Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

In deel 1 kon je lezen, hoe ik na een half jaar inwoning van Bo, uiteindelijk bloot en van bil met hem ging. Ik werd 66 jaar jong, met 40GG borsten en mijn grote blote kont en ook nog eens een dikke buik, uiteindelijk te grazen genomen door mijn inwonende en mooie 40 jarige sloper.

Geweldig genoten met hem, gespierd als een beer, groot en ook nog eens een geweldige minnaar. Goed, Bo had me al twee keer te pakken genomen die avond voor het eten. Ik pijpte hem en hij kwam met zoveel kracht en sperma klaar, dat bij zijn eerste orgasme, mijn gezicht compleet onderspoot en ik droop van het sperma. Tijd om bij te komen was er niet, zijn lul bleef hard en al neukend droogde het sperma vanzelf in, op mijn gezicht. Hierna spoot hij de flamoes vol, waarbij ik meerdere orgasmes op liep. Ik vervolg vanaf hier. Volgespoten bleef ik enige tijd wijdbeens op de bank liggen en kwam daarna overeind. Bo en ik dronken eerst wat, voor we uiteindelijk gingen eten. Bo kwam mij “helpen” in de keuken en stond achter mij, hij jongleerde met mijn tieten in zijn handen, tilde ze op en liet ze daarna uit zijn handen vallen. Met een dof geluid, hoorde je daarna mijn uiers op het werkblad vallen en dat vond hij geweldig om te doen. Uiteindelijk gingen we daadwerkelijk eten en naakt zaten we zo aan tafel.

Na het eten dronken we gezellig enige tijd na. Toen ik later in de gang liep en in de spiegel keek, zag ik hoe mijn make-up doorgelopen was. Mijn hemel, zijn eerste zaadlozing was enorm geweest, het drupte voor mijn ogen en ik zat net als mijn kapsel, helemaal onder. Alleen was het sperma ondertussen compleet ingedroogd op mijn gezicht. Ook mijn kut had hij al volgespoten, hij was potent zat. Zo’n spermadouche kon ik best wel weer waarderen. Want vroeger met mijn man en onze beste vriend, hebben we een periode van een paar jaar gehad, waarin we wilde en geile trio,s met elkaar deden. De mannen waren beiden zeer potent en ik kon dan vanaf pik nr 1, zo op pik nr 2 overstappen. Tja, als de ene pik me dan volgespoten had, kon ik daarna zo op de volgende pik gaan zitten. Mijn mannetjes zaten er niet mee, om hun pik in mijn dan net volgespoten flamoes te poeren, en dan om beurten. Ook heb ik het toen mee gemaakt, dat twee harde lullen tegelijkertijd mijn kut neukten, dat was best zalig voor een enkele keer. Het was een ietwat lastig standje, maar uiteindelijk hadden we dat gevonden en voerden we dat soms uit.

 

Dan werd ik door twee stijve pikken tegelijkertijd in mijn baarmoeder gespoten, geweldig. Ook toen liep ik regelmatig een spermadouche op van beide mannen, waarbij het sperma dan van mijn gezicht en lijf droop. De mannen vonden het heerlijk als ze mijn gezicht onderspoten, en ik mocht mijn gezicht dan niet wassen tijdens dat betreffende trio van ons. Mijn make-up was dan zowat van mijn gezicht gespoten en compleet doorlopen. Ik zag er nog erger uit dan een goedkoop tippelhoertje daarna, en ik ving dan ook heel wat sperma in mijn kut op, mijn man en vriend waren dan ook zeer potent. Vier keer per man konden ze redelijk goed aan, maar ik heb t ook gehad, dat Piet mijn echtgenoot, me weleens 6 of 7 keer per dag volspoot. Dan voelde ik mezelf een wandelende spermabank. Nou, dat was mij best, als ze mij maar wel tongden, en mijn kut likten, wanneer ik dat nodig vond. Ben weleens van vrijdagavond tot zondagmiddag totall loss geneukt. Dan lag ik zondagavond na het bad en douchen, heel vroeg in bed, na zo’n weekend uitgewoond te zijn. Dat was ook niet elke week, maar wanneer we er klaar voor waren. Goed, na zeer lange tijd had ik weer eens een prachtige spermadouche opgelopen. En mijn kut was ook weer eens voorzien van vers zaad. Heerlijke vent hij, ik had wel meer aanspraak met mannen, maar die waren of hopeloos of enkel maar neukgeil. Flikker toch op, dacht ik.

Laatst had ik sjans met een 80 jarige viespeuk, bah bah. Hij hoefde niet meteen sex, maar wilde elkaar eerst beter leren kennen. Uiteindelijk bleek hij volgens eigen zeggen, nog een goede harde staander aan mij te kunnen leveren. Da,s mooi, steek je staander maar in een cactus, want bij mij komt hij er niet in, was mijn antwoord. Ha, ik had nu een potente en strakke 40 jarige mooie vent voor mezelf. Niet elke dag, maar Bo mocht wat mij betreft, regelmatig naast mij komen duiken in bed. Ik heb sowieso toch een groot nest, al was ik in feite alleen. Maar hee, deze vent mocht zo meteen echt wel met mij in m’n nest duiken, heerlijk hoor. Bo en ik dronken wat na onze maaltijd en ik zag hem af en toe wat met z’n pik spelen vanachter de tafel. Wat doe je vriend? Ik zie verdachte bewegingen achter de tafel, zei ik. Hij grijnsde en zei dat hij opgewonden werd van mijn naakte lijf en stond ineens op met een nieuwe erectie. Ik zat net wat vla te eten en zag hoe hij op me af liep. Hij pakte de gele vla, schonk mijn bakje vol en pakte dat uit mijn handen. Zijn blote eikel doopte hij in de vla en hield die voor mijn gezicht. Tja, ik was er toch al, dus Mientje besloot de vla maar van zijn lul te likken. Opnieuw doopte hij zijn grote eikel in de vla en diende mij braaf het toetje op. Dat deed hij zo een paar keer en ik likte mijn toetje wel weg. Ondertussen was hij op tafel gaan zitten en zat precies recht voor mij.

Zo kon ik bij elke dip in de vla, zijn lul af likken. Toen het bakje leeg was, besloot ik maar door te blijven likken aan zijn lul. Jaaaaa, ga ik het vrouwtje zo neuken, waren zijn beangstigende woorden aan mij. Ik zei niks en dacht bij mezelf, dat maak ik wel uit en pijpte zijn lul door. Keihard pijpte ik hem en hij vroeg mij rustig aan te doen, mijn tanden raakten zijn lul. Ik beet wat meer in zijn lul en zag zijn gezicht vertrekken van lichte pijn. Wie gaat het vrouwtje zo neuken, jij, zei ik hem. Wat dacht je ervan dat ik jou plat neuk, gaf ik aan. Liggen jij geile pikslet, dan kom ik op die harde lul zitten. Waar, vroeg hij en ik gaf aan dat hij maar op het laminaat moest gaan liggen. Braaf ging hij liggen en ipv op zijn lul, liet ik mijn kut op zijn gezicht zakken. Een beetje mij als spermahoer gebruiken he, mijn gezicht onverwacht met die belachelijke lading sperma onderspuiten, zei ik gemaakt boos. Hier dan, een kut op dat geile smoel zal ik je geven, en ik zette mijn flamoes op zijn mond, hij kon nergens heen. Ik trok mijn lipjes wijd open en zat zo vol op zijn mond, hij likte eerst langs mijn lipjes. Uiteindelijk gaf ik hem opdracht, mijn kut zo diep mogelijk in zijn mond te zuigen. Dat deed hij braaf want hij kon toch nergens heen, en hij zoog mijn kut diep in zijn mond. Likken jij geile snol, lik die kut uit.

Met enige vertraging likte hij rond in mijn kut, en ik attendeerde hem erop, dat hij nog weleens wat sperma van zichzelf kon tegen komen. Dat ging prima, hij had niet bepaald een probleem mijn kutje uit te gaan likken. Uiteindelijk kwam ik in korte tijd opnieuw klaar en stapte pas van zijn geile smoel af, toen hij me drie keer beffend had klaar laten komen. Ik klom meteen op zijn lul en liet mijn uiers tegen zijn gezicht aan bengelen. Ik zal jou eens neuken jongen, nu zal geile Mientje bepalen wat er gebeurd. Ik neukte meteen zalig op zijn knoertharde paal op en neer, waarbij ik zodanig op hem lag, dat mijn tieten continu zijn gezicht ramden. Hij trok mijn bilnaad open en ik gaf hem aan dat hij dat moest blijven doen. Trek die reet zo wijd open als kan, dat voelt nog geiler, hijgde ik hem toe. Jaaaaa, en blijf dat zo volhouden liefje. Mijn kont is afgelopen jaren groter geworden, dus speel maar gerust met die reet in je klauwen. Mij hemel, telkens mijn kont zo wijd mogelijk opentrekken voelde geweldig aan. Voel die kont toch eens, voel zo geil, hijgde hij ook. Kom op doorgaan, laat jij die reet maar bewegen dan neuk ik jou, zei ik. Zijn paal gleed goed in mijn ondertussen druipende kut en met mijn reet steeds wijd open trekken, werd ik nog natter. Uiteindelijk resulteerde het in een geweldig orgasme voor mij, ik neukte hem als een bezetene toen ik klaarkwam. Rustig, rustig, hijgde hij. Dat kwam omdat ik zijn gezicht en adem smoorde, met mijn 40GG uiers en vol op zijn lul zat te poken.

Hij had zowat ff geen adem meer. Ik had me toch een orgasme en kwam naderhand omhoog. Ik stapte heel even van zijn lul af en voelde vocht uit mijn flamoes druipen. Nat, je maakt me helemaal nat, zei hij verbaasd. Dan doe je het goed geile snol, zei ik hem en stapte weer vol op zijn paal. Meteen ramde ik opnieuw vol op zijn lul, en gaf hem het commando om mijn reet wijd open te blijven trekken. Dat deed hij en toen had ik binnen korte tijd eenzelfde intens orgasme. Aaah nat Mien, ik word zeiknat van je, schreeuwde hij. Ik haalde mijn kut van zijn lul af en wreef over mijn schaamlippen heen, terwijl vocht uit mijn kut drupte. Ik schoof op richting zijn gezicht, ging op 1 knie zitten en wreef snel over mijn kut heen. Opnieuw druppelde vocht uit mijn kut, alleen was het achtereen opvolgend. Ik spoot nog net niet uit mijn kut, maar ik kledderde dat geile smoel van hem onder. Hij trok mijn kut verder op zijn gezicht en zoog mijn kut compleet in zijn mond. Haaaa, oppassen knul, daar komt het zo aan, waarschuwde ik hem. En daar kwam het, ineens golfde er een golf vocht uit mijn kut, die zijn gezicht liet overstromen. Ik hoorde dat geile jong hoesten en proestend mijn vocht verwerken. Aaah je komt spuitend klaar Mien, je spoot me vol in mijn mond, zei hij al adem happend. Ik drukte meteen mijn kut op zijn gezicht en zei dat hij op kon passen.

Opnieuw zoog het kutzuig-sletje, mijn 66 jarige natte spuitkut in zijn mond en zo kwam ik, wel drie keer klaar op dat smoel van hem. Poeh, dat kostte best wat inspanning, aangezien die vochtige cq spuitende orgasmes best vermoeiend kunnen zijn. Ik liet me van hem afvallen en rolde op mijn zij. Hij gooide mij meteen op de rug, terwijl ik op de koude laminaatvloer lag. Doe mij een lol, wel koud op die vloer, zei ik hem. Mooi, dan neuk ik je wel warm, zei hij. Mijn benen pakte hij vast, deed ze in de spreidstand en als een grote V, staken mijn benen voor me uit. Hij poerde zijn dikke lul in mij en begon me verschrikkelijk hard te naaien. Je hoorde het geluid van onze lijven door de kamer heen ketsen en het bonken van ons, hoorde je op het laminaat. Geile ouwe pikslet, jij wil mij hard aanpakken he, ik zal jouw eens keihard nemen, zei hij. Dat deed hij echt wel, ik kon al wijdbeens genaaid wordend, nergens meer heen. Mijn god, hij naaide me meer dan een half uur suf, ik keek zo op de klok achter hem. Zijn zeer gespierde lichaam neukte me keihard, hier kwam zijn kracht naar boven. Ik plakte met mijn bezwete reet aan het laminaat vast, hij neukte me als een bezetene. Ineens gaf hij een enorme brul, haalde zijn lul uit mijn kut en ik zag en voelde, hoe warm sperma overal op en over mijn lichaam kletterde. Mijn buik, borsten en gezicht, voelden het regenen van de spermadruppels en klodders. Hij pookte meteen onverwacht hierna, met een harde stoot zijn lul weer in mij, wat ik totaal niet verwachtte. Ik gaf even een gilletje en hij zei dat hij nog niet klaar was met mij.

Opnieuw lag hij een paar minuten keihard op me te veren en ik trok mijn nagels in zijn rug. Daar reageerde hij positief op dus ik trok zijn reet met mijn nagels, ver en diep mijn kut in. Hierna krastte ik over zijn rug heen en zette ook daar mijn nagels in. Hij pookte hard in mij, niet normaal zeg. Of de wereld verging en het de laatste keer was dat hij mocht neuken, zo deed hij het. Maar hij ramde mij met al dat gepook, opnieuw naar twee zalige orgasmes. Hierna verstijfde hij en voelde ik mijn kut van binnen weer helemaal warm worden. Diep spoot hij zich leeg in mij, en tot hij verslapte, hield hij zijn lul in mij. Hij kwam later half naast me zitten en begon me te tongen. Zo zalig geil met jou, hijgde hij hierna en opnieuw tongde hij mij weer. Met een vinger wreef ik sperma van mijn gezicht tussen onze lippen in en dat maakte hem niks uit. Met de smaak van zijn geile sperma, tongden we erop los terwijl ik dit enkele keren bleef herhalen. Hierna gleed hij richting mijn borsten en zoog om beurten op beide tepels. Hij likte en kwam terug richting mijn tong, met een klodder zaad op zijn tong. Dat likte ik van zijn tong af maar ik was nog steeds geil. Ondertussen wreef hij de rest van zijn zaad uit over mijn borsten en buik en toen we klaar met het geile tongen waren, wreef ik het resterende sperma over mijn gezicht geheel uit. Lik die clit nog eens goed, zei ik hem. Nou, braaf deed hij dat en hij zoog mijn clit goed in zijn mond.

Hij kauwde er zeer licht op en dan likte hij erover. Geile grote clit, die is gemaakt om op te sabbelen zei hij, en ging daar mee door. Zo kon hij me weer een paar keer laten komen tot ik genoeg had. Hij stond op, en begon een sherry voor mij en bier voor hem te gaan halen. En zo bleven we uiteindelijk samen nog wat glaasjes drinken, tot we moe van de sex en ook door de drank naar bed gingen. Kom maar mee kerel, jij mag zeker in bed bij mij, je bent een grote uitzondering hoor, gaf ik hem aan. Licht aangeschoten stapten we in mijn bed en ik lag heerlijk in zijn gespierde armen. We spraken nog even in bed en zijn zo’n beetje tegelijkertijd in slaap gevallen. Na vier uur slapen, werd ik wakker van gefriemel aan mijn lijf en er klopte een harde lul tegen mijn bilnaad aan, terwijl Bo sliep. Geil? Ik ging wel voldaan en tevreden mijn nest in, maar ik had nog steeds de jeuk in mijn flamoes zitten. Voor Bo in de gaten had wat er gebeurde, gooide ik hem op zijn rug, nog slapende. Ik besteeg direct zijn harde lul en hij was pas wakker toen ik over zijn lul schoof met mijn kut. Langzaam bereed ik hem en had al vrij vlot mijn eerste orgasme te pakken. Hierna begon ik hem sneller te berijden en hoorde je mijn lichaam op het zijne ketsen. Hij pakte mijn reet in mijn handen en trok die weer geheel wijd open, terwijl ik hem bereed. Heerlijk, hij liet het over zich heen komen en ik naaide hem zo door. Jezus Mien, wat een heet kutje heb je toch, voor een 66 jarige lust je er wel pap van, zei hij. Jij dacht zeker dat een ouwe sloper als ik, genoeg had aan een enkele beurt? Dat kan je vergeten hoor liefje. Want bij de juiste vent blijft de jeuk in mijn kut en kan ik wel een paar keer per dag. Dus als je het niet erg vind, dan naai ik mezelf richting een nieuw orgasme op die dikke lul van jou, hijgde ik hem toe. Een paar stoten verder op zijn lul, voelde geile Mien alweer een orgasme op komen. Luidruchtig kwam ik klaar en ik hoorde vocht op het lichaam van Bo kletteren. Mijn hemel, ik neukte hem toen keihard door. Rustig rustig, hoorde ik Bo zeggen, terwijl ik hem hierna als een wild dier bereed. Of ik het nest hoorde kraken, zei hij. Jazeker wel, ik was niet doof. Ik veerde met kracht op zijn lul en lijf, en mijn bed kraakte vervaarlijk. Volle kracht pompte ik op zijn lul, Bo verdween wat meer in het matras, zo ging ik met hem tekeer.

Rustig, rustig aan, hoorde ik weer zeggen, we gaan zo door het bed liefje. Da,s mooi, hijgde ik hem toe, dan kan jij zeggen dat je door het bed bent genaaid door oma. En hoppa, ik veerde op van zijn lul, spoot vocht uit mijn kut en klapte weer vol op zijn lul. Jezus Mien, het lijkt wel of je nu pas los komt, zei hij hijgerig, terwijl hij al mijn gebonk en gestoot moest incasseren. Jij wilde toch graag een kut hebben, nou ik zal je er eentje geven, zei ik al rechtop zittend op zijn paal. Het bed piepte en kraakte steeds erger, Bo was serieus angstig dat we er doorheen gingen. Trio,s schatje, hele trio,s heb ik jarenlang in dit nest beleefd en dat komt nu weer boven. Al moet ik dit nest zelf in elkaar lijmen of timmeren, dit nest heeft al mijn avonturen beleefd. Mijn nest kraakt en piept, maar hier kunnen met gemak drie man van bil gaan. In dit nest ben ik compleet uitgewoond liefje en nu woon ik jou uit, met die geile dikke leuter. Mijn zachte matras en mijn gepook op Bo, drukten hem diep in het matras. Volle kracht veerde ik als een bezetene op zijn lul, waarbij een nieuw orgasme op speelde bij mij. Rustig, rustig, hijgde hij, we gaan zo echt door het bed. Kan mij het schelen, hijgde ik na mijn orgasme, dan neuk ik jou gewoon door geile vriend. Mijn kut jeukt geil jong, de jeuk moet eerst mijn kut uit, voordat ik stop. Ik ramde volle kracht met mijn kut en lijf op Bo, die steeds dieper weg zakte in de matras. Jezus Mien, zo ben ik nog nooit geneukt door een vrouw, ben je geil ofzo? Ha, dat was ik zeker en al was ik nu 66, de jeuk in mijn flamoes was hetzelfde als vroeger. Ik ramde en pookte 40 minuten lang door op zijn lul en lijf, ik keek op de wekkerradio wanneer ik op zijn lul was geklommen.

Na 40 minuten kwam Bo hijgend klaar en spoot me opnieuw vol in mijn kut. Ik gleed van hem af en lag wijdbeens op mijn rug, het sperma liep niet meteen uit mijn flamoes. Nou, hijgde Bo na, jij doet niet onder voor een jongere vrouw Mien. Wat een bloedgeile vrouw ben jij, niet te geloven zei hij verbaasd. Moet jij kijken als we naar zee zouden gaan, ik neuk jou zo in zee vriend. Mientje heeft niet snel genoeg, maar laten we nou maar weer ff gaan slapen, zei ik voldaan. Dat vond hij ook en na enig gebabbel in bed, vielen we in slaap opnieuw. Wat een geile slet ben je weer Mien, dacht ik bij mezelf. Je zit onder het ingedroogd sperma, een wandelend DNA monster van het sperma ben je, met weer een volgespoten en na druipend kutje. Nou, Mientje naait er even een einde aan mannen en gedraag jullie. Verwen eventueel ook een leuke 65 plus vrouw in je omgeving, mochten jullie elkaar zien zitten. Ik vervolg later wel weer een keer, met een volgend deel van mijn belevenissen. Laat me weten in de reacties, wie er ook van jullie weleens van bil is gegaan of nog steeds van bil gaat, met een geile 65 plusser. Dan reageer ik wel.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!