Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Avontuur op het strand

?God, daar was ik aan toe!?, zuchtte Julian tevreden toen zijn jonge zusje zijn nog nauwelijks verslapte penis uit haar mond had laten glijden. ?Ik dacht dat ik de laatste dagen alles al had meegemaakt, maar jullie geile meisjes weten me steeds weer te verrassen!?
Annie keek trots tegen hem op en glimlachte: ?We vonden dat Timmy wel een beloning verdiend had. Tenslotte hebben jullie ons dankzij hem kunnen bevrijden.? ?Ja, maar eigenlijk heeft hij ons nog meer verwend?, voegde George er lachend aan toe. Met een blik vol liefde en ontzag keek ze naar haar hond en zei: ?Ongelooflijk dat hij vier keer achter elkaar is klaargekomen! Ik heb nooit geweten dat hij dat kon!?
Dick lachte, terwijl hij naar de uitgeputte hond keek. ?Ik denk ook niet dat hij voorlopig nog in staat is om nog iets klaar te maken!?
Annie giechelde en zei: ?Laat hem maar lekker rusten. Dat heeft hij wel verdiend! Kom, laten we gaan zwemmen! Ik voel me helemaal plakkerig!?
?Laten we dan naar het strand gaan.?, stelde Julian voor. ?Dan kunnen we in de zee zwemmen.?

Daar voelden de anderen ook wel wat voor. De meisjes trokken snel hun bikini aan en de jongens hun zwembroek. Met een handdoek in de ene hand en een tasje met wat te drinken en eten in de andere liepen ze in de richting van het strand waar ze nog maar vier dagen geleden de boot op het land hadden getrokken. Timmy, die helemaal geen fut meer over had, bleef slapend bij de tenten achter.
De kinderen gooiden hun spullen in het zand en renden naar de branding. Lachend doken ze in de lage golven en gierden het uit toen het toch wel koude water hun verhitte lichamen abrupt afkoelde. De meisjes hadden meteen kippevel en de jongens zagen genietend hoe hun tepeltjes stijf werden, kleine kegeltjes vormend in hun bikinitopjes.
Ze speelden zeker een half uur in het koude water, opgetogen over wat er de afgelopen dagen allemaal was gebeurd. De gedachte dat ze nog weken op het eiland zouden blijven wond hen op en gaf hen een gevoel van heerlijke, ongekende vrijheid. Uiteindelijk liepen de kinderen weer uit het water en keken toen verbaasd naar het strand.
?Hee, dat is het paard dat we de eerste dag zagen!?, riep Annie opgewonden uit. ?Die hengst die die merrie dekte!?
De anderen zagen het nu ook. Het grote, edele dier stond in trotse houding op het strand en scheen hen aandachtig te bekijken. Hij schudde even zijn grote hoofd toen de meisjes langzaam naar hem toe begonnen te lopen, blijkbaar bedacht op onverwachtse bewegingen, maar bleef toch staan.
Dick en Julian keken nieuwsgierig toe. Ze wisten dat de meisjes al vaker geprobeerd hadden om ??n van de paarden op het eiland te berijden. Dat was echter nooit gelukt. De paarden leefden al zo lang bijna alleen op het kleine eiland dat ze mensen nauwelijks meer gewend waren en vrij schichtig waren. En Annie en George voelden er weinig voor om door ??n van de grote dieren afgeworpen te worden en misschien wel iets te breken. Toch werden ze altijd weer aangetrokken door de grote dieren en moesten ze ze wel strelen en voeren wanneer ze daar maar de kans toe kregen.
De gitzwarte hengst boog zijn hoofd toen Annie een hand op zijn brede snuit legde en hem zachtjes begon te strelen. Het grote dier sidderde even, alsof hij genoot van de liefkozing. Annie glimlachte naar hem en stelde hem met sussende woorden gerust. Ze genoot van de aanwezigheid van het grote, edele dier. Ze vond het nog steeds ongelooflijk dat deze paarden zomaar op het eiland rondliepen. De hengst zag er uit als een volbloed renpaard, rank gebouwd met sterke spieren.
Ze liet haar blik verder langs zijn lichaam glijden en haar mond viel open, terwijl haar ogen groot werden. ?Jeetje, moet je zien!?
George, die aan de andere kant van het dier stond, keek nu ook. Vol ontzag staarde ze naar de reusachtige paardepik die dik en lang tussen de achterbenen van de hengst hing. Vreemd genoeg bezorgde de aanblik van die onmenselijk grote paardelul haar kriebels in haar buik en ze voelde hoe haar hart sneller begon te kloppen. ?Tsjonge!?, bracht ze uit, met grote ogen naar de hengstenpik starend. ?Hij? hij is nog groter dan ik me herinner!?
Als in een droom liep Annie langs de hengst, met haar handen langs zijn flanken strelend. Ze voelde haar knieen knikken toen ze naast het grote dier in het zand knielde. Nu hing de trotse paardelul vlak voor haar, in al zijn pracht en glorie. Ze mat hem met haar ogen en schatte dat hij zeker zestig centimeter lang moest zijn. En hij was dikker dan haar bovenarm. De eikel was groot en bol, bijna net zo gevormd als de eikel van de jongens, alleen veel groter. Hij had een dikke onderste rand en in het midden was het pisgaatje duidelijk te zien. Hij was zo groot als een appel.
Aarzelend stak het jonge, blonde meisje een hand uit en sloeg haar vingers vlak boven de grote eikel rond de paardepik. Er voer een lichte schok doorheen toen de ellenlange penis zich even leek te spannen. De reusachtige pik voelde heet en hard aan in haar handje en ze merkte dat ze haar vingers er niet eens helemaal omheen kon slaan. De grote, zwarte hengst brieste even en bewoog zich onrustig naast haar toen ze haar hand langzaam op en neer begon te bewegen. Maar hij bleef gewillig naast haar staan, alsof hij genoot van haar trekkende en knijpende hand.
George was aan de andere kant van het dier neergeknield en keek met blosjes van opwinding naar de handelingen van haar nichtje. ?Je trekt hem af!?, bracht ze opgewonden uit. ?Denk je dat we hem klaar kunnen maken?? ?Ik weet het niet.?, antwoordde Annie, terwijl ze gefascineerd naar de immens grote paardelul bleef kijken. 'Maar ik wil het wel proberen! Kom, help me. Met z?n tweeen lukt het vast!?
George aarzelde geen moment. De aanblik van haar jonge nichtje dat ongegeneerd de grote hengst zat af te trekken had haar al helemaal opgewonden. Opeens wilde ze het dier ook klaar zien komen, wilde ze zien hoe het sperma uit die geweldige penis gespoten werd. Annie had ondertussen haar andere hand ook rond de paardepik geslagen en pompte nu met beide handen stevig aan de enorme roede. George volgde haar voorbeeld op en sloeg haar handen iets hoger rond de onmenselijk grote en dikke erectie.
Dick en Julian keken met snel stijgende opwinding toe hoe de jonge meisjes de hengst met zichtbaar plezier en opwinding aftrokken. Hun aktie had hen nauwelijks verbaasd. Ze hadden nu wel door dat ze van alles van de beide geile meisjes konden verwachten. Ze waren de afgelopen dagen door twee honden geneukt en hadden de dieren ook gepijpt. Dan was het aftrekken van de hengst nog maar een klein stapje verder. Ze konden zich alleen afvragen hoe ver de meisjes zouden gaan in hun sexuele zoektocht.
?Oh, hij wordt al helemaal nat!? Annie hijgde licht terwijl ze haar handen in een snel tempo op en neer bewoog, net als haar nichtje. Ze rilde opgewonden toen een paar straaltjes warm voorvocht uit het pisgaatje van de enorme eikel spoten en haar blote dijen besproeiden. Haar gebruinde huid begon er van te glimmen.
George keek met grote ogen naar het geil. ?Hee, het is helemaal wit! Dat is toch geen sperma?? Annie zag het nu ook. In plaats van kleurloos was het voorvocht melkachtig wit. Maar het was lang niet zo dik als sperma. En als de hengst al klaarkwam, dan zou dat toch veel heviger zijn, dacht ze. Ze moest denken aan de keer toen het dier de merrie gedekt had. Het sperma was toen met dikke klodders tegelijk in het gras gespat!
De hengstenlul spande zich in hun pompende handen en richtte zich met een schok op, nog meer voorvocht uitbrakend. Annie moest het nu toch echt weten. Ze boog zich naar de enorme paardepik toe en sloot voorzichtig haar lippen rond de uiterste punt van de eikel. Ze proefde het geil toen ze met haar tongetje langs het uiterst gevoelige pisgaatje likte. De reactie van de hengst verraste haar. Het grote dier brieste luid en wierp met een schok zijn brede, sterke onderlichaam naar voren, zijn paardepik naar voren stotend. Annie?s mond opende zich ver om de enorme eikel door te laten en toen had ze de hete pikkekop in haar mond zitten. Een straal warm, dun vocht spoot tot achter in haar keel. Ze proefde het geil en slikte het genietend door.
?Het smaakt wel als sperma.?, zei ze, nadat ze de eikel van de hengst weer uit haar mond had laten glijden. ?Maar ook als voorzaad. Ik denk dat het een mengsel is.?
George moest het nu ook proeven en hapte met moeite op haar beurt de reusachtige eikel van de hengst op. Verlekkerd zat ze er een poosje op te zuigen, waarbij het grote dier steeds geagiteerder raakte. Zijn enorme penis schokte in de gestaag pompende handen van de meisjes en spande zich regelmatig als een grote spier. De hengst begon met zijn grote onderlijf te schokken in een zwakke poging om zijn grote paardelul nog dieper in de mond en keel van het meisje onder hem te stoten.
?Oh, hij vindt het heerlijk, George!?, bracht Annie verrukt uit, vol opwinding toekijkend hoe de grote hengst steeds doelbewuster zijn immense paardelul in en uit de mond van haar nichtje begon te stoten. De felle reakties van het grote dier verbaasden haar een beetje. Zijn hengstenpik was zo groot en dik dat ze eigenlijk had verwacht dat het dier hun liefkozingen niet of nauwelijks zou voelen. Het tegendeel was echter waar en de hengst raakte duidelijk steeds meer in de ban van hun strelende, pompende handen en George?s zuigende mond en likkende tong.
Het zwartharige meisje liet de enorme eikel van de hengst uit haar mond glijden en streelde de harde, gladde kop even met beide handen. De paardelul schokte meteen wild op en neer en het voorzaad gutste langs haar vingers. ?Pijp jij hem nu, Annie!?, zei George opgewonden. ?Zuig hem lekker af, dan kom hij vast en zeker klaar!?
Het blonde meisje sloeg haar beide handen vlak onder de grote eikel rond de dikke hengstenlul en richtte het gevaarte een beetje op, tot hij recht op haar gezichtje wees. Ze opende haar mond en sloot haar lippen rond de grote, harde en gladde eikel. Terwijl ze plagend met haar tong begon te likken, liet ze haar lippen verder over de enorme pikkekop gaan, tot haar lippen tegen de brede rand drukten. Haar kaken werden een moment lang ver uit elkaar gedrukt, maar toen zat de gehele eikel van de hengst weer in haar mond.
De eikel was zo groot en dik dat Annie hem nu nog maar met moeite kon likken. Ze kon de harde pikkekop tegen haar gehemelte en de binnenkant van haar kiezen voelen drukken, haar mond helemaal vullend. Voorzaad droop uit het opengesperde pisgaatje en ze slikte het moeizaam, maar met smaak door. Toen begon het jonge, blonde meisje stevig op de immens grote eikel te zuigen, waarbij ze haar hoofd langzaam naar voren en achteren bewoog.
Dick en Julian keken ademloos toe hoe hun zusje de grote hengst pijpte. Het was een gezicht die ze nooit meer zouden vergeten. De hengstenlul was zo groot en dik, zo indrukwekkend in zijn omvang, maar ze zoog er vol wellust en genot op, terwijl ze hem samen met George met beide handen bleef aftrekken. En toen begon de grote, zwarte hengst op de liefkozingen van de meisjes te reageren. De jongens zagen vol ontzag hoe het dier met zijn onderlichaam begon te stoten, zijn machtige penis in en uit de mond van hun blonde zusje pompend.
?God! Hij neukt haar gewoon in haar mond!?, bracht Julian uit, niet in staat om zijn blik van het opwindende tafereeltje los te trekken. Dick zei niets, helemaal opgaand in het schouwspel.
Annie voelde de reusachtige paardelul in en uit haar mond stoten, met schokkende bewegingen. Ze probeerde de steeds fellere stoten van het grote dier op te vangen door met haar hoofd mee te bewegen, maar kon toch niet voorkomen dat de hengst centimeters meer van zijn onmenselijk grote paardepik in haar mond en keel perste. Voorzaad vermengd met sperma vloeide in haar mond en keel, zoveel nu dat ze niet alles door kon slikken. Het geil droop samen met haar speeksel uit haar mondhoeken en langs haar kin.
Plotseling brieste het paard? en hinnikte hevig. Met een onbeheerste schok wierp het dier zijn onderlichaam naar voren, nog meer van zijn onbedaarlijk sidderende paardelul in de mond van het meisje onder hem drijvend. Annie voelde met haar tong hoe het pisgaatje zich als een kleine mond opensperde, terwijl de harde, gladde eikel nog meer in haar mond leek te groeien. Haar hart leek op hol te slaan toen ze besefte wat er gebeurde.
De dikke, krachtige straal sperma die uit het opengesperde pisgaatje spoot verraste haar toch. Het was meer dan ze voor mogelijk had gehouden. In een mum van tijd was haar mond helemaal gevuld met het dikke, kleverige geil en haar wangen bolden een moment lang op. Toen gutste het sperma tussen haar lippen door en langs haar kin in haar hals.
Meteen stootte de hengst weer naar haar toe, nogmaals ejaculerend terwijl hij luid hinnikte. Weer spoot het zaad met een ongelooflijk dikke en harde straal in haar mond en keel. Overvallen door de enorme hoeveelheid moest Annie de paardelul wel uit haar mond laten glijden. Meteen zat haar gezichtje onder het sperma. Met klodders tegelijk liep het langs haar wangen en neus en ze moest verwoed knipperen om het zaad uit haar ogen te krijgen.
George aarzelde geen moment. Het zwartharige meisje kroop verder onder de grote hengst en boog zich snel naar de wild schokkende hengstenlul toe. Net op tijd had ze zijn enorme eikel tussen haar lippen en haar mond vulde zich met het overvloedige, hete zaad van het dier. Gulzig slikkend probeerde ze de stroom te verwerken, maar er was geen beginnen aan. Het sperma droop uit haar opengesperde mond en hing in slierten van haar kin. Uiteindelijk moest ook zij de gigantische eikel weer uit haar mond laten glijden.
De twee geile meisjes kropen samen onder de nog steeds onbeheerst stotende hengst. Pompend aan zijn enorme penis zaten ze met open mond en uitgestoken tong onder het dier, zoveel mogelijk van zijn zaad opvangend en doorslikkend. Keer op keer spoot het sperma met een krachtige straal uit de op en neer deinende hengstenlul, de meisjes besproeiend met dikke klodders tot hun lijfjes er van dropen.
Eindelijk kwam het grote dier tot rust en de meisjes molken met beide handen het laatste sperma uit zijn enorme pik. Gezamelijk likten en zogen ze het zaad van de immens grote eikel, tot de harde, gladde kop alleen nog glom van hun speeksel.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!