Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Op onze gymopleiding zit een meisje waar echt niet veel in zit. Ik geef toe, wij zijn ook wel erg soms, maar zij is totaal inhoudsloos. De mode is iets waar ze nog nooit van heeft gehoord en haar opmerkingen komen uit de prehistorie. Daarbij draagt ze een bril die volgens mij van haar oma is geweest toen die klein was. Ze heet Sarah. De naam komt natuurlijk bekend voor van vrouwen die vijftig worden, volgens mij is zij dat geestelijk al. Die meid beweert dat ze negentien is. Uitgaan doet ze niet en sporten buiten school ook niet.
Ik en mijn vriendinnen zijn niet de makkelijkste. Al zeg ik het zelf, ik zie er goed uit. Ik ben 1.75 en heb een slank lichaam. De jongens windt ik door mijn blauwe ogen en zwart haar om mijn vinger zonder moeite. Het is dan ook zo dat ik nu tijdens mijn studententijd bijna elke week wel een andere pik in mijn altijd kale kutje heb. Gezien ik toch de jongens voor het uitkiezen heb, maak ik er maar goed gebruik van!
Mijn vriendinnen zijn ook zo. Mode is iets wat we graag bijhouden en jongens vinden ook zij uiterst interessant. Bij ons op de gymopleiding zitten dan ook heel wat lekkere gespierde gasten. Wij zijn een hecht groepje en hebben vaak lol om Sarah. Die meid is zo uit de tijd en zo fout. Het enige wat ze doet wat van deze tijd is, is haar kutje scheren. Ze heeft altijd een streepje boven haar gleuf. Dat soort dingen zien we tijdens het douchen na intensieve lessen. Hoewel wij van de kale geschoren doosjes zijn, vinden we dat goed dat ze dat heeft. Zo heeft ze tenminste iets wat ons tevreden stelt. Eigenlijk zijn we best erg tegen haar, maar het is ook zo vermakelijk.
Soms gingen we best ver. Wij hadden dan wel eens het idee dat Sarah het niet eens zo erg vond. Eén keer had ze er duidelijk plezier aan. Sinds die keer zijn we heel anders met haar gaan omgaan. Echter, die keer was wel heel bizar.
Het was een keer dat we een zware les te voorduren hadden gehad. Ik was zelf bekaf en ook mijn vriendinnen waren moe. Sarah kwam toen ook de kleedkamer in. Zij liep echter veel te vrolijk te doen voor ons. We waren de laatste. Mijn vriendinnen en ik plus Sarah zaten nu in onze bezwete kleding, wachtend op de douche. Vier andere meisjes waren al aan het douchen. Ik zei Sarah dat ze moest wachten en met ons moest douchen. Haar ogen stonden al een beetje bangig. Nu was haar vrolijke bui wel over. Ik fluisterde haar dat ze dit had kunnen voorkomen door niet zo overdreven vrolijk te doen. Mijn vriendinnen hadden geen idee wat ik van plan was. Mijn plan was echter te erg voor woorden. Daarom zei ik hem niet.
De meiden kwamen uit de douches en wij ontkleedden ons. Ik genot van het zien van de lichamen van mijn vriendinnen. Stiekem geilde ik daar ook wel op. Sarah had al snel een handdoek omgeslagen. Haar dunne lichaam oogde weer bleek. De grauwblonde haren zaten in twee kinderachtige vlechtjes. Wat had ik een zin om dat meisje eens te laten zien wie hier alles bepaalden. De andere dames moesten de bus halen, waardoor ik wist dat ze snel vertrokken zouden zijn. Ik pakte Sarah eventjes vast en vroeg of ze met mij als laatste naar binnen wilde gaan. Ik wist dat ze geen nee zou zeggen. Sarah en ik liepen de douches in en ik sloot de deur achter ons. Mijn vriendinnen keken me aan en vervolgens naar haar. Ik deed brutaal het roze badlaken van het lichaam van Sarah. Daar stond ze dan, naakt en kwetsbaar. Ik ging achter haar staan en fluisterde in haar oor dat ik nodig moest pissen. Terwijl ik dat zei, liet ik mijn hand door haar lipjes glijden. Die waren een beetje nat. Ik zei mijn vriendinnen dat dit meisje een sletje was, want ze had een nat kutje. Even duwde ik twee vingers in haar doosje. Het was supernauw.
Toen zei ik tegen Sarah dat ze mocht gaan zitten op de grond. Ze mocht een plekje onder een douche die niet aan stond. De meid gehoorzaamde. Ik keek mijn meiden aan en zei dat ik moest pissen. Even zag ik verbaasde blikken. Ik zei Sarah dat ze met haar beentjes wijd moest gaan zitten. Weer gehoorzaamde ze. Nu stapte ik naar haar toe en hield mijn kutje voor haar mond. Ze moest hem goed kunnen ruiken nu. Sarah trok een vies gezicht. Toen liet ik het lopen. Mijn blaas moest leeg. Ik probeerde een beetje te richten. Sarah kreeg de volle lading in haar gezicht. Mijn gele goede snelde langs haar lijf naar beneden. Ik plaste erg veel. Daarbij keek ik mijn meiden aan en zei dat die ook maar even moesten plassen.
Ook zij gehoorzaamden. Een voor een kwamen ze voor Sarah staan. De derde die ging, was Kathleen. Kathleen duwde haar kut zo op het mondje van Sarah. Toen de straal kwam, liet ze ietsjes los, maar het vocht stroomde mooi haar mondje in. Geil keek ik toe hoe het pis uit de mondhoeken kwam lopen. Inge stootte me ineens aan. Sarah zat zich te vingeren terwijl ze helemaal onder werd gepist. Haar tepeltjes waren hard. Die meid zat gewoon te genieten van deze vernedering.
Kathleen was klaar en de laatste twee meiden gingen nog. Bij de laatste ging Sarah helemaal schokken. Ze kwam kreunend klaar terwijl het pis vol over haar bleke huid stroomde. Dit was een geil gezicht.
Toen ze was bekomen, reikte ik haar een hand toe. Ik pakte mijn zeep en begon haar te wassen. Ik bedankte haar voor het genot dat ik had gezien. Ik zei dat ik nog nooit een meid zich zo geil had zien vingeren. De anderen snapten er niets van. Ik waste Sarah helemaal en beloofde haar dat we haar niets meer zouden doen. Daarom nam ik haar gelijk mee naar de stad, waar ze op mijn kosten veel nieuwe kleren mocht kopen. Ook heb ik haar sexy ondergoed bij Christine Le Duc laten uitzoeken. Toen we daarna bij mij op mijn kamer wat gingen drinken, bleek dat Sarah heel aardig was. Ze viel alleen niet op jongens. Sindsdien is Sarah niet meer mijn pispaaltje maar mijn likmaatje. Het is elke keer genieten als wij een avondje samen wijn gaan drinken.
Zo zie je maar hoe dingen kunnen veranderen!

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd