Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Missy draait de douchekraan open. Omdat het water nog koud is, kleedt Missy zich pas uit nadat het water loopt. Ze trekt haar shirtje uit en gooit het in de wasmand.

In de spiegel kijkt ze naar haar lichaam. Het eerste dat Missy opvalt is haar buikje. Missy vindt zichzelf te dik en ze zou graag af willen vallen. Hoewel ze het niet zal bekennen, zorgt haar man er wel voor dat ze zich mooier voelt wanneer ze zichzelf in de spiegel bekijkt. Ze weet ook dat haar man gek is op haar grote borsten die volgens hem in proportie zijn met de rest van haar lichaam, dus ze denkt dat hij haar misschien daarom die complimentjes geeft. Ze haakt haar rode beha los en legt hem voorzichtig op de wasmachine. Goede Beha's met cup D zijn duur en dat weet Missy maar al te goed.

Als Missy een kwartslag draait, kijkt ze naar haar billen. Ze vertelt haar vriendje wel eens voor de grap dat ze niet een kontje heeft, maar een kont. Hij lijkt daar nooit problemen mee te hebben. Zuchtend ritst ze haar spijkerbroek open. Ze trekt haar spijkerbroek en haar rode string uit en gooit ze op haar shirtje in de wasmand.

Pas nadat ze haar buikje, haar borsten, en haar billen heeft bekeken, kijkt ze naar het deel van haar lichaam waar ze het meest tevreden mee is: haar gezicht. Ze heeft helder blauwe/grijze ogen, kort, blond haar.

Inmiddels is de douche warm geworden. Ze stapt onder de douche en spoelt het zweet van het sporten van haar lichaam af. Eigenlijk is dat de enige reden waarom ze wilde douchen, maar omdat het warme water zo fijn voelt, blijft ze er langer onder staan.

Wanneer Missy vindt dat ze het niet meer kan maken om langer onder de douche te blijven staan, draait ze de kraan weer dicht. Ze pakt haar handdoek van de verwarming en droogt haar lichaam af. Met de warme handdoek om haar lichaam en een andere handdoek om haar haren gewikkeld loopt ze de badkamer uit.

Missys kledingkast staat in de slaapkamer. Terwijl ze in haar kledingkast zoekt naar kleren die ze wil dragen, laat ze afwezig haar handdoek van haar lichaam vallen.

Op het moment dat ze haar handdoek op wil pakken, ziet ze in haar ooghoek dat de lamellen nog open staan! Erger nog, haar overbuurjongen ziet haar! Missy loopt naar het raam om de lamellen dicht te trekken, maar hij zwaait al vrolijk naar haar. Zijn glimlach van oor tot oor vertelt Missy wat ze niet wil weten, hij heeft haar naakt gezien! Met een kleur zwaai ik terug......

"Shit, die jongen tegenover me heeft me naakt gezien!"

De dagen nadat de overbuurjongen haar naakt heeft gezien controleert Missy wel dat de lamellen dicht zijn voordat ze gaat douchen. De rest van de dag zijn ze natuurlijk wel open. De dagen worden langer en Missy wil zo lang als ze kan van het zonlicht genieten. Hoewel ze geniet van het zonnetje, doet ze er alles aan om niet naar de overbuurjongen te kijken. Hij weet niet wie ze is en ook niet dat ik heb gezien dat hij mij zag, maar het idee dat hij haar naakt heeft gezien blijft haar dwarszitten. Wie weet wat hij allemaal in de wijk gaat vertellen.....

Missy vindt zichzelf niet preuts. Op seksueel gebied vindt ze dat ze voor veel dingen openstaat, zelfs een trio gaat ze niet uit de weg, en een lekkere jong knul met een goede grote lul is altijd welkom, dat haar overbuurjongen haar naakt heeft gezien, dat vindt ze iets heel anders. Hij kent haar niet en toch heeft hij haar in haar blote kont gezien.

Jonge mannen mogen haar best naakt zien en zelfs regelmatig neuken, maar niet iemand uit de straat! Het was per ongeluk, maar het is toch gebeurd.

Twee weken later is het stof gaan liggen. Missy doet nog steeds de lamellen dicht voordat ze gaat douchen, maar het is weer een gewoonte geworden. Zonder zich zorgen te maken over haar overbuurjongen zit Missy lekker voor de tv, als Missy na een half uur een kopje thee wil gaan maken kijkt ze uit het raam en recht de kamer van haar overbuurjongen in. Hij trekt zijn onderbroek uit. Hij staat naakt voor zijn raam! Het eerste dat Missy opvalt is zijn strakke, gespierde buik. Als Missy verder naar beneden en tussen zijn benen kijkt, ziet ze zijn piemel. Ze ziet zijn piemel! Hij lijkt even groot als die van haar man, maar zijn piemel is nog slap… Onbewust vraagt Missy zich af hoe groot zijn piemel zou zijn als hij stijf zou zijn. Missy heeft net genoeg tijd om de rest van zijn getinte, gespierde lichaam in zich op te nemen voordat hij een deur opendoet en een andere kamer ingaat. Missy kan niet anders denken dan dat hij er erg aantrekkelijk uitziet.

Ze kan niet anders dan blijven kijken, de jongen loopt weg van het raam en komt terug met een papier wat hij tegen het raam plakt, APP ME staat er op en het volgende vel staat zijn nummer, ik schrik toch wel even maar schrijf snel zijn nummer op. Enorm geil van de gedachte om met de naakte overbuurjongen die haar naakt zag te gaan appen gaat Missy naar boven, trekt de lamellen geheel open gaat naakt op bed liggen. Het nummer heeft ze al in haar telefoon opgeslagen onder buurjongen en het groene whatsapp icon was er al snel.....
Nadat Missy op het bed is gaan liggen stuurt ze de eerste app: dit is een test van de overbuurvrouw, kun je me zien? Om hem een goede blik op haar kutje te gunnen, spreidt Missy haar benen. Vanuit zijn slaapkamer kijkt hij nu recht tegen haar kale kutje aan!

De telefoon trilt en er is antwoord, ja ik kan je zien buuf.

Nu is er echt contact en snel schrijft Missy "Bevalt het je wat je ziet?" Ze is zenuwachtig, ze heeft dit al vaak gedaan, maar in haar eigen straat is wel even wat anders, maar ze vindt het nu al een van de meest geile dingen die ze ooit heeft gedaan.
Terwijl ze toekijkt hoe de hand van haar overbuurjongen langzaam op en neer gaat, reikt Missy met haar hand tussen haar gespreide benen. Haar vingers strijken voorzichtig over haar schaamlipjes. Tot haar verbazing zijn ze al een beetje vochtig.

"Ik word er nu al nat van" appt ze.

Gelijk antwoord: "Moet je eens kijken wat het met mij doet." Hij staat op van zijn stoel en laat zijn stijve pik aan Missy zien.

"Lekker hoor" appt ze.

"Moet jij nodig zeggen lekker ding!" antwoordt hij.

En gelijk er achter aan, zullen we bellen?

"Ja lijkt me leuk" antwoord Missy

Haar telefoon gaat over, een inkomend gesprek.

Hallo met Missy neemt ze op, hoi met Jefrey, "streel je klitje sletje komt er gelijk achteraan!"

Gehoorzaam streelt Missy haar klitje. Ze moet toegeven dat het fijn voelt om met haar kutje te spelen, dat wil ze wel doen terwijl haar overbuurjongen toekijkt. Missy is nu zo ver dat ze wil klaarkomen, ze heeft genoeg met haar schaamlipjes gespeeld, ze is nat, dus ze steekt een vinger in haar kutje. "Je hebt zo'n lekker kutje" hijgt haar overbuurjongen. "Hmm ja" zucht Missy terug.

"Waar denk je aan?" hijgt hij. "Hmm" kreunt Missy, "ik zou zo graag willen dat je me nu neukt." "Hmm dat zou ik ook wel willen… Hoe zou je willen dat ik je neuk dan?" "Hmm lekker hard en diep schatje… Ik wil dat je me op z'n hondjes neukt." Hij grinnikt. "Dat kan wel geregeld worden." Terwijl ze elkaar aan het opgeilen zijn, blijven Missy en haar overbuurjongen met zichzelf spelen.

"Hmm en wat zou jij willen?" vraagt Missy.
"Vind je het geil om met jezelf te spelen voor mij?" vraagt Missy hees. Missy kijkt uit haar raam. Haar overbuurjongen staat nog steeds te kijken. Sterker nog, hij staat zich af te trekken! Hij trekt zich af terwijl Missy met haar kutje speelt! Missy staart naar zijn paal. Zelfs van een afstand ziet ze duidelijk dat zijn paal een stuk groter is dan die van haar man, zelfs hoe groot en stijf hij nu is!

Terwijl Missy met haar kutje blijft spelen, denkt ze erover na. "Zal ik hem vragen om langs te komen…"

Zonder erbij na te denken glimlacht ze naar hem.

Hij appt gelijk, "zal ik je geile kutje komen likken?" Hij is haar heel bewust aan het verleiden en het werkt!

Met dikke koeienletters appt ze terug "JE HEBT ECHT EEN HELE GROTE LUL".

Na 30 seconden antwoord "JOUW TIETEN EN KUTJE ZIJN OOK LEKKER"

Missy glimlacht weer naar de jongen. Ze kan zijn compliment wel waarderen. Hij heeft niet alleen een hele grote lul, het is ook nog eens een lekkere jonge slanke knul. Het idee dat ze een andere jongen op zit te geilen terwijl haar man niet thuis is windt haar meer op dan ze ooit heeft meegemaakt.

Ze heeft de smaak goed te pakken. Ze zet haar benen nog wat verder uit elkaar. Met haar vingers spreidt ze haar schaamlipjes, zodat de jongen tegenover haar het binnenste van haar kutje kan zien. De jongen grijnst naar haar. Het mag duidelijk zijn dat hij Missys showtje op prijs stelt. Missy zou die conclusie ook kunnen trekken zonder zijn grijns te zien, zijn harde paal spreekt boekdelen. Missy glimlacht terug naar hem.

"Je wil wel een grote lul om mee te spelen of niet?" hoort uit haar telefoon. "Hmm jaaa" beaamt ze. "Je vindt zeker ook dat ikj een lekkere lul heb of niet?" "Hmm jaaa…" Ondertussen blijft Missy met haar kutje spelen. Ze is bezeten door haar opwinding.

"Je zou hem zeker ook wel van dichterbij willen bewonderen."

"Hmm jaaa…"

"Dan wil je vast ook wel door mij geneukt worden"

Voordat Missy doorheeft wat ze zegt, kreunt ze, "Ooh jaaa…"

Missy schrikt van haar eigen woorden. Toch lijkt het idee dat ze seks zou hebben met die jongen haar aantrekkelijker dan ze van zichzelf zou verwachten. Zou ze echt seks willen hebben met die jongen? Als ik het wil doen moet het nu denk ze, anders is er geen tijd meer, de geilheid overwint en ze schreeuwd  "IK WIL DAT JE ME NEUKT"

De jongen krijgt een grijns van oor tot oor, "ik kom er aan" roept hij en verbreekt de verbinding.

De jongen loopt weg van het raam, ze kan nog net zien dat hij haastig een trainingsbroek en een T-shirt aantrekt en wegloopt.

Shit! Hij komt echt naar haar toe! Pas na de daad beseft Missy wat ze heeft gedaan. Ze heeft haar overbuurjongen toestemming gegeven om seks met haar te hebben!

Snel appt ze nog, "het touwtje hangt uit de brievenbus, kom maar gelijk naar boven."

Al binnen een minuut hoort de voordeur opengaan en hoort ze een snelle loop op de trap, de deur gaat open en haar overbuurjongen staat in de deuropening. Missy beseft dat ze nu niet meer terug kan. Ze staat op om de jongen te begroeten. Ze is geil, ze wil oprecht dat de jongen haar neukt. Hij bekijkt haar van top tot teen en aan zijn grijns te zien bevalt het hem wat hij ziet. Tegelijkertijd bestudeert Missy de donkere jongen zelf ook. Zelfs met zijn trainingsbroek en zijn loszittende T-shirt aan kan ze zien dat hij afgetraind is. Van dichtbij ziet zijn gezicht er ook niet verkeerd uit, ze zou zelfs op hem kunnen vallen. Dat de aantrekkingskracht wederzijds is, ziet Missy aan de bobbel die zich duidelijk aftekent in zijn trainingsbroek.

Naarmate de jongen dichterbij komt, voelt Missy haar hart steeds hoger in haar keel bonken. Het gaat gebeuren! Als de jongen tegenover haar staat, merkt ze dat hij een kop groter is. "Dus, jij wilde neuken?" vraagt hij met een grijns van oor tot oor. Missy voelt zich heel klein tegenover de grote, donkere, gespierde jongen. "Uuuhhh ja" geeft ze toe. "Mooi."

Wanneer de jongen naar haar schouders reikt, verstijft Missy. Wat gaat hij doen? Hij laat haar badjas van haar lichaam afglijden. Missy verroert geen vin, ze laat hem doen wat hij wil. De blik van de jongen gaat gelijk met haar badjas omlaag. Zijn grijns wordt nog breder. Hij is duidelijk onder de indruk van haar lichaam. "Jezus, jij hebt echt mooie borsten Missy" zucht hij. "Dank je" piept Missy. Ze merkt dat zijn goedkeuring haar geruststelt. Was ze bang dat hij haar niet mooi zou vinden?

Voordat Missy het doorheeft, heeft de jongen zijn arm om haar heen geslagen, haar lichaam tegen dat van hem gedrukt en zijn lippen op haar lippen gedrukt. Als vanzelf opent Missy haar mond, waarna hij met het puntje van zijn tong haar tong streelt. Hij doet het niet verkeerd, vindt ze. Ze kreunt zachtjes in zijn mond. Gewillig opent ze haar mond nog verder voor hem, totdat ze met open monden staan te tongen. De jongen grijpt een van haar borsten en kneedt hem ruw. Missy steunt. "Mmmmh…" Zo heeft ze nog nooit met iemand gezoend, het voelt pervers.

De jongen stopt met haar zoenen. Missy heeft maar een moment om zich af te vragen wat hij van plan is totdat hij haar op bed duwt. "Oh!" roept ze verrast. Ze laat zich vallen en wacht af wat hij met haar gaat doen. Ze geeft zich volledig over aan hem.

Meteen nadat Missy op haar bed ploft zakt de jongen op zijn knieën tussen haar benen in. Hij likt de binnenkant van haar dijen. Langzaam zakt hij al kussend en likkend verder tussen haar benen naar haar kutje toe. "Jezus wat ben jij al nat meisje!" roept de jongen verwonderd. Missy is verbaasd dat ze nog steeds nat is, blijkbaar was ze nog nat van het masturberen…

Op het moment dat hij bij haar kutje aan is gekomen en hij haar kutje van onder naar boven likt, laat ze een ongeremde kreun horen. "Mmmmh…" De jongen doet het duidelijk goed, Missy kreunt en geniet met volle teugen van hoe hij haar likt. "Owww, owww…"

"Owww, ooowww" kreunt Missy. De jongen beft haar goed, heel goed! Zijn tong gaat op en neer tussen haar lipjes en af en toe zuigt hij aan zijn klitje. Iedere keer dat hij dat doet, siddert Missy van genot. "Ooowww…" In haar achterhoofd bedenkt ze dat haar vriendje haar nog nooit zo lekker heeft gelikt.

Na een paar minuten voelt Missy de vlinders in haar buik opborrelen. Hij gaat haar klaar laten komen! Missys gekreun wordt steeds luider, alle remmen gaan los, ze heeft nog nooit zo genoten van iemand die haar likt… Ze gooit haar hoofd in haar nek, haar gezicht wordt vuurrood, haar adem stokt even, en dan kermt ze het uit, "Oooh ja, ik kom, ik kom, oooh ja, oooh, OOOWWW!" Ik kom klaar! "OOOWWW!" Kronkelend en stuiptrekkend laat Missy zich overmeesteren door haar orgasme.

De jongen kijkt met een triomfantelijke grijns naar Missy. Hijgend en puffend richt ze zich op op haar ellebogen om de jongen aan te kunnen kijken. "Lekker?" vraagt hij. "Mmhmm" beaamt Missy. Hij veegt Missys vocht van zijn mond en zijn kin met zijn arm. "Mooi, dan mag je mij ook wel pijpen."

Zonder vragen te stellen laat Missy zich van haar bed glijden om op haar knieën tussen zijn benen zitten. Ze legt een hand op zijn bovenbeen en haar andere hand reikt naar zijn broekrand. Met beide handen trekt ze nu zijn trainingsbroek naar beneden waardoor zijn halfstijve pik tevoorschijn komt. Missy schrikt ervan, zijn pik is nog groter dan ze had verwacht! Zijn pik is zo al minstens 5 centimeter langer dan die van haar man en een stuk dikker. Hij heeft een besneden eikel die nog weer dikker is dan zijn schacht. Zo'n paal heeft ze nog maar een keer eerder gezien en dat was in een pornofilm! De jongen lacht, "Ik doe voorzichtig met je hoor".

Met haar rechterhand pakt ze zijn pik vast die ze meteen voelt groeien. Ze beseft dat ze nauwelijks haar vingers om zijn pik krijgt. Ze beweegt haar hand zachtjes op en neer en kijkt omhoog. Ze vangt zijn blik. Hij knikt goedkeurend en met iets meer zelfvertrouwen beweegt ze haar hand sneller op en neer. Met haar andere hand wisselt ze af, tot ze zijn ballen voorzichtig in haar hand neemt. Ze weet van haar man hoe lekker mannen het vinden als ze met hun ballen spelen. Een kreun ontglipt uit zijn mond. Missy vindt het heerlijk om hem te zien genieten en besluit een stapje verder te gaan.

Ze buigt verder voorover en likt kort aan zijn eikel. Er volgt nog een kreun en de jongen legt zijn hoofd in zijn schouders. Missy draait ondertussen met haar tong rondjes om zijn eikel heen terwijl ze hem af blijft trekken. Ze houdt zijn ballen nog vast met haar andere hand. Dan sluit ze haar mond strak om zijn lul heen en laat haar hoofd zakken. Haar man heeft haar talloze keren verteld hoe goed ze kan pijpen. Ze zakt vol zelfvertrouwen steeds verder tot ze zijn lul niet verder in haar mond kan hebben. De pik van haar man past bijna helemaal in haar mond, maar deze paal krijgt ze nog niet eens voor de helft in haar mond!

Ondertussen is haar blik strak gericht op zijn gezicht en op datzelfde moment gaan zijn ogen weer open. Terwijl ze hem aan blijft kijken laat ze zijn pik weer uit haar mond glijden om hem direct erna weer diep in haar keel te laten verdwijnen. Met haar andere hand blijft ze zijn ballen masseren en nog steeds kijkt ze hem strak aankijken. Af en toe sluit hij zijn ogen van genot en kreunt hij als ze zijn pik weer diep in haar keel laat glijden. "Oh mijn god wat kan jij lekker pijpen!" Aangemoedigd door zijn compliment pijpt Missy de jongen nog enthousiaster, ze neemt zijn pik nog dieper in haar mond totdat zijn eikel tegen haar huig komt. Verder dan dat kan ze hem niet in haar mond nemen en ze heeft hem niet eens helemaal in haar mond! In haar achterhoofd vraagt ze zich af of zijn pik wel in haar kutje zou passen.

De jongen legt zijn hand op haar schouder en leidt haar mond voorzichtig weg bij zijn pik. "Niet te snel" lacht hij, "straks kom ik nog klaar voor ik je heb kunnen neuken!" Missy lacht. Ik wil ook je me neukt! Ze laat zijn pik los. Zijn pik staat recht omhoog. "Ga maar op je handen en knieën, dan kan ik je lekker van achteren neuken. Is dat wat je wil?" "Hmm jaaa" zucht Missy.

Gewillig klimt Missy op het bed. Ze gaat op haar handen en knieën zitten. Ze holt haar rug zodat haar kont nog beter naar voren komt. Haar borsten hangen onder haar lichaam. De jongen pakt een van haar borsten. Hij knijpt in haar tepel. "Ooowww" kreunt Missy. "Je hebt echt lekkere tieten."

De jongen gaat achter Missy zitten. Met zijn vlakke hand slaat hij op haar stevige billen. "AH!" kermt Missy het uit. Zijn handafdruk tekent zich rood af op haar kont. Hij trekt Missys billen uit elkaar zodat hij haar kutje kan zien. "Hmm, dat is echt een lekker kutje, ik kan niet wachten om je te neuken." "Neuk me dan" zeurt Missy voordat ze doorheeft wat ze zegt. Ze smeekt de jongen om haar te neuken!

De jongen richt zijn aandacht weer op Missys kutje en zet zijn eikel ertegenaan. Missy voelt haar schaamlipjes wijken voor zijn dikke eikel. Centimeter na centimeter verdwijnt de paal dieper Missys kutje in. "Godverdomme wat heb je een krap kutje" steunt de jongen. Missy kan zijn pik nauwelijks hebben, ze kreunt het uit, "Ooowww, oh ja, ooowww…"

Tot Missys verbazing duwt de jongen gemakkelijk zijn paal haar kutje in. "Vind je het lekker?" vraagt de jongen terwijl hij haar kutje binnendringt. "Ooohhh god jaaa" steunt ze.

De jongen begint Missy langzaam te neuken. Missy sluit haar ogen en gooit haar hoofd in haar nek. "Ooowww, ooowww, ooowww" kreunt Misyy op het ritme van zijn stoten. Naarmate hij haar sneller neukt, kreunt Missy ook sneller mee, "owww, owww, owww". Hoe sneller hij haar neukt, hoe dieper zijn stoten worden. Uiteindelijk zit zit hij aan het einde van zijn stoten tot aan zijn ballen in Missys kutje! Missy is verbaasd dat ze pijnloos zijn reusachtige pik kan hebben. Ze bedenkt zich dat haar kutje echt kletsnat moet zijn als hij zo makkelijk haar kan neuken. Ze ligt met volle teugen voor hem te genieten. Ze kermt haar genot uit. "Owww, zo groot… Jaaa… Owww… Owww, zo diep…"

Ondertussen neukt de jongen Missy steeds sneller en steeds harder. Haar borsten zwiepen heen en weer onder zijn stoten, zijn lichaam kletst met iedere stoot tegen haar billen aan. Het geluid van de klappen vult haar slaapkamer. Ze incasseert zijn stoten luid kreunend, "Owww, owww, owww, ow ja, owww, owww…" "Ja dat vind je wel lekker hè? Geneukt worden door zo'n dikke lul" bijt hij haar toe. Tussen haar kreunen door geeft Missy hem het antwoord dat hij ongetwijfeld wil horen, "Owww ja, zo groot, zo diep, owww, neuk me, ik wil komen!" Grijnzend gaat de jongen op haar in, "Ja, moet ik je klaarneuken?" Buiten zinnen kreunt Missy terug, "Jaaa, owww, jaaa, neuk me klaar alsjeblieft!"

Dat antwoord is voor de jongen het startschot om als een heimachine op Missy in te beuken. Missy reageert door rug nog verder te hollen om zijn stoten nog dieper te kunnen voelen. "Owww ja, owww ja, ik kom, ik kom, ik…" Missy gooit haar hoofd in haar nek en nadat haar adem even stokt kermt ze het uit, "OOOHHH! OOOHHH JAAA!" Aangespoord door Missys orgasme blijft de jongen onvermoeibaar op haar in stoten. Het is hem gelukt om haar zonder haar klitje ook maar aan te raken klaar te neuken! Dat is haar man nog nooit gelukt! Stuiptrekkend en kronkelend ontvangt Missy zijn stoten terwijl haar orgasme maar blijft komen, "OOOWWW, OOOWWW, OOOWWW!"

Terwijl Missy nog stuiptrekkend de naweeën van haar orgasme ervaart, laat de jongen zijn pik uit haar kutje glijden. Zonder zijn pik in haar kutje laat Missy zich uitgeput op haar bed vallen. Ze heeft nog net genoeg kracht om op haar rug te rollen zodat ze de jongen aan kan kijken. "Zo ben je zeker nog nooit geneukt?" vraagt hij zelfverzekerd. Missy hijgt, het enige dat ze eruit kan krijgen is "Nee".

Na een paar tellen is Missy weer op adem gekomen en hervat ze haar antwoord. "Nee, zo ben ik nog nooit geneukt, dat was echt lekker."

"Zal ik je weer verder neuken?" Missy hoeft niet na te denken over haar antwoord. "Jaaa, neuk me alsjeblieft" zeurt ze. De jongen grijnst. Hij pakt Missys enkels en legt ze op zijn borst. Zelfs met haar hielen voelt ze nog hoe strak en gespierd zijn borstkas is.

Wanneer de jongen klaar is, duwt hij zijn paal voorzichtig Missys kutje in, totdat hij tot aan zijn ballen in haar zit. In dit standje voelt Missy zijn reusachtige paal nog dieper in haar! Hij pakt Missys benen en begint bijna agressief op haar kutje in te stoten. Haar benen trillen met iedere keer dat zijn lichaam ertegenaan slaat, haar borsten deinen heen en weer onder zijn stoten, ze moet haar best doen om zijn krachtige stoten te incasseren. Ze kreunt met iedere stoot, "Ow, ow, ow, zo, diep, ow, zo, hard, ow, ow, ow".

Iedere stoot gaat sneller en harder en dieper dan de vorige. De jongen pakt haar tieten en kneedt ze, hij gebruikt ze als houvast om zo hard als hij kan Missy te neuken. "OOOWWW" kreunt ze uit het diepste van haar keel. Door dit standje kan hij nog dieper zijn paal in haar kutje stoten. Haar benen trillen na van iedere stoot en haar tieten schokken heen en weer. De jongen neukt haar met alles wat hij heeft!

"Ik ga bijna komen" steunt de jongen tussen zijn genadeloze stoten door. "Kom maar" moedigt Missy hem aan. Ze wil hem zien klaarkomen! De jongen lacht. "Waar mag ik komen?" Nadat ze een paar stoten heeft geïncasseerd, reageert Missy. "Waar wil je komen?" Met een grijns van oor tot oor steunt de jongen, "Ik wil op je borsten komen". Na weer een paar harde stoten heeft Missy genoeg puf om te antwoorden. "Dat mag." "Ga maar op je knieën dan."

De jongen trekt zijn paal uit Missys kutje. Gewillig rolt Missy van het bed af om op haar knieën klaar te zitten. De jongen springt bijna van het bed af om voor Missy te staan. Hij pakt zijn lul en begint zichzelf verwoed af te trekken. Zijn hand flitst heen en weer over zijn lange schacht. Missy zakt nog wat verder zodat haar borsten op dezelfde hoogte zijn als zijn paal. "Kom maar" moedigt ze hem aan. "Ja? Wil je dat ik kom?" steunt de jongen. "Jaaa kom maar…"

Het gezicht van de jongen vertrekt. Zijn adem stokt, totdat hij brult, "IK KOM". Hij spuit zijn eerste straal sperma recht op Missys borsten. Een tweede straal, een derde straal, de jongen blijft maar spuiten! "Oh Jezus!" Missy kan alleen maar giechelen, ze geniet van het gevoel van het hete sperma op haar borsten! Ze blijft geduldig zitten totdat de jongen de laatste druppels sperma op haar borsten afschudt.

Met een ondeugende glimlach reikt Missy voorover om de laatste restjes sperma van zijn pik af te likken. "Oh god!" Missy giechelt, ze weet hoe gevoelig de eikel van haar vriendje is wanneer hij is klaargekomen en de eikel van deze jongen is dat blijkbaar ook. Ze laat de jongen het spoortje sperma op haar tong zien en wanneer ze oogcontact hebben, slikt ze het weg.

"Dat was echt het lekkerste kutje dat ik in maanden heb geneukt!" zucht de jongen. "Ik vond het ook geweldig, zo lekker ben ik nog nooit geneukt" bekent Missy sans gêne.

De jongen trekt haar omhoog en zoent haar. Missy voelt zijn slapper wordende lul tegen haar buikje aan. Terugdenkend aan hoe hij haar zoende toen hij haar kamer binnenkwam, opent Missy haar mond om hem weer met open mond te tongen. "Jij bent echt geil" lacht de jongen. "Jij ook!"

Nagenietend roken ze een sigaret, de jongen streelt haar borsten en Missy streelt uit tegenprestatie zijn zijn lul, die reageert gelijk en komt met schokjes omhoog. Nu moet ik je nog een keer neuken lacht Jefrey, Missy drukt haar sigaret uit en spreid haar benen zonder iets te zeggen.

Jefrey kroop tussen mijn benen en ik voelde hoe de gigantische eikel een weg tussen mijn natte schaamlippen probeerde te vinden. “Niet te snel” hijgde ik toen ik mijn kutje voelde open rekken. Centimeter voor centimeter voelde ik zijn enorme pik dieper en dieper in me glijden. Ik keek omlaag tussen mijn benen en zag tot mijn ontsteltenis dat er nog maar een derde van die monsterpik in me zat. Mijn kutje was nu volledig opengesperd en mijn clitoris werd stijf tegen zijn enorme paal aangedrukt. Zijn pik zat nu voor tweederde in me en hij begon hem langzaam heen en weer te bewegen. Ik dacht dat ik gek werd! Wat een fantastisch gevoel!

Minutenlang pompte hij zijn enorme paal diep in mijn geile kut, en telkens drukte zijn eikel mijn baarmoeder in, hmmmm. wat een genot, ook pijn, maar meer genot, plots kwam ik als uit het niets klaar, ik schokte en spartelde onder zijn monsterlijke lul. "Oooh ja, ik kom, ik kom, oooh ja, oooh, OOOWWW!" Ik kom klaar! "OOOWWW!"

Jefrey bleef me keihard pompen en ik begon mezelf te verliezen en ik schreeuwde “ja, ja, neuk me met die enorme pik van je!” “Spuit me vol met je geile zaad” Al schreeuwend kwam ik weer klaar en nagenoeg op hetzelfde moment begon Jefrey zijn enorme lading in me te spuiten. Jeetje, wat veel. Ook zijn ballen waren zeker twee keer zo groot als de knikkertjes die in mijn man zijn zakje bungelden en de lading die er uitkwam voelde ik gewoon diep in mijn kut spuiten. Dit was te veel voor mijn kutje en toen hij van me af kroop droop zijn zaad langs mijn billen omlaag.

Ik was doorop maar moest me nu gaan haasten, het mannetje kon zo thuis komen.

Kom ik ga douchen, mijn man komt zo thuis zei ik tegen Jefrey, ik ga gelijk naar huis Missy, dan is er geen risico.

Ik boog me naar hem toe en zoende hem op zijn mond, snel pakt Jefrey zijn kleren en kleedt zich weer aan. "Als je weer een keer wil…" Missy maakt zijn zin af. "Dan app ik je oke?" De jongen lacht en zegt: we appen rent de trap af en trekt de deur achter zich dicht.

We spreken iedere week wel minimaal een keer af en zijn erg gelukkig met deze situatie, al geniet ik doordat mijn kutje door Jefrey zijn superpik meer en meer opgerekt word wel steeds minder van het pikkie van mijn man. Maar ik hou erg veel van hem!

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!