Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het gebeurt regelmatig dat ik bij Nathalie blijf slapen. Zij woont immers in Breda en dat is makkelijk voor het uitgaan. Als ik daar ben, hoef ik niet zo’n lange weg buitenaf door het donker. Daarom is het altijd fijn. Samen gaan we dan altijd Breda in om lekker uit te gaan. In de kroegen dansen we er altijd flink op los. Menig avond belanden we nog buiten in een steegje voor het naar huis fietsen samen met een jongen. De dingen die daar zijn gebeurd kun je wel raden.
Deze keer was het ook wel een beetje raak. Verder dan zoenen en wat voelen kwam het niet. De jongen wilde wel, maar wij besloten om naar huis te gaan. Nathalie was best heel moe. Ze had die dag dan ook nog flink gesport. De alcohol had haar alleen maar extra vermoeid gemaakt. Daarom hadden we besloten om maar lekker het warme huis van Nathalie’s moeder op te zoeken.
We fietsten daar heen en toen besefte ik me dat ik nog helemaal niet moe was. Nathalie vond dat jammer want dat betekende dat ik nog geen zin had om bij haar in bed te kruipen. Haar teleurstelling klonk dan ook door toen we weer spraken over die leuke knul van de kroeg.
Thuis aangekomen gaf ze mij wat drinken en wees ze me de huiskamer. Ik kon nog wat tv kijken zodat ik haar niet zou gaan wakker houden. Nathalie vertrok naar boven. Daar zat ik dan, alleen in een huis dat niet van mij was. Ik switchte de tv aan en begon te zappen. Eigenlijk had die jongen mij best wel een geil gevoel gegeven. Daarom begon ik maar eens met mijn zoektocht naar hete sex op tv. Ik weet dat de meeste kanalen alleen van die anti-opwindende reclames uitzenden. Daar had ik dan ook mijn hoop niet op gevestigd, al zapte ik er eerst wel aandachtig kijkend langs. Vele dames op tv showden hun borsten aan me en vertelde geile verhaaltjes. Ik voelde dat mijn kutje toch wel een beetje reactie vertoonde. Toch zapte ik door.
Na een tijdje zappen kwam ik dan ook bij de betaalzenders. Niet veel later waren er twee lesbische dames in volle actie op het scherm. Met geile ogen keek ik naar de enorme dildo’s in hun kutjes. Een van de dames had ook nog een buttplug in. Ik opende daarom mijn rits van mijn broek en schoof deze tot op mijn knieën. Mijn stringetje voelde al nat aan. Langzaam liet ik mijn hand over mijn venusheuvel naar beneden glijden. Het was daar lekker warm. Mijn schaamlipjes waren kleddernat. In trance vingerde ik mezelf terwijl ik genoot van het geile schouwspel op tv. Twee vingers gleden in mijn supernatte kutje.
Ineens schrok ik op. Naast de bank waar ik mezelf lekker aan het verwennen was, stond de moeder van Nathalie. Ik schaamde me diep, maar zij stelde me gelijk gerust. Ik was versteend, maar de vrouw nam plaats naast me. Zonder me te beseffen wat ik deed, vonden onze tongen elkaar. Ik zat nu lekker te zoenen met de moeder van mijn beste vriendin terwijl haar handen over mijn zachte huid gingen. Ondeugend als ik nu was, misschien nog door de alcohol, liet ik ook mijn handen onder de ochtendjas van haar gaan. De veertig jarige voelde zacht aan. Haar lichaam was niet slank maar ze zag er nog goed uit. Ik voelde haar tepels. De tieten die ze had waren best groot en ze voelden heerlijk aan. Ondertussen had Marga, zoals ze heet, mijn gevoeligste plekje al gevonden. Ik voelde al een enorm orgasme opkomen. Marga ging snel door. Wat was dit lekker. Mijn kleren lagen allemaal al op de grond, terwijl ik nu bijna klaar kwam. Marga gleed er nog een keer over heen en dat was genoeg. Ik kwam heel geil klaar. Ik kreunde, ik schokte. Nu was het mijn beurt. Marga ging op haar handen en knieën zitten en ik wist wat me te doen stond, haar lekkere moederkutje vingeren. Ik duwde twee vingers in haar natte schacht. Ze kreunde dat ze meer wilde. Een derde vinger deed ik er ook bij. Het voelde niet eens nauw aan. Ze spoorde me aan tot een vierde en een vijfde. Mijn hele vuist zat nu in haar kutje. Heftig ging ik op en neer in deze natte liefdestunnel. Met mijn hele arm maakte ik stotende bewegingen. Zoiets geil had ik nog nooit gedaan. Marga kreunde en bleef me aansporen tot harder.
Mijn tempo ging om hoog. De hele vuist zat telkens diep in haar kutje. Nathalie moest eens weten wat ik hier nog aan het doen was. Marga begon nu te kreunen dat ze ging komen. Dit spoorde me aan om nog harder te stoten met mijn arm. Ineens greep ze stevig de bank vast. Ik voelde haar warme natte kut vele malen samen knijpen om mijn arm. Dat was een supergeil gevoel. Marga kreunde en hijgde. Heerlijk was ze gekomen.
Toen ik mijn arm uit haar kut haalde, was deze helemaal nat. Die mocht ik eerst maar eens gaan wassen voordat ik bij Nathalie in bed zou kruipen. Ik had geweldig genoten bij het uitvoeren van deze fistfuck. Marga en ik zochten nu onze bedden maar eens op. Eén ding is zeker, dit gaat een geil gevolg krijgen.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd