Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Geile milf Judith MundelIk werk inmiddels 2 maanden bij mijn huidige werkgever, een groot zorgbedrijf in Purmerend. Toen ik hier een job accepteerde als zorgmedewerkster had ik net een einde gemaakt aan een slepende relatie en bevond me op dat moment in een redelijk negatieve fase, waarbij het me allemaal niet zoveel uitmaakte. Wel merkte ik al snel dat ik in deze werksfeer door mijn verschijning en mijn uitstraling als jonge 59-jarige ongebonden slet op een relatief pittige job redelijk wat reacties losmaakte. Reacties, die me overigens vaak in duidelijke bewoordingen als uitnodiging via de interne mail direct bereikten. Afspraakjes waren dan ook al snel gemaakt.

Als gevolg van mijn houding eindigden deze afspraakjes steevast uit in pittige sex met vaak onbekende collega’s en na de eerste 2 maanden mocht ik dan ook constateren dat ik binnen mijn nieuwe werksfeer al snel een uiterst populaire naam had opgebouwd en met minstens zeven collega’s intieme ervaringen had opgedaan. Wel zorgde ik ervoor dat een en ander beperkt bleef en dat ik zeker in die fase geen relaties aanknoopte.

Na deze 2 maanden was ik op het werk en buiten het werk al door tientallen jonge mannen vol zaad gespoten waar ik geen genoeg van kon krijgen. De interne mailtjes beantwoordde ik meestal gelijk en de ervaringen met collega’s begonnen tot de werkrelatie te behoren. Elke voormalige scharrel kon altijd een knipoog van me verwachten, en vaak was het even later neuken in een vrije vergaderruimte of bezemkast, elke dag kreeg ik minstens een lading warm zaad in mijn kutje of kontje..

Op die bloedhete maandagmiddag was ik tijdens mijn werk onderweg in het gebouw van de ene naar de andere afdeling. De liften waren gewoontegetrouw weer een ramp en stopten op elke etage. Wat me zelden tot nooit overkwam was dat ik met twee anderen op de 2e etage in de lift stond met Theo, één van mijn eerdere scharrels, met wie ik regelmatig neukte. Het bleef natuurlijk niet bij een kort knikje naar Theo, die zijn ogen uitvoerig over mijn lichaam liet gaan. Ik zag dat hij wilde neuken....

Op de 3e etage stapte bovendien John in, met wie ik destijds ook een stormachtige ervaring had gehad. Ik wist dat John en Theo naast goede collega’s ook redelijk met elkaar bevriend waren en ongetwijfeld hun wederzijdse ervaringen met mij met elkaar hadden uitgewisseld. Op 4 stapten de andere liftgangers uit en ik vervolgde mijn route met John en Theo naar de 9e etage. Ondanks het feit dat ik mijn best deed om zo plain en neutraal mogelijk over te komen zag ik duidelijk de glimlachjes en de steelse blikken, die de beide mannen met elkaar uitwisselden.. In de drukke lift konden we toch niet neuken, of wel? So what.. een minuutje geilen en ze even in me laten spuiten had ik toch wel zin in, maar helaas zou ik ze zodra we op de verdieping waren weer moeten achterlaten..

Maar toch kwamen de oude herinneringen op deze warme zomerse dag onmiskenbaar bij ieder van ons in die korte liftride weer geconcentreerd maar onuitgesproken terug….en toen bokte de lift tussen de 8e en de 9e etage…even gierde de motorkabel nog, maar daarna hingen we stil… Daar stond ik dan..in een stilhangende lift met 2 mannen, met wie ik ooit, zij het afzonderlijk, uiterst wilde ervaringen had gehad.. op een bloedhete dag waarin ik me had voorbereid op een rustige werkdag zonder boardmeetings of representatieve verplichtingen. Mijn benen, borsten en billen nog nagloeiend van de strandhitte van de dag ervoor en daarom uiterst luchtig gekleed in een korte jeansrok en een licht topje… mijn stringetje had ik maar uitgelaten, het idee was toch om op die dag in de koelte van mijn kantoor te blijven, maar hier stond ik uiteindelijk met 2 glimlachende kerels, die op dat moment opnieuw een fantasie in hun hoofd ontwikkelden…en om eerlijk te zijn kon ik zelf, met de herinnering aan de eerdere ervaringen met die twee, toch ook niet zeggen, dat de situatie me helemaal onberoerd liet..

Geile milf Judith MundelTheo nam overigens een ander initiatief en belde vanuit de lift met de beveiliging en deelde ons na een kort gesprek mee dat de liftservice net was gewaarschuwd en nog minstens een uur nodig zou hebben om noodmaatregelen te nemen. Gedrieën hadden we dan ook geen andere keus om die tijd maar af te wachten en in ieder geval bleef de airco in de lift actief.. Een uur was sowieso te lang om te blijven staan en John en Theo gingen naast elkaar tegen de liftwand op de vloer zitten. Ook ik had weinig alternatieven en besloot om er ook maar bij te gaan zitten; hoe dan ook… ik moest wel tegenover hen plaats nemen. Ook ik ging zitten, maar met mijn opgetrokken knieën ontkwam ik er in mijn korte rok niet meer aan om hen wel een blik op mijn kutje gunnen en onder die omstandigheden besloot ik dan ook maar om het spelletje uit te spelen. John zag gelijk al dat ik als zodanig luchtig gekleed was en wist er een opmerking over te maken.

“Jeetje, Ellen, je bent nog steeds op alles voorbereid, hé?” lachte hij, met een knipoog naar Theo, die naast hem zat. Ook Theo’s zag snel wat John bedoelde en ik besloot om ze nog wat meer te gunnen. ” ’t Is er ook warm genoeg voor, hé” , reageerde ik blufferig, ” maar uiteindelijk toch niets nieuws voor jullie, jongens?” antwoordde ik met een lach en spreidde daarop mijn benen net zover als mijn korte rokje dat op dat moment toeliet. “Nee”, zei Theo, “niet nieuw, maar een hernieuwde kennismaking zou ik niet uit de weg gaan, denk ik…” Ik werd daarbij visueel snel beloond met het uitzicht op twee snel groeiende bobbels tegenover me. John handelde overigens het eerst en kwam op zijn hurken naast me zitten, waarbij een van zijn handen snel via mijn opgetrokken knieën zijn weg naar de binnenkant van mijn dijen vond.

Theo besloot blijkbaar om het nog even af te wachten, maar toen hij mijn bereidwillige reactie op Johns handelingen zag knielde ook hij aan de andere kant naast me. De beide mannen verspeelden weinig tijd en met Johns vingers over mijn kutje en Theo’s hand achter mijn topje begon ik met ze mee te doen. Het kostte me in die houding ook geen enkele moeite om links en rechts hun stevige erecties in mijn handen te voelen.

Johns lul, die ik me nog goed wist te herinneren, was in no time rotshard in mijn rechterhand en Theo’s paal, die hij zelf uit zijn broek had getoverd, stond inmiddels, juist door mijn aanrakingen, veeleisend overeind voor mijn gezicht. “Moment jongens, laat me even gaan verzitten” was mijn laatste gearticuleerde commentaar, maar eenmaal geknield voor ze had ik nog weinig kans of behoefte om verder te praten, want vanaf dat moment had ik in de daaropvolgende minuten voortdurend wel één van hun palen in mijn mond. Ik ben een ervaren liefhebster van orale sex en de beide mannen hadden daar al eerder van mogen genieten. Knielen is niet zo’n comfortabele houding dus na enige tijd stond ik op, boog me naar Theo toe, terwijl ik John alle mogelijkheden bood om mijn rokje over mijn dijen omhoog te trekken waarop hij zijn forse gereedschap voorzichtig maar steeds dieper tussen mijn billen naar binnen bracht en ik Theo’s lul stevig begon af te zuigen.

De enige geluiden in de lift waren het gesteun en gemompel van de beide mannen en na enige tijd was een verandering van positie wel wenselijk. Ikzelf hoefde me overigens alleen maar om te draaien. Ook Theo’s forse paal, één van de grootste die ik ooit had gehad, werd vakkundig in mijn kutje gebracht en kon ik met mijn mond alle aandacht aan John besteden.

De tieten van Judith MundelMijn topje was allang naar beneden gesjord, mijn borsten werden door Johns handen omklemd en ook de beide mannen stonden zo goed als ontkleed voor en achter me. De voorzichtige, maar doelbewuste stoten die Theo’s lul dieper en dieper in me brachten en zijn handen om mijn heupen gaven ook het ritme aan waarmee ik Johns paal in en uit mijn mond liet bewegen. Ik had al veel met verschillende mannen meegemaakt, maar deze onverwachte en wel heel spontane neukpartij in de lift was wel de meest erotische ervaring ‘ever’..

Na enige tijd werd gaf ik aan dat het tijd werd voor een andere houding; Theo ging op zijn rug op de liftvloer liggen, ik liet me opnieuw over zijn paal zakken en terwijl hij me vanuit deze positie wild neukte en tegelijkertijd mijn borsten en tepels masseerde, kwam John voor me staan zodat ik hem kon blijven pijpen. Voor Theo onder me was er geen houden meer aan en na een wilde serie bewegingen voelde ik hem diep in me klaarkomen. Ik genoot van zijn laatste diepe stoten, voelde hem langzaam uit me zakken en kon daarna mijn volledige aandacht aan John geven. Staand tegen de liftwand, mijn handen op de leuning, mijn benen wijd en mijn kontje naar hem toegewend had hij maar weinig aanbeveling nodig om achterlangs diep in me te stoten en dit minutenlang vol te houden, waarbij ik als een balletdanseres mijn been op de rail langs de liftwand legde. Voor John had ik altijd iets speciaals in petto gehad..toen hij bijna zover was maakte ik me los, knielde opnieuw voor hem en liet hem, terwijl Theo nog lag na te hijgen, in mijn mond klaarkomen. Op mijn knieën voor hem met mijn rokje en topje om mijn middel, mijn handen om zijn billen om niets te hoeven missen pijpte ik hem totdat ik hem slap voelde worden..

Het zachte gezoem van de liftmotor en het gerinkel van de telefoon kwamen geen moment te vroeg. Theo nam op en meldde ons dat de storingsploeg was gearriveerd en na een paar minuten vervolgde de lift zijn weg. Toen op de 9e etage de deuren opengingen stonden John en Theo heel neutraal tegen de wand en stapte ik een beetje verward uit. Het laatste wat ik van Theo hoorde was: “Hé, Ellen… ik mail je straks nog wel even..” Ik hoefde naar de inhoud van die mail niet echt te raden…

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!