Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Betrapt

Tot hun schrik zagen ze Dick en George als aan de grond genageld bij de tent staan. Julian keek hen schaamtevol aan, opeens beseffend wat hij en zijn zusje hadden gedaan. Hij kon voelen hoe zijn lul in Annie?s nog steeds zwakjes pompende vuistjes slonk, maar helemaal slap werd hij toch niet.
George was de eerste die tot zichzelf kwam. Met een brutale grijns keek ze eerst naar Annie?s van het sperma druipende gezichtje en toen naar haar oudste neef.
?Zo, dus jij geilt op je eigen zusje, lieve neef.?, stelde ze fijntjes vast. ?Dat wist ik niet.? Ze zag haar neef en nichtje rood kleuren en grijnsde nog breder. ?Kom, waarom neuk je haar niet??
?Toe nou!?, riep Dick uit. ?Ze zijn broer en zus van elkaar!?
?Ach joh, jij bent alleen maar jaloers.?, lachte zijn nichtje, hem een por in zijn ribben gevend. Ze knielde naast Julian neer en nam zijn halfstijve lul van haar nichtje over. ?Je hebt een grote pik, neefje. Ik kan wel begrijpen waarom Annie daarop geilt.? ?Dat? dat doe ik helemaal niet!?, riep Annie verontwaardigd uit.
George luisterde niet naar haar. Zachtjes begon ze haar neef af te trekken, waarbij haar vingers ook nat werden van zijn zaad.
?Jeetje, je hebt een hoop zaad in je ballen.?, vond ze. ?Volgens mij net zoveel als die hengst van vanochtend. Oh kijk, je wordt weer stijf!?
Inderdaad miste haar zachtjes op en neer pompende handje haar uitwerking niet. Julians lul groeide gestaag in haar vuistje en had al gauw zijn volle lengte weer bereikt.
?Ga op je handen en knieen zitten.?, zei het zwartharige meisje tegen haar nichtje. ?Dan kan hij je lekker neuken!?
Annie wou protesteren, maar nu ze haar eerste schrik te boven was besefte ze opeens dat ze de grote pik van haar broer echt in haar kutje wou voelen. Zonder de reactie van haar broers af te wachten draaide ze zich om en richtte zich op haar ellebogen en knieen op, terwijl ze een verwachtingsvolle blik over haar schouder wierp.
George voelde de aarzeling van haar neef en wist dat ze snel moest zijn.
?Toe nou, joh! Ze wil het toch zelf!?, vertelde ze hem, terwijl ze hem aan zijn stijve lul naar zijn zusje trok.
Julian keek op zijn jonge zusje neer en voelde een golf van opwinding door zich heen gaan door de manier waarop ze voor hem zat, voorover gebogen op haar ellebogen steunend en met haar mooi gevormde kontje uitnodigend omhoog gericht. Het kon hem op dat moment niets meer schelen en met een grom duwde hij zijn stompe eikel van achteren tegen haar kutje aan. Hij legde zijn handen rond de heupen van zijn jonge zusje en trok haar naar zich toe, terwijl hij zelf zijn heupen naar voren stootte.
Annie slaakte een geschrokken gilletje toen de grote, dikke pik van haar broer toch onverwachts tot aan de wortel in haar nauwe kutje drong. De stompe eikel was even een moment van weerstand tegengekomen, maar had haar maagdenvliesje toen moeiteloos doorboord, wat even een steek van pijn had veroorzaakt. Toen werd dat overtroffen door het ongekende gevoel helemaal met de lul van haar broer opgevuld te zijn.
?Oh? oh Julian! Wat ben je groot!?, wist ze uit te brengen. ?Oh mijn god! Neuk me, Julian! Neuk me, lieve broer!?
Huiverend van genot en verrukkelijke opwinding zat de jongen een moment lang roerloos achter zijn zusje, niet in staat de gevoelens te beschrijven die hem zo plotseling overspoelden. Annie?s nauwe kutje sloot zich strak rond zijn kloppende lul en hij kon haar kutspieren voelen knijpen en trekken. Ze voelde heet en vochtig aan en hij was blij dat hij al een keer klaar was gekomen, want anders zou hij zijn zaad al meteen in haar schede hebben gespoten.
Hij begon te stoten, eerst langzaam, maar al gauw steeds sneller toen haar kutje iets ruimer leek te worden. Ze was gelukkig nog steeds nat, zodat zijn lul steeds makkelijker in en uit haar kutje gleed. Zijn bekken ramde haar billen bij elke stoot hard en hij genoot ervan te zien hoe zijn tengere zusje voor hem naar voren en achteren schokte. Ze kermde het uit en hij wist dat ze mateloos genoot van zijn stotende pik.
?Ja, neuk haar, neefje!?, zei George naast hem. Ze had haar handen op zijn heupen gelegd en hielp hem naar voren en achteren te stoten, terwijl ze duidelijk opgewonden toekeek hoe zijn grote, dikke lul steeds sneller in en uit het kutje van zijn zusje gleed. ?Is het lekker, Annie??
?Ja! Ja!?, riep het jonge, blonde meisje uit. ?Oh, het is zalig! Zoveel lekkerder dan mijn vingers!?
Julian huiverde van opwinding toen hij door haar woorden begreep dat zijn zusje al masturbeerde. Ze was altijd zijn jonge, onschuldige zusje geweest en hij had nooit geweten of willen weten dat ze sexueel al rijp was.
?Ik ga klaarkomen!?, kermde zijn zusje opeens. ?Oh ja, Julian! Ik ga komen? ik kom klaaaaarrr!!!?
Schokkend en kronkelend van genot zat ze op haar ellebogen en knieen voor hem, luidkeels kermend terwijl ze haar hevige orgasme onderging. Die was nog heviger dan toen haar broer haar gevingerd had. Ze merkte dat haar broer het tempo van zijn stoten nog meer opvoerde en voelde tegelijk hoe zijn grote lul daarbij steeds weer langs haar gevoelige klitje streek. Golf na golf van verrukkelijke genot overspoelde haar en ze voelde hoe haar kutspieren steeds weer samentrokken, de lul van haar broer melkend.
?Oh god! Ik ga ook komen!?, hoorde ze hem hijgen, terwijl zijn felle stoten even onregelmatig werden. George zag dat hij aanstalten maakte om zijn penis uit het kutje van zijn zusje te trekken en voorkwam dat door hard tegen zijn billen te duwen. ?Toe maar, kom maar in haar kutje klaar!?, hijgde ze, zelf ook duizelig van opwinding. ?Ze gebruikt de pil, dat weet ik.?
Met een onbeheerste huivering kwam de jongen klaar. Met wild schokkende heupen spoot hij zijn sperma met harde stralen tegelijk in het kutje van zijn zusje, tot pure verrukking van het jonge meisje.
?Ja! Ja! Ik voel je spuiten!?, riep ze uit, terwijl het haar bijna allemaal teveel werd. ?Ik voel je zaad in me spuiten, Julian!?
George glimlachte tevreden toen ze het sperma uit het kutje van haar nichtje zag druipen, dik en bijna melkwit. Ze reikte met een hand tussen Julians onderlichaam en Annie?s billen en wist zijn zware ballen in haar hand te vangen. Ritmisch knijpend wist ze zijn zaadlozing nog iets te verlengen en de jongen spoot het laatste kwakje luidkeels kreunend in het hevig sidderende lijfje van zijn jonge zusje.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!