Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zo je bent al lekker geil schatje, zei ik, hoe komt dat? Schenk maar eerst een wijntje in dan zal ik het jou vertellen, zei ze. Ik deed dat en zei, vertel maar eens hoe het komt. Je weet dat ik tijdens de vakantie te veel geld heb uitgegeven en dat jij het wil voorschieten maar het binnen een maand terug wil hebben. Ja dat was onze afspraak, zei ik. Weet je nog wat jij toen voorstelde, ging zij verder, ga maar verder, zei ik. Jij stelde voor dat ik het desnoods met mijn kut moet gaan verdienen. Ja dat heb ik inderdaad gezegd, zei ik, maar dat was meer om je te plagen.

Nou dan zal ik jou vertellen dat ik dat inderdaad ga doen, ik ga met mijn kut dat verdienen en ik heb al een adres. Ik wist niet wat ik hoorde, mijn vrouw als hoertje en eigenlijk werd ik daar geil van en mijn lul werd stijf. Hoe kwam je aan dat adres, vroeg ik. O gewoon in de krant gekeken er daar staan genoeg adressen in waar ze een gastdame zoeken en dus heb ik gebeld en werd gevraagd om te komen. Vertel eens hoe dat ging, zei ik. Wacht ik zal eerst de wijn weer inschenken. Ik stond op en zij zag de bult in mijn broek en toen ik bij haar stond haar wijntje in te schenken, kneep ze in mijn lul. Jij geile beer, zei ze dat wist ik wel dat jij daar geil van zou worden. Ik ging weer zitten en zij vertelde.
Toen ik de afspraak maakte was ik best gespannen, maar gelukkig was het een vrouwtje die opnam. Ik vertelde waarom ik belde en zij stelde mij op mijn gemak. Zij zei dat het beste was dat ik een afspraak maakte om langs te komen en zij stelde voor om dat gelijk maar te doen. Het leek mij ook het beste dus een uur later was ik onderweg naar het adres. Ik had eerste even een douche genomen, en dat leuke setje wat ik van jou heb gekregen aangedaan, dit rokje en een bloesje die aardig transparant was, op haar aanraden. De baas wil graag wat zien, zei ze en geef hem eens ongelijk. Ik ben er naar toe gereden en ik was gespannen en ik was geil bekende Annie. De deur ging al open voordat ik het trapje op ging. Daar stond het vrouwtje wie ik had gesproken en zij stelde zich voor als Esther. Leuk dat je er bent, zei ze wij kunnen best een paar collega’s gebruiken. Ik dacht dat je maar gelijk moest komen voordat je, je zou bedenken. Zij liep voor mij uit naar een kantoor. Herman wacht op jou, zei ze en wees maar gerust het is een fijne kerel en je zult zie het gaat vanzelf.
Zij klopte op een deur en deed deze open en zei: hier is het vrouwtje wat heeft gebeld en liet mij binnen gaan. Het kwam achter zijn bureau vandaan en kwam naar mij toe. Ik kan voorlopig niet gestoord worden Esther, zei hij, maar dat begrijp je wel. Ja natuurlijk, zei ze en deed de deur dicht.

Henk liep naar de deur en deed deze op slot. Nee niet schrikken, zei hij, maar Esther weet het wel maar er kunnen nog andere vrouwtjes zijn die zo binnen zouden kunnen komen en dat heb ik liever niet. Ga maar op de bank zitten, stelde hij voor wat mag ik voor jou inschenken? Doe maar een wijntje, zei ik.
Hij deed dat en nam zelf een ander drankje en kwam naast mij zitten. Vertel eens wat over jou, vroeg hij, nadat hij gevraagd had hoe ik heette en ik begon. Ik vertelde dat ik 32 jaar was getrouwd en hoe het eigenlijk kwam dat ik gereageerd had op de advertentie. Dus het gaat jou in hoofdzaak om het geld, zei hij. Ja dat eigenlijk wel, maar ik hou ook van neuken, zei ik pardoes. Kijk dat hoor ik graag, zei hij, gewoon zeggen dat je neuken ook lekker vindt, dat vind ik geil om dat te horen uit de mond van een vrouw en wat voor mondje… je hebt een lekker bekje. Voor zover ik heb gezien is alles lekker aan jou. Je hebt mooie strakke benen, goed van vorm met denk ik mooi dijen, je borsten mogen er zijn en je hebt een lekker kopje met dat lange haar en stralende ogen. Meid je bent gemaakt voor dit werk om onze vrienden te ontvangen en te verwennen. Hij legde een hand op mijn been en trok deze wat naar zich toe. Ik dacht niet verzetten Annie, meewerken en liet toe dat zijn hand naar de binnenkant van mijn dijen gleed en langzaam om hoog ging. Hij trok mij tegen zich aan en wij begonnen te zoenen en te tongen en dan weet jij het wel dat ik zo gereed ben om te neuken. Ik wil je graag naakt zien, zei hij. Mag dat? Natuurlijk, zei ik en stond op en langzaam trok ik alles uit en stond naakt voor hem. Ik moets naar hem toe komen en hij gleed met zijn handen naar mijn borsten en draaide aan de tepel, lekker groot en dik, zei hij, daar houden mijn vrienden van en van dit ook, zei hij en gleed naar mijn kut. Ik zie dat je nat bent, ging hij verder en sopte met mijn kut en begon mijn clitje te verwennen. Ik leunde op zijn schouders en kreunde dat het zo lekker geil was. Je bent er klaar voor om een beurt te krijgen, zei hij. Of niet? Ja heel graag, zei ik. Kom maar mee, zei hij en loop voor mij uit die kant op. Hij wees naar een deur. Wat een heerlijke stel benen en billen heb jij Annie, die gaan zo lekker uit elkaar. Ik kwam in een ruimte waar een bed stond en even later lag hij tussen mijn benen en voelde ik zijn dikke lul lekker diep stoten in mijn kut.

Jij en ik zijn gezond, zei hij dus kan ik zo in je heerlijke naakt kut rammen maar met mijn vrienden, zo noemen wij de mannen die hier komen, moet je altijd een condoom gebruiken. Dat zal ook gebeuren, zei ik, maar je neukt zo heerlijk en weet je ik ga al voor de eerste keer komen. Ram lekker door Henk. Oo wat geil ben ik en hij deed het en ik kwam heerlijk klaar. Hij bleef door rammen en daar kwam hij. Ik spuit jou hoerenkutje voor de eerste keer vol, zei hij. Ja doe dat, zei ik, ik wil best een hoertje zijn want ik hou van neuken, van geil neuken. Hij bleef lekker doorgaan en ik zei wanneer je nog even verder stoot kom ik alweer en dat deed hij en daarna lagen wij heerlijk even bij elkaar en speelde ik met zijn lul. Zuig eens even lekker, zei hij en weet je, ik deed dat en hij drukte een vinger in mijn kont. Is dit ook te gebruiken? vroeg hij. Ja gelukkig wel, zei ik, dat is zo lekker wanneer mijn kontje flink opgerekt en vol gespoten wordt. Dat houden wij voor een volgende keer, zei hij, want ik wil graag nog een tussen je benen liggen Annie. Wanneer kun je beginnen, vroeg hij. Zeg het maar wanneer je mij kunt gebruiken, zei ik. Morgen al wel, zei hij. Vertel het je man, wij willen geen problemen met de mannen. Nee die krijg je ook niet, zei ik, hij heeft het zelf voorgesteld dat ik dan met mijn kut geld moest verdienen dus ik kan rustig komen. Mijn lul stond op barsten toen ze mij dit allemaal had verteld en haar kut sopte, want zij was weer zo geil dus snel naar boven en neuken in die heerlijke hoerenkut van mijn vrouw en de rest volgt…

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!