Na 10 minuten rijden sloeg Suus de weg op die richting snelweg ging ik keek haar aan en vroeg waar gaan we heen, ze keek opzij en zei lachend we gaan naar Amsterdam daar is een leuk festival, ik keek haar verbaasd aan en zei dat is drie kwartier rijden, ja daarom heb ik ook om 21uur met je afgesproken nu zijn we er rond 22.00 zei ze en keek me lachend aan, ik haalde mijn schouders op en zei je bent ook echt gek hé we schoten allebei in de lach. De rit was zo voorbij we blèrden gezellig mee met de radio en voor het wisten waren we er al. Suus wist precies waar ze heen moest en parkeerde haar autootje, zo nu moeten we nog een kleine 10 minuten lopen zei ze, al kletsend liepen we naar de bestemming, Suus wist waar we heen gingen voor mij was het een verassing, maar toen ik de luide muziek hoorde begreep ik het wel het was een soort van festival. Druk was het er maar we vonden al snel een barretje en bestelden 2 witte wijn, we bleven even staan en keken naar de gasten op het podium, lekkere muziek beetje salsa Suus kwam tegenover me staan en legde haar vrije hand op mijn heup en begon te dansen, ik volgde en legde mijn vrije had op haar heup en zo dansten we op de zalige muziek, we waren zeker niet de enige die daar heerlijk dansten.

Daarna waren er rappers op het podium en dat is niet mijn smaak dus we zochten opnieuw het barretje op en bestelden opnieuw wat. Ineens zag Suus bekende en ze riep ze maar kwam niet boven de muziek uit dus duwde ze haar tas in mijn hand en riep ben zo terug, ik stond daar maar en gelukkig waren de rappers toen echt klaar met hun muziek, een leuke reggaeband betrad het podium en dit klonk echt vele malen beter, met mijn wijntje in mijn hand en in de andere Suus d’r tas stond ik daar in mijn eentje een beetje heen en weer te swingen toen zag ik Suus weer terugkomen met wat mensen achter zich aan. Ik herkende er een paar van Suus d’r feestje eentje in het bijzonder Jay, Suus bestelde voor iedereen drankjes en zo stonden we met een groep van een man of 8 bij het barretje.

We kletsten wat en Jay kwam naast me staan en we raakten aan de praat, hij was gezellig maar niet opdringerig dat vond ik wel fijn, we hebben nog samen gedanst op de muziek van een zuid Amerikaans bandje toen zei Suus zullen we nog even naar de leidseplein gaan, iedereen ging akkoord dus ja ik ook al vond ik het hier eigenlijk wel reuze gezellig, dit was zo lang geleden voor mij dus ja ik genoot met volle teugen. We liepen weg van het festival toen vroeg ik hoe gaan we, nou zei Suus das een goeie ik laat mijn auto staan waar die staat dus we kunnen een taxi nemen, al snel was de eerste groep op weg naar het leidseplein, ik stond daar nog met Jay, Ruud en Tamara te wachten op de 2e taxi, shit zei ik toen, wat is er vroeg Tamara mijn vest legt daar nog, nou die ben je dan mooi kwijt zei Ruud, Jay vroeg me of ik terug wilde om te gaan kijken, nou ja liefst wel zei ik, ja zei Ruud maar de taxi komt nu aanrijden, toen zei Jay pakken jij en Tamaar maar deze taxi komen wij met een volgende zie je wel bij Bubbels.

Dus zogezegd zo gedaan, Jay liep met me mee terug en onderweg kon ik het niet laten en vroeg wie is Bubbels, Jay schoot in de lach en zei jij komt nooit hier of in ieder geval niet vaak, nee zei ik zeg maar gewoon nooit, Bubbels is een café zei Jay toen, daar moest ik ook om lachen, gelukkig was mijn vest er nog dus dat was een meevallertje, zo nu nog een taxi vinden zei ik, komt goed was het antwoord en inderdaad we hadden rap een taxi. Op het Leidseplein betaalde Jay de taxi en ik vroeg wat hij van me kreeg, niets zei hij kom op we zullen ze eens gaan zoeken. Maar in bubbels waren ze niet dus struinde we nog wat kroegen af op het Leidseplein hier en daar dronken we wat maar we vonden ze niet, ik bel Suus wel even zei Jay dat is wel zo makkelijk.

Dus we liepen naar buiten en daar belde Jay Suus op, waar zitten jullie, wat ik versta je niet loop even naar buiten dan hoorde ik Jay zeggen, oh daar, maar we hadden toch bij Bubbels afgesproken, ja beetje lullig voor Nikki maar oké we komen die kant wel op en toen hing hij op. Ze zitten bij Susie's saloon zei hij, oké en waar is dat vroeg ik, op de wallen zei Jay toen, daar heb ik weleens van gehoord zei ik ik lachend, waarop Jay in de lach schoot, zullen we dan maar zei hij. Dus weer in een taxi want hoewel het niet ver is had Jay geen zin om te gaan lopen.

Dit werd mijn eerste keer op de wallen en ik keek dus mijn ogen uit, ik vroeg Jay ben jij hier weleens eerder geweest, ja zo vaak was zijn antwoord maar niet bij de hoeren hoor voegde hij er meteen aan toe, ja ja zei ik lachend, we waren snel bij Susie’s Saloon en jawel daar zaten ze, ik gaf Suus een por en zei waar zat je nou trut, lachend zei ze dat het veels te druk was in bubbels en dat ze toen maar besloten hadden hier heen te gaan en omdat ik met Jay was maakte ze zich geen zorgen, is dat zo zei ik meteen, ja Jay is een geboren Amsterdammer zei ze en hij kent de weg wel hier, dat verklaarde een hoop, maar hier is het lekker rustig zei ik lachend want dat was het zeker niet, Suus draaide zich nu om op haar kruk en pakte me vol op mijn mond haar tong gleed naar binnen en zo stonden we even te tongzoenen, toen ze me los liet zei Suus sorry is nu alles weer goed met een pruillipje hoe kon je ooit kwaad worden op haar dacht ik nog. Jay had op afstand staan toekijken terwijl hij wat voor ons bestelde en reikte me nu mijn wodka jus aan, ja ik dacht ik wacht even zei hij lachend je was zo druk.

Toen ineens zei Menno die in de eerste taxi zat wie gaat er mee even een rondje doen iedereen knikte van oké maar ik had net een wodka jus, dus ik keek Jay aan weet jij ze straks weer te vinden vroeg ik lachend, jahoor zei hij lachend komt helemaal goed, ga je mee riep Suus naar me, nou ik drink eerst mijn wodka jus op en dan vinden we jullie wel oké, hahahahaha zei Suus met Jay moet dat lukken tot straks dan en weer gaf ze me snel een kus.

Jay nam de plek in van Suus en ik zei tegen hem dat is me wel een wervelwind hoor, Jay knikte van ja en zei echt wel die doet 10 dingen tegelijk maar vreemd genoeg kan je nooit boos op haar worden want er zitten geen slechte bedoelingen achter, nou dat dacht ik dus net ook zei ik. Heb je weleens een jointje gerookt vroeg Jay toen ik een sigaret opstak, nee zei ik nog nooit ik rook ook niet veel hoor thuis alleen maar buiten eigenlijk alleen tijdens het uitgaan en aangezien ik 4 maanden geleden voor het laatst ben geweest dan snap je het wel. Jay begon te lachen en zei toen toch das wel erg lang geleden nou ja zei ik weer ik heb kids kan niet zomaar elk weekend de hort op, nee dat begreep hij wel. Rook jij wel joints dan vroeg ik hem, ja vroeger wel veel nu zo heel af en toe eens in de maand ofzo en dan alleen als ik thuis ben en nergens meer heen hoef. Oké nou ja zou het weleens willen proberen zei ik wil toch wel weten hoe het voelt om te zweven, Jay schoot in de lach nou dan halen we er zometeen toch 1 voor je, echt vroeg ik. Ja komop dan dus ik liep met Jay mee over de wallen en ik keek naar al die meisjes achter de ramen waar hele mooie tussen zitten kan ik zeggen. We kwamen aan bij een coffeeshop en Jay verdween naar binnen na 5 minuten stond hij weer buiten met een voor gedraaide joint, hier zei hij en gaf hem aan me, ik stak de joint op en toen zei Jay kom we gaan Suus en haar gevolg zoeken.

Terwijl we over de wallen liepen zoekend naar Suus rookte ik de joint op en gooide hem daarna weg Jay keek me aan en zei zo jij gooit wel een heel stuk weg, is dat zo vroeg ik moet je hem dan helemaal tot het eind oproken dat doe ik met sigaretten ook niet, Jay schoot weer in de lach en zei ach wat maakt het ook uit, ik keek hem aan en zei ik merk er echt helemaal niets van, beetje jammer, maar ik kwam er achter dat ik te vroeg had gesproken, na een tijdje voelde ik wel wat en begon aardig te zweven, ik leek straal bezopen ik voelde mijn benen af en toen niet eens meer en Suus vinden deden we ook al niet. Ik bel haar wel weer zei Jay, terwijl we voor een seksshop stonden, ik stond tegenover hem en zei ja doe dat maar want dit gaat lang duren, Jay keek me aan en vroeg gaat het wel Nik, ja hoor zei ik en stapte naar voren en duwde mijn mond op die van Jay ik duwde mijn tong in zijn mond en begon hem te zoenen, hij beantwoorde mijn tongzoen meteen en stopte zijn gsm weer terug in zijn broekzak, hij sloeg zijn armen om me heen en kneep in mijn billen ik duwde mijn onderlijf tegen hem aan en ging op mijn tenen staan om hem makkelijker onder mijn rokje te laten voelen, zijn handen gleden inderdaad onder mijn rokje en streelde de blote huid van mijn billen, hij stopte met zoenen en zei kom en trok me mee. Ergens in een steegje begon hij me opnieuw te zoenen en nu trok hij mijn jurkje omhoog ik voelde zijn handen mijn billen pakken, kneden en uit elkaar trekken, pijp me fluisterde hij me in mijn oor en ik zakte op mijn hurken knoopte zijn broek los en haalde de grote negerlul eruit, meteen naam ik de eikel in mijn mond en begon Jay te zuigen, hij pakte mijn hoofd vast en begon me toen in mijn mond te neuken na een tijdje hoorde ik hem luider kreunen en trok hij zijn lul uit mijn mond meteen voelde ik een dikke straal negerzaad in mijn gezicht gevolgd door een 2e straal dik zaad snel nam ik de lul weer in mijn mond en de rest van zijn zaad ving ik op in mijn mond en slikte ik uiteindelijk door, Jay trok me weer omhoog en kuste me op mijn mond, mmmm je bent zo lekker zei hij.

Hij deed zijn lul weer terug in zijn broek en we liepen weer terug tot zijn telefoon ging, Suus waar we bleven ze zaten weer in Susie’Saloon, dus terug daarheen, toen ik binnenkwam was ik wat bleekjes de joint was er toch goed ingehakt, Suus kwam naar me toe en vroeg of het wel ging, nou ja voel me niet 100% zei ik, ze streelde mijn gezicht en kuste me op mijn wangen en voorhoofd, was het lekker vroeg ze, wat was lekker vroeg ik, zijn lul, zijn zaad zei Suus, ik keek haar aan, toen zei Suus lachend je hebt sperma in je haar schat, ik schoot in de lach en kwam niet meer bij, Suus draaide zich om naar Jay en die zei meteen ze heeft een jointje gerookt. Nu schoot Suus ook in de lach ze is zo stoned als een garnaal riep ze. Kom we gaan naar huis zei ze en bestelde een taxi, Jay ging mee en reed in Suus en mij in Suus d’r auto naar huis hij was de enige die niet gedronken had, ik viel op de achterbank bij Suus op schoot. Thuis sliep godzijdank iedereen al het was kwart over 3 dus eigenlijk viel het wel mee, ik waste mijn gezicht en haar en kroop bij Tim in bed. Maandagmorgen kreeg ik een sms’je; je bent de lekkerste die ik ooit ben tegen gekomen.

Het nummer zei me niets, dus ik vermoedde dat het niet voor mij was bedoeld maar gewoon een verkeerd nummer in getypt, maandagmiddag kreeg ik weer een sms’je; je hebt zulke lekkere billen, ik moest wel lachen en dacht bij mezelf arme jongen die heeft een verkeerd nummer gekregen, nog geen 10 minuten later kreeg ik weer een sms’je; elke keer als ik mijn ogen sluit zie ik jou slingerende tieten voor me, ik besloot er niet teveel aandacht aan te besteden en de rest van de dag bleef het stil, die avond op de sportschool sprak ik Suus weer gaat hij weer een beetje fluisterde ze, ja het gaat weer sorry voor zaterdag zei ik, ben je mal je eerste jointje slaat meestal in als een bom zei ze.

Na de les begon ik over de gekke sms’jes, wat zei die dan vroeg Suus dus ik pakte mijn telefoon en liet ze Suus lezen die begon toen op haar beurt nog harder te lachen, nou die zijn wel degelijk voor jou hoor lachte ze, hoe weet jij dat zijn ze van jou ofzo vroeg ik, nee ze zijn niet van mij zei Suus, maar van Jay, ja sorry ik heb hem jou nummer gegeven hij bleef maar zeuren dus uiteindelijk heb ik het hem maar gegeven. Ik wist even niets te zeggen, maar ja ik kon het niet terug draaien, je bent toch niet kwaad op me hé vroeg Suus, nee joh tuurlijk niet. Dinsdagochtend een sms’je; als ik aan je denk word mijn lul al hard, stiekem moest ik wel glimlachen, Dinsdagmiddag een sms’je; ik zit hier met een stijve aan jou te denken, ik giechelde om zijn sms’jes de rest van de dag bleef het stil, woensdagochtend; heb je zin om mee naar het strand te gaan het beloofd een heerlijke dag te worden, ik reageerde niet 10 minuten later, sms’je; gewoon een gezellige middag geen bij bedoeling kusjes Jay, dit was voor het eerst dat hij zijn naam erbij zetten ik besloot hem terug te sms’en; waren al die sms’jes van jou ik dacht al heb een aanbidder, maar sorry gaat niet lukken strand, 10 minuten later weer sms; waarom niet geen zin of geen tijd, ja waarom niet dacht ik de kids gingen vanmiddag naar opa en oma en ik was alleen, maar kon ik het wel maken, ging ik dan niet te ver, maar was ik al niet veels te ver gegaan, ja eigenlijk wel ik moest ermee stoppen en dat moest ik hem vertellen dus sms’te ik terug; nou oké dan waar spreken we af, ik zat te wachten op zijn sms toen mijn telefoon ging, met Nikki, hoi met Jay hoorde ik, ik schrok er eigenlijk van maar het was nu of nooit ik moest hem duidelijk maken dat ik dit niet verder wilde ik was gelukkig getrouwd. Zal ik je oppikken bij de bushalte ja is goed zei ik we spreken af om 1 uur, dan waren de kids opgehaald en kon ik gaan en staan waar ik wilde.

Rond kwart voor 1 wandelde ik naar de afgelegen bushalte en daar zag ik Jay al leunend tegen zijn auto staan, hallo zei hij en ik groette terug we stapten in en reden richting strand, ik zei hem dat we wel even alleen over het strand moesten want ik kwam altijd wel bekende tegen en in geroddel had ik geen zin, dat snapte hij wel en stelde voor dat hij voorop zou gaan en ik achter hem aan. Op het strand wandelde Jay langs de waterkant alle drukte voorbij verder en verder en daar werd het rustiger ik maar ik zag ook steeds meer spiernaakte mensen dit was het naaktstrand bedacht ik me ineens toen zag ik Jay het strand opwandelen richting duinen en daar tegen de duinen spreidde hij zijn handdoek uit eb stond op mij te wachten, ik liep naar hem toen en zei hier ga ik niet liggen hoor, hij keek me aan en zei hier loop je het minste risico om bekende tegen te komen en ik heb je al gezegd geen bij bedoelingen, toen trok hij zijn shirt over zijn hoofd en liet zijn jeans zakken daar stond hij dan alleen in zijn boxershort die hij nu ook uitrok automatisch daalden mijn ogen af naar zijn grote slappe lul terwijl hij ging liggen, ik keek om me heen en twijfelde maar goed toen deed ik mijn shirt uit, gevolgd door rokje en zo stond ik nog in bikini, langzaam trok ik al om me heen kijken mijn topje uit en toen snel mijn bikinibroekje Jay had een prima uitzicht die keek van onderaf tegen mijn schaamlippen snel ging ik liggen onwennig om me heen kijkend. Jay hield woord en deed niets we praten over van alles en nog wat en langzamerhand voelde ik me ook op mijn gemak.

Na een uurtje zonnen had ik het wel zo warm gekregen dat ik een duik wilde nemen en vroeg Jay om mee te gaan samen liepen we naar de zee en zag ik blikken onze kant op kijken, in de zee hebben we even gedold maar Jay ondernam niets nat liepen we na een poosje terug naar onze handdoeken en ik had geen eens meer in de gaten dat er allerlei mensen naar ons keken, ik dook op mijn handdoek en Jay bleef even om zich heen staan kijken richting zee, ik kon het niet laten en keek naar de grote slappe lul en zak tussen zijn benen, heb je zo een goed uitzicht of moet ik anders gaan staan zei hij, ik werd rood tot achter mijn oren ik voelde me betrapt Jay lachte en kwam weer naast me liggen, heb je zo een goed uitzicht vroeg hij, blozend knikte ik van ja, ik had hem nog niet verteld wat ik wilde vertellen er was nog geen goed moment geweest en nu was dat het zeker niet, hij draaide zich naar mij toe en kuste op mijn mond, een paar tellen later lagen we te tongzoenen, ik voelde zijn hand op mijn buik mijn lichaam gloeide helemaal.

Mijn hand gleed over zijn buik naar beneden en al zoenend omvatte ik zijn paal die ik begon te trekken, ik had geen besef meer van alle mensen om ons heen en lag Jay zijn paal af te rukken op het strand, na een tijdje hoorde ik Jay zuchten en voelde ik de dikke lul in mijn hand kloppen daarna voelde ik zijn warme zaad over mijn been spuiten er leek geen einde aan te komen de ene na de andere straal spoot over mijn been en tegen mijn buik aan. Toen na een tijdje rechtop ging zitten om het zaad af te vegen zag ik allerlei mensen kijken, ik schaamde me dood en wilde direct weg.

Op de terug weg ging mijn telefoon het was Tim die belde dat hij pas laat thuis zou zijn omdat hij naar een klant moest, hoe laat vroeg ik, dat kon hij niet zeggen maar hij was zeker niet voor 23uur thuis en als het echt te laat werd dan sliep hij wel in een hotel maar dan belde hij wel. Oké, zei ik dan hoor ik het wel van je succes, Jay had het gesprek een beetje gevolgd en zei dat word dus geen sporten voor je, nee zei ik. Hij zette me af bij de verlaten bushalte en kuste me gedag, ik liep terug naar huis en begon aan het avond eten de kinderen zouden over een uurtje terug zijn en dan moest het eten op tafel staan, tijdens het eten dacht ik steeds terug aan die middag, ik raakte er steeds meer opgewonden van, de kijkende mensen het warme zaad over mijn been en buik, de kloppende lul in mijn handen alles schoot door mijn hoofd en ik voelde reactie tussen mijn dijen. Maar lang kon ik er niet bij stil staan want mijn 2 druktemakers kwamen thuis.

Om 7 uur lagen de 2 wervelwinden op bed en besloot ik me te gaan douchen ik stond nog geen 10 minuten onder de douche of er werd aangebeld, ik dacht zal wel een vertegenwoordiger of collectant zijn geen zin en bleef lekker staan, weer werd er aangebeld en daarna nog een keer, vloekend stapte ik onder de douche vandaan draaide de kraan dicht en pakte mijn badjas en liep mopperend de trap af, ik opende de deur op een kier en daar stond Jay, hoi stoor ik soms zei hij vrolijk, ik keek hem verbaasd aan en vroeg kom je doen, nou zei Jay ik ben niet echt gewenst geloof ik, snel verontschuldigde ik me en nodigde hem uit binnen te komen, Alles wat er gebeurd was, was buiten de deur gebeurd ver weg van mijn privé plek en nu stond hij hier dat was schrikken. Hij liep de gang in en ik sloot de deur, hij draaide zich om en zei ik stoorde je dus echt, je stond onder de douche, ja zei ik maar maakt niet uit hoor, wil je wat drinken vroeg ik en ik ging hem voor naar de woonkamer, ja een biertje als je hebt zei hij, ja heb ik zei ik en liep richting keuken om 2 biertjes te pakken. Ik zette hem zijn biertje voor en voor mezelf schonk ik een glas vol, we raakten in gesprek over het weer, muziek, uitgaan, over van alles.

Het was erg gezellig, wil je er nog 1 vroeg ik ja lekker ik pakte de lege flesjes en haalde 2 nieuwe toen ik voorover boog om de flesjes neer te zetten viel mijn badjas open en had Jay uitzicht op mijn bengelde tieten, maar hij zei niets en deed ook niets, ik ging weer zitten en we babbelden er lustig op los rond half 10 stond ik op en liep naar de bank bij het voorraam ik ging met één knie op de bank zitten om de luxaflex dicht te draaien toen ik twee handen op mijn benen voelde, ik voelde hoe de handen omhoog gleden onder mijn badjas waar ik niet onderaan had de handen streelde mijn billen.

Toen voelde ik hoe mijn ceintuur werd losgetrokken en mijn badjas hing los, mijn borsten hingen te schommelen tussen mijn armen en ik voelde mijn tepels hard worden, mijn badjas werd omhoog geslagen zodat mijn onderlijf bloot was nu begon hij mijn billen te kussen en trok mijn billen uit elkaar ik voelde zijn tong over mijn anus glijden en daar bleef hij likken, zijn hand begon mijn clit te strelen terwijl hij mijn anus bleef likken ik begon te kreunen en zette mijn handen op de rugleuning, ik zette mijn knieën verder uit elkaar en voelde hoe hij het puntje van zijn tong in mijn anus boorde zijn vingers masseerde steeds sneller mijn clit, opeens stopte Jay en ik keek om en zag hoe hij zijn broek liet zakken en zijn boxer naar beneden trok zijn grote zaadpaal stond trillend omhoog hij pakte een condoom uit zijn zak en rolde die snel over zijn lul ik zat nog in dezelfde houding en voelde nu de grote snikkel tegen mijn schaamlippen, daarna gleed hij soepel naar binnen zo nat was ik, hij pakte mijn heupen en begon me te palen eerst rustig en toen steeds harder ik voelde zijn ballen tegen me aanslaan bij elke die stoot, hij kwam voorover greep me tussen mijn benen vingerde mijn clit en pompte zijn grote paal die in mijn neukgleuf, ik verkrampte ik kwam zo ontzettend heftig klaar Jay paalde stevig door, toen trok hij zicht terug stroopte zijn condoom af, rukte nog wat en begon toen zijn zaad te lozen over mijn rug en billen.

Hij kwam naast me zitten en ik kroop tegen hem aan, we lagen te zoenen toen mijn man belde dat hij rond 0.00 uur thuis zou zijn het was nu 22.15, Jay trok zijn broek weer op en dronk zijn biertje leeg rond 22.45 vertrok hij we kusten bij de voordeur elkaar gedag, ik liep naar de woonkamer en pakte de lege flesjes en glazen en bracht ze naar de keuken, net toen ik met een vaatdoekje de tafel stond af te nemen kwam mijn man binnen ik keek op de klok het was pas 23.15, ik was opgelucht dat Jay al weg was ik had er niet aan moeten denken, hoi schat zei Tim, hoi zei ik je bent lekker op tijd nog, ik liep nog naakt rond mijn badjas lag nog op de bank, ja zei Tim meevallertje, wil je wat te drinken vroeg ik ja zei Tim doe maar een biertje ik liep naar de keuken en pakte een biertje, toen ik terug kwam zat Tim op de plek waar ik een uur geleden nog was geneukt en klaargekomen, mijn badjas lag naast Tim.

Hoe was jou dag vroeg Tim, rustig zei ik de kinderen waren naar opa en oma maar dat wist je dus ik ben vanmiddag lekker naar het strand gegaan, ja dat is te zien zei Tim je bent lekker bij gekleurd overal, ja hé zei ik lachend en hoe was de visite ging Tim verder, ik keek mijn man aan welke visite vroeg ik, nou die neger die net de een half uur voor mij de straat uitreed, ik trek wit weg, mijn handen beginnen te trillen, ik weet niets te zeggen hoe weet hij dit denk ik bij mezelf, Tim gaat verder was hij goed, ik kijk mijn man en begin te huilen zie je wel denk ik bij mezelf ik had er mee moeten stoppen, hoe hoe stamel ik meer krijg ik niet over mijn lippen, ik zag je bezig schat, niet zo heel slim om voor een open raam jezelf te laten neuken, ik voel de grond onder me wegzakken, Tim staat op en sluit nu wel de luxaflex die ik door alles gewoonweg vergeten was te sluiten, ik zit daar met mijn hoofd in mijn handen en kijk mijn man niet aan ik schaam me.

Dan komt Tim voor me staan en ik kijk omhoog het eerst wat ik zie is de stijve lul van Tim, wat eh wat ik kom niet uit mijn woorden, draai je om zegt Tim ik draai me om en Tim neemt achter me plaats ik voel zijn lul tegen mijn schaamlippen bukken, zegt Tim dan, ik buig voorover en voel de lul van Tim in me glijden hard stoot hij zijn lul in mijn kut, welke lul heb je liever vraagt hij terwijl hij zijn pik in me stoot die van hem of die van mij, die van jou zeg ik, de waarheid wil ik horen welke pik heb je liever in je kut die van hem of die van mij vraagt hij opnieuw, terwijl hij zijn lul weer in mijn stoot de waarheid wil ik horen hij beukt zijn lul weer naar binnen, die van hem kreun ik, nog harder stoot Tim zijn lul in mijn kutje, mmmmmm hoor ik achter me waarom vraagt Tim dan, die van hem is groter en dikker, mmmmmmmmm hoor ik weer en dan voel ik dat mijn man aan het klaarkomen is.

Hij trekt zich terug en gaat zitten ik ga naast hem zitten en kijk hem vragend aan, het blijft even stil en dan zegt Tim ja ik was eerder thuis en zag je genaaid worden door die neger, ik werd er erg geil van kreeg er een stijve van het was gewoon een ontzettend geil gezicht. Ik weet niets te zeggen, later in bed blijft Tim er maar over doorgaan hij wil het graag van dichtbij zien, het liefst foto’s of video ervan maken, hij vraagt of dat mogelijk is, ik pijp hem die avond ook nog en beloof hem dat ik het erover zal hebben met Jay. Donderdagochtend krijg ik een sms’je; Je kutje smaakte heerlijk ze smaakte duidelijk naar meer xxx Jay, deze keer lees ik het met een big smile, alleen weet ik niet hoe ik het moet vragen aan Jay en of hij er wel voor openstaat, donderdagmiddag weer een sms’je; mijn lul steigert bij de gedachte aan jou geile kutje. Dan besluit ik hem te bellen en het hem gewoonweg te vragen, ik druk zijn nummer in en hoor Jay, hoi Jay zeg ik heeeey schatje hoor ik hem zeggen hoe is ie?

Ja goed zeg ik, ik wilde je wat vragen, vraag maar zegt Jay, nee niet zo kan ik je vanmiddag ergens ontmoeten, jahoor zegt hij over half uurtje bij de bushalte, ja is goed zeg ik en hang op. Een half uur later stap ik bij Jay in de auto hij buigt zich naar me toe en geeft me een kus ik kus hem terug, dan zonder omwegen vertel ik dat mijn man ons gezien heeft, Jay is stil dan vraagt hij en nu, ja begin ik weer dit is vreemd maar hij vond het zeer geil en wil het van dichtbij zien, het liefst foto of video opnames ervan maken, dan kijk ik hem aan, het is even stil in de auto dan zegt Jay wanneer wordt ik verwacht, meen je dat echt zeg ik dan, ja zegt Jay, heb je geen problemen dat er iemand toekijkt of foto’s maakt of zelfs filmt, geen idee eigenlijk nog nooit gedaan maar daar komen we dan wel achter zegt Jay dan weer, goed ik zal het zeggen en dan bel ik je vanavond over hoe en wat, ja is goed zegt Jay en kust me weer ik kus hem terug en stap uit en wandel naar huis. ‘s avonds vertel ik Tim dat ik Jay gesproken heb, Tim kijkt me aan, zeg maar wanneer je wil dan nodig ik hem uit zeg ik dan, morgenavond zegt Tim direct, ik regel wel dat de kinderen dan bij mijn vader en moeder kunnen logeren, oké zeg ik regel jij dat dan bel ik Jay, ik pak mijn telefoon en druk Jay’s nummer in hoi met mij zeg ik, heeeyyy lekkertje hoor ik aan de andere kant, kan jij morgen avond vraag ik, ik zorg dat ik er ben rond een uur of 8 oké, ja is goed zie ik je dan zeg ik en hang op, Tim heeft inmiddels geregeld dat de kinderen naar opa en oma gaan.

Vrijdagavond 20uur de bel gaat ik loop de gang in en open de deur, ik kijk in het gezicht van Jay hoi zeg ik, hey lekkertje zegt Jay en kust me, ik sluit de deur en vraag of het gaat, ben je zenuwachtig, hm gaat wel zegt Jay en jij, ja ik wel, het komt wel goed zegt Jay ik loop voor hem uit de woonkamer binnen Tim zit in zijn stoel tv te kijken, ik stel Jay voor, Tim dit is Jay, Jay dit is mijn man Tim, ze schudden elkaar de hand en gelukkig is Tim relaxt. Ik schenk wat te drinken en we raken aan de praat gelukkig gaat het niet meteen over sex of over het vreemdgaan. Na een uurtje is het tijd voor een 2e ronde drankjes ik pak de lege flesjes en haal nieuwe als ik de woonkamer inkom is Tim er niet, naar de wc zegt Jay als hij mij ziet rondkijken, gaat het vraag ik, ja prima kan ik beter aan jou vragen zegt Jay je ziet er gespannen uit, doe je blouse lekker open en trek je bh uit, ik kijk hem aan en begin te lachen, ik meen het zegt Jay , dus ik open mijn blouse verder, nog wat knoopjes zegt Jay tot je borsten ofzo, ik knoop mijn blouse verder los en ontdoe me van mijn bh die ik achter op het dressoir leg.

Als ik weer zit komt Tim binnen hij ziet me zitten met een geopende blouse maar zegt verder niets het gesprek gaat weer verder van waar we gebleven waren, dan staat Tim na half uurtje op en zegt nog iemand een biertje of ben ik de enigste die zo snel drinkt Jay en ik hoeven niets dus Tim verdwijnt richting keuken om voor zichzelf een biertje te pakken, ook ik sta op om de tv uit te zetten als ik weer voor Jay langsloop trekt hij me op schoot, voelt beter zo zonder bh hé zegt hij, ik giechel en zeg ja je uitzicht is beter geworden zeker, dat zeker zegt Jay en drukt dan zijn mond op de mijne zijn tong glijd naar binnen en we beginnen te tongen ik voel hoe Jay zijn hand mijn tieten uit mijn blouse vist en mijn tepels begint te bewerken zijn rechterhand glijd dan onder mijn rokje en ik voel zijn vingers onder het elastiek van mijn string glijden hij begint mijn kutje te strelen, zijn andere hand kneed nog steeds mijn tieten, ik voel een een vinger in mijn kut glijden en denk bij mezelf dit is wat Tim wil zien en spreid mijn benen iets wijder zodat Jay meer ruimte krijgt. Ik voel meteen hoe Jay zijn vinger dieper in mijn grotje duwt en me langzaam begint te vingeren, mijn rokje is inmiddels zover omhoog geschoven dat je precies kan zien wat Jay aan het doen is.

Wijdbeens zit ik bij Jay op schoot één hand in mijn slipje die mijn spleet vingert de andere hand ie mijn tieten om en om kneed en met mijn hoofd in mijn nek tongzoenend, flits even kijken Jay en ik op zo dat is de eerste horen we Tim zeggen die daar staat met zijn foto camera, onmiddellijk trekt Jay mijn string opzij en duwt 2 vingers diep in mijn neukgrotje “flits flits flits” Tim is druk bezig met het fotograferen van wat we allemaal doen uit mijn ooghoek zie ik de videocamera ook staan dus we worden ook gefilmd denk ik als ik weer de 2 vingers diep in mijn grote voel glijden, dan duwt Jay me omhoog en trekt mijn rokje en string naar beneden met een ontbloot onderlijf sta ik voor hem, mmmmm je bent zo lekker je hebt een zalige kont zegt Jay en geeft me een tik op mijn billen ik draai me en buig voorover en knoop zijn jeans los mijn kont nog steeds naar de camera gericht, terwijl ik Jay ontdoe van zijn jeans en boxer knoopt hij mijn blouse helemaal los mijn tieten vallen uit mijn blouse slingeren heen en weer Jay komt naar voren en zuigt een speen naar binnen terwijl zijn hand weer tussen mijn benen glijd, nog steeds gebukt pak ik nu de blote stijve zwarte lul en begin hem te rukken dan laat ie mijn tepel uit zijn mond glijden en zak ik op mijn hurken voor hem en neem zijn paal in mijn mond ik lik zijn eikel duw mijn tong in zijn pisgaatje lik zijn schacht tot aan zijn ballen zeiknat en Jay kreunt en kreunt ik zuig om en om zijn ballen in mijn mond terwijl ik de grote paal ruk, dan neem ik weer de lul in mijn mond en begin langzaam te pijpen steeds dieper ik hoor Jay kreunen van genot, dan kom ik omhoog en ga naakt op schoot zitten.

Ik voel zijn lul tegen mijn billen steigeren we zoenen en strelen elkaar een tijdje, Jay bukt zich voor over en haalt een condoom uit zijn broek die hij al zoenend achter mijn billen om zijn dikke lul rolt, als hij eromheen zit ga ik omhoog en pak zijn lul vast dan laat ik me langzaam zakken over de grote neukstaaf tot aan zijn ballen zit de grote neuklat in mijn kutje en langzaam begin ik op zijn lul heen en weer te rijden, ik kijk hem aan en versnel mijn tempo, Jay gromt als ik me zelf hard over zijn paal laat zakken en mijn billen op zijn benen kletsen dit tempo hou ik even aan en neuk Jay hard Jay fluistert in mijn oor dat hij me doggy wil pakken ik stap van zijn lul af en neem op mijn knieën plaats op de bank, Jay komt achter me zitten en schuift zijn lul zo in mijn kletsnatte spleet langzaam en diep voel ik zijn grote paal in en uit mijn kut schuiven dan ineens doet hij het zelfde als ik deed en stoot ie hard zijn zijn neuklat naar binnen ook nu hoor je het kletsen van zijn onderlijf tegen mijn billen. Hij begint nu echt zijn grote dikke negerlul in mijn zeiknatte spleet te pompen en ik hoor en voel zijn paal soppen in mijn spleet, dit is wat je wil hé, zegt hij ineens, mmmmmmm ja kreun ik, je wil een negerlul in dat witte hoerekutje van je hé zegt Jay, mmmmmm ja ik wil jou negerpaal in mijn spleet, zeg dat tegen je man zegt Jay zeg tegen hem dat je een grote negerlul in je kut wil, mmmmmmmm ik wil een grote negerlul in mijn kutje, kijk naar hem en zeg het dan, ik draai mijn hoofd richting Tim die met zijn stijve lul bloot achter zijn camera staat en zeg mmmmmm tim ik wil zijn grote negerlul in mijn kut, Jay pomptzijn lul hard in en uit mijn spleet en hij wordt geiler door alles wat ik zeg, wat wil je teefje vraagt hij, oooooh ik wil jou dikke paal diep in mijn spleet, ik hoor Jay ook kreunen en voel hoe zijn harde lul diep in mijn spleet gepompt word, welke heb je liever vraagt Jay, mmmmmmm jou lul ik heb jou oooooh het liefst, ik ben ondertussen botergeil geworden door wat Jay allemaal zegt en de grote dikke zwarte lul die in en uit mijn geile kut glijd, van wie hou je zegt Jay, mmmmmm ooooh ik hou van jou , wie is je kerel, mmmmmmm aaah jij bent mijn vent, mmmm jij bent een echte vent met een echte lul kreun ik terwijl ik Tim aankijk die aan zijn piemeltje rukt, dan draai ik mijn hoofd de andere kant op en zeg tegen Jay doe je condoom af en neuk me zoals het echt hoort, Jay trek zijn paal uit mijn spleet stroopt het condoom van zijn lul en laat zijn grote paal bare mijn spleet inglijden, mmmmmmm kreun ik dit is veel beter nu voel ik je harde lul nog beter, Jay duwt mijn bovenlijf plat op de bank zodat alleen nog mijn kont hoog de lucht insteekt, ik draai mijn gezicht weer richting Tim en kreun luid als de kale lul mijn spleet word ingepompt.

Eindelijk kreunt Jay nu wordt je echt de mijne, mmmmmm kreun ik maak me de jouwe ik ben jou vrouw, mmmmm neuk me met die grote zwarte paal ik wil een echte lul voelen niet dat kleine ding van Tim kreun ik, wat ben je kreunt Jay, jou slet kreun ik, wat ben je kreunt Jay weer terwijl hij zijn lul hard in mijn kale spleet pompt, mmmmm ik ben jou hoer, hoe vaak wil je dat ik je neuk, oooooh elke dag kreun ik luid ik wil elke dag die grote lul voelen, ik ga komen en Jay voelt het goed aan trekt zijn lul uit mijn soppende spleet en ik begin te spuiten, ik squirt het spuit tegen zijn buik en lul, ik zit te shaken op mijn knieën van het orgasme nog steeds squirt ik kleine beetjes als ik de dikke zaadpaal weer in mijn kut voel glijden en me hard begint te pompen, oooohhmmmmm neuk me geef me je dikke lul neuk mijn kut kreun ik hard, Jay begint steeds harder te palen en kreunt je word de mijne ik ga je volspuiten, mmmmmmm kreun ik spuit me vol neuk mijn kut, mmmmm geef me je zaad.OOOOOO geile zaadhoer hoor ik achter me en Jay pompt zijn zaad diep in mijn baarmoeder, mmmmmmmm kreun ik geil spuit me zwanger, ooooh geef me je kind, Jay houd lang zijn lul in mijn spleet totdat zijn slappe lul er zelf uitglijd hij gat zitten en ik kruip half over hem heen, één been omhoog de ander gestrekt ik voel een grote hoeveelheid zaad uit mijn spleet lekken, ik kus Jay en ga langzaam naar beneden waar ik zijn natte lat begin te likken, ik neem de slappe lul helemaal in mijn mond en zuig en lik binnen notime is zijn lul weer op volle oorlogssterkte hij duwt me op mijn rug en komt tussen mijn ben en ik pak zijn lul en leid deze naar mijn kut zijn harde lul glijd soepel naar binnen ik kreun als ik de grote lul weer in me heb zitten, mmmmm neuk me Jay begint me hard te neuken, je wil meer hé zegt hij, mmmmm ja neuk mijn zaadkut kreun ik, je wil nog meer zaad, ooohmmmmm ja pomp mijn buik nog eens vol kreun ik weer, hij komt op me liggen zijn handen onderlangs en pakken mijn billen nu voel ik de grote lul bijna tegen mijn baarmoeder, mmmmmm neuk me die grote paal, maak je vouw gek kreun ik, Jay kreunt en stoot hard en diep in me, je bent een zaadhoer, mmmmmmmmmmja ik ben je zaadhoer kreun ik, je bent mijn negerhoer, ooooohjaaammmmm ik ben je negerhoer, je wil Tim zijn lul niet meer, mmmmmm nee ik wil de jouwe elke dag, ik wil jou zaad in mijn kutje mmmmmmmmmm dat is wat Jay wilde horen en voor de 2e keer zij het minder pompt hij zijn zaad in mijn spleet, ooooh Nikki ik spuit je vol, jaaaaaaaaaa spuit mijn kut vol gil ik en kom zelf ook klaar. Jay trekt zich terug en gaat op zijn rug liggen ik blijf ook even zo liggen en voel het zaad uit mijn neukgrot lekken, dan ga ik op Jay liggen en zijn zaad vermengt met mijn geil druipt op zijn been we blijven heel lang zo liggen, Tim zit zich ondertussen op te geilen al terugkijken naar wat hij daarvoor had opgenomen.

Rond half 4 neem ik afscheid van Jay en kruip direct bekaf in bed, het zaad plakt nog tussen mijn benen maar ik ga niet douchen. De volgende dag als Tim en ik aan het ontbijt zitten, praat Tim aan één stuk door over de avond en nacht ervoor, hij is zeer opgewonden en dat showt hij me ook duidelijk door op te staan en aan de ontbijt tafel zijn boxer te laten zakken, zijn harde pik springt tevoorschijn. Zie je zegt hij dat komt door vannacht, door alles wat jullie deden en zeiden ik ben nadat jij naar bed bent gegaan nog 2 keer klaargekomen zegt hij, ik kijk hem aan en zeg was het lekker, ja het was heerlijk ik heb vannacht meteen de video bekeken die ik gemaakt had en kwam 2 keer klaar zegt Tim. Eet nou maar door zeg ik lachend, Tim gaat zitten met een zijn nog steeds stijve lul en eet zijn ontbijtje ondertussen door ratelend over de neukpartij van mij en Jay. Net als ik aan mijn eitje wil beginnen gaat mijn telefoon, Hoi met Nikki zeg ik, heeeyyyy lekkertje hoor ik Jay aan de andere kant van de lijn zeggen, hoiii schatje zeg ik dan weer, ik zie Tim al opkijken.

Lekker geslapen vraagt Jay, ja ik heb heerlijk geslapen zeg ik, hoe is het daar bij jou thuis nu vraagt Jay, ja lekker hoor zit net aan mijn ontbijtje en Tim zit met zijn stijve piemeltje te spelen zeg ik, Tim zijn lul reageert op mijn woorden en ik zie zijn lul trillen, Jay begint te lachen en vraagt heeft hij je vannacht nog geneukt na mij, nee zeg ik. Heeyyy luister het word een hele mooie dag vandaag zin om wat te gaan doen vraagt hij, zoals wat vraag ik, nou zegt Jay ik weet wel iets leuks maar dat is dan een verassing, ik vraag het even aan Tim zeg ik dan, Tim hoefde ik eigenlijk niet eens te vragen want die zijn lul steigerde boven de tafel uit dus, ja oké we gaan wel gezellig mee, mooi zegt Jay dan kom ik jullie over anderhalf uur oppikken, oké schatje zeg ik dan zien we je straks. Tim kijkt me vragend aan als ik verder ga met mijn eitje, wat gaan we doen vraagt hij dan, geen idee zeg ik dat is een verassing over anderhalf uur komt hij ons ophalen.

Bel jij even je ouders of de kinderen daar dan het hele weekend kunnen blijven zullen ze wel heel leuk vinden zeg ik, ja doe ik meteen zegt Tim en loopt naar de telefoon, ik zie zijn piemel heen en weer zwiepen en in gedachte vergelijk ik hem met die van Jay, dan is de 17 cm van Tim maar een dreumes vergeleken bij de 23 cm van Jay denk ik en begin daarna de tafel af te ruimen. Na het afruimen loop ik naar boven en denk ik zal voor de zekerheid maar een bikini aandoen, een leuke gele bikini doe ik aan en over mijn bikinibroekje trek ik een heel kort paars puma sportbroekje, Tim komt nu ook naar boven nog steeds met een erectie en vraagt wat moet ik aan doen, doe in ieder geval een zwembroek aan zeg ik, met dit weer zal er geheid water aan te pas komen. Als we even later aan de koffie zitten word er aangebeld, doe jij even open zeg ik, Tim loopt de gang en opent de deur, hey Tim hoor ik Jay zeggen hoe is hij, ja goed hoor ik Tim zeggen we zitten net aan de koffie, lekker hoor zegt Jay als hij de woonkamer binnenkomt doe mij ook maar een bakkie, heyyyy lekkertje zegt hij dan tegen mij en geeft me een kus. Tim schenkt een kopje voor Jay in en zo zitten we gezellig met zijn 3 aan de koffie, na een kwartiertje zegt Jay dan laten we gaan, we stappen bij Jay in en gaan op weg.

Uiteindelijk belanden we in Wijk aan Zee nou vraag ik dan wat is nu je verassing, we gaan kitesurfen zegt Jay dan, dat is inderdaad een verassing want dat hebben we nog nooit gedaan, ik ben sportief maar Tim helemaal niet dus dat wordt wat. Het is een hele leuke gezellige middag en ik heb het reuze naar mijn zin heb het snel onder de knie dus dan is het ook veel leuker maar mijn arme man die helemaal niet sportief is krijgt het maar niet voor elkaar, Jay en ik liggen dan ook vaak in een deuk om zijn gestuntel. Tegen een uur of 5 vind ik het wel mooi geweest en we laten het voor wat het is en gaan nog even lekker op het strand zitten, ik heb overal spierpijn want je gebruikt spieren die je normaal niet gebruikt, ga maar liggen zegt Jay dan masseer ik je schouders wel even, ik ga op mijn buik liggen op de handdoek en voel hoe Jay op me komt zitten, mijn man zit naast ons Jay masseert stevig mijn schouders en het voelt zalig. Het is niet druk meer op het strand en ik zucht onder de masserende handen van Jay, lekker vraagt hij, ja heerlijk zeg ik, dan kijk ik naar Tim die naast ons zit en toekijkt hoe Jay me masseert Jay gaat wat verzitten en zit nu op mijn benen en trekt mijn bikini broekje over mijn billen en begint dan mijn billen te masseren af en toe laat hij zijn vingers in mijn bilnaad verdwijnen en voel ik zijn vingertoppen tegen mijn pruim, in Tim zijn broek zie ik alweer iets groeien.

Hij krijgt een stijve lul als hij een andere kerel zijn wijf ziet betasten denk ik bij mezelf. Er lopen wat mensen langs die naar huis gaan en die bekijken het geile tafereeltje een neger die een blonde vrouw haar blote billen masseert en daarnaast zit een blonde kerel toe te kijken. Ik heb honger zeg ik dan, Jay zegt dan ik eigenlijk ook wel zullen we eens gaan kijken in welk restaurant we terecht kunnen in korte broeken.

Uiteindelijk vinden we een leuk restaurantje waar we zalig eten, als we weer buiten komen begint het al te schemeren, ondanks het heerlijke weer is het nog geen zomer dus echt lang licht blijven doet het niet, zullen we maar weer richting huis gaan zeg ik dan het is nog een eindje rijden. We wandelen gezellig naar Jay zijn auto en daar zeg ik tegen Jay laat Tim maar rijden, Jay en Tim kijken me aan, gaan wij lekker op de achterbank en kunnen we even uitrusten.

Wordt vervolgt.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+1 # Lekker lang lezenanoniem 15-11-2020 22:32
In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+1 # Geil verhaalJimmy 30-07-2018 13:26
Goe gedaan
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!