Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik zag de foto in de sexshop hangen van een man die een vrouwtje zocht die hij mocht verwennen met zijn grote paal van 23 cm.

slide 040Hij kon lang en hard rammen en vaak spuiten, precies wat wij zochten voor mijn geile teef. Toen ik het haar ’s avonds vertelde zei ze gelijkneem maar contact met hem op ik wil die paal wel eens diep in mijn kut voelen rammen. Ik belde hem op, ik had zijn telefoonnummer in de sexshop gekregen en kreeg hem aan de lijn. Ja hij was al een tijd op zoek en zijn vrouw wist er van, zij had tegen hem gezegd neem er een bij dan krijg ik rust. Hoe ziet je vrouw er uit,vroeg hij, ik vertelde dat zij een leuke kop had met haar tot over haar schouders, zaadvragende ogen, mooi strakke benen, volle borsten met grote tepels. Een heerlijk ronde kont en billen en tussen haar benen een kut die altijdnat is.

Ik hoorde hem zeggen mijn paal is nu al dik en ik wordt nu door mijn vrouw gepijpt. Ik zat ook met een dikke lul en zag dat Missy, mijn vrouw met haar kut zat te spelen, ik zei,ik geef haar even dan kan ik haar lekker even neuken. Ik gaf haar de telefoon, trok haar slipje uit en schoof mijn lul in haar vette kut en zij kreunde, is het lekker vroeg hij, ja zei ze maar ik moet een grotere paal in mijn kut hebben dus wanneer kun je komen, 's morgens zei hij en hij kreunde dat hij klaar kwam, ik ook zei mijn teef en ik spoot mijn lading in haar vette zaadkut.

14032011582jmDe volgende avond tegen acht uur was hij er, mijn slet zat in een super kort jurkje en haar tepels en tieten schemerde door de stof. In zijn broek tekende zich al snel een beste bult af en hij zei blij te zijn dat hij mocht komen. Hij vertelde dat zijn vrouw grote tieten had en kleine tepels, nou Missy niet, zei ik kom ga eens staan zei ik en trok haar overeind en maakte haar jurkje los en trok die uit. Kijk zei ik zij heeft grote tepels en lekker hard, je bent zeker geil zei hij, ja lekker toch.

Ik zette haar bij hem neer en zei trek haar slipje maar eens uit dan kun je haar natte kut lekker voelen en dat deed hij. Wat heb jij volle lippen, zei hij, mijn vrouw heeft dat niet dit zijn echte zaadlippen. Nu stond hij op trok zijn broek uit en daar stond zijn grote paal, wat groot zei Missy en pakte hem. Kom bukken zei ik en tegen Jan zei ik ram er diep in ik wil zien hoe je haar eraan ramt en dat deed hij. Haar borsten slingerden lekker en zijn buik sloeg tegen haar kont, lekker hart het klonk door de kamer.

O wat geil wat geil riep zij steeds je ramt tegen mijnbaarmoeder, neuk haar beurs, zei ik en pakte mijn lul en drukte die in haar mond. Pijpen teef, zei ik en drukte lekker diep mijn lul haar strot binnen en toen kwam zij al klaar en evenlater Jan ook.

Neem haar mee naar bed en neuk haar door het bed heen, zei ik en dat gebeurde en zo werd mijn slet heerlijk hart en diep genomen en dat gebeurde dagelijks want hij kwam elke dag om mijn teef door te soelen met zijn zaad en zij, zij genoot er van en ik ook !”

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!