Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ik moet zeggen dat we geen van alle echt zin meer hadden om te gaan karten. We waren allemaal zo vreselijk opgewonden van wat zich onder de douche had afgespeeld dat we liever nog even waren doorgegaan. Maar goed, we hadden geboekt en betaald en winnaar had een mooie prijs in het vooruitzicht: De ontmaagding van Alex, de bruidegom.

Het werd een zware race. Iedereen was behoorlijk aan elkaar gewaagd en na 12 minuten racen kwamen we allemaal bezweet en stijf van de kleine karretjes af. De kleinste en lichtste van ons, Peter kwam als winnaar uit de bus. We dronken een pilsje aan de bar en vervoegde ons naar de kleedkamer. Tot onze teleurstelling waren we niet de enige in de douche. Een groepje andere mannen stond al te douchen en toen ze na een kwartiertje nog niet weg waren besloten we de rest van ons plannetje elders uit te voeren. We stapte in het huurbusje op weg naar onze woonplaats. In principe konden we bij iedereen van de groep thuis terecht maar we besloten naar mijn huis toe te gaan. Ik woon het grootst, heb een flinke badkamer, een paar logeerbedden en een grote woonkamer. Bovendien wist ik zeker dat er bij mij thuis niemand zou zijn (de kinderen uit logeren en Ellen met de dames op pad).Drie kwartier later reden we bij mij het erf op. Jammer genoeg was de spanning ons al een beetje in de benen gezakt. De autorit en het karten had ons libido tot nul gereduceerd.
Daarom besloot ik eerst maar voor iedereen iets te drinken te pakken. Toen kwam Alex zelf met een voorstel: De gordijnen dicht, het licht uit, allemaal bloot en een erotisch flimpje aan zetten. Dat werkte. Een beetje onwennig maar in de wetenschap wat er gebeuren ging keken we in ons blootje hoe op TV twee mooie vrouwen elkaar met een voorbindpenis te lijf gingen. Dat zorgde ervoor dat we snel allemaal een stijve hadden en elkaar begonnen te betasten. Ik zakte onderuit op de bank en Sander die naast me zat nam als eerste initiatief.
Hij ging staan op de bank en duwde zijn half stijve penis tussen mijn lippen. De zilte glibberige eikel smaakte heerlijk. Theo nam op zijn beurt op knieen plaats voor de bank en nam mijn lul in zijn mond. De slobberende geluiden klonken me als muziek in de oren.
John ging achter Theo zitten, vingerde en likte zijn ster om enkele minuten later zijn grote antiliaanse lul bij Theo naar binnen te schuiven. Theo snakte naar adem en moest mijn pik even uit zijn mond loslaten. Ik zag in de schemerdonkere kamer dat Dave en Mark de salontafel hadden verplaatst om meer ruimte te maken voor hun 69 stand. De harige zak van Mark hing boven de mond van Dave die er gretig aan sabbelde. Toen hoorde ik de kachel aanslaan als teken dat boven de douche werd aangezet. Peter en Alex hadden blijkbaar meer zin in een waterspelletje.

Theo had inmiddels zijn zuigwerk weet opgepakt en wurmde een natte vinger in mijn anus.
Ik begon wat aah en hmm geluiden te maken als teken dat hij wel wat verder kon gaan.
Een tweede en derde vinger voelde ik naar binnen gaan en moest even gaan verzitten om ze er allemaal diep in te krijgen. Sander die steeds heviger mijn mond aan het neuken was stond op het punt om te komen. Ik duwde met mijn tong zijn lul naar buiten en zei “nog niet” maar Sander zei “jazeker wel” en opende mijn mond weer om vervolgens zijn zaad in mijn mond te spuiten. Ik kon er nauwelijks tegen slikken want de ene na de andere warme straal vulde mijn mond.

Sander stapte van de bank af, zette de televisie uit en liep naar boven om te kijken of hij Alex en Peter van dienst kon zijn. Theo was inmiddels al zo opgerekt door John dat hij het tempo makkelijk kon volgen. Nu de TV uit stond hoorde ik het geluid van John’s ballen tegen de kont van Theo. “Nu jij ?” vroeg John en ik nam met mijn kont naar achteren plaats voor de bank.
“Nee joh, neuken” zei John die bedoelde dat ik zijn plaats achter Theo kon innemen.
Ook John verdween de trap op waarmee het grote feest zich boven zou gaan afspelen.

Theo ging achterstevoren op knieen op de bank zitten en met zijn armen steunend op de rugleuning. Ik ging achter hem staan en drukte mijn paarse eikel tegen zijn lichtbruine roos.
Gemakkelijk gleed mijn lul het opgerekte sterretje binnen. Ik pakte Theo vast bij zijn heupen en voelde het strakke gaatje om mijn lul spannen. Theo nam zijn pik in zijn hand en maakte bij elke stoot van mij een trekkende beweging. Hij rukte zichzelf snel naar een hoogtepunt en spoot zijn zaad op het kussen van ons lederen bankstel. Ik voelde hoe het gevoel in mijn onderbuik sterker werd en mijn ballen zich samenperste. Met een oerkreet schoot ik mijn zaad in drie dikke stralen in de reet van Theo. Toen ik terugtrok sijpelde het zaad uit zijn ster en haalde ik een handdoek uit de keuken om zijn billen te vegen en de bank schoon de maken.
Theo en ik besloten naar boven te lopen om te kijken hoe het daar ging.

Ik hoorde activiteit op mijn eigen slaapkamer. Daar hadden Mark en Dave zich in het midden van ons waterbed genesteld. Dave lag op zijn rug dubbelgevouwen als een acrobaat. Zijn knieen voor zijn neus. Naast hem zat Mark en in een flits zag ik de lade van mijn nachtkastje open staan. De lade waar Ellen en ik wat speeltjes bewaren. Toen zag ik waar Mark mee bezig was. Onze zilverkleurige vibrator duwde hij in en uit de ster van Dave terwijl hij met zijn andere hand Dave’s ballen masseerde. Dave wreef met zijn handen over de lul van Mark en ik zag een klein touwtje uit Mark’s anus steken. Mark zag waar ik naar keek en riep “Lekker hoor, alle 4 de balletjes zitten er in”.
In de badkamer ging het er minstens zo heftig aan toe.
Peter nam vol overgave zijn prijs (Alex) in ontvangst. Alex stond gebukt met zijn handen steunend op de toiletpot. Peter bereed hem van achter in hoog tempo en beide kreunde en hijgde ze als wilde apen. In de badkuip lag John met zijn pik recht omhoog. Zijn bruine tamp glinsterde in het halogeenlicht. Met een hand trok hij de voorhuid heen en weer terwijl hij met de andere hand zichtbaar hard in zijn tepels kneep. Sander liep op de overloop tussen de badkamer en mijn slaapkamer heen en weer om maar niets van het geile schouwspel te missen.
Toen vroeg Theo aan Alex om even ruimte te maken op de WC omdat hij nodig plassen moest. John viel hem in de rede en zei “Doe maar in de badkuip” Ik vroeg of dat niet een beetje teveel van het goede was maar John antwoordde met zijn droge humor dat het toch al een gekke dag was en dat een beetje plassex er ook wel bij kon. Theo positioneerde zich naast de badkuip en zette aan. In een harde straal klaterde het lichtgele pis op de buik van John die hartelijk begon te lachen. Sander kwam kijken wat er aan de hand was, ging naast Theo staan en pakte zijn pik om de straal op John’s gezicht te richten. Jammer genoeg was de blaas van Theo al leeg. Daarop begon ook Sander voorzichtig te pissen en iets minder hard maar zeker raak kwam zijn urine op het gezicht van John die zijn mond opende tot hij overliep van Sander’s pis.

Ik begon me zo langzamerhand wel af te vragen of dit allemaal de bedoeling was maar het was ongelooflijk geil en niemand van ons leek er moeite mee te hebben.
Alex was inmiddels sufgeneukt en kon bijna niet meer op zijn benen staan. Het uithoudingsvermogen van Peter was enorm want nog steeds was hij niet klaargekomen in de kont van Alex. Ik liep naar de mijn slaapkamer. Daar lag Mark op zijn rug en liet Dave zich gewillig met zijn kont over de harde lul van Mark zakken. Ik pakte de vibrator en liep terug naar de badkamer. Daar stak ik het zilveren speelgoed zeker 15 centimeter diep in de kont van Peter en zette hem op volle snelheid aan. Dat was genoeg om hem snel tot een hoogtepunt te brengen. Hij trok zijn knalharde paal terug en de klodders sperma landde op de rug van Alex. Sander liep terug naar mijn slaapkamer waar Mark en Dave nog altijd ruggelings lagen te neuken en ging naast het stel op bed staan. Dave nam de stijve van Sander in zijn mond en omdat hij al zeker een kwartier had staan rukken bij alle geile acties van andere was hij snel aan een lozing toe. Dave ontving het zaad van Sander met een genoeglijke blik in zijn ogen.
Sander was absoluut tot een wederdienst bereid en ging naast Mark op bed zitten.
Hij boog zich over het neukende stel heen en nam Dave’s lul tot aan de huig in zijn mond.
Even moest hij kokhalzen maar volleerd zoog hij de pik af. Dave werd hier van twee kanten verwend en al snel werd het hem teveel. Hij kwam kirrend klaar.

John maakte de opmerking dat Alex nog niet klaar was gekomen en dat hij als feestvarken mocht kiezen in welke kont hij klaar wilde komen. “In die van Nick, want daar is het mee begonnen” sprak hij en gaf me een geile knipoog. Ik wist hoe laat het was dus nam ik wijdbeens plaats voor de wasbak. Gelukkig nam hij eerst de moeite mijn ster even klaar te maken met zijn tong en vingers. Heerlijk ! Voorzichtig likte hij mijn gaatje en ik voelde mijn pik stijf worden. Toen ging hij staan en drukte langzaam zijn lul in mijn gaatje. Centimeter voor centimeter en onder hoorbare ademhaling verdween zijn dikke lul in mijn mannenkutje zoals dat heet. Al snel was mijn ster nat en zacht genoeg om het tempo te versnellen en elke keer als hij stootte raakte mijn lul de koude wastafel. Zeker 5 minuten duurde het voor ik Alex voelde schokken, zijn eikel groeide even voordat ik zijn zaad mijn darmen in voelde stromen. Alex deed een stap naar achteren en toen ik overeind wilde komen werd ik teruggeduwd. In de spiegel zag ik dat het Sander was. Zonder te vragen duwde hij zijn stijve pik in mijn reet die drijfnat was van het zaad dat Alex er zojuist had ingespoten. Ik moest me goed vasthouden aan de wastafel want hij neukte me ontzettend snel.
Toen ook hij klaargekomen was riep hij “VOLGENDE” en ik kreeg het vermoeden dat we hier een soort gangbang zouden krijgen.

Het vermoeden werd bevestigd toen Theo achter me kwam staan en eerst het vocht met zijn eikel door mijn bilnaad smeerde voordat hij langzaam maar zeker mijn kont binnentrad.
Ik was ontzettend geil geworden van het idee dat mijn hele vriendenploeg zoveel plezier met elkaar beleefde en ik de finale mocht zijn. We waren allemaal zo ver buiten ons boekje gegaan dat het nu allemaal niets meer uitmaakte. Ik rustte mijn ellebogen op de wasbak en genoot van de anale verwennerij van Theo. Met een paar diepe stoten kwam hij klaar maar ik voelde geen zaad vloeien. Waarschijnlijk was zijn zak leeggeraakt gedurende deze geile middag.
Mijn ster stond nu wagenwijd open om Mark te ontvangen. Hij nam er alle tijd voor en dacht alleen aan zijn eigen genot. Tergend langzaam liet hij zijn pik in en uit mijn anus glijden.
Ik zag in de spiegel dat hij zijn vingers likte en met zijn natte vingers zijn tepels beroerde.
Met zijn hoofd achterover neukte hij zichzelf naar een climax. Hij gaf met zijn vlakke hand een harde pets om mijn rechterbil als een cowboy die zijn paard bedankt. Nu was het de beurt aan Peter. Omdat die wat kleiner is dan de rest moest ik een beetje mijn knieen buigen. Vastbesloten bracht hij zijn lul naar binnen en wederom ging er een rilling door me heen.
Terwijl hij me bijna teder neukte dwaalde mijn gedachte af. Ik probeerde te verzinnen hoe we dit soort geile uitspattingen vaker konden organiseren. We zouden natuurlijk kunnen afspreken als de dames hun maandelijkse stapavond hadden, of tijdens vakanties. Misschien was het beter om het bij deze eenmalige happening te laten. Mijn dagdroom werd gestopt toen Peter terugtrok en zijn zaad op mijn billen spoot. “Straks stroom je nog over” zei hij lachend en smeerde zijn zaad over mijn billen uit.
“Five down, two to go” riep Dave toen hij zijn hete lat naar binnen schoof. Hij bleek kleiner geschapen dan de rest maar maakte dat goed door niet alleen in en uit maar ook naar links en rechts te bewegen. Hij deed zijn best mijn gaatje optimaal te benutten. Hij deed dit zo goed dat ook ik langzamer hand weer dat bekende gevoel in mijn ballen kreeg. Mijn kontje maakte nu echt soppende geluiden alsof er iemand ontzettend zat te smakken. Met een harde kreun ging Dave af. Nadat hij was klaargekomen in mijn kont knielde hij achter me neer en vroeg me te persen. Als een ware Tsunami verliet een flinke golf zaad mijn ster. 4 of 5 mannenlozingen dropen uit mijn anus op de tong van Dave.
Of hij stiekum homofiel was of gewoon een hele geile viespeuk laat ik in het midden maar hij slikte al het zaad door. Ik bedacht me dat ze het beste tot het laatst bewaard hadden.

Toen John naar me toe liep zag ik hoe groot zijn negerlul in volledig stijve toestand was.
Ik zag de aderen kloppen op de grote bruine stok en toen hij zijn voorhuid naar achter trok werd zijn enorme paarse eikel zichtbaar. Ondanks dat mijn poepgat door de voorgaande 6 lullen al behoorlijk was opgerekt was het deze knots waar ik een beetje moeite mee had.
Toch leek John niet iemand van de zachte aanpak. Hij duwde hard zijn eikel op mijn ringetje en ik zakte even door mijn knieen toen het dikste punt, de rand van zijn eikel binnen was.
Aan het verder naar binnen schuiven leek geen eind te komen. Wat een fantastische lul had deze man. Mijn hele holletje werd gevuld en pas na enkele keren stoten was mijn kont gewend aan dit formaat. Intens genoot ik van deze behandeling. Als een briezend paard duwde hij me tegen de spiegel. Harder en harder en onder aanmoediging van de andere jongens die inmiddels het zweet, de pis en spermaresten van zich hadden afgedouchet.
John greep me bij mijn tepels en trok me overeind waarmee zijn penetratie nog intenser werd. Ik dacht dat ik gek werd toen hij me tijdens het neuken begon af te trekken en ik sidderend klaarkwam. Toen kwam ook aan John’s uithoudingsvermogen een eind. Met een paar hele harde stoten barstte zijn vuurwerk los en spoot hij een dikke straal negerzaad tot in het diepste van mijn darmstelsel. Toen hij terugtrok gaf hij me een natte zoen in mijn nek en fluisterde iets van “bedankt schatje” in mijn oor. John stapte onder de douche en ik liet me uitgeput op het toilet zakken. Gepaard met wat valse lucht verlieten de laatste druppels sperma mijn uitgewoonde kontgat.

Twintig minuten duurde het voordat ik weer de kracht had om me te douchen en aan te kleden.
Toen ik in de woonkamer kwam zaten mijn vrienden aan de hoge tafel aan een pilsje.
We maakte de afspraak om niets aan onze partners te vertellen totdat zei er over zouden beginnen. Na twee biertjes stapte we op om de dames te gaan ontmoeten in het cafe.
Een beetje stijf liep ik naar het raam om de gordijnen te openen. Daar stopte net een busje voor de deur. Onze dames stapte uitgelaten uit en Ellen was verbaasd toen ze de de deur opende en mij zag staan. “Wat doe jij hier” vroeg ze. Ik loog dat we even een plaspauze hadden gehad en vroeg wat zij kwam doen. Ze fluisterde me toe dat het er in het beautycentrum nogal warm aan toe gegaan was en dat de dames behoefte hadden om aan hun gevoelens toe te geven. Ik kuste haar, wenste haar veel plezier en zei haar vooral rustig aan te doen.

Het werd een lange avond dus...wordt vervolgd. Dan in de categorie groepsex want toen deden de dames mee.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd