Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Toen ik, Yasmijn, ’s ochtends wakker werd voelde ik dat mijn kutje helemaal nat was en in mijn hoofd maakte ik al een plan om in het weekend lekker uit te gaan, misschien kon ik zelfs nog een lekkere kerel vinden voor een hete sexnacht.
Met mijn hoofd vol geile gedachten kwam ik op kantoor aan en trof ik Maud, de afdelingssecretaresse, huilend aan. Ondanks dat ik alleen maar aan sex kon denken, vroeg ik haar wat er aan de hand was. Huilend vertelde ze dat haar man een andere vrouw had ontmoet en wilde scheiden na tien jaar huwelijk. Ik probeerde haar te troosten, vroeg of ik iets voor haar kon doen en of ze hulp nodig had.

Ze vroeg me of ik haar met de auto naar een vriendin wilde brengen waar ze het weekend kon logeren. Het was niet druk op kantoor, dus voor mij geen enkel probleem.
Met mijn auto reden we naar het adres van de vriendin die niet thuis zou zijn, maar Maud had een sleutel om naar binnen te gaan. Maud deed de voordeur open, zette haar tas in de hal en vroeg of ik nog even wilde blijven voor een kop koffie. Omdat het beter zou zijn dat ze nu even niet alleen was, nam ik de uitnodiging voor koffie aan. Ik ging op de bank zitten en Maud verdween naar de keuken om koffie te maken. Het was stil in de kamer en ineens hoorde ik gekreun en gehijg dat vanuit een andere kamer leek te komen. Maud kwam met de koffie binnen en vroeg aan mij of ik ook geluiden hoorde.

We liepen samen de gang in en vanachter een van de deuren kwam geluid waarbij het leek of er iemand was die in nood was. Ik deed de deur open en wist niet wat ik zag… Twee heerlijke vrouwen die op bed lagen en elkaar aan het beffen en vingeren waren. Ze gingen helemaal in elkaar op en gilden dat ze klaar gingen komen. Maud en ik bleven kijken en durfden niets te zeggen of weg te lopen.

Na een enorm orgasme bij beiden, ploften ze achterover op bed en na enkele minuten hadden ze ons in de gaten. 
“Hoi Maud, we wisten niet dat je nu al zou komen,” sprak Rachel lachend.
Maud stamelde dat ze misschien beter even had kunnen bellen, maar Rachel zei dat het geen probleem was en excuseerde zich voor hetgeen wij gezien hadden. Rachel en Maud stelden mij voor aan Jessica, de andere vrouw. Omdat ik al het nodige heb meegemaakt op seksgebied, was ik niet erg ondersteboven van het voorval en ineens kwamen mijn geile gedachten van die ochtend weer naar boven. Ik vroeg of er nog een kop koffie was en hoopte daarbij de gelegenheid te krijgen om beter kennis te maken met deze twee geile meiden. Rachel en Jessica vonden het geen probleem en leken zich niet te schamen voor hetgeen er gebeurd was. Een klein uurtje zaten we gezellig te praten waarbij het natuurlijk ook ging over de situatie van Maud.

Rachel vond het prima dat Maud bij haar logeerde en dat ze zo lang kon blijven als nodig was. Het enige wat ze zei was dat Jessica ook regelmatig een weekend bij Rachel logeerde. Maud begon te blozen omdat ze, na wat we gezien hadden, wel een idee had waarom dat zo was en vroeg of het mogelijk was dat ze met Rachel en Jessica mee mocht doen tijdens een van hun gezellige momenten. Doordat het gesprek ineens heel ergens anders over ging, voelde ik mijn kutje weer nat worden en durfde het aan om over hun vriendschap te beginnen. 

“Hoe vaak doen jullie dit en wat doen jullie allemaal met elkaar?” vroeg ik aan Rachel en Jessica. Rachel gaf aan dat ze dit een paar keer per week deden en dat ze alles met elkaar deden zolang iedereen zich er lekker bij voelde. Ik kreeg het warmer en hoopte stiekem dat er deze dag ook nog iets zou gaan gebeuren.
Het leek of Jessica gedachten kon lezen, want ze vroeg aan mij of ik weleens sex had gehad met een vrouw. Ik vertelde dat ik lang geleden weleens met een meisje gezoend had, maar dat het nooit tot seks was gekomen omdat ik het liefste door een of meerdere pikken werd geneukt. Jessica begon te lachen en zei dat je als vrouw ook geneukt kon worden door een vibrator. Ik vroeg of Jessica kon uitleggen hoe dat dan voelde en of dat net zo lekker was als met een echte pik. Rachel liep lachend de kamer uit en kwam al snel terug met een aantal vibrators en een voorbinddildo.
Zij wilde mij wel inwijden in de sex met een vrouw en toch het gevoel van een pik in je kut. Ik keek haar aan en zei dat ik dit graag mee wilde maken. 
“Kleed je maar uit en ga maar lekker op de bank liggen,” zei Rachel.

Door mijn geilheid was dit geen probleem en al snel lag ik op mijn rug waarbij Rachel mijn benen uit elkaar deed. Jessica pakte mijn dijen en duwde ze omhoog terwijl ze met haar gezicht tussen mijn benen kwam. Ze blies met haar hete adem tegen mijn kutje en ik voelde haar tong langzaam naar binnen gaan. Jessica begon mij zalig te beffen en ik voelde hoe ze in mijn clit beet en haar tong in en uit gleed. Terwijl ik daar lag begon Rachel mijn tepels te likken en in mijn tieten te knijpen. Ik werd steeds geiler en kreunde dat Jessica door moest gaan met likken en mij te neuken met haar tong.
Toen ik opzij keek zag ik Maud met een natte kut in een stoel zitten en zij zat zichzelf heerlijk te vingeren. Ik vroeg of Maud dichterbij wilde komen en haar kut op mijn gezicht wilde duwen. Maud kwam met haar kut boven mijn gezicht en ik duwde mijn tong diep naar binnen. Al beffend hoorde ik Rachel wat rommelen en een paar seconden later zag ik haar met een enorme voorbinddildo voor me staan. Maud haalde haar kut van mijn gezicht zodat ik goed kon zien wat Rachel van plan was. Ze vroeg mij om voorover gebogen op de eettafel te gaan liggen en mijn benen wijd te openen. Ik lag daar, Rachel kwam achter mij staan en pakte mijn heupen beet. Met een hand duwde ze de dildo tussen mijn lippen en gleed gemakkelijk naar binnen. Wat een heerlijk gevoel om mijn kut gevuld te hebben met een dildo en het verschilde niet veel van een echte pik.

Rachel begon hard te stoten en ik voelde dat mijn natte kut samen kneep om de dildo heen. Ik voelde mijn sappen stromen en tijdens het stoten duwde Rachel met een natte wijsvinger tegen mijn aarsje aan. Dit maakte mij nog geiler en ik kreunde dat zij haar vinger naar binnen moest duwen. De vinger gleed makkelijk naar binnen en na enkele minuten voelde ik een orgasme opkomen en ik gilde dat zij door moest gaan met het neuken van mijn gaatjes. Door mijn bewegingen en gekreun voelde ik dat Rachel ook klaar zou komen en tegelijkertijd gilden we het samen uit. Mijn natte kut trilde nog na toen Rachel de dildo eruit haalde en zij gaf mij een kus op mijn billen.
Omdat ik zo bezig was geweest met Rachel had ik niet in de gaten dat Maud en Jessica op de grond lagen en elkaar al een poosje aan het beffen waren. Ik kwam overeind en zag dat de meiden het ook heerlijk hadden met elkaar. De kont van Maud stond lekker omhoog, ik ging erachter zitten en zette een vinger tegen haar kontje aan. Ze ging door met het beffen van Jessica en gaf aan dat ze graag een vinger in haar aarsje wilde. Ik duwde naar binnen en voelde dat er al ruimte was voor nog een vinger erbij. Voorzichtig ging mijn tweede vinger naar binnen en Maud krijste dat ze harder gelikt wilde worden. Jessica voerde het bef tempo op en kort daarna begon alles aan Maud te trillen en kwam zij spuitend klaar in het gezicht van Jessica. Mijn vingers bewogen nog steeds heen en weer in haar aarsje.

Jessica kwam onder Maud vandaan en van haar voorhoofd tot aan haar kin was ze drijfnat van de sappen van Maud. Rachel pakte haar gezicht en likte met haar tong alles schoon. We waren nogal vermoeid van alles en gingen rustig op de bank zitten om uit te rusten.
Na een half uurtje vroeg Rachel of we zin hadden in nog iets lekkers en wie dat wilde kon mee komen naar de badkamer. Alle vier wilden we dit wel en in de badkamer aangekomen zat Rachel al in het bad. Haar benen wijd en met haar handen kneep ze in haar eigen tieten. Ze vroeg of Jessica boven haar in het bad wilde komen staan en het kunstje wilde doen wat ze al eerder had gedaan.
Maud en ik keken elkaar aan en waren benieuwd wat er zou komen. Rachel deed haar kutlippen uit elkaar en Jessica ging er wijdbeens boven staan. Enkele seconden later kwam er een goudgele straal uit de kut van Jessica die rechtstreeks neer kwam op de openstaande kut van Rachel. Wat een geil gezicht dat Rachel zo genoot van haar kut die gevuld werd met het vocht van Jessica. Met haar handen wreef Rachel het vocht door haar kut en over haar buik heen en Jessica bewoog heen en weer met haar heupen.
Opeens kwam er een einde aan de straal en ging Jessica op haar knieën in bad zitten om de kut van Rachel weer helemaal schoon te likken. Door het gelik en de vingers in haar soppende grot kwam Rachel al snel klaar en spoot haar sappen in het gezicht van Jessica die alles gretig probeerde in te slikken. Na deze beurt gingen we allemaal lekker douchen en spraken af dat we nog lang niet klaar waren met elkaar. De meiden vroegen aan mij of ik het weekend wilde blijven want er was nog genoeg spannends met elkaar te beleven.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd