Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik was altijd al een zeer zenuwachtig meisje en was altijd heel verlegen, maar dat is sinds kort veranderd door het een en ander wat ik meegemaakt heb! Nooit had ik durven dromen dat ik van het gevoel af kon komen dat ik me voor mijn eigen schaamde en dat ik echt voluit dufde te gaan met sex, maar als je me nu vraagt hoe voelde je je toen, ik kan het me bijna niet meer indenken mensen! Dus voor iedereen die zich schaamt! Lees mijn ervaring en doe mij naar! Ik garandeer je dat je geen spijt zult krijgen en dat succes verzekerd is mensen!

Het is nog helemaal niet zolang geleden maar alles is wel helemaal veranderd, mijn hele leven is veranderd door deze super geile ervaring, die ik zeker nog een keer mee wil maken.
Zelfs nu ik dit verhaal schrijf word ik weer helemaal opgewonden van de terugblikken die ik nog precies voor me kan halen. Ze staan voor altijd in mijn netvlies gebrand.

Ik moet even nadenken, maar volgens mij was de eerste ontmoeting met de jongen op een donderdag avond. Ja het was op een donderdag, het was koopavond bij ons in de stad en ik was even naar de winkel om een cadeau te halen voor mijn broer.Ik was al een half uur aan het zoeken in de C&A waar ik een cadeautje wou halen voor Chris mijn broer, maar kon helemaal niets vinden wat misschien iets voor hem kon zijn. Daarom dacht ik van laat ik het eens even gaan vragen aan een jongen die hier werkt, die weet vast en zeker stukken beter wat leuk zou zijn voor een jongen en die weten natuurlijk ook wat er allemaal te kopen is in de winkel.

Bij de kassa zag ik een jongen zitten en ik liep op hem af “Hallo! Mag ik je iets vragen misschien?” Ik bloosde gelijk toen de jongen omkeek, omdat het een knappe jongen was die met een glimlach omkeek. “Ja natuurlijk, zeg het maar!”
Ik legde hem uit dat ik een cadeau voor mijn broer moest kopen en dat ik niets kon vinden, en vroeg aan de jongen of hij misschien iets leuks wist om te kopen als een cadeau voor zijn verjaardag. Ik zei dat het cadeau ongeveer €50,00 euro kosten mocht.
De jongen drukte op een belletje en gelijk kwam daar een meisje aanlopen. “Nee! Ik wil dat jij iets uitkiest! Jij bent een jongen en jij weet veel beter wat mijn broer leuk zou vinden!” De jongen glimlachte en vroeg het meisje even zijn taak achter de kassa over te nemen. De jongen stapte achter de kassa vandaan en zei:”Loop maar even mee, ik heb wel een paar ideeen!”

Ik liep achter de jongen aan en natuurlijk liep hij gelijk op de muziek afdeling af en wees een aantal cd’s aan! Het waren allemaal hardcore cd’s en ik wist bij god niet van wat van muziek mijn broer hield. “Ik heb liever iets anders als een cd, want ik weet niet goed wat voor smaak hij heeft!” De jongen knikte en liep naar de sportafdeling, hier wees hij mij een aantal voetbal shirts aan en weer ging ik lopen nadenken. “Ik weet eerlijk gezegt niet van wat voor voetbal club hij gek is!”
“Kijk hier! Een nederlands elftal shirt, dat is goed voor elke jongen! Ook voor jouw broer!”
Ik bekeek het shirt en keek naar de prijs en zag gelijk al dat het teveel was. “Deze kost €75,00 euro meneer! Heeft u nog iets goedkopers, want ik heb €60,00 euro op zak en eigenlijk wil ik neit meer kwijt als 50 euro!”
“Haha ! Jij bent ook geen makkelijke! En je hoeft mij geen meneer te noemen, mijn naam is Sander! Ik ben denk ik niet veel ouder als jou! Ik ben 21 dus! En iets goedkopers, ik ben bang van niet!” “Ik ben bijna 20 jaar, dus dat klopt wel ja! Hoe moet ik dit nu oplossen?” Antwoorde ik.

Sander keek me aan met een blik van dat het echt zijn probleem niet was en ook antwoorde hij niet. “Kun je er geen €60,00 van maken?” Vroeg ik hem. En gelijk toen ik het gezegt had zei ik:”Sorry! Dat kan natuurlijk helemaal niet!”

“Weet je wat! Ik maak er €60,00 euro van en betaal de rest uit mijn eigen zak! Vind je dat een goed idee?” “Dat vind ik een geweldig idee, maar dat doe je toch niet zomaar, je kent mij toch niet eens?” “Haha nee en dat heb je goed! Wat kan ik voor jou doen dan, dat is het enige wat ik kan bedenken en dat doe ik niet zomaar nee!”
“Als jij dat nu voor mij betaald, dan mag jij vanavond ook op mijn broers verjaardag komen en kunnen we elkaar iets beter leren kennen, ik vind je een mooie jongen!” Zei ik zonder erbij na te denken en al voordat ik zelf doorhad wat ik had gezegt, kreeg ik een knalrood hoofd!

Sander keek mij aan en begon te lachen. “Lach je me uit! Laat maar zitten ook!” Zei ik en ik draaide me om en wou weglopen, maar een hand pakte mij op mijn schouder vast en Sander zei:”He meisje! Zo bedoelde ik het niet, ik vond het gewoon leuk en lief dat je bloosde, maar ik wil je graag beter leren kennen en ik vind je een mooi meisje! Nou! Hebben we een deal?”
Ik werd helemaal vrolijk van binnen en er verscheen een grote glimlach op mijn gezicht, zo zij Sander mij:”Wat heb je ineens een grote glimlach op je gezicht, voel je je op je gemak?”
Ik bloosde ineens weer en met mijn rooie wangen probeerde ik te blijven lachen en zei:”We hebben een deal Sander! Ik gaf hem een hand en lachte verlegen.

Ik sprak met Sander af hoe we het allemaal aan zouden pakken en gaf hem mijn mobiele nummer en mijn adres, zodat hij vanavond bij mij thuis langs kon komen voor mijn broers verjaardag! Ook betaalde Sander een gedeelte van het shirtje uit zijn eigen zak en zo kon ik het shirtje mooi ingepakt door Sander zelf meenemen naar huis.
Onderweg naar huis dacht ik aan Sander, het was een super mooie jongen en hoe meer ik erover nadacht hoe beter ik me ging voelen. Thuis aangekomen ben ik gelijk naar mijn kamer gegaan en zette een mooi nummer op van Marco Borsato. Ik genoot van de muziek en danste erop, tot mijn broer op mijn deur klopte:”He Micha! Heb je al wel een cadeau ik ben jarig he!” Ik trok de deur open en zoende mijn broer drie keer. “Gefeliciteerd broer! Ik houd van je!” Ik gaf hem gelijk zijn cadeau welke hij direct uit het papier trok. “Wat een mooi cadeau! Hier ben ik harstikke blij mee!”
Ik heb nog wel een vraagje of eerlijk gezegt een mededeling: “Ene Sander heeft mij geholpen met iets vanmiddag en ik heb gezegt dat hij wel kon komen op jouw verjaardag, ik kon niet anders!”
Mijn broer begon hard te lachen en zei:”Hahahahah! Dus jij hebt een date op mijn verjaardag! Nou leuk! Maar het is goed hoor, ik hoef verder geen uitleg, ik vind het geen enkel probleem, maar ga dan wel even boven zitten met hem!”
“Oke dankjewel!” Antwoorde ik.

Mijn broer ging weer naar beneden en ik ging op bed liggen. Ik begon na te denken en dacht na over wat mijn broer tegen me zei dat ik met Sander op mijn kamer moest zitten. Ik werd steeds zenuwachtiger en zenuwachtiger en mijn gezicht werd spontaan rood, er was niemand maar ik blooste omdat ik niet wist wat er zou gebeuren vanavond. “Zou hij dat wel willen?” “Vind hij mij wel echt leuk?” “Komt hij voor mij of voor het feest?” Er dolen allemaal van zulke vragen door mijn hoofd en ik was ontzettend onzeker. Een uur later hoorde ik de bel gaan en ik probeerde te luisteren wie het was:”Hoi wie ben jij?” Hoorde ik mijn broer zeggen en mijn hart begon te kloppen:”Zou hij dat al zijn?” Vroeg ik mezelf af. Een minuutje later werd er op mijn slaapkamer deur geklopt en ik deed de deur open en daar stond hij:”Hoi Sander! We moeten op mijn kamer zitten sorry! Maar ik haal wel even wat te drinken, wat wil jij drinken?” Sander lachte en vertelde dat het hem niet uitmaakte, hij wou een biertje.
Ik wees Sander een stoel aan en liep naar beneden om een biertje en een wijntje te halen.

Toen ik boven kwam zat Sander op mijn bed en ik gaf hem zijn bier aan. “Alsjeblieft Sander!” Hij bedankte me en vroeg om gezellig naast hem te komen zitten.
Ik ging naast hem zitten en dronk wat wijn.”Weet je Micha, ik kwam ook eigenlijk speciaal voor jou, omdat ik je een mooi en leuk meisje vind!” Ik lachte en zoende hem, compleet zonder na te denken, vol op zijn mond! Hij sloot zijn ogen en zoende mij terug. 10 minuten lang zoenden we elkaar en naar een tijdje lagen we beiden languit op bed. Sander ging bovenop mij liggen en begon me over mijn tieten te strelen. Ik genoot van het gewrijf over mijn tieten en hield het niet meer. Ik moest geneukt worden, ook al had ik dit nog nooit gedaan! Ik begon Sander zijn broek los te knopen en trok deze tot net onder zijn billen. Met mijn hand greep ik zijn pik vast en begon hem af te trekken. Ineens trok Sander mijn blousje helemaal los en al mijn knopen vlogen in het rond. “Aaah! Neuk me Sander!” Sander trok zijn broek uit en en begon ook mijn broek los te halen. Hij trok mijn broek uit en pakte mijn string beet en trok deze ook snel naar beneden. Sander dook naar beneden en begon mij aan mijn clitje te likken. “Ohwww! Wat lekker!” Kreunde ik en Sander begon harrder te likken en gelijk voelde ik een vinger mijn kutje in komen. “”Oeewwww wat lekker Sander!” Ik genoot en wachtte tot Sander zijn pik in mijn kutje zou stoppen, maar dit duurde mij te lang. “Sander steek je dikke pik in mij!”

“Ik weet nog wat veel beters Micha! Voel maar!” Opeens voelde ik dat Sander zijn vinger dieper in mijn kutje probeerde te drukken, maar dat hij er al helemaal in zat. Ik voelde een enorme druk en voelde meer vingers binnenkomen bij mij. Opeens voelde ik zijn hele hand binnen in mij zitten en ik begon hevig te kreunen!! “Oeeewww Sander, Aaahhhh! Lekkerrrrr!” Hijgde en kreunde ik 5 minuten lang. Sander bereikte plekjes die ik bij mijzelf nog nooit gevoeld had en ik bleef kreunen van genot!
Sander begon hard heen en weer te bewegen met zijn vuist. “Lekker he vuistneuken!” “Heet dit vuistneuken! Nou dit is veel lekkerder als neuken volgens mij! Neuken kan niet lekkerder zijn als dit! Ik houd van vuistneuken Sander!” Sander probeerde zijn andere vuist ook naar binnen te krijgen, maar dit was teveel van het goeie, hij duwde zijn vuist nog eens diep naar binnen en liet mij super fijn klaarkomen. Ik had geen puf meer om Sander te verwennen en beloofde hem dat ik hem morgen eens lekker zou verwennen, maar dat hij dan nog wel een keer zijn vuist diep in mij moest steken en vertelde hem dat ik naar vanavond helemaal verliefd was op vuistneuken en op hem!

Ben jij benieuwd wat er die avond nog gebeurde en/of we de volgende dag nog iets spannend gedaan hebben, dan moet je hier blijven kijken wanneer de rest online komt!

Ohwja en voor iedereen die ook van zijn faalangst af wil, probeer eens een vuist in je kut te krijgen en geniet ervan, je zult er losser van worden en je zekerder gaan voelen!

Kusjes

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd