Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

HPIM1790aWe hadden een 2e hands kledingkast gekocht die we zelf wilden plaatsen en monteren, echter tegen de tijd dat we deze moesten ophalen had ik gigantische rugklachten. Het is nu donderdag en over twee dagen is het echt niet minder, dat weet ik uit ervaring. Wat nu, goede raad was duur, ik belde de mensen waar wij deze gekocht hadden maar op om te vragen of het een weekje later ook kon.

De man nam op en na mijn verhaal hoe en wat zei hij: Wij moeten er echt vanaf wij krijgen maandag nieuwe meubels, en als ik hem nu met mijn maatje kom brengen en plaatsen? Ik zei, dat zou geweldig zijn, maar ik kan niet veel meehelpen met mijn rugklachten, ik zal samen met Missy zorgen dat de oude kast leeg is, en als het lukt halen we deze ook weg.

Dat is goed lacht de man, ik ben Kees, en ik kon zaterdag rond een uur of een met mijn maatje Harry.

Helemaal top antwoorde ik, ik hoor dan wel wat de onkosten zijn. Ja is goed antwoorde Kees, en app je me nog even het adres? Is goed, tot zaterdag zei ik en hing op.

Even later appte ik mijn adres naar Kees en vroeg daarna wat hij ervoor wilde hebben.

Zijn antwoord verraste me wel een beetje, maar ik kreeg er ook gelijk een stijve lul van.

Kees antwoorde; Ik wil als vergoeding wel even met dat vrouwtje spelen wat hier is geweest om de kast te bekijken, ze keek me zo geil aan en had na 5 minuten al twee extra knoopjes van haar blouse los. Als mijn vrouw er niet bij was bij had ik haar ter plekke geneukt, en ik weet zeker dat zij dat ook wilde.

Ik antwoorde: Tja, dat is Missy, als ze een leuke vent ziet zijn alle remmingen weg en is haar kut gelijk nat. Als Missy daar geen problemen mee heeft ga je gang zou ik zeggen, mij lijkt het wel geil.

Oke, zaterdagmiddag rond een uur of een zijn we er, regel jij condooms voor ons? Antwoorde Harry direct....

Voor ons? Vroeg ik.....

Ja mijn maatje Harry wil haar ook neuken, ik heb hem de beelden van de bewakingscamera laten zien en hij loopt al een week met een stijve lul van je vrouw.

Oh ja natuurlijk, die komt ook mee, zou lullig zijn als hij alleen mocht kijken :)

Condooms zal ik regelen, maar ik weet niet of ze nodig zijn, Missy is gek op zaad in haar kut.

Kees antwoorde weer gelijk: Mooi zo, een bare zaadslet is precies wat ik zoek! Ik zal haar met plezier zonder condoom neuken en tot de rand vullen met zaad!

Dat lijk me supergeil om te zien antwoorde ik, en erachteraan schreef ik, en mocht ze toch met condoom willen dan trek je die stuk als ze even niet oplet, of je zet haar op haar knieën en doet hem af voor je haar kut vult!


Die avond toen we in bed lagen hoorde ik Missy een beetje uit en zei: Ik hoorde van Kees, dat je met hem zat te flirten.

Wie is Kees vroeg Missy. Dat is die man waar jij voor de kledingkast bent geweest, hij vertelde dat er knoopjes van je blouse spontaan losgingen en hij je tieten bijna helemaal kon zien.

Daar weet ik niets van ontkende Missy, maar hoe weet jij dat allemaal vroeg ze. Nou antwoorde ik, omdat ik het wilde verplaatsen vanwege mij rugklachten heb ik die mensen gebeld, en zo kwam dat naar voren loog ik een beetje.

Oh ja die kastmoeten we zaterdag ophalen schrok Missy nu. Ja was je dat vergeten? Een beetje wel kleurde ze. Een beetje vergeten, natuurlijk, je bent ook echt blond.

En wat heb je nu afgesproken? Nou Kees en zijn maat willen de kast zaterdagmiddag komen brengen en plaatsen.

Oh helemaal geweldig kirde Missy en wat kost dat?

Nou dat is de verrassing, helemaal niets, maar omdat jij je tieten hebt laten zien wil hij je neuken.

Wat gilde Missy, mij neuken, het was een leuke vent ja, maar nu ben ik in een keer een hoer die voor het brengen van de kast moet neuken!

Je hoeft niet net te doen of je het erg vindt Missy zei ik, ik weet toch dat je regelmatig een of meerdere andere lullen dan die van mij nodig hebt, en dat vindt ik ook geweldig, kan daar echt van genieten als een dikke paal je kutje goed oprekt en met zaad vult.

Nee wel met condoom gilde Missy weer. Hou nou toch op schatje, ik weet toch ook dat je erop geilt om vreemd zaad in je kut te krijgen, en tien seconden geleden wilde je nog niet neuken, en nu alleen met condoom.... Stop nu maar met ontkennen je wil zijn lul in je kut voelen.

Ik heb nog condooms, dus dat is geen probleem hoor schat, maar niet laten merken dat ik je dit verteld heb, eens kijken hoe het loopt en hoe die mannen dit gaan aanpakken. Ik zag dat je kast nog niet hebt leeggemaakt, dat zullen we toch morgen moeten doen, en hem uit elkaar halen, dan breng ik hem zodra mijn rug wat beter is naar de milieustraat.

Is goed schat ik ga nu slapen en dromen hoe ik zaterdag door jou verkocht wordt, ik zal die kast morgen wel leeg maken, truste.

Wetrusten schatje antwoorde ik, maar ik kreeg geen reactie meer.


Missy borsten 0032De volgende dag was ik al vroeg wakker en Missy kwam me koffie brengen, hoe gaat het met je rug vroeg ze.... (de boze bui was al weer weg zo te horen)
Dus ik dacht gelijk even testen; De rug gaat super, voel niet veel meer, ik kan die kast wel zelf ophalen, ik zal Kees zo even appen.

Nee niet doen riep Missy gelijk, straks heb je nog langer last van je rug....

Oke antwoorde ik, maar je weet wat je te wachten staat dan morgen?

Ja natuurlijk, jij laat mij door een vreemde man neuken, wel een lekkere vent dat dan weer wel, maar ik ga de kast leegmaken, en als je rug zo prima is kan jij de oude mooi uit elkaar halen en naar de milieustraat brengen, je doet er ook maar wat voor, ik mag morgen al het werk doen.
Zo gezegt zo gedaan, een beetje stram en voorzichtig de kast gesloopt en naar de milieustraat gebracht. Ondertussen had Missy gestofzuigd en alles gepoetst en lag ze in bad bij te komen.

Ik stapte de badkamer binnen en ze was net haar kutje aan het scheren, ik riep gelijk; Nou je maakt er wel werk van.....

Ja ik wil wel een beetje goed voor de dag komen lacht Missy. Ik merkte nu dat ze er echt zin in had.
Die avond keken we nog wat TV en op tijd naar bed.....

De volgende morgen was de dag dat het ging gebeuren aangebroken, ik was om negen uur al uit bed en het leek wel een eeuwigheid te duren tot een uur die middag. Ook Missy was vol verlangen, maar ook wel wat zenuwachtig, ze rookte veel en liep op en neer en praatte aan een stuk door, nou dan weet je het wel.


Eindelijk was het zover, om kwart voor een ging de bel en er stond een busje voor de deur. Ik gaf de mannen een had en ze gingen gelijk aan de slag, ik zag ze wel rondkijken op zoek naar Missy natuurlijk, maar die was in de keuken 'zogenaamd' iets aan het doen.....
Met de hulp van Kees en Harry stond de kast in een uurtje in elkaar en ik riep naar Missy; Kom je kijken de kast is zo goed als klaar.
Missy speelde het spel goed mee en kwam met een schaal naar boven. Mannen ik heb wat lekkers voor jullie, zij had broodje met kroketten gemaakt, die zullen er wel in gaan zei ze, ja dat zal best lukken zeiden wij. Toen wij een kroket hadden gepakt en Missy de schaal op een tafeltje zette kreeg Missy een zetje van Kees waardoor zij achterover op het bed kwam te liggen. Dus daar lig jij als jullie gaan wippen zei hij, ja wij gebruiken dit bed niet alleen om te slapen zei Missy. Wanneer ik haar zo zie liggen valt me wel gelijk op dat jij je niet stoot aan de botten, zei Harry moet je die zuilen van haar dijen eens zien. Missy heeft inderdaad strakke dijen en ik lig er graag tussen lachte ik. Dat snap ik antwoorde Kees, nou die dijen zouden wij wel graag in het echt willen zien.

Dan zul je haar moeten uitkleden denk ik, zei ik uitdagend.

Ja dat zal dan moeten zei Kees en voegde daad bij het woord, hij pakte Missy van achter bij haar schouders en drukte haar tegen het bed. Wat doe je vroeg Missy zo onschuldig mogelijk?

Kees antwoorde niet maar hield Missy vast en gebood zijn maat om haar broek los te maken. Harry probeerde de met haar kont bewegende Missy haar broek los te maken, niet doen zei Missy onschuldig, zeg er wat van Brabo, zei ze tegen mij. Waarom zou ik antwoorde ik, je hebt toch mooi zuilen van dijen en ze helpen mij zo goed met de kast, daar mag best wat tegen over staan. Missy spartelede nog wat onschuldig tegen, maar ik zal al aan haar dat ze zo geil als boter was. Werk even mee Missy anders moeten wij een schaar in je broek zetten plaagde Harry. Die had ook al lang gezien dat deze slet niets liever wilde dan geneukt worden.
Nee, nee zei Missy het is een nieuwe broek en gaf zich over en Harry kon de riem van haar broek los maken, trok de rits omlaag en bromde tegen haar omhoog met die kont van jou. Gedwee drukte Missy haar kont omhoog en met een paar stevige rukken kwam haar broek omlaag en daar lag zij in haar string. Kijk wat een stelten zei Harry ja en daar zal ook wel wat lekkers tussen zitten zei Kees die nu om was gelopen, hij pakte de string vast en Missy ging al met haar kont omhoog om behulpzaam te zijn. Kees trok met beide handen haar string uit, en raakte natuurlijk haar dijen en benen bij het uittrekken. Daar lag Missy nu met haar natte kut bloot en helemaal toen de mannen haar benen uit elkaar trokken.

Zo dat is een heerlijk kaal geschoren kutje gromde Harry, daar wil ik wel even aan voelen, en meteen had hij Missy haar kut al vast. Ho Ho alleen kijken was de afspraak kreunde Missy. Van schrik trok Harry gelijk zijn hand terug en rook er aan, beide mannen stonden nu tussen de benen van mijn vrouw te kijken en dat liet ze niet onberoerd, beide kregen een flinke bobbel in hun broek, dat zag Missy ook en ik zag dat ze zin had om die pikken te bevrijden. Ze keek nog eens naar de kast welke nog niet helemaal af was en sloot plots haar benen en dekte haar kutje af met haar handen.

Zo alles gezien plaagde Missy, dan kunnen jullie weer aan het werk.....

Ik weet het goed gemaakt zei Missy wanneer jullie de deuren nog in de kast plaatsen mogen jullie mij neuken! Hebben wij een deal mannen, vroeg ze, ja knikten de mannen nog steeds met een stijve lul, die afspraak dat hadden ze. Snel gingen ze aan de slag, en in een recordtijd hingen de eerste 2 van de 4 deuren in de kast.
Missy keek hoe snel de deuren in de kast hingen en pakte een badlaken en sloeg het bed dek terug en legde het laken klaar. Ik ga mij even opfrissen zei ze, en ze verdween richting de badkamer. Ik hielp de mannen mee met opruimen en wij plaatsten nog de schappen in de kast en deden onze kleren ook uit om ons op te frissen. Missy kwam spiernaakt de slaapkamer binnen, ik ben er klaar voor zei ze, laat eens voelen zei Kees en liet zijn hand tussen haar dijen gaan, ja je kunt hem hebben zei hij. Kees en Harry stapten een voor een onder de douche en spoelden zich als eerst af, ik had ze beide al een handdoek gegeven en moest nu naar zolder om voor mezelf een badlaken te halen. Ik kom zo wel zei ik een stapte onder de douche. Toen ik even later de slaapkamer binnen kwam was Kees Missy al aan het neuken (zonder condoom) en was zij Harry aan het pijpen wat kan ze dat goed zei hij, ja dat weet ik was mijn antwoord.

HPIM1781aIk hoorde aan het kreunen van Missy dat ze al snel klaar ging komen en zie tegen Kees, ga maar lekker door Kees ze komt zo klaar, pomp je paal maar diep in die hoerenkut, Kees lachte en zette een tandje bij, zo u wil geschiede heer grapte hij, en dat deed hij ook. Keer op keer schoof hij zijn paal in haar geile kut. Je kon horen en zien dat ze erg nat was, en dat het niet lang ging duren voor ze klaar zou komen. Kees pompte zijn staaf in en uit Missy haar natte kut, en opeens voelde hij haar klaarkomen, ze schokte en trilde en kreunde de hele straat bij elkaar die geile del, het leek wel een brandalarm. Krampend en kreunend was haar orgasme en haar kutgeil schoot tegen zijn harde paal. Nu voelde ook Kees, dat zijn zaad omhoog kwam borrelen, en pompte zijn stijve pik nog enkele malen zo diep mogelijk in een behoorlijk tempo in en uit haar natte kut. Daar zocht zijn sperma zich al een weg naar buiten, en zijn orgasme was geweldig. Hij spoot zijn zaad tot ver in haar kutje, drukte zijn eikel met het pisgaatje tegen haar baarmoedermond om de bevruchting in werking te stellen. Zijn zaadlozing was zo hevig, en het was zoveel dat zijn sperma al uit haar kutje begon te lopen terwijl hij nog diep in haar kut tegen haar baarmoeder aan het stoten was. Het stroomde langs en tussen haar billen richting het bed, waar gelukkig een handdoek lag, maar dat was voor deze watersnood en zaadstroom nooit genoeg.
Net zo heftig als beide orgasmes waren was het ook voorbij, ze lagen aan elkaar geplakt doodstil op het bed.

Schat leef je nog vroeg ik een minuut later. Ja joh deuzige antwoorde Missy. Mooi want je hebt nu de gelegenheid om nog een van je favoriete standjes in vervulling te laten gaan, wie van jullie zou haar in haar kont willen nemen, vroeg ik. O dat doe ik wel zei Harry lekker in die dikke kont van haar die kans laat ik niet voorbij gaan. En jij Kees kun jij nog een keer? Vroeg ik aan Kees, ja wat dacht je zei Kees, graag en zo zat Missy even later klem tussen Kees en Harry in, een lul in haar kut en een lul in haar kont, haar dikke borsten zaten goed geplet tussen de mannen.


Missy en Corne 004Ooohhhh wat lekker zo opgevuld te worden kreunde Missy, ik ging naast haar staan, pijpen slet gromde ik. Missy hapte naar mijn lul en begon gelijk verwoed te zuigen, ze wist dat ik dan snel kwam, de slet, toen ik bijna klaar kwam trok ik mijn lul uit haar mond en spoot haar vol in het haar gezicht. Kees kwam weer klaar is haar kut en Missy wipte van zijn lul en nu drukte Harry haar voorover en begon haar met vaart in haar kont te neuken en sloeg een paar keer op haar billen. Hier sla je niet snel mis zei hij. Missy was met haar clit te spelen, en niet veel later begon ze te gillen, ik ga komen, ik ga komen, aaahhhhh, jaaaaaa riep ze, kom maar lekker zei Harry dan zal ik je kont vol zaad spuiten slet, en dat gebeurde dus ook. Op het moment dat Missy klaar kwam spoot hij met grote diepe halen haar kont vol, Missy jankte het uit van genot, het geil spuit uit haar kut, en na een tijdje waren beide voldaan en rolden ze naast elkaar op het bed, wat was dit lekker zei Missy.

Wanneer moeten jullie weer meubels verhuizen vroeg Kees. Als jullie extra hulp nodig hebben bied ik mij graag aan zei kees en ik ook zei Harry daar zullen wij graag gebruik van maken zei Missy en wij van jou zeiden ze mannen. We dronken beneden nog een kopje koffie en toen gingen de mannen op huis aan. Toen ze weg waren zei Missy wat was dit lekker en wat heb ik genoten, anders ik wel het was zo geil gezicht jij tussen die twee in geklemd schat dat is voor herhaling vatbaar, zeker weten was haar antwoord. Volgende week verhuis ik wel wat naar een andere kamer, kun jij regelen dat Kees en Harry komen helpen?
Natuurlijk schat, ik zal Kees van de week wel een appje sturen.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd