Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

64f936986fbff3e6a4e3ef7a48126e2cHallo meneer hallo meneer zoekt u iets en ik denk shit en draai me om een stevige maar knappe dame met een enorme boezem vraagt aan mij of ik wat zoek.
Ze stelt zich voor als Judith Mundel en is vrijwiligster bij de Kromme Akker en ze moest wat ophalen in de kantine.
Ik zeg dat ik mijn portemonnee ben verloren afgelopen zaterdag.
Misschien aan de andere kant van de kantine of ben je daar niet geweest ik knik van jazeker schoonheid want ik heb daar naar de dames gekeken en ze bloost.
Geil zijn ze hé van welke type dame ben je fan vraagt Judith, ik zeg van jouw type, en weer bloost deze heerlijke milf.....
Ze loopt bijna strak naast me ze ruikt heerlijke geil fantastische parfum ze heeft een net dun sjaaltje om ondanks dat het warm is maar bedekt haar decolleté bij lange na niet wat een tieten heeft deze knappe vrouw word en nog geiler en nog frustrerender van.
Ik sta aan de andere kant van de kantine en verdomt tussen de begroeiing daar zit een ruim groot gat in het hekwerk misschien heeft iemand hem hierachter neer gegooid tja zou kunnen knikt ze en haar boezem beweegt ze heeft een kort pittig kapsel met lichtblond haar grijsblauwe grote ogen lieve geile lach.
De kinderen spelen vaak hierachter tussen de struiken zegt Judith vandaar dat we het niet laten maken zegt ze met een lachje slim hoor meid en we lachen wat je bent een leuke vent heb je nog nooit eerder gezien leuk om je tegen te komen zegt Judith met een grote lach zie dat ze wat bloost omdat ze me ziet kijken naar een grote trouwring om haar vingers.

Inmiddels kruip ik door het gat en als ik iets verder ben weet ik niet wat ik zie het is een enorme afwerkplaats lege flesjes poppers liggen her en der tientallen condooms ze liggen op de grond maar hangen ook in de struiken er is er geen eentje bij die niet gebruikt is vind zelfs twee lege potjes waar glijmiddel in zat en ontelbare tissues maak er foto’s van.
Maar op een of andere manier word ik er bloedgeil van misschien de geur van seks van wat ik net zag bij mij thuis of deze opwindende iets uitdagende nieuwsgierige mega goed bedeelde getrouwde dame die bij me is.
Judith vraagt Jack heb je wat gevonden ja denk ik een seks plaats maar ik antwoord nee niets maar ik moet onmiddellijk plassen erg als ik dat snel even hier doe en zie haar door het gat kijken naar mij euhmm nee doe maar vlug joh we zijn hier toch alleen op de kinderboerderij.
Haal mijn enorme vriend uit mijn broek en kreun wat want het is flink beroerd plassen met een erectie dat lukt bijna niet vandaar dat ik even aan mijn pik trek ruim twintig centimeter ruk ik af en zie de dame in mijn ooghoeken meekijken en ik kreun ze zegt niks maar zie dat ze blijft kijken.
Na een paar halen is er iets van spanning af maar de geiligheid blijft ook wanneer ik uit geplast ben .

Als ik weer terug loop zie ik Judith nog net vlug omdraaien en zie als ik door het gat ga dat haar bloesje verder open is ik kijk nu op een grote zwarte bh met haar enorme tweelingen erin.
Haar broek knoopjes zijn bij 3 knopen nog geopend heeft deze getrouwde MILF op mij lopen spelen .
Als ik haar aankijk en lach lacht ze iets zuinig terug en kleurt vuurrood.
Ik loop naast haar balen zegt ze dat je hem niet hebt gevonden en ze raakt me iets aan.
Ik stop met lopen en ze houd ook onmiddellijk in ik kijk haar aan en ze kijkt me aan zonder wat te zeggen en ik pak haar volop op haar knappe bekkie ik druk mijn tong er diep in jaar mond van pure geilheid en we tongen vurig.
Met mijn hand speel ik met haar enorme tieten en ontbloot ze midden op het sportpark iets verder rijden wel auto’s maar die zien ons niet direct.
Ik zuig gretig aan aar harde grote knoppen van een tepels deze knappe MILF kroelt met haar handen al kreunend in mijn haar terwijl ik haar grote borsten lik zoen en zuig ik krijg er geen genoeg van terwijl mijn hand haar broek verder losmaakt Judith heeft een best stevige kont ben benieuwd of ze ook een lekkere grote natte kut voor me heeft daar kan mijn grote pik mooi in stoten mijn handen voelen haar lipjes al door haar slip heen ga er met mijn hand in en net als ik een vinger in haar kut wil drukken zegt ze stop stop knappe leuke man ik ben getrouwd sorry sorry ik kan het niet zegt ze teleurgesteld.
Het is echt zo dag van allemaal net niet denk ik bij mezelf.
Maar ik zie een enorme teleurstelling op haar gezicht als we naar onze auto’s lopen zie dat haar auto nog voor de mijne staat een Toyota Starlet en ik loop naast haar bij haar auto de geilheid giert door mijn lichaam mijn hand wrijft over haar volle kont de spijkerbroek zit straks ze heeft grote ronde billen ze zegt er niks van.

Ze kijkt me aan met haar mooie grote geile ogen en zegt sorry sorry Jack we staan bijna tegen elkaar aan tegenover elkaar ik snap het zeg ik sssttt zegt ze en doet haar wijsvinger voor haar mond en net als ik het niet meer begrijp vliegt ze me op de mond en ze drukt haar tong naar binnen we tongen vurig op de parkeerplaats ik graai naar haar volle enorme boezem en kneed ze lekker en maak haar broek los glij met mijn handen haar slip in en nu vinger ik haar direct merk dat Judith kletsnat van en voor mij is ze kreunt heerlijk onder het tongen.
Ben zo geil en zij blijkbaar ook trek haar spijkerbroek naar beneden draai haar om en zoen in haar nek trek zo snel mogelijk een witte sport slip naar beneden ze heeft enorme billen maar god wat zijn deze mooi en rond mooi van vorm ik druk haar op de parkeerplaats voorover met haar grote tieten op haar motorkap zodat ze iets achteruit gaat staan met haar volle billen ik haal mijn pik uit mijn broek en stuur hem onder haar geile reet door en voel mijn eikel tegen haar klets natte kut drukken en breng hem in haar neuk schacht oh jee oh jee hijgt ze je bent veel groter en dikker dan mijn man .
Met harde lange stoten vul ik deze nieuwe aanwinst aaaahhhh je rekt me op hengst oh jee oh jee wat lekker je neukt pas echt goed en ik trek haar bloesje los en haar bh los zodat ik met mijn handen met haar grote tweeling kan spelen .

Ja ram me vol kreunt Judith wat neuk je goddelijke lekker Jack ik moet je vaker voelen hijgt ze wil je dat schatje ik zeg nog niets maar ram mijn paal elke keer weer flink in haar geile voor mijn strakke poesje terwijl ik met mijn handen flinke hou vast heb aan haar enorme geile borsten.
Af en toe rijden er auto’s langs en die rijden langzaam voorbij ze zien dan hoe de vrijwilligster van de kinderboerderij stevig en hard af geneukt word door een seksverslaafde Jack.
Judith heeft alleen maar oog voor mijn paal die haar kut meer dan diep en goed vult ze trilt op haar mooie stevige benen en ik ben zo geil ik wil haar dekken vol spuiten maar zover ben ik nu nog niet ik stoot hard en deze knappe geile teef.
Je neukt zoveel beter dan mijn man ik ga vreemd voor het eerst in mijn huwelijk zegt ze ik zeg niks en stoot haar naar een luidruchtig hoogtepunt.
Fietsers komen langs en sommigen nemen foto’s en lachen of joelen iets een enkeling roept dek die slet.
Trillend hangend over de motorkap ligt ze nog altijd bij te komen terwijl ik haar nog altijd vol pomp en ze roept oh jee oh jee ik kom weer dit keer fluister ik haar al kreunend dat ik ook klaar kom ze weet dat ik dit in haar lijf spuit ze zal wel wat gebruiken want ze laat me flink hard schokkend in haar spuiten diep in haar baarmoeder spuit ik want onder het stoten heb ik de hele tijd wat gevoeld wat ik raakte ze kermt oh jee ik voel je in me komen dat heb ik met mijn man nooit ahhhhhggg je blijft maar in me komen en dat klopt als ik supergeil ben lijkt het wel of ik kan blijven spuiten en ben ook altijd weer gauw supergeil.

Als ik eindelijk mijn eerste neuk ontlading van vandaag heb gehad kletst het zaad uit haar openstaande volgespoten kut wanneer ik mijn grote maar nu half slappe pik uit haar laat floepen het zaad loopt over haar spijkerbroek die op haar enkels ligt.
Wanneer Judith zich heeft herpakt heeft zegt ze oh mijn god heb me gewoon lekker laten neuken door een hengst op de parkeerplaats hier en ze kijkt me aan en likt met haar tong over haar lippen heerlijk ben ik gevuld ze hijst haar slip en spijkerbroek die ook vol met zaad zit van mij over haar mooie grote billen doet haar bloesje goed zullen we telefoonnummers ruilen Jack vraagt ze kunnen we wat vaker genieten maar mijn man moet er niet achter komen hoor ik knik en knipoog komt goed schatje en pak nog eens bij haar grote tieten en geef haar een beste klap op haar geile grote ronde mooie kont.

We ruilen nummers geef haar een geile tongzoen op een lange geile seks relatie ze glundert verdomme zegt ze je neukt zoveel dieper en harder dan mijn man deed zelfs een beetje pijn lacht Judith hou er wel van knipoogt ze ook hou ik ervan hoe je krachtig in me spuit voel het gewoon lekker in me knallen jammie en ze lacht nou ik ga naar huis mijn man komt zo thuis we hebben vanavond een feestje vandaar ik knik en zeg ga jij maar lekker volgespoten naar je man die er weinig van kan en ik lach ze lacht hard op met me mee met jou sperma in mijn grot zit ik naast hem zegt ze op het feest en ze bloost maar dat geile teefje heeft geen spijt merk ik aan alles.
Wat ga jij doen vraagt ze terwijl ze in de auto stapt ik het andere favoriete ding waar ik van hou en ze kijkt me vragend aan ik antwoord naar Dongen geld verdienen een paar huizen verkopen zeg ik ze wenst me succes jammer dat jij je portemonnee niet vond zegt Judith, ach ja zeg ik ik vond wel wat anders en ik knipoog naar de lekkere stoeipoes tot gauw geile tijger van me zegt Judith en ze geeft me nog een lekkere kus en rijd weg als zij de weg al oprijd richting centrum van haar dorp stap ik mijn auto als er een politie auto de parkeerplaats op rijd ze kijken twee agentes een blonde en een zwart harige naar mij draaien en zijn weer weg jammer dames net te laat lach ik in mezelf ze hebben vast een melding van openbare seks gehad en ik geniet nu nog harder.
Op naar Dongen anders kom ik te laat…….

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!